כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי לוח אם של אסוס: P4P800 רציתי לדעת/שתמליצו לי איזה כרטיס מסך הכי משתלם לי לקנות (תקציב לא עולה על 650 ש"ח) קודם כל יש את שני הכרטיסים שנמכיר באתר: 1) http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/5264/cat/34 2) http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/5410/cpage/2#poststart רציתי לדעת גם אם הסידרה של ה-7XXX תתמוך בלוח אם שלי? או שאין טעם כי הלוח לא ינצל את היכולות שלהם בכל מקרה??? *הערה מאוד חשובה הכרטיס שברשותי כרגע הוא 6600 של PULIT ואני מעדיף אחד אחר במקומו שיהיה יותר טוב (מצידי אפילו בקצת) אין לי שום עיניין בלקנות כרטיס גרוע יותר ממה שיש לי כרגע, את שלי אני רוצה להחליף רק מסיבות חומרתיות. מפרט: http://img182.imageshack.us/img182/1856/a…
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב: אני מתנצל אם זה לא המקום אבל אני מעוניין ברכישת כ.מסך מחו"ל ואינני יודע האם חל עליו מיסים או מע"מ וכו', אשמח מאוד לעזרה ממה שהצלחתי להבין קצת מלגגל באינטרנט זה שיש רק מע"מ האם המידע הזה שגוי משום שהוא ישן? אמשח לעזרה בנושא ובאימות הפרטים, בתודה מראש אביחי, נ.ב. כמה זה מע"מ היום?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה הכי משתלם (ולמה)? 1. Palit Sonic 2. Gigabyte 3. Leadtek ZL 4. אחר חשוב לי שקט, קירור טוב, ביצועים.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. זו שאלה למומחים. מכיוון שכרטיסי מסך מכל מיני סדרות משתמשים לעיתים באותה ליבה, ואני יודע שיש כרטיסים Geforce שע"י פתיחת צינורות הפכו אותם בעצם לQuadro, (קראתי על זה פעם איזה מאמר על אנשים שעשו את זה) השאלה היא האם אפשר להפוך 8800GTX של Gigabyte ל Quadro FX 5600 ע"י פתיחת צינורות? הם משתמשים באותה ליבה (G80). תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא יודע איפה קראתי שצריך ל9800X2 ספק כח של לפחות 600W זה נכון
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מי יותר חזק בביצועים? האם ספק יחזיק את הCF הזה עם כרטיס פיזיקה? מפרט Q9400 2.66GHZ LANPARTY UT X48 T2R 4GB DDR2 SeaSonic S12II 620Watt BRONZE האם המעבד יגביל את הכרטיסים? HD 5850 http://tms.co.il/product/8289 HD5770 http://tms.co.il/product/7265
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע יש לי מסך, ואני מתחיל לאט לאט להזמין חלקים למחשב חדש (אינשאללה יחזיק אצלי יותר מחצי שנה הפעם) ;D אני רוצה לשחק ברזולוציה הטבעית של ה DELL 2407 WFP שלי , כל משחק (מלבד אחד כמובן*) על 1920X1200 עם AAX4 במקסימום הגדרות. איזה כרטיסי מסך יש לכם שמאפשרים להריץ כיום משחקים על ההגדרות הנ"ל. אני רוצה באמת ליהנות מהמשחקים. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ *CRYSIS דורש TRI SLI של 8800ULTRA בשביל להתאים לסטנדרטים הנ"ל שלי, אז אל תתייחסו אליו. נ.ב - הפסקתי את עבודתי בגיבור מחשבים אז ב"ה זה יעוף מההצמדה לשם שלי עוד הערב . . .
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! מצאתי את 7800GT על Gigabyte ב400 ומשהו ש"ח, נראה לא הגיוני... http://www.technocomp.co.il/product.asp?productid=88 למישהו יש הסבר?
-
- 43 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, מכרתי את 2 הGTS250 שלי לא מזמן שהיו בSLI(מפרט מלא בחתימה) אני משחק ברזולוציה של FULL HD מסך 24" 1920*1080 האם ברזולוציה הנ"ל- יהיה הבדל ב FPS בין הדגמים השונים(gtx 460 768MB\1024MB SLI VS gtx 465 1024MB sli) מה הייתם קונים?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכותרת מדברת עבור עצמה. המחשב שלי: q6600 4gb ddr2 800Mhz gigabyte ds3L asus mw221c רצוי כרטיס אם ג'יגה או יותר זכרון מכיוון שאני גם מתעסק בתלת מימד חוץ מהמשחקים.
