עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Skippy,

אהלן אני מחפש כרטיס מסך ממש אבל ממש שקט שנותן את היחס עלות\תועלת הכי טוב שיש כיום בשוק תודה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by barak_i,

האם סדרת 8000 הולכת לתמוך גם בכרטיסי AGP או שזהו סופו הקרב ובא של ידידנו הותיק?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by sma,

ראיתי את הכרטיס הבא: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17141&catid=702 אני לא מעוניין להגדיל את ההשקעה הכספית. האם זו תמורה טובה לכסף? תודה מראש,

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש באפשרותי לקנות אחד מהשניים למדיה סנטר שהוא גם למשחקים. ברור לי שה-PALIT יותר מהיר (SONIC אחרי הכל) אבל הטענה היא שה-CLUB3D מקורר יותר טוב ויותר שקט. חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי מספיק מידע. השקט חשוב לי אך מן הסתם גם הביצועים. מה עדיף לקחת? האם ההבדל בביצועים משמעותי ומורגש? אני קצת לחוץ עם ההחלטה כי כרגע ביצעתי את ההזמנה עם ה-CLUB3D ואני יכול לשנות ביום ראשון את ההזמנה. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Cilay,

טוב תודה לאל הצלחתי לחסוך 550 דולר , עכשיו ראיתי שיצא ב NEWEGG.COM 2900XT 1GB ... השאלה איזה כרטיס עדיף בהסתכלות לטווח ארוך , מי יחזיק הכי הרבה ו"ישרוד" ? כבר הזמנתי 8800GTS וביטלתי כי הבנתי שעוד שנה שנה וחצי הוא יהיה ממש חלש .. אז ככה שדודה שלי מגיע ב1.8 לארץ והיא תביא איתה את הכרטיס , מה שנותר לי הוא רק לבחור . אגב , המפרט יהיה Q6600 GB P35C 2GB G.SKILL CORSAIR 520HX NZXT HUSH

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by kobi_af,

עכשיו יש לי מסך lcd ותאמת הכלה טיפה הראייה קשה לי לראות מדוייק מרחוק ופעם ראתי פיקססס אז יש לי שאלה: אני סבור מאוד שזה הקרינה של המסך גורמת לכך אז אם אני ישים משקפי שמש טובות לא חרטא שאני משתמש במחשב אז לא יקרה לי כלום? המשקפי שמש יגנו עליי מפני הקרינה?

7. Started by Black_Citadel,

http://www.mypc.co.il/Product.asp?Pid=AOC19-9K&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=38&aff=Zap אתר היצרן: http://www.aoc-europe.com/monitors_9kplus.html מה אתם אומרים שווה את המחיר ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני צריך המלצות לכרטיס טלויזיה שיהיו בו את מירב הפונקציות שיכולות להיות ושיהיו שימושיות. מה שאני רוצה שיהיה חובה!! בהמלצה על הכרטיס את הדברים הבאים: חיבורים ל: וידיאו,מצלמת וידיאו, dvd אפשר לראות איתו טליויזיה במחשב(לזה הכרטיס משתמש אבל בכל זאת...) להקליט דברים שמשודרים בטלויזיה למחשב באיכות טובה!! וזהוו עכשיו התקציב הוא עד 350 ש"ח בתודה מראששש

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם. אני מעוניין בכרטיס מסך, שמתאים למחשב שלי. המחשב שלי, מעבד E2140 1.6 ליבה כפולה, 2 גיג'ה זיכרון, לוח אם של גיג'ה בייט, אני רוצה להריץ משחקים כמו NBA, ניד פור ספיד פרו סטריט, ועוד משחקי ספורט עכשיו אין לי תקציב גדול, עכשיו הציעו לי 2 כרטיסי מסך מיד שניה 1:חברת ספיר ATI X1950 PRO 512 מגה בייט 256 ביט ודרך אגב הבחור שהתקשרתי אליו אמר שהכרטיס מתחמם וכדאי לשים עוד מאוורר 2:חברת פאוורקולור ATI X1950PRO 256 מגה בייט 256 ביט עם קירור של ארטיק קולינג שנהם DDR3 השאלה שלי מה יותר מתאים למחשב שלי? והאם יש הבדלים גדולים בין 512 ל256? תודה רבה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 955 צפיות
  10. ערב טוב לכולם ותודה מראש לאלו שיעזרו . עקב בעיות חוזרות ונשנות בכרטיס המסך שלי (כרטיס מאוד פשוט שכל הזמן עושה בעיות) החלטתי שנמאס ואני אשדרג אותו לכרטיס יותר נורמלי שיאפשר לי שימוש יותר נוח (אני מודע שאני אצטרך כנראה גם ספק חדש מכיוון שהספק שלי ג'נרי). החומרה הקיימת - (בערך , אני לא יכול לבדוק מכיוון שהכרטיס כרגע לא מעביר סיגנל למסך אז אין לי אפשרות להעלות WIN7) מעבד: Q9400 זיכרון : 2X2GB 800Mhz DDR 2 ספק : 300W EZCOOL כרטיס מסך :NVIDIA 9400GT לוח אם :לא זוכר בדיוק ,שקר כלשהוא של MSI מסך:סמסונג 23" (לא זוכר את הסדרה) רזולוציה מקסימלית 1680x1050 אני חושב מארז : MID TOWER ( 410 x 190 x 450) בגדול אני מכוון לאיזור ה1500 ש"ח כולל הספק והעבודה .אני גר בחיפה אז נא לקחת בחשבון …

