כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום. מישהו יודע מתי ה4670 מגיע לארץ?ואם לא, מישהו יודע באיזה חנות אפשר לקנות אותו בארה"ב?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בקצרה האם שווה לי לקנות את הכרטיס : GIGABYTE GV-NX88S320H-RH GEFORCE 8800GTS 320MB DUAL DVI PCI-E כן או לא ? האם אני יכול להסתמך על הכרטיס הזה לאורך זמן ! או ששוה לקנות משהו אחר ?
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלה בכותרת תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כאמור יש לי HD6870 HIS ICEQ, כרטיס כבן 4 חודשים (פלוס מינוס) אין לי שום בעיות איתו פרט ל: - Crysis 2 ב-DX11 מקבל מסך שחור, No Signal, ומחשב תקוע (חייב Restart), תוך חצי שעה, DX9 עובד סבבה - Battlefield 3 אותה תופעה של מסך שחור, משך הזמן שלוקח לזה לקרות משתנה ויש לי רושם שככל שה-MSAA גבוהה יותר ככה זה יקרה מהר יותר. כשזה קרה עם קרייסיס 2, חפרתי ברשת וראיתי שיש הרבה תלונות על זה , אז ויתרתי/עזבתי, עכשיו עם באטלפילד 3 זה שוב העלה חששות לגבי טיב הכרטיס. ביצעתי בדיקת טמפרטורה עם MSI Afterburner, כרטיס עולה מ-46 במנוחה ל-54 בעת התקיעה, שזה כלום. ניסיתי עם WOW על FSAAX8 ו-DX11 אבל כצפוי אין בעיה מחשב חדש עם ספק Antec HCG 520 מעבד i5 ו-8 ג'יגה זיכרון כמו גם מערכת הפעלה 64 ביט, דר…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שתאכלס אי אפשר להגיד לפני כמה זמן הוא .. תמיד שיפרתי אותו . בכל מקרה הנה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8mb (Big Typhoon) לוח אם: Gigabyte GA-EP31-DS3L ספק: Tagan Piperock 500W TG500-BZ זכרון: Corsair XMS2 DHX CM2X2048-6400C4DHX 4GB DDR2 כרטיס מסך: HIS ATi HD4870 512mb דיסק קשיח: Samsung HD103SJ 1TB דיסק קשיח 2: Samsung HD322HJ 320GB אני פוזל לכיוון ה - gtx 550 ti .. השאלה שלי בעצם היא כזאת .. האם הספק יחזיק את המערכת עם הכרטיס הנ"ל ? האם המעבד לא יעשה צוואר בקבוק לכרטיס ? תודה מראש, משה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע יש לי גירסה 9.0 directx היא עושה הרבה בעיות מכיוון שהכרטיס מסך שלי לא תומך בגירסה הזאת. רציתי לדעת אם אפשר להסיר באופן כלשהו את הגירסה הזאת ולהתקין במקומה גירסה 8.1 תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שאלה מה עדיף? לקנות Powercolor HD5770 ב800 שח או sapphire HD5830 קירור חדש ב845 שח ולהוסיף עוד 20 שח על משלוח? יש לי E8400 INTEL DG41RQ - PCI-E 1.1 2GB KINGSTON 800 MHZ DDR2 שיהפכו להיות ל4 מתישהו Hitachi 320 GB 7200RPM Seagate 250 GB 5400RPM אני מתכנן להוסיף הרד דיסק של טרה ולהעיף הכונן של ה5400 (אולי) ויש לי כרגע ספק כח איזי קול 450 ווט שאותו אני מתכנן להעיף ולהביא סיסוניק 520 וכרגע יש לי מארז קצת צפוף וקצת ג'נרי שיש בו רק מאוורר פינוי אוויר אחורי וזהו - TRENDSONIC MID ATX אשמח לתגובות
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב הפועל תחת מערכת הפעלה ויסטה. כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI RADEON X2600XT 256MB DDR4 מסך FULL HD של סוני משום מה, התמונה מוצגת כאשר מסביבה מסגרת שחורה בעובי של 5-10% משטח המסך. בכרטיס המסך הרזולוציה מכוונת לגבוהה ביותר, FULL HD. אני לא מוצא שם הגדרות נוספות שאפשר לשחק איתם. מישהו אמר לי שניתן לפתור את הבעיה דרך לוח הבקרה של Catalyst לכרטיס המסך שלי. אמור להיות שם בקר המכוון את רמת ה Overscan/Underscan. אלא מה, כאשר אני מעלה את התפריט של Control Center Catalyst , אני לא מוצא בכלל אופציה כזו. האם יתכן שבכרטיס הספציפי שלי, לא קיים בכלל הפונקציה של Overscan/Underscan ? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בליזארד שחררה את המפרט הרשמי המומלץ כדי לשחק בדיאבלו 3: Windows® Vista/7 (latest service packs) Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8 GHz 2 GB RAM NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better מתוך האתר הרשמי אני לא עומד בדרישה של כרטיס המסך כרגע. ראיתי מיליון כרטיסי מסך זולים שנחשבים טובים בהרבה מ HD4870 למשל Sapphire ATI Radeon HD5750 1024MB GDDR5 הבעיה העיקרית היא שיש לי ספק כח של Enermax 400W וזה מסתבר לא מספיק לכרטיסים "חדשים". לעצתכם אודה!
