עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ORrrr,

שלום. אני לא גיימר, אבל כן צריך כרטיס מסך למחשב הנייח שיחליף את ה hd 4770 הזקן שלי. לכן אני צריך כרטיס מסך חדש(לא משומש כי אני רוצה אחריות), שיהיה ברמה שלו לפחות ולא יעלה על הסכום בכותרת. כמו כן, כרגע עם הכרטיס הנוכחי אני לא מצליח להריץ סרטי 4k ביוטיוב ואשמח אם הכרטיס המסך החדש כן יוכל. תודה רבה, אור

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by אלון לטמן,

אני שוקל לקנות GV-N960G1 Gaming 2GD שווה להשקיע? כלומר יש לי לוח יש G41 וגם מעבד קצת ישן Q9550...

3. Started by shimon17,

קיצר קיבלתי את הכרטיס היום ואני לא מפסיק להיות מאוכזב:\ א. מאז שהרכבתי את הכרטיס המחשב איטי! לקח לי 20 דקות להתקין את הדרייבר ובכללי אני שומע רעשים מהחומרה במחשב(לא יודע בדיוק מאיפה, זאת בעיה נפרדת) ב. עשיתי בדיקה ב3dmark03 וקיבלתי 6313 והיו לי ארכיטיפקטים.. בעעעעע.... ג. ועוד דבר אחרון, העובדה שיש לי ספק של 300watt יכולה להיות ממש משמעותית? יכול להיות שבגלל שחיברתי את הכרטיס הוא גורם לאיטיות של המחשב? ואיך אני יכול לראות את הטמפ' של הכרטיס מסך? סליחה על כמות השאלות תודה לעונים

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אני רוצה לנסות לבנות מערך של 3 מסכים למשחקים. ככל הנראה אלו יהיו מסכים ברזולוציה 1680X1050. כלומר הרזולוציה של המשחק צריכה להיות 5040X1050. בגלל שלוח אם שלי לא תומך בCL\SLI חשבתי אולי יש איזה אפשרות של כ.מסך יחיד שיריץ את זה? לפחות על הגדרות בינוניות. המערכת הנוכחית שלי היא: CPU: E8400 CPU COOLER: SCYTHE MUGEN II GPU: ASUS GTX 260 896MB VGA COOLER: ARCTIC COOLING ACCELERO XTREME GTX 280 MEM: 2x2GB DDR II 800 OCZ HD: WD 500GB 8MB 7200RPM MB: GA EP43-DS3L PSU: ToughPower W0103 600W PFC case: CM590 Microsoft multimedia kBORD & מכרסם קטן בשם G5. T220 22' והאם משהו מכיר איפה אפשר לראות רשימה של משחקים התומכים בריבוי (3) מסכים. תודה מראש לעוזרים. נ.ב אפילו הכוונה …

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by joniar,

לא יודע איפה קראתי שצריך ל9800X2 ספק כח של לפחות 600W זה נכון

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. ככה....היה לי כרטיס מסך מסוג radeon hd 4850 , הוא עשה לי בעיות החלפתי למשהו די פשוט רק בשביל סרטים .. החלפתי לHD 5450 . המחשב שלי מחובר לטלויזיה(32 אינץ') וראיתי אז סרטים (עם ה4850) וזכרתי שהיה איכות מדהימה.. אחרי שהחלפתי לכרטיס החדש לא יחסתי לזה חשיבות ולא חשבתי בכלל שיש אפשרות שהכרטיס מוריד מהאיכות כי בסך הכל הם כמעט זהים....אבל מהזכרון שלי בין השוואה סרטים שראיתי עם הכרטיס הקודם לכרטיס החדש יש הבדל ענק באיכות(לטובת 4850 כמובן)! אגב , הכרטיס מחובר מיציאת DVI ישירות לHDMI של הטלויזיה. מה אתם אומרים .. אני מדמיין או שזה הגיוני ? אולי הכרטיס לא תומך בFHD או משהו ? אולי מבחינת היגיון זה לא הגיוני אבל מישהו התנסה בזה ? אני מניח שזה תקף על כרטיסים שהם פחות איכותיים ולא בר…

7. ב"ה שלום חברים מזמן לא ביקרתי פה ... אני בטוח שלא התגעגעתם לאחר עיון קצר הבנתי שישנו הכרטיס החדש המדובר ATI RADEON X1800GTO2 512 mb של סאפיר אני סקרן לבדוק עליו ולראות אם הוא יציג לנו דרך חדשה כמו שעשה X800 GTO2 הידוע ... אני כרגע עם X1800GTO וחושב לעבור ל X1800XT עם 256MB שעולה כמו ה GTO2 החדש או ל X1900XT עם 256 MB שעולה עוד מעט כסף ... אני מחפש סקירות גם ל OC אז אם יש פה חברים שמכירים כבר אז בבקשה תנו תגובה מעבר לזה מה דעתכם גם תהיה חשובה... לילה טוב בינתיים

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by benyben,

שלום. האם יש לנו נתונים על מהו אורך החיים הממוצע של כרטיס מסך? מאוד מעניין אותי לדעת. תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by se7en,

לאור הפרסומים הרבים והבנצ'מרקים על ה-Parhelia שמאכזב מעט בהשוואה ל-Ti4600. אחרי הכל קניה של ה-Ti4600 הייתה בכל זאת משתלמת. אפילו כל הפיטצ'רים שהוא לכאורה התברך בהם לא שווים יותר מידי בעיקר איכות התמונה וה-FSAA.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום. זו שאלה למומחים. מכיוון שכרטיסי מסך מכל מיני סדרות משתמשים לעיתים באותה ליבה, ואני יודע שיש כרטיסים Geforce שע"י פתיחת צינורות הפכו אותם בעצם לQuadro, (קראתי על זה פעם איזה מאמר על אנשים שעשו את זה) השאלה היא האם אפשר להפוך 8800GTX של Gigabyte ל Quadro FX 5600 ע"י פתיחת צינורות? הם משתמשים באותה ליבה (G80). תודה.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by andrei21,

טכנולוגיית sli נשמעת יפה וטובה שאמורה לתת ביצועים פי 2. אבל בשטח הסיפור קצת אחר. ומה שיש בפועל שהרבה משחקים עובדים רק עם כרטיס מסך אחד. כי אנויידיה שוכחים להוסיף תמיכה לsli להרבה משחקים או שמוציאים את התמיכה אחריי הרבה זמן. האם משהו שיש לו גם SLi ונתקל בתופעה הבלתי נסבלת הזאת?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by amitsh,

שלום, מחפש המלצות לשדרוג כרטיס מסך GTX-260 256GB. משחק בעיקר Battlefield הכרטיס מסך צריך להתאים ל- PCI-EX 16. מפרט קיים: לוח אם- GS-965-DS4 מעבד- Core 2 Duo E6600 2.4 זכרון- 2X 4GB תודה רבה !

13. יש לי הזדמנות לקנות כרטיס galax rtx 3080 sg במחיר טוב, האם הם אמינים?

14. Started by Arik,

אנשים , אני חייב למכור את הV8200 שלי כמה שיותר מהר ( צריך כסף :] ) תציאו מחירים והגבוה ביותר זוכה בקניה (בשיטת המכירה הפומבית) * עדיף אנשים מהמרכז. *אנשים, תנו מחירים הגיוניים! (אני לא רוצה לראות 150 ש"ח למשל) *למי שלא בקיא : V8200 = Asus GeForce 3 , im selling the Deluxe version with all the original cables\package (drivers\software\instructions) , something important - its not the Ti200 nor Ti500 , its the regular GF3 chip)

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. הכותרת מדברת עבור עצמה. המחשב שלי: q6600 4gb ddr2 800Mhz gigabyte ds3L asus mw221c רצוי כרטיס אם ג'יגה או יותר זכרון מכיוון שאני גם מתעסק בתלת מימד חוץ מהמשחקים.

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. מישהו התקין את הדריוורים החדשים של ATI ויכול לתת ביקורת עליהם?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. בס"ד מערכת הקירור של כרטיס המסך שברשותי Radeon HD 4850 לא עובדת וברצוני לקנות כרטיס חדש שישמש אותי למשחקים וצפייה בסרטי HD בעיקר התקציב נע בסביבות ה 300 שח . להלן מפרט המחשב שלי : Computer Brand Name: GIGABYTE EP43-DS3 Operating System: Microsoft Windows 7 Ultimate Build 7601 Service Pack: Service Pack 1 Processor: Intel Pentium Dual Core E6300 (2800.0 MHz) Motherboard: GIGABYTE EP43-DS3 (Intel P43 (Eaglelake-P) + ICH10 Consumer) Memory: 4 GBytes (Dual-Channel) Hard Drive: Seagate ST3000VX000-9YW166 (2,861,587 MBytes (3000 GB)) WDC WD5000AAKS-00D2B0 (476,938 MBytes (500 GB)) Optical Drive: TSSTcorp CDDVDW SH-S223B (DVD+R DL) Display Adapter: MEDION Radeon HD 4850 Au…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. ההפרש במחיר הוא בסביבות ה 150 ש"ח מי חזק יותר והאם יש באחד טכנולוגיה שאין בשני או הכל עניין של מהירויות שעון? האם ההפרש ביצועים מצדיק את ההפרש לדעתכם אם זה כבר נשאל בעבר מצטער מראש

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Ewingum,

מתי כבר נראה את הRadeon9700 בחנויות בחו"ל ואז בא"י?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. (ד"א אם זה לא הפורום המתאים, מצטער מראש) אז לאחרונה הרצתי סרט FULL HD, שקרטע בקטעים מסויימים מאוד, למשל כשהיו סצנות של חלקיקים, כמו גשם או חול שעף וכו'. אלו היו סצנות מסוימות מאוד מסרט באורך מלא, אבל זה עדיין הציק לי קצת. אני עם Q6600 STOCK, זה בכלל אמור לקרות? המעבד על 20% LOAD כשאני מריץ את הסרט. השאלה שלי היא כזו - איך בדיוק אני מריץ את הסרט חומרתית דרך כרטיס המסך? (4870 1GB) הבנתי שזה אפשרי ונעשה אוטומטי אם יש לי כונן BR, אבל אם זה קובץ H.264, יש צורך בקינפוג מסוים של ההגדרות במערכת. אמרו לי AVCCORE, אבל האם צריך לשנות שם משהו? והאם אני צריך לשנות משהו ספציפי בתוכנה, של MEDIA PLAYER CLASSIC למשל? כל הדרייברים והקודקים מעודכנים. (CATALYST 9.9) בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. כרגע יש לי מסך, ואני מתחיל לאט לאט להזמין חלקים למחשב חדש (אינשאללה יחזיק אצלי יותר מחצי שנה הפעם) ;D אני רוצה לשחק ברזולוציה הטבעית של ה DELL 2407 WFP שלי , כל משחק (מלבד אחד כמובן*) על 1920X1200 עם AAX4 במקסימום הגדרות. איזה כרטיסי מסך יש לכם שמאפשרים להריץ כיום משחקים על ההגדרות הנ"ל. אני רוצה באמת ליהנות מהמשחקים. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ *CRYSIS דורש TRI SLI של 8800ULTRA בשביל להתאים לסטנדרטים הנ"ל שלי, אז אל תתייחסו אליו. נ.ב - הפסקתי את עבודתי בגיבור מחשבים אז ב"ה זה יעוף מההצמדה לשם שלי עוד הערב . . .

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. כרטיס מסך תקציבי לא חייב להראות תקציבי? באסוס מכינים גרסה עסיסית במיוחד של ה-Radeon RX 480 החדש של AMD כרטיס המסך Radeon RX 480 נוצר כדי להיות צנוע, תקציבי ופשוט. נראה שבאסוס לא ממש מסכימים לקונספט הזה. יש כמה עובדות בשטח שגורמות לכמה מהנדסים לחשוב על שינוי התדמית של ה-RX 480 ממוצר צנוע-מימדים למפלצת של ממה. תמונות דלפו אל הרשת של כרטיס המסך RX 480 STRIX. סדרת ה-STRIX היא סדרת גיימינג מתקדמת של כרטיסי מסך מאסוס. סדרה זאת זוכה לקירור מתקדם במיוחד וגם שקט. שימו לב, בקירור זה תמצאו לא פחות משלושה מאווררים שמכסים גוף קירור מאסיבי הכולל צינורות נחושת ומניפות אלומיניום. בעוד שכרטיס מסך זה מוגדר במעטפת חום של 150 וואט, כבר למדנו שהוא עובר אותה ולמעשה מציג צריכת חש…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Eli Gelbart,

שלום, רכשתי כרטיס GPU NVIDIA TESLA K20X הכרטיס זוהה בהצלחה והחל לעבוד, כעבור כשתי דקות עבודה המחשב נכנס ל BLUE-SCREEN . יש רעיונות??? לפני כן עבדתי עם C2075 ועבד מעולה. המערכת היום הינה: MSI X99 GAMING 7 3000MHz cl15 16GB i7- 5930k תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. Started by GW,

אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע מה עדיף את ה proX600 או 6600 , אתם יכולים לעזור לי בקשה, מה יותר משתלם ולמה?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by RF SOS,

זה כרטיס טוב למשחקים ? כרטיסי מסך ‏Zotac‎ - ‏9500GT Zone Edition Silent 512MB GDDR2 DX10 HDTV‎ עולה 362 ש"ח ב 2 תשלומים . איך זה ? שווה את הכסף ? יש לי מעבד E5200 ולוח ASUS G31 עם הכרטיס הזה אני יוכל לשחק משחקים ? הזמנתי באינטרנט מעבד + לוח מעבד 370 , לוח - 275 סה"כ : 645 בלי כסף .

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים