כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
1 מוצר: כרטיס מסך 6600 GT חברה: GIGABYTE. NVIDIA דגם: GV-NX66T256DE תיאור: במצב חדש .כרטיס פצצה mb 256.bit 128 silent pipe 2 2 מוצר: כרטיס מסך gf6600gt של ג'גה בייט עם סיילנסר 5 עליו. חברה: gigabyte דגם: 6600gt תיאור: הכרטי מגיע עם קירור שקט לחלוטין עליו. יש גם את המאוורר המקורי, יש עליו עוד אחריות לשנה ומשהו. 3 מוצר: Leadtek GeForce 6600 TD 256MB PCIe חברה: Leadtek דגם: GeForce 6600 TD 256MB PCIe תיאור: Leadtek GeForce 6600 TD 256MB PCIe אריזת RETAIL שלמה (אריזה, הוראות, כבל HDTV ושני משחקים). שמור, כחדש. עוד שאלה מזה הסיילנסר 5 והsilent pipe 2 ושאלה אחרונה כמה FS יש ל3
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לתושבת AGP,יחליף את ה9550 שלי. תודה מראש.
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, יש כיום ברשותי מסך DELL 2209WA 22" 1680x1050 שאני מאוד מרוצה ממנו אך עקב גודלו ה"קטן" ברצוני להחליפו. המועמד העיקרי שלי הוא: DELL U2711 27" 2560x1440 (WQHD) 10bit color שארכוש יד שניה. אני תוהה האם כרטיס המסך שלי Sapphire HD6850 1GB GDDR5 256bit יעמוד בזה. (מפרט מלא ניתן לראות מימין) עיקר שימושיי החשובים הם עריכה גרפית של תמונות סטילס ולכן יש חשיבות גבוהה לעומק ונכונות הצבע. מעבר לשימוש שוטף במחשב אני גם משחק בו משחקים כמו COD, BF, SC2, SIMCITY, Splinter Cell וכד' - אני מניח שהבעייתיות תבוא לידי ביטוי בעיקר עבור המשחקים. אם נדרש כרטיס מסך חדש, מהו הכרטיס המומלץ לשימושיי? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחר השקה ראשונית מאכזבת למדי, טכנולוגיית ה-DXR במשחק הפעולה הפופולרי מזנקת קדימה באמצעות טלאי חדש ומנהלי התקן מעודכנים מבית NVIDIA לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 3 followers
-
-
לפני שעתיים בערך הורדתי והתקנתי את גירסת קאטאליסט 3.9 לפני שאמשיך אני רוצה לציין את ATI לטובה שהם עומדים בהבטחה שלהם להוציא דרייברים מעודכנים כל חודש. ח"ח אז לנושא עצמו, התקנתי.... והדבר הראשון שהלכתי לבדוק הוא כמובן.... בנצ'מארקים! איך אפשר שלא... אז לעניין: AQYAMARK.... קיבלתי 27,700 בערך.... שזה ירידה של יותר מ1000נקודות... למעשה זה פריים אחד ככה שאני לא מתרגש, אבל ציפיתי לראות שיפור (ודי ניכר האמת לפי ההבטחות של ATI) בביצועים... לא ירידה בביצועים 3DMARK2003... יצא לי 4230.... גם פה ירידה של 100 נקודות לערך... שוב, אכזבה. למרות שכדרך חיים אני לא ממש מתרשם מתוצאות של מבחנים סינטטיים אלא לוקח אותם בערבון מוגבל, ציפיתי לראות בכל זאת שיפור ואפילו קטן. את הבדיקה הא…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מצאתי את זה באינטרנט, מה אתם חושבים, Abit אומרת שבגלל הקירור לא תיהיה בעייה להגיע למהירויות גבוהות מאוד באוברקלוקינק ובמחיר של Ti 4200. יהיה מעניין לראות זה לינק: http://warp2search.net/article.php?sid=6559&mode=thread&order=0
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בדרך לקניה של מחשב חדש..- לאחר הרבה חיפושים בפורום ועצות מאנשים החלטתי על ה7600GT.. תקציבי יחסית, ועדין יספק קצת ביצועים.. - רק השאלה שלי היא, יש הרבה חברות שמיצרות את הכרטיס (Leadtek,Palit,Gigabyte,Gainward,MSI וכו..) - מי מומולצת? האם יש הבדלים בין הכרטיסים או שכולם מיוצרים לפי אותו מפרט.? בראל.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרטיס מסך מדגם leadtek Ti4400. ניסיתי לשמן את המאורור, אך ניסיון זה לא הצליח. למעשה ובלית ברירה ניתקתי אותי מן הכרטיס כי אני לא עומד בעוצמת הרעש. האם ניתן להשאיר את המצב בעיניו כשאחד המאווררים (מתוך שניים) מנותק? או כיצד ניתן לתקן את הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בנושא אבל מיותר לציין שאני מדבר על גרסת ה pro הסתכלתי בכמה אתרים ומה שהם עשו לי זה רק בלבלול אין לי מושג כבר מה עדיף
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. בקרוב אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש, ויש לי מפרט דיי ישן. זה המפרט: מעבד: Pentium D 2.8 GHz 800MHz 2X1MB 775LGA. לוח אם: Intel Bad Axe D975XBX 975 1066MHz. זיכרון: 2048MB DDR2 667MHz. כרטיס מסך: ATI X1650Pro 256MB. הארד-דיסק: Samsung 160GB. כרטיס קול: Creative 5.1. רציתי לדעת איזה כרטיס לא יצור לי צוואר-בקבוק? *כמובן הכרטיס הכי טוב למפרט שלי. חשבתי על סדרת 3800. סדרת 4800 תצור לי צוואר-בקבוק. ואם כבר סדרת 3800, אאיזה מהם לא יצור לי צוואר בקבוק? http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273_618_1244_2665 תודה רבה.
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה? 6 חניוות כותבות ב"טעות" על ה Leadtek nVIDIA GeForce PX7600GT שהוא7800GT?? :bash: :kopfpatsch: :screwy: אמנם בחנויות עצמן ובפרטים נוספים כתוב 7600GT (חוץ מבחנות הראשונה שאשכול עלייה ננעל) אבל זה מאוד מטעה, הרבה אנשים עלולים ליפול בפח הרי המחיר חשוד אבל כשרואים ב 6 חנויות... בכל מקרה השם כמעט זהה לחלוטין רק מחליפים 6 ב 8 ככה שזה לדעתי ניסיון זדוני לרמות את הציבור (או טעות ממש מפגרת שך ZAP)
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך כי המחשב שלי לא מריץ טוב משחקים והציעו לי את זה Sapphire 7750 2GB GDDR3 DVI HDMI DP Retail עכשיו התקציב שלי הוא 500 שח והוא עולה 460 ב=TMS הוא טוב ? הוא עובד חזק על גיימינג כבד ? צריך ספק כוח בכוח מסויים כדי להפעיל אותו כמו שצריך ? כמו וולט מסויימת ??? האם יש במחיר שלו כרטיסים טובים יותר ? מה עוזר ה-2GB שלו מול כרטיס של 1GB ??? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הלוח ASUS H81M-K, הכרטיס SAPPHIRE REFERENCE 7870 GHZ. מה שראיתי במקרה הוא שהמאוורר הימני בגוף קירור של הכרטיס יושב ממש מעל הפינים לחיבור המארז בלוח אם. זה יוצר מצב שהמאוורר מסתובב ממש כלום-מרחק מהכבלים של המארז ושאני לא יכול לחבר את הרמקול של הלוח. עכשיו לא איכפת לי מהרמקול, אבל התכנון הוא לתת את ה7870 לאח שלי ולקנות 280X משומש או הWINDFORCE או הVAPOR X (איזה עדיף ד"א? לפי ביקורת הג'יגהבייט מקרר יותר טוב), רק שלפי האתר שלהם הם יותר גבוהים (מלמעלה למטה) ב3 מ"מ ו10 מ"מ בהתאמה. השאלה היא אם אני יכול להסתמך על זה שהקירור שלהם לא ידרוס את הכבלים, או שאולי יש אלתור אחר שאני יכול לעשות. זו תמונה שכמעט ממחישה את המצב - בגלל שזה צולם מלמטה ובפעולה זה נראה כאילו עוד יש קצת רווח, וא…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לשאול אם נגיד אני עושה SLI עם שני כרטיסים של NVIDIA כמובן מאותו סוג ,האם אני חייב גם שני מסכים או שאני יכול להפעיל אותם גם על מסך אחד,כי ברוב הסירטונים וההסברים שראיתי הראו שני מסכים .
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
א) מה זאת אומרת שתמיד אומרים פריימים במשחקים? ב) כמ הפריימים זה מהירות נורמאלית? ג) איך בודקים פריימים ?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! קניתי כרטיס מסך FX5900XT של חברת Gigabyte. לפי המדריך למשתמש שקיבלתי עם הכרטיס מופיעה לשונית במאפיינים של הכרטיס שנקראת "הגדרות טמפרטורה" שדרכה ניתן לבדוק את הטמפרטורה של כרטיס המסך. משום מה אצלי לא מופיעה לשונית זו, אלא רק שאר הלשוניות הרגילות (כיוונון מסך, תזמון תצוגה, תיקוני צבע וכ"ו..). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אגב, הסרתי את הדרייברים הישנים ולאחר מכן התקנתי שוב את הדרייברים החדשים מהדיסק של הכרטיס - וזה עדיין לא פתר את הבעיה!
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם קניתי לפני מספר ימים כרטיס חדש HD4870, חיברתי אותו והכל היה סבבה והשארתי אותו עובד בערך 4 - 5 שעות, והפעילות היחידה שאני עשתי זה גלישה באינטרנט וחיביתי את המסך, אחרי שחזרתי לחדר והדלקתי את המסך אז אני רואה מסך ירוק כאילו שהכרטיס מסך היתעמץ יותר מידי, והייתי צריך לעשות למחשב הפעלה מחדש. עשיתי לו ושוב השארתי אותו דולק לבערך 3 שעות ושוב יש מסך ירוק והייתי צריך לעשות הפעלה מחדש אבל אז היה מאוחר וחיביתי אותו לגמרה. ויום למחורת הדלקתי את המחשב ואז אחרי כמה שעות זה שוב קרה, אז חיביתי אותו הוצתי את הHD4870 ושמתי את הHD3870 שהיה לי ואז הכל חזר לשיגרה. היתקשרתי לחנות והם אמרו לי להגיע אליהם אז הגעתי והם נתנו לי כרטיס חדש והגעתי הביתה הוצאתי את הHD3870 ושמתי את הHD4870…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהנחה שאני רוצה כרטיס בסדר גודל כזה
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במחשב יש מעבד E5200 2.5GHZ. עם אוברקלוק ל3.0GHZ. 4GB ראם. וספק של 500W HEC 500TD-TF. ומסך 24 אינץ. השימוש: משחקים כבדים. הכרטיס מסך שנשרף היה 8800GT 512MB. עכשיו בדרך כלל כשהייתי מסתכל בבנצ'מארקים מה מגביל לי את הFPS במשחקים. זה היה דווקא המעבד ולא הכרטיס מסך. אז השאלה איזה כרטיס מסך כדאי לקנות. כיוון שאני לא רוצה לקנות כרטיס מסך בהמון כסף שלא ינוצל בגלל המעבד. התקציב הוא עד 1500 שקל. אבל שוב. שינוצל במלואו ע"י המערכת שלי.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את המחשב כבר כמה שנים רציתי לחזק אותו קצת שיסחוב טיפה משחקים ושתיהיה יציאת HDMI המפרט הוא ככה : Asus p5ld2 לוח אם Gforce 6600GT 256MB כרטיס מסך Pentium D 2.8 מעבד 200gb sata דיסק קשיח 3 גיגה זיכרון kingston ddr2 667mhz ספק כוח FSP 400W עכשיו כמה שאלות 1. היציאה שלי בלוח אם זה PCI e הישן ולא 2 אם אני אוכל להשים עליו כרטיסים חדשים ואם ההבדלים כאלה משמעותיים 2. אם שווה לי בכלל להשקיע בכרטיס מסך נורמלי עם המעבד הזה , שהכוונה לכרטיס מסך נורמאלי זה לGTS450 או HD5750 (טווח מחירים שאני מוכן להשקיע הוא בין 400-600 מקרים חריגים 650 אם זה ממש שווה להוסיף) . 3. אם בכלל הספק כוח שלי יצליח לעמוד במשימה של לסחוב את הכרטיסי מסך האלה או שאני יאלץ לשדרג אותו שזאת האופצי…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
די חדש בנושא הזה הבנתי שישנה גירסה יציבה של DX 11 השאלות שלי : 1. אם מתקינים DX11 זה כולל בתוכו את DX10 2. או שכדאי ללכת על DX10 כי אין ממש משחקים ל DX11 3. COD החדש ביותר - יהיה הבדל עם DX11 או לא ? תודה מראש לכל מי שעונה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי... ברשותי לוח אם ULTRA DURABLE 3 ep45 - ud3l האם צריך להחליף את לוח האם הקיים שברשותי אם ברצוני לרכוש את הכרטיס מסך GTS 660 TI???? או להחליף מעבד... 840 intel core 2 duo cpu E 3.GHZ שברשותי... בבקשה צריך עזרה דחוףףף!!!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זאת לא הודעת מכירה אני רק רוצה לדעת מה הערך וכמה לבקש עבורו. יש לי את הכרטיס 6 חודשים יש לציין שהכרטיס זה כרטיס שהוחלף במסגרת אחריות הכרטיס עצמו חדש ועם האריזה המקורית. תודה לעוזרים. אם האשכול לא בפורום הנכון בבקשה להעביר אותו.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לחבר 3-4 מסכים בחדר עבודה , ואחד לטלויזיה , אשמח אם אוכל לקבל המלצה לכרטיס מסך לא יקר מידי שיעשה את העבודה תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-