כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
דרייבר ה FORCEWARE האחרון של NVIDIA , חשף מספר פרטים לגבי התוכניות העתידיות של NVIDIA לגבי השקת כרטיס המסך החדש , מבוסס ה G80, אשר זכה לשם GEFORCE 8800 ULTRA, בעוד הערכות ברחבי האינטרנט גרסו כי הכרטיס יהיה גרסה מוחלשת של ה 8800GTS, הרי שככל הנראה הוא יהווה את חוד החנית של כרטיסי המסך של NVIDIA, ואמור להתחרות ב R600 של ATI , כשיושק בסופו של דבר. כמו כן נמסר כי ביום השקתו , NVIDIA תשחרר מספר כרטיסי מסך חדשים , כמו Geforce 8600, Geforce 8500, Geforce 8400, Geforce 8300. פרטים רשמיים לגבי הכרטיס לא נחשפו, אך ההערכות גורסות כי ה GPU יגיע במהירויות שעון גבוהות יותר מה 8800GTX, וככל הנראה יזכה לזכרונות GDDR-4 במקום ה GDDR-3. כמו כן , שמועות נוספות גורסות כי NVIDIA מתכננת להכר…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נפל לי קבל מהכרטיס מסך (למי שלא יודע מה זה קבל אשאיר תמונה), האם אפשר לתקן את זה או שבכרטיס מסך הלך?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי את הכרטיס ATI RADEON 9800 128MB מPCH. קיבלתי אותו היום, התקנתי אותו והתקנתי את הדריוורים שבאו איתו הוא מזהה אותו בהגדרות בתור RADEON 9800 SE (!)... שזה כרטיס אחר לגמרי... בקיצור הצילו!! למישהו יש רעיון למה זה ככה.. או שפשוט הוא מוכרים כרטיסי SE ומפרסמים אותם כ9800np... יש איזו תוכנה שאומרת כמה המהירות שעון של הכרטיס? ככה אולי אדע אם זה באמת SE או רק כותב שזה אחד..
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע בערך את התאריכים שהוא יגיע לארץ? כי אני חייב להחליף את המחשב שלי הוא לא זז ואני מחכה לו...
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות להשיג במחיר מוזל את שני הפריטים הבאים: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2162,CONTENTID=9950 http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp171b/ לגבי העכבר והמקדלת אין לי בעיה, אני מעוניין לשמוע את דעתכם בקשר למסך. אני גיימר דיי כבד ורציתי לדעת האם אתם חושבים שכדאי לי לעשות את המעבר מCRT לLCD. אני יודע שלמסכים רגילים יש 2-3MS, ונראה שדי מצמצמים את הפער במסכי LCD, האם אתם חושבים שאני ארגיש בהבדל בין המסך הזה לבין הF700P שיש לי כרגע? תודה
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מנהלים - התלבטתי איפה לפרסם, אם לא במקום - התנצלותי הכנה. אהלן, יש לי שני כרטיסים: 1- Nvidia GTX 660 Ti EVGA FTW Signature 2 באחריות לעוד שנתיים וקצת, 2-Gigabyte WindForce2 Overclocked, מגיעים עם קופסאות וציוד נלווה, לא עברו המהרה. הגיגהבייט עלה 1600 לפני שנה וחצי+- חדש מהחנות והEVGA עלה 800 מיד שניה.מצאתי מישהו שרוצה את שניהם. מה נראה לכם מחיר ריאלי? התוכנית שי היא להשתדרג ל970 של גיגהבייט שעולה 2000 בפלונטר. ולא לשבור את הכיס בעקבות זה...
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם חשבתי על שלושה כרטיסים, ואני לא יודע איך לבחור ביניהם את האחד הטוב יותר ביחס עלות/תועלת כולם של GIGABYTE דגמים : u] 9800GTX+ N98XPZL1GH / GTS250 N250ZL1GI / 4850 R485MC1GH הקול הפנימי אומר "לך על ATI " - אין לי הסבר מדוייק למה המחירים זהים +/- מה אתם אומרים ? תודה רבה! נ.ב - הכרטיס לא מיועד למפרט אותו אתם רואים באתר (המחשב שלי) מחירים לפי הסדר 811 / 840 / 793 (בש"ח כולל מע"מ)
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם איזה סוג של כרטיסי מסך מאפשר קבלת שתי תמונות שונות למסכים שונים - אם בכלל קיימת כזו אפשרות ? כלומר - מסך מחשב עם תוכנה א' ומסך טלביזיה עם תוכנה ב' (סרט). אם כן - איך עובד האודיו ? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי X1950XTX על לוח INTEL 965RY עכשיו מצאתי את הצופציק הלבן, אבל הרווח בינו ובין הגוף קירור של הגשר הצפנוי ממש קטן אז אנלא יכול ללחוץ עליו... יש איכשהו לעקוף את זה? וד"א מה אני עוד צריך לעשות כדי לנתק אותו מהלוח אם?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, הנה המפרט של המחשב שלי נקנה לפני יותר משנתיים: INTEL CORE 2 DUO E6600 THERMALTAKE BIG TYPHON ASUS P5B Deluxe Corsair Value DDR2, 2X1Gb 667MHz, CL5 WD SATA II 250GB 16MB Sapphire ATI RADEON X1950XT 256 mb Gigabyte AURORA Tower Case Aluminium Blue LED Silver- ENERMAX LIBERTY 500W כצפוי המשחקים החדשים כבר לא כל כך עולים כראוי, כגון: NBA 2K9, GTA IV, CALL OF DUTY 5 ברצוני לשדרג את הכרטיס המסך, כרגע הכרטיס הטוב ביותר שמצאתי בתקציב 1200 ש"ח הוא Palit Radeon HD 4870 Sonic Dual Edition 1Gb DDR5 PCI-e Model 28314 בנוסף חשבתי גם לשדרג את הזיכרון מ 2 ל 4. האם יש בכלל צורך בכך?
-
- 35 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום!!! המפרטים של השלושה... LG http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1179&main=1 samsung http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1457&scat=220&tcat=24 וישנה גם את האפשרות הזאת אבל אני לא יודע אם החברה הזאת עדיפה... http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1695&scat=220&tcat=24 בבקשה תעזרו לי בבקשה... ואם אתם מכירים משהו שעדיף על שני אלו אז אתם יותר ממוזמנים לשתף... תודה לעוזרים...
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו התקין את הדריוורים החדשים של ATI ויכול לתת ביקורת עליהם?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי עד 2000 שקל שיכול להריץ כול דבר על אולטרה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הרגע בדקתי את הטלוויזיה שלה רציתי לחבר את המחשב ב-VIVO ואני מגלה שלפי מה שאני רואה, אין לה יציאות AV!! עכשיו זה נראה לי קצת לא הגיוני שלטלוויזיה של Sony שהיא 25" ו-Trinitron לא יהיה יציאות AV, אבל לעומת זאת לטלוויזיה מחורבנת של Brother שהיא 20" כן יהיו!! מה קורה פה?! יכול להיות שכרגע כל החלומות שלי (המאוד לא בשמיים) של לראות את הדיוידי שיש לי על המחשב, גם על הטלוויזיה, התנפצו?! ניר.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה למחשב חדש וצריך שתיהיה אפשרות לקרוספייר בעתיד ושתיהיה יציאה לטלויזיה רגילה לא HDMI. על איזה אתם ממליצים? 1350 שקל- Palit ATI Radeon HD4870 SONIC 512MB DDR 1480 שקל - PowerColor ATI Radeon PCS+ HD4870 512MB 1500שקל- SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 512MB GDDR5 1490 שקל- Giagbyte ATI Radeon HD4870 512MBDDR5 PC או משהו אחר? הפאור קולור והפליט באים כבר OC מהמפעל אני נוטה לכיוון הפאורקולור.. מה דעתכם?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עכשיו עובד על VOODOO 3 ובמשחקי תלת מימד לא מבצע כמו שצריך.. כדאי לקנות RADEON 8500 עם המעבד הזה או שזה יהיה בזבוז והכרטיס בכלל לא ינוצל טוב. אני לא אחליף מעבד כרגע אבל אני רוצה להוציא מקסימום ביצועים מהמחשב הזה על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי יש לי gforce4 ti 4440 עלה לי 1800 ש"ח ושאני שם סרטים אני רואה אותם די שחורים כאילו אין צלילות ובהירות כמו עם הכרטיס הקודם הוודו 3 ששם ראיתי בבהירות וחדות ניסיתי לשנות אין ספור אופציות גם את הגאמה אבל היא לא תופסת לגבי סרטים בקיצורהשקעתי ים כסף=מעט מאוד תמורה אם בכלל בעסה
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה גיליתי לצערי שהכרטיס מסך שלי, GEFORCE 8800GTS 320MB, אינו תומך ב-DXVA (האצת חומרה בניגון סרטים). עכשיו רציתי לדעת העם לכרטיס שלי יש תמיכה מלאה ב-CUDA כך שאני יוכל להישתמש בו דרך COREAVC COEC. תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי WIN XP וכל פעם שאני מריץ משקים כבדים(מהחודשיים האחרונים) המחשב נתקע כשנגעתי בכרטיס הוא רתח האם זו הסיבה?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היה לי מסך פקרדבל ישן ממש.........אפילו לא שטוח 15 אינצ' דפוק עכשיו קיבלתי ת700P והוא כמובן יותר טוב.....מה הקטע של השפורפרת? מה היא עושה? יש מצב שהוא פולט פחות קרינה מהפקרדבלל הישן ? ועוד ועוד באמצע בתר'ד ;D
-
- 40 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עבור מחשב של חבר AMD XP2500 + 512MB סלוט AGP! הכרטיס הוא עבור משחקים בלבד, לא צריך TV-OUT או HDR ושטויות. אני (וגם הוא) מעדיף של nVidia, אבל זה לא must... סכום גג 1000 ש"ח. אני לא כ"כ מבין בתחום, אחרי בדיקת עלויות בסיסית נראה שההתלבטות היא בין מס' דגמים: 1. 6800 2. 6600GT 3. 7600GS 4. X800 GTO אתם יכולים לדרג לי לפי מי יותר טוב? ומה דעתכם?
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי צריך לדעת את הצריכה המקסימלית שלו - כרגע אני עם ספק של 40 אמפר ב-2 המסילות של 12 (Seasonic S12ii-520) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה יש לי בעיה מוזרה שלא הייתה לי , מדובר במחשב חדש עם כרטיס מסך 4890 -כשאני משחק בקרייסיס כמה דקות אחרי שאני מתחיל לשחק המשחק קורס ואני מקבל הודעה שהדרייבר של הכרטיס הפסיק להגיב ולעבוד.זה לא קרה לי בשבוע הראשון לעבודה עם המחשב למה זה קורה ואיך אפשר לטפל בזה? מדובר במחשב חזק עם 6 גיגה זיכרון ואין הרבה תוכניות ברקע כשהמשחק עובד
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך כרטיס מסך עד 1000 ש"ח, מקווה שתוכלו להביא לי את הכרטיס הטוב ביותר בתקציב הזה תודה רבה על העזרה!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-