כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לאחר שרכשתי כבר את Sapphire 4850 Toxic והתאכזבתי מהרעש של המאוורר בזמן מנוחה החלטתי להחזיר אותו ולקח אחד אחר. יש למישהו המלצה על אחר ששקט במנוחה ? עדיף המלצה מאנשים שיש להם כרטיס כזה. תודה רבה !
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש מה לשפר ללא OC את התוצאה ? מפרט המחשב רשום בחתימה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי בעיה עם כרטיס המסך שלי. לפעמים כשאני מחדש את המחשב הוא פשוט לא עובד. אני נכנס למנהל ההתקנים ורואה שהמחשב מזהה רק את כרטיס המסך המובנה על לוח האם. איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת? פתחתי את המארז, בדקתי אם המאווררים פועלים, הכל תקין. בגלל שזאת בעיה שחוזרת על עצמה כל כמה חודשים, הוצאתי והחזרתי שוב למקומו את כרטיס המסך, אבל זה לא לא פתר את הבעיה. ניסיתי גם לעדכן את הדרייבר - הסרתי את catalyst והתקנתי אותו שוב, אבל הוא לא מופיעה כאשר אני לוחץ לחיצה ימנית על שולחן העבודה (כמו שבד"כ זה אמור להופיע). אשמח אם מישהו יוכל לייעץ מה עוד ניתן לעשות... תודה.
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
בסיום התקנת התוכנות שמגיעות איתו ניתקלתי ב2 בעיות דיי גדולות: 1. בWINXP שמותקן עליו DIRECTX 9B, המחשב לא מזהה שישנו טיונר טלויזיה ולכן צריך להוריד עדכון ממיקרוסופט שפותר את הבעיה כליל. (הבעיה נפתרה) 2. הכרטיס מגיע עם תוכנה הנקראת ATI MULTIMEDIA CENTER, שתפקידה בין השאר, להפעיל את הטיונר טלויזיה. יש 2 שיטות סריקת תחנות. האחת מהירה והשניה יותר מקיפה ואיטית. בסריקה המהירה הוא לא ימצא הרבה מהתחנות העיקריות בארצנו... בסריקה האיטית הוא ימצא את כולן, אך היא (הסריקה הזאת) יוצרת באג - שמשאירה רק ערוץ אחד סטטי במסך. כלומר, ברגע שתנסו להעביר לערוצים אחרים הערוץ שנטען עם עליית התוכנה ישאר על המסך כל הזמן! את הבעיה הזאת עדיין לא הצלחתי לפתור, וATI הודו כבר בבעיה באתר שלהם: http://mirr…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרטיס שני GTX 470 פגום קניתי כרטיס מסך 470 לפני חודש באותו יום היה משובש ולא יכול היה להעלות עם הדרייבר תמונה של שולחן עבודה החלפתי כרטיס אחר ל- 470 ,עבד חודש ושוב הכרטיס עם אותה בעיה תמונה של שולחן העבודה משובשת . לא מבין למה זה קורה ? הבעיה שאני חושש שהכרטיס נמכר לי שהוא בקופסא אך השקית מחוברת עם סלוטייפ הפשוט ועד כמה אני יודע GIGABYTE נותנים מדבקה חדשה עם לוגו שלהם שמחבר את השקית יש לי הרגשה שמכרו לי ריפרביש ? עידכנתי 3 דרייברים של NVIDIA כולם אותו סיפור ,הכרטיס לא עובד עם הדרייבר עדכנתי 3 פעמים את ווינדוס 7 עדכנתי ביוס בלוח אם כרטיס אחר עובד היטב בלוח וללא בעיות
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש התקציב שלי הוא 2000 שקל ,מומלץ פחות (אם אפשר) אני מחפש כרטיס חזק שיריץ כל פילטר שקיים אני בקטע של פילטרים רזולוציות לא גבוהות יש לי lcd שתומך הכי הרבה ב 1024X1280 למשל אני רוצה להריץ את המשחק splinter cell 3 עם כל הפילטרים ברזולוציה של 1024X1280 שיעבוד בצורה החלקה ביותר שאפשר חשבתי על הכרטיס של gigabyte 6800 256mb 256bit ה 6800 הרגיל (לא מוחלש) איך הכרטיס הנ"ל? תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי היום את הכרטיס - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) המפרט הוא: DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) 2GB זיכרון Intel DQ965GF לוח אם מסך 17 LG FLATRON L1719S 160GB WD ספק 425 של HIPER המשחק גם במולטי וגם בסינגל קופא ואני צריך לעשות קנטרל אלט דליט וכאלה כדי לצאת. עכשיו הבעיה היא במשחקים Call of duty 2 Call of duty 4 Call of duty 5 NFS Undecover ו GTA San adreas דרייבר אחרון ובדקתי טמפרורות וגם שם הכל בסדר אני לא בטוח שאני צריך לכתוב את זה פה או במשחקים/בעיות חומרה עם צריך תעבירו
