עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שאני משחק יש משהוא שתמיד מפריע לי ,בעבר זה לא הפריע כי המחשב הפעיל כמעט את כל המשחקים בלי בעיות עכשיו קצת בעיה, שאני משחק במשחקים כמו sniper elite v2 שהמחשב מריץ לי אותו בשטח סגור 60 FPS ובחוץ 30-35 הבעיה זה הצניחה במהירות זה גורם לזה שהמשחק מהיר ופתאום נתקע באיטיות, רציתי לדעת אם יש תוכנה שמגבילה ת FPS באופן קבוע למספר מסוים שאני בוחר, לדוגמא להגביל את ה FPS ל 35 וככה גם בשטח סגור וגם פתוח ישאר לי 35 יציב וככה לא יהיו תהפרשים האלו. המערכת: e8400 4gb ram 250gts דרייברים מעודכנים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. Started by KingYes,

אני לא יודע איפה שמעתי את זה, אבל כרטיסים של NVIDIA מריצים פיזיקה ברמה יותר גבוהה מה-ATI. האם זה נכון? האם הכרטיס שברשותי (6950) גם יכול להריץ פיזיקה ברמה גבוהה? אשמח קצת לפירוט בנושא הזה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by eli1024,

שלום לכולם , אני אתחיל במפרט שלי שיהיה לכם תמונת מצב מעבד : intel q9300 ללא אובר קלוק לוח : asus p5n-d nforce 750i זיכרון : 4 גיגה ספק : 750w עם הספק של 62 אמפר ב-12v כמובן עם אפקטיביות של מעל 80% כרגע יש לי כרטיס מסך 8800gt עם אובר קלוק מהחברה ועדיין מריץ לי הכל על גרפיקה יפה אבל מעוניין ביותר הבעיה שאני מחפש כרטיס חזק בהרבה וגם שקט באותו זמן אני לא רוצה לשמוע את המחשב שלי שאני לא משחק כרגע אני שולט בסיבובי מאוורר כרטיס מסך שלי ידנית ככה שאני לא משחק אני בקושי שומע את המחשב שלי אז צריך פיתרון דומה בכרטיס החדש או עדייף שיבוא שקט תקציב זה לא בעיה אבל לא רוצה לקונות כרטיס שאני לא אנצל בגלל צוואר בקבוק שיבצר בגלל המעבד שלי תודה מראש לכל העונים! אשמח לקבל חבות דעת על…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. יש לי Radeon 9100 של חברת ספיר .. עכשיו ראיתי את המדריך לעשות Flash ל FireGl 8800 האם Radeon 9100 זהה ל Radeon 8500 ביכולות של המעבד .. ? אני מדבר על הגירסה של ה 128 MB .

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. ברשותי כרטיס מסך מדגם כרטיס מסך Asus Nvidia GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 DUAL-GTX1060-O6G. הכרטיס ברשותי כ 9 חןדשים מהו המחיר ההגיוני שאוכל לימכור אותו?

6. שאלה בכותרת תודה מראש

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. בליזארד שחררה את המפרט הרשמי המומלץ כדי לשחק בדיאבלו 3: Windows® Vista/7 (latest service packs) Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8 GHz 2 GB RAM NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better מתוך האתר הרשמי אני לא עומד בדרישה של כרטיס המסך כרגע. ראיתי מיליון כרטיסי מסך זולים שנחשבים טובים בהרבה מ HD4870 למשל Sapphire ATI Radeon HD5750 1024MB GDDR5 הבעיה העיקרית היא שיש לי ספק כח של Enermax 400W וזה מסתבר לא מספיק לכרטיסים "חדשים". לעצתכם אודה!

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by iveco,

יש לי לוח אם של גיגהבייט H61-S1 הלוח אם הוא MATX והכרטיס מסך מכסה לי 2 מתוך 4 של ה SATA איזה מעצבן זה , מי הטמב_ שעשה את הלוח הזה ? הכרטיס מסך 430GT הפשוט יותר לא מכסה את ה SATA לא יודע מה לעשות ... ממש חמור היצר_ הזה ... נראה לי אני אחזור ל 430GT איזה באסה זה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. היי עזרתכם בבחירת כ.מסך בין הדגמים : דגם1 : SAPPHIRE VAPOR-X HD 7970 GHz EDITION 3GB GDDR5 דגם2: ASUS GTX 670 DirectCU II: coolest and quietest 28nm card אשמח אם תתיחסו ליכולות ה-3D של כל כרטיס: מה עדיף ? באיזה כרטיס תכונת ה- 3D עובדת "חלק" ? האם צריך להוסיף במחשב חומרה נוספת או תוכנה לצורך זה ? אם כן אז איזה לדוגמה ? מי יותר טוב מבחינת משחקים , סרטים ו- 3D ? באיזה גודל מסך אוכל להשתמש ברזולציה של 1030P בכל כרטיס ? במה הייתם בוחרים ? אשמח גם לקבל המלצה למסך 3D מתאים

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by yfbr,

האם מישהו יכול לאשר או להזים את השמועה לפיה מסכי פריוויו ומאג הינם מוצר זהה שרק משווק תחת שמות שונים ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by lamborghini,

בגלל הדיון פה שראיתי שזה משפר את האיכות גם ל nvidia אז החלטתי להתקין .. בהתקנה בחרתי ב שיפור איכות התמונה ולא בשיפור ביצועים ... אז הרתי aquamark ותראו את התוצאות ליפני ואחרי.. ליפני AquaMark Score: 9212 (CPU: 5313, GFX: 1008) שזה נורמאלי למפרט שלי .. אחרי AquaMark Score: 8872 (CPU: 8956, GFX: 933) מה זה התוצאה הזאת ל cpu ???? ואיך זה שב cpu יוצא לי יותר גבוה מבכללי ????

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by shadow_007,

למישהו יש את הכרטיס על לוח Asus p4s8x-x?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by yirmi_opp,

סוף סוף קיבלתי את הכרטיס msi gforce3 ti200 128 mb הוא משו משו ראיתי שיש שמה אפשרות להמהרה דרך התוכנה, עד כמה אפשר להעלות בלי להכנס למערכת קירור וכל אלה? האם בכלל מומלץ להמהיר את הכרטיס?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by sgsg,

שלום, בזמן האחרון שמתי לב למשהו מוזר במסך שלי. כשאני מסובב אותו לצדדים התמונה משנה את המקום שלה, כאילו כל שטח התצוגה זז הצידה ולמעלה. בדקתי אם בגלל הזווית זה נראה ככה, ואני חושב שלא. מישהו שמע/ראה/התנסה בתופעה הזאת ? זה בסדר ? ??? המסך הוא IIYAMA 413 PRO, די חדש.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. כל זה בהתחשבות הזו win7\DX11 games 2006-2015 1080P\1200P 16:10 שקלתי להחליף את ה7970GHZ, הוא מספק אותי בביצועים פשוט יש בעיית חום ויש צורך בהחלפת הפדים והחלפת הברגים שנאכלו, החלפת משחה, הוספת מאווררים במארז וכמובן נשקללת הצריכה המוגזמת במילים אחרות הדבר נהפך לפחות ופחות כלכלי וכדאי, יש מחליף ראוי שלא ישחט את הכיס ויתן ביצועים טיפלה טובים יותר בפחות מאלפייה? יש צפי לכרטיסים חדשים בשוק ושווה להמתין?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by eyal00,

יש לי GTO2 וכבר פתחתי לו צינורות ועשיתי גם OC,אבל משחקים עובדים דיי גרוע. FEAR למשל עובד על 1024X768 וכל שאר ההגדרות על MEDIUM בלי פילטרים והמשחק מקרטע. אני יודע שFEAR משחק כבד,אבל עדיין הוא אמור לעבוד קצת יותר טוב. HALF LIFE 2 היה עובד אצלי על הכי גבוה,אבל עכשיו הוא גם מקרטע מידי פעם(על רזולוציה הכי גבוהה). חשוב לציין שזה קרה עוד לפני הפתיחת צינורות והOC

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. יש לי ספק כוח HEC 450W עם כרטיס HD 4870 ומעבד i5 750. הכל רץ אחלה בינתיים. אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך ל-GTX 580. בדף המוצר של EVGA כתוב שהוא דורש ספק כוח מינימלי של 600W. זה אומר שאני פשוט אשרוף את הספק הנוכחי אם אתקין את ה-580 במחשב? מה עם ה-570?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by X-Gamer,

?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by 456,

אני קונה מחשב חדש בקרוב. בחרתי את הכרטיס הבא בכותרת ASUS Ati Radeon X1950PRO 256MB PCIe שמחירו בskypc עומד על 918 ש"ח. תגובות שלכם על הכרטיס הזה: יתרונות, חסרונות והאם אפשר במחיר זה למצוא כרטיס יותר איכותי בחינת ביצועים ומהירות וכו'.. אשמח לתגובות שלכם, אופיר.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by gal,

מעוניין לקבל הצעה לכרטיס מסך וספק עד 100 ש"ח.המפרט שלי בצד ,המסך שלי 22 ואשמח לשחק ברזולוציות גבוהות עם הגדרות גבוהות.לא יכול להגיד רזולוציה ספציפית אבל עדיפות למשהו גבוה. אין לי מצב לחריגה מהתקציב אבל אשמח אם אפילו יהיה יותר נמוך קצת מ1000 כי זה הקצה. מה שעוד חשוב כמובן שהספק יחזיק את המערכת כמו שצריך לא גבולי או משהו כזה.ומצד שני לא צריך ספק שהוא מעל ומעבר. הקיצר הבנתם אני מניח,אשמח להצעה הכי משתלמת לדעתכם. בתודה גל כמו כן שכחתי לציין שאני רוצה את 2 החלקים מאותה חנות ושתהיה מאזור נהריה קריות.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by roes,

מה זה fsaa ?? ומה זה עושה? זה קשור ל AA או ל AF ?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by sevenX,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36611 במיוחד ברזולצייות גבוהות!

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by T-Flash,

האתר TheInquirer פירסם היום כתבה על הגרסה הראישונה של ה 1900GT. הכרטיס שהופיע במעבדותיהם היה בגרסא מסחרית (Retail), כלומר מ ATi. כזכור, הכרטיס יהיה מבוסס ליבת R580 עם קלוקים של 574MHZ לליבה ו 1188MHZ לזיכרונות (קצת שגרתי ). אין מידע מדוייק עדיין על כמות צינורות העיבוד, אבל לפי השיעור הוא אמור לנוע בין 12-16 צינורות. הכרטיס אמור להיות מתחרה ל 7900GT כמובן. לפי האתר, הספקת הכרטיסים בכמויות תתחיל מ 8-9 במאי. כרטיס מצויין מחכה לנו... יום העמצמאות שמח

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. יש ברשותי תקציב של 1000 שקלים פלוס מינוס לרכישת כרטיס מסך רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי מומלץ לי לקנות שיפעיל לי הכל כמו שצריך לי יש היום gt520 1 g מפרט המחשב שלי : I5 2400 3.1 ghz זיכרון 8g לוח אם h61 ספק כח 500w לא יודע של איזו חברה אני לא מבין כל כך בתחום הגיימינג ולכן אני ממש זקוק לעזרה אני אודה לעוזרים וגם לעוזרים במייל אני אשמח תודה רבה ( אני חדש פה בפורום היום נרשמתי )

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. יש ברשותי כרטיס מסך מדגם NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB ואני מתלבט אם לעשות לו OC. המטרה היא לשפר את הביצועים במשחקים (כמו GTA IV) עם איזו תוכנה עדיף לי לעשות את זה? והאם בכלל כדאי לעשות OC? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.