כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות מסך עם רזולוציה של 3440X1440 (כנראה AOC U3477PQU) ואני הבנתי מדיון אחר שפתחתי שאצטרך בשבילו כרטיס מסך "חזק". אני לא ממש גיימר, אך כן הייתי רוצה כרטיס מסך שיתמוך ברזולוציה הזאת מבלי לשדרג אותו לאחר שנה. השאלה היא האם לקנות עכשיו את ה MSI GTX970 בגלל המבצע של BF ב 1730 ש"ח או לחכות חודש חודשיים בתקווה שאנוידיה יוציאו 970 עם 8GB שיהיה עדיף לרזולוציה הזאת. התקציב לכרטיס מסך הוא 2000 ש"ח עם חריגה מעטה, כך שאם הגירסאת 8GB תעלה יותר מ 2500 ש"ח אני גם ככה לא אקנה אותו. מה אתם אומרים? תודה!
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תקציב באיזור ה1200 עם אפשרות לחרוג - בהתאם לנסיבות! אם לא הייתי נתקל בביקורות שליליות עקב המסכים השחורים של R9 290 כבר הייתי רץ עליו ממזמן. הבעיה היא שנתקלתי בביקורות שליליות עקב מסכים שחורים X_X מה אתם אומרים ? שווה ללכת עליו בכלל? במיוחד שסביר שכרטיס יד שנייה מהסוג הזה כנראה נמכר מהסיבה הזו?? אופצייה ב' היא 'להתפשר' וללכת על GTX760, לשלם איזה 1200 וזהו ? (אולי 760 משומש ולחסוך כמה שקלים?) או שכדאי להמתין ל960 כדי לראות מה קורה ולפחות להינות מירידת מחירים ? ?
-
- 17 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שמתי לב לכמה וכמה הודעות (לא רק באתר הזה) של אנשים שמוכרים כרטיסי מסך מודרניים כגון gtx 970/980 אחריי חודש שימוש עם אחריות והכל... אלה נחשבים מכרטיסי המסך המוצלחים ביותר של nvidia מאז ומעולם... יש להם מוניטין מדהים ממה שחפרתי עליהם בפורומים שונים וביקורות... אולי כמה חברה שמתלוננים על קצת coil whine... אבל חוץ מזה...הישג טכנולוגי מרשים ואחלה תמחור (לפחות ל-970). אז נשאלת השאלה: למה לעזאזל? איזו סיבה יכולה להיות לבן אדם למכור כרטיס מסך בהפסד של כמה מאות שקלים בלי להניד עפעף??
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. מתכוון לקנות כ"מ חדש בתקציב של עד 2000 ש"ח. המפרט מתאים והכל, מתעניין פה האם כדאי לקנות 970GTX ? או שלאחר ה"בעיות" שהתגלו בנצילות הזיכרון שלו, עדיף ללכת על ה R9 (ולחסוך כמה גרושים) ? אגב, כיום אני משתמש ב 470GTX והייתי מאוד מרוצה, האם שידרוג שכזה ייתן שינוי משמעותי בביצועים ? תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, בזמן האחרון (לאחר שהבטא של הבאטלפילד ההארדליין נגמר ) משהו מאוד מוזר החל כאשר אני משחק באטלפילד 4. במפות אשר רצו לי 80 עד 100 fps החל לרדת ל40 עד 70 בלחץ 80, (בעיקר במפות paracel storm וההיא עם המלון לא זוכר איך קוראים לה חח ), ההגדרות שלי הם אולטרה 1080 p עם פילטרים על מקס. המעבד i5 4590 ו8gb של ראם. אשמח אם תעזרו לא עשיתי שינוי כלשהוא במחשב, הטמפרטורות טובות במעבד 50 יציב כזה לפעמים עולה ובכרטיס מסך 50 עד 58. ניסיתי להתקין דרייברים חדשים וישנים בעזרת DDU , בדקתי ואין לי לאג ספייק של המעבד וראיתי גם מישהו שזה קורה לו והוא הוריד מחדש תמשחק והבעיה עברה, אז הורדתי מחדש אבל לא הספקתי לשחק אני אעדכן מאוחר יותר תודה רבה !
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אחרי 7 חודשם בשוק אשמח לדעת האם עדיין שווה לקנות את הכרטיס מאחר ואני רואה ירידה משמעותית בביצועים על אולטרא במשחקים כמו GTA 5 יש לציין שאין לי את הכרטיס ואני שואל לגבי רכישה
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב: אז ככה אשמח לעזרה בעדכון הביוס לכרטיס המסך שלי R9 280X DirectCU II TOP V2 זה עם ה-4 חיבורי DP, אני לא ממש מבין בזה אבל הייתי שמח לעזרה בנושא ואם אפשר צעד צעד ולדבר איתי בשפה של מפגר זה יהיה מעולה רק כך אני אבין, מפרט תכני: לוח אם: Z97-A מעבד: i7 4790K כ.מסך: אתם כבר יודעים זיכרון: 8GB נ.ב. סיבת הרצון לעדכון הוא שיש לי מריחות במהלך משחקים וקפיצות סוג של טלפורטינג (לאגים) ולא לא רק במשחקי רשת, תקיעות מרגיזות כאלה כאילו כשאני מזיז את העכבר המסך זז כזה מוזר, בנוסף לכך אני החלפתי לוח אם ומעבד לפני פחות מחודש בגלל הבעיה הזו כי הייתי בטוח שבגלל שהקודם היה זקן זה מה שעשה לי את הבעיה, הכ.מסך עדיין באחריות וכשאני שולח אותו למעבדה (פעם שניה) הם טוענים שהכרטיס תק…
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
תמליצו על דגמים מעבר שמומלצים .. חזקים יותר כמובן מ 560 ti שניתן למצוא ביד 2 מחיר סביר וש ספק 500 יספיק enermax 500w liberty
-
- 17 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
ליתר דיוק במאוורר של הכרטיס מסך המאוורר משמיע רעשים , ברגע שאני נוגע בו והוא עוצר הרעש נפסק לחלוטין. המאוורר נמצא בתוך המארז של הכרטיס מסך - כלומר כנראה צריך להחליף את כל הגוף קירור. השאלה אם באמת צריך להחליף את כל הגוף קירור ואם כן האם לא כדאי כבר לקנות כרטיס מסך חדש
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, ברשותי כיום כרטיס מסך GTX260, שעד לא מזמן סיפק אותי עד כדי זה שעכשיו התחיל להיות טיפה צוואר בקבוק, וכמובן - ללא DX11. אני לא משחק הרבה במחשב, אבל כן רוצה את האפשרות לשחק מידי פעם בכותרים חדשים. שום דבר במפרט הנוכחי שלי לא אמור להשפיע לרעה על הכרטיס: ASUS X99S 16GB 4*4 - GSKILL RIPJAWS I7 5820k - 4 GHz Seasonic 850W gold המחיר לא כל כך משפיע - מה שהכי חשוב זה שיהיה כרטיס מסך משתלם מבחינת עלות\תועלת, ושצפוי לו זמן מכובד לשרת אותי (כפי שה-260GTX עשה עבודה מעולה עד עכשיו). אני כרגע עם שני מסכי 1080p (כמובן שלמשחקים מדובר במסך בודד), ואני לא פוסל אופציה לשדרוג עתידי (אם כן - אז QHD ומעלה) עדיף שהכרטיס יהיה עם קירור כמה שיותר טוב ושקט. עד היום הייתי אך ורק עם כרטיסי…
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ערב טוב ברשותי מחשב : I7 4790 ו 8GB DDR3, ספק SEASONIC W650,לוח ASROCK טמפרטורות מעבד מקסימום 63 וכרטיס מקסימום 70 צלזיוס.... עד לא מזמן היה ברשותי GTX 970 G1 GIGBYTE התחלתי לשחק את GTA ונתקלתי בנפילות ב FPS מ 60+ ל 30+ החלפתי כרטיס ל 980TI GIGABYTE G1 חדש ועדיין התופעה קיימת ... אומנם הביצועים הרבה ותר טובים (18440 ב 3D MARK FIRE ), אבל עדיין יש נפילות כאלה ורק במשחק הזה !? יש למשהו רעיון, בשאר המשחקים אני מעל 100 FPS באולטרא עם דרייברים הכי חדשים. תודה וחג שמח
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
קניתי לפני שנה וחצי בערך R9 280X של MSI בKSP לאחר שנה וחצי הכרטיס שבק חיים, פניתי לKSP והם החליפו לי לכרטיס חדש מאותו הדגם אבל של GIGABYTE חזרתי הביתה חיברתי את הכרטיס החדש, התקנתי דרייברים הכל עבד יפה עד שפתחתי BF3 לאחר גג 5 דק' המסך מראה פסים על כל המסך ואז התמונה חוזרת אבל עם נקודות על כל המסך ואחרי כמה שניות המחשב עושה ריסט. חשבתי בהתחלה שזה משהו חד פעמי אבל בלתי אפשרי לשחק יותר מ5 דקות. להחזיר לKSP את הכרטיס?
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקראת רכישה של מחשב חדש ואני מתלבט בין הכרטיסים הבאים, עלות הכרטיס צריכה להיות באזור ה-1000 שקלים ויהיה שימוש במסך דל ברזולציה FHD אשמח לעזרה לבחירת הכרטיס תחת המפרט המצורף בתודה לכולם. מעבד: 849 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 לוח אם: 379 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 זכרון: 229 ₪ - * מבצע * -8GB Transcend DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: 1019 ₪ - * מבצע * - GeForce Gigabyte GTX960 2GB OC WindForce2 1190Mhz דיסק קשיח: 519 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III דיסק קשיח: 269 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty כונן אופטי: 85 ₪ - * מבצע * - Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE באנדל (מא…
-
- 17 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
היי. אני זקוק לכרטיס מסך חדש המפרט הוא RYZEN 3600 B450 AUROS ELITE 32GB DDR4 ANTEC 550W EA GOLD יחובר למסך IPS 27 עם QHD 1440 וקצב רענון 60HZ לכן אין צורך בקצב רענון גבוה מעל 60 גם לא בעתיד. המטרות- גיימינג בינוני, בהגדרות 1440 נורמליות. יש לי כיום 970 ואני תוהה אם כרטיס ב1000-1200 יהווה שדרוג משמעותי ביחס אליו
-
- 17 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
https://www.techspot.com/news/85714-leaked-nvidia-rtx-3090-benchmark-score-puts-rtx.html בכל זאת, דובר על עד 40%-50% בוסט, דיי מבאס.
