כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
היי, לפני כמעט שנה קניתי מחשב חדש. בקבלה שקיבלתי איתו כתוב: Nvidia FX 5700 256MB לפני כמה ימים שמתי לב, דרך התוכנה Aida32, שהכרטיס שלי הוא בעצם Nvidia FX 5700LE השאלה שלי היא מה בעצם ההבדל בין הדגמים והאם הרווחתי בזה או שקיבלתי גרסה חלשה יותר...? תודה מראש לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שתי שאלות בקשר ל-TVOUT. 1) האם קיים כבר מאריך בשביל כבל ה-SVIDEO? 2) האם אני צריך להעביר כבל נוסף מהמחשב לטלויזיה בשביל הסאונד או מספיק רק הכבל של ה-SVIDEO? תודה מראש לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר פריסת הפרוייקט במשך קרוב לחודש, החליט צוות האתר לפתוח בפעולת סינון כנגד כל אלה שמשתמשים בתגים ובשם האתר בצורה צינית ולא רצינית. בזמן הקרוב, יישלחו הודעות פרטיות לחברי פורום שונים שלפי דעת הצוות ודעתי התג שלהם לא מכובד ולא מייצג את הקהילה בצורה רצינית ואיכותית. מטרת הסינון אינה(!) לפגוע באותם משתמשים שייתבקשו להוריד את התג שלהם, אל מתבצעת רק למען הקהילה, שמה בארץ ובעולם. כל נושא התגים יצא מפרופורציה - כנראה הסברנו את עצמנו לא נכון: כנראה מה שחברי הפורום והאתר הבינו, שכל חבר באתר חייב לשאת את התג. לא זאת היתה הכוונה שלנו - הכוונה שלנו היתה שכל חבר באתר, שמעוניין לקדם את שמו של האתר, ואת שמה של הקהילה הישראלית בעולם הצורה רצינית ובכבוד - הוא זה שייצג את הקהילה. מאח…
-
- 17 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מסך...הדרישות שלי הם: 1. CRT 2. "19 3. המחשב הוא למשחקים (לא רזולוציות גבוהות...מקסימום 1024*1280...), סרטים.. יש לי עכשיו כרטיס מסך GF4MMX440 SE ובקרוב 6800GT..!! אז ככה..התקציב שלי הוא 1500....ולא יותר... ואני קונה אותו השבוע אז מהר בבקשה..! חשבתי או על אחד מאלה: Samsung 955DF LG F900B CTX EX950F תודה...ירון
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה בקרוב מחשב חדש, ומאוד רוצה כרטיס 6800 כלשהו. ראיתי בחנות k.s.p כרטיס 6800 של חברת pine xfx במחיר זול משמעותית מ 6800 אחרים שראיתי. כמו כל יהודי אני שואל: מה הקטצ' האים הכרטיס הזה באמת נחות יחסית לאחיו מבית GIGABYTE ALBATRON וכו' האים יש איפא שהו השוואה בין יצרנים של כרטיסים אם אותו שבב ? ושאלה שניה, חצי רטורית מה הקטע של gainwood שהכניסו את המילה ULTRA בסידרת הכרטיסים שלהם?! (גם כזה כרטיס 6800 רגיל או gt) זה כאילו לעבוד על אנשים בכוונה תחילה ??!! (כבר ראיתי חנויות מטעות בעניו הזה שמיתיחסות ל6800 שלהם כ 6800 ultra)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
amd 64 3000 k8ns n3 256*2 samsung 120 sata maxtor 6600GT leadtek הציון הזה בסדר?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את הכרטיס על המחשב שלי p-4 3.0 512 ddr והבעיה העיקרית היא כזאת: כשאני מריץ משחקים המסך נכבה והמחשב נתקע הורדתי דרייבר הכי עדכני מאתר nvidia בנוסף עשיתי פורמט והתקנתי directx 9.0 c בעיה מוזרה נוספת מאז התקנת הכרטיס היא הודעה לגבי קובץ hal.dll שחסר בווינדוס ברגע שאני מכניס את הדיסק של הווינדוס אז המערכת עולה תקין למישהו יש מושג??
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
תודה על ההשתתפות! בהצלחה לכולנו!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי שיצא דרייבר חדש לנווידיה - 71.25 מישהו כבר ניסה אותו? ואם כן, איך הוא בהשוואה ל-71.24? עריכה: דיעות לגבי 71.40 יתקבלו גם כן בברכה.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כבר כמה זמן כרטיס מסך תומך PCI (לא EXPRESS) ולא מוצא אחד כמו שצריך. אני לא רוצה שיתחילו עכשיו להתווסף פה הודעות כמו "תקנה מחשב חדש וזהו" או "אל תקנה כרטיס מסך"... אני רק רוצה, מי שיכול כמובן, שימליצו לי על כרטיסי מסך לקנות בתנאים שתכף אציג. לא יותר. תודה. עלות: +-600 ש"ח (מקסימום 700) PCI, לא EXPERSS, לא AGP. זה הכל בעצם. עוד כמה דברים שאולי כדאי לדעת על המחשב שלי (כלליים בלבד. אני לא מבין בדברים כאלה) מעבד AMD Duron Mobile 1300MHz זכרון 512RAM Chipset SiS740 "כרטיס" מסך נוכחי: SiS650 (onboard) שוב תודה, ושוב אבקש לא לכתוב כאן דברים שלא עונים לי על השאלה: איזה כרטיס מסך לחיבור PCI כדאי לי לקנות שלא עובר את השש-מאות-וחמישים שקל.
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
UPP..
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם מעבד +AMD XP 2400, זיכרון 512 מגה במהירות 333 וכרטיס מסך MSI TI-4600. אני מעוניין להחליף את הכרטיס שלי ב-ATI Radeon 9800XT. א. האם השידרוג יורגש והשיפור יהיה משמעותי? ב. האם המפרט שלי ינצל את כוחו האמיתי של הכרטיס החדש או שהביצועים יהיו די דומים לאלו של היום עם ה-TI-4600? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.community.tomshardware.com/forum/showflat.m?Cat=&Board=comp_graphics&Number=572551&page=0&view=collapsed&sb=5 375-400 million of transistor on 90-nm process 550-600 MHz core 1600 MHz 256Mb (Support for upto 512Mb) GDDR3 Graphics Core 256-bit Memory Interface 256-bit 32 (24 real) pixels pipelines (on the Ultra model) 32 Vertex Shader Engines 51.2 GB/sec Bandwidth (GDDR 3) Fillrate 12.8 billion texetls /sec. Textures per Pixel 32 (maximum in a single redering pass) Nvidia's LMA - IV DirectX 9.0d UMI-23 וואלה אם זה זה באמת זה יהיה גדול תראו איזה שיפור מאוגוסט 99 שיצא גיפורס 256
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פשוט נראה מסך מדהים, זהו ה17 אינץ האחרון של LG. המחיר קצת יקר, אבל לא יותר מידי. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3048&catcode=228 אני חושב שאני אקנה אותו, בעקרון ההתלבטות היא בין זה ל1720P, אבל היום אי אפשר להשיג את ה1720P בפחות מ2300 הוא פשוט מסך יפייפה, לא שה1720P לא, אבל זה נראה לי יותר מדהים. אתם חושבים שהוא ילך לרדת בזמן הקרוב? כי לי לא נראה.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חייב עזרה (ואם אפשר אז כמה שיותר מהר, ואני יודע שלא אוהבים שאומרים את זה פה...) האופציות שלי לפי המ שראיתי בשוק הן: 5700LE 9600PRO 9550 יש עוד משהו שפסחתי עליו?? אגב, מדובר על AGP. תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בסוף קניתי ספק אחר יותר טוב מ hecעם 480w והכול טוב ויפה אבל יש בעיה אחת שלא משנה איזה משחק אבל מתי שהמשחק מבצע בדיקה אז הוא כותב שההגדרות הכי טובות למחשב שלי זה הכול low למה הוא כותב את הדבר הזה low הרי יש לי מערכת טובה למשחקים ועוד קניתי את6600gt אז בכלל זה צריך להיות מצויין ולא משנה ויהי מה הוא רק כותב שהמשחק ירוץ הכי טוב על low ורזולציה נמוכה למה הוא כותב ככה? מה הבעיה פה? מפרט המחשב: intel pentiuom 4ht 2600 dual 256 ddr לידטק 6600gt
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלפתי ל 6600GT AGP ושהפעלתי את המחשב המחשב נהיה עם רזולוציה נמוכה ו4BIT צבע.. התקנתי דרייברים וזה לא עזר.. אשף הוספת חומרה מזהה VGA קונטרולר משהו כזה אבל לא מצליח להתקין אותו.. זה קרה לי פעם בכרטיסים אחרים אבל שהתקנתי את הדרייברים זה הסתדר ופה לא.. מה אפשר לעשות? <הכרטיס הקודם היה של ATI> מה אני יכול לעשות? תודה מראש עריכה: בדיוויס מנג'ר הוא רושם לי בדריוור סטטוס: This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12) If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש - 17" Samsung 793DFS Flat Monitor לאחר שהפעלתי אותו ראיתי פיקסל בודד פגום. א. מה זה אומר על המסך בכלל? זה יכול להתרחב ? ב. האם על כזה דבר האחריות תקפה? ג. האם נהוג\ צריך להחליף לי מסך על זה? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה כדאי..?... יש איזה השוואה??
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב האם שי אורך חיים למסכי מחשב מסוג LCD??
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום , חשוב לציין שלי לי מחשב קטן מימדים יחסית כמו סלוני כזה . נתוני מחשב : Intel I3 4gb ram windows 7 64bit לוח אם : DH67BL ציפסט : Intel H67 מסריקה מcrucial זה התושבת שיש לי לכרטיס מסך : video card Graphics card: PCI Express x16 External connector: 15-hole connector איך אני יודע עם סריקה עם תוכנה בלי לפתוח את המארז כמה כוח יש לספק כוח שלי ? כי יש כרטיסי כמו זה : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13628 - Gigabyte Nvidia GeForce GT740 2GB DDR5 דורש מינימום ספק כוח 400W השאלה אם זה ספק כוח כללי שאמור להיות במחשב גם לכרטיס מסך ולשאר מערכת או מתכוונים ספק כוח 400W רק …
-
- 17 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היי, מחפש להחליף את ה-7970 CROSSFIRE שלי במשהו קצת יותר חזק ועדכני... אני משחק ברזולוציה 3440*1440 , שזה בעצם בין 1440p ל-4K. אוהב לשחק עם כל ההגדרות על הכי גבוה, להפעיל פילטרים וכו'. כל המחשב מקורר מים, ואני ארצה לחבר את הכרטיס (או הכרטיסים) החדש גם כן. רצוי גוף קירור של EK כדי שיתאים ל-Bridge שכבר יש לי שלהם. חשבתי על GTX 980 TI , שבעתיד אוכל להוסיף עוד אחד כזה. (או שכבר עכשיו?) עריכה: אפילו ספציפית על ה-Zotac Amp! Extreme או ה-Asus Strix OC. אשמח להמלצות, ואם יש לכם טענה שכרטיס X יותר טוב מכרטיס Y , תמיד עוזר לצרף קישור לביקורת או השוואה רלוונטיים תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות מחשב לכמה שנים ואני חושב קדימה. מתוך הכרטיסים המוצעים למכירה ישנם 2 כרטיסים שאני מתלבט ביניהם : 1. GAINWARD GTX970 4GB 215BITS המחיר שלו 1631 שקלים. 2. MSI R9-390 8GB 512BITS המחיר שלו 1687 שקלים. במחשבה לטווח הארוך האם להעדיף את MSI בגלל שהוא 8GB 512BITS . והאם אתם ממליצים לי על כרטיס אחר בטווח המחירים הזה.
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי עכשיו: Intel(R) Core(TM) i5-3570 CPU @ 3.40GHz, 3392 MHz ספק: SeaSonic 620W 80+ Bronze S12II-620 8GB RAM לוח אם: Gigabyte Technology Co., Ltd. B75M-D3V כרגע עם ווינדוס 8.1, מתכנן אחרי הקניה לפרמט ולהעביר לווינדוס 10 מתלבט בין שני הדגמים האלו, מה אתם אומרים יותר כדי לי ללכת? לצורכי גיימינג תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-