עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ToR,

מה עדיף מכל האספקטים? לקחת בחשבון שMSI זול ב-15%-10%

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by SpiritKnight,

ייתכן בגלל שהייתי רגיל ל60HZ? אני עובד עליו כמה שעות בלבד.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by yirmi_opp,

סוף סוף קיבלתי את הכרטיס msi gforce3 ti200 128 mb הוא משו משו ראיתי שיש שמה אפשרות להמהרה דרך התוכנה, עד כמה אפשר להעלות בלי להכנס למערכת קירור וכל אלה? האם בכלל מומלץ להמהיר את הכרטיס?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by mosheva,

שלום!!! המפרטים של השלושה... LG http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1179&main=1 samsung http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1457&scat=220&tcat=24 וישנה גם את האפשרות הזאת אבל אני לא יודע אם החברה הזאת עדיפה... http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1695&scat=220&tcat=24 בבקשה תעזרו לי בבקשה... ואם אתם מכירים משהו שעדיף על שני אלו אז אתם יותר ממוזמנים לשתף... תודה לעוזרים...

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by nec_000,

מרגיש חובה נעימה לשתף את החברים, חלקכם היותר וותיק וודאי זוכר את השרשור שלנו בפורום המתעסק ברכש ציוד משומש בכסף קטן, לעיתים קטן מאד, והרכבת מחשב שלם באמצעותו - כזה אשר יכול לשמשנו לכל מני צרכים בבית, בכללם מחשב לילד או מחשב לעמדת HTPC בחדר טלויזיה/סלון למשל. אז אחד המחשבים הללו שנרכשו על ידי אשתקד (ועבר כמה שדרוגים קלים בדרך) עד שהגיעה לתצורה הבאה: מעבד אינטל דו ליבתי בסיסי ביותר G3220 (דור haswell) על לוח ערכת שבבים H81 של gigabyte שהורחב ל- 8GB ram וכיום שוכן בו כרטיס מסך GTX560Ti הרכב שעלה מאות שקלים בודדות לחלוטין, קרי כסף כיס. וכל אחד יכול להכנס ללוחות יד 2 ולהרים מחשב כזה באזור 200-300 ש"ח + כר…

6. שלום אני מתלבט לגביי כרטיס מסך למחשב שאני משדרג כרגע יהיה מעבד D2C 2180 עם לוח של גיגה בייט P35DS3 יש לי גם שני גיגה זיכרון בכל מקרה אני מתכוון בעיקר לראות סרטים ולשחק אבל לא על ההגדרות הכי גבוהות ונראה לי חשוב שיהיה DX10{ (ויסטה וכאלו) אם לא הייתי לוקח כנראה את ה 1950} אני זקוק להמלצתכם מה עדיך חזק יותר ומתקדם יותר וישרת אותי טוב יותר ה 8600GT או 2600PRO/XT תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Ev,

הי, יש לי ספק טוב של 500 וואט - FSP500-60APN. ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי ולהישאר עם אותו הספק. אשמח אם תוכלו להעריך את צריכת ההספק של המערכת שלי ללא כרטיס מסך ולהמליץ על כרטיס מסך לקניה. שאיפות מהכרטיס מסך: עדיפות לRADEON עדיפות עם לקופון ל-BF4 תקציב של כ-1000ש"ח הכיוון נכון להיום הוא למשהו כמו RADEON 270X מפרט המחשב: מעבד I7-2600K לוח אם DP67BG של אינטל 2 כוננים קשיחים - 1 SSD ואחד רגיל DVD 3 מאוררים - 1 על הקירור של המעבד ועוד 2 במארז DDR3 2X2G של GSKULL

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by ROEY--1,

שמתי לב שמדברים פה ללא הפסקה רק על ה 8800GT....... רציתי לדעת בדיוק את יתרונותיו על ה- RADEON HD 3870 הנתונים של ה 8800 GT: Core Clock: 650 MHz Memory Clock: 1900 MHz בעוד של ה RADEON HD 3870: Core Clock: 775 MHz Memory Clock: 2400 MHz וה RADEON זול יותר...למה לא משתלם יותר לקנות אותו? תודה.

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. חשבתם שכבר לא נותרו לדגם הגיימינג הפופולרי של NVIDIA דרכים להפתיע אתכם? תחשבו שוב לכתבה

10. אני עומד לקנות מחשב ואני מתלבט האם לחכות לכרטיסי מסך שתומכים בDX10 , אבל בכל מקרה אני לא עובר לויסטה (כי אין לי שום סיבה לבזבז את משאבי המחשב על ויסטה) אז האם יש פה התלבטות בכלל האם לקנות מחשב עם כרטיס X1950 PRO או לחכות ???

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אוקי יש לי gforce4 ti 4440 עלה לי 1800 ש"ח ושאני שם סרטים אני רואה אותם די שחורים כאילו אין צלילות ובהירות כמו עם הכרטיס הקודם הוודו 3 ששם ראיתי בבהירות וחדות ניסיתי לשנות אין ספור אופציות גם את הגאמה אבל היא לא תופסת לגבי סרטים בקיצורהשקעתי ים כסף=מעט מאוד תמורה אם בכלל בעסה

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. היום חזרתי מארצות הברית וסוף סוף התפנה לי זמן לחבר את הכרטיס החדש (GTX680 של EVGA גרסת רפרנס). חיברתי אותו למפרט שבצד (את ה-570 שלי הוצאתי לפני זה, כך שהם לא היו מחוברים באותו הזמן) כל חיבורי החשמל הכל כמו שצריך לחצתי הדלק נדלק בתאום אני מריח משהו שרוף, אני רואה שהכרטיס עולה באש (ברצינות, אש יצאה מימנו) אני יכול להעלות תמונה, אבל זה פנימי ולא חיצוני, אני לא רוצה לבטל אחריות, אז אני מעדיף לא לפתוח. בכל אופן ניתקתי או מהר מהחשמל בדקתי את הכרטיס וחיצונית הוא נראה תקין. בשביל למנוע שאלות מיותרות: הכרטיס נקנה בארצות הברית ב-Newegg, ושם הוא נשלח לקרוב משפחה, מימנו לקחתי אותו. בדקתי עוד פעם את ה-570 שיש לי ואת ה-4850 הישן שלי, שניהם עובדים בלי בעיה (גם מבחני מאמץ). על הלוח לא נר…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by azaz,

היי חבר'ה קודם כל אני חדש פה האתר והפורמים פה פשוט נהדרים כל הכבוד על ההשקעה עכשיו לבעיה שלי טוב אז ככה זה המסך של המחשב שלי: http://www.dailysale.co.il/isapi/thumb.dll/showimage?file=d:\home\electrokubi\images\qualety\TV_LG_193.jpg&w=300&h=300&q=4 וגם זה למי שרוצה פירוט על המסך:http://nanasale.co.il/sale.php?sale=2588695 אני רוצה שתגידו לי איזה כרטיס מסך מתאים למסך כזה כי הכרטיס מסך שיש לי עכשיו הוא לא טוב מספיק בשביל המסך הזה הרזולוציה שאני עובד איתה עכשיו היא 1152 על 864 ולא רואים טוב בכלל ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני לא יודע איזה כרטיס טוב למסך הזה תודה לעוזרים!

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. כרטיס ה-Titan V החדש כולל את הליבה המלאה הגדולה החדשה של מפתחת השבבים,וגם תג מחיר עצום לכתבה

15. Started by Oranl,

אני רוצה לפרק את הכיסוי של גוף הקירור מכרטיס המסך שלי, הוא מדגם 8800GT של BFG.. יש איזה מדריך או סרטון איך עושים את זה? לא את כל גוף הקירור, אני לא רוצה להחליף אותו, אלא רק לנקות אותו מתחת לכיסוי.. תודה

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by eldada,

אני מזמין מחשב חדש ואני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך כדי לי? האם כדי לי לקנות משהו זול כרגע כמו ג'י פורס 4 64 שעולה 340 ולחכות שיצא רידון 9600, או להשקיע במשהו יותר טוב ולקנות רידון 9000 פרו 64 שעולה 560, עכשיו אני שואל: 1. מתי צריך לצאת ה-רידון 9600 וכמה הוא יעלה? 2.האם כדי לי לקנות את הג'י פורס 4 שרשמתי, ולחכות שירד המחירים לכרטיסים הטובים יותר, או לקחת את ה-רידון 9000 פרו, וכנראה לא לשדרג? 3.האם שיצא הרידון 9600 הוא יביא איתו ירידת מחירים לרידון 9500 פרו? תודה מראש על התשובות!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by FPSbanana,

דרייבר ה FORCEWARE האחרון של NVIDIA , חשף מספר פרטים לגבי התוכניות העתידיות של NVIDIA לגבי השקת כרטיס המסך החדש , מבוסס ה G80, אשר זכה לשם GEFORCE 8800 ULTRA, בעוד הערכות ברחבי האינטרנט גרסו כי הכרטיס יהיה גרסה מוחלשת של ה 8800GTS, הרי שככל הנראה הוא יהווה את חוד החנית של כרטיסי המסך של NVIDIA, ואמור להתחרות ב R600 של ATI , כשיושק בסופו של דבר. כמו כן נמסר כי ביום השקתו , NVIDIA תשחרר מספר כרטיסי מסך חדשים , כמו Geforce 8600, Geforce 8500, Geforce 8400, Geforce 8300. פרטים רשמיים לגבי הכרטיס לא נחשפו, אך ההערכות גורסות כי ה GPU יגיע במהירויות שעון גבוהות יותר מה 8800GTX, וככל הנראה יזכה לזכרונות GDDR-4 במקום ה GDDR-3. כמו כן , שמועות נוספות גורסות כי NVIDIA מתכננת להכר…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by orengreen,

אם יש לי שני כרטיסים זהים, אבל הראשון הוא 1GB, 192bit והשני הוא 2GB, 128bit - איזה יהיה טוב יותר?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by djz,

שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס R9 290 למחשב חדש שאני קונה יש שתי גירסאות של הכרטיס שכרגע כמעט באותו מחיר ורציתי לדעת מה ההבל ביניהם ואיזה כדאי יותר לקחת למי מהם יש את הקירור הטוב יותר כי הבנתי שיש לכרטיס הזה בעיה קצת עם הקירור ובנוסף האם הספק FSP RAIDER 650W יספיק לשני סוגי הכרטיס 1 - http://www.tms.co.il/product/13260 2 - Sapphire R9 290 TRI-X 4G OC GDDR5 הראשון עולה 1900 והשני עולה 1990 תודה

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. היי אנשים.. אני בצרה! נישרף לי הכרטיס מסך.. הוא היה GEFORCE 6200. חשבתי לעצמי שהרי עוד כמה חודשים בודדים יהיה כבר כרטיס DX10 אז בינתיים אני אקנה כרטיס מסך זול שיחזיק אותי עד אז....... וכשיהיה DX10 אז אני כבר אקנה מחשב חדש וגם כרטיס מסך חדש. המקסימום תקציב שלי לכרטיס מסך DX10 הוא 1000 שקל. הכרטיס מסך החדש שקניתי הוא GEFORCE 5200 64BIT והוא ממש לא משהו.. לא היה לי יותר מידי זמן לחשוב על זה כי הייתי צריך שיהיה לי מחשב עובד. התקנתי את הגירסא הכי עדכנית שלו מהאינטרנט.. וחצי מהמשחקים הטובים במחשב לא עובדים. אחד המשחקים שיצא בשנת 2006 זז ממש ממש לאט שאיאפשר לשחק נורמלי (וזה אחרי שהגדרתי את הגדרות הוידיאו הכי נמוכות).. קיצור אני מאוכזב מהכרטיס חשבתי שיתן לי קצת יותר. וגם לא שמתי …

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by ag80,

שלום לכולם, התקציב שלי הוא 1200 שח בלבד. המפרט המלא של המחשב בחתימה. ההתלבטות היא: כרגע יש לי שני כרטיסים GTS 250 במערך SLI 512MB האם כדאי להוסיף עוד GTS 250 ולהיות ב TRIPLE SLI 3*GTS 250 או להחליף ל GTX 465 1024 MB אחד ולהשאיר בנוסף GTS 250 אחד ל PhysX בלי SLI כמובן. איפה הביצועים יהיו יותר טובים??

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by אושריניו,

9600GT הנוכחי מעבד:Q6600 לוחם אם:INTEL DGBU33 משו כזה זיכרון 4 ג'יגה ספק כח 500-550 W אני רוצה כרטיס מסך סביבות 700 שקל ככה שיהיה הרבה יותר חזק מ9600GT(מצדי שיהיה חלש מהרבה כרטיסים אבל שיהיה לפחות חזק יותר מ9600GT) יש לי מסך 23 אינץ' עם FHD והכרטיס הנוןכחי שלי אמנם מסתדר איתו לא רע אבל ברור שהוא לא מסתדר איתו 100% (במשחקי מחשב) אני יכול להשאר איתו עוד מלא זמן אבל כבר הוא צועק לי שהוא מעדיף להיות על רזו' נמוכות במשחקי מחשב ולא על הכי גבוה (ברוב המשחקים) ;] אז אשמח להמלצות, תודה.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אני רוצה לקנות אחד מהכרטיסים הנ"ל: hd 7870&hd 7870 xt השאלה עד כמה משתלמת הגרסא של הXT,היא מתחממת הרבה יותר,יקרה בקצת ופער הביצועים של חלק מהמשחקים לא הכי גדול. המפרט הנוכחי: Intel Quad Core I5 2300 2.8Ghz Gigabyte GA-HA65M-D2H-B3 Rendition 8GB RAM DDR3 1333Mhz Seagate 500GB SATA-III HIS ATI Radeon HD6850 1GB GDDR5 DirectX11 Enermax 600W PSU A.PFC Coolermaster Elite 310 ע"פ המקור הזה: http://www.guru3d.com/articles_pages/club3d_radeon_7870_joker_review,7.html בזמן מאמץ הכרטיס מתחמם בכ20 מעלות מהגרסא הרגילה,זה משפיע על תוחלת החיים של הכרטיס? תודה רבה על המענה,סליחה שאלו שאלות מפוזרות ולא ממוקדות פשוט עולות לי הרבה שאלות האם כדאי לקחת את הכרטיס ההוא...

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום כולם יש לי X1950XTX על לוח INTEL 965RY עכשיו מצאתי את הצופציק הלבן, אבל הרווח בינו ובין הגוף קירור של הגשר הצפנוי ממש קטן אז אנלא יכול ללחוץ עליו... יש איכשהו לעקוף את זה? וד"א מה אני עוד צריך לעשות כדי לנתק אותו מהלוח אם?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Sh_Dor_Lq,

בעוד כמה שעות אקנה את הכרטיס Gainward GTX 970 Phantom מהסיבה שאני מעוניין בכרטיס מסך של NVIDIA לגיימינג "כבד". שאר המפרט שלי ממש לא חושב כרגע כי אני שואל על הכרטיס בפרט. אם יש לכם המלצות/הערות/אזהרות לגבי הכרטיס המסך הזה כתבו על זה כאן וזה דחוף! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים