עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by captaincaveman,

אחרי שהתייאשתי מלחכות לstrix, ואחרי שקראתי הרבה ביקורות על הכרטיס ועל הבלוק (היחיד שזמין עבור הכרטיס הזה) החלטתי לקנות את ה-4090 של zotac. במארז שלי הוא מגיע ל-73 מעלות gpu, הזיכרון ל-82 וה-hot spot ל-84. לא נורא ואני לא שומע אותו בכלל, אבל אני אשמח לשים עליו את הבלוק 😅

2. Started by VESAGO1,

אני מכיר את הבעיה של ה REFRESH RATE בWIN2000/XP אני מחפש דרך לפתור אותה... ברשת GAMESPY יש פיתרון שנקרא NVIDIA REFRESH RATE FIX אבל באתר התוכנה נאמר שהתוכנה אינה עובדת עם הדריברים החדשים של NVIDIA (גרסא 28.32). שאלתי היא, האם יש דרך אחרת לפתור את הבעיה? ??? ???

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by roiv11,

אהלן, לאחרונה קניתי את המשחק OverWatch וגיליתי שאני לא מריץ אותו חלק מספיק, על כן אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך לכזה שיריץ אותו בצורה מכובדת, על מנת שיהיה ניתן להתחשב בהספק החשמלי והאם יהיה צוואר בקבוק, מפרט את המפרט הנוכחי: מעבד - i5 2500k לוח אם - p67A-UD3 HD 6950 2GB Seasonic 620w Bronze 8 GB RAM (אם אופציה להרחבה מיידית ל12) מארז - Antec DF-30 מסך - Samsung Syncmaster T220p 1920x1080 כמו כן רציתי לשאול אם הכרטיס GTX 965M (נייד) יוכל להריץ את המשחק בכבוד, תודה רבה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. התקציב שלי בסביבות ה1500-2000 שקלים. ברור שעדיפות לכמה שפחות יקר. בכל מקרה משחקים מתחילים לעשות לי מעט בעיות עם הגדרות גבוההות. אני אשמח למשהו שיוכל לשפר את הביצועים במשחקים, להעלות FPS ולא ליצור צוואר בקבוק. אין לי בעיה להשקיע בלוח אם או במעבד לו דווקא בכרטיס מסך. אבל זה נתון לשיקולכם איפה בדיוק כדאי להשקיע. זה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT המעבד כרגע בOC של 3.4 ומערכת הפעלה של Wi…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Krishi,

אני מקווה שזה קשור לפה, אם לא אשמח שתפנו אותי לפורום הנכון היי, קיבלתי טלויזיה חדשה LG 55UK6300Y חיברתי אליה את המחשב שלי עם כבל HDMI2.0 יש לי בעיה כשאני מנגן סרטים של 1080p, התמונה לא עוברת חלק ויש תקיעות קטנות כאלה. אם אני שם רזולוציה של 720p במסך אז עובד בסדר (גם סרטים של 1080p וגם 720p). השאלה ממה זה יכול לנבוע, מהטלויזיה או מהמחשב. זה המפרט של המחשב זיכרון 8 ג'יגה DDR3 אינטל i3 4170 כרטיס מסך nvidia geforce gt 730 (אני יודע שהוא די ישן אבל במפרט שלו אמור לתמוך עד 4K) אז מה זה יכול להיות? הטלויזיה? הכרטיס מסך? אולי המקודד? (אני משתמש בmadvr, אם יש הגדרות מיוחדות שצריך לעשות שם) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. כל זה בהתחשבות הזו win7\DX11 games 2006-2015 1080P\1200P 16:10 שקלתי להחליף את ה7970GHZ, הוא מספק אותי בביצועים פשוט יש בעיית חום ויש צורך בהחלפת הפדים והחלפת הברגים שנאכלו, החלפת משחה, הוספת מאווררים במארז וכמובן נשקללת הצריכה המוגזמת במילים אחרות הדבר נהפך לפחות ופחות כלכלי וכדאי, יש מחליף ראוי שלא ישחט את הכיס ויתן ביצועים טיפלה טובים יותר בפחות מאלפייה? יש צפי לכרטיסים חדשים בשוק ושווה להמתין?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. השוויתי קצת מחירים של מסכי 17" LCD בזאפ, וגיליתי שבין הזולים ביותר (2300-2500 ש"ח) אפשר למצוא מסכים של חברות שלמיטב ידיעתי הן טובות, עם RT16... הנה כמה דוגמאות: Sony: http://zap.co.il/model.asp?model_id=30238 Acer: http://zap.co.il/model.asp?model_id=23554 Benq: http://zap.co.il/model.asp?model_id=30962 מבין שלושתם רק ל-Acer יש חיבור DVI, אבל סוני נותנים 4 שנות אחריות... עכשיו (כרגיל) השאלות... 1. נתחיל ב-WTF?! מסכים טובים עם RT16 לא אמורים להיות הרבה יותר יקרים? או שאני מפספס משהו? 2. אני מניח שעקב ה-RT הנמוך המסכים האלה אמורים להיות מספיק טובים למשחקים וסרטים? 3. והאם DVI באמת כ"כ חשוב? ה-4 שנים אחריות אצל סוני קורצות לי יותר... (כן, יש לי יציאת DVI בכרטיס מסך). תודה מר…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. מפתחת השבבים בירוק ממשיכה להפתיע אותנו עם דור ה-Maxwell 2.0 שלה ומשיקה, בהתאם לצפי, כרטיס GeForce GTX 980 בגודל ויכולת מלאים אשר מותאם למחשבים ניידים לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-שיא-טכנולוגי-nvidia-משיקה-gtx-980-שולחני-עבור/

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Big_Guy7,

חשבתי על שיפור למחשב שלי... ובין הדברים יש גם כרטיס מסך. קודם אני רוצה לבדוק קצת ולראות כמה יעלה לי כל הסיפור ואז לראות אם בכלל משתלם להתחיל לשפר.. אני צריך כרטיס של AGPX8 בתקציב של עד 450 וכמובן כמה שפחות-->ככה יותר טוב =] תודה על העזרה

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by SmokingDrugs,

היי, יש לי מחשב all in one של dell ( מי שלא יודע מה זה מחשב all in one זה מחשב ללא קופסה כמו imac וכאלה... ) ואני רוצה לשחק battlefield 4 הבעיה היחידה היא שהכרטיס מסך שלי לא מספיק חזק. התקשרתי לחברה שממנה קניתי את המחשב ושאלתי אם ניתן להחליף כרטיס מסך, חלק אמרו כן וחלק אמרו לא O_O. בקיצור, אתם חושבים שאפשר להחליף כרטיס מסך במחשב כזה ? ( לא בבית, במעבדות.. ) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. שלום אני לא ממש מרוצה מהביצועים של הכרטיס מסך שלי... ואני רוצה להחליף אותו בכרטיס הרבה יותר חזק. אני מכון להשקיע עד 2000 שקל האם יש תחלופה אחרת???(אני מביא 7800gt יד שניה ב-2000..) נ.ב בכמה אני יכול למכור את הכרטיס שלי??(שימו לב שיש עליו קירור של זלמן והוא בא עם כל הסט של vivo)

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום יש לי בעיה המחשב לא מזזה את כרטיס המסך החיצוני שלי geforce 9400 הוצאתי הכנסתי 100 פעם אני בודק שהוא יושב טוב אז כרגע אני מובר לכרטיס מסך המובנה שבמחשב קניתי היום כרטיס מסך חדש של gigabate החלפתי בינהם ושומדבר לא מזהה מסך שחור אני לא מבין אין שני כרטיסי מסך לא עובד ועוד אחד חדש מישהו יודע מה הבעיה עד לא מזמן זה עבד טוב וםתאום לא עולה מציג מסך שחור אז נאלצתי להשתמש בכרטיס מסך המובנה שלא מספיק טוב בבקשה תעזרו לי תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. Started by emil001,

שלום רב לכולם, היום הכרטיסים הגרפים התקדמו מאוד והנתונים שלהם מאוד גבוהים, כמו כן הביצועים של הפלסטיישן והקסבוקס גם כן גבוהיים מאוד! השאלה שלי היא האם יש כרטיסים גרפים שמגיעים ליכולות של הקונסולות המשחקים או אף מעליהם.. ההתלבטות באה מזמן המחייה של הקונסלות שיצאו בשנת 2006, אנחנו כבר ב2011 עוד חודשיים.. והטכנולוגיות התקדמו מאודד !! תודה על כל עזרה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by sashakrik,

שלום, קניתי את ה- Sapphire 6950 2GB ואני מעוניין לפתוח אותו ל- 6970. http://tms.co.il/product/10197 יש מדריך מומלץ או איזה דגשים מיוחדים בנוסף למה שרשום במדריך של techpowerup ? http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/vidcard/159

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אחרי התקנה של HD5750 המחשב עולה לאט .לוקח זמן למסך להידלק ובכרטיס הקודם 8600GTS זה היה טס

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Rockstatement10,

ההתלבטות היא כזו: RX 570 / GTX 1060 / GTX 1050 TI / RX 580 / RX 470 אני יודע שהכרטיסים טובים יותר מאשר 1050 TI, אבל אני מחפש לקנות כרטיס שיהיה המשתלם ביותר ביחס לעלות מול ביצועים. כלומר, שהכרטיס לא יהיה חזק בקצת מכרטיס אחר ויעלה הרבה יותר... משהו משתלם. מחפש כרטיס בשביל מחשב חדש שייבנה, אני מחפש לקנות בנפרד כי אני מחפש את האופציה הכי זולה. הבנתי שהכרטיס RX 570 היה ממש זול ובזמן האחרון המחירים אצל AMD זינקו המון, למה זה ככה בארץ? איזה כרטיס הכי משתלם? התקציב הוא עד 1300 בערך. המעבד יתאים והרזולוציה FHD.

17. היי, מקווה שזה המקום הנכון, נראה לי הכי הגיוני. בכל אופן, נתקלתי בבעיה מאוד מתסכלת (לא קרה בעבר) כשאני מנסה לעדכן את הדרייבר של הכ.מסך הנ"ל. אופן ההתקנה זהה לכל הפעמים שעדכנתי את הדרייבר: מבצע Uninstall רגיל דרך הוינדוס > המחשב מאתחל > עולה ב Safe Mode > מוחק את כל השאר בעזרת Driver Sweeper > מתקין את הדרייבר החדש לאחר איתחול. אך הפעם שניסיתי להתקין, ההתקנה התחילה כרגיל ובסוף קיבלתי הודעה: installation complete warnings occurred during installation http://imageshack.us/photo/my-images/812/errorff.jpg בפועל לא הותקן הדרייבר, ולא הופיעה שום הודעה לגבי איזושהיא בעיה ב Log. בהתחלה ניסיתי דרך ה Downloder של האתר של AMD שעושה Detect ומוריד את הגירסה העדכנית. …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by ohad,

1. מזה AGP כפול 4 והעים זה תומך במחשביי פנטיום 3 כי ראיתי בכרטיס מסך שאני הולך לקנות AGP כפול 4 ורציתי לדעת העם זה יתמוך במחשב שלי שהוא פנטיום 3 ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by iveco,

הכרטיס מסך שלי עובד תקין הכול סבבה מבחינת מעלות 40- 75 במשחק הכול על הנייר תקין רק שמתי לב שהוא מזהה את הכרטיס שלי PCIE 2.0 X16 אבל בפועל הוא עובד X1 אני משתגע למה ? ניסיתי הכול בביוס = הגדרות = כתוב X 16 ניסיתי אפילו לאפס את ההגדרות כלום לא עוזר , הסרתי דרייברים עידכנתי דרייברים כלום , הדבר היחיד שלא עשיתי זה להחליף כבל 6 פינים אבל קשה לי להאמין שזאת הבעיה זה ספק איכותי מאוד של סיסוניק . ב MSI AFTERBURNER הזזתי את התדר של הזיכרון OC אבל לא אישרתי את זה V וחשבתי שכל עוד אני לא מאשר את זה כלום לא יקרה ושהזזתי היה מסך לבן ורעש של נקישות כמו כונן קשיח HDD מכני , כיביתי את המחשב אולי זה בגלל זה ? הכול עובד תקין הכרטיס עובד הכול מעולה פשוט X1 לא 16 , יכול להיות שהחיישן שלי הכר…

20. שלום לכולם וצהריים טובים, רק לפני מספר דקות נגלה לעינינו משהו מיוחד בכרטיס המסך של ג'יגהבייט, ה2900XT. אז מה מיוחד?, אותו באנדל, אותו כרטיס, מה שונה?! לאחר שמסתכלים טוב טוב על הכרטיס, מוצאים עליו צינור היט פייפ (צינור קירור) שלישי! מסתבר, שג'יגהבייט חרגה מתכנון הייצור של ATI-AMD, והחליטה לעצב את הקירור בדרך שלה. בתגובה לכך, ג'יגהבייט מוסרת, שהקירור שהיא עיצבה, יהיה הרבה יותר יעיל ושימושי מהעיצוב המתוכנן. עד כמה הוא יהיה יעיל?, עד כמה הוא יהיה שימושי?, האם הוא ישפיע על הביצועים?, בשביל התשובה הזאת נצטרך להמתין... עד כאן, אור כהן

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by t d,

שלום! אני מתכוון היום לקנות את המסך: LG L1780Q בג'ירו שבבצרה, הבעיה היא שבאתר של LG כתוב שלמסך זה גודל נקודה של 0.264 ולעומת זאת באתר של ג'רו כתוב שזה 0.294, מין הסתם זה הבדל עצום, אבל זה כתוב תכלס על אותו הדגם אז אני משאר זאת שגיאת הקלדה, השאלה שלי היא האם יש רק דגם אחד של ה1780Q אשר 0.264 הוא הגודל נקודה שלו? או שהם הוציאו גם גרסה חלשה של המסך שבה גודל הנקודה הוא 0.294? תודה!

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. <p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>אני ממש מתלבט בין שני הכרטיסים מה דעתכם??</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by YairZ,

חברת AMD מקצמת את מחיר כרטיס המסך החד ליבתי המוביל שלה, Radeon R9-290X, בעשרות אחוזים לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-%d7%9e%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%93%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1-%d7%94%d7%93%d7%92%d7%9c-%d7%9c%d7%97%d7%a6%d7%99-%d7%94%d7%aa%d7%95%d7%a8%d7%9f/

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by shloosh,

אני מתכוןן שהוא לא נכנס למארז מסויים או למעבד מסויים????

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכולם אני ממש מבולבל...הזמנתי 2 כרטיסי 8800GTS ואני מתלבט אם להחליף באותו מחיר בערך לCF של שני 4850 או ל SLI של שני 9800GT : אני חייב תשובה כדי לשנות את הקנייה... השאלה היא מה עדיף מבחינת: 1. ביצועים 2. מחיר 3. תאימות למשחקים כמו קרייסיס ואחרים 4. חום ורעש תודה רבה לכל העונים

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.