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב מהעבודה של אבא שלי,מחשב של COMPAQ קטן כזה וחשבנו לשים אותו בסלון,אבל הקטע הוא שבסלון יש לנו מקרן שמקרין על מסך של 100 אינץ',והכרטיס מסך onboard שיש למחשב לא יספיק ל100 אינץ' וייתן תוצאה גרועה על גבי המסך,לכן בדקתי את לוח האם ומצאתי כי החיבור של כרטיס המסך שניתן לחבר הוא AGP X4,אז השאלה שלי היא האם ניתן למצוא כיום כרטיס מסך AGP X4 טוב, שייתן ביצועים טובים ובמחיר שלא עובר את ה350 ש"ח. בתודה ניב. (אל תתיחסו למפרטים בצד הם לא מדברים על המחשב שקיבלתי)
-
- 16 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, אני צריך כרטיס מסך עד 1000 ש"ח, מקווה שתוכלו להביא לי את הכרטיס הטוב ביותר בתקציב הזה תודה רבה על העזרה!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי כולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט של המחשב שלי הוא : Core 2 Quad 2.4GHz Q6600 ASUS P5B-E Antec 450W Smart Power 2 Kingston 2GB 667 Evga Geforce 6800 Ultra עכשיו נמאס לי מהכרטיס.. בא לי משהו חזק שגם מדי פעם יוכל לרנדר בפאנן.. עכשיו העניין הוא שהסתכלתי בפורום וה9800GTX+ נראה מעניין וגם ה9800GX2 למרות שהוא כבר מתחיל להיות יקר מדי.. חוץ מזה יש אולי משהו אחר שאתם ממליצים ? וכמה באמת משנה הכמות זיכרון שעל הכרטיס? או על מה בין שניהם? והבעיה היא גם שיש לי ספק של 450W אשמח אם תעזרו לי. תודה מראש איתמר
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ATI-AMD עוד פעם דוחים: הפעם זה לא R600 אלא R630 השוק הבינוני שיתחרה בG84 =8600 שיגיע אלינו ב17 באפריל. סיבה? יש להם בעיה והם צריכים עוד זמן לתקן אותה- זה אומר דחיה של 4+ שבועות. חודשיים ללא תחרות לכרטסי המיד-רנג ונמוכים של אנוידיה. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=298&Itemid=1
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
?7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E? versus ?6800GS 256MB TV, DVI, AGP? שניהים של eVGA למה אני שואל..כי ה6800 עולה 1440 וה7600 עולה 1290 :\ טוב אולי המחיר לא מה שקובע פה הנה 2 המיפרטים שלהם 7600: http://evga.com/products/moreinfo.asp?pn=256-P2-N550-AX&family=22 6800: http://evga.com/products/moreinfo.asp?pn=256-A8-N387-TX&family=17 ל 6800GT יש ב 10GB יותר GB/s Memory Bandwidth אם זה כ"כ משנה :\
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתם רואים משהו מוזר בתמונה המצורפת? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי.... אני זקוק לעזרה בבחירת כרטיס מסך לשדרג את המחשב שיריץ משחקים לעוד איזה שנה.... המפרט שלי: P-4 3.06 512K Northwood GB815P 512 DDR GEIL 400 GF5200FX:( אני מתכוון לקנות כרטיס חודש הבא... זקוק לעצתכם נואשות אנשים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, אני יודע בטוח שיש מלא טראדים שעוסקים בשאלה הזאת, אבל אני חושב שאצלי המצב קצת שונה לכן אני פותח תרד חדש... אני מעוניין בכרטיס מסך, שיחזיק קצת יותר משנה מכיוון שאני הולך לקבל בעוד שנה מאחותי בארה"ב את הכרטיס הכי טוב שיהיה באותה תקופה, שאלתי היא כזאת, איזה כרטיס עדיף ? (R9100 OR FX5200) במה התמיכה של FX5200 ב DIRECT X 9 מוסיפה או נותנת ייתרון על ה RADEON? אני מעוניין בכרטיס עד 500 ש"ח, שניהם נעים סביב אותו מחיר השאלה מה באמת כדאי ??? תודה מראש...
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מובנה Intel G31/G32 בתוך לוח Gigabyte GA-G31M-S2L ואני מחפש לו דרייבר. חיפשתי בIntel ולא מצאתי.. יש לי דיסק של דריברים אבל אני צריך לעדכן.. איך אני עושה את זה? ועוד משהו.. ב http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest Can I Run It הוא אומר שאין לי Vertex אבל באוורסט כתוב שיש לי..Vertex Shaders 1 (v3.0) אז יש לי או אין לי?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
GEEORCE 6200 של GIGABYTE בעל 128 מגבייט זיכרון ו-128 ביט נחת אצל היבואן. הדגמים שנחתו הם: NX62128D-BULK עולה לחנויות המחשבים 550 שקל NX62128D עולה לחנויות המחשבים 660 שקל נראה מה יהיו במחירים בנועה, זיגזג וכ'ו...
-
אני קונה מחשב חדש למשרד שלי, יש לי מחשב גיימניג בבית.. וקונה עכשיו מחשב למשרד שרוב השימוש יהיה אינטרנט, אופיס.. ולפעמים גיימניג קל. טיפה משחקי אסאסטרטגיה כמו company of heroes 2 ולא יותר מזה. בכללי אני לא קןנה מחשב בלי כרטיס מסך. לא רוצה להוציא אלפי שקלים על המחשב הזה. מעבד i5 כונן ssd וכרטיס מסך סביבות 800 ש"ח. חשבתי על 750/ti איך הכרטיס הזה? תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
8800GTS החדש שמבוסס על G92 יושק ב19 בנובמבר. מה ההבדל בינו לבין הישן? ה8800GTS החדש הוא 65 נ"מ,בקר 256 ביט, צורך פחות חשמל, קריר, 128 מעבדי סטרים כמו GTX ו 512MB ה8800GTS הישן כולל 640MB, ו בקר של 320 ביט. מעניין לראות באנצ'ים איך ההבדלים משפיעים במשחקים. מקור: .expreview.com
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב של ילד בן 8 (משפחה שלי). הצרכים שלו זה משחקים. אני עורך וידאו ואני מכיר כרטיסים טובים ויקרים, ועובד איתם, אך פה צריך כרטיס פשוט יותר, סביבות ה 300 שקלים,ואיני מכיר ומבין בזה. המחשב שלו לא חדש, הם רק החליפו מעבד ל 3.0. הזיכרון שם בדיחה- 244... (כמה יחד). כרטיס מסך ישן וחלש של SYS (מה זה?) כמובן חיבור AGP ישן. הוא קיבל כמה משחקים שדורשים קצת כוח, יחד עם הגה ודוושות, ולא מצליח להפעיל אותם. כאמור כרטיס מסך חלש, וגם זיכרון בעייתי. כרגע האמא רוצה לשדרג כרטיס מסך, סביבות ה 300 גג. איזה לקנות לה? רדאון או גי פורס? כמה זיכרון? אני מכיר דגמים חזקים, ומתמצא בהם, אך בדגמים ה"חלשים" האלה אני לא מכיר כלום ולא מבין. אשמח לקבל 2-3 דגמים של כרטיסים שיענו ע…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרטיס מסך מבוסס NVIDIA 6600GT 256 מ"ב זיכרון DDR2 128 ביט TV OUT DVI מהירות שעון 500 מה"צ מהירות זיכרון 1000 מה"צ מפרט המחשב שלי הוא: p4 2.8 לוח אם: intel 865prel 768 RAM המחשב שלי ינצל את הכרטיס מסך כמו שצריך?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרגע בדקתי את הטלוויזיה שלה רציתי לחבר את המחשב ב-VIVO ואני מגלה שלפי מה שאני רואה, אין לה יציאות AV!! עכשיו זה נראה לי קצת לא הגיוני שלטלוויזיה של Sony שהיא 25" ו-Trinitron לא יהיה יציאות AV, אבל לעומת זאת לטלוויזיה מחורבנת של Brother שהיא 20" כן יהיו!! מה קורה פה?! יכול להיות שכרגע כל החלומות שלי (המאוד לא בשמיים) של לראות את הדיוידי שיש לי על המחשב, גם על הטלוויזיה, התנפצו?! ניר.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלתי כאן באתר לגבי תוכנה שמאפשרת OC גדול יותר מאשר ה OVERDRIVE המובנה ולא היו תשובות... בכל מקרה מצאתי את התוכנה הזאת שניראה שעושה את העבודה... תעדכנו... http://downloads.guru3d.com/AMD-GPU-Clock-Tool-v0.9.8-download-1985.html לינק לתוכנה... [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
8800GTS 320MB הכרטיס "התקציבי" יחסית לשאר כרטיסי G80 אשר יעלה 299$ ויכלול 320MB כמחצית מ 8800GTS 640MB אך המפרט זהה. הכרטיסי כנראה יהיו במלאי ב12 בפברואר,פחות משבועיים ככה שמי שמתכנן לקנות X1950XT או מחכה לכרטיס DX10 יחסית תקציבי יש פחות משבועיים ושווה לחכות מקור: http://www.vr-zone.com/?i=4563
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יוצא לי לשמוע לא מעט על בעיות בקירור ובעיות תמיכה של דרייברים של ATI בכרטיסים האלו. האם אלו בעיות אופייניות?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-