כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, התקציב שלי הוא 1200 שח בלבד. המפרט המלא של המחשב בחתימה. ההתלבטות היא: כרגע יש לי שני כרטיסים GTS 250 במערך SLI 512MB האם כדאי להוסיף עוד GTS 250 ולהיות ב TRIPLE SLI 3*GTS 250 או להחליף ל GTX 465 1024 MB אחד ולהשאיר בנוסף GTS 250 אחד ל PhysX בלי SLI כמובן. איפה הביצועים יהיו יותר טובים??
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שימו לב: המחיר מבחינתי הוא לא מגבלה! אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנו. אני מחפש Geforce 4 Ti4600. כרגע אני מתלבט בין: Gainward PowerPack!! Ultra/750 XP Geforce4 128mb לבין Asus v8460 Geforce4 128mb Deluxe 1. מה יותר טוב מביניהם? 2. יש כרטיסים אחרים יותר טובים?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ככלל, מהו מותג הפרמיום העדיף בכרטיסי מסך? ג'יגהבייט Aorus או אסוס TUF? (בעיקר מבחינת מוניטין איכות רכיבים)
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אנשים , אני חייב למכור את הV8200 שלי כמה שיותר מהר ( צריך כסף :] ) תציאו מחירים והגבוה ביותר זוכה בקניה (בשיטת המכירה הפומבית) * עדיף אנשים מהמרכז. *אנשים, תנו מחירים הגיוניים! (אני לא רוצה לראות 150 ש"ח למשל) *למי שלא בקיא : V8200 = Asus GeForce 3 , im selling the Deluxe version with all the original cables\package (drivers\software\instructions) , something important - its not the Ti200 nor Ti500 , its the regular GF3 chip)
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו התקין את הדריוורים החדשים של ATI ויכול לתת ביקורת עליהם?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה למחשב חדש וצריך שתיהיה אפשרות לקרוספייר בעתיד ושתיהיה יציאה לטלויזיה רגילה לא HDMI. על איזה אתם ממליצים? 1350 שקל- Palit ATI Radeon HD4870 SONIC 512MB DDR 1480 שקל - PowerColor ATI Radeon PCS+ HD4870 512MB 1500שקל- SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 512MB GDDR5 1490 שקל- Giagbyte ATI Radeon HD4870 512MBDDR5 PC או משהו אחר? הפאור קולור והפליט באים כבר OC מהמפעל אני נוטה לכיוון הפאורקולור.. מה דעתכם?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אין לי כרגע תקציב לרכישת מזרימדיה או מחשב HTPC, ובנייד שלי אין יציאת HD, לכן בינתיים חשבתי לקנות כרטיס מסך חדש לנייח שלי, ולנייד אותו מידי פעם לסלון כדי לראות סרטי HD. בנוסף חשבתי שאם כבר אז נשפר את היכולות של המחשב בתחום המשחקים. אין לי מושג לגבי מחירי כרטיסים כאלה לכן לא פרסמתי תקציב, אבל אני רוצה לקבל אופציות לכרטיסים משני סוגים: 1. כרטיס שיתאים לשידור HD ברמה טובה, ולהפעלת משחקים ברמה בסיסית/סבירה במחשב. 2. כרטיס שגם ישדר HD ברמה טובה וגם יפעיל משחקים במחשב (וב-LCD אם אפשרי) ברמה טובה (אבל לא עד כדי מחירים של high end). ב"רמה טובה של HD" אני מתכוון שתהיה הפעלה חלקה של סרטים ב-1080p/תכני blu-ray בקידודים/תקנים שונים. המפרט שלי: WIN 7 64bit מעבד: Intel E6750 ל…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכותרת מדברת עבור עצמה. המחשב שלי: q6600 4gb ddr2 800Mhz gigabyte ds3L asus mw221c רצוי כרטיס אם ג'יגה או יותר זכרון מכיוון שאני גם מתעסק בתלת מימד חוץ מהמשחקים.
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וברכות לכולם. כפי שאתם מבינים אני חדש בפורום (הודעה ראשונה). ז"א - אני צפוי לעשות טעויות של מתחילים בכללי הכתיבה בפורום... אנא סבלנותכם תתקבל בברכה (וגם קבלת פנים חמה - 70c?!) שאלתי: האם יש בסידרת כרטיסי המסך של ATI HD5X תצורה ע"י יצרן כלשהוא שבה יש חיבור לטלוויזיה CRT? האם אפשר ע"י מחבר כלשהוא או פיתרון אחר לחבר את המחשב ל-TV שיש לה חיבורי קומפוננט, קומפוזיט ו- S-Video באמצעות אחד מכרטיסי HD5X? יש לי TV של טושיבה 34" עבה (70 ק"ג...) וחשבתי על כרטיס מסך HD5670. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
"כל האופציות אותן מאפשר ה-DirectX 10, דורשות לא מעט סיליקון למימוש, ולייצר פיסת סיליקון כל כך גדולה שהיא יקרה מאוד, לא נראה לנו שווה והחלטנו לשנות אסטרטגיה. כבר לפני כמה חודשים יכולנו לעשות את מה ש-NVIDIA עושים מוצר יקר עם הרבה שטח סיליקון ומחיר גבוה, אבל החלטנו ללכת לכיוון שלדעתנו טוב יותר לצרכן." http://hwzone.co.il/articles/amd_israel_2007/2/
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , ברשותי מחשב ( קצת ישן ...) עם הנתונים האלה: מארז - SilverStone HTPC Milo Slim ML04 USB3.0 Black מעבד - INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY לוח אם - H67M-GE הנתונים האחרים לא חשובים , אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך כי הכרטיס מסך Onboard לא סוחב לי סרטים חזקים ( 1080 וכדומה ....) איזה כרטיס מסך אני יכול לרכוש ? שיתאים גם כמובן בגובה שזה הבעייה הקשה. תודה לעוזרים , Tom
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה יותר איכותי? יותר מהיר? עם ביצועים יותר טובים.. תודה. גל.
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך למשחקים שהם לא הכי כבדים כמו קרייסיס לדוגמא שיחיזיק טוב COD , assassins screed וכאלה.... שמתי לב לכרטיס הבא: http://skypc.co.il/pl_product~LV360~8~0.htm רציתי לדעת איך הוא אם מישהו מכיר אותו ואם יש לכם המלצה לכרטיס אחר ושלא יחרוג מ 500 ש"ח תודה למגיבים.
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.overclock.net/t/1188376/hardwarecanucks-hd-7970-pci-e-3-0-vs-pci-e-2-0-comparison ...
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקלקל לי כרטיס המסך(היה לי HD 7770 AMD), אז קניתי בחיפזון את הכרטיס הכי זול שהיה במלאי, Nvidia GT 730 של גי'גהבייט. להפתעתי הרבה, למרות שמדובר בכרטיס שחדש בשנים רבות מהכרטיס הקודם(שאמנם היה יקר יותר) - יש בעיה של "לאג" מסוים באנימציה בדפדפנים: כשגוררים למטה ולמעלה, זה פשוט לא חלק. הכרטיס בכל זאת עולה 335 ש"ח, וכמובן שאני מאד מאוכזב מזה. מה שאני רוצה לברר מכם, זה האם התנהגות כזו היא "נורמלית", או שאולי ייתכן פגם כלשהו? כמובן שהסרתי את הדרייברים הקודמים של AMD והתקנתי את האחרון של נבידיה. יש לי ווינדוס 7 ומחשב core i5 מלפני 7 שנים. למרות שהמחשב ישן, התופעה הזאת לא הייתה קיימת עם הכרטיס הקודם, חוץ מבאתרים כבדים מאד.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אני אישית קניתי x800xl לפניי חודשיים שלוש ממש לפניי שיצא 7800GT שלדעתי הכי משתלם
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לפני יומיים את המחשב החדש שלי ולאור ההתעניינות הרבה שיש בכרטיס GTO2 הינה כמה תוצאות 3DMARK05 לכל אלה שחושבים על לקנות ולכל אלה שסתם מתעניינים. המערכת היא AMD 3800X2 2X512 Corsair DDR SHAPHIRE GTO2 1. 12 יצנורות עיבוד ללא OC (ישר מהאריזה)- 4474 2. 16 צינורות עיבוד ללא OC- 5046 3. 16צינורות עיבוד 590 ליבה 600 זכרונות- 6726 סכ"ה עליה של 2252 נקודות מ1 ל3. [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע יש לי מסך, ואני מתחיל לאט לאט להזמין חלקים למחשב חדש (אינשאללה יחזיק אצלי יותר מחצי שנה הפעם) ;D אני רוצה לשחק ברזולוציה הטבעית של ה DELL 2407 WFP שלי , כל משחק (מלבד אחד כמובן*) על 1920X1200 עם AAX4 במקסימום הגדרות. איזה כרטיסי מסך יש לכם שמאפשרים להריץ כיום משחקים על ההגדרות הנ"ל. אני רוצה באמת ליהנות מהמשחקים. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ *CRYSIS דורש TRI SLI של 8800ULTRA בשביל להתאים לסטנדרטים הנ"ל שלי, אז אל תתייחסו אליו. נ.ב - הפסקתי את עבודתי בגיבור מחשבים אז ב"ה זה יעוף מההצמדה לשם שלי עוד הערב . . .
