עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אחרי התקנה של HD5750 המחשב עולה לאט .לוקח זמן למסך להידלק ובכרטיס הקודם 8600GTS זה היה טס

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. טוב, מדובר בתקלה די מעניינת, אשר עד כה לא ממש ברור לי אם מקורה הוא חומרתי או תוכנתי. מה שבטוח, מחיפוש קצר ברשת מצאתי לפחות 3 ת'ראדים ארוכים הנוגעים בדיוק לאותה הסוגיה. אתמול בערב שיניתי את שיטת ה A.A בדרייבר מ Box ל Edge Detect (תזכרו את הנקודה הזו), נכנסתי ל BC2 ושיחקתי בפאנן ולא נתקלתי בתופעות מיוחדות. היום נכנסתי לשחק קצת ב White Pass ותוך שניות הבחנתי בארטיפקטים (ריבועונים שחורים) המתרוצצים להם מדי פעם על המסך. בהתחלה תהיתי שמא אולי מדובר באוברקלוק הקל שעשיתי לכרטיסים, באמצעות ה O.D. החזרתי את הכרטיסים לסטוק, הפעם התחלתי סשן של Atacama Desert ותוך מס' שניות, ארטיפקטים על כל המסך וכל המשחק קפא עם מסך מחורבש. את המשחק הצלחתי להקריס ולחזור לדסקטופ ללא שום בעיה (בהזדמנו…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני מתכנן לקנות כ.מסך וס.כוח חדשים: GTX275 + E6400@3.4GHz-3.6GHz + Corsair VX550W כמו כן, יש לי מסך '24 FHD, ואני תמיד מריץ משחקים על 1920x1200! לפי מה שהבנתי, אם מריצים משחק מעל לרזו' של מסך '22, אז חייב שלכ.מסך יהיה לפחות זיכרון של 1GB. לכרטיס GTX275 יש גירסאות שונות של זיכרון: 896MB ו-1.8GB. השאלה היא, אם אני אקנה גרסת 896MB, האם זה יספיק לרזו' 1920x1200? תודה!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום, יש לי כרטיס מסך Radeon 4870 512MB בעיקרון הוא מריץ לי את כל המשחקים בצורה טובה, אבל לאחרונה התחיל לעשות לי בעיות. נכון לעכשיו אני מתלבט לגבי רכישה של כרטיס חדש. אני כמובן רוצה משהו שהוא טוב יותר מהכרטיס שלי, ולא יעלה יקר מדיי. ( אני בשום פנים ואופן לא מוכן לקנות כרטיסים של AMD, רק NVIDIA ) מצאתי את הכרטיס הזה : Twintech nVIDIA GeForce GTX 550 Ti 1024MB ב 740 שח. האם הוא מומלץ או שיש משהו +- באותה רמה במחיר זול יותר ... ?

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by benyben,

שלום. התלבטתי מאוד אם זה הפורום הנכון, אבל אעביר למקום אחר אם זהו לא, וסליחה מראש. התבקשתי לעזור למכר טוב, לבנות מחשב שכל יעודו הוא להתמודד עם התוכנה CATIA [http://www.3ds.com/products/catia/welcome/] החבר הוא בור ועם הארץ, ואני לא רחוק מכך, בכל הקשור למחשבים. הדרישה היחידיה שהוא ידע עליה, ושממנה שמע מהמרצה באוניברסיטה שלו, היא להתשמש בכרטיס המסך לעיל. השאלה היא - מהן הדרישות של התוכנה הזאת ברמת החומרה האחרת - מעבד, זכרון, וכן הלאה. לצערי, לא מצאתי את התשובה באתר של התוכנה (יכול להיות שאני לא יודע לחפש - גם אפשרות). המכר בסכום עתק של 6,000 דולר (!) [אנחנו גרים בארה"ב] עבור המחשב (זה התקציב, אבל זה לא אומר שצריך לבזבז הכל), ולומדת באוניברסיטה מובילה (כך שאפשר…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שלום אני צריך המלצה על כרטיס מסך מחנות של RSM עבור מחשב חדש שאני מרכיב i5 2500k עם לוח אם p8h67 של Asus התקציב סביבות 1000-1200 ש"ח הכרטיס ישמש למעט משחקים בשעות הפנאי, איני גימר כלל, אבל אני כן רוצה לשחק קצת ולהנות. ברשותי מסך 23' של LG מבחינת המארז זה AntecP193 המליצו לי על GigaByte Ati Radeon 5870 1GB DDR5 במחיר מבצע של 750 ש"ח, אך לצערי המבצע נגמר אז אני צריך המלצה אחרת בבקשה. תודה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by liram21,

