כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, ברשותי כיום כרטיס מסך GTX260, שעד לא מזמן סיפק אותי עד כדי זה שעכשיו התחיל להיות טיפה צוואר בקבוק, וכמובן - ללא DX11. אני לא משחק הרבה במחשב, אבל כן רוצה את האפשרות לשחק מידי פעם בכותרים חדשים. שום דבר במפרט הנוכחי שלי לא אמור להשפיע לרעה על הכרטיס: ASUS X99S 16GB 4*4 - GSKILL RIPJAWS I7 5820k - 4 GHz Seasonic 850W gold המחיר לא כל כך משפיע - מה שהכי חשוב זה שיהיה כרטיס מסך משתלם מבחינת עלות\תועלת, ושצפוי לו זמן מכובד לשרת אותי (כפי שה-260GTX עשה עבודה מעולה עד עכשיו). אני כרגע עם שני מסכי 1080p (כמובן שלמשחקים מדובר במסך בודד), ואני לא פוסל אופציה לשדרוג עתידי (אם כן - אז QHD ומעלה) עדיף שהכרטיס יהיה עם קירור כמה שיותר טוב ושקט. עד היום הייתי אך ורק עם כרטיסי…
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
פשוט יצא לי להסתכל על כבלי DVI שונים ויש ממש הבדלים גדולים במחיר - בערך מ-50 ש"ח עד 650 ש"ח היקרים יותר מתפארים בציפוי זהב 24 קראט למוליכות טובה יותר ועוד שאלה: ביציאה של כרטיס המסך ובכניסה למסך יש מקום ל-24 פינים ועוד הפין האופקי בצד. למה בכבלים הרגילים יש רק 18 פינים (יש 3*3 ואז רווח ואז עוד 3*3)? אם למשל אני אקנה כבל של 24 פינים אני אראה תוצאות טובות יותר?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סקירה נחמדה מאוד שכוללת את שני הכרטיסים שבכותרת ומיספר מצומצם יחסית של מישחקים לצערי.. תוך כדי הרצת הבאנץ נעשה שימוש ב VidMem Watcher (תוכנה שבודקת בכמה זיכרון גרפי הכרטיס מישתמש) וניתן ליראות בברור איזה מישחקים ובאילו הגדרות נעשה שימוש ביותר או פחות מה 320 מגה של ה GTS וכיצד זה משפיע על ביצועי הכרטיס. http://www.nvnews.net/reviews/evga_geforce_8800_gts_320mb/page_2.shtml * יש שם לינק לתוכנה אם אתם מעוניים ליבדוק אם אתם מנצלים את כל הזיכרון של הכרטיס או שיש לכם ספייר פעם ראשונה שאני נחשף לתוכנה הזו ואני פשוט לא מבין למה לא מצרפים גרף כזה לכל באנץ !
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כיום יש לי Video Adapter NVIDIA GeForce GTX 460 (1048256 KB) אך הוא כבר לא מתפקד הכי טוב עם משחקים שיש להם דרישות בינוניות פלוס... אני מעדיף כרטיס בלי OC שלא יעשה הרבה רעש במנוחה ושלא יתחמם הרבה במנוחה, בזמן משחק לא איכפת לי... מתי הסדרה האחרונה של נוידיה יצאה? יש סידרה חדשה באופק - חודש חודשיים? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב מאוד חלש שעד היום מספק אותי בגלל שאני משתמש בו בעיקר לאופיס\אינטרנט. מעבד: INTEL PINTUIM 4 3.00 GHZ כרטיס מסך: NVIDIV GEFORCE 5200 ראם: 2 GB לוח אם: ASUS P5P800 תומך רק ב-AGP אם אני לא טועה. היום, קניתי מסך חדש (DELL U2331H 23) שהוא מדהים ד"א , ועכשיו אני גם ארצה לשחק משחקים קלים ולראות סרטי HD. אין לי מספיק כסף לקנות מחשב חדש כרגע, כך שחשבתי אולי עם שדרוג קל אני אוכל להנות לפחות ממשחקים שלא דורשים משאבים גדולים מאוד. סרטי HD רצים לי דווקא, אבל מקרטעים קצת. ומשחקים אני מתכוון לאסטרטגיה קלים - דוגמא רד אלרט החדשים, WC3 (שקצת מקרטע ברזולציה החדשה) , Heroes of Newerth , DOTA 2 והירוס החדש שיצא. כל אלה אני ארצה להריץ ברזולציה הטבעית של המסך 1920X1080, כמובן שא…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך 8500GT בעל 1 גיגה זיכרון אין לי בעיות עם הכרטיס , אבל חשבתי לשדרג לכרטיס יותר מתקדם! האם ההבדל בינו לבין 9600GT יהיה גדול?? אשמח לעזרה תוד רבה שי
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כי לחבר שלי יש GF 7 והוא אמר 7300 וכשראיתי אותו משחק במישחקים כמו: GTA SA,הסנדק,MAFIA,FIFA הם קירטעו לו. ומה שהכי הדהים אותי שבסן אנדרס על גרפיקה HIGH הכל הוא מקרטע רק על LOW זה עובד טוב. לי היה GF 4 440 וזה עבד על LOW. מישהו יכול להסביר את התופעה המוזרה הזו? :s05: ???
