כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם חשבתי על שלושה כרטיסים, ואני לא יודע איך לבחור ביניהם את האחד הטוב יותר ביחס עלות/תועלת כולם של GIGABYTE דגמים : u] 9800GTX+ N98XPZL1GH / GTS250 N250ZL1GI / 4850 R485MC1GH הקול הפנימי אומר "לך על ATI " - אין לי הסבר מדוייק למה המחירים זהים +/- מה אתם אומרים ? תודה רבה! נ.ב - הכרטיס לא מיועד למפרט אותו אתם רואים באתר (המחשב שלי) מחירים לפי הסדר 811 / 840 / 793 (בש"ח כולל מע"מ)
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! מצאתי את 7800GT על Gigabyte ב400 ומשהו ש"ח, נראה לא הגיוני... http://www.technocomp.co.il/product.asp?productid=88 למישהו יש הסבר?
-
- 43 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי על מנת שאוכל להריץ משחקים (Dishonored 2, Overwatch) בדרגות הגרפיקה הגבוהות ביותר. המפרט: CPU Intel Core i5 3570K @ 3.40GHz Ivy Bridge 22nm Technology RAM 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz 9-9-9-24 Motherboard ASRock Z77 Pro4 Graphics 3072MB ATI AMD Radeon HD 7950 - Gigabyte מארז Antec P280 מסך DELL U2312HM הבנתי שעדיף לשדרג כרטיס מסך + מסך שמאפשר עד 144fps. בהנחה שמדובר בתקציב גמיש יחסית של כ-4,000 ש"ח (ואין חובה לנצל את כולו...) - מה כדאי לקנות? תודה, מדוקס.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שאלה שאולי תהפוך לבעיה :-[ אני לא מזמן רכשתי לי את ה- GeFORCE FX 5600 עם 256 MB זכרון של PALIT ולוח אם של גיגהביט (FSB 800 dual ddr דגם P4 TItan 8s655fx) השיפור מכרטיס GEFORCE 2 GTS 64 MB לא היה משמעותי :-\ ואכשיו כשיצא התוספת החדשה של splinter cell אני רואה שהמשחק לא שופר בכלל בביצועיו (הראיה התרמית עדיין מגמגמת במקסימום גרפיקה ויש נקודות מסויימות שהוא מעלים לי את התאורה - פשוט אני לא רואה אור בנקודות הללו ואני יודע שאמור להיות שם אור!) ואפילו נהייה טיפה דפוק יותר (אני לא יכול לדבר על משחקים אחרים כי לא הייתה לי סיבה להתקין אותם שוב אחרי הרכישה) אני לא יודע אם אני צריך לעשות משהוא ואם כן מה?!?!?!?!? בבקשה מכם עזרה :-\ :'( (p.s: got 1.7GH on cpu and 512 …
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע יש לי מסך, ואני מתחיל לאט לאט להזמין חלקים למחשב חדש (אינשאללה יחזיק אצלי יותר מחצי שנה הפעם) ;D אני רוצה לשחק ברזולוציה הטבעית של ה DELL 2407 WFP שלי , כל משחק (מלבד אחד כמובן*) על 1920X1200 עם AAX4 במקסימום הגדרות. איזה כרטיסי מסך יש לכם שמאפשרים להריץ כיום משחקים על ההגדרות הנ"ל. אני רוצה באמת ליהנות מהמשחקים. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ *CRYSIS דורש TRI SLI של 8800ULTRA בשביל להתאים לסטנדרטים הנ"ל שלי, אז אל תתייחסו אליו. נ.ב - הפסקתי את עבודתי בגיבור מחשבים אז ב"ה זה יעוף מההצמדה לשם שלי עוד הערב . . .
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דוד שלי נוסע לארצות הברית בחודש הבא והוא יכול לקנות לי שם את הכרטיס במחיר של 1800 שקל. השאלה אם שווה לי להביא אותו במחיר הזה, או לקנות בארץ את ה GTX 970 בקצת פחות מזה. לגבי האחריות, הכרטיס הקודם שלי מחו"ל ועד היום לא נזקקתי לממש אחריות. מה אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הרגע בדקתי את הטלוויזיה שלה רציתי לחבר את המחשב ב-VIVO ואני מגלה שלפי מה שאני רואה, אין לה יציאות AV!! עכשיו זה נראה לי קצת לא הגיוני שלטלוויזיה של Sony שהיא 25" ו-Trinitron לא יהיה יציאות AV, אבל לעומת זאת לטלוויזיה מחורבנת של Brother שהיא 20" כן יהיו!! מה קורה פה?! יכול להיות שכרגע כל החלומות שלי (המאוד לא בשמיים) של לראות את הדיוידי שיש לי על המחשב, גם על הטלוויזיה, התנפצו?! ניר.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הכרטיס הנ"ל: TWINTECH NVIDIA® GeForce™ 9800GT 512MB DDR3 PCI-Express ® 2.0 XXT OC EDITION http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=231#b2 ערכתי לו בדיקת מאמץ ב-OCCT והוא עשה ב10 דקות עבודה ממוצע של 105 מעלות צלזיוס. האם זה תקין? המאווררים עובדים על סטנדרט כלומר לא שיניתי את ההגדרות יצרן שלהם ולא מזמן ניקיתי אותו מאבק. האם יש סכנה לכרטיס? האם פוגע בביצועים? תודה רבה,
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: b560 aorus intel corei5 10400f nvidia GeForce rtx 2060. האם על הלוח הזה אפשר להרכיב RTX 3070?
-
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום!!! המפרטים של השלושה... LG http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1179&main=1 samsung http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1457&scat=220&tcat=24 וישנה גם את האפשרות הזאת אבל אני לא יודע אם החברה הזאת עדיפה... http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1695&scat=220&tcat=24 בבקשה תעזרו לי בבקשה... ואם אתם מכירים משהו שעדיף על שני אלו אז אתם יותר ממוזמנים לשתף... תודה לעוזרים...
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שימו לב: המחיר מבחינתי הוא לא מגבלה! אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנו. אני מחפש Geforce 4 Ti4600. כרגע אני מתלבט בין: Gainward PowerPack!! Ultra/750 XP Geforce4 128mb לבין Asus v8460 Geforce4 128mb Deluxe 1. מה יותר טוב מביניהם? 2. יש כרטיסים אחרים יותר טובים?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האתר TheInquirer פירסם היום כתבה על הגרסה הראישונה של ה 1900GT. הכרטיס שהופיע במעבדותיהם היה בגרסא מסחרית (Retail), כלומר מ ATi. כזכור, הכרטיס יהיה מבוסס ליבת R580 עם קלוקים של 574MHZ לליבה ו 1188MHZ לזיכרונות (קצת שגרתי ). אין מידע מדוייק עדיין על כמות צינורות העיבוד, אבל לפי השיעור הוא אמור לנוע בין 12-16 צינורות. הכרטיס אמור להיות מתחרה ל 7900GT כמובן. לפי האתר, הספקת הכרטיסים בכמויות תתחיל מ 8-9 במאי. כרטיס מצויין מחכה לנו... יום העמצמאות שמח
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעתם נכוןץ עם קירור סטוק! אחרי ה 9800 פרו המנוח שלי קניתי את 9550 128 ביט של ג'יגה בייט. העלתי אותו עם קירור סטוק[חוץ ממאוורר ישן של פנטיום 2 שהוספתי לו[לא כל כך חזק לצערי]] מ 250 לליבה ל 440! הולי שיט! הזיכרון אכזב לצערי. רק 50 מג"ה הצלחתי. הנה תמונות. unreal tournament 04-map -phobos2 1280 על 1024 הגדרות הכי גבוהות בלי פילטרים. הקטנתי אותה כדי שתכנס בעמוד [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
שלום אני מתלבט לגביי כרטיס מסך למחשב שאני משדרג כרגע יהיה מעבד D2C 2180 עם לוח של גיגה בייט P35DS3 יש לי גם שני גיגה זיכרון בכל מקרה אני מתכוון בעיקר לראות סרטים ולשחק אבל לא על ההגדרות הכי גבוהות ונראה לי חשוב שיהיה DX10{ (ויסטה וכאלו) אם לא הייתי לוקח כנראה את ה 1950} אני זקוק להמלצתכם מה עדיך חזק יותר ומתקדם יותר וישרת אותי טוב יותר ה 8600GT או 2600PRO/XT תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי עד 2000 שקל שיכול להריץ כול דבר על אולטרה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, התקציב שלי הוא 1200 שח בלבד. המפרט המלא של המחשב בחתימה. ההתלבטות היא: כרגע יש לי שני כרטיסים GTS 250 במערך SLI 512MB האם כדאי להוסיף עוד GTS 250 ולהיות ב TRIPLE SLI 3*GTS 250 או להחליף ל GTX 465 1024 MB אחד ולהשאיר בנוסף GTS 250 אחד ל PhysX בלי SLI כמובן. איפה הביצועים יהיו יותר טובים??
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע בערך את התאריכים שהוא יגיע לארץ? כי אני חייב להחליף את המחשב שלי הוא לא זז ואני מחכה לו...
