עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חברים יקרים, אני מתלבט לגבייי קנייה של מחשב חדש בשבועות הקרובים עד גג חודש. האם זהו זמן טוב לרכוש מחשב חדש + כרטיס מסך? כאשר הליבות החדשות בפתח?! אני מדבר על הליבה ה G98 של NVIDIA . דרך אגב התקציב שלי עומד עד 2100 ש"ח לכרטיס מסך תודה מראש לעוזרים ולמאירים את דעתי.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום הכרטיס מסך שלי כנראה הלך אז חשבתי ללכת על 7600GT במקום ה6600GT שיש לי עכשיו השאלה שלי היא אם הוא לא יצור לי צוור בקבוק?(המפרט בצד) ואם יש כרטיס מסך במחיר שלו 500-600 שהוא יותר משתלם. יש לי אפשרות לקנות משלושת החברות האלה מה עדיף asus(ראיתי שאצלם הוא מופיע כEN7600GT הEN הוא מסמל משהו או סתם?) club-3D foxConn תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by TheGame,

שלום לכם אני מתלבט אם לקנות עכשיו את ה8800GT החדש שעולה בחנויות 1400 ש"ח ככה ... או לחכות עוד יותר משבועיים ולקנות את ה8800GTS החדש מה אתם אומרים ... כי לפי התגובות על היצועים שלו ששמו פה ... הוא לא יותר מדי חזק כמו שכולם חשבו אז מה אתם אומרים לקנות עכשיו את ה8800GT ולחסוך איזה 300-400 ש"ח או שלחכות .... תעזרו לי בבקשה מה לעשות ... תודה !

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום רב, אני גיימר מזדקן (34...). קניתי את המשחק שבנדון והכרטיס מסך שלי לא תומך בו. מצ"ב הדרישות מאתר המשחק : Video: DirectX 9.0c-compatible video card with 128 MB or more memory, Pixel Shader 3.0 support, and one of these chipsets is required: ATI Radeon X1300 Pro or greater NVIDIA GeForce 6600 GT or greater Note: NVIDIA 6800XT/LE, 7100GS, 7200GS/LE, 7300 GS/GT are not supported Note: NVIDIA SLI and ATI Crossfire modes are NOT supported, and may have a negative effect on gameplay. In addition, if you have an NVIDIA SLI or ATI Crossfire setup, we recommend you do not use the 'Force Split Frame Rendering' option. This option has been shown to have a negative effect on…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום רב יש לי כרטיס מסך 6600... יש לי מחשב חדש מפרט Q6600 P35C-DS3R 2GIGA RAM ספק 550W CORSAIR האם הטמפ' 54 היא לא גובהה לכרטיס שלי ? כי אני לא רוצה שהוא ישרף בקרוב אני קונה כרטיס מסך חדש וזה הופך להיות למחשב הישן שלי ! אז אינ רוצה שהוא ישאר לי חי. האם הטמפ' הזאת סבירה ?

• 16 תגובות
    • 999 צפיות
  6. Started by segevon,

כרטיס מסך לחבר בעל מעבד Pantium D 3.4 ו2GB RAM.. לא משחקים כבדים במיוחד.. שיריץ CALL OF DUTY 4 על הכי גבוה שאפשר בתקציב הזה.. תודה... מפרט : Pantium D 3.4 DDRII 2 GB 333Mhz Intel Ati Xpress200 M-Board ספק של 450W (בטח מספק 400 גג)

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by דוקטור קוף,

EN7300GT Silient/HTD/256M ASUS יש לי אפשרות לקנות באותו מחיר את ה 7600GS ..של PALIT מה עדיף ?

