עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by michaelraz1,

אהלן, יש לי כרטיס מסך intel g41 express chipset אני מעוניין לחבר את המסך טלוויזיה למחשב ( דרך כבל vga) אבל הוא רושם לי "הגדרות צג/טלוויזיה אינן נתמכות". יש לי אפשרות להוריד דרייבר או לשנות משהו בהגדרות על מנת שיעבוד ? ממש תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by 1stcowgirl,

שלום רציתי לדעת אם הכרטיס הבא יכנס למארז שלי? http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/GTX680DC2O2GD5/#specifications אורכו של הכרטיס הוא 30סמ' והנה המפרט שלי: לוחאם ATX - של GIGABYTE - GA-Z68P-DS3 מארז - SHARKOON REBEL 9 ALUMINIUM אנא מיכם , אם משהו מבין בזה ויוכל לעזור אני אודה לו מאד.

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  3. בין ה desktop לבין ה TV יש לי כבל HDMI והוא הפסיק לעבוד אחרי יום, למה זה קורה ? החלפתי רק אתמול מחשב בגללל שחשבתי שה HDMI הפסיק לעבוד קניתי מחשב חדש ,זה עבד למשך יום ושוב הפסיק לעבוד,אני בטוח עכשיו שזה עניין של הגדרה,אבל איפה זה??? תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  4. !מצרף סרט של אינטל שמדגים בעיה שיש לי בכרטיס מסך ( הסרט מדגים את המעבד החדש ואני מתייחס לתופעות של כרטיס מסך ) התמונה לא יציבה רועדת 60FPS +/- , עצירות קלות הבעיה שלי כמו בתמונה משמאל בסרטון השאלה שלי : איך קוראים לתופעה הזאת והאם רק כרטיס חזק יותר יפתור זאת

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  5. Started by zoyaniv,

אז ככה. יש לי טלוויזית פלאזמה וחיברתי אותה עם כבל HDMI לחיבור MINI HDMI של הכרטיס מסך שלי (560TI) בהתחלה ראיתי בטלוויזיה את הסמל של הווינדוס רק ולא דסקטופ למשל. עכשיו אני יכול להגדיר מה יהיה ראשי ומה שני או להרחיב או לשכפל וכו' אני רק רוצה אבל למשל לשים סרט במחשב ושהוא ינוגן בטלוויזיה כלומר שרק הסרט יועבר ב HDMI ולא כל הדסקטופ. איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by zoyaniv,

אז ככה. יש לי טלוויזית פלאזמה וחיברתי אותה עם כבל HDMI לחיבור MINI HDMI של הכרטיס מסך שלי (560TI) בהתחלה ראיתי בטלוויזיה את הסמל של הווינדוס רק ולא דסקטופ למשל. עכשיו אני יכול להגדיר מה יהיה ראשי ומה שני או להרחיב או לשכפל וכו' אני רק רוצה אבל למשל לשים סרט במחשב ושהוא ינוגן בטלוויזיה כלומר שרק הסרט יועבר ב HDMI ולא כל הדסקטופ. איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by avihy_1989,

לאחר דיון בעזרה לבחור בהרכבת מחשב היה התלבטות בין 660TI לבין gtx570 לפי האתר הזה http://www.hwcompare.com/13162/geforce-gtx-570-vs-geforce-gtx-660-ti/ יש מצבים בהם ה 660 יותר טוב ויש מצבים בהם ה 570 יותר טוב 660 יותר טוב בצריכת חשמל ו Texel Rate לעומת זאת ה570 יותר טוב ברוחב פס זיכרון ו Pixel Rate רציתי לדעת באיזה שימושים(כגון תוכנות גרפיקה,עריכה וידאו,משחקים)/ביצועים בזמן המשחק(פילטרים,טקסטרות,פיזיקס,וכל שאר מרכיבי המשחק) באיזה תפקוד כל חלק נוטל את חלקו ובכך משפר את הביצועים. אשמח לדעת ולהחכים -pixel rate -memory bandwidth ( גם סקרן אותי שבתחום הזה 7970 לוקח את 680 מעניין אותי לדעת למה ואיך זה משפיע) -teture rate

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  8. Started by servil,

היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לחיזוק הכרטיס מסך הנוכחי שלי (http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3429#ov bebv נקנה לפני שנתיים בערך) עכשיו, מישהו אמר לי שאם אני רוצה לחבר אותם ביחד הם צריכים להיות מאותה חברה, אותו סוג (ATI) ואות דגם בקיצור, משהו כמו RAID.... האם זה נכון או שאני יכול לחבר כרטיס מסך מדגם אחר של ATI? תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by pisti,

היי, ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך שלי (radeon hd 5770) המפרט שלי כרגע: AMD phenom 2 x4 955 3.3ghz לא זוכר את הלוח אם שלי אבל זה של gigabyte זה כל מה שאני זוכר 4 gb זיכרון kingston 1.5 t הארד דיסק radeon hd 5770 1gb PCIe המחשב בן שנתיים וחודש. השדרוג הוא למשחקים סרטים וכו'. עד לפני כחודש וחצי כל המשחקים החדשים היו רצים לי בצורה יחסית חלקה על ההגדרות הכי גבוהות ברזולוציה של 1920x1080 עכשיו עם המשחקים החדשים מרגיש לי כאילו המחשב לא סוחב כל כך טוב וברצוני לשדרג את הכרטיס מסך, יש המלצות? כסף לשדרוג: 1500 ש"ח, יש אפשרות לחריגה של מאתיים שקל. תודה.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  10. אני חייב תשובה היום כי אני רוצה להזמין השימוש הוא כמובן משחקי מחשב עתירי גרפיקה...

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  11. חברה אני כיום על כרטיס מסך hd4830 המחשב שלי : asus p5q pro e8400 4gb זכרון ספק ip-s450bq3-3 t 450w אני משחק בעיקר משחקים כגון : fifa 12 כל הסדרה של COD ועוד משחקים בסגנון. רזולוציות מסך : 1680X1050 האם שווה לשדרג את הכרטיס מסך ? ת'כלס הוא מריץ ללא בעיות מיוחדות, אבל אם שדרוג לדעתכם יעניק ביצועים טובים יותר אשמח אם תציעו לי כרטיס עד 500 ש"ח שיתן תשואת ביצועים טובה יותר. תודה.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by MeTaL_SnAkE,

שלום .. אני מתכנן לקנות את הכרטיס GTX 670 של GIGABYTE בשביל גיימינג ויש ברשותי ספק כוח של קורסייר - GS500W - חדש נקנה לפני כחודש בערך.. לפי האתר של GIGABYTE צריך 550W לפחות. לפי דעתי אני אצליח להריץ גם על 500W השאלה אם זה יעשה לי בעיות... ? נ.ב: במקרה של עשיית OC אם גם צריכה להיות בעיה כלשהי.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by rafi1212,

שלום! ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך הנועחי שלי HD 4870 ב hd 7850 הפרט הוא כזה מעבד : E8400 @ 3.6 1333MHz 6Mb לוח אם : GIGABYTE GA-EP43-DS3L זיכרון : DDR2 4G 1066MHz Ultra Dual דיסק קשיח : SAMSUNG 640GB SATA2 16MB ספק כח PCP&C Siencer 610W Sli Certfied מסך 22" 1680X1050 השאלות שלי הם כאלו : האם המעבד יהווה לי צוואר בקבוק / ירידה בביצועים ( שימו לב ל OC 3.6 ) אם כן , בכמה % בערך ? אם יש ירידה בביצועים בגלל המעבד אולי עדיף כרטיס זול יותר ? אם כן איזה האם הלוח אם שלי תומך בכרטיס הנ"ל והאם זה הכרטיס הכי טוב/משתלם בטווח מחירים הזה 1200-1300 תודה לעונים .

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  14. Started by cryp,

שלום אני רוצה לקנות 660Ti אבל האם לקנות את גרסת האוברקלוק או לקנות את הרגיל? MSI 660Ti Power Edition או MSI 660Ti Power Edition OC תודה

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  15. Started by swisaman,

היי, ברשותי כרטיס מסך HD5850 שעבר OC קטן-בינוני. רוב המשחקים עובדים בסדר חוץ מכמה שמקרטעים עם פילטרים\פילטרים על מכפלה נמוכה(BF3\SLEEPING DOGS לדוגמא) בקרוב מאוד אשדרג את המסך למסך FHD חדש ולכן עם הרזולוציה החדשה יבואו עוד קירטועים. ברצוני לשדרג את כרטיס המסך לכרטיס מסך עד 1400 ש"ח,רצוי כרטיס בעל יכולות OC טובות. הספק שלי הוא : SeaSonic S12II 520w

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  16. שלום, קניתי כרטיס חדש, ובצד האחורי שלו יש מן פד אדום כזה שמודבק על איזה חלק, מה זה הדבר הזה? זה יוצא בקלות השאלה אם להשאיר או להסיר.. למה זה נועד? הנה התמונה: Uploaded with ImageShack.us תודה!

17. Started by נדב15,

שלום ניסיתי לחפש באינטרנט ולא יצאתי עם תשובה ממש ברורה: למחשב שעיקרו עריכה על AVID ו-AFTER EFFECTS, עם רצון להיכנס לתחום ה-3DMAX אבל לא בטוח שזה יחזיק מעמד, כשכרטיסי QUADRO לא באים בחשבון מבחינתי, עם הבדל של כמאה ש"ח, איזה כרטיס מסך עדיף, gtx 570 או gtx 660ti ? - המחשב ישמש גם למשחקים אבל העריכה זה הדבר היותר חשוב. - התקציב הוא 1700-1800 לכרטיס. - מפרט המחשב ככל הנראה יהיה כדלהלן: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: מאורר למעבד Arctic Freezer 13 Pro 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by kapyuval,

יש לי שלושה מסכים 1920X1080 בעלי חיבור DVI. רציתי לדעת מהי הדרך הטובה ביותר לחבר אותם לכרטיס המסך כדי שיעבדו ב-eyefinity. לכרטיס המסך יש חיבור DisplayPort, DVI Dual Link, DVI-D Single Link, HDMI. האם יש אפשרות לחבר שתי מסכים אחד לDVI Dual ואחד לDVI Single ומתאם פשוט מ HDMI ל DVI? כמו זה למשל: http://ksp.co.il/?uin=4839 או שאני חייב לקנות מתאם DisplayPort לDVI Dual אקטיבי? (שעולה הרבה). למשל: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=44000-02-40R&cart=134670809854562773〈=heb. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  19. מישהו מכיר, יודע, שמע ?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. http://img809.imageshack.us/img809/2152/36207479.png הכרטיס נמצא בעבודה קבועה של 73% או 85% האם זה יפגע לאורך זמן בכרטיס לפעמים העיבוד נראה קצת עם סימני עיבוד לא יפים

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  21. Started by Ofekvaknin1,

שלום יש לי את הכרטיס מסך Sparkle GTX560 לא גירסת ה TI אתם יכולים להסביר לי איך לעשות לכרטיס עצמו אוברקלוק ואשמח גם אם תגידו לאיזה רמה של כרטיסים הוא יגיעה בעזרת אוברקלוק תודה!

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  22. Started by NivShmuel1,

אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש, כמו שציינתי בכותרת התקציב הוא עד 700 ש''ח. אבל יש לי כמה חששות והראשונה שבניהן היא הספק שלי...הוא 500W ג'נרי והשניה היא המעבד, Intel core2dou E4500 המטרה של הרכישה היא להריץ משחקים כמו באטלפילד 3 וקריסיס 2/3 דיאבלו 3 על 720P אני הוזה או שזה אפשרי? חשבתי על ה SAPPHIRE AMD Radeon HD 7770 GHz Edition http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=2&glist=0&uin=14884&txt_search=&buy=&minprice=630&maxprice= אני יכול להשיג משהוא יותר טוב במחיר הזה? ומה אתם אומרים על הכדאות של הרכישה לאור המערכת הנוחכית?

• 38 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by swisaman,

היי, השבוע אני משדרג את ה5850 לHD7970 ולא מצאתי מידע על הגודל שלו ושל ה5850. אני צריך לדעת אם הוא קטן יותר מה5850 או גדול יותר.(ואם אפשר עוד קצת מידע מבחינת רמץ רעש וכ"ו זה יהיה מצוין ) ה5850 דיי גדול ויש ס"מ פנויים בודדים מהמארז עד לכלוב של הקשיחים.(מארז CM590)

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by arpa,

היי, קניתי HIS 6790 FAN חדש לפני כשבועיים. הכל עבד מעולה עד לפני כמה ימים כשלפתע המסך שלי החשיך אבל המחשב פעל.. זה קורה כל כמה שעות, משום מה אני מתחיל לשמוע את המאוורר של הכרטיס מאיץ ואז המסך מחשיך ורק אחרי ריסטרט זה מסתדר וחוזר חלילה. יש לי את הדרייברים האחרונים (ATI CATALYST) וכל ההגדרות על הדיפולט (בדקתי גם את ה AMD OVERDRIVE). ניסיתי לחפש על הבעיה הזאת בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר.. יש דרך לוודא מה בדיוק הבעיה או מישהו מכיר את הבעיה הזאת? תודה!

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  25. Started by mil,

שלום לכם יש לי מחשב מותג Asus V7-P7H55E מעבד i7 870 4 ג'יגה RAM ממה שהבנתי במעבד הזה אין מאיץ גרפי, http://ark.intel.com/products/41315/Intel-Core-i7-870-Processor-8M-Cache-2_93-GHz ולכן חובה להוסיף כרטיס מסך. המחשב נקנה לפני שנתיים, ועד כה לא היה בשימוש (נשאר בקופסא) עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך, ושאלתי היא איזה שילוב של כרטיס צריך בשביל לקבל את התוצאה הטובה ביותר ? מחכה להמלצותיכם תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים