כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
הקטע שאין לי יותר מידי כסף ואני רוצה ביצועים ממש טובים הרזולוציה שלי 1280x1024. אז חשבתי להתפשר קצת עכשיו ועוד איזה חודשיים לעשות מערך כפול שהבנתי שמשתווה ל5870 מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה המספר המקסימאלי של מסכים שאפשר לחבר למחשב? אם מחברים שני כרטיסי מסך אז אפשר לחבר 8 מסכים שונים?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב שלי למסך טלוויזיה 40" עם כבל DVI-HDMI באורך 3 מטר במטרה להנות ממשחקי ספורט כגון :פיפא ופרו אני מקבל איכות,חדות וצבעים מאוד טובים , אבל יש בעיה מעצבנת, כל כמה זמן במשחק אני רואה רגעית סוג של קרע /חיתוך בצורה אופקית במסך באמצע המשחק ועוד כל מיני תופעות של לפעמיים קוראות , ניסיתי לפתור את הבעיה בהגדרות של הטלוייזיה וכיביתי את מנגנון החלקת התמונה ,ניסיתי גם לשים על מצב PC בטלוייזיה ,יש אולי הרבה של שיפור אבל בעקרון לא פותר לי את התופעות המוזרות בגרפיקה מה שבמסך המחשב זה לא קורה. מישהו יודע על מה אני מדבר ויודע איך אפשר לפתור או לפחות לצמצם את התופעה ? האם זה עניין של הגדרות מסויימות בכרטיס הגרפי במחשב? *חומרה של המחשב מוצג למטה.(משחק ללא SLI)
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך המערכת שיש לי כרגע seasonic ss-500et 500W Intel Core i5-750 Gigabyte GA-P55-UD3 Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB והאם הספק שלי מספיק חזק או צריך להחליף?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ה-NOD32 מוחק לי קובץ שהוא חושב שהוא וירוס והוא לא יש אפשרות לאשר את הקובץ בתוכנה?? בשביל שהיא לא תחשוב שהוא וירוס
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, היום הכרטיסים הגרפים התקדמו מאוד והנתונים שלהם מאוד גבוהים, כמו כן הביצועים של הפלסטיישן והקסבוקס גם כן גבוהיים מאוד! השאלה שלי היא האם יש כרטיסים גרפים שמגיעים ליכולות של הקונסולות המשחקים או אף מעליהם.. ההתלבטות באה מזמן המחייה של הקונסלות שיצאו בשנת 2006, אנחנו כבר ב2011 עוד חודשיים.. והטכנולוגיות התקדמו מאודד !! תודה על כל עזרה!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
היי, החלפתי את הכרטיס מסך הישן שלי (EAH 3650) בכרטיס מסך חדש nvidia geforce 9600gt שאמור להיות טוב בהרבה אבל משחקים רצים עליו בצורה גרוע יותר אני ב-FPS נמוך. יש לי מחשב Intel quad 9300 2.5MHZ 4gb זיכרון ואני על וינדוס 7 32 ביט. יש דרך לגלות למה המאיץ הגרפי מתפקד כל כך גרוע? ואיך אפשר לשפר אותו תודה
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
final_radeon_r9_290_specifications_now_leaked_as_well http://www.guru3d.com/index.php?ct=news&action=file&id=4279 כרגיל AMD מחסירה נתונים ,ומבלבלת את הלקוחות מה מוכרת ? כמה ROP ? אייזה HDMI http://www.guru3d.com/news_story/amd_radeon_r9_and_r7_graphics_cards.html כאן מספרים שבדרייבר עתידי יאפשר לעבוד עם UltraHD (3840x2160 ? לא ברור אם זה HDMI 2.0 או משהו אחר http://www.techpowerup.com/gpudb/2460/radeon-r9-290x.html כאן מספרים שבעצם יוצא כרטיס ב-11.10 רק 290X אין מילה על 290 יש מידע על ROP ו- TMU , אלוהים לא יודע מה נכון עם AMD
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסכים טובים ואמינים, לא צריך משהו יותר מדי מתוחכם אבל שיהיו איכותיים. תודה מראש, עומר שקדי.
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מבקש מכל מי שמתלונן על הRADEON שלו (וכאלו לא חסרים) שיציין אם הוא מדבר על הרקולס או גיגהבייט בכדי שנבין אם הבעיה היא בהרקולס או בשבב עצמו.בגלל התלונות האלו הקפאתי את הקנייה של הגיגהבייט
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נראה לי החלטתי ללכת על gtx 570 צריך המלצה לדגם טוב, חשבתי על: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/gigabyte-geforce-gtx-570-1280mb-gddr5-320bit-overclocked-p-12183?cPath=67 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/sparkle-geforce-gtx-570-1280mb-gddr5-320bit-overclocked-p-11335?cPath=67 בנוסף התיעצות לגבי הספק ENERMAX 525W שהוא די ישן , אני מניח שיעשה את העבודה כי ישב עליו 7950X2 ו 4870 , השאלה גם איך הוא יתמודד בנוסף עם OC למעבד ולכרטיס ?? אשמח להמצלה לדגם 570
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מזמין מחשב חדש ואני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך כדי לי? האם כדי לי לקנות משהו זול כרגע כמו ג'י פורס 4 64 שעולה 340 ולחכות שיצא רידון 9600, או להשקיע במשהו יותר טוב ולקנות רידון 9000 פרו 64 שעולה 560, עכשיו אני שואל: 1. מתי צריך לצאת ה-רידון 9600 וכמה הוא יעלה? 2.האם כדי לי לקנות את הג'י פורס 4 שרשמתי, ולחכות שירד המחירים לכרטיסים הטובים יותר, או לקחת את ה-רידון 9000 פרו, וכנראה לא לשדרג? 3.האם שיצא הרידון 9600 הוא יביא איתו ירידת מחירים לרידון 9500 פרו? תודה מראש על התשובות!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני בערך שבוע קיבלתי את המחשב החדש שלי ואני מקבל FPS פשוט נוראי בCRYSIS בין 10-15FPS בממוצע . הכרטיס מסך הוא HD5870 עם דרייבר הכי מעודכן . מה עושים ?? דרך אגב המשחקים האחרים פועלים סבבה על FPS טוב לדוגמא בMAFIA 2 יצא לי מעל 60FPS בבדיקה .
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם יש לי שני כרטיסים זהים, אבל הראשון הוא 1GB, 192bit והשני הוא 2GB, 128bit - איזה יהיה טוב יותר?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה בידיוק ההבדלים בין השניים בביצועים? מה שראיתי זה שהמחיר שונה ב400ש"ח (1620 לעומת 2020) אז זה בכלל משתלם? וגם רציתי לדעת אם ל- Sapphire ATI X1800XT 256 mb יש את אותם דרישות מערכת כמו Connected3D ATI x1800GTO 256mb, תודה רבה .
-
- 31 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים מזמן לא ביקרתי פה ... אני בטוח שלא התגעגעתם לאחר עיון קצר הבנתי שישנו הכרטיס החדש המדובר ATI RADEON X1800GTO2 512 mb של סאפיר אני סקרן לבדוק עליו ולראות אם הוא יציג לנו דרך חדשה כמו שעשה X800 GTO2 הידוע ... אני כרגע עם X1800GTO וחושב לעבור ל X1800XT עם 256MB שעולה כמו ה GTO2 החדש או ל X1900XT עם 256 MB שעולה עוד מעט כסף ... אני מחפש סקירות גם ל OC אז אם יש פה חברים שמכירים כבר אז בבקשה תנו תגובה מעבר לזה מה דעתכם גם תהיה חשובה... לילה טוב בינתיים
-
- 31 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כבר כמה זמן שאני רואה פה שטות אחת שחוזרת על עצמה יותר מידי פעמים, שDooM3 רץ טוב יותר על הכרטיסים של nVidia בגלל שלnVidia יש תמיכה טובה יותר בOpenGL. קודם כל, בשונה ממונעי OpenGL אחרים שבדרך כלל הכילו מסלולי OpenGL מותאמים לכרטיסים של nVidia, דום מכיל מסלולים סטאנרטיים של ARB(הוועדה שאחראית על פיתוח הOpenGL), אם אני לא טועה הוא מכיל 3 מסולים, ARB0 ARB וARB2. עכשיו הGF6 והFX כמו הR9500 ומעלה, מופנים למסלול הARB2. מה זה בעצם המסלולים, הOpenGL בעצם מבוסס על הרחבות(סיפריות שמכילות פונקציות שקומפלו מראש) ההרחבות האלה מדמות שיידרים, לייתר דיוק דימו, כיום כבר הOpenGL תומך בשפת שיידרים, כמו Cg וGLSL, בגרסאות ה1.5 בעצרת הרחבה, ובגרסאת ה2.0 בתור סטאנדרט. עכשיו כשאר ARB הוציאה גרס…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף ? Sapphire ATI Radeon 5850 Vapor X 1GB GDDR5 HDMI ב900 ש"ח או Sapphire ATI Radeon 6870 1GB GDDR5 HDMI ב1030 ש"ל ההפרש ביצועים בינהם שווה את ה130 ש"ח או שה5850 מספיק טוב למשחקים כבדים ברזולוציה מקסימלית? ומה זה ה VAPOR X של ה5850 ? ואם יש לכם עוד הצעות אחרות לכרטיסים ב900-1000 שקל אשמח לראות תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם . המערך במחשב והספק כח נקנה . כצפוי, מערך כרטיסי מסך גורר התעסקות . יש לי כמה בעיות והייתי שמח לעזרה מכם . מבחינה טכנית: 2 הכרטיסים מחוברים היטב ללוח האם. 280X שהוא חזק יותר מחובר ל- PCIE- X 16 . ה- 7950 מחובר ישר אחריו ( PCIE- X8 ) . 2 הכרטיסים ע ובדים בנפרד נהדר, ללא ארטיפיקטים, הבהובים, ריצודים או כל בעיה אחרת . חיברתי את 2 הכרטיסים באמצעות גשר X-FIRE שבא עם כרטיס המסך 280X . מבחינה תוכנתית : הפעלתי את הקרוסספייר בדרייבר של AMD . הגרסר האחרונה מותקנת (15.3.2015 ) הבטא האחרונה . הבעיות שאני רואה כרגע הן : א - לפי GPU-Z הכרטיס השני, 7950, מופיע לידו ULPS, ניסיתי למצוא את הקובץ הזה דרך הרג'יסטרי ודרך תוכנה שאמורה למתג אותו לערך 0, אך לא מצאתי בכלל את הקובץ…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בהתחשב בתהליך הזה, האם כדאי לי לשקול ברצינות אפשרות של קניית 9500 רגיל?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי תכרטיס מסך הזה של חברת ספייר ויוצא לי מאוד קצת ב 3dmark 2006 14 אלף מתוכם 3100 זה המעבד כלומר רק 11 אלף זה נמוך או זה בסדר? לדעתי נמוך
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אוקי אז ככה, לפני בערך 4 שנים אבא שלי קנה ג'י פורס אמאיקס 400 (לא בטוח בקשר לזמנים), עד כאן בסדר, היום, הכרטיס התקלקל ואני כאיש מחשבים טוב מיהרתי להוריד את ההיט סינק ולמצוא לו שימוש. כעבור שעתיים שיעמם לי והלכתי להסתכל על הכרטיס ולהתפער מפלאי הטכנולוגיה, בהיתי בכרטיס כאשר שמתי לב לפתע בD גדולה חרוטה על המעבד שהייתה מוכרת לי מאיפהשהוא.... מיהרתי להוריד את הגריז הטרמי מהמעבד וראיתי את סמל החברה 3DFX!!!, מצד שני, ישנו הסטיק של הביוס (היה נהוד באותה תקופה לשים את הביוס על שבב כזה שאפשר להוציא....) ועל הסטיק רשום שזה ביוס של סדרת הMX. מה אתם חושבים? יאיר.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כנס המפתחים SIGGRAPH - מנכ"ל אנוידיה מכריז על כרטיס המסך הראשון מסוגו, המיועד במיוחד לחישוב קרני אור לצורך יצירת סצינות תלת מימדיות אמיתיות מתמיד - עכשיו בארכיטקטורה פורצת דרך בשם Turing לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
דבר ראשון שלום לכולם אני חדש והפורום נראה מצוין היו פה כמה נושאים שבאמת חסכו ממני כמה שאלות אז תודה... השאלה שלי היא מה ההבדל בין שני כרטיסי המסך Geforce4 Ti4600 ו- Geforce4 Ti4400 של חברת Leadtek??? ומה אתה מציעים איזה כרטיס מביניהם או בכלל של חברה אחרת?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-