כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה, נכנסתי לפורום והתרשמתי מרמת הידע של חבריו.( רק עכשיו שמתי לב שההודעה מתאימה יותר לתמיכה טכנית, אם אפשר להעביר) הבעיה שלי היא כזו: בחודשיים האחרונים התחילו להופיע לי פסים אדומים במסך. בהתחלה חשדתי שזה המסך , אך בגלל שהפסים הופיעו לסירוגין הבנתי שכנראה הבעיה היא חומרתית והחשוד העיקרי הוא כרטיס המסך. העלתי תמונה כדיי שתוכלו לראות ולשפוט בעצמכם: http://i45.tinypic.com/2u6ir0n.jpg בנוסף לכך, בדקתי בהתקני הצגים והוא מראה לי ככיבול שהכרטיס לא מזוהה. למעשה אני מקבל אות מהכרטיס אבל הכרטיס לא מתפקד במלואו. בנוסף לכך, משחקיי ווידאו לא עובדים, יש תזוזה איטית גם במהלך הגלישה (כאילו הדף יורד באיטיות בחלקים ) וגם יש קושי בהרצת סרטים /סרטונים / HD / ולא HD במחשב. ניסיתי גם לע…
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
בעקבות דיון בפורום ספקים ומארזים בו הוזכרה החברה ועוררה תגובות מסקרנות, מעוניין לשמוע חו"ד מהנסיון שלכם עם מוצרי החברה והשירות למוצריה. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי: מעבד: E8400 זיכרון 4 GB ולוח אם: P35 NEO MSI בסה"כ מחשב חזק, ואני רוצה לשדרג משמעותי את כרטיס המסך שלי, יש לי אופצייה לרכוש GT430 2GB GIGABYTE ב400 בערך... וראיתי GT 630 באייבורי שעולה 450... איזה כרטיס טוב יותר? האם יש המלצות אחרות?
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קודם כל רציתי לומר כל הכבוד על העבודה שאתם עושים פה, אני מידי יום קורא ביקורות באתר שלכם ורציתי להודות לכם אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי פה. מפרט המחשב שלי לוח אם : Gigabyte GA-H55M-S2H זכרון : 4GB DDR3 -1333Mhz מעבד : DualCore Intel Core i3 530, 2933 MHz (22 x 133) ספק כוח : Chieftec 500W +80 מסך : LG W2261 22" אני משתמש תמיד ברזולוצית 1920X1080 גם בכל המשחקים שאני משחק. כרטיס מסך : GTX 550 TI מערכת הפעלה Win 7 64Bit עכשיו ממ.. הקטע זה שאני רוצה להחליף כרטיס מסך למשהו חזק יותר, איכותי יותר. שישפר לי את חווית המשחק ואת רמת הביצועים של המשחקים. קראתי אצלכם כמה ביקורות על כרטיסים וה-2 שקרצו לי הכי הרבה הם 1. Nvidia GTX 660 TI 2. Nvidia GTX 670 רציתי לדעת מ…
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי,ברשותי כרטיס מסך HD5850(מומהר),עד היום הוא הריץ משחקים בצורה דיי טובה ב1680x1050 והגדרות גבוהות. המפרט בצד. רכשתי היום את ההרחבות של BF3 וכמו שזה נראה המשחק מקרטע(גם על הגדרות גבוהות וגם על בינוניות,אני לא מוכן לרדת מיתחת לMEDIUM),בורדרלנדס 2 גם מקרטע,זה קצת פחות מורגש אבל יש קטעים שממש מקרטעים(כשיש כמה אויבים מסביבי) בכ"מ,ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך,ברשותי תקציב של 1700-1600 לשידרוג כרטיס המסך למען הרצת משחקים בצורה טובה יותר על הגדרות גבוהות-מקסימליות. תודה. חשבתי על לשדרג ל7850 לעשות לו OC כמה שיותר גבוהה ומשיפור של כ30% להגיע לשיפור של 50-60% או מצד שני לקחת 660 TI ולעשות לו גם OC(עד כמה שאפשר)
-
- 44 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך HD 7770 עכשיו ראיתי יש כמה גריסות לכרטיס יש עם OC ויש בלי השאלה שלי יש הבדל גדול בין גריסות
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מה קורה כרישים ? יש לי כרטיס HD 4870 שאחד מחיבורי ה - DVI שלו נדפק .. יש לי מסך שמחובר לאחד מהחיבורים ועד לפני שהחיבור השני נהרס, ה - LCD שלי היה מחובר אליו .. ראיתי באינטרנט מפצל חיבור DVI ורציתי להתייעץ אתכם לפני שאני קונה כזה .. חיבור 2 חיבורי DVI על חיבור אחד לא יגרום עומס שבסופו של דבר יהרוס את החיבור ? תודה מראש וגמר חתימה טובה, משה
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
המפרט שלי עכשיו הוא: intel i5 3570 DDR3 1600 8GB Gigabyte Z77-D3H intel 120GB SSD כרטיס המסך שלי כרגע הוא X1950PRO כמו שאתם יכולים לראות הכרטיס מסך מאוד ישן יחסית למפרט ואני רוצה להחליף אותו המטרה העיקרית של מערכת המחשב היא להפעיל את Microsoft Flight Simulator X על גבי שלושה מסי "DELL 23 לרוחב (בEYEFINITY). בנוסף אני רוצה לחבר מסך נוסף של 19" שיראה תצוגה אחרת מתוך הסימולטור (שעונים, בנפרד מהפריסה של שלושת המסכים), התצוגה במסך זה לא תדרוש עיבוד גראפי חזק. האם רצוי לקנות כרטיס מסך שתומך ב3 מסכים (6850?) ובנוסף לחבר את הX1950 ללוח ואליו לחבר את המסך הרביעי? או שעדיף לקנות כרטיס מסך אחד שיתמוך בחיבור של 4 מסכים? בעיקרון סדר גודל התקציב הוא 600-800 ש"ח (הבנתי שפה מקבלים הכי הר…
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
היי,מחפש את הגירסא הטובה ביותר של 7850 להמהרת הכרטיס לתדר כמה שיותר גבוהה. יש הצעות מסוימות ? ??? מתכוון לשדרג את ה5850 שלי ל7850(או שמא כדאי למשוך עוד דור ? )
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש עצתכם לשדרוג כרטיס מסך לפי המפרט שלי. תקציב 1200-1300 שיריץ משחקים בצורה טובה וחלקה תודה
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
איפה אני יכול להוריד דרייבר מעודכן לכרטיס מסך ati mobility radeon HD 5650 במחשב נייד של טושיבה? באתר של amd-ati http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx רשום למטה שהדרייבר לא מתאים למכשירי טושיבה. ובאתר הרישמי של טושיבה ,הדרייבר לא עודכן מלפני שנתיים כמעט. זה לא הפריע לי עד שהתחלתי לשחק בבאטלפילד ונתקלתי בבעיות תצוגה (שימו לב לריבועים על הריצפה ,והקרקע שחורה שזה לא אמור להיות).
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לשדרוג כרטיס מסך למחשב. השקעה של 400-500 ש"ח. הרצה של משקחים כמו CIV5 COD BF על הגדרות בינוניות. יש לי מסך 22 אינג'. זה המפרט הקיים: גמעבד e7500 לוח אם intel corporation dg41rq זכרון ddr2 2048
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם הmotherboard הבא: http://www.msi.com/product/mb/G41TM-E43.html#/?div=Detail ולפי מה שקראתי באינטרנט ניתן לשים כרטיסי מסך של pci דור שני בpci דור 1(מה שיש לmotherboard הזה). עד עכשיו השתמשתי בגרפיקת onboard שלו ורציתי לדעת אם דבר זה נכון ובמידה אם זה נכון האם במאת האחוזים אוכל לשים את כרטיס המסך הבא: http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=GIGABYTE-N450D31GI&Cat2Cat1ID=48&Cat2ID=198&aff=Zap〈=he תודה רבה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים ! קניתי עכשיו מחשב חדש והזמנתי בתוך המפרט את הכרטיס מסך של GTX 660 TI ורציתי לדעת איך הוא בקשר לביצועים של משחקים ? תודה לעוזרים !
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך וכמה יעלה לי להזמין את ה8870 - אני רוצה להזמין מחו"ל. המחיר הרשמי זה 280$, מה הכי קרוב שאני יכול להגיע לזה ומאיפה? התחילו כבר למכור אותו בכלל? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי, ברשותי HD5850 בודד(שאר המפרט בצד) אני מתלבט האם כדאי לי לקנות עוד 5850 יד שנייה(450-500 ש"ח) ולקנות ספק חדש(750W כניראה). האם הדבר משתלם ואקבל ביצועים טובים? או שלא כדאי ועדיף למשוך עוד דור ולשדרג בסדרת 8XXX? תודה.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כבר מחשב בן 3 שנים, השאלה אם לדעתכם אני צריך להחליף כרטיס מסך ואם כן שהוא יהיה בתקציב של עד 600-700 שקל בלי חריגה אם אפשר. להלן המפרט: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz Tray ₪ (עשו לי עליו OC הוא 3.2 או יותר עכשיו) Xigmatek Achilles S1284C H.D.C CPU Cooler ₪ Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset ₪ Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case₪ Glacialtech 120mm Case Fan Two-Ball ₪ Silver Power 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze BOX₪ A-DATA 4GB (2x2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme₪ Western Digital 6401AALS 640GB 32MB 7200RPM₪ ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe₪ תודה!
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מה פרוש המתחים הבאים בתמונה? ואם משהו יוכל להסביר מה זה : 1 - VDDC 2 - 12V 3 - VDDC CURRENT
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שמעתי שניתן לחבר לכרטיס של NVIDIA GTX680 יותר ממסך אחד למשמחק של BF3 האם נכון הדבר?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי, אחרי מעל כ-6 שנים אני בהחלט מעוניין לשדרג סוף סוף את כרטיס המסך שלי. יש לי כרטיס מסך 7800GTX של Leadtek. עלה לי בזמנו סכום כסף לא מבוטל בכלל, שרת אותי נאמנה ועדיין סוחב פחות או יותר. רוצה להתקדם אבל לא לחזור 6 שנים אחורה ולבזבז מעל 2000 ש"ח על כרטיס מסך. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח אם חריגה קלה. מספר הדגשים: 1: הספק כוח שלי דיי ישן, אבל מבית טוב! OCZ, נרכש ב2005 אם אני לא טועה. 600W ההספק שלו. לכן חשוב שהכרטיס מסך לא יהיה זללן. 2: מעוניין בכרטיס של NVIDIA בלבד. 3: עדיפות לכרטיס מסך לא רועש (לפחות לא יותר משלי) ושיהיה ממבית מוכר כגון: Evga, Leadtek, Gigabyt, BFG, Asus, עדיפות לכרטיס סגור (בעל מעטפה סגורה ולא פתוחה) ראיתי כרטיסים כמו הGTX 650 שנכנס לי גם…
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם שווה הכרטיס במחיר הזה????? וכן זה כולל את המכס ומשלוח
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעביר את הכרטיס GTX260 ממחשב ישן למחשב חדש ולכן אני צריך למצוא לו מחליף. כיוון שהמחשב יעבור לייעוד של מחשב שני ולא למשחקים בכלל, אין לי צורך בכרטיס שכזה ואני יכול להסתפק במינימום הסביר. המפרט כולל Q9550 4GB RAM והכרטיס ישמש בעיקר למולטימדיה... תקציב של 200 ש"ח נראה לי די והותר. אני מעוניין שהכרטיס יהיה גמיש בסוגי החיבורים שלו ככל שניתן. המליצו לי לפני מס' חודשים באיזו חנות על Sapphire ATI Radeon 5450 1GB GDDR3 HDMI. אשמח לשמוע עם ההמלצה עדיין רלוונטית או שמא יצא כרטיסים חדשים יותר שמומלצים גם הם. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב נייד חדש (dell vostro 3560) עם כרטיס מסך מובנה של אינטל (intel GMA 4000 HD) ועם מסך ברזולוצייה של 720p. ניסיתי להשוות בין התצוגה של וידאו במחשב לעומת במסך הטלווזייה שלי (LCD samsung full hd). לצורך העניין השתמשתי בקובץ AVI שאינו ברזולוציית HD. השתמשתי בוידאו של סרט מצוייר כדי שיהיה קל לשים לב להבדלים ועצרתי בתמונה ספציפית בעלת הרבה פרטים כדי להשוות (קטע הפתיחה של סאות' פארק). ניגנתי את הקובץ במסך המחשב, לאחר מכן דרך המחשב על מסך הטלווזיה ע"י כבל HDMI, ולבסוף ניגנתי את הקובץ ישירות במסך הטלווזיה ע"י דיסק און קי. בהשוואה אחד אחרי השני ניתן לראות בבירור שהתוצאה בניגון של הקובץ ישירות על מסך הטלווזיה שלא דרך המחשב הייתה טובה יותר. (ולא היה הבדל גדול בין ניגון…
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
איך אני יכול לנגן וידאו ב-4K (MKV או AVI) על מעבד Q6700 (מרובע ליבות) וכרטיס מסך ATI 5850? כשאני מנסה עם כל מיני נגנים זה מקרטע קשות.. האם יש דרך לנגן חלק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שתאכלס אי אפשר להגיד לפני כמה זמן הוא .. תמיד שיפרתי אותו . בכל מקרה הנה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8mb (Big Typhoon) לוח אם: Gigabyte GA-EP31-DS3L ספק: Tagan Piperock 500W TG500-BZ זכרון: Corsair XMS2 DHX CM2X2048-6400C4DHX 4GB DDR2 כרטיס מסך: HIS ATi HD4870 512mb דיסק קשיח: Samsung HD103SJ 1TB דיסק קשיח 2: Samsung HD322HJ 320GB אני פוזל לכיוון ה - gtx 550 ti .. השאלה שלי בעצם היא כזאת .. האם הספק יחזיק את המערכת עם הכרטיס הנ"ל ? האם המעבד לא יעשה צוואר בקבוק לכרטיס ? תודה מראש, משה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-