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה יש לי שני TITAN במחשב, ב SLI מעבד חזק 4770K עם OC ל 4.3-4.4 וספק כוח שמחזיק הכל בלי בעיה (1250W איכותי וכו') חלונות 8 64 ביט וDRIVERS הכי אחרונים של NVIDIA בדקתי ו SLI פועל כמו שצריך וכו' עכשו משהו מוזר גם ב משחקים שיש לי, גם ב BENCHMARKS וכו' לפעמים אני בא, מדליק מחשב ומפעיל נניח HEAVEN 4 ומתחיל ב 20 פריימים לשניה ואחרי שניה קופץ ל60 ונשאר שם, לפעמים ל 90. ולפעמים (כמו שצריך) עולה ל 140 וכו'. הכרטיסים ממש לא חמים המחשב לא חם אין שום בעיה במובן הזה (בטח של אחרי 5 שניות שאני מריץ משהו) אבל זה נראה כאילו לפעמים הכרטיסים פשוט לא "kick in", כאילו לא נכנסים למוד של "סופר עבודה". אחרי שעושה RESET למחשב פעם או פעמיים זה מסתדר, ואז נשאר ככה עד הפעם הבאה שעוש…
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
באתר הזה רשום את כל המאפיינים של השבב החדש של ATI מהירות הליבה בין 400 ל - 425 מה"צ מהירות הזכרונות 800 מה"צ השם של הכרטיס יהיה Radeon 9800 או Radeon 9900 מחיר כנראה ינוע בסביבות ה - 430 דולר וכנראה הR350 ינצח את ה - FX של nVIdia בשמונה מתוך עשרה מבחני ביצועים אבל לא הבנתי עם הוא ישתמש ב-DDR II
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני שעתיים בערך הורדתי והתקנתי את גירסת קאטאליסט 3.9 לפני שאמשיך אני רוצה לציין את ATI לטובה שהם עומדים בהבטחה שלהם להוציא דרייברים מעודכנים כל חודש. ח"ח אז לנושא עצמו, התקנתי.... והדבר הראשון שהלכתי לבדוק הוא כמובן.... בנצ'מארקים! איך אפשר שלא... אז לעניין: AQYAMARK.... קיבלתי 27,700 בערך.... שזה ירידה של יותר מ1000נקודות... למעשה זה פריים אחד ככה שאני לא מתרגש, אבל ציפיתי לראות שיפור (ודי ניכר האמת לפי ההבטחות של ATI) בביצועים... לא ירידה בביצועים 3DMARK2003... יצא לי 4230.... גם פה ירידה של 100 נקודות לערך... שוב, אכזבה. למרות שכדרך חיים אני לא ממש מתרשם מתוצאות של מבחנים סינטטיים אלא לוקח אותם בערבון מוגבל, ציפיתי לראות בכל זאת שיפור ואפילו קטן. את הבדיקה הא…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לתושבת AGP,יחליף את ה9550 שלי. תודה מראש.
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא מספיק שחבר שלי קנה קנה כרטיס קקה (GF2MX400) אלא שהוא קנה של חברה PALIT לא נראה שהם טובים כי לא שמעתי אליהם אף פעם משהו יודע מי הם?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לפני כחודש הכרטיס שלי (gigabyte gtx 570 oc) שבק חיים אחרי 3.5 שנים כעת אני מעוניין לרכוש את ה970 gtx הייתי מעוניין לקבל הכוונה לדגם שלפחות לפי מה שידוע לאנשים נחשב לאמין ביותר ובעל יכולות oc טובות. אני כרגע אינני כלל חושב בכיוון של gigabyte בגלל אותו מקרה עם הכרטיס האחרון אלא אם כן 3.5 שנים זה אורך חיים נורמלי לכרטיס מסך, בכל מקרה ההתלבטות העיקרית היא בין דגמי ASUS,MSI ו-EVGA
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברים שלום.עקב התקן החדש שהולך להכנס (כתבה בעמוד הראשי ) על ניצול הכרטיס מסך לעבודה ולא רק למשחקים אני שוקל רכישה רק אני מחכה שגם פה תורגש הירידת מחירים כמו ב NEW EGG. עשיתי סקר מחירים בכמה חנויות נבחרות בעיני על דגם שאני רוצה ושימו לב זה הדגם האדום (מה שאני רוצה) ולא השחור (דומה לטוקסיק ) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4712 1509 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2864&products_id=22798 1540 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3652 1660 אני רוצה לדעת אם יש עוד חנויות שלא ציינתי פה כי אני מדבר רק על הספיר 1 גיגה שאלה נוספת - וזה עלה בעבר על הכרטיסים האלה - רוחב פס המעבד הגרפי עובד על 256 ביט איך ה…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, השאלה שלי היא כמו בכותרת, אני רוצה 4800 אבל יש 4 חברות ASUS MSI LEADTECH GAINWARD, מה הכי טוב? דרך אגב מה ההבדל בין 4800 ל 4600 ל4200? נגיד ש4600 טוב מ4200, אבל מה ההבדל בין 4600 ל 4800? נראה לי שהם באותו טווח מחיר בערך. בכלל 4800 יספיק לעוד הרבה זמן? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כששאלתי חברים ובני משפחה קיבלתי כמה תגובות.... אשמח לשמוע חו"דים לגביהם - אישור/אישוש... א - "בשביל 720p צריך כבל HDMI בודד, בשביל 1080p צריך שניים." ב - "הכבל שקנית ב120 שקל (מטר וחצי smartcom) לא מספיק איכותי - צריך להשקיע איזה 300 שקל על כבל איכותי !" ג - "שני הכרטיסי מסך לא מספיק חזקים." ד - "באורך כזה של כבל (מטר וחצי) האיכות יורדת משמעותית." ה - "בשביל 1080p חייבים כבל DVI ולא HDMI !" מה שמוזר לי יותר מהכל זה שויסטה רץ חלק על 1080 אבל המשחקים לא - ברגע שאני משנה רזולוציה למשהו גבוה מ720 קופצת הודעה של No Signal או לחילופין Out of range. חבר'ה, אשמח לתגובות ורעיונות... בתודה מראש, שי ביטון
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה בנושא אבל מיותר לציין שאני מדבר על גרסת ה pro הסתכלתי בכמה אתרים ומה שהם עשו לי זה רק בלבלול אין לי מושג כבר מה עדיף
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ניתקלתי לא מעט במושג הזה "צוואר בקבוק" בין המעבד לכרטיס מסך, את המושג הבנתי אחרי שחיפשתי. השאלה שלי זה איך מחשבים/יודעים את זה.. אשמח אם מישהי יוכל לתת הסבר לגבי זה עם דוגמא אני שואל כי זה באמת מעניין תודה 8)
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני בהתלבטות יש לי עכשיו מחשב AMD 3000 939 לוח NF3 AGP וכרטיס מסך מגעיל אני רוצה להחליף את הכרטיס עכשיו יש לי 2 אופציות 1. לקנות את ה 7800GS לAGP ב300 דולר ונגמר הסיפור לעוד הרבה זמן עד השידרוג הבא 2. לקנות לוח עם ציפסט NF4 ו PCI-E ולקנות 7600GT (זה אחד מתחת ל78GT לא?) ב150-160 דולר מה שמשאיר לי עוד 150 דולר ללוח ובתקציב הזה אני יכול להכניס בקלות NF4 SLI אבל אני לא ישתמש בו אז אולי NF4U יש את הלוח הזה שהוא SLI אבל אני לא ממש צריך SLI ויש את זה שזה האולטרה אבל שמתי לב שגם לו יש 2 חריצי PCI-E אז חשבתי אם אני כבר הולך על לוח חדש לא שווה לי לקחת SLI ואז בעתיד לקנות עוד 76GT אחד כדי לשפר? אז מה אתם אומרים? מה כדאי לי? אני נראה לי יותר בכייון של לוח חדש וכרטיס 76GT אבל השאלה …
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני כותב כאן מאחר ולא הצלחתי להעלות את המשחק RAINBOW SIX VEGAS . משחקים אחרים ודי חדשים (COH למשל) עולים לי בסדר יחסית. הסיבה הפשוטה היא שאני משתמש בכרטיס מסך של ATI דגם-X300 SE אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על כרטיס מסך איכותי מן הראוי לציין שאני לא גיימר כבד. המפרט הבסיסי שלי : AMD Athlon 64 3500 2.21 ghz1 gb ram ומסך רחב של Asus PW191 http://www.sale4u.co.il/product.asp?productid=749 עודו דבר,האם כדאי לחכות לסדרה החדשה של ATI שסביר להניח ינחיתו את מחירי הכרטיסים ה"ישנים" ? תודה לעונים.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לכאן, אם לא אז תגידו לי ואני אפתח ת'רד במקום הנכון. שלום לכולם, יש ברשותי GTX570 1.2GB. ביום שבת האחרון, הכרטיס / דרייבר קרס כל פעם שראיתי סירטון ביוטיוב (חשוב לציין שהכרטיס קרס בערך 5,6 פעמים). ברגע שראיתי סירטון ביוטיוב, מסך קופא, הופך שחור לכמה שניות ואז רואים את הסרטון הופך למסך ירוק כזה. יום ראשון, התקשרתי לRSM (החנות שממנה קניתי) והודעתי על כך שיש לי בעיה כל פעם שאני רואה סירטון ביוטיוב והסברתי גם מה הייתה הבעיה. התשובה שלהם הייתה לנסות להחליף לדרייבר ישן יותר (שאני הייתי בדרייבר 285.62WHQL). כך עשיתי הסרתי את הקודם והתקנתי את 280.62WHQL. מאז, כל פעם שאני רואה סירטון ביוטיוב המחשב נתקע כזה כאילו חסר המווווווון RAM וכאילו הוא עמוס, ועד שעכבר ז…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה להחליף את 5450 הישן שלי עם הקירור הפאסיבי למשהוא יותר מודרני אני חשבתי על 7870XT של Shappire אם יש משהוא יותר מומלץ אז יתקבל בברכה אני רוצה לשחק בגל המשחקים החדשים היום גם far cry 3 cod battlefield 3 GTA5 אם יצא למחשב גם רציתי לדעת אם אני יכול לשדרג ואם לא יהיה לי צוואר בקבוק עדיפות לIVORY או KSP 1400₪ בלי חריגות ישלי מפרט בפרופיל משתמש תודה idopo25
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי מחשב פנטיום III שהייתי מעוניין לשדרג לו את כרטיס המסך (כרגע מותקן בו ATI ALL-IN-WONDER 128 של 32 MB). איך אוכל לדעת שכרטיס מסך חדש (בסיסי, מהדגמים הזולים יותר) לא יכביד על המעבד? כרגע מותקן במחשב מעבד של 1GHz וזיכרון של 1G. קיימת דרך כלשהי לבדוק מה תהיה הרכישה הכדאית עבור המפרט הקיים (בהנחה שאין לי כוונה לשדרג את המחשב בעתיד הקרוב). תודה רבה!
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-