עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מפרט - מעבד - Intel Core i3 2120 לוח אם - H71M-DGS Asrock זיכרון - 4 ג"ב 667 MHZ, של Kingston ושל Samsung. (חצי חצי) מסך - Mag R19L-s, רזולוציה מקסימאלית 1360X768 ספק מתח - לא יודע איך לברר את זה, יש למישהו רעיון? (אין לי את המפרט שקניתי את המחשב, ואין עליו תווית) כרטיס מסך -Intel HD Graphics. אני לא מחפש כרטיס מסך לשחק במשחקים האחרונים על הגדרות טובות, כי המחשב עצמו לא מתאים לזה. אני רוצה להצליח לשחק משחקים ישנים או בעלי גרפיקה נמוכה. הנקודת מבחן היא Divinity:Original Sin. חוץ מזה אין לי בעיה עם כרטיסים מחודשים או מיד שניה אם לדעתכם זה יוצא יותר משתלם וכדאי. אשמח לעזרה, תודה, תם

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by adis50,

איזה מבין כרטיסי המסך האלה עדיפים? והאם הHD 5770 Heatpipe Fan שווה את ה50 ש''ח הפרש ???

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. לא בטוח שהיקף הזמינות המצומצם של כרטיסי ה-Radeon Vega באמת יוכל לסכן את ההובלה היוקרתית שלה, אך נראה כי מפתחת הליבות הירוקה בכל זאת מכינה עבורם תשובה הולמת לכתבה

4. Started by Tom vilozni,

שלום רב במידה והיציאת DP של הכרטיס ניפגמה / לא תקינה (החיבור עצמו), האם אפשר לתקן / להחליף היציאה או שצריך להחליף את כל הכרטיס? תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אני רוצה למכור את הכרטיס הישן שלי: gigabyte gtx 670 windforce 2x 2gb הכרטיס אצלי 3 שנים ו8 חודשים, ללא אחריות, ללא OC (חוץ מהOC שהוא יצא איתו מהמפעל). רציתי לדעת בכמה אוכל למכור אותו בערך. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by sanchouz,

שלום לחבר שלי יש בעיה והוא שעל אותי זה המפרט שלו CPU =CORE 2 QUAD Q9550 2833MHZ MB=EVGA FTW 780i sli RAM =2x2GB corsair Dual Channel CL4 DDR II 800Mhz GPU = EVGA 8800 GTS 512MB HDD1 = MAXTOR 160G 7200RPM HDD2 =WDC 500G HDD3 =WDC 640G DVDR = SAMSUNG CD/DVD SH-S223F CASE = ANTEC 1200 LCD1 =SAMSUNG T240 1980*1200 PSU= Thermaltake 600w toughpower הוא רוצה לשים עוד 8800 GTS בSLI השאלה האם הספק שיש לו יספיק בשביל זה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by T-Flash,

האתר TheInquirer פירסם היום כתבה על הגרסה הראישונה של ה 1900GT. הכרטיס שהופיע במעבדותיהם היה בגרסא מסחרית (Retail), כלומר מ ATi. כזכור, הכרטיס יהיה מבוסס ליבת R580 עם קלוקים של 574MHZ לליבה ו 1188MHZ לזיכרונות (קצת שגרתי ). אין מידע מדוייק עדיין על כמות צינורות העיבוד, אבל לפי השיעור הוא אמור לנוע בין 12-16 צינורות. הכרטיס אמור להיות מתחרה ל 7900GT כמובן. לפי האתר, הספקת הכרטיסים בכמויות תתחיל מ 8-9 במאי. כרטיס מצויין מחכה לנו... יום העמצמאות שמח

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Holy,

מחפש כרטיס מסך AGP עד 1300 שקל עם Dual DVI 3 הנ"ל הם חובה! לא מעניין אותי אף כרטיס אחר 1. AGP 2. עד 1300 שקל 3. DUAL DVI

• 36 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by RegE.v,

אני גם בקרוב הולך לקנות מחשב חדש עם הכרטיס 86GT אבל בכל זאת כולם מדברים על ה DX10 ששווה להשקיע עוד קצת כסף או לחכות חודש ולקנות כרטיס שתומך אז איזה כבר הבדל יכול להיות הרי משחקים של DX10 יתמכו גם ב DX9 הבנתי שההבדל הוא במנוע גרפי חדש או משו נכון ? אז מישו יכול להסביר לי בידיוק מה ההבדל? ואם יש לכם סרטונים שעושים השוואה או משו זה יהיה יותר טוב תודה לעוזרים :]

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by HoT-DoG,

היי מה קורה ראיתי במודעה של KSP R9800P במחיר פצצה של 1880ש"ח שמחתי והכל ואני נכנס לאתר של ATI ורואה שהמחיר ירד ב100$ והמחיר הנוכחי בארץ בכלל לא כזה טוב אז מה אתם אומרים ? ללכת עליו במחיר הזה? תודה!