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. חשבתי לקנות את הכרטיס החדש של אנוידיה שהוא הג'יפורס 7800 GS. הוא מתאים לAGP כי כרגע אין לי לוח אם שתומך בPCI-E. המחשב הבא שלי הולך ליהיות עוד הרבה זמן אז חשבתי בשביל שדרוג אחרון שזה יחזיק מעמד. בכתבה הבאה מהאתר שלכם אפשר למצוא מידע על הכרטיס: http://hwzone.co.il/archive/1138921614/91617/ אני זקוק לכרטיס בשביל משחקים חזקים כמו באטלפילד 2,דום 3,קוויק 4 ופיר. האם זה משתלם לי הכרטיס מסך הזה? תודה.
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני מתכננן כבר הרבה זמן ליקנות מחשב(עד ה 16 לחודש) ויש לי מפרט והכול...חוץ מכרטיס מסך שזה משגע אותי.... אני באמת מקווה שעד אז יצא 4850x2 אז ככה יש לי הצלבטות נוראה קשה לקחת 280 שהוא-קריר יחסית ויש דרייברים טובים יותר ל nv מאשר ati או לקחת 4850x2 של ati-חם דרייברים חרא בייחס ל nv והבעיה הגדולה היא...שיש לו שתי ליבות שיש משחקים שלא תומכים....וזה יכול להוריד ביצועים... אני יודע שה 4850x2 עוד לא יצא אבל אפשר להשוות בערך בין ה 280 ל 4850 cf שאני מאמין שהוא יציג ביצועים דומים ל 4850x2 מה עדיף יותר לקחת?למערכת כזאת.....בהתחשבות בביצועים ובעניין של שני הליבות.... q9450\q9550 G.Skill 4GB DDR2-800 Corsair 650TX 52A @ 12V-תלוי אם אני צריך.... Gigabyte GA-EP43-DS3 NZXT …
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום שיחקתי קצת ב ms ופתאום אני קולט מלא נקודות בחלק העליון של המסך נכנסתי לאורסט וראיתי שהטמפ על 90(משהו כזה) חזרתי שוב למשחק אבל רק אחרי איזה 15 שניות התחילו שוב הנקודות המוזרות נכנסתי שוב לאוררסט ולאיזה שניה ראיתי 118!! כיביתי את המחשב ובדקתי עם הקרור מחובר והוא היה מחובר (ד"א הקרור מתחבר לכרטיס על ידי שני פלסטיקים (שלכל אחד מהם יש שני רגלים) אאז הקיצר לאחד הפלסטיקים יש לו רק רגל אחת שתופסת אותו ווהיא גם עומדת להשיבר-אז לא רציתי לגעת) הקיצר הדלקתי את המחשב ובדקתי שוב טמפ' (אבל במנוחה)והיא הגיעה לאיזה 62 והמשיכה לעות ונעצרה על 67 שזה הרבה!!(בדרך כלל הטמפ' במנוחה הית ככה על 60 אז התופעה הזו היא ארטיפקטים? אם הם הופיעו לי זה אומר שהכרטיס כבר נפגם? שאני יבדוק את הטמפ' במ…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קישור להורדה ולmirror פה http://www.driverheavendownloads.net/ati.htm רק חשוב לדעת שזה עדין לא שוחרר על ידי ati (יוצא מחר) אז ההורדה באחריותכם בלבד!
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם אני רוצה לראות במסך שלי ב 3D..... אני צריך כרטיס מסך מיוחד או שכל כרטיס (כמובן חזק) יוכל לסחוב.. רק שצריך מסך מיוחד??
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שאלה שאולי תהפוך לבעיה :-[ אני לא מזמן רכשתי לי את ה- GeFORCE FX 5600 עם 256 MB זכרון של PALIT ולוח אם של גיגהביט (FSB 800 dual ddr דגם P4 TItan 8s655fx) השיפור מכרטיס GEFORCE 2 GTS 64 MB לא היה משמעותי :-\ ואכשיו כשיצא התוספת החדשה של splinter cell אני רואה שהמשחק לא שופר בכלל בביצועיו (הראיה התרמית עדיין מגמגמת במקסימום גרפיקה ויש נקודות מסויימות שהוא מעלים לי את התאורה - פשוט אני לא רואה אור בנקודות הללו ואני יודע שאמור להיות שם אור!) ואפילו נהייה טיפה דפוק יותר (אני לא יכול לדבר על משחקים אחרים כי לא הייתה לי סיבה להתקין אותם שוב אחרי הרכישה) אני לא יודע אם אני צריך לעשות משהוא ואם כן מה?!?!?!?!? בבקשה מכם עזרה :-\ :'( (p.s: got 1.7GH on cpu and 512 …
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום פתחתי את המחשב שלי כדי לבדוק אם המאורר של הכרטיס מסך עובד כראוי (כי לאחרונה הוא קרטע). ראיתי שהוא בכלל לא מסתובב והוצאתי אותו מהמקום ללא כוח. אחר כך רציתי לשים צלעות גדולות יותר כדי לפצות על אובדן המאוורר הקטן,אך כדי לעשות זאת הייתי צריך להוציא את הצלעות הנוכחיות. מכיוון שהדבר החזיק אותם בצמוד לכרטיס המסך נעזרתי במברג כדי להוציאן. הבעיה היא שבדרך שפשפתי חזק איזשהוא ג'וק קטן והנזק גרם לכרטיס המסך שלי להשתגע להציג ריבועים בכל מיני צבעים כל גבי המסך. ניסיתי להוציא אותו ולחבר אותו שוב אך שום דבר לא עזר. אך שהוצאתי את כרטיס המסך של המחשב הישן ושמתי אותו במחשב הנוכחי ראיתי שהכל עובד יופי (הכל מוצג על המסך). קודם כל רציתי לדעת אם זה ניתן לתיקון בידי טכנאים של חברה (האחריות…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, יש לי ספק טוב של 500 וואט - FSP500-60APN. ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי ולהישאר עם אותו הספק. אשמח אם תוכלו להעריך את צריכת ההספק של המערכת שלי ללא כרטיס מסך ולהמליץ על כרטיס מסך לקניה. שאיפות מהכרטיס מסך: עדיפות לRADEON עדיפות עם לקופון ל-BF4 תקציב של כ-1000ש"ח הכיוון נכון להיום הוא למשהו כמו RADEON 270X מפרט המחשב: מעבד I7-2600K לוח אם DP67BG של אינטל 2 כוננים קשיחים - 1 SSD ואחד רגיל DVD 3 מאוררים - 1 על הקירור של המעבד ועוד 2 במארז DDR3 2X2G של GSKULL
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס חדש כמו בכותרת עם לוח של אסוס 97-A יש לי ספק 750TX של קורסייר ולפי MSI AFTERBURNER מהירות הזיכרון שלי היא 3000-3500 בהתאם למשחקים שונים (מניח שהניצול לא מלא) רציתי לדעת האם זה אמור להיות כך שכן ההצהרה היא שהזיכרון רץ על 7000MHZ לא?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קראתי בכמה אתרים על "שיפוץ" ההופך את ה9500 ל 9700 יש דרך חומרתית(הלחמה ....) ושמעתי שיש תוכנה המבצעת את זה מה היא התוכנה והאים זה באמת משנה משהוא @@@@@@@@@@@@@@@@@@@ עוד שאלה מה כדאי 9500 128MB או 128 9500PRO ??? ??? ???
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר התקנת כרטיס מסך Gigabyte Geoforce GTX960 התכנה קורסת לאחר יבוא וידאו בפורמט mp4 אולי יש למישהוא פתרון לבעיה. מערכת ההפעלה היא windows 7 ultimate 64 מעבד I7 עם 16 גיגה זכרון.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל חוות דעת על כ.מסך הנ"ל. המחשב מיועד לצפייה בסרטים. התקציב לכרטיס הוא כ-350 ש"ח (אם יש המלצות למשהו אחר) האם Palit חברה טובה? תודה מראש...
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עכשיו שהמחרים שלהם כמעת שווים, 30 שקל הפרש,לא משהו משמעותי. מה יותר משתלם ה 260GTX או ה 4870?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך שמתאים להריץ את -STARCRAFT 2 בתקציב של 300 עד 500 ש"ח אם יש למישהו המלצות אני אודה לו מאוד. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס GTX280 של MANLI ואני רוצה להחליף אותו ב 8800 GTS 640. ב280 יש 2 חיבורי מתח. 1 של 6 פינים שהיה גם ב8800. 1 של 8 פינים. ה6 פינים נכנס רגיל וה8 פינים לא נכנס חלק. יש לי ספק של קורסאיר 520. מה אני בדיוק צריך לעשות ? מנו
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-