עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by AboveBeyond,

שלום לכולם , ברשותי כרטיס מסך 5670 ati radeon הכרטיס בערך בן שנתיים נראה לי בדקתי טמפ' לפני כמה ימים ראיתי שבעבודה רגילה הוא סביב 49-50 והמאורר שלו עובד ב45% הגברתי את מהירות המאורר ע"י speedfan ל100 , והטמפ ירדה ל43 הבעיה היא שיש רעשי אורר מציקים האם הטמפ 49-50 רגילה לכרטיס זה?

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  2. Started by dorosen,

שלום לכולם, עקב אי תמיכה של הכרטיס הנוכחי (8800gts) בשניי מסכים - גם אני לא האמנתי - אני מחפש כרטיס חדש. המערכת : מעבד - Q6600 לוח - Abit ip35 זיכרון - g.skill 4Gb ספק - NZXT percise 650w הדרישות - תמיכה בשניי מסכים, אחד 1200*1920 והשני 1080* 1920, משחקים ברזולציה מלאה (משחק רק על אחד כרגע אבל אולי על שניהם בעתיד), כמו כן אוהב לשחק על הגדרות גבוהות, אם כבר מחליפים כרטיס אז כבר. תקציב עד 1300 ש"ח, עדיף פחות. הלכתי לאיבוד בין כל הדגמים והסוגים, יש מצב שבעתיד הקרוב נשדרג את כל המחשב אז אני מעדיף כרטיס ש"ימשיך הלאה". תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  3. Started by tomer99r,

אהלן , לא ממזמן התחדשתי בכרטיס מסך 7970 (מהקבוצתית) ולפני שבוע החלטתי לשדרג לwin8 , לאחרונה כשאני מפעיל משחקים אני נתקל בבעיה של נפילות ותקיעות ומופיעה ההודעה - Display driver stop working and has recovered חיפשתי מידע ומצאתי שבwin7 היו בעיות דומות שנגרמו בגלל מנגנון של המערכת הפעלה (הזמן שהמערכת מחכה עד שהGPU מגיב לקריאות I\O היה קטן מדי ) הבעיה שלא מצאתי שום מידע רלוונטי על איך מסדרים את זה ב win8 מעבר לכך האם יתכן כי הבעיה היא לא בתוכנה אלא בחומרה והכרטיס מסך תקול? הכרטיס מחובר למערכת עם הנתונים הבאים : c/////core i7 2600k c/////8 GB DDR3 כל עזרה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  4. יש לי כרטיס מסך 7870 XT ולמסך שלי יש רק חיבור כחול [VGA]. קיבלתי מתאם עם הכרטיס מסך אבל אני לא רוצה שהשימוש במתאם יהרוס תכרטיס מסך. לחבר תמסך עם מתאם לכרטיס מסך? או לחבר לחיבור מסך בלוח האם? זה רק זמני אני קונה מסך עוד שבועיים.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש לי את כרטיס המסך הזה 3 שנים, והוא לא מאכזב אותי גם למשחקים החדשים שיוצאים, כי אני מוריד את רובם ל-medium ואפילו פחות (אני לא חסיד גדול של גרפיקה, יותר חסיד של ביצועים משחקיות ותנועה/פיזיקה). שמתי לב שבמשחק QuakeLive בזמן האחרון יש לי נפילות ב-FPS, שפוגעים ממש ביכול שלי לכוון (אם זה היה FPS נמוך קבוע היה עדיף, אבל זה 100 ואז נופל ל-60 100 ואז 60 (זה לא 60 עגול, זה ממאה עד שישים)). צריך קצת עזרה בזה, ואם מישהו מבין בקונפיגורציה של Quake (איך לגרום למשחק להוריד את הגרפיקה למקסימום ביצועים וכו'), אז עוד יותר טוב. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. קניתי מחשב חדש מTMS ונכנסתי לcan you run it דרך המחשב החדש כדי לראות כמה דברים.. ובכל הבדיקות קיבלתי את זה: [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Video Card[/td][/tr][/table][table][tr][td]Recommended: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 560 or ATI Radeon HD 6950)[/t][/td][/tr][/table][table][tr][td]You Have: AMD ATOMBIOS[/td][/tr][/table]tures: Minimum attributes of your Video Card[table][tr][td]Required[/t]You HavePixel Shader version4.0 (ATI 4.1)5.0Vertex Shader version4.0 (ATI 4.1)5.0Dedicated Video RAM512 MB0.0 B מה זה אומר ואיך אני יכל לתקן את זה? ב *נכנסתי למאפיינים - עיצוב - הגדרות מתקדמות ושם מופיע לי בסוג מתאם hd 7…

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  7. Started by AvlK,

משום מה gpu - z מראה שהכרטיסים רצים על 8x במקום 16x לא יודע אם זה משנה כל כך לכרטיסים שלי (אם הם בכלל מנצלים מעל 8x) אבל איפה מגדירים את זה אחרת , בביוס האזכור היחיד שהיה ל pci לא נראה לי כל כך קשור.. המפרט בצד ימין למי שתוהה מה החומרה תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם. המפרט: Q9550 עם OC ל 4GHZ . זיכרון 4G. לוח אם GB P45UDP3. כ.מסך 295. ספק כוח Enermax Pro82 625. רזולוציית מסך 1080*1920. אני שוקל להחליף כרטיס מסך שיריץ את Crysis 3 ללא בעיה, השאלה אם המחשב לא יהווה צוואר בקבוק. חשבתי על 660 TI למקרה שלא. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  9. שלום קניתי כרטיס מסך חדש HD6850 והמחשב מחובר גם למסך מחשב Full HD וגם לטלוויזיה Full HD וכשאני שם ברזולצית מסך 1920x1080 זה עושה לי קצוות שחורים למעלה למטה ובצדדים ואילו שאני שם על 1680x1050 זה מסתדר על כל המסך ניסיתי לשנות רזולוציה גם דרך ה catalyst conteol center ועדיין אותה הבעייה למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אני מסדר את זה שאני יוכל ליראות על כל המסך ברזולוציה הכי גבוהה דרך אגב בכרטיס הקודם שלי GTS450 לא הייתה את הבעייה הזאת תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. חברים מישהוא יכול לעזור לי עם השוואה בין הכרטיסים הנ"ל? תודה מראש לעוזרים..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Iv0ry,

אהלן, יש לי מחשב: HD4850 E8400 4GIG RAM MUSHKIN 460W רזולוציית מסך 1680X1050 אני מעוניין לשדרג כ.מסך מבלי להחליף ספק אני מעוניין במקס' גיימינג מינימום מחיר

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. http://www.overclock.net/t/1188376/hardwarecanucks-hd-7970-pci-e-3-0-vs-pci-e-2-0-comparison ...

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. היי, במקביל לחיפוש שלי באינטרנט אני אפרסם גם פה. בעבודה שלי אנחנו רוצים להריץ את התוכנה שאנחנו מפתחים על מחשב נייד. מדובר בתוכנה גרפית, אבל לא כזו שדורשת מהכרטיס "כוחות סוס" (כלומר ביצועים גבוהים) אלא שימוש בכלל מיני שיידרים ופונקציות תלת מימד. כרגע התחנות עבודה שאנחנו רצים איתן כוללות כרטיס Quadro (מכל מיני דגמים - 3800, 4000 וגם חלשים יותר כמו ה-600), ועכשיו בלפטופים אני רצת פחות מכיר. בפעם הקודמת שבדקנו, לפני 3-4 שנים, הכרטיסים המובנים לא כללו את ה"פונקציות" שהיינו צריכים בשביל התוכנה (שוב, שיידרים, 3D, תמיכה ב-Open GL). יכול להיות שהכרטיסים ה"חדשים" של אינטל (כלומר ה-Intel HD Graphics 4000) יספיקו עכשיו? את הנייד שאנחנו שוקלים כרגע, אפשר לקבל עם 3 סוגי כרטיסי …

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  14. Started by nec5e,

שלום לכולם. יש לי מחשב ישן עם כרטיס מסך 8800gt (שהייתי מאד מרוצה ממנו) ואני מחפש להחליפו בכרטיס חדש. המחשב שלי הוא ישן (מעבד E6600 מהראשונים שיצאו fsb 1066 , ספק thermaltake tr2 rx-550, , לוח אם asus chipset p965 4 גיגה זכרון). אני לא משחק הרבה משחקים בעיקר רואה סרטי HD (אבל משחק משחקים חדשים בד"כ) וגם אם אני משחק זה בד"כ ברזולוציה של 1360X768. אשמח לקבל המלצה על כרטיס מסך (רצוי של nvidia - יש לי ניסיון לא טוב עם ATI בכל מה שקשור לדרייברים) תקציב עד 900 ש"ח המון תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by CroCoDile,

בשל מותו בטרם עת של כרטיס המסך שלי (geforce 9800gt) עלי לקנות כרטיס חדש, או חדש יחסית, או אפילו ישן וטוב. ובכל זאת הוא צריך להיות: 1) לא יהיה יקר, אני מעוניין להציא לא יותר מ-350 ש"ח. 2) לא ליפול בביצועים מהכרטיס הישן (ואם אפשר שיעלה עליהם - מה טוב). 3) שיתאים למחשב שלי, שהוא כבר בן 4, ואם זה רלוונטי אז מותקן בו לוח אם gigabyte ga-ep43-ds3l. 4) עם יציאת hdmi. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  16. Started by Nightbeat,

כשאני משחק BF3 הטמפרטורה של הכרטיס עולה ל65-70, זה הגיוני? לא ביצעתי OC, זה עם הגדרות סטוק.. תודה.

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  17. הייתי רוצה לקבל הסבר איך לפי נתוני כרטיסי מסך אני יודע איזה כרטיס מסך יותר טוב ועדיף מהשני מבלי לבדוק באתרים של השוואות וכל זה. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. בעיה ראשונה : מדי פעם כשאני מדליק את המחשב ממצב כיבוי ( לא RESTART ) כשעולה המחשב הוא עולה עם רזולוציה נמוכה כאילו שלא הותקן כרטיס מסך ,כל האייקונים ענקיים וכו' . כשעושים RESTART זה פותר את הבעיה ועולה תקין. בעיה שנייה : במשחק Crysis 3 אני מצליח להגיע רק ל 30 - 40 פריימים בלבד למרות מערכת חזקה כביכול. בעיה שלישית : בהתקנת הדרייברים של NVIDEA העדכניים לאחר ההתקנה יש כמה דברים שהוא לא מתקין כגון PISIX או CUDA או NVIDEA UPDATE . מפרט המערכת : לוח - Gigabyte X58 UD7 מעבד - I7 EXTREAME 990X זיכרון - 24 GB כ. מסך - Gigabyte 690GTX דיסקים - SSD 256GB X 4 RAID 0 מסך - DELL 30 2560X1600 תודה. כמו כן אשמח לדעת על טכנאי שמתמחה במערכות HI END שהוא גם GAMER שאוהב ונושם את התקלות המ…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Eyal-Style,

שלום לכולם ומזל טוב לי ! אחרי הרבה זמן של משחק עם 4850 וחודש בתאילנד, החלטתי להתחדש בכרטיס מסך מתקדם וחזק . קראת הרבה והחלטתי לקנות את ה- 7950 HIS הרגיל, ואיתו באות השאלות . : נכנסתי לאתר של HISDIGITAL וראיתי שיש להם להציע דרייבר חדש (13.1) השאלה שלי היא אם להוריד אותו ולהתקין אותו או להוריד מהאתר של ATI את הדרייבר 13.1 או אולי אפילו 13.2B ?? הייתי שמח לקצת סדר. שאלה נוספת היא קיבלתי עם הכרטיס מסך דיסק שמכיל בתוכו את הדרייבר של הכרטיס מסך, יש צורך להתקין אותו? או שאפשר ישר להתקין את הדרייבר ש- ATI \ HIS DIGITAL מציעים ? תודה רבה ומקווה שלא אתאכזב מהכרטיס !

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אהלן , אני רוצה לשדרג לכרטיס Sapphire Radeon HD 7870( GHZ Edition יש לי נכון לעכשיו את הכרטיס הישן 4870 ... המפרט הישן שעומד לרשותי הוא : מעבדI5 לוח אם של ג'יגה בייט GA - P55 UD3R זיכרון של ג'י סקיל 4 ג'יגה 1600MHZ וספק של סיאסוניק 500 וואט המחשב יחסית ישן 3+ שנים , אני בוחר להחליף רק את הכרטיס כי השימושים שלי הם לרוב רק משחקים וגלישה , השאלה הראשונה קודם כל אם הכרטיס החדש יהיה תואם למפרט הישן? באתר שבדקתי נדמה לי שרשום שזה ממתאים רק רציתי לוודא . ודבר שני האם החומרה הישנה יחסית לא תפגע בכרטיס איכשהוא? , והאם יש צורך להחליף משהו נוסף כדי לראות ביצועים יותר גבוהים במשחקים האם יש צורך בכלל. תודה רבה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by danielhbos,

חברה צריך המלצה ה HD5870 הוא דגם ישן אבל הוא ממש חזק והוא עולה 500 שקל ה HD6850 הוא דגם חדש יותר אבל חלש יותר והוא עולה 400 שקל שימושים עיקריים סרטים full HD סרטים תלת מימד משחקים על מה אתם ממליצים תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  22. בבקשה צריך לדעת אם הכרטיס HD5870 יתאים למפרט שלי ספק כוח:CI POWER 450W של CWT (שיש לי ספק גדול אם הוא יספיק ובגלל זה צריך את עזרתכם) מעבד:E8500 לוח אם:MSI P45 neo כונן קשייח:500GB זיכרון ראם:4GB האם מבחינת הספק זה יספיק והאם הוא מתאים למפרט שלי ולא יווצר צוואר בקבוק תודה ענקית לעוזרים

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  23. בבקשה צריך לדעת אם הכרטיס HD6850 יתאים למפרט שלי ספק כוח:CI POWER 450W מעבד:E8500 לוח אם:MSI P45 neo כונן קשייח:500GB זיכרון ראם:4GB האם מבחינת הספק זה יספיק והאם הוא מתאים למפרט שלי ולא יווצר צוואר בקבוק תודה ענקית לעוזרים

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  24. Started by idanmal,

אני פשוט רוצה להבין משהו היות ולחבר יש את ה560 TI.. על מה ולמה ה560 TI עדיין נשאר במחיר כזה של בסביבות 1100-1200 שקל, כשיש את ה7870 XT שעולה עליו ונותן ביצועים שמשתווים אפילו ל660 TI? ה7870 XT עולה משהוא כמו 1130 שקל..תמחור הכרטיסים של NVIDIA שערוריתי משהו הייתי אומר הנה השוואה בין שני הכרטיסים: http://www.anandtech.com/bench/Product/547?vs=548 לא הצלחתי להבין אם ה7870 בהשוואה הוא גרסת ה-XT המומהרת

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם אני יודע שה HD5870 הוא כרטיס ישן אבל הוא אחד החזקים ואני יכול להביא אותו במחיר ממש טוב(500 שקל)ורציתי לדעת אם הוא יתאים למחשב שלי(והאם יווצר צוואר בקבוק או שהוא יתאים) כי המחשב שלי כבר דיי ישן ומצד שני אני יכול להביא HD6850 שהוא יותר חדיש אבל פחות חזק ב 100 שקל פחות (שזה אומר שהוא עולה 400 שקל) המפרט שלי הוא כזה מעבד E8500 4 GB ראם 500GB הארד דיסק לוח אם MSI NEO P45 ספק כוח כרגע יש לי 450W של IC POWER אבל בגלל שראיתי שהכרטיס HD5870 צריך לפחות 500W אני ייקח מחבר שלי את הספק 500W שלו שימושים עיקריים משחקים סרטי תלת מימד (כי המחשב מחובר לטלויזיה תלת מימד) סרטי FULL HD מה אתם אומרים איזה מהם יותר מתאים לי ועל איזה מהם אתם ממליצים והאם שווה להוסיף את ה 100 שקל כדיי…

• 5 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים