כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
שלום,לאחר ששמתי לי את ה6600GT הורשתי לאחי את הג'יפורס 4 שלי,עכשיו הג'יפורס 4 העלה משחקים יפה רציתי לעלות משחקים משנת 2000-2001 וזה לא נתן לי,הוא אמר לי שהכרטיס לא תומך ב3D או משהו,אבל אצלי הוא תמך והריץ משחקים לא מבין מה הבעיה שם אחד מהמשחקים שאני רוצה להתקין שם זה Carom3D הוא כותב לי את אותה בעיה גם במשחק השני עם ה3D. המפרט שלו זה Celeron 400Mhz 256MB RAM GeForce 4 התקנתי דרייברים לכרטיס מסך,אתם חושבים שזה בגלל המעבד? ראיתי בדרישות של Carom3D שכתוב שצריך מינימום 200MHZ או שאני טועה.. המחשב הזה זה למשחקים משנת 2000 ... מה אתם אומרים?יש סיכוי להפעיל ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש כרטיס מסך. מה דעתכם על הכרטיס Gigabyte NVIDIA GeForce 7600GS 256MB? האם הוא מספיק טוב למשחקים יחסית חדשים כמו need for speed, הארי פוטר החדש, ספיידרמן, סימס 2, GTA וכדומה. - האם יש הבדל גדול ומשמעותי בין כרטיס הנ"ל לבין הכרטיס X1950PRO שמצדיק את הפרש המחירים הגדול? אשמח שתענו בהקדם האפשרי. תודה.
-
- 17 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם. מתכוון לקנות כ"מ חדש בתקציב של עד 2000 ש"ח. המפרט מתאים והכל, מתעניין פה האם כדאי לקנות 970GTX ? או שלאחר ה"בעיות" שהתגלו בנצילות הזיכרון שלו, עדיף ללכת על ה R9 (ולחסוך כמה גרושים) ? אגב, כיום אני משתמש ב 470GTX והייתי מאוד מרוצה, האם שידרוג שכזה ייתן שינוי משמעותי בביצועים ? תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, המפרט שלי הוא- ספק- ss620w מעבד- q8300 כרטיס מסך (נוכחי)- hd5770 חשבתי לשדרג ל- gtx460 768MB שהוא מפיק ביצועים מעולים, ocer מצויין, וזול יחסית. השאלה אם הצ.ב ימנע ממני רכישה כזו או שהצ.ב לא נורא ואני עדיין יקבל ביצועיים טובים?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשעה טובה אני מחר אוסף את הכרטיס מסך שלי (GTX 580) מהדואר..! הבעיה היא שאין לי מחשב חדש. אותו אני מתכוון לרכוש בעוד מספר שבועות.. (אני יודע שקונים בד"כ הכל ביחד, אבל היה מבצע חד פעמי.. ;D ) אני רוצה כמובן לבדוק אם הכרטיס מסך שלי פועל והכל תקין. הבעיה היא שאני יכול לשים את הכרטיס רק על מערכת חלשה, עם ספק כוח של 500W. השאלה שלי היא מה יקרה אם אני אשים את הכרטיס מסך ואפעיל את המחשב, אבל אני לא אפעיל משחקים ותוכנות? כלומר, על מצב סרק? ואם המחשב יעבור את המתח, מה יקרה? האם הוא אוטומטית יוריד מתח לכרטיס מסך, הוא שהלוח אם ישרף הוא שמשהו ייהרס? תודה
-
- 17 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
http://www.megagames.com/news/html/hardware/radeonhd2900isnothd.shtml אני לא הבנתי מה זה אומר אבל שיהיה ותודה למתרגמים(רמז)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות מחשב חדש שבוע הבא, ואני מתלבט בין הריאדון8500 לבין הG4TI4200. עכשיו, להתלבטות שלי יש כמה הבטים: א. הFPS- הריאדון אמור להתחרות בG3. אני אקבל איתו ביצועים טובים??? ב. G4TI4200- הוא טוב? ראיתי בפלונטר הפרש של כ50 ש"ח בינו עם 128MB לבין R8500 עם 64MB. ג. אני מניח שאני אצטרך גם להחליף לוח אם- למישהו יש הצעות ללוח אם כמו הGigabyte GA-7VRXP?
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
במסך הוותיק שלי (מ97) יש כניסה סודית שמצאתי לפני יומיים פתחתי אותו כדי לשאוב אבק ומצאתי מין כניסה כמו של PS2 אחרי זה שמתי לב שזה בכלל לא סודי וזה ליד אחד החיבורים השאלה היא מה זה עושה
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שנים רבות בהן דבקתי בקונסולות, החלטתי לרכוש מחשב חדש, בתקציב מוגבל למדי. להלן המפרט: Ninja HD6850 1GB AMD Athlon II X4 750K 3.4Ghz (4.0Ghz Turbo) Crucial 4GB DDR3 כעת - ציפיתי לביצועים לא רעים בסך הכול במשחקי MMO בעיקר, כמו The Old Republic, Guild Wars 2, ו-Planetside 2. אני מודה שאני מעט מאוכזב ממה שאני מקבל ואני תוהה האם אלו אכן הביצועים המתאימים לכרטיס מסך ולמפרט בכלל, או שמא אולי יש איזו בעיה? אשמח לחוות דעתכם. הן בגילד וורז 2 והן בThe Old Republic, אני מקבל בממוצע Framerate של 40 על הגדרות גבוהות ברובן. ברגע שאני מגיע לעיר, אפילו אם אין בה כמעט שחקנים אחרים, אני צולל ל25. הקטע המוזר הוא שגם כשאני מנמיך להגדרות *הכי נמוכות*, הFPS כמעט לא משתפר, אול…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה לכרטיס גרפי. אני לא זקוק לביצועים הכי גבוהים. הוא צריך להיות מסוגל לתמוך במשחקים, גם חדשים, ברמה סבירה. אני לא מצפה ממנו להריץ משחקים בהגדרות הגבוהות ביותר. אני אשמח אם הוא יצליח להסתדר עם דברים שייצאו בשנתיים הקרובות, אפילו אם הוא יוגדר כדרישה מינימאלית להרצה... התקציב שלי נע בסביבות 500 ש"ח, וכבר הבנתי שזה לא ממש ריאלי... מצאתי את הכרטיס הזה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1483 הוא מתאים לדרישות שפרטתי? המחיר סביר? אתם מכירים משהו יותר טוב במחיר זהה פחות או יותר? תודה לכולם...
-
- 17 תגובות
- 851 צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים, עלה לאחרונה מדריך שהקיף את כל כרטיסי המסך הנוכחיים ונועד לעזור לאנשים מתחילים ומתקדמים כאחד. על מנת שהמדריך לא יעלם בים של ספאם, הוחלט להשאיר אותו נעול, וכל הערות/הארות/שאלות/בקשות בדיון הזה. אני אשתדל לעקוב אחרי הדיון ולשפר כל מה שאפשר. שימו לב שהמדריך לא סופי (כמו שגם היה כתוב במדריך עצמו), והוא כבר הספיק להתעדכן 3 פעמים מאז, וזה עדיין לא סופי. טוב, אני לא ארבה במילים, הבמה שלכם, אני אשמח לשמוע משוב.
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס החדש אבל נראה שהמחשב קצת מקרטע בעליה. אני חושש שמא הספק שלי חלש מידי מכדי להחזיק את הכרטיס הספק שלי הוא hec win 550ub כשהפעלתי את המחשב עם הכרטיס החדש הוא נתקע על המסך של הלוגו לוח אם ונראה שהוא עושה כמה ריסטרטים (נשאר על אותו המסך אבל מצפצף כל כמה דקות כאילו עשיתי ריסט) עד שלבסוף הוא הצליח לעלות. וזה ככה כל בוט יכול ליהיות שהספק שלי פשוט חלש מידי? למרות שבתאוריה הוא אמור להספיק
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות את הדבר הבא ותגידו לי אם הוא אפשרי ואם כן אז איך עושים... אני רוצה לעשות קלונינג כאילו שיראו את המחשב גם בטלוויזיה וגם במסך הרגיל (אפשרי) אבל שבמסך הרגיל יראו משהו אחד ובמסך השני משהו אחר (כאילו 2 מחשבים) ושלא יפריע אחד לשני למשל: במסך הרגיל לגלוש באינטרנט ובטלוויזיה לראות סרט כאילו לחלק את התצוגה ל-2 או משהו כזה... אמרו לי שיש את האפשרות בדרייברים של MSI (יש לי GeForce 2 MX 32 Mb 400 של MSI) אבל אי אפשר להוריד דרייברים מהאתר שלהם (אתר דפוק)... האם זה נכון בכלל ??? מה לעשות ? תודה !!
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
GTX 480 אם 95 מעלות בזמן משחק? הכרטיס יכול להגיע לפי היצרן עד 105 מעלות . זה נורמאלי אם יש לי בזמן משחק 95 ובמנוחה 75?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למחשב חדש המבוסס על C2D E 6300 והמיועד למשחקים לא כבדים במיוחד יש 2 אפשרויות לכרטיסי מסך בתקציב של עד 600 ש"ח 1. 7600GS 2. פאליט X800GTO מה כדאי? בתודה לתשובה זריזה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במיוחד למשחקי מחשב אני רוצה שיעבוד לי טוב לעוד שנה-שנתיים http://www.isracomp.com/define.asp?idd=2092 כדאי?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לחבר שלי SLI 8800 GTS 512 רציתי לשאול אם כרטיס 1 של GTX 260 חזק יותר מהSLI של 8800 ? איזה כרטיס חזק יותר מהSLI קיים עד 1500 שקל ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בכרטיס מסך טוב ב400-500 שקל קיים דבר כזה ;D
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו כרגע כסף לקנות מחשב עם 280X אבל הוא מתעקש על 290X או 780TI כי יש לו כרגע מחשב מאוד ישן אז הוא רוצה ביצועים מעולים.. מה לומר לו? לתת לו לחסוך עוד חודש ושהוא יקח 290X? או שה-280X יספק אותו מצוין? איך להסביר?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בזמנו (לפני חודשיים) קניתי את הכרטיס הזה מחברת MSI.. והציעו לי עליו מחיר טוב.. 1700 ש"ח.. ה-Ultra היה יקר מאוד.. ןה- 7800GT/GTX.. בכלל.. רציתי כרטיס שיחזיק לי מעמד בכל המשחקים החדשים שיצאו ושיצאו לפחות שנה שנתיים מזמן הקנייה.. והמחיר שנתנו לי היה מחיר טוב למדי.. ורציתי רק Nvidia מאחר והלוח אם שלי היה מבוסס nforce4 ultra... כמובן שלא ידעתי על ה-GSים למיניהם שיצאו (במיוחד ה-7800GS) המתוכנן.. ועל ההכרזה של Nvidia שכרטיסי 6800GT ו- 6800Ultra לא יהיו מיוצרים יותר. האם זו באמת הייתה בחירה טובה?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28620&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE אני משחק עם מסך 19 חשבתי ללכת על 9600GT של PALIT מה הכי כדאי מחיר ביצועים
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , חשוב לציין שלי לי מחשב קטן מימדים יחסית כמו סלוני כזה . נתוני מחשב : Intel I3 4gb ram windows 7 64bit לוח אם : DH67BL ציפסט : Intel H67 מסריקה מcrucial זה התושבת שיש לי לכרטיס מסך : video card Graphics card: PCI Express x16 External connector: 15-hole connector איך אני יודע עם סריקה עם תוכנה בלי לפתוח את המארז כמה כוח יש לספק כוח שלי ? כי יש כרטיסי כמו זה : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13628 - Gigabyte Nvidia GeForce GT740 2GB DDR5 דורש מינימום ספק כוח 400W השאלה אם זה ספק כוח כללי שאמור להיות במחשב גם לכרטיס מסך ולשאר מערכת או מתכוונים ספק כוח 400W רק …
-
- 17 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
התקלקל לי הכרטיס מסך!! קניתי מחשבר שלי אחד חדש!! ועכשיו התחילו הבעיות!! AGP 2 4 DDR SDRAM כל אלה משגעים אותי!!! אז אילו הדברים שמצאתי להם תשובה: AGP - לא משנה מה אני לוקח.. אם הלוח אם מתאים ל 4 ואי קונה 8 אז זה יעבוד כ 4. עכשיו הבעיה שלי היא אם איזה זיכרון אני צריך לקנות DDR או SDRAM הלכתי לחנות איפה שקניתי והם אמרו לי שאם הלוח אם שלי תומך ב RDRAM אז צריך RDRAM. הלכתי וחיפשתי שעות ולא מצאתי כרטיס מסך כזה בכלל עם זיכרון RDRAM!!!!!!!!! אז מה לעזזל אני צריך לשים?! זה הלוח אם שלי D850GB http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/d850gb/ זה דיי דחוף כי אני יכול להשיג את הכרטיס בזול ואם זה ככה ימשיך אז תיהיה בעיה!! ואני יצתרך להוסיך עוד איזה 75 שקל בשביל הכרטיס הזה!!…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שפרה צבר (סתם) מה הכרטיס המומלץ בשבילי, כרגע יש לי 7800GT אני חושב לשדרג אותו בסביבות 1000 שקל אפשרי בהחלט יותר אם זה ממש כדאי תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-