שלום לכולם, יש לי שאלה, ואחרי חיפוש לא קטן ברשת, הבנתי שכמעט כולם שואלים אותה. מה יותר עדיף / משתלם ? GIGABYTE HD6850 OC 1GB (שאחרי שאני קונה אני עושה המרה עם ביוס ל- 6870). או GTX560 Ti OC 1GB או GIGABYTE HD5870 1GB 1. מה יותר טוב בביצועים בגיימינג כבד? 2. מה יותר עדיף לקחת? 3. מה יותר משתלם ? הלוח אם שיהיה לי הוא תומך רק ב- CFX

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by liram21,

שלום לכולם, לפני כמה זמן פתחתי נושא על "מה יותר כדאי ? 6870 או GTX560TI?" אז עכשיו עלה קצת התקציב ואני רוצה להכניס את ה- 6950 ולעשות לו המרה ל-6970. אבל עדיין אני לא יודע מה יותר כדאי ה-GTX או ה-6950 (שיהפוך ל-6970) ?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. אהלן, המערכת שלי כוללת את הבאים: מעבד: AMD X4 640 @3.0 Ghz לוח אם: Gigabyte GA-MA78LMT-US2H זיכרון: 4GB ספק: Antec EarthWatts 500W 80plus ועוד כ-3 כוננים קשיחים סטנדרטיים. מסך: Dell 2209 עד היום אני עם 4850 ונראה לי שהגיע הזמן לשדרג. משחק בעיקר ב-Battlefield BC2, COD וכדומה. שני הכרטיסים 5850 ו-6850 נמצאים פחות או יותר במסגרת התקציב שאני מוכן להוציא על כרטיס מסך חדש. השאלה היא איזה משני הכרטיסים מתאים יותר למערכת שלי מבחינת צריכת חשמל, צוואר בקבוק במעבד (אם בכלל קיים) או כל פרמטר אחר שאולי לא חשבתי עליו. מודה מראש לעונים.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. ערב טוב לכולם ותודה מראש לאלו שיעזרו . עקב בעיות חוזרות ונשנות בכרטיס המסך שלי (כרטיס מאוד פשוט שכל הזמן עושה בעיות) החלטתי שנמאס ואני אשדרג אותו לכרטיס יותר נורמלי שיאפשר לי שימוש יותר נוח (אני מודע שאני אצטרך כנראה גם ספק חדש מכיוון שהספק שלי ג'נרי). החומרה הקיימת - (בערך , אני לא יכול לבדוק מכיוון שהכרטיס כרגע לא מעביר סיגנל למסך אז אין לי אפשרות להעלות WIN7) מעבד: Q9400 זיכרון : 2X2GB 800Mhz DDR 2 ספק : 300W EZCOOL כרטיס מסך :NVIDIA 9400GT לוח אם :לא זוכר בדיוק ,שקר כלשהוא של MSI מסך:סמסונג 23" (לא זוכר את הסדרה) רזולוציה מקסימלית 1680x1050 אני חושב מארז : MID TOWER ( 410 x 190 x 450) בגדול אני מכוון לאיזור ה1500 ש"ח כולל הספק והעבודה .אני גר בחיפה אז נא לקחת בחשבון …

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by bg1987,

לקראת קניה של מחשב חדש אני מחפש כ.מסך, התקציב באיזור ה2000, הדרישות הן גיימינג (משחקים חדשים בהגדרות גבוהות) המפרט כרגע: מעבד: I5 2500 זכרון: 8GB Corsair Vengeance לוח אם: ASROCK Z68 Extreme 4 ספק: כרגע יש לי ENERMAX MODU 82 525, אבל אפשר להחליף (לא חלק מהתקציב) חשבתי על זוג של 6870, אבל אני לא יודע אם זה משתלם, אולי יש כרטיס יחיד עדיף. יש לציין שחשוב לי הרעש שהכרטיס עושה, ככה שאני רוצה כרטיס עם קירור בסגנון של TWIN FROZR של MSI. אשמח להצעות, תודה מראש.

12. Started by dennmv,

לאחר עברת דירה וחיבור מחשב במקום חדש אני נתקלתי בבעיה מוזרה, בהדלקת מחשב התחיל להראות לי פסים ירוק-אדום לרוחב המסך עוד לפני שמערכת הפעלה עלתה. ניסיתי לעדכן דרייברים, להוציא ולהכניס כרטיס, המאוורר עובד ובנוסף לכל שיחתי עם זיכרונות. את הטמפרטורה לא הצלחתי לבדוק המחשב קורס ונותן מסך כחול ורסטרט. לאחר כמה זמן של נסיונות להבין מה הולך לי עם המחשב החלפתי את הכרטיס שלי ב nVidea 9600 לצורך הבדיקה והכל נראה תקין. האם ניתן עוד איכשהו לבדוק\לעשות עם כ.מסך שלי חוץ מלהחליף אותו? אם להחליף אז במה ? השימושים הם עבודה משרדית+משחקים. קצת גמיש בתקציב. מחשב שלי: לוח אם :Asus P5Q מעבד: Intel DualCore E8400 זכרונות : 4GB ספק כוח :650W HEC Zephyr תודה רבה מראש לכולם.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי, מפרט המחשב שלי: מעבד:אינטל i5 2500K 3.3GHZ. ספק כח:ENERMAX MODU82+ 525W. כרטיס מסך:GIGABYTE AMD RADEON 6970 2GB GDDR5. זיכרון:CROSSAIR DDR3 8GB 1600MHZ DUAL CHANNEL. מארז:ANTEC P183 V3. לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. כרטיס המסך חדש והורכב ביום חמישי הזה ע"י טכנאי אייבורי מחשבים. היום,שבת בערב:התצוגה בדף הבית של האינטרנט היתה לקויה - חלק מהמסך היה שחור והופיעה מ"ס פעמים ההודעה: "מנהל התצוגה AMD DRIVER הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה.",ולאחריה עדיין התצוגה היתה לקויה,אבל פחות=חלק מתצוגת הפלאש הופיעה כריבועים לבנים עם X אדום ובמקום פרסומות הופיעו סימני קריאה בינוניים. *אציין,שלפני קנייתו של כרטיס מסך זה,התייעצתי לגבי התאמתו למפרט המחשב שלי,ובמיוחד לספק הכח שלי (5…

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. Started by ^Daemon^,

שלום לכם, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי שלי (היום Sapphire HD 5670) בכרטיס מסך חדש - Shappire HD 6950 ולשדרג אותו לאחר מכן ל 6970. נכון להיום אני משתמש בספק כוח CoolerMaster 460W (דגם RS-460-PCAP-J3) עם יציאת PCIE 6-Pin אחת. עפ"י הדרישות באתר הבית של Sapphire אני רואה שהכרטיס דורש ספק כוח 500W לגרסת 6950 ו 550W לגרסת 6970. מבחינת צריכת מתח: 6950: 2X75 Watt 6-pin PCI Express power connector is required 6970:1X75 Watt 6-pin PCI Express power connector is required / 1X150 Watt 8-pin PCI Express power connector is required מבחינת שאר החומרה במערכת, לא מדובר במערכת עמוסה מדי: מעבד Intel Core i5 2300 2.8GHz זכרון: 2x G.Skill RipJaw 4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 CL9-9-9-24…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך והספק כח ואני מאוד אשמח לשמוע המלצות. התקציב הוא בערך 1,500 ש"ח ואם צריך אני יכול להוסיף עוד קצת. המערכת שלי כרגע: מעבד - intel i7 2600K לוח אם - intel DP67BG כרטיס מסך - GAINWARD GTS450 1GB ספק כח - Thermaltake TR2 430W מסך - DELL U2312HM 1920x1080 תודה !

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום היה לי כרטיס מסך gigabyte nvidia 9800gtx שהתקלקל והיה במסגרת האחריות, החנות ממנה קניתי את הכרטיס אמרה שאין להם את הכרטיס הזה במלאי יותר, ויתנו לי כרטיס אחר במקום (עדיין לא אמרו לי איזה). איזה כרטיס לדעתכם שווה ערך לכרטיס שלי? במה לפי דעתכם יחליפו לי? gigabyte nvidia 9800gtx כרטיס שהיה חזק מאוד ויקר מאוד בזמנו כשנרכש - היום מן הסתם ירד ערכו עם כל הכרטיסים החדשים. תודה!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. וויתרתי על ה6950 כדי לחכות לדור הזה של הכרטיסים ואני רואה שהם לא מגיעים מישהו יודע אולי בערך מתי הם יגיעו?(אני בנתיים סובל קניתי מחשב חדש ..מעבד 2500K ואני בנתיים סובל עם X1950 ) מת כבר להתחיל לשחק כמו בן אדם ..לא שיחקתי כבר שנים.. חשבתי כבר אולי לקנות את ה7950 או 7970 אבל הבנתי שאני לא יכול להשתמש בarctic accelero xtreme plus ii שיש לי כרגע (אני צודק? או שזה סתם שטויות?) כי אם כן אני יחסוך ויקנה את אחד מהם וישים עליו את הקירור שלי כי כבר אין לי סבלנות לחכות

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by rigernir,

שלום, יש לי מחשב עם מעבד פנטיום 4, 2.8 GHz לוח אם של ASRock - P4I65G זכרון של 1 Gb DDR כרטיס מסך - GeForce4 MX 440 AGP 8X ספק כוח ATX 500W מסך HANNS-G HW191D המטרה (אם בכלל אפשרית) היא לצפות בסרטים ב- FULL HD (מלבד זאת המחשב משמש לשימוש משרדי בלבד) כרגע אני מחפש כרטיס יחסית זול (עד 500??) שייתן את התפוקה הטובה ביו תר

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. במסגרת רכישת מחשב חדש, אני מעוניין להשתמש בשלושה מסכי Dell U2412M ב-Eyefinity עם כרטיס מסך של AMD. אז קודם כל, לדגם הנ"ל, שהוא 24" עם יחס 16:10 בו אני מעוניין, אין HDMI. יש לו VGAx1, DVIx1, DPx1. שנית, אני רואה שסידרת 7xxx של AMD מגיעה עם DVIx1, HDMIx1, mini DPx2. השאלה הראשונה קשורה בחיבור המערך כולו: האם אוכל לחבר בכלל ב-DP? אני מניח ש-mini DP ו-DP זה לא אותו דבר.. האם יש מתאמים זולים? איך זה אמור לעבוד עם המגבלות הנ"ל? השאלה השנייה היא: איזה כרטיס מסך בכלל צריך כדי להחזיק מערך כזה? אמנם גיימינג זה לא העיקר, אבל הייתי רוצה להפעיל משחק מודרני על שלושת המסכים מבלי שיקרטע בכלל. חשבתי על 7770 או 7850. אשמח לשמוע דעות, טיפים וכו'... תודה.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by oryosef1,