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שמתי לב שיש כזה מתאם, כי אין לי חיבור כזה של 6 פינים לכרטיס, אז האם יש אפשרות שאני יחבר את זה דרך המולקס או שעדיף להליף ספק? הנה קישור: http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?Image=12-201-004-02.jpg%2c12-201-004-03.jpg&S7ImageFlag=0&WaterMark=1&Item=N82E16812201004&Depa=0&Description=APEVIA+4+Pin+PSU++to+PCI-E+Power+Supply+Converter+cable יש לי ספק 520W ג'נרי של סנשיין אז איזה כרטיס מסך בעל חיבור כח של 6 פינים הספק שלי יחזיק? תודה רבה מראש, גיל

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Mr.47,

יש לי מחשב p.2400 ht 256 ddr ge froce 4 mx 440 128 mb יעבוד לי טוב?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מה הבדל בביצועים בין ה Radeon 9700 Pro ל Radeon 9700?? האם יש הצדקה להפרש במחיר?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. או להשאר איתו איך שהוא? אני יודע שאני קצת מקדים את המאוחר, אבל בכל זאת.... תודה!

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by gilboag,

אם לא שמתם לב (במקרה נתקלתי בזה הרגע) - אפשר כבר להזמין GTX 670 (לא נראה לי שיש במלאי - לפני השחרור הרשמי) במחיר די זהה ל 7970 -( שזה מעט יותר ממה שקיוויתי. :'( .) http://www.tms.co.il/product/11437

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. חברת נועה מחשבים טוענת שכרטיסי ה-BFG החדשים שברשותה הם הטובים בעולם http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=bfg האם היא צודקת?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. טוב אני לא יודע מה לקנות RADEON 9600Pro TV,DVI 128MB ATI או את Gforce ti4200128 ddr Asus האם אתם יכולים להגיד לי מה יותר טוב ולמה ?? שמעתי שהראדאון יתמוך יותר טוב ב Dx9 אז האם זה יתרון משמעותי לזכותו?? תודה מראש לכל העוזרים

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אז הכרטיס יוצא לא יוצא?נמאס לחכות... 6800GT יותר טוב ממנו?או שיש משהו ש7600GT יותר טוב ממנו?

• 16 תגובות
    • 853 צפיות
  19. Started by oleg_rak,

אהלן אשמח לשמוע קצת חוות דעת מקצועית על ה 6600 של gigabyte הגירסא הרגילה לא ה gt.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by benyben,

שלום. התלבטתי מאוד אם זה הפורום הנכון, אבל אעביר למקום אחר אם זהו לא, וסליחה מראש. התבקשתי לעזור למכר טוב, לבנות מחשב שכל יעודו הוא להתמודד עם התוכנה CATIA [http://www.3ds.com/products/catia/welcome/] החבר הוא בור ועם הארץ, ואני לא רחוק מכך, בכל הקשור למחשבים. הדרישה היחידיה שהוא ידע עליה, ושממנה שמע מהמרצה באוניברסיטה שלו, היא להתשמש בכרטיס המסך לעיל. השאלה היא - מהן הדרישות של התוכנה הזאת ברמת החומרה האחרת - מעבד, זכרון, וכן הלאה. לצערי, לא מצאתי את התשובה באתר של התוכנה (יכול להיות שאני לא יודע לחפש - גם אפשרות). המכר בסכום עתק של 6,000 דולר (!) [אנחנו גרים בארה"ב] עבור המחשב (זה התקציב, אבל זה לא אומר שצריך לבזבז הכל), ולומדת באוניברסיטה מובילה (כך שאפשר…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by eladbu,

איפה אני מוצא הכי בזול 9800פרו 256ביט? לא כדאי לקחת 9600 xt vivo בקצת פחות ויוו יכול להיות תוספת מאוד נחמדה ???

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. תראו אני יודע שחפרתי לכם, אבל אני באמת כבר מיואש אני מרגיש כאילו זרקתי לפח 1800 שקל הCF כזה דפוק!!!! במשחקים הנוף נראה כאילו הוא זז די מרצד כזה, נקודות לבנות.... כמו חום כזה אני לא יודע להסביר וזה לא בעיה בכרטיסים, החלפתי את שניהם והבעיה עדיין נשארה :'( :'( :'( אולי החום מפריע?אולי צריך לקנות קירורים לשני הכרטיסים? אני אשלם אפילו אלף שקל העיקר שהבעיה המסריחה הזאת תפטר בבקשה תעזרו לי :-[

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by nec5e,

אודה אם תוכלול לייעץ לי איזה מסך מחשב כדאי לקנות. הוא מיועד למשחקים וסרטים בעיקר. ראיתי את samsung 997mb וראיתי גם מסך של viewsonic דגם g90b. אשמח לקבל הצעות למסכים אחרים גם. יש בעיה כי היום אין מבחר כמו בעבר. כולם עוברים ל-lcd. תודה מראש לכל העונים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Or ei,

אני לא מצליח להפעיל את הראדון היום קניתי כבל של 21 P לSV אני מנסה לשחק עם הגדרות ולא רואים כלום זה על PAL-B הערוץ מכוון על AV ראיתי בדריבר שיש מצב של שכפול מסך (שזה מה שאני רוצה) מופעל ויחיד אז על המסך זה בשכפול ובטלוויוזה זה על יחיד זה צריך להיות גם בטלוויזיה על השכפול ? אם כן ,איך ? כי לא הצלחתי ללחוץ עליו שיעבור האם יש איזה תוכנה מתאימה לTV-OUT של ATI ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by redead,

GIGABYTE נמכר שם ב1675 EVGA ב1655 ASUS 1680 האם משתלם לקנות משם או שיותר עדיף לקנות ממקום אחר LEADTEK ב1610 ? תודה..

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.