כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/NVIDIA-GeForce-GTX-TITAN-Performance-Review-and-Frame-Rating-Update/Frame-Rat יש כאן כתבה מאוד מעניינת שכתובה בשפה מקצועית ולא מובן לי מה בדיוק אומר כל גרף יש כאן משהו מקצועי שיכול להסביר את הכתבה ? לא להסביר במשפט או זריקת כמה מילים לאויר משהו רציני להסביר את כל הכתבה מה אומר כל דבר
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום וברכה! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בקנייה קבוצתית שאתם עושים(אם זה עדיין בתוקף ורלוונטי) הייתי רוצה המלצה לאחד מהכרטיסים מהקנייה הקבוצתית שלכם, אין לי ממש תקציב וזה לא כל כך משנה, העיקר שהכרטיס יתן ביצועים ויהיה הכי טוב ומשתלם ביחס למחיר מול ביצועים ותקציב ויהיו עליו המלצות וביקורות חיוביות.... חוץ מזה הייתי רוצה לדעת אם הקנייה הקבוצתית עדיין רלוונטית??? ובאופן כללי איך זה הולך? איך נרשמים?למי משלמים?מאיזה חנות רוכשים בסוף?ואיזה כרטיס מסך עדיף ומשתלם?אני רוצה כמה שיותר מידע על הקנייה הקבצתית בבקשה ואני 100% ירכוש כרטיס איתכם וחשוב לי לציין שבכוונה אני שואל את כל השאלות האלו וזה למרות שראיתי את האשכול שהמנהל פתח פה על הקנייה הקבוצתית(אין שם את כל הפרטים שלהם אני…
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יצא אתמול crysis3 הפעלתי אותו על הגדרות גבוהות ורזולוציה של 1920*1200 וקיבלתי בין 20 ל 30 FPS בסצינה הראשונה בגשם אחר כך כשנכנסים פנימה זה קצת עלה. לי יש HD7970 עם OC ל 1160/1560 מעבד 3570K עם OC ל 4.5GHZ ו8GB זיכרון 1600 זו אומנם לא מערכת extreme high end אבל קשה לטעון שזו מערכת חלשה נקודה למחשבה לגיימרים שרוצים לחסוך על כרטיסי מסך או חומרה בכלל (אני הייתי קונה שני 660 או שני 7870 XT )
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי לעצמי מחשב HTPC עם כרטיס מסך שלקחתי מאחי (x1950 Pro 512MB עם יציאת s-video) וחיברתי אליו S-video ומהצד השני יצאו כבלי קופוננט, אחד צהוב (video) ועוד חיבור שמזכיר s-video .. וזה לא עובד .. בטלוויזיה בסלון יש רק יציאות RCA (אדום, צהוב ולבן) ויציאת s-video .. מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה ? כבר ניסיתי מתאמים, החלפתי כבלים כלום לא עובד ..
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי רכיבי ליבה (ראו המערכת) האם לשדרג מה- GTX460? איזה כ. מסך מומלץ למערכת? האם להשאיר במערך SLI ? או שאין צורך ברכישה כלל? (כרגע עם מסך 27" על FHD) המערכת עם OC יציב @ 4.6-5.0. נבנתה לצרכי מהירות וביצועים בעומס. אין מגבלת תקציב (אבל לא אקנה משהו בלי עלות תועלת גבוהה לעומת הקיים) מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא יודע למה לצפות אני לא יודע אם הכרטיס לי עובד כמו שצריך או שיש לי בעיה במסך...
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיתאים ללוח אם שלי. הלוח אם שלי הוא GIADA H61N הוא לוח אם מסוג MINI-ITX. אחרי בירורים בכמה חנויות מחשבים, נראה שאני צריך כרטיס מסך שיתאים לחיבור שבלוח אם. החיבור הוא PCI-E X8. איזה כרטיסי מסך יתאימו? (לא משנה אם זה כרטיסים חדשים) כרטיסים של X16 יתאימו לX8? אני לא מחפש כרטיס מסך למשחקים, אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לי לHTPC שלי תודה על העזרה,
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
בגלל הקנייה הקבוצתית אני חושב לקנות את ה7870XT, אתם יכולים להגיד לי אם הספק יחזיק ואם הלוח אם מתאים מעבד PHENOM II 940 לוח אם gygabyte GA-MA790X-UD4P כרטיס מסך AMD HD4850 MSI דיסק קשיח 500 GB WD זכרון corsair CL5 4GB DD2 800MHZ מארז CM690 קירור למעבד arctic freezer 13 pro
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
למי שפיספס איכשהו - הקניה הקבוצתית של כרטיסי המסך תיפתח רשמית עוד היום: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=554704 דגמים על הפרק: HD7850-2G GTX660 GTX660OC HD7870XT BOOST GTX660TI HD7950 BOOST בהנחות הנעות בין 10-20% מהמחירים הנמוכים ביותר בשוק כרגע - מחירים סופיים במהלך היום. יש בדיון סקר חדש שיעזור לנו במו"מ על המחיר - מי שמעוניין שיגש למלא, ומהר:
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לפי מה שקראתי באינטרנט, ההבדל בינהם באוברקלוק מקסימלי הוא בערך 5%. ו- שה7950 הוא אוברקלוקר יותר טוב מ7970. 7950 יעלה 1200 (בקבוצתית, אם היא תצא לפועל) - הבעיה שאני לא יודע באיזה קירור מדובר 7970 עולה 1800 (במכירה קבוצתית) האם ההבדלים שציינתי נכונים? אם כן, לא מוגזם קצת 500 שקלים הפרש בינהם? :s05: תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום אז ככה יש לי לוח אם MA770-UD3 ואני מעוניין לרכוש כרטיס מסך, כי התאפשר לי, אז אני רוצה לשאול איזה כרטיס אתם ממליצים ללוח אם. עד 600 שקל, חשבתי על 650 GTX( לא הTI), מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת לשימושים משרדיים בעיקר, כאשר הכוונה היא לעבוד עליו גם בעריכה בפוטושופ וחשוב לי שהוא לא "יתקע" בכל טרנספורם. הבנתי מהפורום שמומלץ כרטיס מסך של NVIDIA, אבל אני לא מוצאת את הדגמים שאני רוצה (של דל) עם כרטיס כזה. לכן, אני מתלבטת אם ללכת על מחשב של חברה אחרת שיכלול כרטיס מסך של NVIDIA או שאפשר להסתפק בכרטיסי המסך המפורטים להלן בדגמים של דל (ההבדל במחיר הוא בערך 500 ש"ח): הצעה 1 Dell Vostro 3560 AMD Radeon HD 7670M 1GB Discrete Graphic Card Generation Intel Core i5-3210M 8GB 750GB הצעה 2 Dell Inspiron 5521 AMD Radeon HD 8730M 2G DDR3 Intel Core i7-3517U 1TB 8GB ובהנחה שAMD זה בסדר, האם אפשר להסתפק ב-1GB ? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
טוב אז רובכם בטח ראיתם כבר את הסרטון של הכרטיס החדש שהולך להחשף מחר, אם לא אז הנה הלינק: חייב לציין שיצאו לי העיניים! רציתי לשאול אתכם, האם יש סיבה כלשהיא להשתמש בכרטיס כזה למערך של מסך יחיד? הבנתי שהוא מיועד לתצוגה של 4 מסכים עם הכח העצום שיש בו, אבל האם הוא ינוצל במלואו על מסך אחד בגלל שהוא כרטיס בעל ליבה יחידה? וגם עדיין לא הבנתי האם מדובר בהמשך לסדרה 600 או שמדובר כבר בכרטיס מסדרת 700 החדשה?
-
- 152 תגובות
- 17.8k צפיות
-
-
איני מוצא את הדרייבר באתר שלהם לכרטיס מסך בכדי להתאים את הרזולוציה . המשך הוא בגודל 27# ברזולוצית 1920X1080 אשמח אם תפנו אותי להורדה הנכונה של הדרייבר
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
ראיתי שיש מלא דיונים על זה כבר אבל לא קיבלתי תשובה שסיפקה אותי ואשמח לראות כאן קצת תגובות בין אנשים על כל העניין הזה.. אז בקצרה הבנתי שעל הנייר ATI נותנים ביצועים יותר טובים ביחס עלות/ביצועים לעומת כרטיסי נוידיה. אמעמע! הבנתי גם, שנוידיה לעומת זאת יותר עוסקת בתמונה חלקה יותר, דרייברים טובים יותר, וכו'. ולכן אני אשמח לשמוע על מה אתם ממליצים, אולי איזה דיון על דרייברים חדשים שעומדים לצאת ואני לא יודע, השקעה עתידית ועוד, בהתחשב בזה שהדרייברים של ATI נורא מעצבנים המון אנשים כיום. ובכללי לשמוע מהניסיון האישי שלכם. תודה
-
- 39 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! בא לי לשדרג כרטיס מסך! עכשיו עקב בעיות כלכליות (חייל משוחרר) הקצבתי לעצמי עד 500 ש"ח ויש 2 כרטיסיס מסך שאני לא מבין מה עדיף מביניהם.. ולמה צריך לתת יותר חשיבות לכמות הזיכרון (1GB מול 2gb) או המהירות ליבה או מהירות זיכרון. תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום.. חיברתי שלושה מסכים למערך ה-crossfire שלי אך לא עם רזולוציות תואמות. המסך המרכזי האמצעי הוא 1920x1080 ואילו השניים הקיצוניים ברזולוציה של 1680x1050. אני רואה מין פס של קריעת תמונה באמצע המסך תמיד, גם על הדסקטופ וגם באמצע משחק. הכל זז חלק חוץ מקריעת התמונה הזו, העלתי סירטון: הכל זז חלק ואפילו בסביבות 62 fps, לא להתייחס למסך השמאלי שהצבעים שלו לא היו מכוונים. האם זה בגלל שהרזולוציות לא תואמות או בגלל שהמסך האמצעי 21.5 אינץ והשניים בצדדים 22.5?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש כוונה מסוימת לשדרג את ה9600GT שלי למשהו קצת יותר מודרני וחזק. סיכום הדרישות: * שיהווה שדרוג טוב מבחינת ביצועים ל9600GT המזדקן * עדיפות לnVidia בגלל CUDA עבור Matlab * שקט * לא צורך הרבה חשמל (בשאיפה - לא יותר מחיבור PCIE 6pin בודד) * עדיפות לכרטיס קומפקטי - לא ארוך מידי ובשום פני לא כזה שתופס יותר משני סלוטים * יציאת HDMI עם אודיו - חובה * תמיכה ביותר משני מסכים במקביל - רצוי מאוד בינתיים התסכלתי על GTX 650/Ti/660/Ti. המסקנות שהסקתי בינתיים: * ה650 כולל הTi נמכרים במחירים טובים ומדובר בכרטיסים נחמדים וקומפקטיים, אך נראה שמבחינת ביצועים הם בפיגור משמעותי מה660. לא שיש לי ספק שהם עדיין הרבה יותר טובים מה9600GT הנוכחי, אך אם אני כבר קונה כרטיס חדש, שאני מתכוון להחזיק כמה …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... יש ברשותי מערך crossfire של שני 7970, היו ברשותי שני מסכים ועכשיו קניתי עוד אחד יד שניה. השאלה שלי האם מחברים את כל המסכים רק לכרטיס הראשון/הראשי? ניסיתי לחבר שני מסכים ב-DVI לכרטיס הראשון והם מזוהים כשאני בקרוספייר, חיברתי את השלישי ל-DVI של הכרטיס השני וזה לא מזהה אותו. מה עושים, לחבר את כולם לאותו כרטיס הראשי? אשמח אם תענו מהר, אני רוצה מחר לקנות מתאם dvi ל hdmi או dvi לדיספלי פורט. עדכון: הבנתי איך לחבר, צריך לחבר רק לכרטיס הראשי העליון את כל המסכים, את המסך השלישי עם מתאם אקטיבי.
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מאחר שה-call of duty האחרון מקרטע אצלי, מחפש להחליף את ה- HD4850 הישן. מחפש משהו עם יחס עלות תועלת גבוה ולאו דווקא את החזק ביותר. הרזולוציה היא 1920X1200 מעבד phenom II X4 965 ספק corsair 450VX ל-nvidia יש תמיכה ב- physx וב-cuda, אז נראה לי שעדיף כרטיס שלהם (תקנו אותי אם אני טועה) חשוב שהכרטיס יהיה שקט בזמן מנוחה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
GTX 660 Vs 7870 צריך את דעתכם מה דעתם ? בעיקרון הדגמים הם , MSI GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E N660 TF או Sapphire Radeon HD 7870 GHZ Edition 2GB GDDR5
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חושב בעתיד היחסית קרוב לשדרג... אבל בינתיים רק כ.מסך יספיק אני מקווה. 380 W אנטק PHENOM x4 8G DDR2 נ.ב מה האורך שלו בס"מ? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מחפש כרטיס מסך למחשב HTPC עד 200 ש"ח הכרטיס מיועד לעבוד עם טלוויזיה 40'' LCD ברזולוציה של 1950X1080 בלוח אם שלי יש יציאה של PCI-E 8X יש לי התלבטות בין GIGABYTE HD 6450 1GB לבין Gigabyte GT210 1GB שניהם במחיר של 160 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כל החלקים שלי מתאימים לכ.מסך, שלא יהיו פאשלות.. כרגע זה נועד להחזיק לי בערך שנה ואז אני אקנה מחשב חדש (הכרטיס מסך יעבור איתי למחשב החדש לשנה-שנתיים בערך גם כן) המפרט המלא: i7 -920 (אני עושה לו OC מידי פעם, כרגע הוא בלי. עד 3.8, החנות עשתה. כרגע כיביתי את זה אבל הרבה פעמים אני מחזיר..) GA-EX85-UD4P (ד"א הלוח האם הזה מתאים נכון? אני אשאל גם בפורום כרטיסי מסך) corsair ddr3 6144MB 1600 MHZ Triple channel CL 8 (3 * 2GB each) 2 HD אחד של סמסונג והשני של WD (אם חשוב הדגם אני אמצא, אבל זה לא green) כרגע הכ.מסך זה HD4850 GHL שבעצם בOC על 50 GHZ פחות מ4870 המארז זה HAF 932 עם כל המאוורים שהוא מגיע איתם + בכל המקומות שחסר שמתי את הs-flex 2000 וגם עוד 2 על הקירור של המע…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן בעקבות המכירה הקבוצתית פה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=554704) רציתי לפתוח דיון שמטרתו הסבר על הבדלי הרמות בין הכרטיסים. אשמח אם מישהו יעשה סדר בבלאגן מבחינת ההבדלים והאם הם משמעותיים או זניחים. תודה!
-
- 42 תגובות
- 6.8k צפיות
-