עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shalabi,

שלום, לפני כמה ימים התחלתי לשמוע רעש מוזר (מקוטע כזה) במארז והמחשב הרבה להתקע באופן מפתיע. היום החלטתי לפתוח ת'מארז ולנקות את האבק , אחרי סיום הנקיון הפעלתי את המחשב והשארתי את הדלת פתוחה. והתחלתי לבדוק את המאווררים,(3 למארז 2 למעבדים ו1 לכרטיס מסך ן2 לספק כח)כולם עבדו חוץ מהמאוורר של כרטיס המסך. השאלה היא, למה המאוורר הפסיק לעבוד ( הכרטיס בן 4 חודשים ) ואיך מסדרים בעייה זו? והאם כדאי להפעיל את האחריות ולשלוח את הכרטיס לחנות ממנה קניתי אותו. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ag43,

מערכת מבוססת I5 6500 עם ספק antec vp400pc. רוצה להוסיף לה MSI HAWK 7870 לקצת גיימינג קליל מדי פעם. הספק יחזיק או לא?

3. Started by bora8,

היי אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שיש לי עכשיו hd 7870. יש לי מסך של סמסונג 144Hz FreeSync. i7 8700k האם עדיף לקנות כרטיס של AMD rx vega או 1070 GTX זה משנה עם אני קונה כרטיס שלא תומך ב freesync ? אשמח לתגובה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. ממה שאני מצאתי עושה רושם שהדגם G1 Gaming הוא הכרטיס הכי טוב, אבל גם חשוב לי שחברה של האחריות לא תעשה בעיות אם משהו ישתבש. איזה ניסוין יש לכם עם תיקון תקלות בכרטיסים של חברות שונות? אחת מהסיבות שאני שוקל כרטיס של EVGA זה כי שמעתי שהאחריות הולכת שם מאוד חלק.

5. שלום! אני מתכוון לקנות כרטיס מסך למשחקים (לא מתכוון להריץ על גבוהה אבל מעוניין בבינוני בלי שיקרטע) במחיר של 300-400 שח. ההתלבטות הראשונית שלי היתה בין Asus NVIDIA GeForce 220GT 1024MB ל Gigabyte ATI Radeon HD 5450 1024MB כאשר ה HD 5450 נראה כיותר טוב מבחינת חומרה בזמן שה NVIDIA 220GT נראה כעדיף בביצועים במשקים, אולם בזמן הגלישה באתר ראיתי גם את ה ATI Radeon 4730 512MB אשמח מאוד לקבל את דעתכם בנוגע לאיזה מהכרטיסים האלה עדיף ולמה, או אולי כרטיס אחר שיתאים לתקציב. הנה הלינקים לכרטיסים שמצאתי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4419&CatCode=529 NVIDIA 220GT http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5106&CatCode=531 ATI Radeon HD 5450 http://www.rsm.co.…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by hwmenot,

יש לי כרגע 8500 GT שנקנה לפני שנה ,השאלה אם 9600 GT הרבה יותר חזק ממנו ויוכל לעבוד על לוח ישן יחסית ועם מעבד 2140

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by d1v,

שלום לכולם,רציתי לדעת כיצד אני מתקין DX LEVEL 10 על WINDOWOS XP SP2.. תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by shlomibandit,

יש לי 7900 ג'י טי חדש.. אתמול קיבלתי אותו.. ועידכנתי דרייבר של nvidia להכי עדכני וניסיתי אפילו עוד כמה דרייברים.. ושאני במשחק אני רואה כל מני קווים כאלה על המסך אם אני לא טועה קוראים לזה אפרקטיבים משהו כזה אתם חושבים שהבעיה היא של הכרטיס ולהחזיר אותו מייד לחנות? או שהבעיה אולי בהגדרות או מה? הכרטיס ללא אובר ללא כלום.. קיבלתי אותו אתמול לא נגעתי בו , והיום אני מנסה לשים משחק ויש מלא קווים כאלה ואפילו ניסיתי דרך התוכנהrthdribl למי שמכיר , והיה מלא אפרקטיבים .. משהו יודע מה הבעיה מה יש לעשות? help me ..

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Liavbak,

אני לא יודע היכן בדיוק הבעיה, אבל במשחקים כמו : GTA IV, AC2 המשחק די איטי ולא הולך חלק. הבעיה במעבד או בכרטיס מסך ? מעבד: Intel® core2 Quad CPU Q8200 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9300 GS תודה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. עקב הביקוש הרב והסקרנות, תרמתי את מערכת הבחינות של הזון לסדרת ניסויים בין שני כרטיסי המסך על מנת לענות על שאלה מתבקשת של הרבה מאוד שאפתנים: מהו הפרש הביצועים בין HD 7970 \ R9 280X לבין HD 7950 כאשר הם פועלים באותם תדרים? השאלה מגיעה בעיקר מהפן הכלכלי. היום על R9 280X שהוא HD 7970 מומהר מחודש תשלמו בין 1490 ל-1550 שקלים על HD 7950 מומהר תשלמו קצת פחות, כ-1320-1380 שקלים ובקרוב צפויה ירידת מחירים עקב ההשקות המחודשות. לצורך כך לקחתי את Sapphire HD 7950 ואת AMD HD 7970 רפרנס שברשותי וניגשתי לבחינות. Intel i7 4770K 4200MHz Asus Maximus VI Extreme Patriot 16GB 1866Mhz DDR3 תוכנה: Windows 7 Ultimate 64Bit Catalyst 13.11 Beta4 Radeon HD 7970 \ R9 280X \ HD 7950 תדר …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by SmokingDrugs,

היי, יש לי מחשב all in one של dell ( מי שלא יודע מה זה מחשב all in one זה מחשב ללא קופסה כמו imac וכאלה... ) ואני רוצה לשחק battlefield 4 הבעיה היחידה היא שהכרטיס מסך שלי לא מספיק חזק. התקשרתי לחברה שממנה קניתי את המחשב ושאלתי אם ניתן להחליף כרטיס מסך, חלק אמרו כן וחלק אמרו לא O_O. בקיצור, אתם חושבים שאפשר להחליף כרטיס מסך במחשב כזה ? ( לא בבית, במעבדות.. ) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם. אני רואה שלפי מבחני הביצועים מרחבי הרשת, ביצועי הRT של כרטיסי AMD נופלים משמעותית מול הכרטיסים של נווידיה. השאלה שלי האם זה עניין שיכול להפתר תוכנתית בהמשך ע"י עדכון דרייברים או עדכונים למשחקים עצמם? או שזה קשור למשהו חומרתי בכרטיס עצמו ויפתר/ישתפר רק בדור הבא של הכרטיסים? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. יש לי מחשב עם ספק כוח מדגם hexa+ 450, לוח אם מדגם b360m ds3h, מעבד מדגם Intel(R) Core(TM) i5-8400 CPU @ 2.80GHz 2.81 GHz ו-16GB זיכרון. נכון להיום במחשב מותקן כרטיס מסך מסוג GTX1060 6GB, ואני שוקל להחליף אותו ל-RX 6600 XT. האם צפויה להיות בעיית תאימות בין הכרטיס החדש לשאר החומרה? במידה ולא, האם יש בעיה לקנות אותו באמאזון/חול? תודה רבה, יואב

14. שלום רב! אני משתמש במחשבי האישי למטרות הלחנה (שששש... שקט!), אינטרנט וישומים משרדיים. מדי פעם אני צופה בסרט, אבל אני לא משחק בכלל במשחקים. ע"מ לייעל את תהליכי העבודה (הלחנה), החלטתי לקנות 2 מסכי LCD תומכי DVI, ולחבר את שניהם ל-DVI. עבור כך יש לי סלוט AGP, ובנוסף סלוט PCI. - אך אין לי PCI-e. הדרישות שלי: - שאוכל לחבר את 2 המסכים עם DVI למחשב. - איכות מעולה של 2D - אני חושב שזה לא ממש רלוונטי עם DVI היות ולא משתמשים ב-RAMDAC, נכון? - שקט! עד היום עבדתי עם כרטיסים עם Heatsink בלבד. אני מלחין עם המחשב ולא יכול להרשות לעצמי רעש. עדיפות עצבנית לכרטיסים בלי מאוורר. - שום ביצועים. לא מעניין אותי תלת מימד, גם לא Overclocking. אני לא מריץ משחקים על המחשב. - עיפות מסויימת שאלו לא …

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by mugello,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך חדש כי הכרטיס שיש לי כיום (GEFORCE 7600 GT) תקול. הלוח אם שלי GIGABYTE ,GA-965P-DS4 , אם PCI-E אני צרכן כבד של סימולטור טיסה.התקציב גמיש. אני אשמח להמלצות תודה רבה

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. יש בידי סקר המראה כי GE FORCE 4 TI4600 יותר יעיל מRADEON 9500 PRO !!! ולעומת זאת באותו הדף יש סקר המראה תוצאה הפוכה בין שני כרטיסי המסך הנ"ל !!! מה שראיתי לא נראה לי הגיוני, אז התבוננתי הייטב ומצאתי הבדל, אבל לא הבנתי מה ההבדל אומר ! אז בבקשה תביטו בלינק ותסבירו לי בבקשה - http://www.xbitlabs.com/video/radeon9500-9700/ למטה בדף איפה שההשוואות במשחקים יש שני סקרים לכל משחק (זה מה שלא הבנתי איפה שכל ה4X 8X). ושמתי לב כי הRADEON 9500 PRO של SAPPHIRE יותר זול מRADEON 9500 PRO של ATI. כדאי לקנות את הכרטיס של ספייר או של איי טי איי היותר איכותיים ואמינים

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by gabi_y,

כיום יש לי X1950GT קניתי את המסך לפני שבועיים,ואני מחפש כרטיס מסך חדש.. אין לי בעיה לעשות OC לבד,תודה

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היי כרגע יש לי שתי אופציות של כרטיסי מסך. 1.רדאון 2600 PRO או XT של פאליט במחירים של 550 ו 780 בהתאמה. 2.רדאון 2600 PROאו XT של ספייר ב 10% יותר. אם אלה האפשרויות במה הייתם בוחרים? תודה

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום כולם, יש לי משהו לא כ"כ הגיוני במחשב: קניתי לפני בערך שנה כרטיס מסך: AGP GeForce 6600GT של MSI (השם על האריזה זה NX6600GT). לפני זה היה לי 5200 ובקושי סחב BF2 על הגדרות הכי נמוכות, ומהכרטיס הזה אני מרוצה. אבל מה מוזר? במשחק BF2 ואפילו ב-BF2142 שהוא עם מנוע משופר (לפי מה ששמעתי) אני שם את ההגדרות על HIGH! עם 1024X768 ב-BF2142 (הוא לא מרשה לי יותר...) ו-AA4X, ב-BF2 אני שם על 1280X1024. לכרטיס שלי יש רק 128 מגה זיכרון והוא כבר ישן מ-2004... איך זה אפשרי שהוא מריץ את זה על ההגדרות האלו? נ.ב: אם למישהו יש 6600GT שיגיד לי אם גם אצלו זה ככה או שזה רק אצלי...

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכולם.קודם כל הכרטיס מסך הוא 7900GT של eVGA. לא יודע מה זה אומר לכם אבל ה-Core Bus: 500 Mhz וה- Memory Bus: 750 Mhz וכשקניתי את הכרטיס אמרו לי שזו גרסא מומהרת של הכרטיס מהמפעל (רשום על הכרטיס CO, ולא התבלבלתי זה לא OC. חח אין לי מושג מה CO אומר). אז הבעיה היא כזו: יש לי ארטיפקטים במשחקים (לא רק כבדים) וזה לא רק במשחק אחד. אתם יודעים, העיוותים האלה בגרפיקה, שיש לפעמים איזה פס שמתארך לאורך כל המסך ומעוות את כל התמונה. לפעמים זה גם מגיע לדסקטופ ולגלישה - אני מקבל לפעמים נקודות אדומות וצבעוניות על המסך שנראות כמו פיקסלים שרופים אבל הן נעלמות מדי פעם, אם אני מעביר עליהן חלון למשל. וגם המחשב ממש מרעיש לפעמים אפילו במשחקי פלאש או shockwave פשוטים. הטמפ' במנוחה היא בד"כ - 52…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by shlomik_i,

מה יותר בריא לעיינים מסך דק על קצב ריענון של 75 או מסך שטוח על קצב ריענון של 85?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני מעוניין לדעת איך מעבירים סרט ממצלמת וידאו למחשב. שמעתי שבנוסף לזאת אפשר להעביר את זה באיכות טובה מאוד. רציתי לדעת איך עושים זאת. אני מאוד ישמח לקבל תשובה מעמיקה שעונה ומסיברה הכל שלב אחר שלב אם צריך כבלים, תוכנה כל דבר לרשום מה... תודה! ;D

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. נו איזה דריברים. אני משתמש ב 28.32 . לפני שאני מתחיל לשנות - מה אתם ממליצים ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by BoRiS.K,

השאלה בכותרת תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני מעוניין לקנות HD6950. האם כל כרטיס שאקנה עם קירור סטוק אמור להיפתח ל-HD6970? ספציפית לגבי sapphire, הדגם עם 2GB זיכרון שנמכר ב-TMS, KSP וכו': http://tms.co.il/product/9006 תודה !

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים