כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
מבחינת ביצועים איזה גרסא תהיה טובה יותר, Asus GTX 660 DC2 או Gigabyte GTX660 OC
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר על מחשב נייד ועל כרטיס מסך מובנה מובנה - HD 4000 כרטיס מסך חיצוני - 7670M קחו לדוגמא את המשחק GTA IV יש לו BENCHMARK שמותקן בתוך המשחק, לאחר הרצה של הבנצ'מארק אני מקבל תוצאות של FPS מינימאלי מקסימאלי וממוצע אך הכרטיס מסך שנבדק הוא ה- HD 4000 . הבעיה כמובן היא ביצועים וזיהוי תקין של כרטיס מסך . הדריבר של ATI עובד בוודאות כמו שצריך ( לאחר עידכון של הדרביר לכרטיס מסך לגירסא שסמסונג הוציאו FPS עלה בצורה דרסטית במשחק COD 4 (מדובר על עשרות FPS ) המחשב מחובר דרך AC הספק של המחשב מוגדר על ביצועים מקסימליים וכן הגדרות מתקדמות מכוונות על ביצועים גבוהים תמיד . בדרייבר של ATI גם כן הגדרות על MAXIMUM PERFORMANCE .
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שאלה קצרה ופשוטה האם הכרטיס מרעיש? ואיך הקירור שלו? תןדה ;D
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אז כך קיבלתי מאח שלי את הכרטיס שלו הישן 9600 GT OC של INNO 3D ורצתי לדע מה הם המגבלות של הרולוציה שלו כש ניסתי לעלות אותו לרולוציה גבוה כמו 1920-1080 המסך נכבה ונדלק יענו מסך שחור ןחוזר עד שהורדתי אותו ל 1600-900 ופה בנתים לא קורה כלום האם זה נורמלי או שהכרטיס נדפק
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כמוש הכותרת אומרת, השאלה היא האם אפשר להריץ תכני HD על כ.מ. כמו 9250? והאם ה-1300P או 1600P לא עדיפים עליו?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם....אשמח לקבל את דעתכם... המפרט שלי: הלוח אם : P4S533-MX מעבד : Pentium 4 CPU 2.66GHz רק 512KB Cache. זיכרון : 1G . ספק כח: 400W. כרטיס מסך : 9600TX אני מפעיל את המשחק והוא אומר לי הכרטיס אינו תומך בSHADER 3.0 . סביר להניח שצריך להחליף כרטיס מסך... השאלה איזה ? אשמח לקבל את דעתכם תודה רבה שלומי
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקבל עזרה מכם בנוגע לתקלה שאירעה לי אחרי שהתקנתי כרטיס מסך חדש RADEON HD4850 על לוח של גיגה בייט אני ביצעתי התקנה חלקה כולל דרייברים וחיבור של הכרטיס לספק כמו כן ביטלתי (כך לפחות נראה לי את הכרטיס מסך המובנה בביוס יש לי AWARD BIOS) בנתיים אני רואה עדיין דרך הכרטיס מסך המובנה וכשחיברתי אותו לכרטיס של SAPPHIRE קיבלתי מסך שחור בצג שזאת אומרת שהוא מכובה בנוסף לכך לאחר התקנה ראשונית של הדרייברים ואחרי הפעלה של המחשב קיבלתי הודעה: The catalyst control center is not supported by driver version of your enabled graphics adapter/ please update your ati grapichs driver, or enable your ati adapter using displays manager/ חשוב לי לציין שההתקנה הראשונית נעשתה מהדיסק המק…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי אני חייב לברר משהו. אני הולך לקנות עכשיו את הכרטיס 8800GTS 640MB .. ואני רואה באותו מחיר את הכרטיס 2900XT של ATI .. אני יודע שכל העולם אומר שהATI זה כשלון עם הליבה שלו וה-8800 לוקח אותו. אבל אז אני מוצא את זה: http://forums.slizone.com/index.php?showtopic=3660 ואומר לעצמי, מה לעזאזל? האם שווה לי באמת לקנות את ה ATI מאשר את ה-8800 במקרה הזה בטווח המחירים של 2100~2200 שקל? ושימו לב לתגובה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=272227.msg2401729#msg2401729 עוד משהו שמצאתי זה: http://www.vtr-hardware.com/media/images/news/1/9666.gif וגם את זה: http://www.extremetech.com/article2/0,1697,2128871,00.asp
-
- 73 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
התחדשתי ב-8800GTS 640MB, הורדתי את הדרייבר העדכני ביותר של nvidia ונכנסתי ללוח הבקרה. אני אומר לכם קיבלתי הלם קרב. מה זה הדבר המזעזע הזה? איך אני חוזר ללוח הבקרה הישן, היפה והמלוטש?
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין הכרטיס מסך GTX 280 לבין HD 4890, מפרט המחשב הוא: עכשיו אני רוצה שתגידו לי בבקשה איזה כרטיס מסך יתן לי ביצועים טובים יותר ואיזה כרטיס מסך יריץ משחקים על הכי גבוה, GTX 280 או HD 4890?
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס עם אפשרות חיבור של 2 מסכים, ניתן לעשות שאחד יציג את המחשב והשני יציג רק טלוויזיה בו זמנית ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני צריך מסך 17 אינץ' שיעבוד טוב במשחקים. הוא לא צריך להיות LCD. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח,אם אפשר תרשמו לי גם איפה אפשר להשיג אותו תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני שוקל רכישת מסך שטוח TFT כשאחד השימושים הוא בסימולטור FS2004. שמעתי דעות שמסכים אלה לא טובים למשחקים. אם מסתכלים במפרט, רואים שלמסך איכותי, למשל של LG , זמן תגובה של 25 מילישניות שזה אומר 40 הרץ שזה יותר מהנדרש לתמונה חלקה בסימולטור. אבקש לשמוע דעות והמלצות בנושא. שימו לב שאני מדבר על קצב עידכון ולא תדירות שהיא 75 הרץ אצל כולם. תודה... רמי
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו יכול להפנות אותי או לחוות דעתו לגבי שאלה שמטרידה אותי מזה מספר ימים: איזה כרטיס חזק יותר - ה-FX5200 או ה-TI200 מסידרת הג'יפורס 3 הוותיקה? חיפשתי השוואות באינטרנט אבל לא מצאתי, ואשמח לקבל תגובות. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום המפרט מחשב שלי נכון לעכשיו הוא: מעבד: Intel® Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz זיכרונות: 2XKINGSTON 2GB DDR2 800MHz כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 Series לוח אם: gigabyte ga-ep43-ds3l ואני יכול לקבל כמעט בחינם את הכרטיס מסך gtx560 ti ורציתי לשאול האם הוא יפעל על המערכת שלי? האם יווצר צוואר בקבוק משמעותי? תודה מראש לעונים.
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי, לא משהו רציני... אני לא ממש משחק במשחקים רציניים או משהו כזה, אלא משהו פשוט... לוח אם: Asus P5GL-MX (3 PCI, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) מעבד: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) זיכרון: 1015 MB (PC3200 DDR SDRAM) תקציב עד 350 ש"ח... משהו כזה תודה לעוזרים[:
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
לכאורה כרטיסים עם ביצועים דומים. הדרגה הבאה בQuadro ה-Fx1400 משפר פה ושם ביצועים עד שליש - אבל עולה פי 2. http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=3321&page=3 מה ההבדל הדק בין ה-560 (שלא מופיע כאן) ל-540? האם יש כרטיס תלת אחר ששוה לשקול גם אותו?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בכרטיס הבא בחנות של פנדה : GeForce FX 5900LE. - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5537 הבעיה היא שאני לא מוצא שום מידע רשמי על דגם ה-LE. באתר של פנדה כתוב שזה כמו ה-XT רק עם ליבה המהירה ב-50 מגה הרץ. אפילו באתר של NVIDIA אין שום איזכור לדגם הספציפי הזה. תהיתי אם מישהו שמע על דגם זה/ראה עליו ביקורת או מידע רשמי כלשהו ואני אודה לכל מי שיעזור לי במציאת מידע שכזה.
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי 2 מצלמות וידאו אחת שלי TRV 140 שאין לי בעיה להקליט ממנה דרך הFIREWIRE הכל תקין מצלמה נוספת של חבר שלי DCR TR19 (נדמה לי שזה הדגם) (הפורמט שלה הוא NTSC) ברגע שאני מפעיל את המצלמה ובא להקליט לא משנה באיזה תוכנה פרמייר וידאו סטודיו MOVIE MAKER של WINDOWS מנסה להקליט ואחרי שניה רושם לי שאי אפשר ליצור את הקובץ שהוא פגוע וימחק למישהו יש הצעה כיצד לפתור את הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
-
בהמשך למהלך של ATI בהוצאת הX800GT נווידיה תוציא ככל הנראה בנוסף את ה6800XT(האם זה מהלך של הפוך על הפוך GT-XT?) אשר יתבסס על הסדרת ה6800 אך יהיו לו 8 צינורות ונווידיה מתכננת להשיק אותו במחיר הנמוך משל הX800GT ברק 5$ נווידיה תוציא בנוסף עוד כרטיס אשר יהיה בפלח שוק של הX550 הוא יקרא 6500 וכנראה יובסס על ליבת הNV44TC מקור: www.vr-zone.com
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום רב! יש ברשותי כרגע כרטיס מסך של ATI radeon8500 לא LE.. מתי לדעתם יהיה כדאי לי להחליף אותו לכרטיס מתקדם יותר? ואם זה בקרוב אז לאיזה כרטיס? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
קראתי איפשהו שVISTA בעקרון פועל רק עם DX10 אבל הוא יאפשר תמיכה תוכנתית שתעשה אמולציה ל DX9 ואז כרטיסים יפעלו עליה , כמובן בביצועים נמוכים יותר... פיכס! מישהו יכול לאמת את זה?
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3136204,00.htm די ! הגיע הזמן לומר את האמת ... תפסיקו למכור אשליות למשתמשים פשוטים. כל אחד אם LCD מנסה לשכנע את עצמו שה LCD היקר שלו שווה יותר מ CRT זול. הדיון הזה זאת דוגמא מצויינת להטעייה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=135314.0 אתם רוצים LCD ? בבקשה .... אבל תדאו בדיוק מה האיכות שאתם מקבלים! CRT בינתיים המלך . נקודה .
-
- 48 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני פחות משנה קניתי כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8600 GTS 512 MB הייתי בטוח שהכרטיס יאכל בלי מלח כל משחק, אבל או שטעיתי או שמשהו לא עובד כשורה. במשחק COD4, עם גרפיקה מקסימלית, אני מקבל 30-50 FPS, כאשר ה-FPS המומלץ הוא 125. קיבלתי המלצות להוריד AA, SHADOWS, טקסטורות וכו', להוריד רזולוציה ל-1024X768, וכל אלה אכן העלו את ה-FPS ל-125 כחצי מהזמן. אבל זה מבאס, משום שאני רוצה לשחק בגרפיקה הטובה ביותר. 2 שאלות: 1. האם ה-FPS המתואר הגיוני לכרטיס ולמפרט שלי, או שאולי משהו פשוט לא עובד נכון? 2. על איזה כרטיס טוב הייתם ממליצים, בתקציב של +1000 ש"ח? מפרט המחשב שלי: לוח אם intel DP965LT Q6600 quad core 2400 MHz 2GB DDR2 NVIDIA GeForce 8600 GTS 512 MB ספק 450W תודה מראש לעונים…
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-