עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by avihaizipel,

שלום רב: אני מתנצל אם זה לא המקום אבל אני מעוניין ברכישת כ.מסך מחו"ל ואינני יודע האם חל עליו מיסים או מע"מ וכו', אשמח מאוד לעזרה ממה שהצלחתי להבין קצת מלגגל באינטרנט זה שיש רק מע"מ האם המידע הזה שגוי משום שהוא ישן? אמשח לעזרה בנושא ובאימות הפרטים, בתודה מראש אביחי, נ.ב. כמה זה מע"מ היום?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. בהתחשב בתהליך הזה, האם כדאי לי לשקול ברצינות אפשרות של קניית 9500 רגיל?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אהלן , אני רוצה לשדרג לכרטיס Sapphire Radeon HD 7870( GHZ Edition יש לי נכון לעכשיו את הכרטיס הישן 4870 ... המפרט הישן שעומד לרשותי הוא : מעבדI5 לוח אם של ג'יגה בייט GA - P55 UD3R זיכרון של ג'י סקיל 4 ג'יגה 1600MHZ וספק של סיאסוניק 500 וואט המחשב יחסית ישן 3+ שנים , אני בוחר להחליף רק את הכרטיס כי השימושים שלי הם לרוב רק משחקים וגלישה , השאלה הראשונה קודם כל אם הכרטיס החדש יהיה תואם למפרט הישן? באתר שבדקתי נדמה לי שרשום שזה ממתאים רק רציתי לוודא . ודבר שני האם החומרה הישנה יחסית לא תפגע בכרטיס איכשהוא? , והאם יש צורך להחליף משהו נוסף כדי לראות ביצועים יותר גבוהים במשחקים האם יש צורך בכלל. תודה רבה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by משה א.,

שלום, רציתי לקבל חוות דעת על כ.מסך הנ"ל. המחשב מיועד לצפייה בסרטים. התקציב לכרטיס הוא כ-350 ש"ח (אם יש המלצות למשהו אחר) האם Palit חברה טובה? תודה מראש...

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Yaron-Cohen,

מי יותר טוב במהירות??..מי יותר טוב עם פילטרים??..ולמי יש תמונה איכותית יותר...?... ושורה תחתונה...מה כדאי יותר..?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by roes,

מה זה fsaa ?? ומה זה עושה? זה קשור ל AA או ל AF ?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. צריך עזרה במציאת כרטיס מסך לגיימינג חובבני.... שיתאים לוידיאו ומשחק איכותי (HIGH) ברזולוציה של מסך 22.... מבוסס 4850 ATI צריך שיהיה שקט, עם חיבורים חדישים כמה שיותר (HDMI 2XDVI וכד')... למעבד E8400.... תקציב עד 900 ש"ח גג... תודה רבה!

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום יש לי כרטיס מסך ישן ati radeon 5700 ומסך חדש DELL U2715H המטרה שלי להגיע לרזולוציה המקסימלית, ששניהם אמורים לתמוך בה 2560X1440 לכרטיס המסך 3 חיבורים: DVI, VGA, HDMI למסך יש DP, miniDP , HDMI המסך סופק עם כבל miniDP to DP אבל חיברתי HDMI to HDMI הרזולוציה כרגע היא 1680X1050 1. האם זה קשור לכבל HDMI? 2. מה לעשות כדי להגיע לרזולוציה מקסימלית? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by god3,

יש לו נתונים טובים יותר אני רוצה לקנות ה5900 איזה כדי ולמה ראדאון טוב יותר :'(

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. http://www.overclock.net/t/1188376/hardwarecanucks-hd-7970-pci-e-3-0-vs-pci-e-2-0-comparison ...

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום לכולם, מכרתי את 2 הGTS250 שלי לא מזמן שהיו בSLI(מפרט מלא בחתימה) אני משחק ברזולוציה של FULL HD מסך 24" 1920*1080 האם ברזולוציה הנ"ל- יהיה הבדל ב FPS בין הדגמים השונים(gtx 460 768MB\1024MB SLI VS gtx 465 1024MB sli) מה הייתם קונים?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Yakir Sinvani,

היי יש לי לוח אם גיגבייט ga-h61ms-1 עם מעבד i5-3740 השאלה שלי אם הכרטיס מסך GeForce GTX 1060 6g יתאים למערכת ללא צוואר בקבוק? תודה☺.

13. Started by Pc_freak,

מי יותר חזק בביצועים? האם ספק יחזיק את הCF הזה עם כרטיס פיזיקה? מפרט Q9400 2.66GHZ LANPARTY UT X48 T2R 4GB DDR2 SeaSonic S12II 620Watt BRONZE האם המעבד יגביל את הכרטיסים? HD 5850 http://tms.co.il/product/8289 HD5770 http://tms.co.il/product/7265

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. (הבהרה: ללוחמי השמועות שבינינו תתעלמו) מדובר על 50% שיפור מ2080TI ע"פ הדלפה: https://wccftech.com/nvidia-rtx-3090-will-allegedly-offer-a-massive-50-performance-increase/

