עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Pc_Ghost,

שלום לכולם. לפני יומיים קיבלתי את המחשב החדש שלי, ואחרי שהרכבתי אותו הרצתי את ה 3dmark 2001 se... המפרט שלי הוא: amd 2100+ (בלי OC כרגע) winbond 512 MB 2700 (שני סטיקים של 512 - ג'יגה זיכרון) epox 8rda+ nforce 2 gigabyte radeon 9700 pro WD 80 G 8MB buffer הציון שקיבלתי אחרי ההרצה הוא 12406. רציתי לשאול האם הציון שקיבלתי הגיוני למפרט שלי ולכרטיס מסך?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by DarkLloth,

טוב נראה ששני אלו מתומחרים במחירים דומים בארה"ב מה יותר ממולץ ? http://www.ncix.com/products/index.php?sku=29030&vpn=01G-P3-N891-AR&manufacture=eVGA&promoid=1042 http://www.ncix.com/products/index.php?sku=30825&vpn=900244&manufacture=VISIONTEK

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by black spider,

אני רוצה לקנות מחשב, ואני בדרך לסיום ההזמנה, המעבד שבחרתי הוא Q9300 לוח אם ASUS P5E, הכרטיס מסך אני אני מתבלט בין מה דיף: חשבתי על 3870, נראה טוב, וגם ישנה אפשרות להוסיף עוד כרטיס כזה בעתיד, אבל אז חשבתי כמה חשמל יוכל לי 2 כרטיסים . אז ראיתי יצא 9800GTX יותר יקר עולה איזה 1500 ש"ח, מוכן להשקיע כסף זה, אבל איזה כרטיס יביע ביצועים יותר טוב ויחזיק לי יותר זמן בין השלוש בלי לבצע OC לכרטיס. בין הלוח אם לכרטיסים שבחרתי יש תאימות 100%? יש אולי כרטיס רדיאון חדש בתווח המחירים +-1500 ש"ח שאני לא מכיר? תודה רבה.

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. המחשב שלי כבר נחשב קצת ישן עם AGP.. (המפרט בחתימה). חלק מסרטי ה- HD גורמים לי לעומס במחשב בינתיים למדתי איכשהו קצת להסתדר עם זה בעזרת מקודדים שונים אבל ניסיתי להריץ UNREAL 3 והוא פשוט נראה זוועה, כשאני מכוון אותו להגדרות גבוהות אז הגרפיקה טובה אבל אז הFRAME RATE איטי וקשה לי לראות במי אני פוגע... אני לא רוצה להשקיע יותר מידי בכרטיס מסך למחשב כיוון שאני משחק בעיקר בXBOX 360. אני משתמש במחשב בעיקר למשחקי יריות און ליין כמו UNREAL, FAR CRY וכדומה.. משחקי און ליין של יריות גוף ראשון יותר קל לי לשחק במחשב מאשר בXBOX. אני מקווה שיש כרטיס מסך לא יקר שיתאים לדרישות שלי. לדעתכם אני יכול להישאר עם המחשב שלי כמו שהוא או שאפילו המעבד שלי נורת'ווד 2.8 מהירות בסטוק כבר לא נחשב טוב? האם…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Slim9,

ה 290x זול יותר בכ 150 שקל. יש לו 4 gb לעומת 3,5 של gtx. אבל הוא יותר חלש בקצת. יותר מרעיש וצורך יותר חשמל. על מה הייתם הולכים?

6. Started by תמיר.......,

עוד חודש בערך אני מתכוון לקנות מחשב הייתי רוצה המלצה על מסכי LCD הכי טובים בישביל משחקים אין הגבלה של מחיר אנא הגיבו תודב רבה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by levy18,

אני מחליף כרטיס מסך (כרגע 9800GTX) לאחד חדש כי אני קונה מסך חדש 24" (כרגע 19) ולפי מה שהבנתי צריך כרטיס חזק יותר למסך עם רזולציות כאלה לפי הסטיקי בפורום כרגע אני מתלבט בין HD5770 לבין HD6850 האם התוספת של ה-200₪ שווה את זה? או שבכלל עדיף ללכת על כרטיס של NVIDIA?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by orila,

שלום חברים אני מתענין במפרטים עבור מחשב גאמיינג , רציתי לשאול מה עדיף זוג כרטיסי GTX 570 או HD6950 בודד מבחינת מחיר הם כמעט אותו דבר אבל ידוע לי על בעיה שלא כל המשחקים יודעים לרוץ על זוג כ.מ. נניח ומדובר על מחדב שאמור להריץ את המשחרים הכי חדשים... שיהיה אחלה של יום

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Holy,

מחפש כרטיס מסך AGP עד 1300 שקל עם Dual DVI 3 הנ"ל הם חובה! לא מעניין אותי אף כרטיס אחר 1. AGP 2. עד 1300 שקל 3. DUAL DVI

• 36 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

פירסמתי את זה במסכים לכל .... אבל לא ענו לי ואני חייב תשובה מהר כי אני ממש על סף קנייה. אז מה משני אלה עדיף? סמסונג מאג או שבכלל עדיף משהו אחר...

