עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. להורדת DirectX 10_1 White Paper v0.4.pdf: http://www.teamati.com/DirectX%2010_1%20White%20Paper%20v0.4.pdf תקראו את הכול. כידוע GEFORCE 8800GT שייצא בנובמבר לא ייתמוך בDX10.1 בכלל.. הכרטיסים של ATI החדשים שייצאו הם הראשונים שייתמכו בזה! וDX10.1 זה אכן שיפור רציני ששווה לשקול אותו בקניית כרטיס מסך.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. תראו חבר'ה חשבתי פה והחלטתי לשאול את עצתכם.... שמתי לב שעל אריזת הg4 mx 440 שלי כתוב שהוא תומך "complete directx support including directx 8.1" ומכיוון שכולנו יודעים שg4mx440 לא תומך תמיכה מלאה בdirectx 8 ובוודאי שלא ב8.1 אז יש סיכוי תיאורטי לתביעת החברה על הטיית הציבור ופירסום מידע שקרי ולא נכון........ ???

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by TeaTime,

יש לי WIN XP וכל פעם שאני מריץ משקים כבדים(מהחודשיים האחרונים) המחשב נתקע כשנגעתי בכרטיס הוא רתח האם זו הסיבה?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by ggg123,

היי, הנה המפרט של המחשב שלי נקנה לפני יותר משנתיים: INTEL CORE 2 DUO E6600 THERMALTAKE BIG TYPHON ASUS P5B Deluxe Corsair Value DDR2, 2X1Gb 667MHz, CL5 WD SATA II 250GB 16MB Sapphire ATI RADEON X1950XT 256 mb Gigabyte AURORA Tower Case Aluminium Blue LED Silver- ENERMAX LIBERTY 500W כצפוי המשחקים החדשים כבר לא כל כך עולים כראוי, כגון: NBA 2K9, GTA IV, CALL OF DUTY 5 ברצוני לשדרג את הכרטיס המסך, כרגע הכרטיס הטוב ביותר שמצאתי בתקציב 1200 ש"ח הוא Palit Radeon HD 4870 Sonic Dual Edition 1Gb DDR5 PCI-e Model 28314 בנוסף חשבתי גם לשדרג את הזיכרון מ 2 ל 4. האם יש בכלל צורך בכך?

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by DOGMA,

סרטים ומצגות על GPGPU Physics על כרטיסי ATI, וכן גם Havok FX עובד עליהם. http://www.pcper.com/article.php?aid=226&type=expert&pid=1 http://www.pcper.com/article.php?aid=228&type=expert&pid=3 כמו כן ATI עדכנה את ערכת הפיתוח שלה עם הדגמות ושיעורים על פונקציות פיזיקאליות וR2VB(אמפלמנטציית Vertex texture fetch בכרטיסי x1XXX). http://www.ati.com/developer/radeonSDK.html

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by הגיימר,

שלום לכולם! בגלל הכרטיס מסך שאני קונה אני זקוק לעזרה מבקש עזרה דחוף יש לי ספק כוח מותג של HP 300W ורציתי לשאול מי יודע על ספק מתאים שגם יכנס למארז הגודל של הספק העכשוי הוא 14 ס"מ אורך ו10 ס"מ רוחב וכ-16 ס"מ גובה סליחה אם זה אולי לא שיך לפרום

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by silverrfox,

GTX780 VS HD 7990 VS Radeon R9 290X אז אחרי כול השערוריה אם הmantle של AMD שמתחרה ב directx. איזה כרטיס אתם חושבים שהכי טוב מבין שלושת הכרטיסים האלו GTX780 VS HD 7990 VS Radeon R9 290X

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by TS130,

הי יש לי כרגע כרטיס מסך 970 ואני רוצה לשדרג או לעשות SLI 2 כרטיסים של 970 סהייכ או לקנות 980 מה עדיף??

9. Started by DOGMA,

כבר כמה זמן שאני רואה פה שטות אחת שחוזרת על עצמה יותר מידי פעמים, שDooM3 רץ טוב יותר על הכרטיסים של nVidia בגלל שלnVidia יש תמיכה טובה יותר בOpenGL. קודם כל, בשונה ממונעי OpenGL אחרים שבדרך כלל הכילו מסלולי OpenGL מותאמים לכרטיסים של nVidia, דום מכיל מסלולים סטאנרטיים של ARB(הוועדה שאחראית על פיתוח הOpenGL), אם אני לא טועה הוא מכיל 3 מסולים, ARB0 ARB וARB2. עכשיו הGF6 והFX כמו הR9500 ומעלה, מופנים למסלול הARB2. מה זה בעצם המסלולים, הOpenGL בעצם מבוסס על הרחבות(סיפריות שמכילות פונקציות שקומפלו מראש) ההרחבות האלה מדמות שיידרים, לייתר דיוק דימו, כיום כבר הOpenGL תומך בשפת שיידרים, כמו Cg וGLSL, בגרסאות ה1.5 בעצרת הרחבה, ובגרסאת ה2.0 בתור סטאנדרט. עכשיו כשאר ARB הוציאה גרס…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by lamborghini,

בגלל הדיון פה שראיתי שזה משפר את האיכות גם ל nvidia אז החלטתי להתקין .. בהתקנה בחרתי ב שיפור איכות התמונה ולא בשיפור ביצועים ... אז הרתי aquamark ותראו את התוצאות ליפני ואחרי.. ליפני AquaMark Score: 9212 (CPU: 5313, GFX: 1008) שזה נורמאלי למפרט שלי .. אחרי AquaMark Score: 8872 (CPU: 8956, GFX: 933) מה זה התוצאה הזאת ל cpu ???? ואיך זה שב cpu יוצא לי יותר גבוה מבכללי ????

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by lennon,

שלום! מצאתי את 7800GT על Gigabyte ב400 ומשהו ש"ח, נראה לא הגיוני... http://www.technocomp.co.il/product.asp?productid=88 למישהו יש הסבר?

12. Started by tom88,

אהלן.. מעוניין בעזרתכם.. אני על סף קניית מסך LCD. כעיקרון הייתי נעול על Samsung 710T עם יציאת DVI. - מה שהניע אותי לקנות את המסך זה עניין ה-PIVOT בנוסף לזמן התגובה הנמוך(12) , הקונטרסט הגבוה יחס ניגודיות.. בינתיים גיליתי את 721S Samsung שהוא עם אותן תכונות כמו של 710T (כולל PIVOT) רק עם זמן תגובה של 8 ms-מהיר יותר. ולפני זמן מה התעניינתי לגביי החלפת מסך עם כמות פקסלים מתים. נוכחתי לדעת שאצל סמסונג רק כעבור 5 פקסלים מתים מחליפים את המסך. עכשיו רציתי לדעת מבין אלו שקנו את אחד משני המסכים שרשמתי האם המסך כבר הספיק להקפיץ פקסלים שרופים ובכמה זמן אחרי קנייה? והם זה באמת מפריע למשחקים וסרטים? לגבי החברה המתחרה LG, יש את המסך 1750HQ. לגבי LG הבנתי שמספיקים 3 פקסלים שרופים…

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by אושריניו,

9600GT הנוכחי מעבד:Q6600 לוחם אם:INTEL DGBU33 משו כזה זיכרון 4 ג'יגה ספק כח 500-550 W אני רוצה כרטיס מסך סביבות 700 שקל ככה שיהיה הרבה יותר חזק מ9600GT(מצדי שיהיה חלש מהרבה כרטיסים אבל שיהיה לפחות חזק יותר מ9600GT) יש לי מסך 23 אינץ' עם FHD והכרטיס הנוןכחי שלי אמנם מסתדר איתו לא רע אבל ברור שהוא לא מסתדר איתו 100% (במשחקי מחשב) אני יכול להשאר איתו עוד מלא זמן אבל כבר הוא צועק לי שהוא מעדיף להיות על רזו' נמוכות במשחקי מחשב ולא על הכי גבוה (ברוב המשחקים) ;] אז אשמח להמלצות, תודה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אני רוצה לנסות לבנות מערך של 3 מסכים למשחקים. ככל הנראה אלו יהיו מסכים ברזולוציה 1680X1050. כלומר הרזולוציה של המשחק צריכה להיות 5040X1050. בגלל שלוח אם שלי לא תומך בCL\SLI חשבתי אולי יש איזה אפשרות של כ.מסך יחיד שיריץ את זה? לפחות על הגדרות בינוניות. המערכת הנוכחית שלי היא: CPU: E8400 CPU COOLER: SCYTHE MUGEN II GPU: ASUS GTX 260 896MB VGA COOLER: ARCTIC COOLING ACCELERO XTREME GTX 280 MEM: 2x2GB DDR II 800 OCZ HD: WD 500GB 8MB 7200RPM MB: GA EP43-DS3L PSU: ToughPower W0103 600W PFC case: CM590 Microsoft multimedia kBORD & מכרסם קטן בשם G5. T220 22' והאם משהו מכיר איפה אפשר לראות רשימה של משחקים התומכים בריבוי (3) מסכים. תודה מראש לעוזרים. נ.ב אפילו הכוונה …

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום, יש לי ספק כח חלש. לא מעוניין להחליפו כעת. יש לי כרטיס מסך 7600GS (שמשרת אותו נאמנה, תומך OC מכובד). הבנתי שללא OC בשיא הוא צורך 75WATT אני מחפש כרטיס עד 200 שח אולי 250 שח שיעבוד כראוי ושיהיה חזק יחסית. חיבור נדרש PCIE. אני יודע שבמחירים האלו, אין מצב למצוא משהו חזק, אבל אפשר גם ביד 2. תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by EITANL,

יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הנ"ל ב 1100 ש"ח, האם יתאים למשחקים, וידאו וטלוויזיה? האם המחיר כדאי???? ואיך הוא לעומת ה 8500LE?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. היי חברים איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי עד 2000 שקל שיכול להריץ כול דבר על אולטרה. תודה מראש לעוזרים.

18. שלום לכולם ברשותי מחשב ביתי עם לוח אם של אינטל P35DP ומעבד E8400 . עד שבוע שעבר היה מחובר למחשב כרטיס מסך של Gainword מדגם GF9600GSO שעליו 768MB זיכרון . 2 יציאות ה DVI היו מחוברת אחת לפלאזמה בסלון (בכבל DVI-HDMI)ואחת למסך המחשב והכל עבד טוב, אפילו בסרטים של 1080P . הבעיה היחידה היתה שהכרטיס לא תומך ב HDMI 1.3 ולכן לא העביר את פורמטי הסאונד החדשים של ה HD ( כדי להעביר אותם צריך תמיכה ב 1.3 ורישיון להשתשמש בהם ) . אחרי כשנתיים הכרטיס לצערי התחיל לעשות בעיות ולא נראה לי שהוא יחזור הוא תקין מהאחריות ולכן התחלתי לחשוב על הדור הבא .אני צריך כרטיס בעיקר לשימושי יום יום ולקולנוע ביתי . יש לי במחשב גם כונן בלו ריי שקניתי בזמנו ואני מחפש תמיכה מלאה במסך FHD וב HDMI 1.3 והעברה לרס…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום רב, לפני כמה ימים קיבלתי את הכרטיס הזה מתנה והוא חדש בקופסא כמובן טרם נפתח. כיום יש לי 570GTX שהוא לא רע, עדיין אפשר לשחק על הגדרות גבוהות כמובן לא ULTRA בFPS גבוה. חשבתי למכור את הR9 ורציתי לדעת כמה לדעתכם אפשר לבקש עליו. תודה

20. Started by Would?,

שלום מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין השניים? האם עדיף לעבוד עם טריפל או דאבל? האם אני יכול לשנות את זה איפה שהוא? או שכל משחק אני צריך ללכת לאפשרויות ולשנות תודה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. היי לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כי הקודם שלי התקלקל - Nvidia GeForce 6600. במהלך החיפושים אחרי כרטיס חדש אז נתקלתי בנתונים שונים של הכרטיסים ואני חושש שלא כל הכרטיסים יעבדו אצלי. מפרט המחשב: AMD Athlon 64x2 Dual Core Processor 5200 959 MB RAM PCI Express x16 DDR2 האם אני יכול לקנות כרטיסים שפועלים על PCI Express 2 ופועלים על DDR3 ? תודה רבה לכל העונים...

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Sifo Jen,

היי, אוקי אז ככה, לפני בערך 4 שנים אבא שלי קנה ג'י פורס אמאיקס 400 (לא בטוח בקשר לזמנים), עד כאן בסדר, היום, הכרטיס התקלקל ואני כאיש מחשבים טוב מיהרתי להוריד את ההיט סינק ולמצוא לו שימוש. כעבור שעתיים שיעמם לי והלכתי להסתכל על הכרטיס ולהתפער מפלאי הטכנולוגיה, בהיתי בכרטיס כאשר שמתי לב לפתע בD גדולה חרוטה על המעבד שהייתה מוכרת לי מאיפהשהוא.... מיהרתי להוריד את הגריז הטרמי מהמעבד וראיתי את סמל החברה 3DFX!!!, מצד שני, ישנו הסטיק של הביוס (היה נהוד באותה תקופה לשים את הביוס על שבב כזה שאפשר להוציא....) ועל הסטיק רשום שזה ביוס של סדרת הMX. מה אתם חושבים? יאיר.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by c636fr3w,

שלום, יש לי את המפרט הבא: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7300, 2666 MHz לוח אם: MSI G31M3 (MS-7528) (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) זיכרון:2048MB DDR2-800 DDR2 SDRAM כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8400 GS 512 MB ספק: ATX 300 JSP - socket 775 real 300w אפשר הצעות לכרטיס מסך+ספק כוח שייתנו ביצועים טובים ברזולוציה סבירה בHIGH /MEDIUM במשחקים החדשים ואלו שיצאו בקרוב, כמו COJ2 ,PROTOTYPE ,ARMA2, assassins creed 2 וכדומה.... בתקציב של עד 800 ש"ח (חריגה של עד 150 ש"ח) תודה רבה לעוזרים.

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. בס"ד שלום לכולם, אז... הכרטיס מסך הישן שלי שווק חיים ואני צריך המלצה לכרטיס מסך חדש. התקציב שלי הוא עד 400 שקל. השימוש העיקרי הוא לגלישה באינטרנט ופה ושם מייפל סטורי. המפרט של המחשב הוא: לוח אם - Gigabyte EP43-UD3L מעבד - Intel Core 2 Due E8400 ראם - 2GB על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by johny goldman,

שלום חברים, אני לא יודע כמה תאימות זה קריטי לכן אני פונה אליכם כאן בשביל עצה. לי יש לוח אם : GA-H97M-HD3 מעבד : i5- 4590 3.30GHz אני מחפש כרטיס יותר טוב מה 660 GTX העייף שיש לי, אני לא מחפש את החידושים של ה GTX 10 ומשפחתו, משהו גם מהדורות הקצת יותר זקנים 9. יש המלצות לכרטיסים? נתקלתי בכרטיס באמזון שהוא כן מסדרת 10 : Gigabyte Geforce GTX 1050 Ti 4GB Windforce Graphic Card האם המחשב שלי כן תואם לכרטיס הזה? אם לא, אשמח להמלצות, מבחינת תקציב אני לא עף בשמיים של 5000 שקל אבל משהו סביבות 1500-2000 אני אשרוד. תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.