15. המחשב שלי כבר נחשב קצת ישן עם AGP.. (המפרט בחתימה). חלק מסרטי ה- HD גורמים לי לעומס במחשב בינתיים למדתי איכשהו קצת להסתדר עם זה בעזרת מקודדים שונים אבל ניסיתי להריץ UNREAL 3 והוא פשוט נראה זוועה, כשאני מכוון אותו להגדרות גבוהות אז הגרפיקה טובה אבל אז הFRAME RATE איטי וקשה לי לראות במי אני פוגע... אני לא רוצה להשקיע יותר מידי בכרטיס מסך למחשב כיוון שאני משחק בעיקר בXBOX 360. אני משתמש במחשב בעיקר למשחקי יריות און ליין כמו UNREAL, FAR CRY וכדומה.. משחקי און ליין של יריות גוף ראשון יותר קל לי לשחק במחשב מאשר בXBOX. אני מקווה שיש כרטיס מסך לא יקר שיתאים לדרישות שלי. לדעתכם אני יכול להישאר עם המחשב שלי כמו שהוא או שאפילו המעבד שלי נורת'ווד 2.8 מהירות בסטוק כבר לא נחשב טוב? האם…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by rockstarr,

שלום חברים, המעבד I7 3700 SEASONIC 700W המטרה היא קצת משחקים ב1080 ובעיקר VR ומידול בתלת מימד. מה דעתכם? אשמח לשמוע עוד הצעות אם יש

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by OmerS,

אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסכים טובים ואמינים, לא צריך משהו יותר מדי מתוחכם אבל שיהיו איכותיים. תודה מראש, עומר שקדי.

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Big_Guy7,

חשבתי על שיפור למחשב שלי... ובין הדברים יש גם כרטיס מסך. קודם אני רוצה לבדוק קצת ולראות כמה יעלה לי כל הסיפור ואז לראות אם בכלל משתלם להתחיל לשפר.. אני צריך כרטיס של AGPX8 בתקציב של עד 450 וכמובן כמה שפחות-->ככה יותר טוב =] תודה על העזרה

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום וחג שמח, אחרי 4 שנים ומשחקים שמתאימים לקונסולות הדור-הבא, מחשב הגיימינג שלי רשמית זקוק לרענון. המחשבה הראשונה שלי הייתה לקנות כרטיס מסך, משהו בתחום ה mid-high, שיריץ הכל על גבוה ומעלה והכל שוב יהיה בסדר בחיי. המחשבה השנייה היא, כנאמר בכותרת, חשש מצוואר בקבוק של המעבד! המפרט כרגע: AMD Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H 12GB RAM (ב-4 סטיקים נדמה לי) Sapphire Radeon HD 5850 1GB GDDR5 השאלות שלי הן: האם באמת יש ממה לחשוש? אם כן, האם אוברקלוקינג סביר (הבנתי ש 3.7Ghz זה לא קשה במיוחד עם המעבד הזה) ימנע את צוואר הבקבוק? וכמובן, אם כבר אז אז כבר - המלצות על כרטיס מסך בסביבות ה1500 שקלים חדשים? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by tzr84,

שלום לכולם, יש לי את הכרטיס הנ"ל: TWINTECH NVIDIA® GeForce™ 9800GT 512MB DDR3 PCI-Express ® 2.0 XXT OC EDITION http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=231#b2 ערכתי לו בדיקת מאמץ ב-OCCT והוא עשה ב10 דקות עבודה ממוצע של 105 מעלות צלזיוס. האם זה תקין? המאווררים עובדים על סטנדרט כלומר לא שיניתי את ההגדרות יצרן שלהם ולא מזמן ניקיתי אותו מאבק. האם יש סכנה לכרטיס? האם פוגע בביצועים? תודה רבה,

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by maor0247,

אם אני רוצה לראות במסך שלי ב 3D..... אני צריך כרטיס מסך מיוחד או שכל כרטיס (כמובן חזק) יוכל לסחוב.. רק שצריך מסך מיוחד??

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by lmlm,

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/x1950pro-gf7900gs.html לכל המתלבטים מבינכם; OC,משחקים,רזולוציות

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by user-69225,

שלום, רכשתי בקניה הקבוצתית הקודמת כרטיס מסך HD7970 dual x. בטעות הגיעה הגרסה הרגילה, ולכן החליפו לי את הכרטיס לאחד חדש + גרסת OC. אני חושב שהביצועים של הכרטיס לא טובים, ואשמח אם משהו יוכל לעזור לי... למשל בHitman Absolution כאשר ההגדרות הן על High אני מקבל בממוצע 30 FPS. צרפתי תמונה של הכרטיס מסך + מפרט של המחשב. תודה רבה לעוזרים! *הספק הוא SeaSonic eco W500 *אני משתמש בדרייבר Catalyst 13.1

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by karpad,

שלום רק רציתי לראות את ההבדלים בין הכרטיס הישן לחדש בקצב הפריימים בATITOOL פתחתי לי את התוכנה לתומי ומה ראיתי שם?!!!! רואים ממש מגעיל את ה3D VIEW למה רואים כלכך מגעיל מה עשיתי לא טוב!?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום . אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לסלוט pci-e השימוש העיקרי שלו זה משחקים . בעקרון הוא מיועד למשחקים לא כבדים - nfs: mw/ gta: sa / age of empires 3 וכדומה . השאלה שלי היא האם אני יכול להסתפק ב 6600gt או להשקיע יותר ולקנות 6800gs ? תודה רבה לעוזרים

• 37 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים