עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by omrit,

הורדתי סרט HDTV ברזולוציה מטורפת של 1920X1080. הסרט רץ אצלי חלק אבל מנצל בין 80%-90%! מהמעבד שלי!!! (athlon64@2.5GHZ) האם צריך קודקים מיוחדים/כ.מסך מיוחד, כדי לתמוך לגמרי בסרטי HDTV/H264?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by adiyanai,

של איזה חברה הכי כדאי... של גיגה בייט הכי זול אבל אמרו לי שהוא לא משהו.. איזה חברות אחרות כדאי?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. לוח אם: INTEL DH67BL מעבד: Intel® Core i5-2500K CPU @ 3.30GHz (4 CPUs), ~3.3GHz ספק : (500 וואט) Coller Master RS-500-PCAP-j3 זכרון:KINGSTON DDR3 2048MB 1333MHZ CL9 X2 זכרון קשיח:WD 500GB 16MB 7200RPM BLUE SATA III זכרון CRUCIAL M4.25" SATA3 128GB:SSD מסך:Dell UltraSharp U2412M WINDOWS 7 64BIT http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7327

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. יש לי בבית 3 מסכים ישנים יחסית וכולם [glow=red,2,300]שרוטים[/glow]!! ולמה??? בגלל הציפוי המטומטם הזה שיש עליהם! כי כל טיפת רוק/מים שנוגע בהם פשוט שורט את המסך! 2 מהמסכים של MAG ואחד מהם של HP שבהתחלה לא ידעתי שגם הוא TCO92 כי לא היה עליו מדבקה (כמובן ששלושתם ישנים יחסית כי בתקנים של היום אין את הבעיות האלה) הנא עכשיו בטעות טיפת רוק נגעה במסך והנא עוד שריטה לאוסף אבל זה ממש מרגיז שיש שריטות על המסך

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Shtupel,

אני מחפש כרטיס מסך למערכת מחשב ישנה (i5-750,12gb) שייתן תמורה טובה למחיר ואפשרות לשחק בכמה משחקים (GTA V, HITMAN) על רזולוציה סבירה. ממה שקראתי באינטרנט הכרטיס בחרתי בכרטיס הנ"ל. אשמח לתגובות, תודה. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5467#kf

• 16 תגובות
    • 4.8k צפיות
  6. Started by BeNzZy-BoY,

ראיתי באחד הנושאים בפורום (בהשוואה בין ה- Gigabyte RADEON 9200SE 128MB לבין ה- Geforce 4 mmx400 128), שאפשר לקנות את Grfoorce TI4200 ב-600 שקל אם זה נכון אז מי שרשם את זה שישלח לי בבקשה קישור לאתר תודה מראש... :-*

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. כשקניתי כרטיס סיכרון RAM אמרו לי שהמחשב שלי לא יכול לקלוט סוג מסוים ומעלה של כרטיסי RAM. אבל עכשיו יש לי כרטיס מסך 6600GT ואני רוצה לדעת אם שדרוג שלו ליותר גבוה יכול להוות בעיה למחשב? או שהוא לא יקלוט או שיצור בעיה במערכת או משו? או שאין בעיה וכרטיסי מסך לא מושפעים מהמערכת הכללית? הנה מה שאני מחפש לקנות: (אם אתם יכולים רק להגיד לי אם זה כרטיסים טובים..) http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6035 http://www.gamapc.co.il/Product.asp?Pid=44404&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE תודה מראש לעוזרים !!!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by amilo,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4431 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3730 אנא התיחסו לדגמים הכלליים ולא לחברות המייצרות אלא אם זה ממש משנה... ובבקשה הסברים על עליונות כרטיס אחד על השני... עמילו.

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  9. רציתי להתייעץ עם הקליברים כאן בנוגע לכרטיס AGP עבור מערכת ישנה שהכרטיס המקורי שלה התפגר , ,אבל עדיין עובדת באופן מושלם ,יציב ומספיקה לרוב צרכיי(כרגע עובדת עם כרטיס מסך PCI בן 10 שנים עם 2 MB זיכרון עליו חה ,חה ,חה) . שימו לב שמתוכננת קנייה בזמן הקרוב של מחשב חדש (נוסף) לצורך הרצת משחקים כבדים . ההיגיון שמאחורי השדרוג של המחשב הישן הוא ברצוני לשחק ב-lan עם חברים שבאים אליי . במקרה כזה ,של משחק lan מדובר במשחקים בני 3-2 שנים בסגנון DOOM3\HL2\FARCRY. חיפשתי בנרות כרטיסי agp נורמאליים מיד שנייה כאן ב-trade zone ובאתרים נוספים ,אולם אין כמעט כרטיסים שכאלה והנדירים שיש ,עולים הון עתק שאין לי, וגם אם היה לי, אז ממילא לא הייתי מוכן לשים אותו על מערכת ישנה שעלולה ,כדרך הטבע לשב…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by LRa,

שלום אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש ומצאתי את הכרטיס הבא: NVIDIA® GeForce® GTX 660 1.5GB יד שנייה ב600 שח. מה דעתכם עליו? העובדה שהוא של NVIDIA היא חסרון? תודה ושבת שלום

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום לכולם אני מקווה שפה אני יקבל יותר עזרה ויעוץ לגבי רכישת כרטיס מסך.... בזמן האחרון ברצוני לשדרג את המחשב (כרטיס מסך + ספק) ===>מפרט<=== מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ ספק: עכשיו הוא 400W אבל ברצוני לרכוש אחד שיהיה יחסית זול וטוב כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GEFORCE 8600GT 512MB ASUS לוח אם: ASUS P-35 P5KR DDR2 1066HZ זיכרון וירטואלי: KINGSTON 1GBX2 800HZ זה יחסית המחשב שלי ברצוני שתעזרו לי להתאים כרטיס מסך למחשב שיהיה כרטיס לגיימרים שיפעיל את כול המשחקים החדשים והעתידים לצאת על פול המליצו לי במקום אחר לקנות את ה-HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ ואמרו לי שיהיה צוואר בקבוק קטן והייתי רוצה לשמוע את דעתכם והצעתכם.. מקווה שתעזרו ותודה רבהה לעורים =]

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני מתכנן לקנות כ.מסך וס.כוח חדשים: GTX275 + E6400@3.4GHz-3.6GHz + Corsair VX550W כמו כן, יש לי מסך '24 FHD, ואני תמיד מריץ משחקים על 1920x1200! לפי מה שהבנתי, אם מריצים משחק מעל לרזו' של מסך '22, אז חייב שלכ.מסך יהיה לפחות זיכרון של 1GB. לכרטיס GTX275 יש גירסאות שונות של זיכרון: 896MB ו-1.8GB. השאלה היא, אם אני אקנה גרסת 896MB, האם זה יספיק לרזו' 1920x1200? תודה!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. כמו שכתבתי בתרד הקודם (כן, זה שאף אחד לא ענה לי...) ,אני מתכוון להתחיל לעבוד עם שני מסכים (יש לי רק אחד בינתיים ובקרוב אני אקבל את השני) -שניים של 19". התכוונתי לקנות N6200 של ASUS ולחבר מסך אחד ל-DVI ואת השני ליציאת ה-VGA . הכוונה היא כמובן לראות בכל מסך משהו אחר ולא אותו הדבר בשני המסכים. מכיון שכולם כאן היו נורא נורא עסוקים ולא ראו את השאלה שלי בתרד הקודם אז נרשמתי לפורום של NVIDIA ושם מישהו ענה לי בפסקנות שה-N6200 לא יוכל להציג שני מסכים בו זמנית! יתירה מכך ,הוא גם טען שרק כ. מסך עם Dual DVI יכול לעשות את העבודה........האומנם?.....מצורף הקישור : http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=33172 אה ושכחתי לציין שיש לי חיבור AGP אם זה משנה לגבי הסוגיה. תודה מראש לעונ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי ברשותי ראדון 9700פ מתוצרת ספיר שכבר האחריות עליו נגמרה מזמן [ ] ותמיד הוא עבד טוב, איכות התמונה הייתה מצויינת, כמות האף-פי-אסים הייתה מעולה ביותר.כשיחקתי לי באנריל טורנמנט פתאום המסך התמלא בקווים ירוקים כאלה מוזרים ומאז זה קורה בכל המחשקים בערך דקה אחרי שאני משחק. זה נראה שהבעיה קורת בכל פעם שהכרטיס מתחיל להתאמץ. זה נראה לי כבעיה של חום, אבל יש לכרטיס מאוורר עליו וגם מולו בדלת. האם זה סופני? (

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. התמונה לא חדה בכלל... בכרטיס הקודם שלי (5700LE) תמונה הייתה הרבה הרבה יותר חדה. והתקנתי את הדרייברים מהדיסק של הכרטיס מסך והכל... אולי זה לא הדרייבר הכי חדש? יש מצב מישהו מארגן לי קישור אליו כי קצת הסתבכתי באתר שלהם ובסוף הורדתי את הדרייבר שהיה לי על הדיסק... או שצריך לשנ ות משהו בהגדרות? המסך על רזולוציה של 1280*1024 וזה עם 75MHz refresh rate.

16. Started by bogdant,

שלי הגיעה עם אובר קטן ל 3598 העם זה בסדר תדרים: CORE500 /M 816 ולכמה אני יכול להגיע איתו עם תדרים עלו הוא 50~53 מעלות??? תודה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. מחפש מסך דק בגודל 17 אינץ הכי איכותי שיש עם התכונות הכי טובות שקיימות,זמן תגובה הכי מהיר שקיים בארץ! בהירות הכי גבוהה ובכללי מסך הכי טוב שקיים. אין הגבלת תקציב... לא משנה לי כל כך חברה העיקר משהו טוב שיחזיק לכמה שנים טובות . לא חשוב לי עם או בלי רמקולים, המסך לא מיועד כמעט למשחקים! מה שכן חשוב שהזמן תגובה יהיה לפחות 16מילישניות אם יש יותר מהיר יותר טוב אבל שוב שיהיה ניתן להשיג אותו בארץ. אשמח עם תעזרו לי תודה למי שיעזור לי ;)

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום איך אני יכול לשנות את רמת הבהירות במשחק מחשב? יש לי משחק שאי אפשר לשנות את הבהירות בהגדרות שלו. איך אני יוכל לשנות את הבהירות למשחק הזה או לכל המשחקים? תודה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. בדיוק אותו הפנאל של הSamsung 172X. http://www.zone365.com/content/10/102/1 עכשיו השאלה שלי אם יש מה להתלבט בינו ל172T אם המסך הוא בשביל משחקים וסרטים?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by EagleX2,

שלום לפני ימים אחדים הזמנתי R9800XT ואני אמור לקבל אותו ביו שני... לפני כמה שבועות שלחתי מייל לATI ושאלתי אם המבצע תקף גם בארץ (גירסת retial לא steam) אחרי שכבר קניתי הם נזכרו לענות ורשמו שמהבצע לא תקף לגבי הארץ! אני קניתי את הכרטיס הזה כי רציתי אותו אבל עכשיו שאני לא אקבל HL2 זה קצת מעצבן... יש משהו שאפשר לעשות?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום רב! אני משתמש במחשבי האישי למטרות הלחנה (שששש... שקט!), אינטרנט וישומים משרדיים. מדי פעם אני צופה בסרט, אבל אני לא משחק בכלל במשחקים. ע"מ לייעל את תהליכי העבודה (הלחנה), החלטתי לקנות 2 מסכי LCD תומכי DVI, ולחבר את שניהם ל-DVI. עבור כך יש לי סלוט AGP, ובנוסף סלוט PCI. - אך אין לי PCI-e. הדרישות שלי: - שאוכל לחבר את 2 המסכים עם DVI למחשב. - איכות מעולה של 2D - אני חושב שזה לא ממש רלוונטי עם DVI היות ולא משתמשים ב-RAMDAC, נכון? - שקט! עד היום עבדתי עם כרטיסים עם Heatsink בלבד. אני מלחין עם המחשב ולא יכול להרשות לעצמי רעש. עדיפות עצבנית לכרטיסים בלי מאוורר. - שום ביצועים. לא מעניין אותי תלת מימד, גם לא Overclocking. אני לא מריץ משחקים על המחשב. - עיפות מסויימת שאלו לא …

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by cold fire,

ראיתי בnewegg את שני הכרטיסים x1800xl- http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102642R x1800xt - http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102698R האם דרך הx1800xl אפשר לראות טלוויזיה(או אפילו HDTV)? בגלל מחירו הנמוך של x1800xl הוא נחות מבחינת הביצועים מהxt הפער הוא 10$ אני מעדיף את הכי חזק

• 16 תגובות
    • 954 צפיות
  23. Started by outlook,

(נפתח בטעות גם בפורום תמיכה טכנית) רכשתי כרטיס מסך חדש דרך הקניה הקבוצתית הפעלתי Crysis 1 לפני הקניה עם הכרטיס GPU של אינטל ה3000 וזה עבד (על הגדרות נמוכות) בלי בעיות היום התקנתי את הכרטיס החדש (חובר לספק 520W של אנטק NEO ECO שמגיע עם 2 חיבורים לכרטיס מסך) הכל הותקן המחשב עלה הותקנו דריברים 13.1 הכל עובד יפה (הפעלתי NFSMW עובד מדהים) שאני מפעיל Crysis אני שומע רעשים מכיוון הכרטיס מסך (בדקתי שזה לא מאווררים) רעשים שאני יכול להגיד שהם לא מכנים אך תלויים במה שמוצג (חשמליים אולי) בזמן טעינת מסך אין רעש בתפריטים יש וגם במשחק עצמו ישמח לקבל עזרה תודה מראש

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by xcalibur,

אני הולך להחליף את המחשב שלי אחרי 7 שנים בערך וחשבתי אם כבר אז כבר. דיברתי עם כמה חבר'ה והדיעות מאוד חלוקות. אחד חושב ש-CF עם שני 4870 יהיה הרבה יותר ממספיק. מה שמוזר זה שהכרטיס הזה, שעובדתית חזק וזול יותר מ-260GTX, נחות ממנו כשמדובר ב-SLI מול CF. לינק: http://www.overclock3d.net/reviews.php?/gpu_displays/xfx_gtx_260_xxx_sli_performance/1 וזה בעצם מה שמונע ממני לקנות אותו כרגע. מצד שני, NVIDIA היא שמכתיבה את השוק ולא ATI. מתום עידן 3DFX הייתי מסור ל-NVIDIA והדבר היחידי שזכור לי מ-ATI הוא שבזמנו היו להם בעיות תאימות קשות במשחקים (אני מודה שאני יחסית בור בעסק). אתם חוששים שיש לי מה לחשוש לעבור צדדים או שזה נחלת ה-10 שנים לפני?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by shibby15,

בכתבה שמצורפת לחדשה על הראדון 9700 של גיגהביט רשום שיש לו זכרון 2.8ננו אבל אמור להיות 2.2ננו טעות שלי או שלהם??

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.