עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי מחשב ישן עם המפרט הבא: לוח: gigabyte GA-i915md-g socket 775 מעבד pentium III 800 זיכרון 2GB כרטיס מסך:nVIDIA GEFORCE 6200 כרגע אני לא מצליח לראות סרטים ברזולוציה של 1080p הסרט נתקע כל הזמן (720p עובד מעולה). כמו כן אני לא מצליח להפעיל את DXVA. רציתי לדעת: 1. האם ה-DXVA בכלל יכול לעבוד עם החומרה שיש לי? או שאולי יש דרך אחרת לראות 1080p עם המפרט הזה? 2. האם כרטיס מסך חדש יפתור את הבעיה ואם כן איזה כרטיס זול ושמתאים ללוח שלי כדאי לקנות? תודה, אלון.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. היי, האם יתכן שהרזולוציה תשתנה (ירדה ל 800) לאחר חיבור למסך טלויזיה? הרזולוציה בחיבור למסך מחשב היתה 1024. תודה, שלומי

3. אחרי AMD, מגיעה תורה של NVIDIA לחשוף דוחות כספיים שמחטיאים את הציפיות - ופוגעים בערך השוק בצורה חדה לכתבה

4. Started by HoT-DoG,

היי מה קורה ראיתי במודעה של KSP R9800P במחיר פצצה של 1880ש"ח שמחתי והכל ואני נכנס לאתר של ATI ורואה שהמחיר ירד ב100$ והמחיר הנוכחי בארץ בכלל לא כזה טוב אז מה אתם אומרים ? ללכת עליו במחיר הזה? תודה!

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by shai769,

אני רוצה לדעת אם הכרטיס ייכנס למחשב שלי?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. כנס המפתחים SIGGRAPH - מנכ"ל אנוידיה מכריז על כרטיס המסך הראשון מסוגו, המיועד במיוחד לחישוב קרני אור לצורך יצירת סצינות תלת מימדיות אמיתיות מתמיד - עכשיו בארכיטקטורה פורצת דרך בשם Turing לכתבה

7. Started by free_me_0,

כרטיס מסך GTX580 תדרים ללא אוברקלוק-772/1002/1544 מעבד- 2500K עובד על 4.2G דריוור האחרון-314.22 ביצעתי בדיקת 3DMARK11.וקיבלתי תוצאה כללית על הפנים. 4 הבדיקות הראשונות בעלות תוצאה נורמלית. אבל בדיקת 5 קיבלתי-3.55FPS בדיקה 6 קיבלתי-6.85FPS שיניתי בדרייור את הפיזיק שיעבוד על ה-CPU לא עזר עשיתי פיזיק שיעבוד על ה-GTX580 לא עזר קישור לתוצאה ונתונים: http://www.3dmark.com/3dm11/6340060 מה עוד לנסות.הוא מה עשיתי לא בסדר ???

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by APPC,

שלום וברכות לכולם. כפי שאתם מבינים אני חדש בפורום (הודעה ראשונה). ז"א - אני צפוי לעשות טעויות של מתחילים בכללי הכתיבה בפורום... אנא סבלנותכם תתקבל בברכה (וגם קבלת פנים חמה - 70c?!) שאלתי: האם יש בסידרת כרטיסי המסך של ATI HD5X תצורה ע"י יצרן כלשהוא שבה יש חיבור לטלוויזיה CRT? האם אפשר ע"י מחבר כלשהוא או פיתרון אחר לחבר את המחשב ל-TV שיש לה חיבורי קומפוננט, קומפוזיט ו- S-Video באמצעות אחד מכרטיסי HD5X? יש לי TV של טושיבה 34" עבה (70 ק"ג...) וחשבתי על כרטיס מסך HD5670. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by PLatinumEXE,

אני בקרוב קונה מחשב חדש. בתחילה רציתי לקנות את R9 290 שהוא כרטיס מעולה לפי הביקורות: (את הדגם הזה באופן ספציפי) http://www.tms.co.il/product/13157 אבל אז נזכרתי שאמא שלי נוסעת לאילת ושם הרבה יותר זול לקנות באייבורי או KSP את הכרטיס הזה (290X): http://ksp.co.il/?select=.1044..35..202..99.&list=1&sort=2&glist=0&uin=21665&txt_search=&buy=&minprice=1101&maxprice=0 השאלה היא... מה עדיף? קודם כל מדובר ביצרנים שונים, מי כדאי יותר? דבר שני, לראשון יש 3 מאווררים (קירור טוב) בעוד שלשני יש את מאוורר ברירת המחדל של AMD. האם יש באמת הבדל רציני בטמפרטורות? אולי הדבר היחיד שהתאפשר לי להבין לבד זה ש-290X פחות מרעיש ועולה יותר זול בקצת מהאחד שאני רוצה לקנות…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. הקטע שאין לי יותר מידי כסף ואני רוצה ביצועים ממש טובים הרזולוציה שלי 1280x1024. אז חשבתי להתפשר קצת עכשיו ועוד איזה חודשיים לעשות מערך כפול שהבנתי שמשתווה ל5870 מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by OverBooking,

אני מחפש מסך דק 17 במחיר בעלות מינימלית. מצאתי את אלה: מחודש/תצוגה... http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=65532&af=10 והמסך הזה חדש http://citcom.shopy.co.il/products/27914 איזה עדיף מביניהם (אם בכלל) תודה

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. טוב, מדובר בתקלה די מעניינת, אשר עד כה לא ממש ברור לי אם מקורה הוא חומרתי או תוכנתי. מה שבטוח, מחיפוש קצר ברשת מצאתי לפחות 3 ת'ראדים ארוכים הנוגעים בדיוק לאותה הסוגיה. אתמול בערב שיניתי את שיטת ה A.A בדרייבר מ Box ל Edge Detect (תזכרו את הנקודה הזו), נכנסתי ל BC2 ושיחקתי בפאנן ולא נתקלתי בתופעות מיוחדות. היום נכנסתי לשחק קצת ב White Pass ותוך שניות הבחנתי בארטיפקטים (ריבועונים שחורים) המתרוצצים להם מדי פעם על המסך. בהתחלה תהיתי שמא אולי מדובר באוברקלוק הקל שעשיתי לכרטיסים, באמצעות ה O.D. החזרתי את הכרטיסים לסטוק, הפעם התחלתי סשן של Atacama Desert ותוך מס' שניות, ארטיפקטים על כל המסך וכל המשחק קפא עם מסך מחורבש. את המשחק הצלחתי להקריס ולחזור לדסקטופ ללא שום בעיה (בהזדמנו…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. האם יש הבדל בין ה 8800GTS של Twintech לשל GIGABYTE ? בביצועים, באיכות, באחריות בבנדלים ?

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by arkzai,

היי, החלפתי את הכרטיס מסך הישן שלי (EAH 3650) בכרטיס מסך חדש nvidia geforce 9600gt שאמור להיות טוב בהרבה אבל משחקים רצים עליו בצורה גרוע יותר אני ב-FPS נמוך. יש לי מחשב Intel quad 9300 2.5MHZ 4gb זיכרון ואני על וינדוס 7 32 ביט. יש דרך לגלות למה המאיץ הגרפי מתפקד כל כך גרוע? ואיך אפשר לשפר אותו תודה

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום, יש לי מחשב של חברת HP מסוג Z420, להלן הנתונים : Processor: Intel(R) Xeon(R) CPU E5-1620 0 @ 3.60GHz Number of Cores :4 Memory: RAM 8.0 GB Video Card NVIDIA Quadro 2000 Power supply: 600 W רכשתי כרטיס מסך של GIGABYTE - gtx 1080. לאחר חיבור הכרטיס במחשב שמתי לב שיש לכרטיס מסך קונקטור POWER PCIE עם 8 פינים ואצלי במחשב יש כבל עם 2 מחברים (6 פינים) פנויים שלאע בשימוש. בפורום התמיכה של HP אמרו לי שיש כבל מתאם PCIE 2x6 pin to 8 pin (לינק לפורום התמיכה של HP : https://h30434.www3.hp.com/t5/Business-PCs-Workstations-and-Point-of-Sale-Systems/New-video-card-to-Z420-Base-Model-work-station/m-p/6346061…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by DOGMA,

כבר כמה זמן שאני רואה פה שטות אחת שחוזרת על עצמה יותר מידי פעמים, שDooM3 רץ טוב יותר על הכרטיסים של nVidia בגלל שלnVidia יש תמיכה טובה יותר בOpenGL. קודם כל, בשונה ממונעי OpenGL אחרים שבדרך כלל הכילו מסלולי OpenGL מותאמים לכרטיסים של nVidia, דום מכיל מסלולים סטאנרטיים של ARB(הוועדה שאחראית על פיתוח הOpenGL), אם אני לא טועה הוא מכיל 3 מסולים, ARB0 ARB וARB2. עכשיו הGF6 והFX כמו הR9500 ומעלה, מופנים למסלול הARB2. מה זה בעצם המסלולים, הOpenGL בעצם מבוסס על הרחבות(סיפריות שמכילות פונקציות שקומפלו מראש) ההרחבות האלה מדמות שיידרים, לייתר דיוק דימו, כיום כבר הOpenGL תומך בשפת שיידרים, כמו Cg וGLSL, בגרסאות ה1.5 בעצרת הרחבה, ובגרסאת ה2.0 בתור סטאנדרט. עכשיו כשאר ARB הוציאה גרס…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by SpiritKnight,

יש לי טלויזיה בבית של 25 אינץ' של סוני שאני מתכוון לחבר לTV-OUT. מישהו יודע מה הרזולוציה שלה? תודה. :saint:

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by gman_il,

מישהו יכול לפרט בדיוק מה התוספות? הפרש המחירים הוא גבוה מאוד...

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. יש לי GeForce 4 MX 4000 הוא היה בסדר גמור הלוח שלי זיהה אותו ללא דרייבר. כשהורדתי והתקנתי את הדרייבר שלו, כי מישהו אמר לי שזה יעשה אותו יותר מהר אז נכנסתי היום ל- ‎Serious Sam ומשום מה התמונה נמרחת כל הצבעים שבמשחק מטושטשים ויש מין כתמים כאלה. מה אני יכול לעשות? ניסיתי למחוק את הדרייבר ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. יש לי Radeon 9100 של חברת ספיר .. עכשיו ראיתי את המדריך לעשות Flash ל FireGl 8800 האם Radeon 9100 זהה ל Radeon 8500 ביכולות של המעבד .. ? אני מדבר על הגירסה של ה 128 MB .

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Cynicoren,

שלום, ברשותי מחשב בן 4, עם המפרט הבא - Operating System: Windows 7 Home Premium 32-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_rtm.101119-1850) Language: English (Regional Setting: English) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: X48-DS4 BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz Memory: 4096MB RAM DirectX Version: DirectX 11 כרטיס נוכחי : 4850 Card name: ATI Radeon HD 4800 Series Manufacturer: ATI Technologies Inc. Chip type: ATI display adapter (0x9442) DAC type: Internal DAC(400MHz) Device Key: Enum\PCI\VEN_1002&DEV_9…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אני לא מרגיש שיפור משום מה יש לי 2 8800 מישהו יכול לומר לי איך באמת לוודא שזה פעיל וכמה אחוז שיפור אמור להיות תודה

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. כרטיס ה-Titan V החדש כולל את הליבה המלאה הגדולה החדשה של מפתחת השבבים,וגם תג מחיר עצום לכתבה

24. Started by WarMachine,

אני משחק במשחק על רמת פרטים הכי גבוהה ורזולוציה על 1280על1024 ויש לי לטעמי מעט מדי פריימים לשנייה. הנה תמונה להמחיש לכם את הבעייה: ואגב הדרייברים הם ה 30.30 של נוידיה(וזה לא משנה כי גם ככה לפני זה הייתה את הבעייה) גם שמעתי שהמשחק עושה בעיות עם הגרפיקה ומשהו לא בסדר שם. יודעים פיתרון?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Pc_Ghost,

שלום לכולם. לפני יומיים קיבלתי את המחשב החדש שלי, ואחרי שהרכבתי אותו הרצתי את ה 3dmark 2001 se... המפרט שלי הוא: amd 2100+ (בלי OC כרגע) winbond 512 MB 2700 (שני סטיקים של 512 - ג'יגה זיכרון) epox 8rda+ nforce 2 gigabyte radeon 9700 pro WD 80 G 8MB buffer הציון שקיבלתי אחרי ההרצה הוא 12406. רציתי לשאול האם הציון שקיבלתי הגיוני למפרט שלי ולכרטיס מסך?

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים