כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, זו ההודעה הראשונה שלי בפורום. הגעתי לכאן לאחר שבעקבות התלבטות מסויימת המליצו לי מאוד להפנות את השאלה שלי לפה. אז ככה, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בימים הקרובים אבל נתקלתי בשי התלבטויות: 1. הראשונה, איזה כרטיס מסך עדיף לקנות, את ה Nvidia Geforce 7800 GT או את ה Nvidia Geforce 7800 GTX? כי שמעתי שה GTX פחות משתלם מה GT כי הוא לא בהרבה יותר מהיר. אז מה אתם ממליצים? ובנוסף, מה יחסי הכוחות בין שני הכרטיסים, בכמה ה GTX יותר חזק מה GT? 2. והשניה, האם כדאי לקנות לוח אם שמותאם ל SLI? בהנחה שאני אקנה את אחד משני הכרטיסים הנ"ל, זה יוצא משתלם? אם כן, תוכלו להמליץ לי על כמה לוחות אם ספציפים שכדאי לקנות? 3. אשמח גם אם תוכלו להמליץ לי על מארז טוב שילך עם הכל. עכשיו הרכיב…
-
- 16 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-הכרטיס הזה שבזיגזג הוא AGP? -איך הוא לעומת ה6600GT? -והאם הוא יפעל על ספק 300W? כי כתוב באתר החברה 350W מינימום. -האם ספק 300W יספיק בשביל 6600GT?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Tv out זאת מטרתי רוצה את 7500Le ati ומתלבט בין ati לgigabyte....פתוח להצעות אחרות תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי שבכל המפרטים המומלצים, הכרטיס בעל יחס עלות/תועלת הטוב ביותר כיום הוא 8800GTS 320MB. העניין הוא שיש המון יצרנים עם כרטיס כזה (Gigabyte, Albatron, Leadtek, Sparkle וכו') באיזה מהם כדאי לבחור ? ??? האם יש בכלל הבדל ? או פשוט ללכת על ההצעה הטובה ביותר ? האם יש באיזה מקום review שמבצע השוואה ביניהם ? תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם זה כרטיס טוב יחסית, למרות שזה כרטיס Low End האם הביצועים שלו טובים.? אשמח לשמוע דגובות. תודה- THANKS
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי את כל התראדים החשובים, אבל לא הייתה שם דעה ממש מגובשת. גם לא הייתי כל כך בטוח אם הכל מעודכן. אני מחפש כרטיס מסך ב-1200 ש''ח אפשר טיפה יותר אבל עדיף שלא, שיהיה מיועד למשחקים בעיקר. אני לא כל כך מבין בתחום ואני אודה מאד לכל מי שיעזור לי.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל התותחים. יש לי כרגע HD6990 של GIGABYTE, הכרטיס מאוד חזק ומספיק לי אבל הקירור שלו מעצבן אותי, אני מחפש קירור צד שלישי טוב עד כמה שניתן, התקציב עומד על כ500 שקל בלי חריגות. 2 אפשרויות שחשבתי עליהם: 1- הקירור הבא שכמובן צריך להזמין מי חו"ל. http://www.arctic.ac/en/p/cooling/vga/449/accelero-twin-turbo-6990.html?c=2182 2- לקנות בלוק קירור מים לHD6990 ולחבר אותו לקירור מים סגור. http://www.ebay.com/itm/Koolance-VID-AR699-Radeon-HD-6990-Water-Block-for-Radeon-6990-Reference-Cards-/280886315599?pt=US_Water_Cooling&hash=item4166210a4f#ht_4707wt_1396 ובנוסף קירור המים הסגור הבא. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13255 מה לדעתכם יהיה טוב יותר עבורי ?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הכרטיס הנ"ל (פרסמתי כבר הודעה דומה בפורום לפני כמה ימים ) הספק שלי הוא בילט-אין שלא ידוע לי דרך להחליף אותו (מגיע במארז silentium T1) המעבד שלי הוא AMD הישנים דואל קור 3800+ לוח אמ - lanparty של DFI NF4 2 ג'יגה זיכרון שני דיקים קשיחים צורב DVD ועוד מספר מאווררים שמגיעים עם המארז רוצה להחליף כרטיס מסך, כרגע יש לי 7800GT גירסת Extreme של Leadtek
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://hdtvsg.blogspot.com/2007/05/sapphire-heatpipe-hd2900xt-exposed.html
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תראו, ATI היו בטוחים שהם הולכים להוציא כרטיס טוב יותר מהכרטיס המושלם שנקרא R9500 PRO, אז מה הם עשו? העלו לו את מהירות הליבה והזיכרון ונתנו לו תמיכה בגרסאות מתקדמות יותר של הטכנולוגיות של ATI(כגון SMOOTHVISION ו-SMARTSHADER), אבל, ATI עשו משהו שאני לא מבין למה הם עשו אותו: בעוד של-RADEON 9500 PRO היו 8 צינורות עיבוד(Rendering Pipelines), החכמולוגים הגדולים ב-ATI החליטו לתת ל-RADEON 9600 PRO רק 4 צינורות עיבוד! אז מה הפלא שהוא מפסיד ל-R9500 PRO בכל הבנצ'מרקים? ממש לא מבין את ה-ATI האלה... :
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההבדל ביניהם במחיר הוא כ100 ש"ח, ראיתי באינטרנט שאצל הגיגבייט יש יותר mhz ב-core clock. האם יורגש ההבדל ביניהם? האם הייתם מוסיפים את ה100 ש"ח עבור הגיגבייט? http://www.palit.com/palit/vgapro.php?id=2684&lang=en&pn=NE51060015F9-1061D&tab=sp http://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1060WF2OC-3GD#sp Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
- 16 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אחרי שניסיתי בפורום אחר אני ינסה פה, אולי זה יותר מתאים... אז ככה אני מחפש כ.מסך למשחקים כבדים שיהיה חזק וטוב בתקציב שלמעלה. (לא עושה OC) הינה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300, 2500 MHz קירור למעבד: Mugen 2 לוח אם: Asus P5K3 Deluxe כרטיס מסך עכשוי: NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB כרטיסי זכרון: 4GB DDR3 מסך: 22'' דיסק קשיח: ST3500320AS ATA Device 500 GB, 7200 RPM, SATA-II (מתכוון להוסיף עוד דיסק קשיח של 500...) ספק כח: SeaSonic 500W מארז: coolermaster 590 *שימו לב לספק, שזה יספיק להחזיק את הכרטיס... אגב יש לי עוד שאלה, בעקרון אני יזמין את הכרטיס שתמליצו לי עליו עם מחשב חדש שאני קונה ואז אני יחליף בין הכרטיסים... אמור להיות בעיה עם זה? תודה רבה על עזרה ענקית...
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום עד לא מזמן המחשב היה עובד פצצה, בזמן האחרון הוא כל הזמן איטי פירמטתי אותו לא עזר, אני עובד על הXP PRO ועובד עם המון תוכנות עריכה, לתמונות וסרטים. זה המפרט שלי Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 THERMALTAKE BIGTYPHOON GIGABYTE 3D AURORA ENERMAX LIBERTY 500W ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 NEC ND-4571 LABELFLASH WHITE/BLACK כונן דיסקטים שחור עכשיו אני חושב שזה הכ.מסך מידיי פעם נמרח נתקע במשחקים ניסתי להריץ עליו תוכנות לבדיקת עומסים ולא כל כך הבנתי מה הולך שם אני אשמח לעצות ופתרונו…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לבדוק לפי הדגם אם הטלויזיה היא מולטיסיסטם . החברה היא MATH משהו כזה... איך אני ידוע אם היא מולטיסיסטם לא ררשום עליה דגם אלא כל מיני מספרים . ואם אני מוצא תא הדגם איפה אני יכול לבדוק על הטלויזיה? מצטער אם זה לא קשור לפה .א בל לא ראיתי מקום אחר.
-
- 16 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
הנה אנו חשים לקנות כרטיס מסך חדש וטוב. המשחקים של היום שחשבנו שהם יהיו תואמים לכרטיס המסך הם כבר העבר. כיום בשוק המשחקים הופכים תהליך של שינוי, בעבר היינו יכולים לשחק עם כ.מסך מעולה וזיכרון גבוה עם משחקים שאפילו לא מתקרבים לרמה של הכרטיס. אבל כיום כמו משחקים באטלפילד 2 או ניד פור ספיד mostwanted, כבר דורשים וידרשו 128 זיכרון. עכשיו ברגע זה כשמחק באטלפילד 2 יצא הוא דורש 128 זיכרון של כרטיס ו512 של זיכרון מערכת אז מה יהיה?? אין לנו כסף לכרטיסים חזקים עם כמות זיכרון של 256... המשחקים עושים דרכם מאוד טוב, מעלים דרישות מערכת אבל המחירים לא יורדים. תגובות בבקשה. Deom System Requirements Windows XP (32-bit) with Admin rights 1.7 GHz Pentium 4 / Athlon XP or greater 512 MB or m…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים יקרים, אני מתלבט לגבייי קנייה של מחשב חדש בשבועות הקרובים עד גג חודש. האם זהו זמן טוב לרכוש מחשב חדש + כרטיס מסך? כאשר הליבות החדשות בפתח?! אני מדבר על הליבה ה G98 של NVIDIA . דרך אגב התקציב שלי עומד עד 2100 ש"ח לכרטיס מסך תודה מראש לעוזרים ולמאירים את דעתי.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי 600 650 שקל קניית כרטיס AGP מה אתם ממליצים אם אפשר לינקים
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני לא כל כך מבין בכרטיסי מסך. יש לי היום מחשב בן שנתיים ואני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי. הלוח אם שלי זה GIGABYTE GA 945-S3 והכרטיס מסך שיש ליכררגע הוא X1950 PRO של ATI התקציב שיש לי הוא בין 1000-ל1500 ש"ח עם חייב אפשר לחרוג. אני אוהב לשחק במשחקי אסטרטגיה ופעולה , לדוגמא המשחק הנוכחי שאני משחק זה MIRROR EDGE . איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות אם אני רוצה לשחק ברזולוצית מסך הטבעית שהיא 1680X1050 והגדרות הכי טובות?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.למה אני לא מוצא עליו מידע(לא באתר היצרן ולא בהשוואות ביצועים...)??? 2.אם אני לא מתכוון לעשות אובר-קלוקינג אז לא יהיה הבדל בינו לבין הx1800 gto הרגיל(זה אם ה256 מגה)? 3.האם יש בינו לבין הgto הרגיל עוד הבדל חוץ מכמות הזיכרון(מהירות ליבהץזיכרון וכו'...)? 4.הכרטיס הקודם שלי היה r9600 se 256 mb עם מעבד 2.4 ו512 זיכרון ddr ועכשיו יש לי x1800gto2 512 mb מעבד 3.0 וזיכרון של 1 ג'יגה ddr2,האם יהיה שיפור ניכר בביצועים?וגם האם המפרט הזה יוכל להריץ משחקים חדשים וטובים על הגדרות גבוהות?(אם אפשר התייחסות לדום 3 והאף לייף 2 בפרט ולשאר בכללי....)? וגם...האם הוא תומך ב-sm 3 ו-hdr+aa כי בדיון על זה לא ראיתי אותו מוזכר.....תודה מראש לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי 260GTX 216sp על 7 ultimate 64 bit. המסך שלי סטנדרטי ולכן אני משתמש בטכנולוגיית הDISCOVER שלא דורשת אביזרים מיוחדים חוץ ממשקפי תלת ממד פשוטות עם עדשה אחת בצבע ציאן ואחת בצבע אדום. בדריברים הפכתי את 3D vision לזמין. ברשימת המשחקים המתאימים נכללים המשחקים AirXoinx וPrince of Persia 3D שהם משחקים ישנים ביותר ולמרות זאת התאימות ל"תלת מימד סטיראוסקופי" היא excellent. התקנתי את 2 המשחקים הללו ובאף אחד מהם אין תלת מימד (התמונה נראית אותו הדבר גם אם המצב מופעל וגם אם לא). מה שכן, למרבה האירוניה, מייפל סטורי שבכלל לא משוחק בתלת מימד ולא נמצא אפילו ברשימה, מופיע בצבעים הזויים כשהוא על מסך מלא אם ה3D vision מופעל. מה לעשות?
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי חבר שמציע לי לקנות ממנו את הכרטיס X1950XTX במחיר של 1300 שקל האם זה כדאי בכלל ? חשבתי לקנות את הגירסה המוקטנת של 8800GTS , אבל נראה לי שעד שבאמת יהיו משחקים שתומכים ב-DX10 כמו CRYSIS כבר יהיו כרטיסים אחרים יותר מתקדמים, אז אוליי בכלל שווה לקנות את X1950XTX במחיר מוזל לחכות שנה ואז לקנות את הכרטיס הבא שבטח יהיה 9800GTS או שבכלל הכרטיס 8800GTX יהיה זול בהרבה(2000 שקל). מה אתם ממליצים לי?מה באמת כדאי??
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=d4af7d5ba409495e28be6d8ff675ac84&threadid=37839
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אצלי יש את האדום ואצלו ליבת r360 חוץ מזה קניתי אותו כאשר פה בפורום הפנו אותו לחנות אשר מוכרת אותםעם הליבות האלו,לאחרונה אחד אמר לי שדווקא לכרטיסים עם ה-pcb הירוקים של ליבת r360 איזה מבינהם הנכון?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
i got radeon 9800 XT and hte score is 10016 i want to know if its so low or i just think it is because i saw other results with almost the same system i have and they were 16000 and higher plz help me i want to know what i do wrong with my new card
-
הטלויזיה הנוכחית שלי הלכה לעולמה השבוע ובמקום לקנות חדשה חשבתי על לקנות כרטיס מסך (שגם יוכל להקליט - נשמע מפתה). השאלה שלי, כמו בכותרת היא האם Leadtek TV 2000XP הוא הכרטיס הכי משתלם בטווח ה-200 ש"ח? איך האיכות צפיה שלו, והאם יש כרטיסים שווים/טובים יותר ממנו בטווח הזה? אני לא מעוניין להוציא יותר מזה. תודה מראש על העזרה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-