כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון שלום לכולם אני חדש והפורום נראה מצוין היו פה כמה נושאים שבאמת חסכו ממני כמה שאלות אז תודה... השאלה שלי היא מה ההבדל בין שני כרטיסי המסך Geforce4 Ti4600 ו- Geforce4 Ti4400 של חברת Leadtek??? ומה אתה מציעים איזה כרטיס מביניהם או בכלל של חברה אחרת?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני שונא כותרות עינייניות..אין מה לכתוב בהודעה..
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב הזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19402 והבנתי שזו החולשה הגדולה ביותר שלו....
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, הנה המפרט של המחשב שלי נקנה לפני יותר משנתיים: INTEL CORE 2 DUO E6600 THERMALTAKE BIG TYPHON ASUS P5B Deluxe Corsair Value DDR2, 2X1Gb 667MHz, CL5 WD SATA II 250GB 16MB Sapphire ATI RADEON X1950XT 256 mb Gigabyte AURORA Tower Case Aluminium Blue LED Silver- ENERMAX LIBERTY 500W כצפוי המשחקים החדשים כבר לא כל כך עולים כראוי, כגון: NBA 2K9, GTA IV, CALL OF DUTY 5 ברצוני לשדרג את הכרטיס המסך, כרגע הכרטיס הטוב ביותר שמצאתי בתקציב 1200 ש"ח הוא Palit Radeon HD 4870 Sonic Dual Edition 1Gb DDR5 PCI-e Model 28314 בנוסף חשבתי גם לשדרג את הזיכרון מ 2 ל 4. האם יש בכלל צורך בכך?
-
- 35 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מי יותר טוב במהירות??..מי יותר טוב עם פילטרים??..ולמי יש תמונה איכותית יותר...?... ושורה תחתונה...מה כדאי יותר..?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן החלטתי שעכשיו באמת הגיע הזמן לקנות את המחשב החדש שלי. המחשב ישמש למישחקים בעיקר, המפרט דיי סגור ואח"כ אני אעלה אותו בפורום המתאים. כרגע חייב להחליט בין 2 כרטיסיי מסך ששמתי עליהם עין ולא ברור מה שווה יותר. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1264 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_89&products_id=945 סמי סמי על סמי: "אני סמי דפקתי הקופה" "לבד?" "לא, עם חבר שלי הרצל" ---מתחת לאף---
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן.. מעוניין בעזרתכם.. אני על סף קניית מסך LCD. כעיקרון הייתי נעול על Samsung 710T עם יציאת DVI. - מה שהניע אותי לקנות את המסך זה עניין ה-PIVOT בנוסף לזמן התגובה הנמוך(12) , הקונטרסט הגבוה יחס ניגודיות.. בינתיים גיליתי את 721S Samsung שהוא עם אותן תכונות כמו של 710T (כולל PIVOT) רק עם זמן תגובה של 8 ms-מהיר יותר. ולפני זמן מה התעניינתי לגביי החלפת מסך עם כמות פקסלים מתים. נוכחתי לדעת שאצל סמסונג רק כעבור 5 פקסלים מתים מחליפים את המסך. עכשיו רציתי לדעת מבין אלו שקנו את אחד משני המסכים שרשמתי האם המסך כבר הספיק להקפיץ פקסלים שרופים ובכמה זמן אחרי קנייה? והם זה באמת מפריע למשחקים וסרטים? לגבי החברה המתחרה LG, יש את המסך 1750HQ. לגבי LG הבנתי שמספיקים 3 פקסלים שרופים…
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד Sony Vaio VPC F12 KFX/B עם כרטיס מסך של GeForce GT 330M. לבינתיים שיחקתי איתו NEED FOR SPEED Hot Pursuit ואני נהנה איתו כל רגע ורגע. הבעיה היא: שיש למחשב הנייד הזה באג בחומרה, למרות שהורדתי עידכון לביוס דרך האתר של SONY לתקן את האג של החום של המעבד. זה לא ממש עזר. אפשר אולי לומר שהייתי משחק עד היום ב NFS חלק עד שהמעבד היה מתחמם יותר מידיי ואז המחשק התחיל לקרטע ואז פיתאום נכבה לי המחשב. אבל מאז העידכון של הביוס זה רק מקרטע ולא נכבה בנתיים. אני חושב שיש יותר מידיי עומס על המעבד הראשי במקום שיעבוד על הכרטיס מסך. השאלה היא: האם אתם מכירים כל מיניי תוכנות שיכולות להאיץ לי את הכרטיס מסך והביצועים של המשחק. בינתיים עשיתי עידכון לביוס ועידכון לכר…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי טלויזיית LCD 26" והיא מחוברת לכרטיס מסך radeon HD4870 1G עכשיו, כשאני מנסה לראות בטלויזיה דברים מהמחשב, אני לפעמים רואה קווים על המסך, תופעה ידועה של מסכי LCD, שנפתרת על ידי V-sync הבעיה שאני לא יודע איך לאפשר את לטלויזיה, ואם זה בכלל אפשרי. דרייברים catalyst 8.12
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אוקי אז ככה, לפני בערך 4 שנים אבא שלי קנה ג'י פורס אמאיקס 400 (לא בטוח בקשר לזמנים), עד כאן בסדר, היום, הכרטיס התקלקל ואני כאיש מחשבים טוב מיהרתי להוריד את ההיט סינק ולמצוא לו שימוש. כעבור שעתיים שיעמם לי והלכתי להסתכל על הכרטיס ולהתפער מפלאי הטכנולוגיה, בהיתי בכרטיס כאשר שמתי לב לפתע בD גדולה חרוטה על המעבד שהייתה מוכרת לי מאיפהשהוא.... מיהרתי להוריד את הגריז הטרמי מהמעבד וראיתי את סמל החברה 3DFX!!!, מצד שני, ישנו הסטיק של הביוס (היה נהוד באותה תקופה לשים את הביוס על שבב כזה שאפשר להוציא....) ועל הסטיק רשום שזה ביוס של סדרת הMX. מה אתם חושבים? יאיר.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ייתכן בגלל שהייתי רגיל ל60HZ? אני עובד עליו כמה שעות בלבד.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש עם הכרטיס מסך של NVIDIA GTX 970. הבעיה שנתקלתי בסוגים רבים עם ווריאציות שונות בכל מה שקשור לסוג הקירור \ מס' מאווררים ועוד פרטים טכנים שאני פחות מבין בהם. כל זה עשה אותי די מבובל, רק ל-Gigabyte עצמה יש מספר רב של סוגים שונים של אותו כרטיס! לדוגמא - http://www.gigabyte.com/products/main.aspx?s=43#1%3B52%2C53%4053%4053%2C54%7C1%2C8%401%402%2C269 ככה שלא רק שאני לא בטוח מאיזה יצרן לקנות את הרטיס (ASUS או GIGABYTE), גם ביצרן עצמו אני לא בטוח מה קורה...
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
TI4400. אחלה כרטיס, למרות שלא עשיתי OC רצחני, כי החדר שלי חם מדי :'( עד המאווררים החדשים
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רונה מחשב חדש בסביבות ה6500 ש"ח ורציתי לדעת עם לקנות אותו עם X800XL ולסגור את העסק או לקנות 6200TC ולחכות לG70... תוך כמה זמן הוא יגיע לארץ ? מה יהיה מחירו המשוער ? ומה יהיו ביצועיו ? אפשר לעשות את זה בתור דיון מרכזי לכל מי שמתלבט אם לחכות או לא...
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
כרטיס מסך : GT430 יציאות בכרטיס : VGA HDMI DVI-I עד עכשיו עבדתי עם צג אחד עם היציאה האנלוגית VGA רציתי לעבוד עם 2 צגים ולכן רכשתי מ KSP כבל DVI-D DVI-D כדי לחבר מהכרטיס מסך לצג השני בקיצור ניסיתי ניסיתי ניסיתי וכלום נאדה ! מחשב מזהה רק יציאה אחת אם אני מחבר רק DVI הוא מזהה רק DVI ואם אני מחבר VGA הוא מזהה רק VGA נשבר לי ולקחתי את היציאה הנוספת HDMI וחיברתי למסך אחר השני ועם ה VGA עבדתי כרגיל והוא זיהה 2 מסכים השאלה למה אני לא יכול לעבוד עם DVI ו VGA על 2 צגים ? חשבתי אולי הכרטיס דפוק ולא ! גם בכרטיס אחר עשה לי את אותו דבר , עכשיו הבעיה רק בכבל מה שמוזר שאני מחבר את ה DVI בנפרד המסך נדלק רק ב 2 צגים הוא עושה בעיות זה קשור לזה שהיציאה במסך ובכרטיס מסך זה DVI-I ולא DVI-D …
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
להורדת DirectX 10_1 White Paper v0.4.pdf: http://www.teamati.com/DirectX%2010_1%20White%20Paper%20v0.4.pdf תקראו את הכול. כידוע GEFORCE 8800GT שייצא בנובמבר לא ייתמוך בDX10.1 בכלל.. הכרטיסים של ATI החדשים שייצאו הם הראשונים שייתמכו בזה! וDX10.1 זה אכן שיפור רציני ששווה לשקול אותו בקניית כרטיס מסך.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני די חדש בתחום ואני לא כל כך יודע איזה נקודות חשובות בכרטיס מסך ואם הוא חשוב בכלל שמעתי כל מיני דברים - שחשוב שהוא יהיה עם כמה שיותר זיכרון, לפחות 256BIT. אבל ראיתי שהסדרה של NIVIDIA שמיועדת לעריכה Quadro , דווקא היא באה עם קצת זיכרון ו128BIT (בדגמים עם המחירים הריאלים שבסדרה) אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר בבלאגן תודה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ייתכן ש SPARKLE לא צירפו כבל חשמל לכרטיס מסך ? קניתי מהחנות ולא בדקתי את האריזה בחנות (אמרתי להם, סומך עליכם)- TMS הקיצר איך ייתכן שלא קיבלתי מתאם חשמלי ?!?! כמובן שלכרטיס יש מקום לקבל כזה (6 PIN ). עריכה חשובה אמנם אני לא בביתאבל תמונות של מתאם חשמלי לכרטיס מסך מהספק גרמו לי להיזכר שב- PNR 450W שיש לי, ישחיבור 6 PIN בכל אופן אני אעלה בשעה הקרובה תמונות מהפלא שצילמתי את הכרטיס מסך
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך HD7850, הכרטיס קופא במשחק Crysis 3 ובמשחק Far Cry 3 כל המחשב קופא ורק הפעלה מחדש עוזרת . עשיתי בדיקה ב OCCT וכעבור 5 דקות קפץ לי מסך כחול כזה : תמונה : http://uploads.upng.co.il/31327f94e44bb3f8a054c5.jpg וכל המחשב נתקע, איך ניתן לדעת מה גורם הבעיה ? . דרך אגב, עם הכרטיס הקודם שלי HD4870 זה בחיים לא קרה לי ! . תודה .
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
במחירים 2500-3000 אםם אים יש משהו יותר טוב אז תמליצו לי,וגם על חברה, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אין לי כרגע תקציב לרכישת מזרימדיה או מחשב HTPC, ובנייד שלי אין יציאת HD, לכן בינתיים חשבתי לקנות כרטיס מסך חדש לנייח שלי, ולנייד אותו מידי פעם לסלון כדי לראות סרטי HD. בנוסף חשבתי שאם כבר אז נשפר את היכולות של המחשב בתחום המשחקים. אין לי מושג לגבי מחירי כרטיסים כאלה לכן לא פרסמתי תקציב, אבל אני רוצה לקבל אופציות לכרטיסים משני סוגים: 1. כרטיס שיתאים לשידור HD ברמה טובה, ולהפעלת משחקים ברמה בסיסית/סבירה במחשב. 2. כרטיס שגם ישדר HD ברמה טובה וגם יפעיל משחקים במחשב (וב-LCD אם אפשרי) ברמה טובה (אבל לא עד כדי מחירים של high end). ב"רמה טובה של HD" אני מתכוון שתהיה הפעלה חלקה של סרטים ב-1080p/תכני blu-ray בקידודים/תקנים שונים. המפרט שלי: WIN 7 64bit מעבד: Intel E6750 ל…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-