כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
מפרט - מעבד - Intel Core i3 2120 לוח אם - H71M-DGS Asrock זיכרון - 4 ג"ב 667 MHZ, של Kingston ושל Samsung. (חצי חצי) מסך - Mag R19L-s, רזולוציה מקסימאלית 1360X768 ספק מתח - לא יודע איך לברר את זה, יש למישהו רעיון? (אין לי את המפרט שקניתי את המחשב, ואין עליו תווית) כרטיס מסך -Intel HD Graphics. אני לא מחפש כרטיס מסך לשחק במשחקים האחרונים על הגדרות טובות, כי המחשב עצמו לא מתאים לזה. אני רוצה להצליח לשחק משחקים ישנים או בעלי גרפיקה נמוכה. הנקודת מבחן היא Divinity:Original Sin. חוץ מזה אין לי בעיה עם כרטיסים מחודשים או מיד שניה אם לדעתכם זה יוצא יותר משתלם וכדאי. אשמח לעזרה, תודה, תם
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להיוועץ בכם לגבי השאלה בכותרת, כנראה ירוץ על רזולוציה: 1920 על 1080. האפשרויות: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=24995 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2726_2915&products_id=24772 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_3286&products_id=26414 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2205_2334&products_id=23222 מבין כל האפשרויות ה-powercolor נראה לי המשתלם ביותר, האם יש סיבה לא לקחת אותו? (איך החברה, ואיך הוא בהשוואה לכרטיסים אחרים?) תודה רבה. [br]פורסם בתאריך: 2.09.2009 בשעה 17:46:35 ?
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חשבתי על שיפור למחשב שלי... ובין הדברים יש גם כרטיס מסך. קודם אני רוצה לבדוק קצת ולראות כמה יעלה לי כל הסיפור ואז לראות אם בכלל משתלם להתחיל לשפר.. אני צריך כרטיס של AGPX8 בתקציב של עד 450 וכמובן כמה שפחות-->ככה יותר טוב =] תודה על העזרה
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
(הבהרה: ללוחמי השמועות שבינינו תתעלמו) מדובר על 50% שיפור מ2080TI ע"פ הדלפה: https://wccftech.com/nvidia-rtx-3090-will-allegedly-offer-a-massive-50-performance-increase/
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה יש לי בעיות בכרטיס מסך שלי כבר הרבה זמן, לאחרונה זה התחיל להיות יותר ויותר חמור. זה התחיל בכיבוי המסך במשחקי דורשי גרפיקה גבווה(אני יפרט בהמשך מה זה עושה שזה מכבה תמסך) וכרגע לפעמים יש לי נקודות וורודות על המסך וגם אחרי שעה במחקים מתחיל לי נקודות וקווים (יש תמונה בהמשך) - כיבוי המסך באמצע משחק או בבדיקה ישר איך שאני מתחיל את הבדיקה בתוכנה OCCT - שינוי הגרפיקה במשחק פתאומית - קווים במסך - נקודות וורודות תמונה http://up201.siz.co.il/up1/kndadmr5dmn1.jpg זה לא רק קורה במשחק הזה! - אין לי ביטוח לכרטיס מסך בגלל FOXPC שנסגרו(פשטו רגל). - המחשב נקי ללא אבק. - לפעמים שאני מדליק את המחשב יש לי בשולחן עבודה נקודות וורודות במסך קטנות שאני מבצע ריסטרט למחשב זה נעלם. - המחשב נק…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני בהתלבטות יש לי עכשיו מחשב AMD 3000 939 לוח NF3 AGP וכרטיס מסך מגעיל אני רוצה להחליף את הכרטיס עכשיו יש לי 2 אופציות 1. לקנות את ה 7800GS לAGP ב300 דולר ונגמר הסיפור לעוד הרבה זמן עד השידרוג הבא 2. לקנות לוח עם ציפסט NF4 ו PCI-E ולקנות 7600GT (זה אחד מתחת ל78GT לא?) ב150-160 דולר מה שמשאיר לי עוד 150 דולר ללוח ובתקציב הזה אני יכול להכניס בקלות NF4 SLI אבל אני לא ישתמש בו אז אולי NF4U יש את הלוח הזה שהוא SLI אבל אני לא ממש צריך SLI ויש את זה שזה האולטרה אבל שמתי לב שגם לו יש 2 חריצי PCI-E אז חשבתי אם אני כבר הולך על לוח חדש לא שווה לי לקחת SLI ואז בעתיד לקנות עוד 76GT אחד כדי לשפר? אז מה אתם אומרים? מה כדאי לי? אני נראה לי יותר בכייון של לוח חדש וכרטיס 76GT אבל השאלה …
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה קניתי 4850 ואני מאוד מרוצה מהכרטיס רק מה שאני מחבר אותו לטלויזיה הוא מופיע לי על חצי מסך בערך ואני רוצה למתוח שזה יכסה את כל המסך איך אני עושה את זה ?! אני חייב לציין שהדרייברים של ATI בממשק ממש על הפנים בנוידיה הבנתי הכל פה זה ממש מסובך
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה קורה כל איזה שעה- שעתיים וזה לא תוקע או כלום. הכרטיס שלי על סטוק כל הזמן. ועוד שאלה רציתי לדעת איך אני יודע איזה גרסאת ביום יש לי?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לאחרונה , מסך המאג הישן (6 שנים בערך) שלי התחיל להיות ורוד (למה כל המסכים ניהים ורודים כשהם מתחילים להתיישן?) וזה ממש מעצבן תעיניים. אז החלטתי לקנות מסך חדש כנראה 15 אינץ' (הבנתי שב lcd 15 זה כמו בסיארטי 17 כן?) . השימוש הוא סרטים ומדי פעם גם משחקים אז חשוב גם שיהיה זמן תגובה נמוך . יש לציין שאיני צריך רמקולים בתוך המסך. ועוד שאלה אחת קטנה לקראת הסוף:האם ההבדל בין חיבור dvi לחיבור הרגיל באמת מורגש?אם כן אז אנא המליצו לי על מסך עם dvi וחיבור רגיל (שכרגע שחכתי איך קוראים לו...) כי עכשיו יש לי ג'יפה שתומך רק בחיבור הרגיל. תודה!
-
- 31 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בדומה לשרשור "מיחזור בתקופה בה הטכנולוגיה המחשובית כמעט עומדת במקום" בו עשינו ב- 8.7.2017 תהליך חידוש לכרטיס מסך hd6850 משומש בן 7 שנים (שרכשנו ביד שניה ב- 50 שקלים) לינק לתזכורת: https://hwzone.co.il/community/topic/578349-מיחזור-בתקופה-בה-הטכנולוגיה-המחשובית-כמעט-עומדת-במקום/?do=findComment&comment=5067738 להלן ממצאים יפים מתועדים בסרטון שהעלו ליוטיוב על כרטיס דומה HD5850. המשמעות היא ירידה בטמפרטורת העבודה, מלווה בעלייה בביצועים המתקבלים:
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מקווה שזה קשור לפה, אם לא אשמח שתפנו אותי לפורום הנכון היי, קיבלתי טלויזיה חדשה LG 55UK6300Y חיברתי אליה את המחשב שלי עם כבל HDMI2.0 יש לי בעיה כשאני מנגן סרטים של 1080p, התמונה לא עוברת חלק ויש תקיעות קטנות כאלה. אם אני שם רזולוציה של 720p במסך אז עובד בסדר (גם סרטים של 1080p וגם 720p). השאלה ממה זה יכול לנבוע, מהטלויזיה או מהמחשב. זה המפרט של המחשב זיכרון 8 ג'יגה DDR3 אינטל i3 4170 כרטיס מסך nvidia geforce gt 730 (אני יודע שהוא די ישן אבל במפרט שלו אמור לתמוך עד 4K) אז מה זה יכול להיות? הטלויזיה? הכרטיס מסך? אולי המקודד? (אני משתמש בmadvr, אם יש הגדרות מיוחדות שצריך לעשות שם) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ה 290x זול יותר בכ 150 שקל. יש לו 4 gb לעומת 3,5 של gtx. אבל הוא יותר חלש בקצת. יותר מרעיש וצורך יותר חשמל. על מה הייתם הולכים?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הנ"ל ב 1100 ש"ח, האם יתאים למשחקים, וידאו וטלוויזיה? האם המחיר כדאי???? ואיך הוא לעומת ה 8500LE?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום [= אני כרגע כם כרטיס מסך 4850 רוצה לשדרג ל gtx550 מחיר נא בין 670 ל800+ מחיר סביר בשבילי לכרטיס מסך! השאלה גם היא עם שווה לי ויש שיפור בין 4850 לgtx550? ועם זו הבחירה הטובה לעשות?תקציב שלי נא גם עד 800 חושב זה מספיק! עוד שאלה:והתלבטות והאם זה חיוני יש תכרטיס 550gtx ti ב670 מחיר די זול החבר'ה אני לא מכיר רציתי קצת חוות דעת עליה.. http://www.1pc.co.il/ninjageforcegtx...i-p-11027.html זה הכרטיס של חבר'ה נינגה.. או שעדיף לי אותו כרטיס של asus ב 800 http://comp4you.yalla.co.il/?view=pr...category=67220 יש הבדל של 130שח משנה?מה מומלץ כי שניהם על אותו עיקרון בטח המחיר פחות בגלל החבר'ה? השאלה גם עם החבר'ה נינגה הזו בעלת נסיון ומומלצת אני אישית לא שמעתי עליה .. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה המצב? אז ככה, הלך לי הכרטיס מסך אז אני רוצה לקנות אחד חדש ובהקדם כי כרגע אני מחובר לחיבור של הלוח אם. אני כמה זמן לא בטוח אם ללכת על 6600GT או על 6800GS אבל ברור שעדיף את הGS. אני גר בירושלים אז לא מצאתי ממש חנויות טובות קרובות אלי. חיפשתי ומצאתי בנעה מחשבים 6800GS SUPERCLOCKED שאני אפילו מוכן לשלם את המחיר עליו אבל השאלה שלי היא האם בטוח להזמין דרך האינטרנט מנעה מחשבים או בכלל כרטיס בשווי כזה, אני ממש רוצה אבל רק כדי להיות בטוח אני מוודא איתכם מה לעשות כי אני לא רוצה מלא סיבוכים בעתיד. הערה: אל תציעו לי כרטיסים אחרים כמו ה6800GT של INNOVISION ב1,100 שקל כי אני לא מעוניין, אני מוכן לשלם את מחיר מנעה מחשבים אבל עדיין אם מצאתם 6800GS יותר זול ובלפחות פחות ממאה שקלים מה…
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זאת לא הודעת מכירה אני רק רוצה לדעת מה הערך וכמה לבקש עבורו. יש לי את הכרטיס 6 חודשים יש לציין שהכרטיס זה כרטיס שהוחלף במסגרת אחריות הכרטיס עצמו חדש ועם האריזה המקורית. תודה לעוזרים. אם האשכול לא בפורום הנכון בבקשה להעביר אותו.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ניתן להוסיף לתוכנת פוטושופ 7 משהו בכדי שאוכל לירשום TEXT בעיברית במידה וכן צרפו לינק בבקשה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם וצהריים טובים, רק לפני מספר דקות נגלה לעינינו משהו מיוחד בכרטיס המסך של ג'יגהבייט, ה2900XT. אז מה מיוחד?, אותו באנדל, אותו כרטיס, מה שונה?! לאחר שמסתכלים טוב טוב על הכרטיס, מוצאים עליו צינור היט פייפ (צינור קירור) שלישי! מסתבר, שג'יגהבייט חרגה מתכנון הייצור של ATI-AMD, והחליטה לעצב את הקירור בדרך שלה. בתגובה לכך, ג'יגהבייט מוסרת, שהקירור שהיא עיצבה, יהיה הרבה יותר יעיל ושימושי מהעיצוב המתוכנן. עד כמה הוא יהיה יעיל?, עד כמה הוא יהיה שימושי?, האם הוא ישפיע על הביצועים?, בשביל התשובה הזאת נצטרך להמתין... עד כאן, אור כהן
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב! קיבלתי לאחר תקופה החזר כספי בסך 1300 ש"ח מSKYPC עכשיו הזמנתי כבר מ- FOXPC את הטווינטק ב- 1400 במכירה מוקדמת אני אמור לקבל אותו מחר. כשקיבלתי מSKYPC את הכסף היום , הם שאלו מה קרה שאתה לא קונה אצלנו בקיצור הם אמרו ששבוע הבא הם מביאים את CLUB 3D 9800GTX באותו מחיר- 1400 ש"ח , והם התחילו להסביר למה לא כדי לקחת את הטווינטק , הם אמרו שזו חברת OEM שהיא לא עוברת מבחנים כמו היצרניות המובחרות של NVIDIA LEADTEK,ASUS,GIGABYTE,CLUB 3D) בקיצור בילבלו אותי ואני לא יודע מה כדי לעשות... האם לבטל את העסקה אצל FOXPC ?? אני יראה הבדל בין הרמות / איכות, השאלה הכי חשובה.... מה כדי twintech/ CLUB 3D ?????? תביאו דעה .. אני מקווה שתוכלו לעזור מהר שאני ידע אם לבטל את העסקה..
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חוקר קצת לקראת בניית מחשב לעריכת וידאו ותמונות (לא לגיימינג) ואשמח לעצתכם. 70% מהזמן אני עורך תמונות (עריכות קלות וכבדות) ו-30% מהזמן וידאו (בד"כ עריכות קלות). משתמש בפוטושופ, לייטרום (תמונות), Davinci resolve ואפטר אפקטס (וידאו). למחשב יהיה כונן SSD, זיכרון פנימי של 32GB, ומעבד Ryzen 2700x או i8700K (על כך שאלתי בפורום השני ). משתמש כרגע בשני מסכים (וכנראה אוסיף מסך שלישי השנה), אחד 27'' 2560*1440 עם תצוגת 10-ביט, השני 24'' 1920*1080. למיטב הבנתי, התרומה של כרטיס מסך אמנם קיימת וחשובה לצורך התוכנות הנ"ל, אך היא הרבה פחות משמעותית מהמעבד ואין צורך להשתגע עם כרטיס מסך יקר במיוחד (אם אני טועה אשמח אם תתקנו). …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתחלתי במלאכת ההתקנה של WIN7 64B. לאחר הסיום (וכמובן WINDOWS UPDATE מלא לאורך כל התהליך) התקנתי את הדרייברים של לוח האם שלא היו מזוהים, עם הדיסק שקיבלתי. כעת רציתי לעדכן גם דרייברים לכרטיס המסך (למרות שב DEVICE MANAGER נראה שאין שום הערה על תקלת חומרה) וההודעה שאני מקבל היא שהחומרה המתאימה לא מחוברת. צרפתי עוד כמה תמונות להשלמת התמונה (אך שכחתי להודיע שהשומר מסך לא עובד כי הוא מודיע על בעייה כלשהיא שכרגע שהמחשב לא לידי אני לא זוכר). למען הסר ספק, המסך מחובר לכרטיס (GYGABYTE 7790) עם ממיר כי הוא VGA בלבד. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה קורה חברה? יש תוכנות לבדיקת כרטיס המסך (המעבד והזכרון שלו) כמו שיש את ה-MEMTEST לזכרונות רגילים של המחשב?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי כולם מה נשמע? סרטון חדש עלה לערוץ Yarimiz, הפרק השני של "מה בקופסה". והפעם: יש לי 26 ס"מ של... הקשבתי לכל תגובה וביקורת שקיבלתי פה בפורום ושיפרתי את הסרטונים לפיהן, ואני מקווה שתאהבו את התוצאה יותר מפעם קודמת. למי שלא יודע, העמוד זמין גם ב: ## פייסבוק: https://www.facebook.com/YarimizGaming ## טוויטר: @YarimizGaming ## אינסטגרם: #Yarimiz ## יוטיוב: https://www.youtube.com/user/YarimizGaming אני רוצה גם להודות לכם על כל דקה שאתם משקיעים בצפיה בערוץ, בנתינה של לייק, הרשמה לערוץ ומתן ביקורות בונות. אני מעריך את זה מאוד ולא מתייחס לזמן שלכם כמובן מאליו! תודה! צפיה מהנה! Yarimiz
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי הזמנתי את הכרטיס הזה: GV-NX66T128VP זה עם ה VIVO ואתמול שמתי לב בעזרת הפרום שאין לו מאוורר. אני לא מעוניין לגעת בכרטיס ללא מאוורר. רציתי לדעת האם הכרטיס המקביל שלו : GV-NX66T128D זה ללא ה VIVO ועם המאוורר באמת זהה לזה שלמעלה מבחינת ביצועים. אם כן, אני משנה את ההזמנה. תודה רבה לכם
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש בעיה והוא שעל אותי זה המפרט שלו CPU =CORE 2 QUAD Q9550 2833MHZ MB=EVGA FTW 780i sli RAM =2x2GB corsair Dual Channel CL4 DDR II 800Mhz GPU = EVGA 8800 GTS 512MB HDD1 = MAXTOR 160G 7200RPM HDD2 =WDC 500G HDD3 =WDC 640G DVDR = SAMSUNG CD/DVD SH-S223F CASE = ANTEC 1200 LCD1 =SAMSUNG T240 1980*1200 PSU= Thermaltake 600w toughpower הוא רוצה לשים עוד 8800 GTS בSLI השאלה האם הספק שיש לו יספיק בשביל זה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-