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אהלן חבר'ה. לפני שבוע נשרף לי הכרטיס מסך(הוא הפסיק להעביר SIGNAL אחרי כמה חודשים שהוא די גמגם, ובדקתי אותו בעוד מחשבים וגם שם הוא לא עלה). היה לי כרטיס מסך eVGA NVIDIA 7600GT 256MB, ועכשיו תקוע לי בתוך המחשב Inno3D NVIDIA 7300GS 512MB. גם הוא מאוד מגמגם(סתם כרטיס שהיה בגלל שאח שלי שידרג במחשב שלו את הכרטיס לפני כמה חודשים). הוא כל הזמן נתקע בזמן גלישה באינטרנט אפילו(מגלגלים דפים והוא עושה מסך שחור ואחרי דקה-2 חוזר ואז יכול להתקע עוד פעם אם לא סוגרים את אותו דף). בטח ובטח שהוא לא מסוגל אפילו להריץ משחקים ברמה ש7600GT היה מסוגל. בכל מקרה, המחשב שלי עצמו גם הוא לא חדש בכלל(בן 5.5 שנים כבר), ובגלל זה הייתי רוצה לשדרג למשהו זול, בערך עד 300~500 ש"ח. המפרט של המחשב שלי: מעבד AM…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Night,

אני רוצה להעביר אותו למדיה סנטר ולקנות לי 9600GT או משהו... אז ה8600GT יעשה את העבודה בתור כרטיס למדיה סנטר?

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by snsn_1,

האם ניתן להוסיף לתוכנת פוטושופ 7 משהו בכדי שאוכל לירשום TEXT בעיברית במידה וכן צרפו לינק בבקשה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by ycltdycltd,

אני עומד לקנות מחשב חדש. כרטיס המסך הוא hd4670 1gb ddr3 של shappire. במחשב יהיה מותקן win 7 64bit הבעיה היא הדרייבר, באתר של shappire יש דרייבר רק לwin7 32bit ולויסטה 64bit באתר של ati יש את Catalyst 10.3 לסדרת hd4xxx גם לגרסת 64bit של win 7. אם אני מוריד מהאתר של ati הדרייבר יעבוד על הכרטיס שלי? ואם כן למה אין דרייבר ל64bit באתר של shappire??? איך אני יכול לדעת מתי, אם בכלל, shappire יוציאו דרייבר לwin 7 64bit? יש מצב שהדרייבר של ויסטה 64bit יעבוד על win7 64bit? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Pc_Ghost,

שלום לכולם. לפני יומיים קיבלתי את המחשב החדש שלי, ואחרי שהרכבתי אותו הרצתי את ה 3dmark 2001 se... המפרט שלי הוא: amd 2100+ (בלי OC כרגע) winbond 512 MB 2700 (שני סטיקים של 512 - ג'יגה זיכרון) epox 8rda+ nforce 2 gigabyte radeon 9700 pro WD 80 G 8MB buffer הציון שקיבלתי אחרי ההרצה הוא 12406. רציתי לשאול האם הציון שקיבלתי הגיוני למפרט שלי ולכרטיס מסך?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אחרי AMD, מגיעה תורה של NVIDIA לחשוף דוחות כספיים שמחטיאים את הציפיות - ופוגעים בערך השוק בצורה חדה לכתבה

17. Started by joniar,

ואם שיך 9800 {לא X2} לעשות SLI ואיזה ספק כח יצטרך 600W של HEC יספיק?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by אמנון,

אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי 8600GT ל-ATI 4870 האם כרטיס מסך זה מתאים(יעלה )למחשב שלי מפרט: ספק 450W קרוסאר חדש לוח אם-PCI EXP X16 GIGABYYTE GA-915P זכרון-2 G מעבד-P4 3 G 775S תודה

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Bear Cub,

אני יודע שהמשחק הזה: Marvel: Ultimate Alliance יצא ל PS3 ורציתי לשאול אם מישהו יודע אם המשחק הזה נחשב כ DX10 משמע ש 8800GTX/S יתמכו בו בצורה מלאה. מן הסתם שהוא עדיין לא יצא בגירסת PC.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אהלן, בשביל עריכת וידאו בפרמייר + אפטר אפקטס ב1080p בעיקר - מה עדיף:GTX1060 6GB או RX480 8GB?ממה שהבנתי בכללי Nvidia עדיף לעבודה עם תוכנות של אדובי בעיקר בגלל הAcceleration עם CUDA שעדיפה על OpenCL...תודה מראש

21. היה לי מסך פקרדבל ישן ממש.........אפילו לא שטוח 15 אינצ' דפוק עכשיו קיבלתי ת700P והוא כמובן יותר טוב.....מה הקטע של השפורפרת? מה היא עושה? יש מצב שהוא פולט פחות קרינה מהפקרדבלל הישן ? ועוד ועוד באמצע בתר'ד ;D

• 40 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by High_Ping,

לפחות אני חושב שהוא נשרף, הסתכלתי קצת על מחירים ונראה שהם לא באמת זזו בשנתיים האחרונות. בכל אופן אני לא חושב שאני צריך משהו יותר חזק, אבל אשמח להמלצה על איזור ה 900₪-1400₪ מישהו יודע אם gainward מתחייבת לאחריות על הVram מעבר לאחריות הכוללת של הכרטיס שפגה אחרי שנה?

23. חבריות מה קורה?? מקווה שטוב תשמעו.. המחשב נדלק.. כל המנורות עובדות + כל המאווררים.. אבל המסך לא נדלק ! המסך תקין.. נבדק.. אז אני מניח שזה הכ. מסך.. מה אתם אומרים ? דווקא חבל עליו... הוא היה בנזונה לא"ק !! הוא הוציא לי 6430 ב3דמארק2003 ! ליבת ר350.. הכל קירור סטוק ! בלי סינקים.. בלי סיילנסר ! אבל אני יודע שהוא לא נשרף מזה.. עשיתי תא"ק.. ואז הורדתי אותו.. הוא כבר חודש+ בלי א"ק.. עכשיו תגידו.. אם הבעיה באמת בכ. מסך... ויחליפו לי אותו.. הוא של גיגהבייט... יש מצב שהחדש יגיע עם ליבת ר360?? צודהה

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by ohadher,

שלום. אני מעוניין בכרטיס מסך חדש. קודם כל המפרט של המחשב: intel core2quad Q9550 2.83Ghz with pci express interface) main board - AsusTek P5Q3) DDR3 - 4GB (2*2=4) WIN7 - 32 bit כרגע יש לי כרטיס מסך GTS-250 זה מריץ לי באטלפילד 3 על הגדרות הכי נמוכות בערך, וזה נראה לא טוב, וקשה לשחק. מקס פיין 3, מריץ על הגדרות בינוניות-גבוהות - אבל גם נראה בינוני. בקיצור, כרטיס מסך חדש. אני לא סגור על התקציב(900-1600), ועל זה גם רציתי לשאול. 1. האם על פי המפרט אני יכול לקנות כרטיס מסך חדש וטוב? זאת אומרת, לא יווצר לי צוואר בקבוק? 2. האם כדאי ללכת על תקציב של 900 שקל - שמה שהיה נראה לי בתקציב הזה זה ה-6870. לכמה זמן יחזיק לי ה-6870 על הגדרות גבוהות? האם כדאי ב-1300 את ה- gtx560ti - לכמה זמן ה…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום יש לי מחשב AMD 4200+DUAL והכטיס מסך שלי כרגע מובנה gforce 6150 והתקנתי ווינדוס ויסטה .. עכשיו אם אני אתקין דירקט 10 זה יתפוס? או שאני צריך להתקין דירקט 9 בנתיים עד לקניית כרטיס מסך שכן יתמוך בו והאם כדאי לחכות לכרטיסים מסוג הזה שיהיו זולים יותר כי אני שוק ל קנות ATI REDEON 1950XT ... תודה לעונים .

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.