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע בערך את התאריכים שהוא יגיע לארץ? כי אני חייב להחליף את המחשב שלי הוא לא זז ואני מחכה לו...
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש. בתחילה רציתי לקנות את R9 290 שהוא כרטיס מעולה לפי הביקורות: (את הדגם הזה באופן ספציפי) http://www.tms.co.il/product/13157 אבל אז נזכרתי שאמא שלי נוסעת לאילת ושם הרבה יותר זול לקנות באייבורי או KSP את הכרטיס הזה (290X): http://ksp.co.il/?select=.1044..35..202..99.&list=1&sort=2&glist=0&uin=21665&txt_search=&buy=&minprice=1101&maxprice=0 השאלה היא... מה עדיף? קודם כל מדובר ביצרנים שונים, מי כדאי יותר? דבר שני, לראשון יש 3 מאווררים (קירור טוב) בעוד שלשני יש את מאוורר ברירת המחדל של AMD. האם יש באמת הבדל רציני בטמפרטורות? אולי הדבר היחיד שהתאפשר לי להבין לבד זה ש-290X פחות מרעיש ועולה יותר זול בקצת מהאחד שאני רוצה לקנות…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר 4 מסכים למחשב אחד. מהו כרטיס המסך שתומך באפשרות זו? מהו הכרטיס המומלץ? אשמח לדעת עלויות כיום יש לי כרטיס ATI 3450 תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב הזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19402 והבנתי שזו החולשה הגדולה ביותר שלו....
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דבר ראשון שלום לכולם אני חדש והפורום נראה מצוין היו פה כמה נושאים שבאמת חסכו ממני כמה שאלות אז תודה... השאלה שלי היא מה ההבדל בין שני כרטיסי המסך Geforce4 Ti4600 ו- Geforce4 Ti4400 של חברת Leadtek??? ומה אתה מציעים איזה כרטיס מביניהם או בכלל של חברה אחרת?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש עם הכרטיס מסך של NVIDIA GTX 970. הבעיה שנתקלתי בסוגים רבים עם ווריאציות שונות בכל מה שקשור לסוג הקירור \ מס' מאווררים ועוד פרטים טכנים שאני פחות מבין בהם. כל זה עשה אותי די מבובל, רק ל-Gigabyte עצמה יש מספר רב של סוגים שונים של אותו כרטיס! לדוגמא - http://www.gigabyte.com/products/main.aspx?s=43#1%3B52%2C53%4053%4053%2C54%7C1%2C8%401%402%2C269 ככה שלא רק שאני לא בטוח מאיזה יצרן לקנות את הרטיס (ASUS או GIGABYTE), גם ביצרן עצמו אני לא בטוח מה קורה...
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קראתי בכמה אתרים על "שיפוץ" ההופך את ה9500 ל 9700 יש דרך חומרתית(הלחמה ....) ושמעתי שיש תוכנה המבצעת את זה מה היא התוכנה והאים זה באמת משנה משהוא @@@@@@@@@@@@@@@@@@@ עוד שאלה מה כדאי 9500 128MB או 128 9500PRO ??? ??? ???
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-