כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום, בזמן האחרון שמתי לב למשהו מוזר במסך שלי. כשאני מסובב אותו לצדדים התמונה משנה את המקום שלה, כאילו כל שטח התצוגה זז הצידה ולמעלה. בדקתי אם בגלל הזווית זה נראה ככה, ואני חושב שלא. מישהו שמע/ראה/התנסה בתופעה הזאת ? זה בסדר ? ??? המסך הוא IIYAMA 413 PRO, די חדש.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. מישהו יודע מתי ה4670 מגיע לארץ?ואם לא, מישהו יודע באיזה חנות אפשר לקנות אותו בארה"ב?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את כרטיס המסך Geforce GTX 670. חיברתי את המחשב לטלוויזיית LED FULL HD בחיבור HDMI. הכל עבד טוב במשך כמה חודשים ועכשיו כשאני רואה את המחשב במסך הטלוויזיה מופיע פס מאוזן דק לאורך כל החלק העליון של הטלוויזיה. בחיבור של הממיר של yes זה בסדר, לכן ניסיתי לחבר את המחשב לחריץ של הממיר וזה לא עזר. ניסיתי להחליף כבל, אבל לא עזר. יכול להיות שהבעיה בכרטיס מסך או משהו אחר? אם ארצה לקרוא לטכנאי, לקרוא לטכנאי טלוויזיה או מחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
חשוב שלא יהיה גדול מHD 5850, עדיף כמה שיותר קטן (שלא יתנגש בכרטיסי זיכרון כי הלוח הוא מיקרו ATX) התמיכה ב4K היא רק לצורך סרטים לטלוויזיה, לא למשחקים שיפעלו ב1080P תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לתושבת AGP,יחליף את ה9550 שלי. תודה מראש.
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בליזארד שחררה את המפרט הרשמי המומלץ כדי לשחק בדיאבלו 3: Windows® Vista/7 (latest service packs) Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8 GHz 2 GB RAM NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better מתוך האתר הרשמי אני לא עומד בדרישה של כרטיס המסך כרגע. ראיתי מיליון כרטיסי מסך זולים שנחשבים טובים בהרבה מ HD4870 למשל Sapphire ATI Radeon HD5750 1024MB GDDR5 הבעיה העיקרית היא שיש לי ספק כח של Enermax 400W וזה מסתבר לא מספיק לכרטיסים "חדשים". לעצתכם אודה!
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעוניין לקבל הצעה לכרטיס מסך וספק עד 100 ש"ח.המפרט שלי בצד ,המסך שלי 22 ואשמח לשחק ברזולוציות גבוהות עם הגדרות גבוהות.לא יכול להגיד רזולוציה ספציפית אבל עדיפות למשהו גבוה. אין לי מצב לחריגה מהתקציב אבל אשמח אם אפילו יהיה יותר נמוך קצת מ1000 כי זה הקצה. מה שעוד חשוב כמובן שהספק יחזיק את המערכת כמו שצריך לא גבולי או משהו כזה.ומצד שני לא צריך ספק שהוא מעל ומעבר. הקיצר הבנתם אני מניח,אשמח להצעה הכי משתלמת לדעתכם. בתודה גל כמו כן שכחתי לציין שאני רוצה את 2 החלקים מאותה חנות ושתהיה מאזור נהריה קריות.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברת AMD מקצמת את מחיר כרטיס המסך החד ליבתי המוביל שלה, Radeon R9-290X, בעשרות אחוזים לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-%d7%9e%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%93%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1-%d7%94%d7%93%d7%92%d7%9c-%d7%9c%d7%97%d7%a6%d7%99-%d7%94%d7%aa%d7%95%d7%a8%d7%9f/
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מקווה שזה המקום הנכון, נראה לי הכי הגיוני. בכל אופן, נתקלתי בבעיה מאוד מתסכלת (לא קרה בעבר) כשאני מנסה לעדכן את הדרייבר של הכ.מסך הנ"ל. אופן ההתקנה זהה לכל הפעמים שעדכנתי את הדרייבר: מבצע Uninstall רגיל דרך הוינדוס > המחשב מאתחל > עולה ב Safe Mode > מוחק את כל השאר בעזרת Driver Sweeper > מתקין את הדרייבר החדש לאחר איתחול. אך הפעם שניסיתי להתקין, ההתקנה התחילה כרגיל ובסוף קיבלתי הודעה: installation complete warnings occurred during installation http://imageshack.us/photo/my-images/812/errorff.jpg בפועל לא הותקן הדרייבר, ולא הופיעה שום הודעה לגבי איזושהיא בעיה ב Log. בהתחלה ניסיתי דרך ה Downloder של האתר של AMD שעושה Detect ומוריד את הגירסה העדכנית. …
