כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
הסאגה סביב נפח הזכרון החצוי של הדגם הפופולרי מתקרבת לסיומה. כנראה סוף מאכזב? NVIDIA תחזיר כסף לכל מי שרכש את ה-GeForce GTX 970, אבל לא בארץ המשך לכתבה המלאה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי כמעט 3 שנים עם ה270X אני רוצה לשדרג לכרטיס חזק יותר יש לי שתי אופציות R9 390 יד 2 במחיר 800שקל או RX 480 8GB במחיר 1100 -/+ חדש לגרסות צד שלישי מחול דרך קרוב משפחה. מה אתם ממלצים ראיתי במבחנים שה390 יותר חזק אין לי בעיה שצורך יותר חשמל , השאלה האם יש יתרון לRX 480 חוץ מצריכת חשמל. שאר המפרט I7 X5660 3.8GHZ X58A UD3R USB 3 SATA 3 12GB RAM SEASONIC S12II 620W מסך יהיה 1440P בקרוב
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יצרנית כרטיסי המסך AMD לא נשארת חייבת לאנוידיה שעושה רעש לאחרונה, ומתכננת להשיק גם היא כרטיסי מסך חדשים לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-%d7%9c%d7%90-%d7%a0%d7%a9%d7%90%d7%a8%d7%aa-%d7%97%d7%99%d7%99%d7%91%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-r9-390x-%d7%9c%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%91-gtx-980/
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
hi, sorry i cant type in hebrew now, i just installed windows and i am too lazy to put on hebrew this is my problem: i have just bought a new radeon 9500 pro, formatted my hdd, put on a fresh install of windows, installed dx9, and then put on the catalyst drivers. everything was fine when i started up windows, movies were playing, the refresh rate was good, but when i put on something in 3d like a game the computer just froze or restarted! i have tried all windows versions like ME,98 etc. and i get the same problem in every one of them. i really dont know what to do now.. maybe i should change something in my bios, i dont know.. oh, and i didnt touch the bios mod u ca…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ASUS NVIDIA GTX550 TI מול Gigabyte AMD Radeon HD 6850 OC איזה כרטיס מסך יותר טוב או עדיף? A
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כבר שבוע עם הDell 2005FPW שלי. למזלי, הייתה לי חסימה מהפורומים הנהדרים האלו כך שיכולתי להתרכז בעבודה עליו (תכנות). למי שלא מכיר, מדובר במסך רחב (יחס של 16:10, ולא 16:9 כמו הטלוויות), בגודל 20 אינץ', ועם זמן תגובה של 12\16 מילישניות (תלוי לנתונים של מי מאמינים). הפאנל הוא מתוצרת LG.Philips, ונמצא גם בApple Cinema Display. הרזולוציה היא 1680x1050, כלומר מעט יותר ממסך 17\19 לגובה, ומעט יותר ממסך 20 לרוחב. המסך עולה בארץ 750 דולר, שזה באמת גרושים בהשוואה לכל מסך 20 אינץ' ובמיוחד למסך ייחודי עם פאנל מהטובים בשוק (מוזמנים לקרוא את הביקורת בAnandtech). ה20 אינץ' הסטנדרטי של Dell (ה2001FP), עולה 6000 ש"ח (בחו"ל ייצורו הופסק וכעת הם מוכרים את ה20 הרחב בלבד). מבחינת גודל פ…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני בחרתי למחשב החדש שלי(עדיין לא קניתי,עוד שבוע בערך) את הכרטיס Gigabyte 8800GT 512MB, והוא עולה בערך 210-230$ בחו"ל(אני קונה בחו"ל), אבל היום ראיתי שיש עוד כרטיס(שלא שמתי אליו לב) Palit 8800GT 1GB ושניהם עולים בערך אותו הדבר,עם הבדל מינימלי של מקסימום 20$, אז הGIGABYTE נותנים ברוב הדברים ביצועים יותר טובים,אבל לPALIT יש פי 2 יותר זיכרון, אז איזה מהם כדאי לי יותר?(עם התחשבות לטווח הארוך של כמה שנים,ואני קונה מסך Dell 2007WFP עם רזולוציה 1680x1050) תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעוניין לקבל הצעה לכרטיס מסך וספק עד 100 ש"ח.המפרט שלי בצד ,המסך שלי 22 ואשמח לשחק ברזולוציות גבוהות עם הגדרות גבוהות.לא יכול להגיד רזולוציה ספציפית אבל עדיפות למשהו גבוה. אין לי מצב לחריגה מהתקציב אבל אשמח אם אפילו יהיה יותר נמוך קצת מ1000 כי זה הקצה. מה שעוד חשוב כמובן שהספק יחזיק את המערכת כמו שצריך לא גבולי או משהו כזה.ומצד שני לא צריך ספק שהוא מעל ומעבר. הקיצר הבנתם אני מניח,אשמח להצעה הכי משתלמת לדעתכם. בתודה גל כמו כן שכחתי לציין שאני רוצה את 2 החלקים מאותה חנות ושתהיה מאזור נהריה קריות.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה עתה התקנתי את הכרטיס המפוצץ הזה - 128Mbyte DDR - עם האיוורור המוזר . כשזה הגיע מהחברה (בבאר שבע) ניתן לשים לב להתלהבותם של המשווקים המקומיים בזה שפתחו את האריזה , צרבו לעצמם את המשחקים וכנראה שניסו את הכרטיס , מה שגם גרם לעיקוב הנורא ! משום מה צריך להרגיע את החברה שמשווקים (כנראה גם אותי מההתלהבות) במיוחד בדרום .
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע ניסינו אני ובן דודי לחבר באמצעות מתאם בין כרטיס המסך לטלויזיה (שצד אחד 21 פינים מתחבר לטלויזייה והצד השני כניסת SVIDEO מתחבר לכרטיס) הבעייה היא שבמסך הטלויזיה רואים פסים לבנים רצים לאורך המסך, ריצוד נוראי, איכות ירודה והתמונה נמצאת במרכז המסך ומשאירה שוליים שחורים בקצות המסך. האם מישהו יכול לייעץ כיצד לסדר את התצוגה על גבי מסך הטלויזיה והאם הבעייה יכולה להיות בגלל כבל או מתאם לא טוב ? כרטיס המסך הוא LEADTEK G-FORCE 4 4400 והטלויזייה היא של חברת Sansui 21" לא שטוחה והתצוגה מתבצעת ע"י NVIEW האם מישהו התנסה בתצוגה על מסך טלויזייה ? אם כן כיצד לשפר את הריצוד והאיכות לקבלת תמונה חלקה ואיכותית ? והאם להשתמש בתצוגה מסוג PAL או NTSC ? תודה, אסף :smoke:
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שלדעתי הכותרת מסבירה מצוין: יש לי( GTEFORCE3 TI200 (ASUS DELUXE אם זה משנה משהוא, בכל מיקרה, אני רוצה להיפטר מהמסך הישן שלי(SAMSUNG 753DFX אם מישהוא מעוניין) ולקנות מסך TFT\LCD ואני לא רוצה להידפק כמו עם הסמסונג, קודם כל אם מישהוא יודע מה ההבדל בין TFT ל LCD ואיזה מסך כדאי לקנות(15")?? אני משתמש במשחקים תוכנות אינטרנט אני צריך מסך טוב שאפשר לעבוד מולו שעות! אני צריך מסך שיכול ליהיות מאחוריו שקע( הסמסונג לדוגמא אם יש מאחוריו שקע הוא מתחיל לירעוד...) בקיצור, תודה למי שיענה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי עזרתכם בבחירת כ.מסך בין הדגמים : דגם1 : SAPPHIRE VAPOR-X HD 7970 GHz EDITION 3GB GDDR5 דגם2: ASUS GTX 670 DirectCU II: coolest and quietest 28nm card אשמח אם תתיחסו ליכולות ה-3D של כל כרטיס: מה עדיף ? באיזה כרטיס תכונת ה- 3D עובדת "חלק" ? האם צריך להוסיף במחשב חומרה נוספת או תוכנה לצורך זה ? אם כן אז איזה לדוגמה ? מי יותר טוב מבחינת משחקים , סרטים ו- 3D ? באיזה גודל מסך אוכל להשתמש ברזולציה של 1030P בכל כרטיס ? במה הייתם בוחרים ? אשמח גם לקבל המלצה למסך 3D מתאים
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
א/ג נכבדים ברשותי כרטיס מסךEVGA//FTW//GEFORCE GTX660 שפורק ממחשב נייח שלי בן שנה פורק בגגל בעיות שגרם האם ניתן וכדאי לתקן ??? בכבוד רב ובתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, המפרט שלי: asrock h61m-hvs xfx 450w core edition (כנראה לא יסחוב?) i5-2400 HD 6950 8GB RAM 1 x SSD 2 x HDD מכוון ל 1080p 60FPS חשבתי על GTX 1060 6GB, אבל השאלה היא האם יש טעם בשדרוג שכזה, או האם מדובר באוברקיל בגלל צוואר הבקבוק של המעבד? (במיוחד במשחקים כמו The Witcher 3 ,BF1) אודה לעזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אהלן, איך אני מחבר את המחשב לטלוויזיה כך שינגן סרטים ויעביר וידאו ואודיו גם יחד דרך חיבור ה-HDMI? לוח Intel Eva Cove DG35EC כרטיס מסך Sparkle Geforce GT210
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ייתכן בגלל שהייתי רגיל ל60HZ? אני עובד עליו כמה שעות בלבד.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36611 במיוחד ברזולצייות גבוהות!
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי הייֿ, אז כמו שאמרתי... בוגר דיאבלו 1, רוצה לשחק ב-4. הכרטיס מסך כנראה לא יסחוב (1050 TI, משנת 2016 בערך). מה לקנות? חשבתי על תקציב של כ-1500 ש״ח.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ההתלבטות היא בין RX580 / GTX 1070. ברור ש-1070 חזק יותר אבל השאלה אם זה באמת כדאי להגיע ל-120FPS? אחרת יהיה אפשר לחסוך בכרטיס מסך.. מדובר כאן במסך טלויזיה של 40 אינץ', זה משנה משהו? הכרטיסים האלה ילכו טוב עם R5 2600 נכון?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בזמן האחרון שמתי לב למשהו מוזר במסך שלי. כשאני מסובב אותו לצדדים התמונה משנה את המקום שלה, כאילו כל שטח התצוגה זז הצידה ולמעלה. בדקתי אם בגלל הזווית זה נראה ככה, ואני חושב שלא. מישהו שמע/ראה/התנסה בתופעה הזאת ? זה בסדר ? ??? המסך הוא IIYAMA 413 PRO, די חדש.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר צרב לי את המשחק Medal of Honorמ ISO.אח"כ העתקתי את הקראק לתיקיה המותקנת והפעלתי(הקראק עושה replace על הקובץ הרגיל).לאחר כמה שניות,אני נתקע בהודעה: Could not load OpenGL subsystem תוכלו כמוכן לראות למטה screen shot .. ברשותי כרטיס מסך Geforce 2 Ti 32MB עם דרייבר אחרון 2832 מתאריך 3.2002 האם משהוא נתקל כבר בתופעה זו?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי שאלה שאולי תהפוך לבעיה :-[ אני לא מזמן רכשתי לי את ה- GeFORCE FX 5600 עם 256 MB זכרון של PALIT ולוח אם של גיגהביט (FSB 800 dual ddr דגם P4 TItan 8s655fx) השיפור מכרטיס GEFORCE 2 GTS 64 MB לא היה משמעותי :-\ ואכשיו כשיצא התוספת החדשה של splinter cell אני רואה שהמשחק לא שופר בכלל בביצועיו (הראיה התרמית עדיין מגמגמת במקסימום גרפיקה ויש נקודות מסויימות שהוא מעלים לי את התאורה - פשוט אני לא רואה אור בנקודות הללו ואני יודע שאמור להיות שם אור!) ואפילו נהייה טיפה דפוק יותר (אני לא יכול לדבר על משחקים אחרים כי לא הייתה לי סיבה להתקין אותם שוב אחרי הרכישה) אני לא יודע אם אני צריך לעשות משהוא ואם כן מה?!?!?!?!? בבקשה מכם עזרה :-\ :'( (p.s: got 1.7GH on cpu and 512 …
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בליזארד שחררה את המפרט הרשמי המומלץ כדי לשחק בדיאבלו 3: Windows® Vista/7 (latest service packs) Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8 GHz 2 GB RAM NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better מתוך האתר הרשמי אני לא עומד בדרישה של כרטיס המסך כרגע. ראיתי מיליון כרטיסי מסך זולים שנחשבים טובים בהרבה מ HD4870 למשל Sapphire ATI Radeon HD5750 1024MB GDDR5 הבעיה העיקרית היא שיש לי ספק כח של Enermax 400W וזה מסתבר לא מספיק לכרטיסים "חדשים". לעצתכם אודה!
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא יודע איפה שמעתי את זה, אבל כרטיסים של NVIDIA מריצים פיזיקה ברמה יותר גבוהה מה-ATI. האם זה נכון? האם הכרטיס שברשותי (6950) גם יכול להריץ פיזיקה ברמה גבוהה? אשמח קצת לפירוט בנושא הזה.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-