עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zorgi,

יש לי במחשב כרטיס מסך NIVIDIA 6800 GT 256 שקניתי לפני בערך שנתיים.אז הוא עלה לי 2300 שח'. אני לא חושב לימכור אותו אבל השאלה שלי איך הוא ביחס לכרטיסים של היום. זאת אומרת, האם ה 8800 GTX למשל הוא טכנולוגיה חדשה שאין בכלל מה להשוות או שה6800 הוא סוס ותיק שעדיין יכול ללכת... מסקרן אותי לדעת. :s05:

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. מבקש המלצות לכרטיס לכידת וידאו ממכשירים אנלוגיים כגון וידאו או מצלמת וידאו אנלוגית. מחיר - בסביבות 300 שקל. עדיף כרטיס יעודי ללכידת וידאו, כלומר ללא טיונר לטלויזיה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי מידע ספציפי.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום לכולם אני אחרי פירמוט ואני לא מליח לעדכן תכרטיס מסך. יש לי 2 כרטיסים של AMD 6850. היום לחצתי על על העידכון שלו והוא עידכן לי פירמטתי שוב את המחשב ופתאום הוא אומר לי להכנס לאתר נכנסתי לאתר הורדתי תעידכון והתקנתי אותו ואז הוא חסם לי תכרטיס מסך איך אני מחזיר את זה שהעידכונים שאני מוריד דרך ההגדרות יעבדו ואני לא יצטרך להכנס לאתר? עשיתי כבר דבר כזה עשיתי לו הסר והתקנתי אותו שוב מהדיסק אני נכנס להגדרות ולא עובד הוא מבקש מימני ללכת שוב לאתר. עוד בעייה שצצה לה לפני שבועים לפני שפירמטתי בכלל. בהגדרות של הכרטיס מסך איפה הקרוס פייר יש לך להגביר את המאוורר עד הסוף אז שאני מגביר המאוורר עושה רעש ממש. הקטע הוא ששום כבל לא נוגע בו והמארז זז רק 4 פעמים מהמקום שלו והוא עזה תרעש ליפני…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Vendome,

שלום לכולם בסקיי PC , מאיפה שאני קונה את המחשב מוכרים את הכרטיס הנ"ל במחיר מגוחך על 530 ש"ח. האם החברה בעקרון טובה, והביצועים זהים גם לX800GTO של חברת GB לדוגמא? תודה ניב

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by garfilld,

ערב טוב לכולם קניתי לפני מספר ימים כרטיס חדש HD4870, חיברתי אותו והכל היה סבבה והשארתי אותו עובד בערך 4 - 5 שעות, והפעילות היחידה שאני עשתי זה גלישה באינטרנט וחיביתי את המסך, אחרי שחזרתי לחדר והדלקתי את המסך אז אני רואה מסך ירוק כאילו שהכרטיס מסך היתעמץ יותר מידי, והייתי צריך לעשות למחשב הפעלה מחדש. עשיתי לו ושוב השארתי אותו דולק לבערך 3 שעות ושוב יש מסך ירוק והייתי צריך לעשות הפעלה מחדש אבל אז היה מאוחר וחיביתי אותו לגמרה. ויום למחורת הדלקתי את המחשב ואז אחרי כמה שעות זה שוב קרה, אז חיביתי אותו הוצתי את הHD4870 ושמתי את הHD3870 שהיה לי ואז הכל חזר לשיגרה. היתקשרתי לחנות והם אמרו לי להגיע אליהם אז הגעתי והם נתנו לי כרטיס חדש והגעתי הביתה הוצאתי את הHD3870 ושמתי את הHD4870…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by gabbay,

סיימתי להתקין את שני הכרטיסים, התקנתי גם את הדרייברים החדשים אבל מישום מה כל פרק זמן לא קבוע המחשב נותן לי מסך שחור ואז עושה ריסט. לא בהכרח במשחק יש למשהיו רעיון?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by zone glide,

מפרט כזה: i5 4570 16GB RAM עקרונית, היה במחשב GTX780 שנהרס... וגם הספק כנראה יחד איתו... השאלה היא מהי הכרטיס המקסימלי שהמחשב הזה יכול להחזיק בצורה טובה בלי צ.ב. או שעדיף כבר לרכוש פלטפורמה חדשה, בערך רייזן 2600 + RX580

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by iPsych,

אני בתכנון לקנות כרטיס מסך GeForce 4 Ti 4200 128Mb ומתלבטא בין החברות השונות המייצרות אותו... אז רציתי לדעת איזו חברה מייצרת את הכרטיס הכי טוב (לא המשתלם, המחיר לא חשוב) מהדגם הנ"ל? ואם כבר המחיר (שלא ממש חשוב) אז כמה הוא יעלה? ושאלונת אחרונה- אתם חושבים שכדאי לחכות עוד חודש חודשים שהמחירים ירדו או שהמחירים לא ישתנו בצורה דרסטית? תודה מראש, :saint:

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Torn,

טוב אז זה הסיפור שלי, לאחר שימוש של שנתיים ב9800XT של אסוס החלטתי למכור את המפלצת שעלתה לי בזמנו ממש יקר :s05: הצלחתי למצוא קונה ב500 שקל, הבנאדם בא אליי לקח את הכרטיס והשאיר בידי דילמה. הדילמה הייתה האם להוסיף כסף (שאין לי ;D) ולקנות משהו מודרני למחשב שלי (7600 GT למשל), או להסתפק בכרטיס מסך שיתן ביצועים עדיפים במקצת על הקודם (6600GT), שקלתי גם לקנות משומש בתחילה. עד שראיתי מכירה באתר של PCNOW של 6800 הרגיל במחיר זול בהרבה ממחיר השוק, מייד צצו לי הרבה חשדות. במיוחד שבאותה חנות הם מוכרים 6800LE שזאת גירסה מוחלשת עם 8 צינורות עיבוד בלבד ב50 שקל יותר מה6800 הרגיל. קיצר אמרתי לעצמי שבחיים אני לא אקנה את זה מהאינטרנט, ואם כבר אני אקנה אז אני אלך עד למשרדים/חנות שלהם שנ…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. יש בידי סקר המראה כי GE FORCE 4 TI4600 יותר יעיל מRADEON 9500 PRO !!! ולעומת זאת באותו הדף יש סקר המראה תוצאה הפוכה בין שני כרטיסי המסך הנ"ל !!! מה שראיתי לא נראה לי הגיוני, אז התבוננתי הייטב ומצאתי הבדל, אבל לא הבנתי מה ההבדל אומר ! אז בבקשה תביטו בלינק ותסבירו לי בבקשה - http://www.xbitlabs.com/video/radeon9500-9700/ למטה בדף איפה שההשוואות במשחקים יש שני סקרים לכל משחק (זה מה שלא הבנתי איפה שכל ה4X 8X). ושמתי לב כי הRADEON 9500 PRO של SAPPHIRE יותר זול מRADEON 9500 PRO של ATI. כדאי לקנות את הכרטיס של ספייר או של איי טי איי היותר איכותיים ואמינים

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by madcatz,

שלום. יש לי שני כרטיסי GeForce7600GT ב SLI. יש לי כמה בעיות: 1. אני לא מצליח לעדכן את הדריברים של הכרטיס מסך, ניסיתי עם 94.24, 93.71 ו91.37 בכל אחד מהניסיונות ההתקנה מצליחה אך אחרי הריסטרט הווינדוס (XP) לא עולה ונתקע במסך שחור. כאשר רק אחרי safe mode אני מחזיר את הדרייבר לקודם (83) ורק אז זה עובד. 2. כרגע מחוברים שני הכרטיסים ב SLI אבל נראה לי שרק אחד מהם פעיל והשני לא כאשר בפרטים דרך הeverest או כל תוכנה אחרת אני רואה שהSLI הוא על disable. 3. החום של הכרטיס מסך במצב רגיל בלי עומס מגיע עד ל 75C. אשמח לכל מענה.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום כולם, יש לי משהו לא כ"כ הגיוני במחשב: קניתי לפני בערך שנה כרטיס מסך: AGP GeForce 6600GT של MSI (השם על האריזה זה NX6600GT). לפני זה היה לי 5200 ובקושי סחב BF2 על הגדרות הכי נמוכות, ומהכרטיס הזה אני מרוצה. אבל מה מוזר? במשחק BF2 ואפילו ב-BF2142 שהוא עם מנוע משופר (לפי מה ששמעתי) אני שם את ההגדרות על HIGH! עם 1024X768 ב-BF2142 (הוא לא מרשה לי יותר...) ו-AA4X, ב-BF2 אני שם על 1280X1024. לכרטיס שלי יש רק 128 מגה זיכרון והוא כבר ישן מ-2004... איך זה אפשרי שהוא מריץ את זה על ההגדרות האלו? נ.ב: אם למישהו יש 6600GT שיגיד לי אם גם אצלו זה ככה או שזה רק אצלי...