-
- 17 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי שהמחיר של הכרטיס בחנויות בחו"ל הוא כ700$, שזה לאחר עיגול 2500שח'. כשאני מסתכל בחנויות בארץ הכרטיסים מתחילים ב4000שח'. אני יכול להבין שיהיה הבדל במחיר, אבל ההפרש פה נראה לי לא הגיוני? האם אני מפספס משהו? האם זה בגלל בעיות היצע כרגע ואם אני אחכה כמה שבועות אני אראה כרטיס במחיר שפוי? מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה? קפיצה של 60% במחיר מרגישה לי לא שפויה!
-
- 17 תגובות
- 7k צפיות
-
-
יש מבצעי BF על כרטיסי מסך של ספיר וב1400 ש"ח אין ל5700XT ממש תחרות, אז במידה ומישהו מחפש כרטיס מיד ריינ' ואין לו רצון לחכות ל3060 או RX 6700\600 זו עסקה טובה מאד. https://ksp.co.il/index.php?uin=108703&select=.48.&txt_search=rx 5700
-
- 17 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
כתבה מעולה של בריאן מ- yes tech city:
-
- 17 תגובות
- 7.8k צפיות
- 5 followers
-
-
שלום לכולם ! יש ברשותי כרטיס מסך מבוסס 6950. משום מה ה- MSI AFTERBURNER לא עובד יציב ונאלצתי להסיר את התוכנה. ברצוני להמשיך לבצע OC באמצעות ה- OVERDRIVE שמובנה בקאטאליסט אך יש שם הגבלה לתדר ליבה עד 840 מ"ה. התדר המקורי הוא 800 מ"ה לכן הכלי מאפשר תוספת של 40 מ"ה בלבד. כיצד ניתן להסיר מגבלה זו ?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
final_radeon_r9_290_specifications_now_leaked_as_well http://www.guru3d.com/index.php?ct=news&action=file&id=4279 כרגיל AMD מחסירה נתונים ,ומבלבלת את הלקוחות מה מוכרת ? כמה ROP ? אייזה HDMI http://www.guru3d.com/news_story/amd_radeon_r9_and_r7_graphics_cards.html כאן מספרים שבדרייבר עתידי יאפשר לעבוד עם UltraHD (3840x2160 ? לא ברור אם זה HDMI 2.0 או משהו אחר http://www.techpowerup.com/gpudb/2460/radeon-r9-290x.html כאן מספרים שבעצם יוצא כרטיס ב-11.10 רק 290X אין מילה על 290 יש מידע על ROP ו- TMU , אלוהים לא יודע מה נכון עם AMD
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו כרגע כסף לקנות מחשב עם 280X אבל הוא מתעקש על 290X או 780TI כי יש לו כרגע מחשב מאוד ישן אז הוא רוצה ביצועים מעולים.. מה לומר לו? לתת לו לחסוך עוד חודש ושהוא יקח 290X? או שה-280X יספק אותו מצוין? איך להסביר?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לפני מספר דקות החלטתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך (AMD CCC) מגרסה 13.1 ל 13.9 והופתעתי לגלות שמשום מה ההרטז המקסימלי ברצולציה הזאת הוא 60 לעומת זאת בדרייבר הקודם הייתה האפשרות של 75hz ב- 1280x960. מה לדעתכם הפתרון ?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ושאני אוסיף לההוא גם 500 ש"ח? השם המלא של הכרטיס ההוא: HD 7970 GHZ EDITION TOXIC !SAPPHIRE VAPOR X 3GB DDR5 ושלי:SAPPHIRE DUAL X 3GB DDR5 HD7970 אשמח גם להסבר על ההבדלים בין הכרטיסים.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום איפה הבעייה בכרטיס מסך או לוח אם או בסלוט ? חשבתי לנקות את הכרטיס מסך ואת הסלוט או לנסות סלוט אחר יש נקודות ירוקות גם בצבעים אחרים בניגון בתוכנה כמו BSPLAYER אבל לא VLC ומשחקים אבל לא נמשכים להרבה זמן כמה שניות וזה נעלם משחקים כבדים לא עובדים או שעובדים לכמה שניות ונסגרים עם שגיאה ש AMD DRIVER פסק לעבוד בדרך כלל רואים את הנקודות כשמשנים את גודל החלון של התוכנת הניגון אם צריכים פרטים אחרים כמו המפרט אוסיף
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-