כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
היי כולם מה נשמע? סרטון חדש עלה לערוץ Yarimiz, הפרק השני של "מה בקופסה". והפעם: יש לי 26 ס"מ של... הקשבתי לכל תגובה וביקורת שקיבלתי פה בפורום ושיפרתי את הסרטונים לפיהן, ואני מקווה שתאהבו את התוצאה יותר מפעם קודמת. למי שלא יודע, העמוד זמין גם ב: ## פייסבוק: https://www.facebook.com/YarimizGaming ## טוויטר: @YarimizGaming ## אינסטגרם: #Yarimiz ## יוטיוב: https://www.youtube.com/user/YarimizGaming אני רוצה גם להודות לכם על כל דקה שאתם משקיעים בצפיה בערוץ, בנתינה של לייק, הרשמה לערוץ ומתן ביקורות בונות. אני מעריך את זה מאוד ולא מתייחס לזמן שלכם כמובן מאליו! תודה! צפיה מהנה! Yarimiz
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס מסך GTX580 תדרים ללא אוברקלוק-772/1002/1544 מעבד- 2500K עובד על 4.2G דריוור האחרון-314.22 ביצעתי בדיקת 3DMARK11.וקיבלתי תוצאה כללית על הפנים. 4 הבדיקות הראשונות בעלות תוצאה נורמלית. אבל בדיקת 5 קיבלתי-3.55FPS בדיקה 6 קיבלתי-6.85FPS שיניתי בדרייור את הפיזיק שיעבוד על ה-CPU לא עזר עשיתי פיזיק שיעבוד על ה-GTX580 לא עזר קישור לתוצאה ונתונים: http://www.3dmark.com/3dm11/6340060 מה עוד לנסות.הוא מה עשיתי לא בסדר ???
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה כרטיס טוב למשחקים ? כרטיסי מסך Zotac - 9500GT Zone Edition Silent 512MB GDDR2 DX10 HDTV עולה 362 ש"ח ב 2 תשלומים . איך זה ? שווה את הכסף ? יש לי מעבד E5200 ולוח ASUS G31 עם הכרטיס הזה אני יוכל לשחק משחקים ? הזמנתי באינטרנט מעבד + לוח מעבד 370 , לוח - 275 סה"כ : 645 בלי כסף .
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעתם נכוןץ עם קירור סטוק! אחרי ה 9800 פרו המנוח שלי קניתי את 9550 128 ביט של ג'יגה בייט. העלתי אותו עם קירור סטוק[חוץ ממאוורר ישן של פנטיום 2 שהוספתי לו[לא כל כך חזק לצערי]] מ 250 לליבה ל 440! הולי שיט! הזיכרון אכזב לצערי. רק 50 מג"ה הצלחתי. הנה תמונות. unreal tournament 04-map -phobos2 1280 על 1024 הגדרות הכי גבוהות בלי פילטרים. הקטנתי אותה כדי שתכנס בעמוד [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
אני רונה מחשב חדש בסביבות ה6500 ש"ח ורציתי לדעת עם לקנות אותו עם X800XL ולסגור את העסק או לקנות 6200TC ולחכות לG70... תוך כמה זמן הוא יגיע לארץ ? מה יהיה מחירו המשוער ? ומה יהיו ביצועיו ? אפשר לעשות את זה בתור דיון מרכזי לכל מי שמתלבט אם לחכות או לא...
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אחד מהכרטיסים הנ"ל: hd 7870&hd 7870 xt השאלה עד כמה משתלמת הגרסא של הXT,היא מתחממת הרבה יותר,יקרה בקצת ופער הביצועים של חלק מהמשחקים לא הכי גדול. המפרט הנוכחי: Intel Quad Core I5 2300 2.8Ghz Gigabyte GA-HA65M-D2H-B3 Rendition 8GB RAM DDR3 1333Mhz Seagate 500GB SATA-III HIS ATI Radeon HD6850 1GB GDDR5 DirectX11 Enermax 600W PSU A.PFC Coolermaster Elite 310 ע"פ המקור הזה: http://www.guru3d.com/articles_pages/club3d_radeon_7870_joker_review,7.html בזמן מאמץ הכרטיס מתחמם בכ20 מעלות מהגרסא הרגילה,זה משפיע על תוחלת החיים של הכרטיס? תודה רבה על המענה,סליחה שאלו שאלות מפוזרות ולא ממוקדות פשוט עולות לי הרבה שאלות האם כדאי לקחת את הכרטיס ההוא...
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות כרטיס מסך יד שניה ויש את ה6800GT הכרטיס בשימוש שנתיים בלי אחריות עבר OC שווה לקנות ובכמה? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם המפרט הבא: לוח: gigabyte GA-i915md-g socket 775 מעבד pentium III 800 זיכרון 2GB כרטיס מסך:nVIDIA GEFORCE 6200 כרגע אני לא מצליח לראות סרטים ברזולוציה של 1080p הסרט נתקע כל הזמן (720p עובד מעולה). כמו כן אני לא מצליח להפעיל את DXVA. רציתי לדעת: 1. האם ה-DXVA בכלל יכול לעבוד עם החומרה שיש לי? או שאולי יש דרך אחרת לראות 1080p עם המפרט הזה? 2. האם כרטיס מסך חדש יפתור את הבעיה ואם כן איזה כרטיס זול ושמתאים ללוח שלי כדאי לקנות? תודה, אלון.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב ביתי עם לוח אם של אינטל P35DP ומעבד E8400 . עד שבוע שעבר היה מחובר למחשב כרטיס מסך של Gainword מדגם GF9600GSO שעליו 768MB זיכרון . 2 יציאות ה DVI היו מחוברת אחת לפלאזמה בסלון (בכבל DVI-HDMI)ואחת למסך המחשב והכל עבד טוב, אפילו בסרטים של 1080P . הבעיה היחידה היתה שהכרטיס לא תומך ב HDMI 1.3 ולכן לא העביר את פורמטי הסאונד החדשים של ה HD ( כדי להעביר אותם צריך תמיכה ב 1.3 ורישיון להשתשמש בהם ) . אחרי כשנתיים הכרטיס לצערי התחיל לעשות בעיות ולא נראה לי שהוא יחזור הוא תקין מהאחריות ולכן התחלתי לחשוב על הדור הבא .אני צריך כרטיס בעיקר לשימושי יום יום ולקולנוע ביתי . יש לי במחשב גם כונן בלו ריי שקניתי בזמנו ואני מחפש תמיכה מלאה במסך FHD וב HDMI 1.3 והעברה לרס…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיות בכרטיס מסך שלי כבר הרבה זמן, לאחרונה זה התחיל להיות יותר ויותר חמור. זה התחיל בכיבוי המסך במשחקי דורשי גרפיקה גבווה(אני יפרט בהמשך מה זה עושה שזה מכבה תמסך) וכרגע לפעמים יש לי נקודות וורודות על המסך וגם אחרי שעה במחקים מתחיל לי נקודות וקווים (יש תמונה בהמשך) - כיבוי המסך באמצע משחק או בבדיקה ישר איך שאני מתחיל את הבדיקה בתוכנה OCCT - שינוי הגרפיקה במשחק פתאומית - קווים במסך - נקודות וורודות תמונה http://up201.siz.co.il/up1/kndadmr5dmn1.jpg זה לא רק קורה במשחק הזה! - אין לי ביטוח לכרטיס מסך בגלל FOXPC שנסגרו(פשטו רגל). - המחשב נקי ללא אבק. - לפעמים שאני מדליק את המחשב יש לי בשולחן עבודה נקודות וורודות במסך קטנות שאני מבצע ריסטרט למחשב זה נעלם. - המחשב נק…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך למטרת גיימינג מבית ניוודיה רצוי כמה שיותר זול שיפעיל לי מסך 23 א'ינץ בפול HD בהגדרות גבוהות עם טיפה היסתכלות לעתיד כלומר שיהיה מספיק חזק למשהו כמו השלוש השנים הבאות, תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מעבד ישן יחסית core 2 duo q6600 נכון להיום עומדים עצלי שני כרטיסים מסוג radeon hd 3870 שפועלים ב - crossfire אני רוצה לקנות שני כרטיסים מסוג saphhire/gigabite ita radeon hd 6950 2gb pci - e השאלה היא העם המעבד יסתדר או שאני צריך לשדרג גם אוטו ועם אפשר המלצה לאיזה????!!!! תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה יותר איכותי? יותר מהיר? עם ביצועים יותר טובים.. תודה. גל.
