עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by overload,

אני רוצה לקנות בקרוב את ה r9500PRO ואני רוצה לדעת כמה דברים לפני שאני קונה אתם לא חייבים לענות על הכל: 1) איזה חברות מיצרות את הכרטיס מי החברה הכי טובה והאם יש הבדל כזה גדול ביו הביצועים של הכרטיסים? 2) יש לי לוח אם :'( שלא תומך 8AGP האם אני חייב לוח שכן? 3) מה בערך המחיר והאם יש כרטיס יותר טוב במחיר דומה פחות או יותר? תודה לכולם.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ruve,

חיפשתי כבר בפורומים פה מסך 19 ועדיין לא הבנתי איזה מסך לקחת יש את הiiyama 454 שקראתי באתר שלו שהוא מגיע לרזולוציה של 2048x1536 אבל מאתרים אחרים הבנתי שהרזולוציה שלו פחות. איך הסמסונג 959nf שיש לו את אותה שפפורת מסך או viewsonic p95+. עוד דבר, אחד המנהלים כאן רשם לגבי iiyama שהמסך בהיר אז הטקסט נהיה עבה ומטושטש (מחיפוש בפורום ראיתי את זה) אני מבקש התייחסות שתתבסס רק על מעשי(למי שיש או ראה) ולא תאורטית (ביקורות באתרים מכיוון שאני יודע לקרוא אבל לא מסתפק בזה) תודה!!!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. מה הבדל בביצועים בין ה Radeon 9700 Pro ל Radeon 9700?? האם יש הצדקה להפרש במחיר?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אני צריך דרייורים לוודוו שלי לוינדוס XP חיפשתי באינטרנט ומצאתי 3 ושלושתם לא היו טובים הכרטיס הוא של חברת 3DFX בבקשה תעזרו לי אני נואש !!!!!!!!! :'( :'( :'( :'(

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by SunMen,

האם אני צריך ספק של 350W לפחות כדי להחזיק על המחשב שלי כרטיס R9500P?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. איזה חברה יותר טוב ATI או INNO או TIGA בכרטיס מסך 128 זכרון? אני יכול עד 700 שקלים לכרטיס מסך 128 זכרון אשמח אם תעזרו לי למצוא כרטיס מסך יותר טובה.... גם אני עולה חדש כאן!!!!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. האם הציון הנ"ל טוב? System Configuration Operating System Microsoft Windows XP DirectX Version 9.0 Mobo Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Mobo Model 8PE667U2 AGP Rates (Current/Available) 4x / 1x 2x 4x CPU Intel Pentium 4 2412 MHz FSB 133 MHz Memory 512 MB Graphics Chipset Generic VGA Driver Name RADEON 9200 Driver Version 6.14.01.6307 Video Memory 128 MB Program Version 3DMark2001 SE Resolution 1280x1024 32bit Texture Format Compressed FSAA Enabled Z-Buffer Depth 24bit Frame Buffer Double Rendering Pipeline D3D Pure Hardware T&L Detailed Test Results 3DMark Score 2984 3D marks Game 1 Car Chase - Low Detail 29.9 FPS Game 1 Car Chase - Hi…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by TC,

שלום לכולם ותודה שנכנסתם לאשכול הנחמד הזה אני קיבלתי את הרדאון 9800 פרו שלי אבל יש לי מסך LCD 15" שכמובן לא יכול לנצל אותו במלואו ... (1024x768) אז קראתי כמה מאמרים ב tomshardware על מסכי LCD , והיה להם שם מדד לכל מסך שנקרא Gaming Compatability אם אני זוכר נכון ... האם זה באמת משנה ? מסך Hitachi 17" שטום עשו עליו בדיקה התגלה כ-"מסך מצויין למשחקים" אבל הוא עולה בערך 3400 שקל ! בזמן שמסך 17 Proview עולה רק 1900 ש"ח ! האם זה באמת משנה ? אני יודע בדרך כלל שהכסף כן קובע את האיכות אבל במסכים אין לי מושג .. אז באתי לשאול אם באמת אני ירגיש הבדל במשחקים ? תודה רבה לכל העוזרים יכול להיות שאני יוכל לחסוך כך המון המון כסף

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Sami soso,

אחרי הרבה זמן החלטתי שעכשיו באמת הגיע הזמן לקנות את המחשב החדש שלי. המחשב ישמש למישחקים בעיקר, המפרט דיי סגור ואח"כ אני אעלה אותו בפורום המתאים. כרגע חייב להחליט בין 2 כרטיסיי מסך ששמתי עליהם עין ולא ברור מה שווה יותר. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1264 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_89&products_id=945 סמי סמי על סמי: "אני סמי דפקתי הקופה" "לבד?" "לא, עם חבר שלי הרצל" ---מתחת לאף---

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Notter,

ראיתי באתר של רידאון שעכשיו הם מתחילים למכור את הרדיאון הזה, למרות שאף פעם עוד לא שמעתי על כרטיס מסל עם 256mb, אבל מילא... בכל מקרה, כשאני ארצה לקנות מחשב חדש (וזה לא הולך להיות ממש בקרוב, כי אני עדיין משלם על המחשב הישן! וכבר עברה איזו שנה וחצי... והמחשב שלי עכשיו שאז היה מעולה, כבר לא כמו פעם :-[) אז כדאי לי ללכת על הכרטיס הזה? או שיש לכרטיס הזה תגובה מצד הג'י פורס? אה, וכל זה כמובן בהנחה שעד שאני אקנה את המחשב המחיר של הרדיאון הזה ירד ללפחות 1500...

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. חברה , תנו בבקשה את שלושת מסכי ה-19" CRT הכי טובים שיש , מבחינת קצבי רענון וכל המאפיינים שיש ולא קשור למחיר . בתודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by adamginz,

1. Radeon 9600 pro 2. Radeon 9600 Ultimate 3. Geforce FX 5600 Ultra 4. Geforce 4 TI4600 אנא לא לתת עוד אופציות .! רק להגיד 1,2,3,4 תודה.

13. Started by אוריפ,

הצלחתי לעשות בהצלחה OC לHERCULES 3D PROPHET 9800 PRO שלי! העברתי את מהירויות הליבה והזכרונות לאותן מהירויות של ה9800 XT (ליבה: 412 זכרונות: 365X2=730) ויש לי שיפור אדיר! קודם כל לא היה לי שום תופעות לוואי! בלי ריצודים בלי קווים/ריבועים שחורים, כלום! עם המחשב הזה: פנטיום 4 2.4A 768 ראם מסוג 2100 לוח אם ASUS P4S533-MX וכמובן Hercules 3D Prophet 9800 Pro 128 MB הצלחתי להגיע מ-קצת יותר מ-5000 (איזה 5100 בערך...) ל- 5740!!! כמובן שאם הזכרונות (של המחשב) היו מהירים יותר (נגיד דואל 400) הייתי עובר את ה-6000! איזה יופי הא? ;D

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by BeNzZy-BoY,

ראיתי באחד הנושאים בפורום (בהשוואה בין ה- Gigabyte RADEON 9200SE 128MB לבין ה- Geforce 4 mmx400 128), שאפשר לקנות את Grfoorce TI4200 ב-600 שקל אם זה נכון אז מי שרשם את זה שישלח לי בבקשה קישור לאתר תודה מראש... :-*

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by parker,

רציתי לדעת איזה חברה מייצרת radeon9800 שניתן לעשות לו oc לביצועים של pro ואיזה דגם הוא

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by tavlins,

איזה כרטיס לדעתכם(או לפי נתונים כמובן) יותר טוב מבחינה טכנית וביצועית? וכשאני מדבר על ה9500 אני מתכוון ללא המודינג והפיכתו ל9700(מה שלא עובד בכל כרטיסי ה9500).....\ בתודה מראש שי.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by amirxbox,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 350 שח בעיקר למטרות גלישה באינטרנט. המליצו לי על gf4 mx 440 בטענה שאין ATI במחיר כזה שמתחרה לכרטיס הזה. מה שכן שראיתי ב ZAP כרטיסים מבוססי ATI בזול אני ממש לא מבין איך הולך כל העיניין עם הדגמים ב כרטיסים מבוססי ATI אז אם מישהו מוכן להסביר אני אשמח כמו כן אשמח להמלצות על כרטיס טוב.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by fla5her,

בסיום התקנת התוכנות שמגיעות איתו ניתקלתי ב2 בעיות דיי גדולות: 1. בWINXP שמותקן עליו DIRECTX 9B, המחשב לא מזהה שישנו טיונר טלויזיה ולכן צריך להוריד עדכון ממיקרוסופט שפותר את הבעיה כליל. (הבעיה נפתרה) 2. הכרטיס מגיע עם תוכנה הנקראת ATI MULTIMEDIA CENTER, שתפקידה בין השאר, להפעיל את הטיונר טלויזיה. יש 2 שיטות סריקת תחנות. האחת מהירה והשניה יותר מקיפה ואיטית. בסריקה המהירה הוא לא ימצא הרבה מהתחנות העיקריות בארצנו... בסריקה האיטית הוא ימצא את כולן, אך היא (הסריקה הזאת) יוצרת באג - שמשאירה רק ערוץ אחד סטטי במסך. כלומר, ברגע שתנסו להעביר לערוצים אחרים הערוץ שנטען עם עליית התוכנה ישאר על המסך כל הזמן! את הבעיה הזאת עדיין לא הצלחתי לפתור, וATI הודו כבר בבעיה באתר שלהם: http://mirr…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by yosi-m,

איזה מבין הכרטיסים יותר טוב ? לפרט...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by tphss,

מה הכי טוב מבין אלה למשחקים? (זה למחשב השני שלי...) יש לי על 2 מחשבים שלי, על אחד Geforce3 Ti200 ועל השני Geforce2 Ultra. מה לקנות, RADEON 9200 128MB או Ti4200 64MB ? בהשוואה לאלה, איך ה9600 הרגיל (לא הPRO!). תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by scylla,

שלום אני הייתי היום בPCH ברמת גן והזמנתי את המפרט הבא: 2.8C 800mhz fsb abit ai7 2x samsung 256 mb ddr 3200 hercules 9800se aiw compucase hec ci-6a19 ומחר אני הולך לקנות מייקרוסופט אינטלאיי אקספלורר ורז'ן 3... אבל זה לא חשוב אבל ה9800SE הוא מאוד בעייתי! הם בשום פנים ואופן לא בודקים אותו והם אומרים שגם אין שום דרך לבדוק אותו. גם כרטיס פגום יציג 5800-5900 ב3DMARK2003 ויהיה עם המון באגים במשחקים. זה על המזל! יכול להיות כרטיס פגום לגמרי, כרטיס סביר שניתן לשחק אבל עם הפרעות, כרטיס עם הפרעות מינימליות וכרטיס מושלם בלי פגע! הם אומרים שגם בשבוע שלם אי אפשר לעשות בדיקה מספיק מקיפה למוצר. ועובדה שאחד קיבל והחזיר איזה 3 פעמים וזה לא עבד לו והוא שילם משלוח כל פעם ועדיין התאכזב כל פעם …

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Vatos-Locos,

הסתכלתי על 2 דגמים בעתיד מחשבים של MAG אחד שטוח רק בזכוכית החיצונית, נדמה לי זה היה דגם PF והוא עלה בסביבות ה900 שקל השני היה שטוח לגמרי גם זכוכית פנימית נדמה לי דגם PD ועלה בסיבות ה1100 שקל מסכי סמסונג המליצו לי בקוסמוס על דגמי 763MB ו- 753DFX שהמחירים שלהם בסביבות ה 850-900 שקל אני לא כל כך אוהב את מסכי VIEWSONIC כי יש להם עיצוב שלא לטעמי ואני דיי יתבאס להסתכל עליהם ( עזבו אני מוזר : ) מה אתם ממליצים ומה ההבדלים בין שתי הדגמים של הסמסונג שציינתי

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by kikkler,

-------------------------------------------------------------------------------- אפשר לקבל המלצות ל 19 אינטש, crt, בסביבות 1550-1650? אני יודע שקיימים מסכים מצויינים ב250 שקל יותר, אבל אני לא בטוח שהתקציב ניתן למתיחה שכזאת. מבדיקה קצרה שערכתי האפשרויות העיקריות הן Samsung 955DF Monitor LG Flatron F900B Viewsonic G90F

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. הרגע בדקתי את הטלוויזיה שלה רציתי לחבר את המחשב ב-VIVO ואני מגלה שלפי מה שאני רואה, אין לה יציאות AV!! עכשיו זה נראה לי קצת לא הגיוני שלטלוויזיה של Sony שהיא 25" ו-Trinitron לא יהיה יציאות AV, אבל לעומת זאת לטלוויזיה מחורבנת של Brother שהיא 20" כן יהיו!! מה קורה פה?! יכול להיות שכרגע כל החלומות שלי (המאוד לא בשמיים) של לראות את הדיוידי שיש לי על המחשב, גם על הטלוויזיה, התנפצו?! ניר.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. היי ברשותי ראדון 9700פ מתוצרת ספיר שכבר האחריות עליו נגמרה מזמן [ ] ותמיד הוא עבד טוב, איכות התמונה הייתה מצויינת, כמות האף-פי-אסים הייתה מעולה ביותר.כשיחקתי לי באנריל טורנמנט פתאום המסך התמלא בקווים ירוקים כאלה מוזרים ומאז זה קורה בכל המחשקים בערך דקה אחרי שאני משחק. זה נראה שהבעיה קורת בכל פעם שהכרטיס מתחיל להתאמץ. זה נראה לי כבעיה של חום, אבל יש לכרטיס מאוורר עליו וגם מולו בדלת. האם זה סופני? (

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.