כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
שלום, כרטיס מסך יעודי צורך חשמל, יוצר חום, ועושה רעש. אני מעוניין באפשרות להפסיק לספק לו חשמל ולעבוד רק עם הכרטיס המובנה, כשעולה הצורך ואשחק במשחק- אלחץ על הכפתור שיפעיל אותו בחזרה. האם קיים פיתרון כזה היום? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב,כרטיס המסך האהוב שלי מת לכן אני צריך לקנות חדש.אני לא מציין תקציב פה כי אני לא גר בישראל וגם לא במדינה שהמחיר זול יותר לצערי, יקר בערך ב200 שקל מישראל.אני לא בבית כרגע אז המפרט של המחשב שלי מהזכרון.כרטיס מסך שמת לי:radeon hd 7850ספק: 400 וואט true 80. ספק של חברה טובה לא זוכר את השם שלה.מעבד: intel i5 3530, לא זוכר את המספר המדוייק אבל משהו דומה. נקנה בסביבות 2012 2013 בישראל.זכרון ראם: 8 ג׳יגהלוח אם: gigabyte ga-b75m-d3v ומסך של philips 24e1sb/97לפי קצת קריאה באינטרנט הבנתי שהכרטיס שמתאים לי זה ה1060 6 ג׳יגה שיהיה שדרוג לכרטיס שיש לי כרגע וגם לא יהרוג אותי בתקציב.השאלה שלי אם לא תיהיה לי בעיה עם הספק כוח כי באמת שאין לי כסף להחליף גם אותו.עד עכשיו הייתי מסופק מהכ…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם,רציתי לדעת כיצד אני מתקין DX LEVEL 10 על WINDOWOS XP SP2.. תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד. יש בו intel hd graphics i3, קראתי באתר של אינטל שהם אומרים שהוא ממש טוב ואפילו ברמה יותר מאשר כרטיסים עם מאיצים נפרדים- http://www.intel.com/il/marketing/retail_article7.htm למרבה הצער הורדתי את המשחק dirt 2 וחשבתי לתומי שהמחשב יכול להריץ אותו, אחרי הכל הוא מעבד i3 עם 4 ג'יגה ראם וסך הכל סבבה. אבל אז המשחק עלה אבל רק באופן חלקי יענו ראיתי רק חלק מהמוצגים הגרפים במסך אבל תכלס את שאר המשחק לא ראיתי אלא רק מסך שחור. בהתחלה חשבתי שזה אולי כי לא מותקן לי directx 9 אז הורדתי אבל עדיין לא עבד. ואז עליתי על זה מתוך נתוני המשחק: Supported Graphics Cards ATI Radeon x1550, x1600, x1650, x1800, x1900, x1950, HD2400, HD2600, HD2900, HD3450, HD3650, HD3850, HD3870, HD3…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, סיימתי לבנות את מפרט המחשב, ובכרטיס המסך החלטתי ללכת על ה GTX-670, הגרסה שבחרתי היא ה : EVGA GTX670 2GB Superclocked מה שכן ראיתי שקיימת עוד גרסה בשם : EVGA GTX670 2GB FTW האם משהו יודע להגיד לי מה ההבדל בין 2 הגרסאות ? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להריץ את המשחק sam simulator שהוא סימולטור תפעול טילי קרקע אוויר (למי שמתעניין , בקרו כאן https://sites.google.com/site/samsimulator1972/home זה בחינם). המשחק יוצר ע"י אדם אחד בV.B והוא נתמך רק ע"י מחשבים בעלי רזולוציה של 1280/1024 ומעלה לי על המחשב הנייד יש 1366/768. השאלה שלי היא כזו, האם אפשר "לעבוד" על המחשב ולגרום לו לחשוב שהוא מריץ על רזולוציה גבוהה יותר (1280/1024) אבל בפועל להריץ על נמוכה יותר ולהזיז את המבט. רוצה לומר, האם אפשר לטעון רזולוציה שגבוהה מהרזולוציה הטבעית ולטייל בתמונה (pan) וכך גם להריץ את הסימולטור וגם לא להרוס את המסך של הLCD שלא מסוגל להריץ רזולוציה שכזו. יש לי כרטיס מסך ראשי של ATI 6630M ובנוסף את הבסיסי של אינטל. תודה, רמי נ.ב …
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מתי יצא לאור ה X950XT. שצויין במבמאמר לא מזמן??????
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב שקניתי לפני קרוב לשלוש שנים. מעבד XP2500 לוח אם GIGABYTE NFORCE2 512MB זכרון פנימי מסך LCD BENQ FP767 יחד איתם היה לי גם את הרדיאון 9800 פרו שמסתבר שסיים את חייו. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=176562 אני מחפש כרטיס גראפי חלופי משתלם, בערך ברמתו של הרדיאון שיוכל לתת לי ביצועים טובים יחד עם המעבד שישנו. (אין סיבה להשקיע בכרטיס מטורף שלא יוכל למצות עצמו בגלל המעבד) תודה מראש, דני
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוה לקנות 9500PRO אך להא מגיע BBA לארץ כבר הרבה זמן האם כדאי להשקיע עוד ולקבל HERC שהוא יותר איכותי מבחינת קירור ותצוגה, אך יש לו בעיות במיוחד בארץ עם אחריות (אגב אם מישהו יודע מי היבואן של HERC לארץ אשמח לדבר איתו). מיש שיש לו כרטיס של HERC גם מוזמן להגיב על איכותו או על כישלונו או כל דבר שיש לו להגיד על HERC בארץ ובכלל.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מהו והאם יש הבדל משמעותי ביניהם? ובהנחה שאני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג, האם כדאי לקנות את ההרקולס או לחכות ל-4200?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כרגע עובד על 1280X1024 @ 100 khz אבל המסך לא מוגדר וזה תחת קטגוריית hide modes that the monitor can't diplay.... עכשיו שאלתי היא: האם חייבים תוכנה כמו Refresh Force כדי שמשחקים יעבדו נורמלי על refresh rate קבוע? מה התוכנה הזו עושה בכלל? ??? קובעת Refresh rate קבוע לכל רזולוציה? :
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה מסך הדילמה שלי היא בעיקר על הגודל כאשר אני מדיף FLATRON אם למישהו יש אז מה המידות של ה19 אני מתכוון גם לעומק על השולחן
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך, בבקשה, צורות אוורור שונות לוודו3000 שלי. כאמור, 180Mhz לא מספיק לי ואני רוצה להגיע לסביבות ה210, קראתי שאנשים הגיעו לזה. בכל אופן.. מספר שאלות אשר יקלו על סדר ההיענות ושאלות אשר גם יהוו לגורם לכך שתענו לי על הכל. קיצר.. 1) איזה מאורר מומלץ לשים על ההיטסינק אשר על הכרטיס? (ספציפית) 2) כדאי להוציא את ההיטסינק, לנקות את הליבה, למרוח משחה תרמית ולהחזיר את ההיטסינק- כלומר, יתכן שיפור ? 3) האם אפשר לשים מאוורר בככל על ההיטסינק הזה?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ;D יש לי כרטיס טלויזיה Pinacle PCTV והתוכנה שלו עושה לי המון בעיות (ניסיתי להוריד גרסאות חדשות אבל זה לא עזר) אז רציתי לשאול אתכם האם אני יכול להישתמש בתוכנה אחרת אם הכרטיס הזה או רק אם התוכנה שקיבלתי? אם אפשר להישתמש בתוכנה אחרת אני ישמח לשמוע המלצות.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה אני אמור לקבל היום את ה-ATI HD4870 1. האם עליי להסיר את הדרייבר של NVIDIA הנוכחי (+תוכנת driver clean) לפני שאני מוציא פיזית את הכרטיס הישן? או קודם להחליף פיזית כרטיסים ורק אחר כך להחליף דרייברים? 2. האם כדאי להשתמש בגרסה 8.7 של ATI? קראתי כאן על המון באגים ובעיות במשחקים. האם כדאי להשתמש ב-8.6 עד ש-8.7 תתייצב? 3. האם קיימים עדכוני chipset לכרטיס שאני אמור לבצע? תודה מראש לעונים!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להשתדרג לכרטיס מסך יותר טוב מ 8600GT אני בעיקר משחק בסימולטורים של טיסה של Microsoft ורציתי לדעת איך הכרטיס יתמודד עם הסימולטור על מסך 22'' עם פילטרים...? או שעדיף לעבור לגירסה 9...