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לחברי הפורום אני כבר הרבה זמן לא מתעדכן בתחום הזה, לכן אני ממש אעריך את עזרתכם פה! אז ככה, המפרט הנוכחי שלי כתוב מימין, הצטיידתי בספק שנחשב למעולה בזמנו (אנרמקס ליברטי 400 וואט) כי ידעתי שאני אשדרג, אבל מצפיה בסטיקי ''כרטיסים מומלצים'' התחלתי להכנס לפאניקה (בערך ;D), כי כתוב שהכרטיסים בטווח המחירים שלי דורשים 400 וואט ומעלה! ואני לא יודע איך הספק שלי יעמוד בזה לכן אני אעריך את זה אם מישהו יבהיר לי את המצב בדיוק. דבר שני, לוח האם שלי הוא M2N-E שגם נחשב לחזק כשקניתי אותו, וכידוע לי הוא תומך בכל הנתונים שכרטיסי מסך בימינו צריכים (אני לא מדבר על הSLI למיניהם שדורשים מערכת קירור של חנקן נוזלי ), בטווח המחירים שציינתי. עוד דבר (מצטער על החפירה הקלה), שדרגתי לאחרונה ל…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by ag43,

מערכת מבוססת I5 6500 עם ספק antec vp400pc. רוצה להוסיף לה MSI HAWK 7870 לקצת גיימינג קליל מדי פעם. הספק יחזיק או לא?

15. אני רוה לקנות 9500PRO אך להא מגיע BBA לארץ כבר הרבה זמן האם כדאי להשקיע עוד ולקבל HERC שהוא יותר איכותי מבחינת קירור ותצוגה, אך יש לו בעיות במיוחד בארץ עם אחריות (אגב אם מישהו יודע מי היבואן של HERC לארץ אשמח לדבר איתו). מיש שיש לו כרטיס של HERC גם מוזמן להגיב על איכותו או על כישלונו או כל דבר שיש לו להגיד על HERC בארץ ובכלל.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by alex28,

שלום חברים יש לי שאלה איזה כרטיס מסך טוב ושווה לקחת אותו: יש לו גוף קירור שקט וטוב, ולא עושה רשע הרבה דגם הוא 6850 החברות :asus VS SAPPHIRE vs gigabyte

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by nirock,

GTX 570 Gainward - חדש לגמרי.. LOW FPS איך זה הגיוני? אני מנסה להריץ את המשחק Team Fortress 2 על ההגדרות הכי נמוכות ואני מקבל 30-60 FPS?... אין VSync! בבקשה עזרה.. מעבד: i5 2500 לוח אם: arshock pro3-m מריץ את המשחק על SSD

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by BenBezalel,

שלום לכולם, אני מעוניין להשתדרג לכרטיס מסך יותר טוב מ 8600GT אני בעיקר משחק בסימולטורים של טיסה של Microsoft ורציתי לדעת איך הכרטיס יתמודד עם הסימולטור על מסך 22'' עם פילטרים...? או שעדיף לעבור לגירסה 9...

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום, יש לי את המפרט הנ"ל ואני רוצה להחליף כרטיס מסך לטובת משחקים מידי פעם; כגון: the last of us, resident evil 4, horizon forbidden west... תקציב עד 270-300$ (1000-1100ש"ח) * המלצות מ-יד 2 יתקבלו בברכה. מפרט נוכחי: כרטיס מסך: gtx 960 gainward http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=961&lang=en מארז: dell vostro 3670 https://www.dell.com/il/en/business/p/vostro-3670-desktop/pd מעבד: i5-8400 RAM של 16GB ספק כוח: COUGAR A760 https://www.neweggbusiness.com/product/product.aspx?item=9b-17-553-010 מסך: https://www.usa.philips.com/c-p/276E8VJSB_27/4k-ultra-hd-lcd-monitor ** בגלל שהמארז קטן אז הכרטי…

20. שלום לכולם. בקרוב אני קונה מחשב ( אחרי 6 שנים, הגיע הזמן... ) והסוגיה שהכי מציקה לי היא סוגיית כרטיס המסך. יש לי מסך 22". הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא 7900GS + VF900 שעשה את עבודתו נאמנה ( עם קצת הגבלה מהפנטיום 4... ). חשבתי אולי כרגע להישאר עם הכרטיס הזה, ולחכות לדור הבא של הכרטיסים במקום לקנות עכשיו. מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Kzer-Za,

הי, יש כיום ברשותי מסך DELL 2209WA 22" 1680x1050 שאני מאוד מרוצה ממנו אך עקב גודלו ה"קטן" ברצוני להחליפו. המועמד העיקרי שלי הוא: DELL U2711 27" 2560x1440 (WQHD) 10bit color שארכוש יד שניה. אני תוהה האם כרטיס המסך שלי Sapphire HD6850 1GB GDDR5 256bit יעמוד בזה. (מפרט מלא ניתן לראות מימין) עיקר שימושיי החשובים הם עריכה גרפית של תמונות סטילס ולכן יש חשיבות גבוהה לעומק ונכונות הצבע. מעבר לשימוש שוטף במחשב אני גם משחק בו משחקים כמו COD, BF, SC2, SIMCITY, Splinter Cell וכד' - אני מניח שהבעייתיות תבוא לידי ביטוי בעיקר עבור המשחקים. אם נדרש כרטיס מסך חדש, מהו הכרטיס המומלץ לשימושיי? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אז ככה, אני קונה מחשב חדש ובקשר לכרטיס המסך אני מתלבט בין כמה: יש את ה- GigaByte 7600GT Silent Pipe 2 שהוא נחשב לטוב ומאד שקט יש את הConnect3D Radeon X1800GTO שהיה גם עם מאוורר זלמן אבל ביטלו את הדבר הזה בנועה, אז עכשיו מקבלים רק אותו ללא הזלמן ועד אתמול הייתי נעול על ה-PowerColor X1900GT בKSP אבל העלו אותו ל1290 וזה כבר מעל לתקציב שלי. איזה מבין השניים הראשונים עדיף? ואם יש הצעה טובה יותר ב1000-1100, 1200 מקסימום תציעו אותה. תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by shlomibandit,

יש לי 7900 ג'י טי חדש.. אתמול קיבלתי אותו.. ועידכנתי דרייבר של nvidia להכי עדכני וניסיתי אפילו עוד כמה דרייברים.. ושאני במשחק אני רואה כל מני קווים כאלה על המסך אם אני לא טועה קוראים לזה אפרקטיבים משהו כזה אתם חושבים שהבעיה היא של הכרטיס ולהחזיר אותו מייד לחנות? או שהבעיה אולי בהגדרות או מה? הכרטיס ללא אובר ללא כלום.. קיבלתי אותו אתמול לא נגעתי בו , והיום אני מנסה לשים משחק ויש מלא קווים כאלה ואפילו ניסיתי דרך התוכנהrthdribl למי שמכיר , והיה מלא אפרקטיבים .. משהו יודע מה הבעיה מה יש לעשות? help me ..

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום יש לי מחשב אסוס N550JV עם כרטיס מסך NVIDIA GT750M 4GB והמשחק MAFIA2 בבדיקה של המשחק מראה שהכרטיס מסך המובנה של המחשב שהוא אינטל 4600 הוא זה שעובד.. המחשב עובד עם ווינדוס 8.. היו עוד משחקים ששלא זיהו את הכרטיס המסך NVIDIA. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אחר השקה ראשונית מאכזבת למדי, טכנולוגיית ה-DXR במשחק הפעולה הפופולרי מזנקת קדימה באמצעות טלאי חדש ומנהלי התקן מעודכנים מבית NVIDIA לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.