עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by NAND,

2. Started by DOGMA,

כבר כמה זמן שאני רואה פה שטות אחת שחוזרת על עצמה יותר מידי פעמים, שDooM3 רץ טוב יותר על הכרטיסים של nVidia בגלל שלnVidia יש תמיכה טובה יותר בOpenGL. קודם כל, בשונה ממונעי OpenGL אחרים שבדרך כלל הכילו מסלולי OpenGL מותאמים לכרטיסים של nVidia, דום מכיל מסלולים סטאנרטיים של ARB(הוועדה שאחראית על פיתוח הOpenGL), אם אני לא טועה הוא מכיל 3 מסולים, ARB0 ARB וARB2. עכשיו הGF6 והFX כמו הR9500 ומעלה, מופנים למסלול הARB2. מה זה בעצם המסלולים, הOpenGL בעצם מבוסס על הרחבות(סיפריות שמכילות פונקציות שקומפלו מראש) ההרחבות האלה מדמות שיידרים, לייתר דיוק דימו, כיום כבר הOpenGL תומך בשפת שיידרים, כמו Cg וGLSL, בגרסאות ה1.5 בעצרת הרחבה, ובגרסאת ה2.0 בתור סטאנדרט. עכשיו כשאר ARB הוציאה גרס…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Bear Cub,

אני יודע שהמשחק הזה: Marvel: Ultimate Alliance יצא ל PS3 ורציתי לשאול אם מישהו יודע אם המשחק הזה נחשב כ DX10 משמע ש 8800GTX/S יתמכו בו בצורה מלאה. מן הסתם שהוא עדיין לא יצא בגירסת PC.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by zahi74,

נראה שבסופו של דבר אני מחכה לכרטיס הזה R680 HD 2950X2X נותן 3DMARK06 - 20000 http://www.vr-zone.com/articles/R680_To_Score_20K_In_3DMark06/5325.html

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by HoT-DoG,

היי מה קורה ראיתי במודעה של KSP R9800P במחיר פצצה של 1880ש"ח שמחתי והכל ואני נכנס לאתר של ATI ורואה שהמחיר ירד ב100$ והמחיר הנוכחי בארץ בכלל לא כזה טוב אז מה אתם אומרים ? ללכת עליו במחיר הזה? תודה!

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. יש לי p-3 800 mhz אני רוצה לקנות רכיס מסוים אשר ישפר את יכולת המחשב בביצועיו במשחקים, מה יתן מהירות וביצעוים טובים יותר? החלפת מעבד ל- CELERON 1.8 Ghz או החלפת כרטיס תלת מימד מ-gforce 2mx ל- ATI RADEON 8500LE 128mb ??? נ.ב יש לי 256 ram

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. היי אני קונה את הכרטיס הזה מחר 8600 GTS ראיתי עליו קצת ביקורות ביוטיוב הוא נראה לי חמוד משהו נחמד אני צריך שיריץ משחקים NFS, PES אולי גם crysis בקטנה.. לא על HIGH.. אבל שיריץ בקטנה מה אתם אומרים על הכרטיס? אני קונה אותו יד שנייה אבל הוא חדש מהניילונים ב-300.. דרך אגב זה הספק שלי: http://www.up2me.co.il/images/59328544.jpg הוא יריץ את הכרטיס מסך??

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. כאמור יש לי HD6870 HIS ICEQ, כרטיס כבן 4 חודשים (פלוס מינוס) אין לי שום בעיות איתו פרט ל: - Crysis 2 ב-DX11 מקבל מסך שחור, No Signal, ומחשב תקוע (חייב Restart), תוך חצי שעה, DX9 עובד סבבה - Battlefield 3 אותה תופעה של מסך שחור, משך הזמן שלוקח לזה לקרות משתנה ויש לי רושם שככל שה-MSAA גבוהה יותר ככה זה יקרה מהר יותר. כשזה קרה עם קרייסיס 2, חפרתי ברשת וראיתי שיש הרבה תלונות על זה , אז ויתרתי/עזבתי, עכשיו עם באטלפילד 3 זה שוב העלה חששות לגבי טיב הכרטיס. ביצעתי בדיקת טמפרטורה עם MSI Afterburner, כרטיס עולה מ-46 במנוחה ל-54 בעת התקיעה, שזה כלום. ניסיתי עם WOW על FSAAX8 ו-DX11 אבל כצפוי אין בעיה מחשב חדש עם ספק Antec HCG 520 מעבד i5 ו-8 ג'יגה זיכרון כמו גם מערכת הפעלה 64 ביט, דר…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. בס"ד בטח חפרו לכם הרבה אז פעם אחרונה? ראיתי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=526689.0 שהמליצו על כרטיס זול gts 450 וראיתי ברשימה של כרטיסי מסך פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=527102.0 שזה מקום 61 (יעני סביר?) וראיתי פה: http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?SalesID=5459948 (זה חנות שפירסמה באתר יד 2) ב-270 את ה- 8800gts 512mb שהוא ברשימה הנ"ל עדיין באותה קטגוריה עם ה gts 450, ורק כמה מקומות מתחתיו. (כן, 90 שקל בשבילי זה נחשב ) אבל מה אתם אומרים?!?! האם ההבדל ביניהם שווה לשלם עוד 91 ש"ח? <הנה תראו איזה גרפיקה בלי שום כרטיס מסך... <גם זה נחמד לא? סתם, ברצינות, מה דעתכם? :DJsmile: :cwm39: :bunny: :auto: הנה אפילו gta I…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by xxxlr1,

אוקיי אז המאורר של הכרטיס מסך שלי (של HIS) עושה מלא רעש ובעיות גם לאחר שנוקה מאבק ושומן. אמרו לי שצריך להחליף.. השאלה איך אני עושה את זה ואיזה אני צריך לקנות..? אני לא ממש מתמצא בזה אז בואו תעזרו לי :] השם המלא: HIS ATI RADEON HD5770 1GB

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by shlomi12,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 1000 שקל ואני מתלבט Sapphire ATI Radeon HD5770 Vapor-X 1024MB DDR5 PCIe או Gainward nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe + Just Cause 2 Coupon מה אתם ממליצים???

12. הקטע שאין לי יותר מידי כסף ואני רוצה ביצועים ממש טובים הרזולוציה שלי 1280x1024. אז חשבתי להתפשר קצת עכשיו ועוד איזה חודשיים לעשות מערך כפול שהבנתי שמשתווה ל5870 מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by liram21,

אני לא יודע אם זה קשור לכאן, אם לא אז תגידו לי ואני אפתח ת'רד במקום הנכון. שלום לכולם, יש ברשותי GTX570 1.2GB. ביום שבת האחרון, הכרטיס / דרייבר קרס כל פעם שראיתי סירטון ביוטיוב (חשוב לציין שהכרטיס קרס בערך 5,6 פעמים). ברגע שראיתי סירטון ביוטיוב, מסך קופא, הופך שחור לכמה שניות ואז רואים את הסרטון הופך למסך ירוק כזה. יום ראשון, התקשרתי לRSM (החנות שממנה קניתי) והודעתי על כך שיש לי בעיה כל פעם שאני רואה סירטון ביוטיוב והסברתי גם מה הייתה הבעיה. התשובה שלהם הייתה לנסות להחליף לדרייבר ישן יותר (שאני הייתי בדרייבר 285.62WHQL). כך עשיתי הסרתי את הקודם והתקנתי את 280.62WHQL. מאז, כל פעם שאני רואה סירטון ביוטיוב המחשב נתקע כזה כאילו חסר המווווווון RAM וכאילו הוא עמוס, ועד שעכבר ז…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by haim85,

שלום [= אני כרגע כם כרטיס מסך 4850 רוצה לשדרג ל gtx550 מחיר נא בין 670 ל800+ מחיר סביר בשבילי לכרטיס מסך! השאלה גם היא עם שווה לי ויש שיפור בין 4850 לgtx550? ועם זו הבחירה הטובה לעשות?תקציב שלי נא גם עד 800 חושב זה מספיק! עוד שאלה:והתלבטות והאם זה חיוני יש תכרטיס 550gtx ti ב670 מחיר די זול החבר'ה אני לא מכיר רציתי קצת חוות דעת עליה.. http://www.1pc.co.il/ninjageforcegtx...i-p-11027.html זה הכרטיס של חבר'ה נינגה.. או שעדיף לי אותו כרטיס של asus ב 800 http://comp4you.yalla.co.il/?view=pr...category=67220 יש הבדל של 130שח משנה?מה מומלץ כי שניהם על אותו עיקרון בטח המחיר פחות בגלל החבר'ה? השאלה גם עם החבר'ה נינגה הזו בעלת נסיון ומומלצת אני אישית לא שמעתי עליה .. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by גיל52,

שלום לפני כחודש הכרטיס שלי (gigabyte gtx 570 oc) שבק חיים אחרי 3.5 שנים כעת אני מעוניין לרכוש את ה970 gtx הייתי מעוניין לקבל הכוונה לדגם שלפחות לפי מה שידוע לאנשים נחשב לאמין ביותר ובעל יכולות oc טובות. אני כרגע אינני כלל חושב בכיוון של gigabyte בגלל אותו מקרה עם הכרטיס האחרון אלא אם כן 3.5 שנים זה אורך חיים נורמלי לכרטיס מסך, בכל מקרה ההתלבטות העיקרית היא בין דגמי ASUS,MSI ו-EVGA

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by questionman,

אחרי 5 שנים, כרטיסי היקר (GTX 460) הלך לעולמו והחלטתי להחליפו ב970 GTX. עכשיו ראיתי שיש כמה גרסאות שלו ורציתי לשאול: 1) האם גרסאות הOC שוות את ההבדל במחיר? 2) קראתי שרק 3.5 ג'יגה מהזיכרון שלו פועל בכל המהירות והחצי הנותר בפחות. האם זה כזה משנה? 3) ראיתי כרטיס אחד עם 3 מאווררים (WINDFORCE) וכרטיס אחר עם מאוורר אחד (MINI). הביצועים ביניהם שונים או שפשוט המיני מתחמם יותר? המחירים שלהם די דומים. המפרט שלי הוא: I5 4670 H81M-HD3 R9 280X 3GB (זמנית) האם הכרטיס יתאים ללוח אם והאם הוא תואם לגודל של ה280X (נשאר עוד סנטימטר או שניים)?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. כולם פוחדים מהתופעה אז הגיע הזמן לברר כמה היא שכיחה. למי מכם נוצרו פיקסלים שרופים בטבעיות (ולא כי אח שלכם דפק פטיש 5 קילו על המסך) אחרי שהוא קנה את המסך (ולא כאלה שקיבלו מסך עם פיקסלים שרופים)? 1. איזה מסך? 2. כמה פיקסלים שרופים? 3. כמה זמן המסך ברשותכם? 4. אחרי כמה זמן מיום הקניה התחילו פיקסלים להשרף? שימו לב! הסקר הוא רק לבעלי מסך עם פיקסלים שרופים! (והוא לא שואל סתם איזה מסך יש לכם בלי קשר לפיקסלים) לי בכל מקרה יש Samsung 710TM ו-Hyundai Q17+ ו-LG L1720P מושלמים הדיון הזה הוא רק לאנשים שלמסך שלהם התפתח פיקסל שרוף אחרי שהם כבר קנו אותו!!!

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. חבריות מה קורה?? מקווה שטוב תשמעו.. המחשב נדלק.. כל המנורות עובדות + כל המאווררים.. אבל המסך לא נדלק ! המסך תקין.. נבדק.. אז אני מניח שזה הכ. מסך.. מה אתם אומרים ? דווקא חבל עליו... הוא היה בנזונה לא"ק !! הוא הוציא לי 6430 ב3דמארק2003 ! ליבת ר350.. הכל קירור סטוק ! בלי סינקים.. בלי סיילנסר ! אבל אני יודע שהוא לא נשרף מזה.. עשיתי תא"ק.. ואז הורדתי אותו.. הוא כבר חודש+ בלי א"ק.. עכשיו תגידו.. אם הבעיה באמת בכ. מסך... ויחליפו לי אותו.. הוא של גיגהבייט... יש מצב שהחדש יגיע עם ליבת ר360?? צודהה

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by gman_il,

מישהו יכול לפרט בדיוק מה התוספות? הפרש המחירים הוא גבוה מאוד...

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. יש לי כרטיס מסך מאוד חלש ואני שורד איתו בקושי (geforce 6200 turbocach) אני מעונין לרכוש כרטיס מסך לא חזק במיוחד אבל שיחזיק לי לכמה שיותר זמן בתקציב של בין 300-500 בבקשה תתיחסו לזה שזה כרטיס מסך זמני לתקופה של בערך שנה עד שנה וחצי כי אז אני אקנה מחשב חדש מפרט לוח אם Gigabyte GA-8I945GMF מעבד Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz זיכרון DDR2 2.00 GB 533MHz ספק כוח CODEGEN 200XA 400W עוד משהו אני חייב שהכרטיס יהיה בעל חיבור dvi תגיבו מהר תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by igig19,

שלום לכולם אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 1100 ש''ח מקסימום מעבד - I5 2500K לוח אם - GIGABYTE B75M ספק - SEASONIC 620W מסך - 1080P 144MHZ חשבתי על זה:https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-Support-Graphics-06G-P4-6163-KR/dp/B01IPVSLTC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1494591785&sr=8-1&keywords=06g-p4-6163-kr יוצא כולל משלוח ומס כ1060 ש''ח תודה מראש

22. אני בשוק לקנות כרטיס מסך מידריינג'י טוב והבנתי שRX580 8G הכי משתלם כרגע (~300$/1500ILS) לרזלוציה של המסך שלי: QWHD. יש לי i5-4670K מזדקן (או שכבר זקן? לא בטוח), בלי OC בינתיים. האם הוא יגביל את הפוטנציאל של הכרטיס? איך אפשר לדעת?

23. מישהו יודע מה קורה עם מחירי כרטי המסך בעולם? נכנסתי ל newegg ול amazon us והמחירים שם מגיעים גם ל 700 ו 800 דולר על כרטיסים שעלו פעם 350?!?!? חשבתי שבתחילת 2018 יהיה מלאי והמחירים ירדו אבל נראה שזה בדיוק הפוך.

24. Started by PSdesign,

שלום, אז אני לא יודע אם אתם זוכרים, אבל לא מזמן קניתי מחשב חדש כשהכרטיס שלו הוא X1950XT. בהתחלה היו מחשבות לOC אבל אמרתי למה לקחת סיכון? גם ככה הכרטיס חם וATITool לא עבד. היום אחרי OC בשני מחשבים אחרים, פשוטים, החלטתי לנסות גם כאן, לפחות לבדוק טמפרטורות. סידרתי את הATITool אצלי ועשיתי דרכו בדיקת ארטיפקטים. עכשיו אני ידוע, ואני משאר שגם רובכם, שהקירור של הכרטיס הזה הוא די עלוב, אם לא בין הגרועים, הכרטיס הזה מאוד חם! מנוחה על 48, ואחרי מאמץ בקושי יורד מה56-7. בקיצור נכנסתי עשיתי בדיקה והטמפ' מתחילה לעלות, זה הגיוני, כי זה מה שהוא בודק, אבל זה עולה ועולה ועולה וזה מגיע ל88! אחרי 2 דקות :\ הנה תמונה: http://www.fps.co.il/picture.php?id=1167586064.JPG זאת טמפ' די מטורפת, לא? …

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. צהריים טובים, רכשתי לאחרונה טלוויזיה התומכת בהצגת תכני 3D. בנוסף, שמעתי שקיימים משחקים בתלת-מימד עבור ה-Playstation 3 ואף קיימת האפשרות לשחק משחקי PC בתלת מימד. אשמח לדעת מה אני צריך על מנת להציג משחקי PC (התומכים בכך, כמובן) כתלת מימד על אותה טלוויזיה? האם כרטיס מסך של Nvidia מהסדרות האחרונות מספיק או שצריך תוספת חומרה כלשהי? תודה מראש ושבת שלום. אופיר

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.