כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
היי, במסגרת חיפושי אחר כרטיס נתקלתי בכרטיס הנ"ל. הוא עולה 780 ש"ח בגולד-טופ ובא עם זכרונות 1.4ns שניתן להמהיר למהירות של 1300Mhz (וגם יותר) וליבה במהירות 575, עם קירור של זלמן. בכל מקרה לפי מה שאני מבין זה פחות או יותר x1600 xt..... בהתחלה חשבתי ללכת על 7600GT- אבל הכרטיס הזה עולה 500 שקל פחות... בשביל 500 שקל אני מוכן להתפשר על הביצועים (מה גם שבתכלס פשוט אין לי הרבה זמן לשחק במחשב). השאלה היא עד כמה אני אתפשר- האם הביצועים יהיו נמוכים בהרבה? האם הכרטיס יאפשר לי להנות ממשחקים חדשים על רזולוציה כמו 1280x1024 (אני רוצה לקנות מסך LCD לכן אני מתחשב ברז' זו בלבד) על פרטים בינונים-גבוהים? (נגיד, oblivion, quake4, fear, cod2) תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ATI החליטה לעשות צעד מתגרה בNV ולהוציא את המיץ מליבת הR7xx הליבה החדשה היא RV790 הכרטיס יקרא HD4890 ממשיכו של הHD4870,הכרטיס יהיה בעל יכולות C@ גבוהות יותר מהHD4870 הליבה אמורה להתחרות בליבת הG200B של NV. HD4890 נתונים משוערים ליטוגרפיה : 55nm תדר ליבה : 850MHz (צופים אפשרות C@ ל1GHZ ליבה) תדר זיכרון : 3.9GHZ אפקטיבי GDDR5 כמות זיכרון על הPCB : מקום ל8 צ'יפים בכמות של 1024MB TOTAL (מבית Qimonda) הכרטיס אמור כאמור לתת כאפה נוספת ולהראות כי גם לATI יש את היכולת לשדרג כרטיסים קיימים. הכרטיס אמור להיות מושק במקביל לסדרה החדשה של NV ואמור לסגור את עידן ליבת הR7xx לקראת הדור החדש של ליבת הR8xx. מה שכן ATI ליבת הRV740 אמור להיות כרטיס הmainstream הבא הוא יצוייד ב ליטוגרפיה 40nm…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי בקישור שלהלן: http://technewspedia.com/nvidia-claims-partially-support-directx-11-1/ ש-Nvidia לא באמת מימשה את כל הממשק ושהחסירה מספר פיצ'רים שהבולטים שבהם הם: (Target-Independent Rasterization (2D rendering only (16xMSAA Rasterization (2D rendering only Orthogonal Line Rendering Mode UAV (Unordered Access View) in non-pixel-shader stages הפיצ'רים הללו אמורים להיות ממומשים באמולציה בתוכנה. לדעתי זו הטעייה חמורה של הצרכנים ואפילו עילה לתביעה. מה אתם חושבים? נראה לכם שהתמיכה החלקית בD3D 11.1 תפגע בנו בצורה כלשהי בעתיד? אני לא מספיק מתמצה בפיצ'רים החסרים כדי לדעת איך זה ישפיע.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש מבולבל...הזמנתי 2 כרטיסי 8800GTS ואני מתלבט אם להחליף באותו מחיר בערך לCF של שני 4850 או ל SLI של שני 9800GT : אני חייב תשובה כדי לשנות את הקנייה... השאלה היא מה עדיף מבחינת: 1. ביצועים 2. מחיר 3. תאימות למשחקים כמו קרייסיס ואחרים 4. חום ורעש תודה רבה לכל העונים
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקחת את ה HD5850 החדש שלי כמה צעדים קדימה צרבתי BIOS פתוח של ASUS ולאט לאט הרמתי את התדרים עד שהגעתי ל 950/1250 | זכרונות/ליבה מתח 1.250 בדיקת מאמץ 100% הראתה שהכרטיס ב 100% יושב על 80 מעלות, מאוורר 80%. כמובן ששום משחק לא מאמץ ככה את הכרטיס. לא נראו ארטיפקטים או כל בעיה אחרת. מה דעתכם ? הרעש התחיל להפריע לי בטמפ' הזו, כמובן שבזמן משחק עם אוזניות אני לא שומע את זה :> 3DMark Vantage ~17000 עריכה: ב Bad Company 2 הכרטיס לא עבר את ה 70 מעלות.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם הלוח מגביל איכשהו את הכרטיס הנל? היום ראיתי את זה וזה נראה ממש מוזר. תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מטלבט לבין ה 7800GT לבין 7900 איזה מומלץ הכי עד 1900 ש"ח תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 983 צפיות
-
-
יש לי מסך 22 אינץ' חשבתי לקנות את הכרטיס הזה: SPARKLE PCI-EX 2.0 GEFORCE 8800GT 1024MB GDDR3 COOLPIPE 3 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3700 עולה בערך 250 שקל יותר מהרגיל עם ה512MB זה גם השקעה לעתיד לא? איך הקירור הזה בעיקרון היתרון שלו זה שהוא חרישי לא?השאלה אם הוא מקרר! מה אומרים? הכרטיס ישתלב עם מחשב חדש Q6600 4G DS3R וכו' תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שבוודאי חלקכם יודעים, ATi מתכננת להוציא ליבה גראפית מחודשת בשם R580+. מה שמיוחד בה ומה שמבדיל אותה מהליבה הקודמת (R580) זה שהיא תשתמש בזיכרון GDDR4 שאמור להביא איתו מהירויות זיכרון גבוהות מן הרגיל. כמו כן, הליבה תיוצר בליטוגרפיה של 80 ננומטר וכך תקטין את העלויות של הייצור, את צריכת החשמל ופליטת החום. האתר The Inquirer מדווח כי הכרטיסים שיכילו את הליבה החדשה יקראו X1950XT ו X1950XTX. אין עדיין מידע על ביצועי הכרטיסים, אבל עם זיכרון GDDR4 במהירות גבוהה אמור להיות הבדל לא קטן. תאריך ההשקה של הכרטיסים הוא בספטמבר/אוקטובר של השנה. כמו שאפשר לנחש, הכרטיסים מיועדים למעטים מאוד - ליתר דיוק לא לבעלי קשיים כלכליים. היציאה של הכרטיסים מבוססי הליבה R600 צפויה בסוף השנה, לכן לא מש…
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז ככה- יש לי את הכ.מ הנ"ל של חברת GeCube והמאורר שלו רועש כמו טרקטור לא במשחקים .אפילו רק אם אני גולש לי באינטרנט ללא מאמץ. יש לעוד מישהו את הבעיה הזו? או שזה ככה הכרטיס מסך? תודה רבה רבה מראש לאנשים שיגיבו!זה ממש חשוב כי אני לא יודע אם ללכת לתיקון איתו
-
- 16 תגובות
- 955 צפיות
-
-
ברשותי טלוויזיית LCD עם חיבור HD, האם כדאי לי לרכוש כרטיס-מסך התומך ב-HD - במידה וכן, מהו הכרטיס המומלץ בטווח המחירים שלהלן? מבקש המלצה לכרטיס מסדרה 7, היות והמחיר המירבי לכרטיס אסור שיעלה על 600 שח. במידה ואין כרטיס שעונה לדרישה של HD ובמחיר כזה - מה הכרטיס שהייתם ממליצים לי עליו לצפייה מיטבית בסרטים? (כאשר הצפייה נעשית ב-LCD המחובר למחשב). הערה - הכרטיס לא אמור להריץ משחקים כבדים, או חדשים - אני משחק אולי פעם בשבוע במשחקי ספורט ואסטרטגיה בעיקר. לא משהו היסטרי. תודה וחג-שמח לכולם! אבירם
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג לכרטיס הזה(כרגע יש לי 960GTX). השאלה שלי אם הספק כח שלי מתאים:COOLER MASTER GXII 650W הלוח אם אני בטוח שמתאים(X99) תודה רבה מראש.
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אין לי כוח לפרט הכל בטופיק חדש אז תנסו בבקשה להבין בטופיק מפורום אחר... http://www.techno.co.il/community/viewtopic.php?t=22430 תודה
-
- 16 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי אנשים, ברצוני לדעת מהו ההבדל בין הכרטיסים הללו. חשוב לי לדעת עד כמה גדול ההבדל ביניהם (אם בכלל) היות ואני מתלבט מה לבחור. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הת'רד הזה נועד למי שרוצה לדעת על כרטיס מסך מסויים,יכול לקבל עליו מידע - כאן. כתבתי את המידע שלי על כרטיסי המסך שאני מכיר או שמעתי עליהם,מי שמכיר עוד מוזמן לכתוב את דגם הכרטיס,יצרן,ומידע. (הערה: הכרטיסים מסודרים לפי זמן היציאה שלהם,לחצו על הכרטיס על מנת להציג מידע ותמונה.) nVidia Geforce Geforce 256 Geforce 3 Geforce 4MX 440 Geforce FX5200 \ FX5700 Geforce 6200 Geforce 6600 Geforce 6600GT Geforce 6800GT ATI Rage Rage's ATI Radeon Radeon 9520 \ 9525 Radeon 9600XT אני יודע ששכחתי המון כרטיסים,יש כאלו שלא התנסתי בהם או שמעתי עליהם,לכן אני לא רוצה לתת מידע שיקרי. אתם מוזמנים לתקן אותי ולהוסיף,כל תגובה תיתקבל בברכה.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האתר Comp-il מביא לינו מבצע גדול, Readon 9800 Pro רטייל של ספיר ב 1200 ש"ח. http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699&aff=zap
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה כרטיס לדעתכם(או לפי נתונים כמובן) יותר טוב מבחינה טכנית וביצועית? וכשאני מדבר על ה9500 אני מתכוון ללא המודינג והפיכתו ל9700(מה שלא עובד בכל כרטיסי ה9500).....\ בתודה מראש שי.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי את המשחק על הרבליציה 1024*768 על 32 ביט והיו לי כל 20 שניות בערך קירטועים, קניתי את המשחק במיוחד, אבל זה :asthanos: יש איזה פאץ או משהו? ולמישהו יש פה רדאון של גיגה? איזה דריוורים יותר כידאי? ניסיתי את של קריסטל מה הפלא? האינטרנט לא עבד לי, והמשחקים פשוט נתקעו לא עבדו טוב... הסרתי אותו מיד ושמתי את הדריוור של גרסה ,6118 כי משום מה הגרסה 7.73 לא יורדת לי (את הכל הורדתי מאתר שלנו...) תודה לעונים...
-
קיבלתי מ-NVIDIA כרטיס מסך חדש מסוג NVIDIA Tesla K40c ורציתי לשאול אם אתם יכולים להמליץ על איזה סוגי כבלים וספק כוח ודברים כאלה אני צריך כדי שאוכל לחבר את הכרטיס למחשב ביתי ממוצע.
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אחי חזר מארה"ב והביא לי מתנה ואיזה מתנה לא יכולה להיות יפה כמו ATI Readon 9700 ;) אבל עכשיו אני צריך לוח אם חדש כדי להפעיל אותו :-\
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, ה-6800GT שלי סוף סוף התפגר, אחרי שורה של בעיות חוזרות ונשנות, ואני צריך המלצות לכרטיס מסך חזק בתקן AGP (הייתי רוצה לשדרג ל-PCIe, אך לצערי אין לי אפשרות כזו כרגע). כרגע אני כותב מן המחשב של אחי והייתי שמח לקבל המלצות כמה שיותר מהר כדי שאוכל לחזור ולהשתמש במחשבי שלי (בדיוק התחלתי לשחק באובליביון 8)); התקציב שלי נע בסביבות ה-2000 שקל. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב למשחקי מחשב חדשים וכמובן שיריץ אותם באופן חזק! אבל הגעתי להתלבטות ששווה לי 200 שקל, האם להעדיף את - PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 512MB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL ¤1222 או את - PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL ¤1422 -- מוכר אחד בחנות שבה קניתי אמר לי שעדיף לי את ה512 כי ה1G חשוב רק לאם אני רוצה לשחק משחקי מחשב מאוד כבדים ברזולוצייה ממש גבוהה (חשוב לציין אגב שאני קונה מסך 22 אינץ' בנוסף למחשב). מוכר שני אמר לי שאם אני באמת רוצה להנות מהמשחקים של היום ולהמישך להנות גם בזמן הקרוב אז הוא ממליץ על ה1G. בכל אופן, שניהם ממש בילבלו אותי ואני מתלבט קשות מה לעשות, כיוון וההפרש הוא עצום מבחינתי (200 שקל, וזה עוד אחרי חריגה מה…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יאללה כבר !! אין לי סבלנות !!! למי יש מכונת זמן ? http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3646 http://reviews.cnet.com/2300-8902_7-10001593-1.html?s=0&o=10001593&tag=mncol;page הסבר קצרצר ביותר : טכנולוגיית HYDRA של חברת LucidLogix , מאפשרת שימוש בכרטיסי מסך שונים של חברות שונות על לוח יחיד. הטכנולגייה יודעת לזהות מה כוח העיבוד של כל כרטיס מסך ומבצעת חלוקת עבודה יעילה כך שכל כרטיס מסך מקבל הוראות ביצוע לפי יכולת ולא באופן שרירותי ובנוסף, הטכנולוגייה יודעת לזהות במה כל כרטיס מתמחה ולבצע חלוקת עבודה בהתאם. הטכנולוגייה מותאמת לישומיי DIRECTX וגם ל OPENGL. הסבר יותר רחב אפשר למצוא כאן : http://www.lucidlogix.com/
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך במחשב למטרת משחקים וחיבור ל-LCD FHD לצפיה בסרטי HD. התקציב עד 900 ש"ח ואני צריך שיציאת ה-HDMI תתמוך באודיו (אם זה אפשרי). הדגמים שנראה לי שיתאמו לי ומתאימים לתקציב הם: http://skypc.co.il/pl_product~TT-GTS250-1GD3E-HDMI-ACT-XT~8~0.htm או http://skypc.co.il/pl_product~952000~8~0.htm מישהו יכול לעזור לי בהתלבטות? או לתת לי דגם עדיף באותו תקציב? תודה, עוז.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשימת שיפורים שה DX10 מביא לנו רשום גם שאם לכרטיס מסך יגמר הזיכרון הוא יוכל לפנות לראם ולהשאיל חלק ממנו לעיבוד הנוכחי. אז השאלה שלי היא אם ל 8800GTS 320MB יגמר הזיכרון הוא יפנה לראם? (כמובן כשהדרייבר של DX10 מותקן)? אם כן אז מה הרעיון ב גירסת ה 620 מגה? זה סתם כסף על ממש כלום... ליאור.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-