כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני מחבר את מסך הטלויזיה כמסך נוסף הרזולוציה של המסך (של המחשב) משתנה וחותכת את הפנל התחתון כשאני ניכנס לדרייבר אפשר לשנות את זה דרך my VGA Displays - image adjustments אבל כל פעם התצוגה נחתכת שוב. עוד שאלה באותו נושא, אני רוצה לשנות את הסדר את התצוגה של המסכים, (במצב של חיבור בטלויזיה כמסך ממשיך) כלומר, שאוכל להעביר חלונות דרך הצד השמאלי של המסך מחשב ולא הימני. תודה למגיבים ולעוזרים יוני.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש את הספייר הרגיל שעולה 760 ש"ח ואת הדגם שלהם עם שני מאווררים (Dual-X) שעולה 790 ש"ח. אשמח לדעת מהם עדיף מבחינת רעש וביצועים, והאם יש 7790 של חברה אחרת שכדאי לשקול? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-graphiccard&keyword=7790&orderby=price תודה!
-
- 39 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה הכרטיס הכי חזק שאני יכול להשיג ב1200 ש"ח? יש לי עדיפות לATI אבל לא חובה.. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
חברים היום נכנסתי למייל שלי וגיליתי את המייל הבא מ-AMD... לא הבנתי??? קיבלתי עוד פעם חבילת משחקים מ-AMD? אל תנסו את הקודים, שיניתי אותם העתקתי רק חלק מההודעה.. Special Announcement - AMD Gaming Evolved Never Settle Reloaded Far Cry® 3 Blood Dragon is now available in the Never Settle Reloaded promotion! There’s even more good news for those of you that have already redeemed a code: we’re giving you a FREE COPY of Far Cry® 3 Blood Dragon in the email below to say thank you for supporting AMD Radeon™ Graphics! Codes for Far Cry® 3 Blood Dragon will be sent out starting the first week of May after the game is released. See www.amd.com/neversettlereloadedoffer for …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרטיס המסך הנוכחי הפסיק לעבוד (המחשב לא מצליח להדלק איתו). מחפש כרטיס שישמש בעיקר לעבודה רגילה, windows, office, הרצת סרטי full hd, יכולת תמיכה בשני מסכים עם full hd, משחקי flash. המחשב הוא e8400 c2d, ספק 350W seasonic כמו שכתבתי בכותרת - מחיר מינימלי. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי ערב טוב , אני צריך את עזרתכם . אני חושב כבר הרבה זמן שיש לי בעיה בכרטיס מסך - הציונים מראים ציונים נמוכים , הכל מאוד איטי , ושלא לדבר על תוכנות מורכבות אני מתעסק בעיצוב ואני אוהב שהמחשב יכול להיות מספיק חזק כדי להחזיק . אני מצרף - העתק של מפרט כפי שנקנה לפני מספר שנים - אני לא רוצה לשקיע יותר מידי אני רק הוסיף ששדרגתי כבר את הזיכרון ל4 לפני שנתיים בקיצור אני אשמח לעזרתכם - לקבל שם של כרטיס מסך - עד 300 +- ש"ח שיהיה לי הכי מתאים תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הזמנתי מסך ברזולוציה 2560x1440 ואני מוכרח לשדרגאת הכרטיס מסך שלי (HD 5570) כדי שאני לשחק איתו במשחקים. אני משחק בעיקר במשחקי RPG ו-MMORPG שלרוב אין להם את הגרפיקה הכי מתקדמת לתקופה, אבל שיחקתי גם ב-skyrim כשיצא. אני אחבר עוד מסך ישן של 1920x1080 בנוסף לחדש אבל אני לא מתכוון לשחק איתו. אולי כדאי לי לחכות לסדרה השביעית של nVidia שלפי שמועות תושק חודש הבא? איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות?
-
- 23 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום רב, היה לי עד לא מזמן GTX 260 שנשרף ואני מחפש כרטיס מסך חדש. אני צריך משהו לשוק הביניים שגם מסוגל להריץ משחקים, תקציב 300 ש"ח. לוח האם הוא Gigabyte EP43-UD3L
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב די ישן לפי המפרט הבא: לוח אם gigabyte GA-K8N Pro-SLI: זיכרון:4GB. מערכת הפעלה: windows 7 64 bit מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ כרטיס מסך (עד לא מזמן): Zorac GeForce 9800 gtx+ ספק כוח: antec HCG 900W "מסך": טלוויזה של פנסוניק 37 אינטש חיבור HDMI לטלוויזה עם כבל לממיר לDVI לכרטיס המסך. למרות שהמחשב די ישן אני מצליח לשחק איתו לא רע, אולי לא באיכות הכי גבוהה אבל סחב לי באופן סביר משחקים. לצערי אחרי הפסקת חשמל המחשב הפסיק לעבוד, חשבתי (בטעות...) שזה הספק אז קניתי את הספק הנ"ל היום (לפני זה היה לי Tough power 600w thermaltake) אבל אחרי שפירקתי את הישן והרכבתי את החדש המחשב עדיין לא נלדק. הפעם הייתי פחות שחצן ועשיתי בדיקות יותר לעומק, ח…
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, האם אפשר להשתמש במאיץ הגרפי של intel שקיים בsandy/ivy bridge בנוסף לכרטיס החיצוני? כלומר, יש לי כרטיס מסך של saphire, עם ליבה של Radeon HD 5450 (1GB) ואני שוקל לקנות מחשב חדש עם i7/i5 אז אני אאלץ לבחור אם להשתמש בחיצוני או בפנימי? או שהם משתלבים? ואם צריך לבחור מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
כרגע אני עם 6870 עם חיבור של 6 פינים 2x. מבחינת צריכה, אני מבין שה7870 אמור לצרוך אפילו פחות מה6870 (תקנו אם אני טועה). תודה
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אחרי שנה וחצי שאני נאלץ לסבול את RADEON 5450 הארור, הגיע הכסף, והחלטתי שאני מעוניין לשדרג את חווית המשחק במחשב שלי (ספק מתח ישודרג בהתאם). הבעיות המרכזיות הן במחשב: מדובר במחשב עם מעבד I3-2100 (שיכול להיווצר לי איתו צוואר בקבוק ואני לא יודע עד כמה יהיו ההפסדים). ולוח אם של אינטל מסוג H61WW, התומך ב-PCI-EXPRESS 2.0 בלבד. רציתי לשאול איזה כרטיס מסך אוכל להתקין עליו שיפעיל כל משחק בהגדרות גבוהות מאוד עם איבוד מינימלי של ביצועים?\ עשיתי בדיקה קטנה וגיליתי שלתקן PCI-EXPRESS 2.0 הכי טוב זה GTX 560 TI של GEFORCE, שעולה בערך בין 1200-1300 אולם הוא קצת ישן, מה גם שעכשיו יותר ויותר משחקים דורשים בסביבות 2GB זכרון על הכרטיס. עם בדיקה קצת יותר מעמיקה גיליתי את RADEO…
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בטוח שכולם ראו את הדיון הקודם שלי לגבי החלפת הכרטיסים ומה שקרה לי. אז ככה העמיד לי 2 אפשריות. 1. להחזיר את ה6950 ולחכות חודש שיגיע כרטיס של 6850 חדש. א.מי יחכה חודש... ב.ואז יהיה לי 2 6850 כמו שהיה לי. 2.להחזיר את 2 הכרטיסים לקבל זיכוי מלא ולשדרג. א.הוצאה כספית. ב.חושב ולא חושב שהכרטיסים עשו את שלהם?. ג.לשדרג לכרטיס חזק יותר. ד.מבחינת החנות הוא אמר לי אני נותן לך שירות של קינג כמה שהבן אדם אומר כאילו כמה שהחנות קונה אותו אני משלם ללא רווח מצד החנות. אז עשיתי חושבים ואמרתי שעדיף לשדרג. ואני שואל אותכם מה אתם ההיתם עושים? עכשיו ככה השוואתי את ה680 לקרוס פייר של 6850 והתצאות לא משוגעות כמו שאתם יכולים ליראות . http://www.game-debate.com/gpu/inde…
-
- 74 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מומלץ מאד לקרוא את האמור בלינק הבא: http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/Frame-Rating-AMD-Improves-CrossFire-Prototype-Driver בעקבות חשיפת הבעייתיות במערכת ה- crossfire של AMD, עוד מלפני שנה וחצי וביתר שאת מלפני חודשיים באתר pcper, בעייתיות שלמעשה רינדרה את פתרון ה- crossfire כבלתי רלוונטי לחלוטין, AMD נכנסה חזק לעניין והחל מפברואר האחרון עומלת על כתיבת דרייבר חדש ומתוקן, כזה אשר ייתן מענה מקביל למענה שיצרה Nvidia כבר לפני כמה שנים במנגנון ה- SLI שלה. המענה מתוכנן לצאת בגרסאת הדרייבר שתושק סביבות יולי השנה. לכבוד השקת ה- HD7990 ובשל ההכרך למעשה של AMD לתת ל- HD7990 איזשהו תוקף רלוונטי, קרי להראות שיש לו עתיד פונקציונאלי וכי מערכת ה- CF המובנת בו עובדת, AMD …
-
- 28 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן חברה מה עניינים ברצוני לרכוש כרטיס מסך חדש עד 1000 ש"ח שיריץ לי סרטי HD בצורה טובה משחקים בצורה סבבה אני לא גיימר אבל מידי פעם משחק במשחקים חדשים ושבאופן כללי יהיה טוב ובנוסף לכך שיהיה לו חיבור HDMI ואני יוכל לחבר את המחשב לטלויזיה אז ככה המפרט שלי הוא כזה: מעבד: Q6600 intel לוח אם: Gigabyte P35-ds3l זיכרון : 2G OCZ ספק כוח : corsair VX450W (הוא מעולה הוא יחזיק) דיסק קשיח : WD 500GB AAKS והכרטיס מסך שעובר לאחי ומתחלף הוא הHD4850 של ATI כמו שאמרתי לא גיימר יותר מידי משחק מידי פעם במשחקים חדשים ובעדיפות שירוץ חלק ורואה תכני HD מידי פעם בסה"כ מהHD4850 הישן הייתי מרוצה אז לפי זה אפשר להבין שהציפיות שלי לא בשמיים. ד"א אני גר בת"א אז אם אפשר המלצה לחנות אמינה…
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש עם sapphire 7770(גרסא רגילה). הכל פועל ללא תקלות נראות לעין, אבל ההתנהגות שלו מוזרה: בAIDA64 מופיע שמהירות השעון של המעבד שלו עומדת על 300 וה"אוריגינל"(?) על 1000. אני מבין את משמעות הסטייה בין הנתונים כאשר מדובר בזכרון(300*4 במקרה של הכרטיס הזה) , אבל לא ברורה לי המשמעות של זה לגבי GPU. האם זה נורמלי? דבר שני, כאשר אני משחק(company of heroes על דיטייל גבוה) הטמפרטורה ומהירות המאוורר לא משתנים בכלל. הטמ' תמיד בסביבות 25 מעלות, שזה כמובן קר מאד, ומהירות המאוורר עומדת על 30 אחוז מיכולתו(כך לפי התוכנה). לא יכול להביע הערכה אובייקטיבית לגבי הביצועים כי המחשב הקודם שלי היה ענתיקה יוצאת דופן שבקושי הריצה את המחשב הזה. מאד מוזר כל העסק הזה, מישהו יכול להסב…
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
התקציב עד 1200 ש''ח, איזה כרטיס הכי משתלם בתקציב הזה המפרט בחתימה, תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי שדרג לאחרונה את כרטיס המסך שלו, והוא נתן לי את ה-6950 הישן (Windforce של Gigabyte - זה עם ה-3 מאווררים). בהתחלה שמחתי למדי, ואז חיברתי את הכרטיס והבנתי למה הוא נתן לי אותו - בעוד שחלק מחיישני הטמפ' שלו (Sensor #1 ו-#3 ב-GPU-Z, כאשר Sensor 1 הוא הטמפרטורה שמוצגת כ-GPU Temp גם ע"י GPU-Z וגם ע"י CCC) מראים על טמפרטורות סבירות בטווח ה-70-80 מעלות, חיישן #2 מציג טמפרטורה הזויה לחלוטין של 135 מעלות. אמנם הקירור במארז שלי על הפנים, אבל את הבדיקה הזו עשיתי עם מארז פתוח כשמאוורר עומד של 15 אינץ' מוצמד אליו במהירות מירבית. גיגלתי קצת וגיליתי שהחיישן הזה אמור להיות Memory-IO שנמצא, כמו שאר החיישנים, על שבב ה-GPU; נראה לי לא הגיוני שיש הפרש של 50 מעלות בין חיישנים שנמצאים על …
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
אהלן , יש לי שאלה לפני שאני משלם מחיר מלא על הכ. מסך רציתי לוודא את התאימות שלו למפרט . כבר שאלתי בעבר ואמרו לי שזה תואם רק רוצה להיות בטוח. יש לי מעבד I5 750 לוח אם של ג'יגה בייט P55 UDR3 4ג'יגה זיכרון של 1600 MHZ ואני מוסיף עוד 4 ג'יגה הכרטיס הנוכחי שלי הוא Sapphire Radeon HD 2870 512 MB אני משדרג ל Sapphire Radeon hd 7870 GHZ EDITION 2G הספק כוח שלי הוא של סאסוניק 500 וואט תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את כרטיס המסך SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 ואת ספק הכוח SEASONIC S12II-620Bronze. השאלה האם ספק הכוח תומך בכרטיס המסך הזה? לפני האתר של כרטיס המסך, הכרטיס זקוק ל - 2X75 Watt 6-pin PCI Express power connector. (http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1160&pid=1654&psn=&lid=1&leg=0#) עפ"י ה-DATASHEET של הספק, לא ברור לי האם הקונקטורים של ה-6PIN אכן יכולים לספק 75Watt (http://www.seasonic.com/pdf/datasheet/NEW/Retail/S12II%20Bronze.pdf) למישהו יש ניסיון עם הספק והכרטיס המסך הזה? הם תואמים או שאני צפוי לבעיות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הכרטיס מסך שלי 8800 GTS ככל הנראה נדפק. המחשב מקבל blue screen בעת סרטים/משחקים שבו כתוב שהכרטיס הגרפי איבד קשר, ויש גם כל מיני פסים מוזרים על המסך בלי שום קשר. אני רוצה להחליף אותו בכרטיס מסך חדש. אני לא צריך את הדבר הכי חדיש בשוק. ראיתי את: Sapphire 7750 1GB GDDR5 HDMI DVI DP תהיתי אם תהיה בעיה מבחינת חיבורים להכניס אותו, ואם הספק כוח 400W שלי אמור להספיק (של חברת enermax) אם לא אשמח להצעות לכרטיסי מסך אקוויולנטים ל 8800 GTS, או קצת יותר טובים שכן יתאימו. תודה
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
התחלתי לחסוך כסף ל - Nvidia GTX 790.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-