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וחג שמח, אחרי 4 שנים ומשחקים שמתאימים לקונסולות הדור-הבא, מחשב הגיימינג שלי רשמית זקוק לרענון. המחשבה הראשונה שלי הייתה לקנות כרטיס מסך, משהו בתחום ה mid-high, שיריץ הכל על גבוה ומעלה והכל שוב יהיה בסדר בחיי. המחשבה השנייה היא, כנאמר בכותרת, חשש מצוואר בקבוק של המעבד! המפרט כרגע: AMD Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H 12GB RAM (ב-4 סטיקים נדמה לי) Sapphire Radeon HD 5850 1GB GDDR5 השאלות שלי הן: האם באמת יש ממה לחשוש? אם כן, האם אוברקלוקינג סביר (הבנתי ש 3.7Ghz זה לא קשה במיוחד עם המעבד הזה) ימנע את צוואר הבקבוק? וכמובן, אם כבר אז אז כבר - המלצות על כרטיס מסך בסביבות ה1500 שקלים חדשים? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה למחשב חדש וצריך שתיהיה אפשרות לקרוספייר בעתיד ושתיהיה יציאה לטלויזיה רגילה לא HDMI. על איזה אתם ממליצים? 1350 שקל- Palit ATI Radeon HD4870 SONIC 512MB DDR 1480 שקל - PowerColor ATI Radeon PCS+ HD4870 512MB 1500שקל- SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 512MB GDDR5 1490 שקל- Giagbyte ATI Radeon HD4870 512MBDDR5 PC או משהו אחר? הפאור קולור והפליט באים כבר OC מהמפעל אני נוטה לכיוון הפאורקולור.. מה דעתכם?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בגלל הדיון פה שראיתי שזה משפר את האיכות גם ל nvidia אז החלטתי להתקין .. בהתקנה בחרתי ב שיפור איכות התמונה ולא בשיפור ביצועים ... אז הרתי aquamark ותראו את התוצאות ליפני ואחרי.. ליפני AquaMark Score: 9212 (CPU: 5313, GFX: 1008) שזה נורמאלי למפרט שלי .. אחרי AquaMark Score: 8872 (CPU: 8956, GFX: 933) מה זה התוצאה הזאת ל cpu ???? ואיך זה שב cpu יוצא לי יותר גבוה מבכללי ????
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם . המערך במחשב והספק כח נקנה . כצפוי, מערך כרטיסי מסך גורר התעסקות . יש לי כמה בעיות והייתי שמח לעזרה מכם . מבחינה טכנית: 2 הכרטיסים מחוברים היטב ללוח האם. 280X שהוא חזק יותר מחובר ל- PCIE- X 16 . ה- 7950 מחובר ישר אחריו ( PCIE- X8 ) . 2 הכרטיסים ע ובדים בנפרד נהדר, ללא ארטיפיקטים, הבהובים, ריצודים או כל בעיה אחרת . חיברתי את 2 הכרטיסים באמצעות גשר X-FIRE שבא עם כרטיס המסך 280X . מבחינה תוכנתית : הפעלתי את הקרוסספייר בדרייבר של AMD . הגרסר האחרונה מותקנת (15.3.2015 ) הבטא האחרונה . הבעיות שאני רואה כרגע הן : א - לפי GPU-Z הכרטיס השני, 7950, מופיע לידו ULPS, ניסיתי למצוא את הקובץ הזה דרך הרג'יסטרי ודרך תוכנה שאמורה למתג אותו לערך 0, אך לא מצאתי בכלל את הקובץ…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את המחשב שבמפרט. כשאני משחק ב COJ אחרי כמה דקות התמונה מתבלגנת (פתעום נקודות אדומות צצות והמשחק לא מגיב) והמחשב מפסיק להגיב לי למרות שחלונות עוד פועל ברקע פשוט אי אפשר לעבור אליו. מה זה ?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשת מדווחים כי AMD תשיק דגם מתקדם נוסף במהלך החודש הקרוב, אך אף אחד עדיין לא ממש בטוח על איזו חומרה הוא יתבסס לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך עזרה במציאת כרטיס מסך לגיימינג חובבני.... שיתאים לוידיאו ומשחק איכותי (HIGH) ברזולוציה של מסך 22.... מבוסס 4850 ATI צריך שיהיה שקט, עם חיבורים חדישים כמה שיותר (HDMI 2XDVI וכד')... למעבד E8400.... תקציב עד 900 ש"ח גג... תודה רבה!
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך למשחקים שהם לא הכי כבדים כמו קרייסיס לדוגמא שיחיזיק טוב COD , assassins screed וכאלה.... שמתי לב לכרטיס הבא: http://skypc.co.il/pl_product~LV360~8~0.htm רציתי לדעת איך הוא אם מישהו מכיר אותו ואם יש לכם המלצה לכרטיס אחר ושלא יחרוג מ 500 ש"ח תודה למגיבים.
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-