עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, מה דעתכם על קניה של כרטיס מסך ''שעבד'' בעיקר בכריית מטבעות דיגיטליים? תודה

2. Started by zone glide,

מפרט כזה: i5 4570 16GB RAM עקרונית, היה במחשב GTX780 שנהרס... וגם הספק כנראה יחד איתו... השאלה היא מהי הכרטיס המקסימלי שהמחשב הזה יכול להחזיק בצורה טובה בלי צ.ב. או שעדיף כבר לרכוש פלטפורמה חדשה, בערך רייזן 2600 + RX580

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by imac,

לא מספיק שחבר שלי קנה קנה כרטיס קקה (GF2MX400) אלא שהוא קנה של חברה PALIT לא נראה שהם טובים כי לא שמעתי אליהם אף פעם משהו יודע מי הם?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by alias,

שתי שאלות ראשונה איזו חברה ממומלת שניה כמה וואט הוא דורש תטדה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. איזה כרטיס הכי כדאי בטווח של עד 1500 למשחקים כבדים כולל פילטרים? יוצאים כרטיסים חדשים שכדאי לחכות להם? המפרט q6600 gigabyte p45ds3r 4GB ddr2 800 enermax 620w liberty כרגע אני עם מסך 17 אבל בעתיד יהיה 22, ואני משחק גם על LCD32

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אהלן, בשביל עריכת וידאו בפרמייר + אפטר אפקטס ב1080p בעיקר - מה עדיף:GTX1060 6GB או RX480 8GB?ממה שהבנתי בכללי Nvidia עדיף לעבודה עם תוכנות של אדובי בעיקר בגלל הAcceleration עם CUDA שעדיפה על OpenCL...תודה מראש

7. Started by IDOnoach,

לאחרונה החלטתי לשדרג את ה760 רפרנס שלי. הסיבה המרכזית היתה התחממות בסשנים של שעתיים פלוס, אבל גם חוסר שביעות רצון מביצועים. Gta v לדוגמא היה רץ על הגדרות בינוניות - נמוכות. ו coh2 כנ"ל ועם נפילות fps משמעותיות(משחק כבד מאוד) את ה760 מכרתי ב450 ש"ח, וקניתי מהאיביי evga gtx 970 sc acx 2.0 במחיר 950 ש"ח. החלטתי ללכת על evga בגלל סוג הקירור שיותר מתאים למארז שלי, וגם בגלל הסיבה שהם מציעים אחריות בינלאומית על מוצריהם גם אם הם יד 2. היום בבוקר התקנתי אותו. Gta v עובד כרגע על הגדרות מקסימאליות (למעט aa) וחלק לחלוטין. השיפור המשמעותי ביותר הוא עליה ברמת הטקסטורה. Coh2 יש בנצ'מארק מובנה. על הגדרות גבוהות וaa בינוני ה760 הגיע לfps ממוצע של 30.9 ומינימאלי של 19. ה970 ה…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by eranmor,

לפני שעתיים בערך הורדתי והתקנתי את גירסת קאטאליסט 3.9 לפני שאמשיך אני רוצה לציין את ATI לטובה שהם עומדים בהבטחה שלהם להוציא דרייברים מעודכנים כל חודש. ח"ח אז לנושא עצמו, התקנתי.... והדבר הראשון שהלכתי לבדוק הוא כמובן.... בנצ'מארקים! איך אפשר שלא... אז לעניין: AQYAMARK.... קיבלתי 27,700 בערך.... שזה ירידה של יותר מ1000נקודות... למעשה זה פריים אחד ככה שאני לא מתרגש, אבל ציפיתי לראות שיפור (ודי ניכר האמת לפי ההבטחות של ATI) בביצועים... לא ירידה בביצועים 3DMARK2003... יצא לי 4230.... גם פה ירידה של 100 נקודות לערך... שוב, אכזבה. למרות שכדרך חיים אני לא ממש מתרשם מתוצאות של מבחנים סינטטיים אלא לוקח אותם בערבון מוגבל, ציפיתי לראות בכל זאת שיפור ואפילו קטן. את הבדיקה הא…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by shadow_007,

למישהו יש את הכרטיס על לוח Asus p4s8x-x?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Men7a,

שלום , יש לי מחשב חדש , שקיבלתי היום , חיברתי את המסך שלי עם כבל HDMI של הכרטיס מסך אבל הסאונד לא עובר.. אני יודע שHDMI מעביר סאונד ובדקתי גם באתר של ATI ורשום שם שהכרטיס מסך כן מעביר סאונד. המפרט של המחשב זה: Intel core I5 2300 GA-H67MA-USB3-B3 Sapphire ATI 6670 1G(2.8) GDDR5 ככל הדרייברים של הלוח אם מותקנים והדרייבר של הכרטיס מסך הוא מהאתר של ATI האחרון. יש סאונד ברמקולים רגילים אבל לא בטלויזיה.... אשמח לעזרה , חיפשתי בגוגל בעיברית ובאנגלית ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי....

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. תודה לעזורים.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. התראת מראש אני אומר, המטרה פה היא לא ממש שאלה עם תשובה אלה יותר דיון על עניין שחשבתי עליו. בהחלט אפשרי שתחשבו "אז מה הוא בכלל רוצה מאיתנו? קח בלון ותהיה בשקט" התשובה היא דיון אובייקטיבי (עד כמה שתוכלו) ואינפורמטיבי (עד כמה שיהיה לכם זמן) שמסתכל בגדול על כיוונים שכל חברה בחרה ולאן היא ממשיכה מכאן. לכל חברה יש הרי משאבים מוגבלים להשקיע בטכנולוגיות חדשות. אני מסתכל על השנה ומשהו האחרונה ותוהה לעצמי מי מהנ"ל "הוכיח" את עצמו בתור טכנולוגיה חדשנית משמעותית יותר ששפרה את "חוויית הגימינג" ותהווה בסיס לעתיד, אם בכלל. כמובן שיש הבדל מהותי בין הטכנולוגיות הנ"ל, האחת היא פתרון תוכנה בלבד ללא עלות לצרכן והשנייה משלבת חומרה ותוכנה ומחייבת דגמי מסך ספציפים ויקרים (כרגע). פחות מעני…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שניהם של גייביט שניהם באחריות.. דגמים gv-n78twf3 retali 970 4gb oc n970wf3oc אז ככה אחד חייב לימכר כמובן. השאלה מה עדיף להשאיר? מכל הבחינות במיוחד לעתיד הקרב ובא מה יכול לשמש אותי טוב יותר..למרות שניראה לי 780ti חזק יותר בקצת אך עדיין דור פחות מתקדם .. משאיר תתשובות לכן באמת עם מישהו יכול לעזור לי לתת לי תשובה ודאית מה להשאיר שאני אכן לא הצטער על כך תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. היום קניתי את הכרטיס HD 7870XT וניסו להתקין לי את הכרטיס ללא הצלחה. הדרייברים התקינו רק את הדרייבר של האודיו בלי כל הדרייברים של הוידאו... המוכר ניסה להפעיל את הכרטיס על מערכת הפעלה משלו ולדבריו הצליח (אני לא הייתי בחנות באותו זמן), המליץ לי לפרמט ולהתקין את הווינדואוס מחדש... האם מישהו מכיר את הבעיה ויש לו רעיון מה אפשר לעשות חוץ מהמוצא האחרון של פרמוט? תודה מראש.

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אז ככה יש לי שני TITAN במחשב, ב SLI מעבד חזק 4770K עם OC ל 4.3-4.4 וספק כוח שמחזיק הכל בלי בעיה (1250W איכותי וכו') חלונות 8 64 ביט וDRIVERS הכי אחרונים של NVIDIA בדקתי ו SLI פועל כמו שצריך וכו' עכשו משהו מוזר גם ב משחקים שיש לי, גם ב BENCHMARKS וכו' לפעמים אני בא, מדליק מחשב ומפעיל נניח HEAVEN 4 ומתחיל ב 20 פריימים לשניה ואחרי שניה קופץ ל60 ונשאר שם, לפעמים ל 90. ולפעמים (כמו שצריך) עולה ל 140 וכו'. הכרטיסים ממש לא חמים המחשב לא חם אין שום בעיה במובן הזה (בטח של אחרי 5 שניות שאני מריץ משהו) אבל זה נראה כאילו לפעמים הכרטיסים פשוט לא "kick in", כאילו לא נכנסים למוד של "סופר עבודה". אחרי שעושה RESET למחשב פעם או פעמיים זה מסתדר, ואז נשאר ככה עד הפעם הבאה שעוש…