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם ספק כוח מדגם hexa+ 450, לוח אם מדגם b360m ds3h, מעבד מדגם Intel(R) Core(TM) i5-8400 CPU @ 2.80GHz 2.81 GHz ו-16GB זיכרון. נכון להיום במחשב מותקן כרטיס מסך מסוג GTX1060 6GB, ואני שוקל להחליף אותו ל-RX 6600 XT. האם צפויה להיות בעיית תאימות בין הכרטיס החדש לשאר החומרה? במידה ולא, האם יש בעיה לקנות אותו באמאזון/חול? תודה רבה, יואב
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רואה שלפי מבחני הביצועים מרחבי הרשת, ביצועי הRT של כרטיסי AMD נופלים משמעותית מול הכרטיסים של נווידיה. השאלה שלי האם זה עניין שיכול להפתר תוכנתית בהמשך ע"י עדכון דרייברים או עדכונים למשחקים עצמם? או שזה קשור למשהו חומרתי בכרטיס עצמו ויפתר/ישתפר רק בדור הבא של הכרטיסים? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חשבתי על 3060/3070 אפשרות לרכישה מאילת השבוע יש המלצה על חנות\מחיר שיהיה גם אפשרות לממש אחריות במרכז במידה ויהיה ? תקציב בשאיפה עד 2500
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן , אתמול הרכבתי במחשב את הכרטיס מסך החדש שהזמנתי שהוא " radeon r9 270x 4gb 256 bit gddr5" אך הfps במשחק לא עלה .. המשחק הוא לא כבד בכלל ( counter strike csgo) לפני שהרכבתי את הכרטיס החדש היה לי gt 630 עם אותו fps . עם זה עוזר : יש לי מעבד i5 750 2.6hz מישהו יכול לעזור לי ? למה זה ככה?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא יודע היכן בדיוק הבעיה, אבל במשחקים כמו : GTA IV, AC2 המשחק די איטי ולא הולך חלק. הבעיה במעבד או בכרטיס מסך ? מעבד: Intel® core2 Quad CPU Q8200 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9300 GS תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש בידי סקר המראה כי GE FORCE 4 TI4600 יותר יעיל מRADEON 9500 PRO !!! ולעומת זאת באותו הדף יש סקר המראה תוצאה הפוכה בין שני כרטיסי המסך הנ"ל !!! מה שראיתי לא נראה לי הגיוני, אז התבוננתי הייטב ומצאתי הבדל, אבל לא הבנתי מה ההבדל אומר ! אז בבקשה תביטו בלינק ותסבירו לי בבקשה - http://www.xbitlabs.com/video/radeon9500-9700/ למטה בדף איפה שההשוואות במשחקים יש שני סקרים לכל משחק (זה מה שלא הבנתי איפה שכל ה4X 8X). ושמתי לב כי הRADEON 9500 PRO של SAPPHIRE יותר זול מRADEON 9500 PRO של ATI. כדאי לקנות את הכרטיס של ספייר או של איי טי איי היותר איכותיים ואמינים
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס ti-4200 ואני חושב האם כדאי לי לשדרג אותו או לחכות לכרטיסי הNV-40 והR-400 NV.מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות השימוש העיקרי אצלי זה משחקים ואינטרנט.
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה נכון שאם מחברים כרטיסים ביחד אז הזכרון שכל אחד יכול להשתמש בו מתחלק ל2? זאת אומרת שאם קניתי שני כרטיסים עם 4GB לכל אחד אז כשמחברים אותם כל אחד יכול דה פקטו להשתמש ב2.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-