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by zilkanir,

שלום, רציתילדעת אם קיים מתקן תלייה למסך סמסונג 730b,731bf ובכלל למסכי מחשב, הצטברו כאן המון מסכים, גם הדקים תופסים הרבה מקום, יהיה נוח יותר לתלות אותם על הקיר, אשמח אם מישהו יוכל לקשר אותי למתקני תלייה מתאימים. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום רב! קיבלתי לאחר תקופה החזר כספי בסך 1300 ש"ח מSKYPC עכשיו הזמנתי כבר מ- FOXPC את הטווינטק ב- 1400 במכירה מוקדמת אני אמור לקבל אותו מחר. כשקיבלתי מSKYPC את הכסף היום , הם שאלו מה קרה שאתה לא קונה אצלנו בקיצור הם אמרו ששבוע הבא הם מביאים את CLUB 3D 9800GTX באותו מחיר- 1400 ש"ח , והם התחילו להסביר למה לא כדי לקחת את הטווינטק , הם אמרו שזו חברת OEM שהיא לא עוברת מבחנים כמו היצרניות המובחרות של NVIDIA LEADTEK,ASUS,GIGABYTE,CLUB 3D) בקיצור בילבלו אותי ואני לא יודע מה כדי לעשות... האם לבטל את העסקה אצל FOXPC ?? אני יראה הבדל בין הרמות / איכות, השאלה הכי חשובה.... מה כדי twintech/ CLUB 3D ?????? תביאו דעה .. אני מקווה שתוכלו לעזור מהר שאני ידע אם לבטל את העסקה..

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום איך אני יכול לשנות את רמת הבהירות במשחק מחשב? יש לי משחק שאי אפשר לשנות את הבהירות בהגדרות שלו. איך אני יוכל לשנות את הבהירות למשחק הזה או לכל המשחקים? תודה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by diamante,

בעיה מוזרה שידרגתי היום ל gtx460 sli והביצועים ממש גרועים. דרייבר אחרון הכל מוגדר. פשות לא מבין מה הבעיה. ???

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by nec_000,

בדומה לשרשור "מיחזור בתקופה בה הטכנולוגיה המחשובית כמעט עומדת במקום" בו עשינו ב- 8.7.2017 תהליך חידוש לכרטיס מסך hd6850 משומש בן 7 שנים (שרכשנו ביד שניה ב- 50 שקלים) לינק לתזכורת: https://hwzone.co.il/community/topic/578349-מיחזור-בתקופה-בה-הטכנולוגיה-המחשובית-כמעט-עומדת-במקום/?do=findComment&comment=5067738 להלן ממצאים יפים מתועדים בסרטון שהעלו ליוטיוב על כרטיס דומה HD5850. המשמעות היא ירידה בטמפרטורת העבודה, מלווה בעלייה בביצועים המתקבלים:

16. היי הייֿ, אז כמו שאמרתי... בוגר דיאבלו 1, רוצה לשחק ב-4. הכרטיס מסך כנראה לא יסחוב (1050 TI, משנת 2016 בערך). מה לקנות? חשבתי על תקציב של כ-1500 ש״ח.

17. Started by qpalzm,

זאת לא שגיאת כתיב. נווידיה הציגה היום מעבד גרפי חדש לשוק הסלולרי - GoForce 5500. לטענת החברה, המעבד מציע חווית משחק של PSP לפחות, ומסוגל להריץ את קוויק 3 באופן חלק תחת רזולוציה 1024x768. כמו-כן המעבד יתמוך באופן מלא בוידאו באבחנה גבוהה, תמונות באיכות 10 מגה-פיקסל, DivX/Xvid, וכו' למקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=766 (אם לא שייך נא להעביר לפורום הנכון)

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. היי, אני בימים אלה מתעתד לרכוש מחשב חדש המיפרט של המחשב הוא: i5 Sandy Bridge 3.3GHz Asus P8P67 Pro 8giga G.Skill Ripjaw X Hard Disk 1T sata 3 WD HX 850watt corsair Windows 7 64bit נותרתי עם בעיה קשה אחת,כרטיס המסך,כל השנים הייתי עם NVIDIA ואני מבין ש ATI פיתחה כרטיסים מתחרים וחזקים, השאלה היא כזו,אני בעיקר מטיס סימולטורים כבדים איזה כרטיס מומלץ לי GTX570 vs HD 6970 אני אמור לחבר 3 מסכים לכרטיס כדי להרחיב את טווח הצפייה. תודה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by 3d_max,