• 16 תגובות
    • 791 צפיות
  8. Started by lmlm,

ATI-AMD עוד פעם דוחים: הפעם זה לא R600 אלא R630 השוק הבינוני שיתחרה בG84 =8600 שיגיע אלינו ב17 באפריל. סיבה? יש להם בעיה והם צריכים עוד זמן לתקן אותה- זה אומר דחיה של 4+ שבועות. חודשיים ללא תחרות לכרטסי המיד-רנג ונמוכים של אנוידיה. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=298&Itemid=1

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by rani,

האם הכרטיס תומך בHDTV? זאת אומרת האם הוא יכול לשדר לטלויזיה באיכות HD כי שקיבלתי את הכרטיס לא קיבלתי שום כבל מיוחד רק S-VIDEO אבל כתוב על האריזה שהוא תומך ב... "HDTV: YPrPb Component output (optional" וכתוב גם "intergrated HDTV Encoder supports up to 1080i resolution" אם כן באיזה יציאה אני צריך להשתמש וסוג כבל ???[br]פורסם בתאריך: 26.03.2007 בשעה 18:49:18 מישהו?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by adfx166,

היי אנשים, ברצוני לדעת מהו ההבדל בין הכרטיסים הללו. חשוב לי לדעת עד כמה גדול ההבדל ביניהם (אם בכלל) היות ואני מתלבט מה לבחור. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אז ככה אני לא ממש גיימר מובהק ... עד היום כרטיסים כמו R9259 , GF4 440MX , GF5200 שירתו אותי ... יש לי כרטיס כרטיס מסך מובנה במחשב . חשבתי לקחת GF7 7100GS לא מחפש ביצועים רק שמשחקים יעלו ... משחקים כמו ליגת האלופות , פיפ"א , משחקי יריות וכו' ... אני צריך כרטיס מסך שיעלה כל משחק כרטיס שלא יגביל אותי . ה 7100 תומך DX9 ? בדקתי את העלות של המאיץ הגרפי : 195 ש"ח לא יקר וזה מתאים לי . 7300GS עולה 370 ש"ח השאלה אם שווה להשקיע את ההפרש

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. {אני מקווה שזה המקום המתאים כי לא מצאתי} אני חושב לקנות כרטיס מסך בסכום הזה 1200 בערך .אבל תמיד חבר שלי אומר לי שזה ביזבוז כסף וחבל .הוא אומר שיש בסכום הזה סוני פלייסטיישן 2 שמריץ משחקים בהגדרות גבוהות לכמה שנים ומי שקונה כרטיס מסך בסכום כזה למשחקים הוא פשוט זורק את הכסף שלו ובכלל אלה שקונים ב 3000 ש"ח בקיצור כמעט שיכנע אותי . בגלל זה אני שואל האם באמת למשחקים עדיף כבר פלייסטיישן 2 ? ואם כן למה באמת אנשים משקיעים הרבה כסף על כרטיס מסך .מה היתרון שלו?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. כמו שכתבתי בתרד הקודם (כן, זה שאף אחד לא ענה לי...) ,אני מתכוון להתחיל לעבוד עם שני מסכים (יש לי רק אחד בינתיים ובקרוב אני אקבל את השני) -שניים של 19". התכוונתי לקנות N6200 של ASUS ולחבר מסך אחד ל-DVI ואת השני ליציאת ה-VGA . הכוונה היא כמובן לראות בכל מסך משהו אחר ולא אותו הדבר בשני המסכים. מכיון שכולם כאן היו נורא נורא עסוקים ולא ראו את השאלה שלי בתרד הקודם אז נרשמתי לפורום של NVIDIA ושם מישהו ענה לי בפסקנות שה-N6200 לא יוכל להציג שני מסכים בו זמנית! יתירה מכך ,הוא גם טען שרק כ. מסך עם Dual DVI יכול לעשות את העבודה........האומנם?.....מצורף הקישור : http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=33172 אה ושכחתי לציין שיש לי חיבור AGP אם זה משנה לגבי הסוגיה. תודה מראש לעונ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yuvalkosh,

מישהו יודע איזה חנויות מוכרות את הכרטיס הזה? אני לא מוצא..