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מזה AGP כפול 4 והעים זה תומך במחשביי פנטיום 3 כי ראיתי בכרטיס מסך שאני הולך לקנות AGP כפול 4 ורציתי לדעת העם זה יתמוך במחשב שלי שהוא פנטיום 3 ?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הלוח ASUS H81M-K, הכרטיס SAPPHIRE REFERENCE 7870 GHZ. מה שראיתי במקרה הוא שהמאוורר הימני בגוף קירור של הכרטיס יושב ממש מעל הפינים לחיבור המארז בלוח אם. זה יוצר מצב שהמאוורר מסתובב ממש כלום-מרחק מהכבלים של המארז ושאני לא יכול לחבר את הרמקול של הלוח. עכשיו לא איכפת לי מהרמקול, אבל התכנון הוא לתת את ה7870 לאח שלי ולקנות 280X משומש או הWINDFORCE או הVAPOR X (איזה עדיף ד"א? לפי ביקורת הג'יגהבייט מקרר יותר טוב), רק שלפי האתר שלהם הם יותר גבוהים (מלמעלה למטה) ב3 מ"מ ו10 מ"מ בהתאמה. השאלה היא אם אני יכול להסתמך על זה שהקירור שלהם לא ידרוס את הכבלים, או שאולי יש אלתור אחר שאני יכול לעשות. זו תמונה שכמעט ממחישה את המצב - בגלל שזה צולם מלמטה ובפעולה זה נראה כאילו עוד יש קצת רווח, וא…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני בדרך לקניה של מחשב חדש..- לאחר הרבה חיפושים בפורום ועצות מאנשים החלטתי על ה7600GT.. תקציבי יחסית, ועדין יספק קצת ביצועים.. - רק השאלה שלי היא, יש הרבה חברות שמיצרות את הכרטיס (Leadtek,Palit,Gigabyte,Gainward,MSI וכו..) - מי מומולצת? האם יש הבדלים בין הכרטיסים או שכולם מיוצרים לפי אותו מפרט.? בראל.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי את ה- Sapphire 6950 2GB ואני מעוניין לפתוח אותו ל- 6970. http://tms.co.il/product/10197 יש מדריך מומלץ או איזה דגשים מיוחדים בנוסף למה שרשום במדריך של techpowerup ? http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/vidcard/159
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
באתר הזה רשום את כל המאפיינים של השבב החדש של ATI מהירות הליבה בין 400 ל - 425 מה"צ מהירות הזכרונות 800 מה"צ השם של הכרטיס יהיה Radeon 9800 או Radeon 9900 מחיר כנראה ינוע בסביבות ה - 430 דולר וכנראה הR350 ינצח את ה - FX של nVIdia בשמונה מתוך עשרה מבחני ביצועים אבל לא הבנתי עם הוא ישתמש ב-DDR II
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך באזור ה1000 שקל ויש לי התלבטות בין כמה כרטיסים, קודם כל המעבד שלי זה i3220 והספק fsp 450w ההתלבטות שלי היא בין gtx 660 שהמחיר שלו זה 1000 שקל, או להוסיף עוד 200 שקל ולקנות 7870 xt בדקתי קצת בנצ'ים וסיקורים ולפי התוצאות ראיתי שאין הבדל מטורף ביניהם אבל ה7870 xt צורך יותר חשמל ומתחמם יותר השאלה היא מה הכי כדאי לקנות היום באזור ה1000 שקל כמובן שאפשר גם לרדת ולעלות קצת הכל תלוי בתמורה שהכרטיס נותן והאם יהיה לי צוואר בקבוק עם המעבד הזה?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של היצרן gigabyte Technology co וקוראים לו FH67A-D3-B3 האם הלוח אם יעבוד אם יש לי את הכרטיס מסך הזה האם שווה לקנות כרטיס מסך אחר טוב יותר בעוד 200 שקל יותר https://www.amazon.com/GIGABYTE-DisplayPort-Windforce-Gv-N166TGAMING-OC-6GD/dp/B07NJPKRMZ תודה לעונים!!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש למישהו השוואה עדכנית בין שני הכרטיסים מאתר אמין? כל מה שחיפשתי היה לא עדכני ואני מקווה שהתוצאות לא מדוייקות שם או לפחות בוצעו כשהדרייברים לסדרה 7000 היו לא בשלים. על פניו הכרטיסים נראים די זהים ביכולותיהם משום מה. יש למישהו הארות בנושא? תודה, עידו.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שניהם כמעט אותו מחיר 6800LE עולה 1029 שקל וה6600GT עולה 1200 שקל. עכשיו אני יודע שה6800 הוא גירסה מוחלשת. בלי OC ולפתוח צינורות ל6800LE הוא יהיה יותר טוב מה6600GT?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התכנאי שלי הציע לי לקחת GF4 (440ב400 שקל וברגע שהמחיר של הרדון 8500 בלי האל אי שזה יותר טוב ככה אחרי חודשים הוא יחליף לי אותו ויתן לי זיכוי מלא אליו כדאי?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
א) מה זאת אומרת שתמיד אומרים פריימים במשחקים? ב) כמ הפריימים זה מהירות נורמאלית? ג) איך בודקים פריימים ?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהתחשב בתהליך הזה, האם כדאי לי לשקול ברצינות אפשרות של קניית 9500 רגיל?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מחשב פנטיום III שהייתי מעוניין לשדרג לו את כרטיס המסך (כרגע מותקן בו ATI ALL-IN-WONDER 128 של 32 MB). איך אוכל לדעת שכרטיס מסך חדש (בסיסי, מהדגמים הזולים יותר) לא יכביד על המעבד? כרגע מותקן במחשב מעבד של 1GHz וזיכרון של 1G. קיימת דרך כלשהי לבדוק מה תהיה הרכישה הכדאית עבור המפרט הקיים (בהנחה שאין לי כוונה לשדרג את המחשב בעתיד הקרוב). תודה רבה!
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום קניתי את הכרטיס HD 7870XT וניסו להתקין לי את הכרטיס ללא הצלחה. הדרייברים התקינו רק את הדרייבר של האודיו בלי כל הדרייברים של הוידאו... המוכר ניסה להפעיל את הכרטיס על מערכת הפעלה משלו ולדבריו הצליח (אני לא הייתי בחנות באותו זמן), המליץ לי לפרמט ולהתקין את הווינדואוס מחדש... האם מישהו מכיר את הבעיה ויש לו רעיון מה אפשר לעשות חוץ מהמוצא האחרון של פרמוט? תודה מראש.
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-