כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ אתכם בקשר לכרטיסי מסך לא מזמן הרבה אנשים קנו הרבה כרטיסימסך לצורך bit coin כנראה זה הפסיק להיות ריווחי, ולכן הםהתחילו למכור אותם ב יד 2 לדוגמא כרטיס מסך gigabyte r9 280x שעולה מינימום1300 שקל, מוכרים אותו ב 600-800 שקל עם אחריות לשנתיים וחצי. אני את האמת לא משחק במשחקים שצריכיםכרטיס מסך כזה ואני מאמין שרק בעוד שנתיים אני אקנה מחשב חדש. האם כדי לקנות כרטיס יד 2 כי יש כאןהזדמנות עסקית טובה? או שאתם חושב שעוד שנתיים במחיר600-800 שקל אני אצליח להשיג כרטיס ברמה כזאת? תודה רבה J
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש צפי קרוב להורדת מחירים של ה 970 בחודש חודשיים הקרובים או שממש לא כדאי לבנות על זה ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל רציתי לציין שלפני כמה ימים, פרסמו בפורומים שונים בעולם תמונות מזויפות של ה 3DMARK החדש, ולמרות זאת, דווקא לביקורת המקוצרת הבאה, אני אישית, נוטה להאמין!!! אז ככה... מישהו בשם "nApoleon" מאתר CHIPHELL עשה טסט ל - BETA version של התוכנה (איכות הגרפיקה לא מושלמת). ה 3Dmark מכיל : Test1 Test, the name is Jane Nash, Game Test 2, the name is New Calico, and CPU Test1, the name is AI, and CPU Test2, the name is Physics, these two test CPUs AI and physics acceleration performance. התקנת התוכנה לוקחת 665MB על דיסק... הטסט נעשה על שתי כרטיסי HD 3850 512MB CF , הכרטיסים לא הריצו את הבנצ' בצורה חלקה על רזולוציה של 1280X1024 ... מודגדש גם ש - 8800GTX לא יכול להריץ את G…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
*צונזר* ולא לבקשת האתר אתם בטח יכולים לנחש...
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש ברשותי תקציב של 1000 שקלים פלוס מינוס לרכישת כרטיס מסך רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי מומלץ לי לקנות שיפעיל לי הכל כמו שצריך לי יש היום gt520 1 g מפרט המחשב שלי : I5 2400 3.1 ghz זיכרון 8g לוח אם h61 ספק כח 500w לא יודע של איזו חברה אני לא מבין כל כך בתחום הגיימינג ולכן אני ממש זקוק לעזרה אני אודה לעוזרים וגם לעוזרים במייל אני אשמח תודה רבה ( אני חדש פה בפורום היום נרשמתי )
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש בידי התלבטות ענקית על מה עדיף. חשבתי לקנות כרטיס ATI למפרט שאני בונה אבל עכשיו אני די מתלבט או ללכת על הגירסא אחרונה של ATI הHD5970 ולהסתפק בכרטיס אחד בעל 2 ליבות או ללכת על 2 כרטיסי מסך HD5870 הגירסא אחת לפני אחרונה ולחבר CROSSFIRE השאלות שלי הם כאלו: אם אני הולך על האופציה השנייה זה לא יוצא כמו הראשונה? כי לפי מה שהבנתי הכרטיס מסך 5870 הוא חד ליבה ככה שיוצא בעצם ש2 הכרטיסים ביחד יוצרים 2 ליבות כמו ה5970 לא? וגם אם כן עדיף לעשות חלוקה מאשר שיהיה על כרטיס אחד לא? אשמח לתשובות בעניין.. דבר שני זה המפרט שבניתי אשמח לדעת מה אתם חושבים בעניין: INTEL i7-940 QUAD CORE 2.93GHZ 8MB FSB 1333MHZ TREY ₪2610 ASUS P6T WS PRO ₪1634 G.Skill DDR3 Trident 6GB Tri Channel 200…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני אתחיל במפרט שלי שיהיה לכם תמונת מצב מעבד : intel q9300 ללא אובר קלוק לוח : asus p5n-d nforce 750i זיכרון : 4 גיגה ספק : 750w עם הספק של 62 אמפר ב-12v כמובן עם אפקטיביות של מעל 80% כרגע יש לי כרטיס מסך 8800gt עם אובר קלוק מהחברה ועדיין מריץ לי הכל על גרפיקה יפה אבל מעוניין ביותר הבעיה שאני מחפש כרטיס חזק בהרבה וגם שקט באותו זמן אני לא רוצה לשמוע את המחשב שלי שאני לא משחק כרגע אני שולט בסיבובי מאוורר כרטיס מסך שלי ידנית ככה שאני לא משחק אני בקושי שומע את המחשב שלי אז צריך פיתרון דומה בכרטיס החדש או עדייף שיבוא שקט תקציב זה לא בעיה אבל לא רוצה לקונות כרטיס שאני לא אנצל בגלל צוואר בקבוק שיבצר בגלל המעבד שלי תודה מראש לכל העונים! אשמח לקבל חבות דעת על…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מסך SAMSUNG T22P אני משתמש בוינדוס ברזולוציה של 1920X1200 יש לי כרטיס ממש דפוק כרגע.אני משחק ברזולוציה של 800X600 בNEED FOR SPEED החדש באיכות מגעילה. אני מחפש כרטיס מסך שישחק חלק בלי תקיעותת באיכות הכי גבוהה. כמובן שבתקציב שביקשתי אי אפשר לקחת משהו הכי טוב. אני משחק במשחקים מסוג RA3,NFS,FIFAGTA IV ועוד. תודה מראש לעוזרים.
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה כרטיס מסך ביום ראשון ועומדים בפניי כמה דגמים. עכשיו אני לא יודע מה לבחור. אם תוכלו לתת לי הצעות מהאפשרויות שיש לי או שיש לכם אפשרויות יותר טובות עד 1100 שקל אז אודה לכם מאוד. אלו הכרטיסים שעומדים בפני: Leadtek Geforce4 TI4200 128 DDR Radeon 9500/9600 Pro 128 DDR ASUS GF 4 V9280 TD 128DDR ASUS Gerorce4 v9480 VIVO 128DDR Geforce FX5600 ViVo 256 DDR תודה מראש לעוזרים dr.dre
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה עתה התקנתי את הכרטיס המפוצץ הזה - 128Mbyte DDR - עם האיוורור המוזר . כשזה הגיע מהחברה (בבאר שבע) ניתן לשים לב להתלהבותם של המשווקים המקומיים בזה שפתחו את האריזה , צרבו לעצמם את המשחקים וכנראה שניסו את הכרטיס , מה שגם גרם לעיקוב הנורא ! משום מה צריך להרגיע את החברה שמשווקים (כנראה גם אותי מההתלהבות) במיוחד בדרום .
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נושא קצת נדוש אבל בכל זאת... אני מתלבט בין שני מסכי LCD מסך SONY LCD 17" S73H 1800 ש"ח http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1132&scat=220&tcat=24 או 2100 ש"ח http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1980&scat=220&tcat=24 הובטח לי ע"י המוכר שהאחריות גם על ה samsung תהיה זהה ל sony המסך אמור להתאים לעבודה ממושכת מול המחשב וגם קצת למשחקים אשמח לשמוע תגובות
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: b560 aorus intel corei5 10400f nvidia GeForce rtx 2060. האם על הלוח הזה אפשר להרכיב RTX 3070?
-
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 3 followers
-
-
אני כותב כאן מאחר ולא הצלחתי להעלות את המשחק RAINBOW SIX VEGAS . משחקים אחרים ודי חדשים (COH למשל) עולים לי בסדר יחסית. הסיבה הפשוטה היא שאני משתמש בכרטיס מסך של ATI דגם-X300 SE אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על כרטיס מסך איכותי מן הראוי לציין שאני לא גיימר כבד. המפרט הבסיסי שלי : AMD Athlon 64 3500 2.21 ghz1 gb ram ומסך רחב של Asus PW191 http://www.sale4u.co.il/product.asp?productid=749 עודו דבר,האם כדאי לחכות לסדרה החדשה של ATI שסביר להניח ינחיתו את מחירי הכרטיסים ה"ישנים" ? תודה לעונים.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ההמתנה קרובה לסיום: NVIDIA החלה בקמפיין פירסום ויראלי, לקראת חשיפה של דגמי ה-Pascal הראשונים בעוד קצת פחות משלושה ימים לאחר המתנה של שנים, נראה כי דור כרטיסי המסך הבא של NVIDIA, הראשון שמבוסס על ארכיטקטורת ה-Pascal ועל ליטוגרפיה של 16 ננומטר – בדרכו אלינו, באופן רשמי. בהתאם לשמועות אשר עלו ברשת לפני כמה ימים, חומרים פרסומיים מסתוריים שקיבלו אליהם כמה וכמה עיתונאים ברחבי הרשת הובילו לאתר שיצרה מפתחת השבבים – עם שעון ספירה לאחור אל עבר יום שישי הקרוב, שבו ייערך יום ייעודי של NVIDIA עבור כתבים ואנשי תקשורת, אשר המוקד בו יהיה הצגתם הרשמית של דגמי ה-GeForce GTX 1080 וה-GeForce GTX 1070 החדשים. זמינות של כרטיסי המסך בחנויות עלולה להגיע רק באמצע חודש …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך באזור ה1000 שקל ויש לי התלבטות בין כמה כרטיסים, קודם כל המעבד שלי זה i3220 והספק fsp 450w ההתלבטות שלי היא בין gtx 660 שהמחיר שלו זה 1000 שקל, או להוסיף עוד 200 שקל ולקנות 7870 xt בדקתי קצת בנצ'ים וסיקורים ולפי התוצאות ראיתי שאין הבדל מטורף ביניהם אבל ה7870 xt צורך יותר חשמל ומתחמם יותר השאלה היא מה הכי כדאי לקנות היום באזור ה1000 שקל כמובן שאפשר גם לרדת ולעלות קצת הכל תלוי בתמורה שהכרטיס נותן והאם יהיה לי צוואר בקבוק עם המעבד הזה?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים מזמן לא ביקרתי פה ... אני בטוח שלא התגעגעתם לאחר עיון קצר הבנתי שישנו הכרטיס החדש המדובר ATI RADEON X1800GTO2 512 mb של סאפיר אני סקרן לבדוק עליו ולראות אם הוא יציג לנו דרך חדשה כמו שעשה X800 GTO2 הידוע ... אני כרגע עם X1800GTO וחושב לעבור ל X1800XT עם 256MB שעולה כמו ה GTO2 החדש או ל X1900XT עם 256 MB שעולה עוד מעט כסף ... אני מחפש סקירות גם ל OC אז אם יש פה חברים שמכירים כבר אז בבקשה תנו תגובה מעבר לזה מה דעתכם גם תהיה חשובה... לילה טוב בינתיים
-
- 31 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני שעתיים בערך הורדתי והתקנתי את גירסת קאטאליסט 3.9 לפני שאמשיך אני רוצה לציין את ATI לטובה שהם עומדים בהבטחה שלהם להוציא דרייברים מעודכנים כל חודש. ח"ח אז לנושא עצמו, התקנתי.... והדבר הראשון שהלכתי לבדוק הוא כמובן.... בנצ'מארקים! איך אפשר שלא... אז לעניין: AQYAMARK.... קיבלתי 27,700 בערך.... שזה ירידה של יותר מ1000נקודות... למעשה זה פריים אחד ככה שאני לא מתרגש, אבל ציפיתי לראות שיפור (ודי ניכר האמת לפי ההבטחות של ATI) בביצועים... לא ירידה בביצועים 3DMARK2003... יצא לי 4230.... גם פה ירידה של 100 נקודות לערך... שוב, אכזבה. למרות שכדרך חיים אני לא ממש מתרשם מתוצאות של מבחנים סינטטיים אלא לוקח אותם בערבון מוגבל, ציפיתי לראות בכל זאת שיפור ואפילו קטן. את הבדיקה הא…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ספק כוח HEC 450W עם כרטיס HD 4870 ומעבד i5 750. הכל רץ אחלה בינתיים. אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך ל-GTX 580. בדף המוצר של EVGA כתוב שהוא דורש ספק כוח מינימלי של 600W. זה אומר שאני פשוט אשרוף את הספק הנוכחי אם אתקין את ה-580 במחשב? מה עם ה-570?