כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש עד תקציב של 2500 שקל המלצות... ספק כח 800 של טרמלטק היה לפני 7950 הקנייה אמורה להתבצע כמה שיותר מהר כי אני בלא כרטיס מסך
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי הזמנתי את הכרטיס הזה: GV-NX66T128VP זה עם ה VIVO ואתמול שמתי לב בעזרת הפרום שאין לו מאוורר. אני לא מעוניין לגעת בכרטיס ללא מאוורר. רציתי לדעת האם הכרטיס המקביל שלו : GV-NX66T128D זה ללא ה VIVO ועם המאוורר באמת זהה לזה שלמעלה מבחינת ביצועים. אם כן, אני משנה את ההזמנה. תודה רבה לכם
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כך שיהיה לי תמיכה בשני מסכים ואיך עושים זאת ?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, בשביל עריכת וידאו בפרמייר + אפטר אפקטס ב1080p בעיקר - מה עדיף:GTX1060 6GB או RX480 8GB?ממה שהבנתי בכללי Nvidia עדיף לעבודה עם תוכנות של אדובי בעיקר בגלל הAcceleration עם CUDA שעדיפה על OpenCL...תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני בשוק לקנות כרטיס מסך מידריינג'י טוב והבנתי שRX580 8G הכי משתלם כרגע (~300$/1500ILS) לרזלוציה של המסך שלי: QWHD. יש לי i5-4670K מזדקן (או שכבר זקן? לא בטוח), בלי OC בינתיים. האם הוא יגביל את הפוטנציאל של הכרטיס? איך אפשר לדעת?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מובנה במעבד (4590) וR9 290 יש אפשרות להגדיר שאני לא משחק יפעל הכרטיס של המעבד ושאני מפעיל משחק אז אוטומטית זה עובר לכרטיס מסך השני?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש כרטיס מסך למשחקים כבדים. בחנות המליצו לי על XFX 6800 128MB, DVI שמחירו מאוד גבוה. מכר שלי אמר לי שעדיף לי לרכוש XFX GF4 MX4000 128MB מכיוון שההבדל במחיר משמעותי וההבדל בביצועים מזערי. מה אתם אומרים? מה עדיף?
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נראה שבסופו של דבר אני מחכה לכרטיס הזה R680 HD 2950X2X נותן 3DMARK06 - 20000 http://www.vr-zone.com/articles/R680_To_Score_20K_In_3DMark06/5325.html
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מפרט כזה: i5 4570 16GB RAM עקרונית, היה במחשב GTX780 שנהרס... וגם הספק כנראה יחד איתו... השאלה היא מהי הכרטיס המקסימלי שהמחשב הזה יכול להחזיק בצורה טובה בלי צ.ב. או שעדיף כבר לרכוש פלטפורמה חדשה, בערך רייזן 2600 + RX580
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בווינדוס אני עובד על 1024*768 במשחק אם אני שם על אותה רזולוזיה אז הכל בסדר אבל אם אני מעלה במשחקק רזולוציה אחת מעל - 1152*864 למשל אז המשחק לא מתפרס על כל המסך. בכל צד מסך יש פסים שחורים - המסכך מכווץ קצת. LG700P קרה לכם? איך נפטרים מהבעיה? (לא ידעתי איפה למקם תשאלה)
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא יודע איפה שמעתי את זה, אבל כרטיסים של NVIDIA מריצים פיזיקה ברמה יותר גבוהה מה-ATI. האם זה נכון? האם הכרטיס שברשותי (6950) גם יכול להריץ פיזיקה ברמה גבוהה? אשמח קצת לפירוט בנושא הזה.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה המלצה לכרטיס מסך הכי טוב (למשחקים כמובן) ש-5500 ש"ח יכולים לקנות. הסתכלתי בסטיקי אבל לא הבנתי מה יותר טוב Nvidia או ATI. יש עדיפות לכרטיסים שמגיעים עם OC כלול באחריות - לא איכפת לי לשלם את הכמה מאות שקלים הנוספים בשביל זה. אם יש מערך SLI ב-5500 ש"ח שעולה בביצועים על כרטיס בודד במחיר הנ"ל בבקשה רשמו גם אותו בנוסף . יחס עלות/ביצועים/כדאיות לא מעניין אותי. אם תוכלו להמליץ על כרטיסים מנועה/פנדה זה יהיה מצויין. תודה.
-
- 39 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
באשכול הזה הציעו לי את הכרטיס ATI HD4870 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=473306.0 אחרי שעיינתי בנושאים שבפורומים פה, אני לא בטוח שהוא הבחירה הנכונה קיים כרטיס מסך שעונה על הדרישות שלי, ושווה לקנות אותו? 1. בכללי, מעבר לביצועים טובים במשחקים, אני צריך שיעבוד כמו שצריך עם Aero ולא יעשה בעיות כמו הכרטיס מסך הנוכחי שלי (HD3450 AGP) שאיתו ה- Aero קורס כל הזמן (מי שמכיר את הבעיה של Desktop Windows Manager)... 2. ועוד משהו, אני עובד עם וינדוס 7, לא כדאי כרטיס שתומך ב- DirectX 11? 3. כמובן, שלא יהיה פחות טוב מ- 4870... 4. כרגע אני עובד עם מסך 19 אינץ' LG Flatron L1972H המפרט של המחשב שאני רוצה לקנות הוא: מעבד: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray לוח אם: Gigabyte GA…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתחלתי במלאכת ההתקנה של WIN7 64B. לאחר הסיום (וכמובן WINDOWS UPDATE מלא לאורך כל התהליך) התקנתי את הדרייברים של לוח האם שלא היו מזוהים, עם הדיסק שקיבלתי. כעת רציתי לעדכן גם דרייברים לכרטיס המסך (למרות שב DEVICE MANAGER נראה שאין שום הערה על תקלת חומרה) וההודעה שאני מקבל היא שהחומרה המתאימה לא מחוברת. צרפתי עוד כמה תמונות להשלמת התמונה (אך שכחתי להודיע שהשומר מסך לא עובד כי הוא מודיע על בעייה כלשהיא שכרגע שהמחשב לא לידי אני לא זוכר). למען הסר ספק, המסך מחובר לכרטיס (GYGABYTE 7790) עם ממיר כי הוא VGA בלבד. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
(לא יודע אם זה קשור לפורום הזה או לפורום OC וקירור...) מפרט המחשב בצד. הכרטיס בן חצי שנה ללא OC בכלל! בזמן האחרון (קיץ?) יש ארטיפקטים קלים במשחקים כשאני על הגדרות תצוגה גבוהות. טמפ' כרטיס 55 מעלות בממוצע (והמעבד עצמו עם OC על 55-60 מעלות, לא מצליח לקרר אותו יותר וזה כולל ניקוי מארז ומאווררים, משחה טרמית חדשה וכו') ממה שאני מכיר (ואולי אני לא מכיר טוב) יש ארטיפקטים רק בגלל OC ולא בגלל טמפ'... השאלה היא האם הארטיפקטים הם רק בגלל הטמפ'? יש דבר כזה? אולי בכלל הכרטיס שבק חיים? (או חלקית...) איך אני יכול לבדוק שהכרטיס מסך תקין? אני מכיר את התוכנות של 3dMark אבל יש עוד בדיקות חוץ מזה?
-
- 35 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע מה קורה עם מחירי כרטי המסך בעולם? נכנסתי ל newegg ול amazon us והמחירים שם מגיעים גם ל 700 ו 800 דולר על כרטיסים שעלו פעם 350?!?!? חשבתי שבתחילת 2018 יהיה מלאי והמחירים ירדו אבל נראה שזה בדיוק הפוך.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לסלוט pci-e השימוש העיקרי שלו זה משחקים . בעקרון הוא מיועד למשחקים לא כבדים - nfs: mw/ gta: sa / age of empires 3 וכדומה . השאלה שלי היא האם אני יכול להסתפק ב 6600gt או להשקיע יותר ולקנות 6800gs ? תודה רבה לעוזרים
-
- 37 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשאול מזה V-Sync, אני יודע שזה Vertical Synchronization, אבל מה זה עושה, האם זה מפשר את איכות התמונה במשחקים? אבקש לפרט, תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, מצטער על כפל הדיונים,השתלטו לי על הדיון הקודם אז ככה: אבא שלי בחו"ל עד מחר ואני מחפש לקנות כרטיס. אני מוגבל קצת מבחינת הספק sst-st50f-es של silver stone 500w לוח אם Gigabyte PA65-UD3-B3 עכשיו בחנות הכי זול הוא ראה את הכרטיס Asus GTX 970 Direct CU II OC עם צריכת חשמל נמוכה, ונכנס לי במארז. האם מחיר של 390$ שאחרי מס של 6% זה 370$, האם זה משתלם? לקנות? לא תיהיה בעיה מישום מקום, כמו לא מתאים ללוח אם או משהו כזה? (בחיבור שלו זה שיכבה כפולה) תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה קניתי 4850 ואני מאוד מרוצה מהכרטיס רק מה שאני מחבר אותו לטלויזיה הוא מופיע לי על חצי מסך בערך ואני רוצה למתוח שזה יכסה את כל המסך איך אני עושה את זה ?! אני חייב לציין שהדרייברים של ATI בממשק ממש על הפנים בנוידיה הבנתי הכל פה זה ממש מסובך
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום [= אני כרגע כם כרטיס מסך 4850 רוצה לשדרג ל gtx550 מחיר נא בין 670 ל800+ מחיר סביר בשבילי לכרטיס מסך! השאלה גם היא עם שווה לי ויש שיפור בין 4850 לgtx550? ועם זו הבחירה הטובה לעשות?תקציב שלי נא גם עד 800 חושב זה מספיק! עוד שאלה:והתלבטות והאם זה חיוני יש תכרטיס 550gtx ti ב670 מחיר די זול החבר'ה אני לא מכיר רציתי קצת חוות דעת עליה.. http://www.1pc.co.il/ninjageforcegtx...i-p-11027.html זה הכרטיס של חבר'ה נינגה.. או שעדיף לי אותו כרטיס של asus ב 800 http://comp4you.yalla.co.il/?view=pr...category=67220 יש הבדל של 130שח משנה?מה מומלץ כי שניהם על אותו עיקרון בטח המחיר פחות בגלל החבר'ה? השאלה גם עם החבר'ה נינגה הזו בעלת נסיון ומומלצת אני אישית לא שמעתי עליה .. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי מחפש המלצות לכרטיס מסך חדש שיריץ משחקים כמו fay cry 5, cod black ops 4 וכו תקציב 1500 שח +500 גג המפרט מחשב בתמונה, הספק antec 650M עדיף של Nvidia יכול להגיע פיזית לאייבורי או אם לקנות באינטרנט אז TMS מה שיותר משתלם
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי p-3 800 mhz אני רוצה לקנות רכיס מסוים אשר ישפר את יכולת המחשב בביצועיו במשחקים, מה יתן מהירות וביצעוים טובים יותר? החלפת מעבד ל- CELERON 1.8 Ghz או החלפת כרטיס תלת מימד מ-gforce 2mx ל- ATI RADEON 8500LE 128mb ??? נ.ב יש לי 256 ram
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאני משחק יש משהוא שתמיד מפריע לי ,בעבר זה לא הפריע כי המחשב הפעיל כמעט את כל המשחקים בלי בעיות עכשיו קצת בעיה, שאני משחק במשחקים כמו sniper elite v2 שהמחשב מריץ לי אותו בשטח סגור 60 FPS ובחוץ 30-35 הבעיה זה הצניחה במהירות זה גורם לזה שהמשחק מהיר ופתאום נתקע באיטיות, רציתי לדעת אם יש תוכנה שמגבילה ת FPS באופן קבוע למספר מסוים שאני בוחר, לדוגמא להגביל את ה FPS ל 35 וככה גם בשטח סגור וגם פתוח ישאר לי 35 יציב וככה לא יהיו תהפרשים האלו. המערכת: e8400 4gb ram 250gts דרייברים מעודכנים
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
בסה"כ החלפתי ספק, סידרתי קצת את הכבלים, ניקיתי אבק, מרחקתי משחה טרמית וזהו לאחר מכן הפעלתי את המחשב ולא יודע מה נכנס לי בראש לעשות בדיקה של 3DMARK 2005 ופתאום חשכו עיניי!!!! הציון שקיבלתי הוא 3945 במקום 6310!!!!!! :'( מה יכול להיות הסיבה? הספק? HELP!!!!! בא לי למות!!!
-
- 36 תגובות
- 1.8k צפיות
-