כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
עדיין שווה לקנות את הכרטיס או כבר לא משתלם?? ועדיף כרטיסים אחרים כמו 9600XT כי אני משיג במחיר טוב במיוחד... הגלל שאני מוכר חלקים אחרים למישהו והוא מביא לי את הכרטיס ואני צריך להוסיף 150ש"ח הכרטיס של פאור קולור...
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש למחשב . ברשותי מחשב פנטיום 4 2.6 2 גיגה זיכרון ddr וכרטיס מסך NVIDIA GeForce FX 5600 256 MB איזה כרטיס מסך יתאים למחשב שלי? שאלתי אותכם את השאלה הזאת כי פחדתי להסתמך על ההמלצות שלכם בנוגע לכרטיסי מסך , מכיוון שהמחשב שלי ישן ואולי יהיה צוואר בקבוק עם כרטיסים לא מתאימים. יקיר.
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לAGP הוא עולה 811 עכשיו מה אתם אומרים כן או לא?
-
- 16 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלא יעבור את ה350 איך ה6600LE בoc ?הוא יותר טוב מx600?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי כרטיס ראשי HD5770 ונפל לידי 8800GTS 640MB השאלה אם אפשר לחבר אותם ביחד ? :s05:
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חיברתי כבל RCA RCA שבצד אחד יש לו מתאם לSVIDEO . הSVIDEO הולך לכרטיס מסך,הצד השני הולך ל VIDEO IN בטלווזיה. נכנס לדריברים של NVIDIA וכלום,הטלווזיה לא מזוהה ולא כלום. עשיתי FORCE DETECT ,אני מגדיר שם G\PAL ומנסה את כל ערוצי הAV ואף אחד לא קולט. עשיתי אותו דבר רק עם B\PAL וגם שום דבר. כל מה שניסיתי ,לא הצלחתי לראות דבר בטלוויזה. יש הצעות לפיתרון?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במנוחה הכרטיס נמצא בדרך כלל על 75 מעלות והמאוורר על 30% כשאני משחק והמאוורר על אוטומטי אני יכול לשחק נגיד 15 דקות ואז המחשב יתקעע והצליל ברמקולים קופץ ממש מהר ואני מקבל מלא ארטיפקטים(פסים ציבוניעיים לאורך המסך שמכסים אותו לחלוטין)או שזאת התמונה עצמה נמרחת על המסך וזה קופץ ככה כמה שניות ואז המחשב מאתחל את עצמו...וכבר אחריי כל הזמן של האיתחול אני ממהר לראות מה טמפרטורת הכרטיס מסך והיא על 85...אותו הדבר קורה כשאני שם את המאוורר על 65% שזה המון רעש! רק שאז אני יכול לשחק חצי שעה- שעה רצוף...הבעיה נובעת מהכרטיס מסך?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כבר כמה שנים שיש לי מסך CRT [sAMSUNG SyncMaster 753DF] ותמיד השתמשתי בקצב ריענון של 60 הרץ... אף פעם זה לא הפריע לי...אבל לאחרונה אמרו לי שקצב ריענון כזה הוא לא בריא לעיניים,וגם לא נוח. למרות שמעולם לא הרגשתי משהו,יכול להיות שיש קצב ריענון יותר נוח? אם כן,על כמה עדיף? 75 הרץ? או שעדיף להשאיר על 60? תודה מראש לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש(amd 3000 64,1G RAM,MSI K8N NEO 4) וכרטיס גרפי 256m radon x800gt תוצרת sapphre . כשהמחשב קיבל 4076 ב-3D MARK 2005 התחלתי לחשוד... הורדתי את התוכנה ATI TRY TOOL והתוצאות מהירות GPU:479(במקום 392) ,MEM:486(במקום 350). האם הכרטיס עלול להפגע מכך מכך?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הצביעו בהמוניכם! אני שואל כי מעניין אותי מה יש לאנשים פה...
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש שמועה שבעוד שבוע בערך ירדו כל מחירי כרטיס משמעותית למשל. במקום שg3 ti200 יעלה 800 שח הוא יעלה רק 600 שח. זה נכון?(זה לא רק לגבי הכרטיס הזה). אם כן אז זה בעוד שבוע או מתי? אם אפשר אז גם להביא בבקשה קישורים אם אתם מוצאים.
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם מעבד פנטיום 4, 2.8 GHz לוח אם של ASRock - P4I65G זכרון של 1 Gb DDR כרטיס מסך - GeForce4 MX 440 AGP 8X ספק כוח ATX 500W מסך HANNS-G HW191D המטרה (אם בכלל אפשרית) היא לצפות בסרטים ב- FULL HD (מלבד זאת המחשב משמש לשימוש משרדי בלבד) כרגע אני מחפש כרטיס יחסית זול (עד 500??) שייתן את התפוקה הטובה ביו תר
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
התיכנון היה לקנות את כרטיס המסך 7600GT, אבל אין לי בעיה להוסיף את הכסף ולקנות את ה7900GT. אף פעם לא היה לי כרטיס מסך שנחשב לחזק, וחשבתי שהגיע הזמן שאוכל לשחק בהגדרות הכי גבוהות במשחקים . מה אתם אומרים? שווה את ההשקעה הנוספת, או שהכרטיס המסך הראשון יספק גיימר ממוצע כמוני?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
והנה התוצאות למי שלא ראה : [glow=red,2,300]DOOM III[/glow] על מגוון כרטיסי מסך באיכויות שונות : http://www6.tomshardware.com/graphic/20030512/geforce_fx_5900-10.html#doom_iii_special_preview ( יש המשך בעמודים הבאים ) מדהים... ועצוב :'( כולם מדברים על זה שהמשחק הוא לא יותר ממנוע גרפי מתקדם והוא לא יצליח בגלל שאין לו עלילה מיוחדת והוא לא מחדש דבר, לפי דעתי המשחק הולך ליהיות כישלון במחירות בגלל הגרפיקה כי אין מספיק אנשים עם מחשבים מספיק חזקים כדי להנות מהמשחק כמו שצריך ובגלל זה ההכנסות של ID מהמשחק יהיו קטנות אבל הוא יעשה רק טוב לחברות כרטיסי המסך .
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היתכן שליבת הדור הבא של NVIDIA, בתצורתה המלאה, תכלול מספר כפול של טרנזיסטורים לעומת ה-Titan X, בתוספת עד 32GB של זכרון גראפי מהיר במיוחד מסוג HBM2? לכתבה: http://hwzone.co.il/שמועה-משוגעת-ליבת-ה-pascal-של-nvidia-תכלול-17-מיליאר/
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש, אבל אני מתלבט בין ה 470 480 1060 או 1070, המחשב שלי בן 3-4 שנים מסך 21' של דל, 1080. אני רוצה להיות מסוגל להריץ את הכותרים בשנתיים שלוש הקרובות על הגדרות מקסימליות עם המסך הזה. איזה כרטיס עדיף לי לקנות? אני לא בטוח אם ה 1070 יהיה overkill או לא
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אולי מישהו כבר ניתקל בבעיה הזו: נאי מריץ סרט על המחשב, מחבר אותו לטלויזיה, ובעת הצפיה בסרט, רק על מסך המחשב ניתן לראות את הסרט - בצג הטלויזיה, בחלון התכנה לא מוצג הסרט אלא פשוט תצוגה שחורה. מזה אומר ומה עליי לעשות כדי לתקן העניין? בתודה, חן!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רצ"ב תמונה איך מכוונים רמת OC בכרטיס מסך ? כל פעם שאני מעלה וסוגר את התוכנה או מוריד אותה לטריי התוכנה מחזירה את הנתונים שיש לה בדיפולט ??? שאני לוחץ לו מצא מקסימום זיכרון או CORE הוא רץ שעה ,עושה כל מיני בדיקות ולא מגיע לכלום אז מה זה ???
-
- 16 תגובות
- 984 צפיות
-
-
קניתי כרטיס ב-eBay לפני 9 חודשים. הכרטיס התקלקל. EVGA לא מוכנים לא לתקן ולא להחליף את הכרטיס (וזאת למרות שיש לו אחריות לכל החיים) בטענה שכאשר הקנייה מתבצעת דרך eBay האחריות פגה. חפרתי באתר האינטרנט שלהם ולא מצאתי באף מקום שרשום שאין ארחיות לכרטיסים שנקנו דרך eBay. http://www.evga.com/community/messageboard/topic.asp?TOPIC_ID=25610 זה התשובות שאני מקבל מ-EVGA לעניין הנ''ל.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני הייתי היום בPCH ברמת גן והזמנתי את המפרט הבא: 2.8C 800mhz fsb abit ai7 2x samsung 256 mb ddr 3200 hercules 9800se aiw compucase hec ci-6a19 ומחר אני הולך לקנות מייקרוסופט אינטלאיי אקספלורר ורז'ן 3... אבל זה לא חשוב אבל ה9800SE הוא מאוד בעייתי! הם בשום פנים ואופן לא בודקים אותו והם אומרים שגם אין שום דרך לבדוק אותו. גם כרטיס פגום יציג 5800-5900 ב3DMARK2003 ויהיה עם המון באגים במשחקים. זה על המזל! יכול להיות כרטיס פגום לגמרי, כרטיס סביר שניתן לשחק אבל עם הפרעות, כרטיס עם הפרעות מינימליות וכרטיס מושלם בלי פגע! הם אומרים שגם בשבוע שלם אי אפשר לעשות בדיקה מספיק מקיפה למוצר. ועובדה שאחד קיבל והחזיר איזה 3 פעמים וזה לא עבד לו והוא שילם משלוח כל פעם ועדיין התאכזב כל פעם …
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תודה רבה (תסתכלו על הMAX, בזמן ששיחקתי איתו בטומב ריידר החדש על הגדרות נורמליות וחלק על גבוהות.) האם משהו לא בסדר? האם צריך לסדר משהו?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זה התקציב כרטיס PCI-E איזה כדי לקחת?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום היה לי כרטיס מסך gigabyte nvidia 9800gtx שהתקלקל והיה במסגרת האחריות, החנות ממנה קניתי את הכרטיס אמרה שאין להם את הכרטיס הזה במלאי יותר, ויתנו לי כרטיס אחר במקום (עדיין לא אמרו לי איזה). איזה כרטיס לדעתכם שווה ערך לכרטיס שלי? במה לפי דעתכם יחליפו לי? gigabyte nvidia 9800gtx כרטיס שהיה חזק מאוד ויקר מאוד בזמנו כשנרכש - היום מן הסתם ירד ערכו עם כל הכרטיסים החדשים. תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים הראדאון שלי החליט למות. בדובים הציעו לי להחליפו ב6600gt (רק נגיד שאני לא סומך עליהם יותר מדי, כמה טריקים מלוכלכים שהם עשו לי בעבר) הם לא אמרו של איזו חברה. בכל מקרה, רציתי לדעת, יש 6600gt עם 256 bit? והאם 128mb לא יהווה חסרון בזמן הקרוב? לסיכום, בתוספת של 300 ש"ח בערך, שווה לי להחליף? (הם אומרים שמפסיקים בקרוב לייצר את הradeon9800pro ויהיה להם קשה למצוא אחד אחר. זה לא נראה לי הגיוני ואני צריך את דעתכם בנושא.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-