עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by giladr,

אהלן אני אגיד מה אני מחפש, לא נראה לי שאנשים יידעו לענות לי פה אבל גם הפניה לאתר או לפורום הנכון בחו"ל יוערכו מאוד! בכל אופן, ל NV ו ATI יש פחת של הליבות. כשעושים וופר מסיליקון ושמים עליו נניח 100 ליבות, כיום NV מצליחים מתוך ה 100 ליבות להוציא 20-30-40 ליבות טובות וכל השאר פגומות והולכות לפח. השאלות שלי הן: 1. מה הסיבות לקלקולים האלו? 2. איזו בדיקות QA מבצעים על הליבות? 3. אם אני יכול לתת ל NV פיתרון שחוסך להם לתכנן ליבות לטווח טמפ. גדול (נניח 0-110C) ובמקום זאת אני מאפשר להם לתכנן מראש ליבות לטווח הרבה יותר קטן, נניח 40-45C, בכמה זה ישפר את אחוז הפגם (או את ה yield של הוופר?) כמובן שאין תשובות מספריות לשאלה האחרונה, אבל אני בכל זאת מחפש לקבל אינטואיציה על הנושא. אשמח ואע…

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  2. Started by miz,

המחשב שלי היה מתחמם, ראיתי בתוכנה SPEED FAN שהGPU מגיע לרמה של 60 כל מה שעשיתי זה היה לגלוש בפיירפוקס היום אני גולש ואני לא רואה את הGPU עולה, לא ברור מה קרה היום הורדתי כמה תוכנות מהמחשב, אולי זה עשה את ההבדל, בכל מקרה מה גורם לGPU לעבוד כל כך חזק בגלישה באינטרנט רגילה? האם יש תוכנה שרצה ברקע שיכולה לגרום לזה לי לעבוד, אין לי משחקים. כרטיס המסך שלי AMD Radeon Graphics HD6750 1GB המחשב שלי סמסונג סידרה 7 NP700Z5A-S03IL

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  3. שלום, אנסה לתמצת ולשאול נכון. יש לי GTX680 שהשעון שלו עומד על 1019MHZ ובמצב BOOST הוא מגיע ל 1123MHZ _ (לפי מדידה ב GPUZ) ראיתי שבכרטיסים החדשים כגון GTX780, השעונים נעים בסביבות ה 889MHZ ובמצב BOOST מגיע ל941MHZ _ (לפי מפרט של ASUS780OC) למה מהירות השעונים נמוכה יותר בכרטיסים החדשים?

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  4. Started by eglon1,

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  5. Started by soldier,

מישהו אולי שמע משהו אל TWEAK עם GPU-Z וGTX 580 שהוא פותח לו איזה משהו ומוסיף ביצעויים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי לוח שתומך X16 בשני סלוטים (X1 ו X3) שם נמצאים הכרטיסי מסך ועדיין אני רואה שב GPU-Z (חלונות 8), כרטיס אחד פועל ב X16, והשני ב X8, הגיוני? יש דרך לתקן את זה?? אני יודע שבחלונות 7 עם X79 היה איזו בעיה והיה PATCH וכו' מישהו יודע משהו לגבי פה??

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by yotam,

בגרסה החדשה לתוכנה GPU-Z נוסף פיצ'ר שמתריע האם מדובר בכרטיס NVIDIA מזויף. תופיע המילה [FAKE] ותמונה של סימן קריאה צהוב. https://www.techpowerup.com/248487/techpowerup-gpu-z-v2-12-0-released

8. Started by djelectric,

מישהו יכול לתת לי הסבר לגבי חלק מהמידע שמופיע לי ככה?! (מסומן) הכרטיס שלי : HD4850 SAPPHIRE

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  9. הפעלתי GPUZ לאחר קניית כרטיס מסך חדש, סתם בשביל לבדוק טמפרטורות, ושמתי לב למשהו מוזר. כביכול מהירות השעון של הכרטיס היא 815MHz וככה גם ה-GPUZ רושם במסך הפתיחה שלו (לשונית Graphics Card), אבל בלשונית Sensors ששם יש מידע "בזמן אמת" לגבי מהירויות השעון - הוא מציג כי הכרטיס לא עובר את ה-810 (מצב MAX), יש תמונה אם לא ממש הבנתם אותי. לאחר משחק של שעה ב-Crysis ומעקב של ה-GPUZ בו זמנית, על פי מה שכתוב שם הכרטיס לא עבר את ה-810... בנוסף גם השיידרים על 1630 (גם מצב MAX) ככה שהם באים בהתאמה ל-815 ולא ל-810, אז זה גם מעלה לי תהיות ??? זה לא הכי חשוב לי בעולם הפחות 5MHz האלו, אבל מעניין אותי אם זה סתם טעות של ה-CPUZ או שזה המצב ובאמת הכרטיס עובד על 810. Uploaded with ImageShack…

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  10. Started by ZenMaster,

Looking for a graphic card around the price of 1000-1500nis I know i can get the 7600GT for about 990nis, is the anything better i can get if i enlarg the budget to 1500 Ati Or Nvidia?

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  11. Started by dor962,

new computer, dont got hebrew yet. I installed the catalyst driver for my 2900xt and thats what is shows http://img502.imageshack.us/img502/6691/asdzy9.jpg the clocks should be higher right? is it normal that it shows that the clocks are that low? if now, what can i do to fix it?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by dragonXxX,

אם רשמתי את זה נכון.. אז זו הבעיה שלי..: graphics media accelerator אני משתגע, תעזרו לי אם אתם יודעים, כל פעם שאני מפרמט יש לי בעיה אחרת עם הדיסק של הלוח אם ועכשיו כשפרמטתי זה לא מתקין לי את * graphics media accelerator * directx 9 * High Definition audio bus driver בקשר לאחרון אני לא בטוח כי נראה לי שהצלחתי להתקין בעזרת הורדה מהאתר של intel.. אז כן, יש לי intel לוח אם 915gev וניסיתי את ההורדות מהאתר של אינטל, directx אי אפשר משם אפשר רק מהאתר של microsoft אבל אתם יודעים למה אני לא יכול משם.. ואת הגרפיקס, זה רושם לי שחסרים קבצים או שהקבצים פגומים.. תודה רבה רבה לעוזרים.. (ואל תתנו לי קישורים להורדה מאינטל כי כבר ניסיתי..)

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  13. Started by Armageddon1,

ברשותי מחשב בן מספר חודשים וכרטיס מסך של ATI HD5850 התקנתי לפני זמן מה מערכת הפעלה windows 7 ואת הדרייברים האחרונים 10.2 וזה עושה GSOD אני סבלתי מתקיעות דומות מאוד בwindows XP ועכשיו כשאני פרמטתי הכל והתקנתי מחדש מערכת הפעלה חדשה שוב יש את הבעיה הזו . נראה לי שהכרטיס הזה תקול . לא דרייברים ולא שום דבר זה פשוט סדרה שלמה של כרטיסים תקולים שיצאו לATI . להוציא כלכך הרבה כסף על מוצר ולא להנות ממנו , אותי ATI כבר בטוח הפסידו כלקוח . מאז שקניתי את המחשב יש לי בעיות עם הכרטיס מסך . ניסיתי כבר איזה 5 דרייברים שונים ו2 מערכות הפעלה.

• 81 תגובות
    • 6.3k צפיות
  14. Started by asaf_azar,

מה ההבדל בין ה"סיומות" שציינתי למעלה? ומה ההבדל בין 8800 GTS עם 320 מגה בייט לעומת ה640 מגה בייט?האם זה שיפור משמעותי? ותוך כמה זמן ירדו מחירי הכרטיסי מסך?

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  15. Started by -LosNir-,

שלום, עד כה היה לי כ.מ. Sapphire HD5850 במשך 3 שנים, שעבד מעולה, ללא קריסות וכו'. לפני כשבוע החלפתי את הכ.מ. לטובת מערך Crossfire: Sapphire R9 280X Dual-X Sapphire HD7950 Dual-X לפני ההתקנת הכרטיסים, ביצעתי הסרה יסודית של הדרייברים, ולאחר מכן התקנתי CCC 14.4. מאז אני נתקל בתופעת "GSOD" (תמונה) בזמן משחק. התופעה חוזרת על עצמה לאחר 2-3 דקות במשחקים הבאים: GTA IV Sleeping Dogs הדבר לא קורה ב Counter Strike: Global Offensive. - לא בצעתי OC כלל, לא לכרטיסים ולא למעבד. - ניסיתי לבטל ULPS -- לא עזר. אשמח לעזרה, תודה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by nec_000,

הצעצוע הצנוע די הפתיע אותי ביחס למחשבה הראשונית שסוברת, שזה מוצר בלתי שמיש או לא ממש רלוונטי. מחירו (הנמוך) של מוצר, כמו גם היותו מוצר דרגת כניסה, עשויה לעשות הטיה תפיסתית אודותיו, כזו שלמעשה גורמת (גם למנוסים) להתבלבל לעיתים ולהימנע בשל כך בשגגה, מלבחון את המוצר ברצינות הראויה. כרטיס GT1030 הוא למעשה "חצי כרטיס" GTX1050Ti, וזהו כח חישובי בסיסי (סביר). יש לו 384 ליבות במקום 768 שיש ל- GTX1050Ti, ובהתאם 64 ביט רוחב פס זכרון במקום 128, 2GB זיכרון במקום 4GB, או בקצרה: בדיוק חצי בכל פרמטר מדיד... כך גם מראה בנץ סינטטי - מחצית הציון תחת 3Dmark. אך בכדי להתרשם איך "חצי מ- GTX1050ti" מתפקדים, הפעם לא נסתפק בכותרי…

17. Started by Cupid Me,

היי קניתי כרטיס GT 1030 עקב החלפת הטלוויזיה לאחת של 4K ובהמשך להמלצות שראיתי ברשת שהכרטיס הזה מסוגל להריץ וידאו ב-4K בלי בעיות אבל אצלי ההרצה של סרטים ב-4K לא חלקה לגמרי - אין תקיעות אבל התמונה לא זזה בטבעיות. יכול להיות שיש צורך בכרטיס חזק יותר?

18. שלום לכולם, חברה שלי רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה, הבעיה היא שהמחשב שלה ישן. החיבור היחידי שמובנה בלוח אם הוא VGA, ובכל מקרה יהיה מסורבל להעביר וידאו וקול בנפרד. חשבתי אולי לקנות לה כרטיס מסך זול שיש לו יציאת HDMI, אני רק רוצה לוודא שזו האופציה הנכונה. ב-TMS כרטיס המסך gt 210 עולה 143 ש"ח, הוא כולל יציאת HDMI ולהבנתי מהעמוד שלו באתר של nVidia הוא מוציא גם סאונד. לוח האם שלה הוא MSI G41TM-P33, וספק הכוח שלה הוא POWER MAN IP-S350BQ3-3 350W. המטרה היא לא לשדרג לה את המחשב, אלא רק לאפשר וידאו ב-HD. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by mena,

אני צריך לקנות לאחותי כרטיס מסך... וחשבתי לקנות לעצמי את הGT 210 ולתת לה את ה6600GT,כדי? הGT 210 יותר טוב ממנו? איזה כרטיס של ATI יש בשוק התחתון שמתחרה בGT 210?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by shoam,

אני קנתי GT 220 אני התקנתי את כל הדרייברים סבבה פתאום אני מדליק את המחשב מחדש ואני לא מתכון לסתם איתי לוקח לו 7 דקות רק לעלות לעזאזל נסתי להתקין דרייברים חדשים וכלום זה חוזר כל הזמן זה שבועיים רצופים במעבדה וזה לא עזר.. תודה לעזרים

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by iyehuda,

מכרו לי GT430 יותר יקר מ GT 520 בטענה שהוא יותר טוב האם ניתן לראות השוואת ביצועיים בין שני הכרטיסים ?

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  22. Started by YT,

האם GT 7300 תומך ב-DirectX 10?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  23. Started by maorwtf,

פתחתי כאן שרשור על בעיות עם ה 7870 שיש לי וכנראה הוא מת. אז אני פותח שרשור נוסף כדי למצוא יורש יש בעיית כספים כרגע והתקציב שלי נמוך, משהו כמו 400 ש"ח. מה שנכנס לי בתקציב זה ה GT740 עם חריגה זניחה למעלה. איך לדעתם הוא יתמודד עם משחקים שהם לא שיא הגרפיקה כמו AA,CS? רזולוציה 1080, לא חייב הגדרות גבוהות. אבל כן FPS שיהיה תמיד לפחות 30 כדי שירוץ חלק. שאלה נוספת האם הכרחי 2GB או שהגרסה הזולה מעט יותר עם 1GB תספיק? אופציה שניה היא RX460. יש פה חריגה מהתקציב שבגדול בעייתית לי. אבל אם אתם חושבים שהכרטיס הראשון לא יתמודד עם הדרישות אז לא תהיה לי ברירה אלא לגייס עוד קצת כסף וללכת עליו. תודה

24. שניהם באותו מחיר המחשב XP 3800 חד ליבה זיכרון 1 גיגה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=11186 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1327

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  25. Started by רועי שלום,

ברצוני לדעת מה ההבדלים העיקריים בין שתי הסיומות האלה בכרטיסי מסך של NVIDIA (ג'י פורס). איזה ככלל מאפיין כרטיסים חלשים יותר? איזה מתאים יותר למשחקי מחשב? או שאולי שניהם מתאימים באותה המידה?

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.