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריכה עזרה (תמיכה, חיבוק.. כל דבר שימנע ממני לבעוט במחשב שלי! ) שדרגתי את ה PC הנייח שלי, לקחתי שני מחשבים ישנים חיברתי ביניהם ו-וואלה! יש לי מחשב חדש, טוב יותר - וינדוס 7... הכל טוב. רק שאחרי שכבר קניתי את הכבל הסופר ארוך לחבר את הדיספליי של המחשב לטלויזיה - זה מסרב לעבוד!! מדובר בכרטיס מסך nvidia getforce 6600 gt (שעד למועד השדרוג עבד בלי בעיה), יציאת S-VIDEO ל- RCA. ניסיתי לחבר למגבר שמחובר למסך טלויזיה, ניסיתי ישירות לטלויזיה עם מתאם SCART, ניסיתי למסך אחר, רק כדי לוודא שהטלויזיה לא דפוקה... כלום לא עוזר.. עושה רושם שזה עובד (העכבר בורח לו ימינה אחרי שינוי כל ההגדרות) - אבל אין תצוגה בטלויזיה! אז למי שיש רעיון, מה יכולה להיות הבעיה - אני אשמח מאוד…
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
NVIDIA שיחררו גרסאת BETA חדשה של הדריבר המצופה "Big Bang II", אשר מכיל אופציות חדשות עבור PhysX, וריבוי מסכים ל-Gaming . מאפשר טכנולוגית SLI על לוחות INTEL X58 נתמכים, עם הכרטיסים GTX 280, GTX 260, 9800 GX2, 9800 GTX+, 9800 GTX. כרטיסים נתמכים: GeForce 200-series, 9-series, and 8800-series PhysX מצורף : 8.10.13 דריבר מומלץ ל-FarCry 2 : הורדות ישירות מ-Nvidia: English Windows XP, Windows XP Media Center Edition Windows XP x64, Server 2003 x64 Windows Vista 32-bit Windows Vista 64-bit International Windows XP, Windows XP Media Center Edition Windows XP x64, Server 2003 x64 Windows Vista 32-bit Windows Vista 64-bit חשוב לדעת: בכל אופן, זהו דריבר בטא כאמור, שמבחינ…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים, זאת הפעם הראשונה שאני כותב כאן, אבל אני קורא הרבה. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ומתלבט בין כמה כרטיסי מסך שאני לא ממש מבין בהם ומנסה לדעת מה עדיף. הכרטיסים הם: SAPPHIRE radeon x800GTO 256MB SAPPHIRE radeon x1600 PRO 512MB POWERCOLOR X800GT 256MB שלושתם עולים בערך אותו המחיר ב-KSP. אני בטוח שיש עוד הרבה כרטיסים אחרים, ושרבים ימליצו לי ללכת על NVIDIA ולא על ATI, אבל השאלה שלי היא לגבי הכרטיסים הנ"ל. איזה כרטיס יותר טוב? האם יותר זכרון זה יותר טוב, ומה ההבדל בין ה- GT ל- GTO? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין שוב ביוס לכרטיס מסך ATI הורדתי את הדרייבר מהאתר של היצרן ולא יודע איך מתקינים ???
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שתי כרטיסיס מסך של AMD 4890 ועשיתי עם CFX המחשב קןלט אותם אבל במשחק BF3 הביצועים לא משהו מה אפשר לעשות כי לפני זה הריץ לי את המשחק טוב מה עושים? תודה ויום טוב
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קראתי שיצא דרייבר חדש לנווידיה - 71.25 מישהו כבר ניסה אותו? ואם כן, איך הוא בהשוואה ל-71.24? עריכה: דיעות לגבי 71.40 יתקבלו גם כן בברכה.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4844 נשמע יחסית מחיר זול מה הביצועים של הכרטיס הזה ? שווה משהו או שעדיף משהו אחר ?
-
- 17 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ואני צריך קצת עזרה עם זה. השימושים העיקריים שלי הם עיצוב (פוטושופ בעיקר) ומשחקים. אלו הם הפרטים של המחשב: לוח אם - intel core 2 quad cpu q9550 2.83 Ghz מעבד - Gigabyte - ep43-ds3l זיכרון - 4 giga ram ספק כוח - Zeus 520W רזולוציה - 1080:1920 מקסימלי. אשמח להמלצות לכרטיס עד 700 ש"ח.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך ל AGP עד 1000 ש"ח, כמה שיותר טוב !!! צריך תשובה כמה שיותר מהר...
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי לבדוק את הTNT2 שלו ולשים לו גופי קירור ולעשות לו OC הTNT הומהר ממהירות של 125/150 ל160/165Mhz עם גופי קירור ששמתי לזכרונות והוספת מאוורר 60 מ"מ לליבה ומשותף לזכרונות צירפתי תמונה שמראה את תוצאות הכרטיס ב3DMARK2001 לאחר OC
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני קונה מחשב חדש שיעודו- עריכת וידאו בתוכנות פרמייר ואפטר אפקטס. אני לא עורך תלת מימד. האם כרטיס מסך טוב ישפיע לי על העריכה באופן משמעותי? אם כן, איזה כרטיס מסך מומלץ לדעתכם לשימושים שלי בתקציב של כ- 300 ש"ח? אם לא ממש, וכדאי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה, אז איזה לוח אתם מציעים? אשמח אם בכרטיס המובנה/ הלא מובנה תהיה אפשרות ל FHD, וגם יציאה לשני מסכים (אפשר גם יציאה אחת VGA, ויציאה אחת DVI) תודה, גיא שפירא
-
- 17 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
הפעלתי את COD2 על 1024 768 60HZ וAA 4X והוא היה על 29-30!!בFPS.. מה קורה איתו??
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האתר TheInquirer פירסם היום כתבה על הגרסה הראישונה של ה 1900GT. הכרטיס שהופיע במעבדותיהם היה בגרסא מסחרית (Retail), כלומר מ ATi. כזכור, הכרטיס יהיה מבוסס ליבת R580 עם קלוקים של 574MHZ לליבה ו 1188MHZ לזיכרונות (קצת שגרתי ). אין מידע מדוייק עדיין על כמות צינורות העיבוד, אבל לפי השיעור הוא אמור לנוע בין 12-16 צינורות. הכרטיס אמור להיות מתחרה ל 7900GT כמובן. לפי האתר, הספקת הכרטיסים בכמויות תתחיל מ 8-9 במאי. כרטיס מצויין מחכה לנו... יום העמצמאות שמח
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם מעבד +AMD XP 2400, זיכרון 512 מגה במהירות 333 וכרטיס מסך MSI TI-4600. אני מעוניין להחליף את הכרטיס שלי ב-ATI Radeon 9800XT. א. האם השידרוג יורגש והשיפור יהיה משמעותי? ב. האם המפרט שלי ינצל את כוחו האמיתי של הכרטיס החדש או שהביצועים יהיו די דומים לאלו של היום עם ה-TI-4600? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הכרטיס SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4770 512MB GDDR5 שאליו עברתי מ 7900GT 256MB GDDR3. חיברתי את הכרטיס ואת חיבור ה 6 PIN דרך המתאם שהגיעה איתו והכרטיס עבד ללא בעיות מיוחדות התקנתי את הדריבר החדש מהאתר של ATI שהוא 9.5 היום גם קיבלתי את ההארד דיסק שלי מתיקון(החליפו לי לאחד אחר אחרי שהוא נשרף איכשהו אני חושב) ככה שאין לי משחקים לבדוק איתם את הביצועים אז הורדתי 3DMARK06 ואת המשחק TEAM FORTRESS 2 המפרט שלי הוא: Intel Pentium D 945 3.4GHZ 2.5G RAM 667MHZ Intel 946GZIS לוח אם ספק כוח ג'נרי של 480W עם 19A במסילת ה 12V(יוחלף שבוע הבא לCORSAIR CX400 : CMPSU-400CX) הארד דיסק אחד של 250GB והכרטיס המצויין למעלה. הרצתי את המבחנים של הכרטיס מסך ב3DMARK ללא המבחנים של המ…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו הבין את החשבון בסוף ?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום... משהו אולי יודע מתי הכרטיס מסך 2600XT בתושבת AGP אמורה או שכבר עלתה לארץ ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יקנה בקרוב כרטיס מסך-9600pro מNewegg ורציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הזה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-119-125&depa=1 בבקשה תגיבו אני חייב להיות בטוח בקנייה שלי. תודה למי שיעזור.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-