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בחתימה. משום מה הFPS שלי הוא כ60 בממוצע,למרות שאני שובר את הראש,ולא מצליח להעלות אותו האם מישהו יודע אם הבעייה בהגדרות של הדרייבר של הכרטיס מסך? אלו הגדרות הן קריטיות לנושא הFPS? נ.ב אני עם דרייבר FORCEWARE 75.80
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
HD 4870, GTX 970, באיזה מחיר הוגן אפשר למכור אותם ביד 2? אין לי מושג איך לכמת מה המחיר כיום לכרטיסים האלה, כמה הם באמת שווים. חיפשתי אתרים לא מצאתי. מה יהיה מחיר הוגן למכור את שניהם (כל אחד בנפרד, בתקווה ויקנו אותם) ביד 2? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים אני צריך את עזרה שלכם מה לקחת SAPPHIRE ATI Radeon HD5850 1GB DDR5 xtreme או asus EAH6850 DC/2DIS/1GD5 מי חזק ? למי יש גוף קירור חזק ולא עושה הרב רעש?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה בבית של 25 אינץ' של סוני שאני מתכוון לחבר לTV-OUT. מישהו יודע מה הרזולוציה שלה? תודה. :saint:
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות 7900GX2 כאלה 4 כרטיסים איפה אפשר לקנות אותם באתרים שאם בארץ תודה מראש לעוזרים
-
- 40 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני אישית קניתי x800xl לפניי חודשיים שלוש ממש לפניי שיצא 7800GT שלדעתי הכי משתלם
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש. כרטיס המסך הוא hd4670 1gb ddr3 של shappire. במחשב יהיה מותקן win 7 64bit הבעיה היא הדרייבר, באתר של shappire יש דרייבר רק לwin7 32bit ולויסטה 64bit באתר של ati יש את Catalyst 10.3 לסדרת hd4xxx גם לגרסת 64bit של win 7. אם אני מוריד מהאתר של ati הדרייבר יעבוד על הכרטיס שלי? ואם כן למה אין דרייבר ל64bit באתר של shappire??? איך אני יכול לדעת מתי, אם בכלל, shappire יוציאו דרייבר לwin 7 64bit? יש מצב שהדרייבר של ויסטה 64bit יעבוד על win7 64bit? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה ימים קיבלתי את הכרטיס הזה מתנה והוא חדש בקופסא כמובן טרם נפתח. כיום יש לי 570GTX שהוא לא רע, עדיין אפשר לשחק על הגדרות גבוהות כמובן לא ULTRA בFPS גבוה. חשבתי למכור את הR9 ורציתי לדעת כמה לדעתכם אפשר לבקש עליו. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
נכון להיום יש לי כרטיס מסוג 4850 בודד, ההתלבטות שלי היא כזאת, מבחינה כלכלית, ומבחינת ביצועים, מה יהיה עדיף יותר 1. להשקיע בכרטיס מסוג 4850 נוסף +ספק חדש שיוכל לסחוב את 2 הכרטיסים (ליברטי 500 שסוחב המון דיסקים) 2. להסתפק בכרטיס מסוג 4870 תודה
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי מצאתי בינתיים מקום אחד שמציע את הכרטיס החדש למכירה בארץ וזו חנות יקרה בדרך כלל. האם יש עוד מקום שמוכרים אותו אולי של יצרן אחר? http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=28265&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=331 דרך אגב איך הכרטיסים של PALIT? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! בגלל הכרטיס מסך שאני קונה אני זקוק לעזרה מבקש עזרה דחוף יש לי ספק כוח מותג של HP 300W ורציתי לשאול מי יודע על ספק מתאים שגם יכנס למארז הגודל של הספק העכשוי הוא 14 ס"מ אורך ו10 ס"מ רוחב וכ-16 ס"מ גובה סליחה אם זה אולי לא שיך לפרום
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-