עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by rbaron,

שלום, אני יודע שכבר די חפרו על הנושא הזה וכבר קראתי הרבה תגובות (גם באתר וגם באתרים בחול), אבל השאלה שלי קצת שונה (אני חושב) מה עדיף בין שתי הכרטיסים הללו: http://www.skypc.co.il/sg_product~AX57501GBD5-PDH~8~0.htm או http://www.skypc.co.il/sg_product~GWGTS450PCX1024~8~0.htm לפי מה שאני רואה בפורמים לפחות gts450 עדיף אבל מה שאני לא מבין זה עם hd5750 ניתן להשמתמש באופציה של הcrossfire כך שאני קונה כעת כרטיס מסך בכ700 ש"ח ובעוד שנה או שנתיים במקום לקנות כרטיס מסך יקר אני פשוט קונה את אותה כרטיס מסך בהרבה פחות ומקבל כרטיס מסך ממש טוב! השאלה האם אני צריך לקחת את זה בתור שיקול? האם יש כרטיס יותר טוב בתקציב הזה אני בונה מחשב חדש אז אין עדין ספק (על איזה ספק אתם ממליצים)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by adiadi,

שלום, ברשותי GTS450 על גבי Gigabyte GA-MA78LMT-US2H. חיברתי את כרטיס המסך לטלוויזיה עם כבל MINI HDMI to HDMI, בתחילה העביר את האות תקין, לאחר מכן פשוט הפסיק ללא התראה מוקדמת. יש לציין כי כרטיס המסך מזהה את מסך המחשב וגם כן את מסך הטלוויזיה. כשמדליקים את המחשב מסך הטלוויזיה מציג מסך שחור ורק לאחר כמה דקות עובר ל-NO SIGNAL ניסיונות החלפת דרייברים וחזרה לישנים לא עזרו. כרטיס המסך Onboard כן מעביר את האות לטלוויזיה כך שהבעיה היא לא בכבל. הרשת מלאה בנושאים לגבי אותה בעיה בדיוק עם ה-450 אך ללא פתרון. רעיון לבעיה? אם לא, כרטיס מסך למטרת חיבור לטלוויזיה ולגיימינג קל מאוד בתקציב של עד 400 ש"ח? תודה

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  3. חברים אני מחכה בקוצר רוח לHD4870*2 ,אני קורא כאן המון שכדאי להחליף משחה לכרטיס . כדי ללמוד את הנושא החלטתי להחליף לASUS שלי את המישחה ...אבל הוא בנוי כמו טנק... אם אפשר הנחיות? (המשחה שיש לי היא MX2)

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  4. Started by davidreznic,

שלום....אני מתכנן (לקנות מחשב חדש בימים הקרובים (מקווה...) ואני מתכמן לתקע בו 8800GT. ממש ממש אין לי מקום לחריגה. יש מצב שה-GTS החדש יעלה כמו ה-GT ( בערך???) תודה... מרחפות שמעות על כרטיסי 9XXX מתי הם צפויים להגיע ומה צפי המחירים . תודה

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by yossi555555,

כדאי לקנות כרטיבס ישן מול כרטיס חדש לדוגמא GTS8800 עולה משהו בסביבות 350 ש"ח שום כרטיס חדש לא תואם את הנתונים שלו ולא את הביקורות שהוא קיבל הגישה נכונה? תקנו אותי אם אני טועה תסבירו לי אני חדש בתחום מיועד לשידרוג המחשב שלי נתונים E5800 לוח אם FOXCOON G41 HD4350 4GB RAM שאלה נוספת אם כרטיס מסך תומך ב DIRECTX 10 זה אומר שמשחקים של 11 לא יעבדו עליו ? תודה

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  6. Started by RGod,

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  7. Started by דשגשדג שדגגדגג,

היי, אני מעוניין לקנות את הכרטיס gtx 1050 ti וראיתי שיש לדוגמא בKSP גרסא שעולה 800 שקלים ללא OC עם מאוורר, ועוד גרסא שעולה 820 שקלים עם שני מאווררים אך עם Overclocking האם יש הבדל משמעותי? אני לא חושב שOC נחוץ אבל אולי השני מאווררים שווים את זה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by shimronfio,

שלום. אני מעוניין לרכוש את הכרטיס האמור, כיום החומרה שלי היא כזאת: I7 -2600 8 GM RAM לוח אם- ga-z68xp-ud3 כרטיס מסך gtx 560 ti ונראה לי שזהו אלו הפרטים המעניינים. האם שדרוג לכרטיס הנ"ל יכול להיות אפשרי? מה גם שבגלל שהלוח אם ישן הוא תומך רק ב- pcie express 2.0, ואילו הכרטיס החדש תומך בתקן 3.0, האם הכרטיס יכול להיות מתאים למערכת שלי?, וגם עניין חשוב הוא עניין ההספק, האם החלפה בין הכרטיסים תגרור צריכת הספק גדולה יותר?.

9. Started by iveco,

יש ליד הבית שלי חנות שמוכרת GTX 1050TI 4GB ב 291 שקל זה יקר נורא נכון ? זה כרטיס משנת 2016 אם אני לא טועה , בעלי אקספרס מוכרים RX 570-580 באותו מחיר חדש . הכרטיס הזה עוד מסוגל להריץ משחקים חדשים ? אם הוא היה עולה 150 שקל הייתי קונה אותו המחיר פי 2 מהמחיר האמיתי שלו .

10. שלום זמן רב לא עקבתי בתחום, ויש לי מחשב בן כמה שנים בתקופה של GTX 570ומעבד I5 2500K. חשבתי אולי לשדרג אותו עם כרטיס מסך חדש נגיד GTX 1050 ורציתי לשאול האם באמת זה כמה דורות מעל מה שיש לי עכשיו?

11. Started by Tzion Abebe,

מוכר gtx 1050ti msi gaming x ב550₪

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  12. באתר של הכרטיס כתוב 1468 MHZ , ו 1442 MHZ במשחק זה מגיע ל 1747 איך זה יכול ? והאם צריך/ כדאי להשתמש בתוכנה auros grapchics engine ?

13. Started by Sahar Ram,

שלום רציתי בבקשה לשאול האם המאווררים עובדים תמיד או רק שהכרטיס מתאמץ. לפני עדכון הדרייבר דרך האתר, המאווררים עבדו כל הזמן. זה כרטיס ומחשב חדש gtx1060

14. שלו לכולם אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בכדי לעבוד ולשחק במסך Ultrawide (21:9' 2560X1080) רציתי לדעת האם I5 2500K (4.4GHZ) הישן והטוב מספיק חזק בכדי לא ליצור בקבוק עם GTX 1070 או GTX 1060. ובמידה ולא תהיה בעיה, איזה מהכרטיסים כדאי לי לבחור לרזולוציה שציינתי? האם הGTX 1060 יספיק לעבודה (בשביל 60FPS ,60HZ)? אני מעוניין לשחק על ULTRA בDX12 בשנה \ שנתיים הקרובות, אין לי בעיה פילטרים כבדים כמו ANTI ALIASING מוגזם (MSAA X2 מספיק לגמרי) . אני מעוניין לעבוד עם תוכנות תכנון הנדסיות כגון SOLID WORKS. תודה לעוזרים!!

15. Started by PuppEDogg,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד גיימינג עם gtx 1060 ואני רוצה לקנות גם מסך גיימינג טוב ויש מסך 2K 144HZ שאני ממש חם עליו. השאלה שלי האם 1060 יוכל להריץ משחקים ברזולוצייה גבוהה כל כך ועדיין לשמור על fps של מעל 60 מינימום וכמובן עדיפות לעלות מעל 100 כי אני יודע שהוא מתאים יותר לרזולוצייה של 1080p. המשחקים כרגע שאני משחק לא אמורים להיות בעייה כל כך (overwatch למינהם) אבל אני רוצה לשחק גם בכמה משחקי AAA עתידיים שכבר יהיו כבדים יותר. אני מוכן להתפשר כמובן על הגדרות גרפיות כדי לשמור על fps מכובד אבל לא להגזים ולשחק על low. הסיבה שאני רוצה מסך כזה היא future proofing ולהיות עם ראש שקט לכמה שנים טובות ובנוסף לנייד שלי יש תמיכה בכרטיס מסך חיצוני ככה שבעתיד…

16. Started by lirancoh1985,

היי אנשיים , מתלבט לגבי כרטיס מסך, כרגע המסך הינו 42" HD READY אך בעתיד אני אחליף אותו למסף 4K 55, מה אתם אומרים ? מצ"ב המפרט למטה. Corsair air 240 Gigabyte G1 gaming 5 Z170 i5 6600k GTX 1080 SAMSUNG 850 EVO X2 CORSAIR VG LPX 16GB X1 Nuctua NH-9DL SEASONIC M12II 850W EVO תודה רבה

17. Started by LordEnlil,

http://www.geforce.com/hardware/10series/geforce-gtx-1060 250$ ביצועים של GTX 980 עם מחצית מהאנרגיה הדרושה

• 38 תגובות
    • 7.8k צפיות
  18. Started by NightsSpirit,

שלום לכולם, בתקציב של 1500 שקל, איזה דגם הכי משתלם לקנות? האם כדי לקנות בחול? (כי black friday מתקרב) במידה וקניתי בחול, והכרטיס מתקלקל, האם אני יכול לממש את האחריות ואיך זה עובד? תודה רבה לכולם על העזרה

19. Started by nirzxc,

האם GTX 1070 מסוגל להריץ סרטי 4K? סרט ששקול 50 ג'יגה. תודה, ניר

20. Started by Ashand,

שלום אני מתכנן לקנות כרטיס/ים חדשים לצרכי עריכת וידאו ו COLOR GRADING האם כרטיס אחד ה 1080 יהיה חזק יותר מבחינת ביצועים מאשר 2 כרטיסי 1070 ? מבחינת צריכת חשמל והתחממות, ...? לא מבין בדברים האלו... רוצה להחליף את ה GTX760 שיש לי... ד"א אני גר בסין וה 1070 עולה פה 1600 ש"ח ה 1080 כרגע אנשים מגזימים במחיר שלו והוא עומד על3000 ש"ח אני מאמין שברגע שכל החברות בת יוציאו את הדגמים שלהם המחיר ירד לסביבות 2300-2500

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by kaboonkal,

המערכת כרגע היא: i7 3770 Gigabyte H77-DS3H G.Skill 1600MHz 24GB Sapphire HD7870XT Corsair TX650M אני מתכנן לשדרג בקרוב את הכרטיס לקראת המשחקים שעתידים לצאת, ובעקרון הכי נראה לי ה1070 באחת מהגרסאות שלו, אבל רציתי לשאול האם ההפרש בינו לבין ה1080 הוא משמעותי ואם התוספת מחיר שווה את ההפרש? בכל מקרה אני אשמח גם לקבל המלצה לאיזו גרסא לקחת של איזה כרטיס, לא צריך שיהיה הכי שקט או הכי קר, משהו באמצע שייתן לי את הטוב משני העולמות. אגב כרגע אני משתמש במסך 22" 1680X1050 וכנראה אשדרג בשלב מסוים לFULL HD באיזור 23-24" כי המרחק לא מספיק גדול.

22. אורח נתנאל
    Started by אורח נתנאל,

אהלן חברים, תוייגתי היום בכתבה שמספרת שיש בעיה בגוף הקירור של EVGA החדש וזה משפיע על כל בעלי הכרטיסים GTX 1070 ו GTX 1080 מכל הסוגים עם קירור ה ACX. ממה שהבנתי מהכתבה (מקווה שאני לא מטעה), הקירור לא מכסה בצורה אופטימלית את שבב ה VRM ונוצרת שם נקודה מתה שמתחממת עם הזמן ומשפיעה על המעגלים. בעלי כרטיסים מדווחים על התלקחות ספונטנית\ ניצוצות וכמובן השבתה של הכרטיס. EVGA מודעים לבעיה ומוסיפים thermal pad (לא בטוח איך לתרגם את זה) לכרטיסים החדשים שיימכרו, אז מי שמעוניין לקנות, שיוודא שהוא מקבל את הכרטיס החדש עם הרכיב. בעלים של כרטיסים קיימים - EVGA נותנים בחינם את הרכיב. כבעלים של 1070 ביקשתי מהם ואעדכן אם יהיה פה עניין. ניתן לבקש מהם את הר…

23. Started by TopNotch,

יש לי מחשב עם הנתונים הבאים: core i5 2500k 4.2Ggz (OC) 16GB DDR3 1600 Mhz ram. corsair Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail ומסך 1080P של דל. השאלה שלי היא האם הכרטיס שאני מעוניין לקנות יפעל טוב עם המערכת שלי? לכאורה עושה רושם שהספק מתאים, תקנו אותי אם אני טועה בבקשה. וגם את המעבד אולי אוכל עוד להעלות אותו ל 4.5 תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  24. **עריכה** כלקח מההערות שבאו לאחר פוסט זה (בהמשך השרשור) מחלק מן החברים, הובן כי ישנו כורח בהבאת הקדמה לנושא, אז הנה היא. יודגש כי שרשור זה מדבר על שני תנאים מקדימים שצריך להביאם כרקע - מדובר על: א. רכש של כרטיס מסך חדש בלבד, ללא דיון על חלופת שוק המשומשים שנדונה אצלנו בשרשורים אחרים. ב. על מקרה שבו נדרשים אנו לרכוש כרטיס כאן ועכשיו, ואין באפשרותנו להמתין להשקתו של הדור הבא של כרטיסים, שצפוי לקרות בחודשים הקרובים (או ברבעון הבא). להלן הפוסט הפותח את השרור, כולנו מכירים את זה: כמה שהכרטיס נוצץ יותר, גדול יותר, מרשים יותר, מכיל גוף קירור מסיבי ומאווררים (יותר משניתן לספור), ככה הרי טוב יותר. האמנם ? אז…

25. Started by Globalization,

היי, שאלה, יש הגבלה בשילוב של GTX1080 + i7 4770K?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.