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למה רק בכרטיסי ה XT יש את האפשרות הזאת שמציגה את הטמפרטורות ומהירויות שעון ? יש לי 9600NP ואני רוצה לראות טמפ' וכל זה כדי לעשות אוברקלוק, באיזה תוכנה הכי טוב להשתמש לזה? התקנתי עכשיו את הRAGE3D ראיתי שהיא שמה את כל האפשרויות שלה בProperties של הכרטיס מסך..שווה להשתמש בה? המהירויות שעון שלי נמוכות רק: Core: 398 Memory: 202
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה להחליף את 5450 הישן שלי עם הקירור הפאסיבי למשהוא יותר מודרני אני חשבתי על 7870XT של Shappire אם יש משהוא יותר מומלץ אז יתקבל בברכה אני רוצה לשחק בגל המשחקים החדשים היום גם far cry 3 cod battlefield 3 GTA5 אם יצא למחשב גם רציתי לדעת אם אני יכול לשדרג ואם לא יהיה לי צוואר בקבוק עדיפות לIVORY או KSP 1400₪ בלי חריגות ישלי מפרט בפרופיל משתמש תודה idopo25
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לו 48 צינורות עיבוד למה זה לא נותן לו בוסט ענקי על פני 7900GT? המשחקים לא משתמשים בכל הצינורות או מה?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי HTPC המורכב ממארז משודרג לטובת אוורור טוב ויעיל Athlone x4 640 לוח gigabyte 880 usb3 120 Intel ssd 2T storage 360 seasonic psu עד כה המחשב שימש אותי לkodi ו DVR. אני נוטש את הDVR בגלל חוסר שימוש ורוצה לשדרג את השימוש למטרת משחקים וצפייה ב 4k. Crysis3, call of duty הכבדים יחסית ועוד פיצ'פקס קטנים לאורחים. לאחר חיפוש מצאתי כי 750ti הוא החזק ביותר למארז LP עם הספק נמוך ללא חיבור ישירות לספק. אני מחפש כרטיס חזק יותר, שיהיה LP כמובן, אך בניגוד לרוב LP HTPC ,יש לי ספק חזק יותר עם תקע 6pin מוכן, בנוסף יש לי גם תקציב ליותר מ750ti. אין בעיה מבחינת אורך הכרטיס ומקום כפול על חשבון חריץ pcie, רק בעיית LP ותאימות pci-e 2 x16. תודה מראש לעוזרים. תקציב - ניתן להגיע לאלף ופתוח…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע ניסינו אני ובן דודי לחבר באמצעות מתאם בין כרטיס המסך לטלויזיה (שצד אחד 21 פינים מתחבר לטלויזייה והצד השני כניסת SVIDEO מתחבר לכרטיס) הבעייה היא שבמסך הטלויזיה רואים פסים לבנים רצים לאורך המסך, ריצוד נוראי, איכות ירודה והתמונה נמצאת במרכז המסך ומשאירה שוליים שחורים בקצות המסך. האם מישהו יכול לייעץ כיצד לסדר את התצוגה על גבי מסך הטלויזיה והאם הבעייה יכולה להיות בגלל כבל או מתאם לא טוב ? כרטיס המסך הוא LEADTEK G-FORCE 4 4400 והטלויזייה היא של חברת Sansui 21" לא שטוחה והתצוגה מתבצעת ע"י NVIEW האם מישהו התנסה בתצוגה על מסך טלויזייה ? אם כן כיצד לשפר את הריצוד והאיכות לקבלת תמונה חלקה ואיכותית ? והאם להשתמש בתצוגה מסוג PAL או NTSC ? תודה, אסף :smoke:
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
העמידו להשוואה את GTX 1060 בשתי גרסאות דרייבר שונות, והתוצאות מראות שהחדשה יותר (416.16) מציגה ביצועים נמוכים יותר במגוון כותרים בהשוואה לגרסת הדרייבר הקודמת (399.24). וכפי שנכתב שם: Well. It's official. Nvidia is the new Apple. My next gpu will be from AMD.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-