שלום לכולם..היה לי ATI 8MB ישן וטוב..החלפתי לASUS 7100 PRO ...עובד מעולה..שיפור עצום..אבל.. עכשיו בכל פעם שאני מבצע ריסטרט או מדליק את המחשב בבוקר...המסך נדלק כאילו היה סגור לגמרי ולא במצב סליפ או סטנד-ביי כפי שהיה עם הכרטיס הקודם...האם הסברתי את עצמי.. אני מניח שהבעיה קשורה להגדרה כלשהי בביוס..או ברג'יסטרי...או משהו בסגנון. תשובות יתקבלו בברכה. גלעד.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by WarMachine,

מה אתם מעדיפים לעשות כדי לשפר את האיכות של המשחק שלכם? לשחק ברזולוציות גבוהות?(כמוני)או להפעיל את אפקט ההחלקה?(Antialiasing) לדעתי עדיף להעלות את הרזולוציה משום שמאבדים פחות פריימים והאיכות שמתקבלת יותר גבוהה מאשר משחק ברזולוצייה יותר נמוכה עם אפקט ההחלקה. יש כאלו שמשחקים עם שניהם אבל אלו רק אנשים עם כרטיס מסך סוס(כמוני)שיכולים להרשות לעצמם לאבד ביצועים אבל עדיין המשחק ירוץ חלק. ואגב מה הרזולוצייה בה אתם משחקים?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by zobi12,

תגידו לפי מה שאני מבין nvidia דרסה את ati הכרטיסים שלה מריצים הרבה יותר את דום למה זה לעזאזל! לי יש radeon 9600 xt של ati ואני מבואס רצח! לא בא לי בכלל לשחק בדום 3 אני מפחד שזה יקרטע על רמת פירוט נמוכה עכשיו הם הוציאו דרייברים 4.9 מה זה עזר מישהו הוריד אותם?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by eldada,

אני מזמין מחשב חדש ואני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך כדי לי? האם כדי לי לקנות משהו זול כרגע כמו ג'י פורס 4 64 שעולה 340 ולחכות שיצא רידון 9600, או להשקיע במשהו יותר טוב ולקנות רידון 9000 פרו 64 שעולה 560, עכשיו אני שואל: 1. מתי צריך לצאת ה-רידון 9600 וכמה הוא יעלה? 2.האם כדי לי לקנות את הג'י פורס 4 שרשמתי, ולחכות שירד המחירים לכרטיסים הטובים יותר, או לקחת את ה-רידון 9000 פרו, וכנראה לא לשדרג? 3.האם שיצא הרידון 9600 הוא יביא איתו ירידת מחירים לרידון 9500 פרו? תודה מראש על התשובות!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכולם ! אני רכשתי בזמנו כרטיס של גיגהביט 5950 ULTRA F1, שנחשב למהיר מאוד , הנה הקישור : http://tw.giga-byte.com/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ProductID=1166 עכשיו כיום שאני מנסה להריץ עליו NFS CARBON או SCARFACE או כל משחק אחר חדש, הוא ממש לא מצליח ל"סחוב" אותו , אולי רק שאני מוריד לו את כל ההגדרות לנמוכות. השאלה היא אם זה אמור להיות ככה , או שיש בעייה בכרטיס . כי סה"כ הכרטיס הזה הוא חזק למרות שהוא לא חדש. המהירויות שלו זה : מעבד : 950 , זיכרון : 330

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by mrsph666,

שלום, ברצוני לשאול מזה V-Sync, אני יודע שזה Vertical Synchronization, אבל מה זה עושה, האם זה מפשר את איכות התמונה במשחקים? אבקש לפרט, תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. באשכול הזה הציעו לי את הכרטיס ATI HD4870 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=473306.0 אחרי שעיינתי בנושאים שבפורומים פה, אני לא בטוח שהוא הבחירה הנכונה קיים כרטיס מסך שעונה על הדרישות שלי, ושווה לקנות אותו? 1. בכללי, מעבר לביצועים טובים במשחקים, אני צריך שיעבוד כמו שצריך עם Aero ולא יעשה בעיות כמו הכרטיס מסך הנוכחי שלי (HD3450 AGP) שאיתו ה- Aero קורס כל הזמן (מי שמכיר את הבעיה של Desktop Windows Manager)... 2. ועוד משהו, אני עובד עם וינדוס 7, לא כדאי כרטיס שתומך ב- DirectX 11? 3. כמובן, שלא יהיה פחות טוב מ- 4870... 4. כרגע אני עובד עם מסך 19 אינץ' LG Flatron L1972H המפרט של המחשב שאני רוצה לקנות הוא: מעבד: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray לוח אם: Gigabyte GA…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.