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אחרי התקנה של HD5750 המחשב עולה לאט .לוקח זמן למסך להידלק ובכרטיס הקודם 8600GTS זה היה טס

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by meirdor,

מבחינה של יחס עלות\ביצועים איזה כרטיס יותר משתלם?ההבדל בין השניים בביצועים מצדיק הפרש כזה במחיר (נזכיר את העובדה שה 9600 בשוק יותר מחצי שנה וירד הרבה במחיר עד 550 שקל בערך והמחיר יציאה של ה 4670 הוא 400 ש"ח כשידוע שתוך חודש חודש וחצי הוא יעמוד על 350 ומטה)?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. יש לי p-3 800 mhz אני רוצה לקנות רכיס מסוים אשר ישפר את יכולת המחשב בביצועיו במשחקים, מה יתן מהירות וביצעוים טובים יותר? החלפת מעבד ל- CELERON 1.8 Ghz או החלפת כרטיס תלת מימד מ-gforce 2mx ל- ATI RADEON 8500LE 128mb ??? נ.ב יש לי 256 ram

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. כרטיס המסך החדש והזעיר ביותר של AMD כבר החל להגיע לידיהם של בוחנים למיניהם ברחבי הרשת, ואנחנו זוכים לתמונות חדשות ומדליקות שלו לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/תמונות-עדכניות-של-ה-radeon-r9-nano-ממחישות-את-הפלא/

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. חשוב שלא יהיה גדול מHD 5850, עדיף כמה שיותר קטן (שלא יתנגש בכרטיסי זיכרון כי הלוח הוא מיקרו ATX) התמיכה ב4K היא רק לצורך סרטים לטלוויזיה, לא למשחקים שיפעלו ב1080P תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by KingYes,

אני לא יודע איפה שמעתי את זה, אבל כרטיסים של NVIDIA מריצים פיזיקה ברמה יותר גבוהה מה-ATI. האם זה נכון? האם הכרטיס שברשותי (6950) גם יכול להריץ פיזיקה ברמה גבוהה? אשמח קצת לפירוט בנושא הזה.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום לכולם, מצטער על כפל הדיונים,השתלטו לי על הדיון הקודם אז ככה: אבא שלי בחו"ל עד מחר ואני מחפש לקנות כרטיס. אני מוגבל קצת מבחינת הספק sst-st50f-es של silver stone 500w לוח אם Gigabyte PA65-UD3-B3 עכשיו בחנות הכי זול הוא ראה את הכרטיס Asus GTX 970 Direct CU II OC עם צריכת חשמל נמוכה, ונכנס לי במארז. האם מחיר של 390$ שאחרי מס של 6% זה 370$, האם זה משתלם? לקנות? לא תיהיה בעיה מישום מקום, כמו לא מתאים ללוח אם או משהו כזה? (בחיבור שלו זה שיכבה כפולה) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by shloosh,

אני מתכוןן שהוא לא נכנס למארז מסויים או למעבד מסויים????

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by OR2OOO,

השאלה בכותרת. אני יודע שה-Quadro הוא כרטיס לגרפיקאים, אבל מה ההבדלים באופן העבודה שלהם(עיבוד שונה, מבנה שונה ועוד...).

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by questionman,

אחרי 5 שנים, כרטיסי היקר (GTX 460) הלך לעולמו והחלטתי להחליפו ב970 GTX. עכשיו ראיתי שיש כמה גרסאות שלו ורציתי לשאול: 1) האם גרסאות הOC שוות את ההבדל במחיר? 2) קראתי שרק 3.5 ג'יגה מהזיכרון שלו פועל בכל המהירות והחצי הנותר בפחות. האם זה כזה משנה? 3) ראיתי כרטיס אחד עם 3 מאווררים (WINDFORCE) וכרטיס אחר עם מאוורר אחד (MINI). הביצועים ביניהם שונים או שפשוט המיני מתחמם יותר? המחירים שלהם די דומים. המפרט שלי הוא: I5 4670 H81M-HD3 R9 280X 3GB (זמנית) האם הכרטיס יתאים ללוח אם והאם הוא תואם לגודל של ה280X (נשאר עוד סנטימטר או שניים)?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים