כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! יש ברשותי כרטיס מסך מבוסס 6950. משום מה ה- MSI AFTERBURNER לא עובד יציב ונאלצתי להסיר את התוכנה. ברצוני להמשיך לבצע OC באמצעות ה- OVERDRIVE שמובנה בקאטאליסט אך יש שם הגבלה לתדר ליבה עד 840 מ"ה. התדר המקורי הוא 800 מ"ה לכן הכלי מאפשר תוספת של 40 מ"ה בלבד. כיצד ניתן להסיר מגבלה זו ?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי מה יותר טוב בשבילי, מבין 2 כרטיסי המסך? (ובבקשה לא להגיד לי חנות אחרת מהקישורים כי יש לי שם זיכוי) אני צריך את הכרטיס לשימושים : משחקים כבדים (עם AA) ועיצוב גרפי - רזולוציה 1680X1050 או Connect3D Radeon HD4870 OC 1GB DDR5 TwinTurbo PCIe: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1352 או Point-of-View nVidia GeForce GTX260 896MB Premium Core 216 PCIe: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1458 אני לא מעוניין לעשות OC... אשמח מאוד לייעוץ כמה שיותר מהר כי אני צריך להזמין יום חמישי... תודה רבה מראש!!!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מסך...הדרישות שלי הם: 1. CRT 2. "19 3. המחשב הוא למשחקים (לא רזולוציות גבוהות...מקסימום 1024*1280...), סרטים.. יש לי עכשיו כרטיס מסך GF4MMX440 SE ובקרוב 6800GT..!! אז ככה..התקציב שלי הוא 1500....ולא יותר... ואני קונה אותו השבוע אז מהר בבקשה..! חשבתי או על אחד מאלה: Samsung 955DF LG F900B CTX EX950F תודה...ירון
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך ישן מדגם TI200 ללא יציאת DVI ואני רוצה להחליף אותו בכרטיס חזק וחדיש יותר בתקציב של לא יותר מ 600 ש"ח. הכרטיס צריך להיות חזק יותר בוידאו מאשר משחקי תלת מימד כי אני ממעט לשחק חוץ מלפעמים NBA ו FIFA. יש לי מחשב יחסית ישן עם מעבד אינטל 2GH לכן אני צריך כרטיס AGP בלבד. כאמור אני צריך כרטיס עם יציאת DVI לפלזמה שיאפשר לי לראות קבצי HD בצורה טובה וחלקה אבל גם שיהיה מספיק טוב למשחקים שציינתי. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מערכת לא רעה .. וכשמתי את ההגדרות על HIGH המשחק לא רץ חלק , מקרטע פה ושם במיוחד בסיבובים קשים ! :-\ המפרט שלי : P4 2.8E ASUS 800-P- E DELUXE gexube radeon 9800 pro 512 ddr333 עכשיו רציתי לדעת אם המשחק הזה נחשב למשחק בעל גראפיקה כבדה בלא בלא בלא
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להבין משהו.. כרטיס מיושן כמו GeForce2 MX עם רזולוציה מקסימלית של 2048X1536 ב-75HZ ואילו כשאני מסתכל על הכטיס שלי ה-6600GT הוא עם מקסימום של 1680X1050. השאלה היא האם כשרשום שזאת יכולתו של כרטיס זה אכן נכון וזה באמת יתן רזולוציה מטורפת כזאת?( הכוונה ל-MX) ואיך יכול להיות שה-6600GT עם רזולוציה נמוכה יותר ובהרבה?
-
- 17 תגובות
- 932 צפיות
-
-
לאחר פריסת הפרוייקט במשך קרוב לחודש, החליט צוות האתר לפתוח בפעולת סינון כנגד כל אלה שמשתמשים בתגים ובשם האתר בצורה צינית ולא רצינית. בזמן הקרוב, יישלחו הודעות פרטיות לחברי פורום שונים שלפי דעת הצוות ודעתי התג שלהם לא מכובד ולא מייצג את הקהילה בצורה רצינית ואיכותית. מטרת הסינון אינה(!) לפגוע באותם משתמשים שייתבקשו להוריד את התג שלהם, אל מתבצעת רק למען הקהילה, שמה בארץ ובעולם. כל נושא התגים יצא מפרופורציה - כנראה הסברנו את עצמנו לא נכון: כנראה מה שחברי הפורום והאתר הבינו, שכל חבר באתר חייב לשאת את התג. לא זאת היתה הכוונה שלנו - הכוונה שלנו היתה שכל חבר באתר, שמעוניין לקדם את שמו של האתר, ואת שמה של הקהילה הישראלית בעולם הצורה רצינית ובכבוד - הוא זה שייצג את הקהילה. מאח…
-
- 17 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אוקי אז אני משחק cs:s cs1.6 et aa cod2 nfs:mw hl2 fear quake4 bf2 ואת כול החדשים D: עכשיו אני צריך כרטיס בתצקיב של 1500 ל AGP עכשיו הקטע הוא שאני משחק את הרוב על 1024 786 ובלי פילטרים אז לא נראה לי שיש פה צורך בחיית ביצועים מה אתם חושבים על 7800gs או 6800gs ? על מה אתם ממליצים ? מה בנוגע ל gto ? או איזה x800 האם בכלל שווה לי לשדרג את ה9800 פרו ? בכול מקרה מה דעתם על ה6600gt קנייה כדאית ? על מה אתם ממליצים ?
-
- 17 תגובות
- 907 צפיות
-
-
בעיקרון משחקים כמו STARSHIP TROOPERS, FEAR, RA2\GENERALS. תקציב 800שח. מוכן לעשות אוברקלוק. בבקשה לא לחרוג מהתקציב. חשבתי ללכת על זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379198 עריכה: סליחה.... התכוונתי ל 800.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי RADEON 9000PRO שהם ורציתי לדעת איך הם בהשוואה לג'יגה בייט. למרות שלא הייתי לי ממש אפשרות בחירה. ועוד שאלה: האם אלו המהירויות זיכרון וליבה שאמורות ליהות לריידון 9000 פרו ENGINE CLOCK: 274.50 MEMORY CLOCK: 274.40 כי א לא אז נראה לי קצת עבדו עליי
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, נדפק לי כרטיס ה8800GTX שלי ואני צריך לקנות חדש,איך הכרטיס מסך ATI RADEON HD5770 ?? מחיר מול ביצועים... האם הוא יסחוב את המשחקים של ימינו ??
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פרסמתי לא מזמן הודעה שחיפשתי כרטיס מסך חדש וקיבלנו תגובות פשוט מאז התחדשתי במסך חדש גם LG 22" שמשנה את המצב. אז ככה, אני מחפש כרטיס מסך באזור ה 1000 ש"ח (לא יזיק אם יעלה פחות .. :) כשהשימושים העיקריים הם משחקים,סרטים HD, אינטרנט.. ברגיל שיפעיל משחקים חלק ברזולצייה מקסימלית שהיא 1920x1080 המפרט שלי הוא תמציתית Q6600 4GB זכרון HEC 500TD-TF ומשתמש כרגע בכרטיס מסך 8800GT שדי חלש ברזלוצייה שביקשתי אז המליצו לי HD5770 הוא יחזיק ברזולציה? תודה !
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך זה שכתוב שהכרטיס מסך של הPS3 הנה המפרט: GPU RSX @ 550MHz --1.8 TFLOPS floating point Performance --Full HD (up to 1080p) x 2 channels --Multi-way programmable parallel Floating point shader pipelines --Sound Dolby 5.1ch, DTS, LPCM, etc. (Cell-based processing) 550MHz ??? יש בכרטיסים של היום (כרטיסים למחשב ) יש יותר או שאני טועה ויש פחות (עם כן כמה יש היום ?) ועוד משהו : MEMORY 256MB XDR Main RAM @3.2GHz 256MB GDDR3 VRAM @700MHz System Bandwidth Main RAM-- 25.6GB/s VRAM--22.4GB/s RSX-- 20GB/s (write) + 15GB/s (read) SB2.5GB/s (write) + 2.5GB/s (read) פה כתוב 256MB GDDR3 VRAM @700MHz אני כבר לא מבין משהו יכול להסביר לי בבקשה את כל העינין של המעבד הגרפי פה ?
-
- 17 תגובות
- 930 צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gt-430-us.html שלום לכולם הסיפור הוא כזה קניתי מחשב חדש עם הכרטיס הזה. יש לי כבל DVI HDMI 10 מטר (עובר בקירות) שעבד יפה אבל במקביל אליו היה לי מחובר כבל קואקסילי בשביל הסאונד (לרסיבר). עכשיו אני רוצה לקבל את הפורמטים של HD החדשים TRUE HD וכוליי אני רוצה לשים מתאם HDMI ל DVI בכרטיס ולחבר את זה לרסיבר ומשם לטלויזיה האם יציאת ה DVI בכרטיס זה יכולה להעביר סאונד ווידאו בכבל אחד (מ DVI למתאם DVI/ HDMI ובצד השני HDMI ??? תשובה מיקצועית בבקשה תודה.
-
- 17 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, והכרטיס מסך שאני יקנה הוא 6800GT של אלבטרון. בפורום מפרטים מישהו הציע לי מסך F900P ומישהו אחר אמר שהביצועים של ה6800GT לא יבואו לידי ביטוי עם מסך כזה. בולשיט או אמת?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי שלום ברשותי כרטיס מסך בעל יציאה מסוג TVOUT , בנוסף יש לי כבל S-VIDEO זכר ל-RCA זכר הצד הזכרי של ה-S-Video מתחבר ליציאה בכרטיס ה-TVOUT הצד הזכרי של הRCA מתחבר ליציאת ה-VIDEO (בצבע צהוב) מאחורי הטלויזיה שלי (Audio אני שומע מהמחשב, הוא קרוב) בנוסף לכל הדברים שנכתבו הנ"ל יש לי גם ממיר שצריך להתחבר לטלויזיה ביציאת ה-VIDEO כל פעם שאני רוצה לחבר את ה-TV OUT של המחשב אני צריך להוציא את החיבור של הממיר וכן ההפך למישהו יש רעיון איך להתגבר על הבעיה שאני לא אצטרך להוציא כל פעם את חיבור ה-VIDEO ולהחליפו בשני ? ??? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שווה את המחיר ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אני מחפש לקנות כרטיס מסך חזק וחשבתי ללכת על : ub-3D ATI Radeon 9800Pro 256MB במחיר של כ2279 ש"ח אבל כמה אנשים אמרו לי שעדיף לי לקנות את הכרטיס : MSI 9800 PRO 128MB במחיר של כ1300 ש"ח אותם אנשים אמרו שכדאי לי לקנות את הכרטיס הנ"ל מכיוון שההבדל בין שני הכרטיסים של 128 ו256 הוא אפסי וכמובן בגלל המחיר. מה אתם אומרים ?
-
- 17 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
שלום, הבעיה שלי היא שאחרי זמן קצר שאני משחק במשחקים אני מקבל ארטיפקטים אדומים וירוקים ואז כל המחשב ניתקע ואני זקוק לעשות Reset זה קרה לי כבר כמה פעמיים בCrysis וCOD4 אחרי כמה דקות משחק. (אלה המשחקים היחידים ששיחקתי) אז בבקשה תעזרו לי למצוא פתרון לבעיה המחשב חדש לגמרי מפרט בצד.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה בקרוב מחשב חדש, ומאוד רוצה כרטיס 6800 כלשהו. ראיתי בחנות k.s.p כרטיס 6800 של חברת pine xfx במחיר זול משמעותית מ 6800 אחרים שראיתי. כמו כל יהודי אני שואל: מה הקטצ' האים הכרטיס הזה באמת נחות יחסית לאחיו מבית GIGABYTE ALBATRON וכו' האים יש איפא שהו השוואה בין יצרנים של כרטיסים אם אותו שבב ? ושאלה שניה, חצי רטורית מה הקטע של gainwood שהכניסו את המילה ULTRA בסידרת הכרטיסים שלהם?! (גם כזה כרטיס 6800 רגיל או gt) זה כאילו לעבוד על אנשים בכוונה תחילה ??!! (כבר ראיתי חנויות מטעות בעניו הזה שמיתיחסות ל6800 שלהם כ 6800 ultra)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיצור אני בשלבים של לעשות את החדר שלי שיהיה מגניב כזה.... מבחינה הכללית וזה כולל את המחשב.... כרגע יש לי מסך של סוני 15 אינץ' ישן (E100) חשבתי להביא מסך 20.1 או עם אשפר יותר בישביל שאני יוכל להנות ממערכת הקולנוע בייתי שיתחבר אצלי למחשב..... העיקר של המסך זה לראות סרטים... ומשחקים..... מה אתם ממליצים לי.... כמובן שהייתי רוצה לקנות DELL ה דגם 2005 לא זוכר את האותיות שלו.... קיצור הבנתי שיבואן שלהם מוכר אך ורק לעסק אז אני צריך לבדוק את זה מקסימום אני יבקש מחבר שלי יש לו חנות מחשבים שאני יקנה דרכו(יש לו עסק לא ? ) מה אתם יכולים להמליץ לי שיתן ביצועים טובים.... מבחינת מחיר אני יודע זה קצת יקר מה שיש לי זה עד 6 אלף .... תודה aleXtazi
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , יש לי AMD3200 עם 1GB זכרון (תקלה... נוסיף לו בקרוב עוד 1GB). וכ. מסך 6600GT. רוב המשחקים ה"ישנים" עובדים חלק בגרפיקה טובה בלי בעיות (לדוגמא WOW). שמתי לב שמשחקים חדשים לא סוחבים טוב , כגון two worlds. במשחק אחד אפילו קבלתי הודעה שהכרטיס מסך לא תומך High Rendering אלא רק LOW. (המשחק Fury Challange , זה משחק MMO ב BETA עכשיו). האם יש טעם לשדרג ל 8600 עכשיו (אין לי יותר מידי כסף להשקיע בכרטיס) או לסחוב עם ה 6600 עוד ולקוות שעוד 1GB זכרון למחשב ישפר משהו... תודה.[br]פורסם בתאריך: 16.09.2007 בשעה 12:44:53 דרך אגב , אני משחק ב wide screen 1680x1050 .
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי 7 חודשם בשוק אשמח לדעת האם עדיין שווה לקנות את הכרטיס מאחר ואני רואה ירידה משמעותית בביצועים על אולטרא במשחקים כמו GTA 5 יש לציין שאין לי את הכרטיס ואני שואל לגבי רכישה
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי הגעתי למצב שיש לי שתי אופציות לכרטיסי מסך. מה שאני רוצה זה כרטיס חזק מאוד מקורר היטב לאוברקלוק נוסף ויש לי שתי בחירות. או: Sparkle nVIDIA GeForce 8800GT OC Calibre 512MB http://skypc.co.il/pl_product~CALIBRE--P888~8~0.htm או: Inno3D nVIDIA GeForce 8800GT I-Chill OC 512MB http://skypc.co.il/pl_product~C8800GTX1-H5GTC~8~0.htm מה יותר כדאי לי אופציה 1 או אופציה 2 , הבדל מחירים 9 ש"ח. מה יותר כדאי מבחינת קירור וביצועים. ידוע לי שINNO3D יותר חזק בביצועים רק שהSHADER CLOCK שלו עומד על 1500.... ושהקירור שלו לא מסיבי כמו הקירור של הSPARKLE לעומת זאת הSPARKLE חלש בביצועים בקצת 25MHZ הבדל . והSHADER שלו על 1728. הקירור שלו נראה מסיבי לגמרי, שני מאווררים על קירור מטורף של רצועו…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-