שלום לחברי הפורום, יש לי כרטיס מסך nvidia 9500gt ולוח אם msi p45 חיברתי את הטלוויזיה למחשב דרך יציאת הDVI עם מתאם לHDMI, התמונה עובדת אבל הקול לא מועבר. חיפשתי בגוגל ומצאתי את האתר הזה http://www.hardwaresecrets.com/article/How-to-Use-The-SPDIF-Connector-Available-on-GeForce-Video-Cards/600/2 ועקבתי אחרי ההוראות כדי לחבר את הכבל מהלוח אם לכרטיס מסך. כמו כן, בדקתי בהגדרות הקול שחיבור SPDIF מוגדר כברירת מחדל ואפילו הפכתי את הכרטיס קול ללא זמין (מצורף תמונה) אך עדיין לא שומעים מהטלוויזיה מה לעשות עכשיו? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. קניתי את ה6950 של SAPPHIRE שיש לו ביוס כפול:http://www.tms.co.il/product/11016 הזזתי את הכפתור וזה פתח את השיידרים אבל נשאר עם הקלוקים והמתח והBANDWIDTH והPIXELFILLRATE של 6950. אני משתמש בTRIXX לאוברקלוק ולהעלאת מתח,העליתי את הקלוקים ל880\1375 ואת המתח ל1.170 ואז הBANDWIDTH והPIXELFILLRATE עלו לכאלה של 6970. אחרי חצי שעה של משחק בBF3 נחצה לי המסך ל2 וזה לא פעם ראשונה שזה קורה,זה קרה גם עם קלוקים של840\1300 ומתח של 1.150 בBF3 וגם בSYNDICATE..והקטע הוא שגם אחרי שאני סוגר את המשחק גם השולחן עבודה עדיין חצוי,ככה שאני צריך לעשות ריסטרט כל פעם שזה קורה כדי שזה יסתדר... מה הבעיה פה? זה נחשב לארטיפקט בכלל? בעיית יציבות? הוא לא אמור בכלל להחזיק את הקלוקים האלה על מתח של 1.150? תו…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי. הכרטיס המבוקש הוא בשביל משחקים לוח אם: ASUS P5KPL-AM מעבד: dual core E5300 2.6ghz זכרון: 4gb ספק: ספק: JTC P-4 500W ATX 12V SATA DR-B500E מסך: Samsung syncmaster xl2370 LED 23" HD תקציב: עד 600 ש"ח אם צריך להחליף את הספק זה בסדר (אשמח להמלצות) תודה

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by asaf25,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש NVIDIA GTX 480 או NVIDIA GTX580 החדש שעומד לצאת אני לא יודע אם המחשב שלי יכול להשתמש בכרטיס הזה מידע על מערכת: מעבד: Intel Core i5-650, 2.93GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit זיכרון: 8GB DDR3 1066MHz דיסק קשיח: 1TB 7200RPM SATA כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT320M, 1GB כונן: DVD Super Multi חיבורים: 2 x USB2.0 מקדימה 4 x USB2.0 מאחורה קורא כרטיסים יציאה לאוזניות כניסה למיקרופון DVI HDMI http://www.up2me.co.il/v.php?file=65879361.png תמונה מהתוכנה EVEREST בבקשה תעזרו לי המהרה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by RayZ,

השגתי את ה 8800GTS של NVIDIA (גרסת 640MB), והכל טוב ויפה, אבל אני מנסה להריץ פיזיקס איתו אבל זה לא ממש הולך. התקנתי את הדרייבר שלו, שגם בא עם הPhysix אם אני לא טועה (יש שם הגדרות פיזיקס ובהתקנה כתוב שהוא התקין פיזיקס). בDark Void למשל שמשתמש בפיזיקס, העלתי את הפיזיקס ל High. אבל בכל פעם שאני עף עם הדמות בעזרת הג'ט פאק (שכוללת אפקט פיזיקס קבוע) הFPS יורד לאיזה 20-25 ובאפקטים אחרים יש ירידה מגמתית ל40FPS בערך. זה נראה שהפיזיקס נופל על המעבד עדיין. בדקתי בהגדרות תצורה של הפיזיקס בדרייבר וסימנתי לו תמיד להריץ פיזיקס מהכרטיס עצמו. אבל זה לא עוזר. אני אשמח לעזרה, תודה.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. שלום יש לי כרגע מחשב עם כ. מסך GTX260 896MB 216SP שלא תומך בפורמטי האודיו החדשים :-\ אני לא רוצה להחליף אותו בכרטיס חדש יקר שתומך, השאלה שלי האם ניתן להוסיף כרטיס מסך זול שתומך בפורמטים החדשים בנוסף לכרטיס הקיים? ולהשתמש בו עבור האודיו? או שזה יעשה לי שעטנז? או שכדאי כבר ללכת על כרטיס טוב שגם יהיה חזק במשחקים?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.