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by lmlm,

האתר pcinlife שנמצא בHong Kong השיג את הכרטיס HD2600XT א והציג לנו שתי תמונות שלו וכולל באנץ ב3DMARK06 ,באנץ מNFS Carbon ,באנץ בInfarl ותמונות מהדריבר תמונות: תמונה מהדריבר: הבאנץ של 3DMARK06 להשוואה 8600GTS מקבל כ2050 נקודות ב SM3 עם מעבד AMD 3000+ הבאנץ של NFS Carbon על רזולוציה 1024*1280 והגדרות HIGH רץ על FPS 51 ובאנץ מInfarl לא ידוע באילו הגדרות אבל 81 FPS מקור: http://www.hardspell.com/english/doc/showcont.asp?news_id=414&pageid=516 http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=14661&catid=2

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by olegr,

יש לי מע: atlon64 3500 לוח:asus mvpmx ( GFORCE6150 on board) 1G ram 677mhz קינגסטון צריך המלצה לכרטיס מסך שישפר לי קצת את הביצועים במשחקים מתחת ל1000שקל? תודה מראש חבר'ה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by aad11,

ברשותי טלוויזיית LCD עם חיבור HD, האם כדאי לי לרכוש כרטיס-מסך התומך ב-HD - במידה וכן, מהו הכרטיס המומלץ בטווח המחירים שלהלן? מבקש המלצה לכרטיס מסדרה 7, היות והמחיר המירבי לכרטיס אסור שיעלה על 600 שח. במידה ואין כרטיס שעונה לדרישה של HD ובמחיר כזה - מה הכרטיס שהייתם ממליצים לי עליו לצפייה מיטבית בסרטים? (כאשר הצפייה נעשית ב-LCD המחובר למחשב). הערה - הכרטיס לא אמור להריץ משחקים כבדים, או חדשים - אני משחק אולי פעם בשבוע במשחקי ספורט ואסטרטגיה בעיקר. לא משהו היסטרי. תודה וחג-שמח לכולם! אבירם

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by גולדי,

(מקווה שהכל לפי הכללים) אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר לי לצפות בוידאו בזמן אמת על המסך שלי בלי שיקרטע. כשאני כותב "זמן אמת" אני לא מיתכוון לצפיה פשוטה בסרט מוכן (קובץ אחד) אלא למצב שבו יש לפחות קובץ אחד לוידאו, קובץ נוסף לכותרת, מספר קבצים לאפקטים, וכל שכבת קול היא קובץ ניפרד. כל הקבצים האלה מנוגנים בוזמנית ע"י תוכנת העריכה, דבר הגורם לוידאו לקרטע. קירטוע זה נפתר ע"י שימוש במוניטור חיצוני, דבר שאני רוצה שישתלם לי לחסוך. אני לא מדבר על תוכנת עריכה אלא על כרטיס מסך (למיטב הבנתי וניסיוני זה כל מה שדרוש) ע"מ לצפות בוידאו המנוגן בתוכנת העריכה בזמן אמת.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. BFG OC2 VS XFX XXX EDITION מה יותר כדאי? בהנחה שהBFG עולה לי 1730, הXFX עולה 1785 באותה חנות.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Keman,

http://hdtvsg.blogspot.com/2007/05/sapphire-heatpipe-hd2900xt-exposed.html

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Danikk8,

שלום לכולם, אני רוכש ב ivory מחשב חדש ונתנו לי כרטיס MSI RX1950PRO 256MB VIVO 256BIT DUAL DVI ב 1000 ש"ח , האם הוא כרטיס טוב בסדרת 1950, זאת אומרת בכרטיסים אלו MSI היא חברה טובה? תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש למחשב . ברשותי מחשב פנטיום 4 2.6 2 גיגה זיכרון ddr וכרטיס מסך NVIDIA GeForce FX 5600 256 MB איזה כרטיס מסך יתאים למחשב שלי? שאלתי אותכם את השאלה הזאת כי פחדתי להסתמך על ההמלצות שלכם בנוגע לכרטיסי מסך , מכיוון שהמחשב שלי ישן ואולי יהיה צוואר בקבוק עם כרטיסים לא מתאימים. יקיר.

• 16 תגובות
    • 985 צפיות
  23. Started by xtx,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7637

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by kill_b7,

נתקלתי בפורטל אחד שיחרור של DX10 לXP. אם למישהו יש את 2 הדברים האלו תנסו לראות אם זה עובד: http://rapidshare.com/files/32094902/Dirkt_X_10_Cracked_fuer_windows_XP.rar מישהו בדק ואומר שזה DX9 ,מנהלים תנעלו.

25. כרגה חשבתי על LEADTEK WinFast PX8600 GT TDH 256MB PCI-E ב775 ש"ח

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.