עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אם מישהו רכש מהם בעבר אני אשמח לקבל חוות דעת על טיב השירות , תנאי אחריות וכו... תודה!

• 17 תגובות
    • 6.7k צפיות
  2. Started by shmulik_miata,

משנת 2008 יש לי את ה-GTS הוותיק והוא עבר פעמיים אפיה בתנור (הפעם השנייה התרחשה השבוע). כרגע הוא עובד אך ב-BF3 אני מתקשה לשחק כי הוא פתאום נהיה איטי מהרגיל (כנראה מתחמם מהר יותר מהרגיל). חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך בתקציב של עד 1500 ש"ח אך אני מפחד שהחומרה שיש לי לא תתמוך בכרטיס החדש. המעבד שלי הוא Q9450, לוח ASUS P5K פרימיום, 8GB DDR2 וכונן SSD של אינטל וספק אנרמקס 550. האם הכרטיסים של הדור הנוכחי יעבדו טוב עם החומרה שלי? בגדול התכנון הוא לרכוש את ה-BF4 (לא קשור לתקציב, אך אם יש דיל טוב בתקציב של 1500 לשני המוצרים, אני אשמח לבדוק), אז אני צריך כרטיס טוב. תודה לעוזרים, ערב טוב. שמוליק

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by eran131,

לילה טוב לכולם , אחרי אינספור ניסיונות של פירמוטים ועדכונים של דרייברים של כרטיסי מסך, נכנעתי לכאורה הכרטיס מסך שלי "לא מזוהה" לאחר התקנת הדרייבר של ATI (דגם - 4890 Vapor-X) מערכת ההפעלה הינה Windows 7 N 64-Bit. אנא עזרו לי, תודה

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. אחרי הרבה שנים של התקמצנויות (ושנים שלא ביקרתי פה בפורום), סוף סוף יש לי שוברים ואני יכול לפנק את עצמי בכרטיס מסך ולהפסיק לשחק משחקים על גרפיקה ורזולוציה הכי נמוכה רכישה מאמאזון בלבד (יש לי שוברים) מחיר, -200$-240$. (יכול להיות שזה יותר ממה שאני באמת צריך) שימושים - משחקים עם דגש על גרפיקה גבוהה, נמאס לי להתפשר. רזולוציה FULL HD - ללא ריבוי מסכים. מעבד נוכחי amd phenom ii x4 965 לוח אם: M4A89GTD_PROUSB3 זכרון נוכחי - 4GB מערכת הפעלה - WIN 7 64 BIT ספק כח - Spire 550W sp-atx-550wtn-ir - יש לו חיבור 6 פינים לPCIE, תקנו אותי בבקשה אם אני טועה - כלומר, אני רואה כבל עם חיבור 6 פינים, לא יודע אם זה מיועד לכרטיס המסך) כרגע מחוברים 3 דיסקים קשיחים, האם הספק כח יוכל…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by bbking,

שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שישרת אותי להרבה שנים תקציב :1500 ש"ח ספק:620 ואט תודה

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by 00x,

שלום רב, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ואני צריך קצת עזרה עם זה. השימושים העיקריים שלי הם עיצוב (פוטושופ בעיקר) ומשחקים. אלו הם הפרטים של המחשב: לוח אם - intel core 2 quad cpu q9550 2.83 Ghz מעבד - Gigabyte - ep43-ds3l זיכרון - 4 giga ram ספק כוח - Zeus 520W רזולוציה - 1080:1920 מקסימלי. אשמח להמלצות לכרטיס עד 700 ש"ח.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by thebestnickname,

אז ככה, התקציב עומד על 900 שקל עם חריגה, מה כן- אעדיף לשלם פחות, העיקר שיהיה משתלם מבחינת ביצועים-מחיר. בבעלותי כרגע GTX560 TI , i7- 4770 8GB Ram, אני רוצה כ.מ חדש. עכשיו- לפי מה שהבנתי http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu זה מחיר מציאה ממש, ואין לי בעיה עם זה שזה משומש וזה. האם אני ארגיש הבדל ביצועים דרסטי ממה שיש לי כרגע? האם עדיף לשים עוד 350 שקל בשביל משהו חזק יותר? השיפור ישתלם? קיצר הצעות בבקשה, תודה מראש.

8. Started by I7210I,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני לא יודע מה מומלץ אשמח לשמוע מכם התקציב שלי עומד על גג 700 (יד שניה בא באופציה?מה לחפש מה לבדוק?) המפרט שלי הוא I7-4790K asus maximus vii ranger 16 gb ram crucial sport balistex SSD של 250 GB עוד שני הארד דיסקים של 1TB כל אחד ספק כנראה ג'נרי שכתוב עליו 500 א לא יכול לצלם הוא תקוע בצד של המארז.. המשחקים שאני רוצה לשחק נגיד הWATCH DOGS BF4 ..אני לא מעודכן פשוט מה חדש אשמח אם תמליצו על מה שיעשה את העבודה במחיר הזול ביותר תודה רבה

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  9. התוכניות של מפתחת השבבים לשנה הקרובה ומעבר לה כוללות תמיכה בזכרונות גראפיים מדור חדש, ליבות מובנות עוצמתיות אפילו יותר ממה שראינו עד כה ועוד לכתבה

10. שולם לכולם. לאחרונה יצא Benchmark חומרה חדש מבית Square Enix למשחק Final Fantasy הבא שלהם. הוא ניתן להורדה בחינם וחשבתי שזאת הזדמנות מעולה להשוות בין המערכות השונות בציוני החומרה: אפשר להוריד אותו מכאן: https://www.techpowerup.com/download/final-fantasy-xv-benchmark/ אפשר להשוות בציונים על ידי כך שנעלה תוצאות 1920X1080 High Quality כסנדרט. ניתן להשתמש באתרים כגון imgur.com להעלאה מהירה של הקבצים, או כצירוף קובץ כאן בפורום. מקרא 1920X1080 High: ציון נמוך מ-4000 - עדיפות לירידה להגדרות בינוניות ציון 4000-6000 - עדיפות להתפשרות בהגדרות מסויימות תחת גבוה ציון 6000 ומעלה - הגדרות מירביות ללא …

11. קצת חפירה במדור בימים ההם בזמן הזה של HWZONE, שכבר מרשה לעצמו להתגאות בגילו המופלג: https://hwzone.co.il/main-computers/כרטיסי-ה-radeon-החדשים-של-ati/ אני זוכר את רמת הקנאה שהייתה לי לבעלי X1950 למיניהם. איזו הדגמה של עוצמה אדירה של ATI: בין מתחריו של סדרת כרטיסי המסך האלה עמדו Geforce 7800GT ולאחר מכן 8600GT DDR3. ב-ATI יצרו יכולת לרסק את התחרות באלימות וללא רחמים. סופה המר של סדרת X1950 הגיעה כאשר החלו לצאת כותרים שמבקשים תמיכה ב-Shader Model 3.0. משחקים פשוטים שפשוט חסמו סדרה עוצמתית. 8600GT החלשלוש כלל את מפתח הכניסה והשומר נתן להכנס למועדון. קישור למדור בימים ההם בזמן הזה: https://hwzone.co.il/onthisday/ …

12. מסתבר שווגה, כן, הצעצוע הכי חדש וטרי של AMD משנת 2017, הוא שווה ערך מתמטי חישובי ל- GCN ולא הביא שום שיפור לזירה בתחום יכולת האצה גראפית לסימולטורים ומשחקי תלת מימד. חשדות ממשיות שמדובר בהונאה שלמה של "כאילו משהו חדש" שהושק, כשבאמת אין שום דבר מאחורי הקלעים זולת הרבה marketing. עתה מתברר שביצועי ווגה clock מול clock לעומת GCN שרץ בקנה בואו רגע נזכר, עוד מדצבמר 2011.... לא זז מאומה. WTF ?! מדובר בממצא עלוב ביותר המציב את AMD בבושת פנים - לא פחות. מובן עכשיו היטב מדוע נוידיאה - שפתחה פער מאז maxwell ב- 2014 משאירה את AMD עם אבק מאחור. שהרי זה כה ברור: AMD פשוט אינה מתקדמת קדימה מאומה ברובד האלגוריתמי. למעשה מבחינה אלג…

13. Started by yonatan.mendelson,

טיזרים שונים שהופצו בצורה מתוזמנת ברשת מעידים על המוצר הבא שעתידה להשיק NVIDIA - ואנחנו חוששים אפילו לנסות ולנחש את מחירו המיועד לכתבה

14. יש לי מחשב עם מעבד i5 דור 3, 8GB DDR3, לוח gibabyte h77-ds3h, מסך view sonic 24" 75hz, וקשיח HDD. אני רוצה להריץ עליו fortnite וחשבתי להוסיף לו כרטיס מסך. הבעייה שיש כ"כ הרבה, ואין לי מושג איזה... אז אם אני רוצה שיהיה כרטיס שיוכל לשמש גם למשחקים -סבירים- הבאים שהילד (כרגע בן 10) יגדל אליהם (ולהעביר אותו למחשב חדש בעתיד) איזה דגם כדאי? חשבתי על 1060 אבל אין לי מושג איזה מהם. תודה על כל עזרה אייל

15. Started by yot,

כנראה שאן בידיה נכנסה לאטרף של AGP*8. רובנו שמענו שאן בידיה הצליחה טוב יותר בעניין הזה מATI. שיפור של 5 פריימים (!). הנה הכרטיס מבוסס ליבת TI 4200 מבית לידטק, אבל הפעם בAGP*8. מה אתם אומרים, הכרטיס יצליח טוב יותר בשוק מאשר הטי איי 4200 עם AGP*8?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by OR007,

יש לי RADEON 9000PRO שהם ורציתי לדעת איך הם בהשוואה לג'יגה בייט. למרות שלא הייתי לי ממש אפשרות בחירה. ועוד שאלה: האם אלו המהירויות זיכרון וליבה שאמורות ליהות לריידון 9000 פרו ENGINE CLOCK: 274.50 MEMORY CLOCK: 274.40 כי א לא אז נראה לי קצת עבדו עליי

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. ולפעמים גם להתעוות זה משגע אותי קניתי מסך לפני חודשיים וכל כמה זמן הקצוות מתעוותות בדקו את המסך והם טוענים שהכל תקין מה יכול לגרום לבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by sariti,

הדרייברים האחרונים שצצו ב 18 לחודש עכשיו להורדה www.nvidia.co.il ;D

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Kfir,

אני הולך להשקיע ברטיס מסך חדש, וצריך עוד קצת דעות בנוגע לזה : צריך את הכרטיס קודם כל לעבודת תלת מימד מקצועית (MAYA), ודבר שני שהוא חשוב ממש ק צ ת פחות זה משחקים. אז השאלה עם להשקיע 4000 שקל בכרטיס תלת מימד מקצועי, או לחכות לFX והוא יכול לתת אותן תוצאות? איך יעבוד כרטיס עבודה מקצועי עם משחקים, מישהו ניסה פעם? (מתכוון גם לAntiAliasing). תודה, כפיר - kfir@jesta.co.il

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  20. טובאים את המסך הזה עקב חוסר ביקוש, וראיתי שפה בפורום דווקא די הרבה חברי בו, חשבתי שנחתום כל חברי הפורום המעוניינים על מסמך שמבטיח שאנו נרכוש את המסך הנ"ל ואפילו נשלח להם לינקים של אשכולות שדנים על המסך הזה בכל מיני פורומים... אני ממש ממש רוצה לרכוש אותו אז כל מי שחושב כמוני שיצור איתי קשר פה או בפרטי או באיציק 101346980. תודה לכל התומכים....

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  21. מתוך סקרנות - היום יש מבחר גדול של כרטיסי מסך טובים וחזקים. לי יש מערכת מבוססת AXP 1800 . השאלה היא איזה כרטיס מסך ינוצל במלואו ע"י המחשב שלי (אפשר להציץ בשאר הפרטים ב"מפרט המחשב" שלי). ג'י פורס 2 מהווה כיום צוואר בקבוק. רדאון 9700 ירגיש כמו שילדה של פרארי על מנוע של סובארו ג'אסטי... המטרה שלי היא להגיע לאיזון מקסימלי בין שני הרכיבים, כשכמובן קיימת אפשרות האוברקלוקינג גם למעבד (באוברקלוק ל + AXP 2000 הוא יציב כסלע) וגם לכרטיס מסך, אם אחד מהם טיפה חזק מהשני. (נ.ב: אין צורך בכלל להתייחס לשידרוגים עתידיים וכו') מקווה שהשאלה שלי ברורה בתודה HF

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני קונה מסך הדילמה שלי היא בעיקר על הגודל כאשר אני מדיף FLATRON אם למישהו יש אז מה המידות של ה19 אני מתכוון גם לעומק על השולחן

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכולם !!! כמו שאמרתי קיבלתי ציון נמוך מאוד 4699 (!!!) זה המפרט שלי Pentium 3 731 MHz 256MB of RAM Mother borad Asus cuv4x G-force ti4200 128 DDR רציתי לדעת למה קיבלתי כזה ציון נמוך !??!!? יש לציין כי הכרטיס חזר מתיקון לא מזמן... היתכן שיש בו עוד בעיה !?!? ??? ??? ??? ??? ??? ??? בתודה מראש lir@n סליחה שלא ציינתי... אבל כמובן שהאיי איי ואפ אפ היו מכובים... עשיתי השוואה ועדיין קיבלתי נמוך... אין לי דרייברים בו למה שאני מתקין דרייברים משחקים נתקעים לי או לא פועלים בכלל אז אני עם הדרייבר של הווינדוס... הבאיוס בלוח אם מעודכן...

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. קודם כל אני מתנמל אם עברתי על אין זה הפורום המתאים לת'ראד זה, התלבטתי והגעתי להחלטה שכאן זה המקום להדפיס את ההודעה שלי.. (אל תיתלו אותי בבקשה.. :-\) להלן מפרט המחשב שלי: Gigabyte 7VAXP AMD Athlon XP 1900+ 256 DDR (not sure whether it's ddr or rdr) ram Geforce 4 MX 440 ציון 3dmark: 5595 ***Not Overclocked*** אם אתם חושבים שהציון שלי נמוך מדי, או שאחד הרכיבים שלי מהווים צבר בקבוק למחשב, בבקשה תודיעו לי.. (אני מתכנן שדרוג). --Vega

25. Started by Razor,

יש לי כרטיס מסך geforce 2 64 mx..... ופשוט הוא מציג חצי מהיכולות שלו... תחשבו - גם כרטיס חרא וגם חצי מיכולותיו... עכשיו קיבלתי ציון ב 3dmark 1374 שאני אמור לקבל בסביבות ה 2800 ... מה אני עושה???? משחקים עובדים חרא הכל לא עובד טוב - מבחינת מה שקשור לכרטיס מסך... מפרט מחשב עם זה עוזר: p4 1700 asusboard p4-TE 256 RDRAM gerforce 2 64 mg 400mx עכשיו אל תגידו לי הכרטיס לא מספיק חזק כי אחי משתמש באותו כרטיס ועובד לו הכל מעולה.....

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.