עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני שוקל לשדרג את המחשב שלי ע"מ להתחיל לשחק בסימולטורי נהיגה כמו GTR2, LFS ואולי גם משחקים אחרים (XCOM). משחקים מודרניים ממש לא איכפת לי שלא ירוצו ב- high אבל בסימולטורים חשוב לי שאני אוכל לשחק ב 1920x1080 מלא עם אפקטים סבירים וללא האטה עם הרבה רכבים. כפי שאני מבין רוב הסימולטורים הריאליסטיים בסגנון LFS, rFactor וכו' לא דורשים מפלצת גיימינג, תקנו אותי אם אני טועה. מכיוון שזה מחשב ישן אני לא מעוניין להוציא הרבה כסף אלא את המינימום הנדרש. המפרט שלי כרגע: לוח m2a-vm athlon 64 x2 4200 ספק 400W גנרי (ezcool) 4GB RAM אופציה א' היא לקנות כרטיס מסך זול (נניח בסביבות 300 ש"ח) שיעשה את העבודה, אני נוטה יותר לכיוון AMD/ATI, זה מה שראיתי עד כה: HD 6570 1GB DDR3 ב ~ 270 HD 6670 ddr3 …

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by roeesnir,

שלום. לאחר פרמוט המחשב והתקנה נקייה של WIN7 64Bit. התקנתי דרייברים של לוח האם. הורדתי מהאתר של Nvidia דרייבר עדכני לGTX560. התקנתי אותו והכל היה בסדר, אחרי עדכונים של מערכת ההפעלה, המחשב עושה Starting Windows ונכנס למסך שחור. אין תצוגה. המחשב עולה ב-SM ורק כשאני מסיר את הדרייבר של כרטיס המסך, המחשב מוכן לעלות. ניסיתי להתקין שוב, ושוב הוא נכנס למסך שחור. מה הפיתרון לזה?

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  3. אהלן, לא היתה לי את התקלה הזאת בעבר אף פעם, אבל כשאני יושב על המחשב, ופתאום המסך נקפא לשניה לשחור ומודיע לי את הדבר הבא : וממשיך לפעול בצורה רגילה , וככה הלוך וחזור כשאני מזיז את עכבר סתם ככה מפעולה לפעולה, הפעולות הראשונות שביצעתי הן : עידכנתי לדרייברים הכי חדשים של NVIDIA עידכנתי עידכונים אחרונים של Windows Update אני מחזיק ב GTX 670 של ASUS מישהו נתקל בדבר הזה ? או יודע איך לפתור את זה ?

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  4. היי, אז ככה. עד היום היה לי מסך 19' - 4:3 עם כרטיס מסך AMD Radeon HD 6750 512MB. השאלה היא האם זה עדיין טוב כי שידרגתי את המסך למסך 23' 16:9 של DELL U2312HM.

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  5. Started by spectralcanine,

יש לי מחשב ישן מאוד שמריץ Windows 7 עם כרטיס מסך 220 של Nvidia. ניסיתי להחליף אותו בRadeon 4850 וציפיתי שיקח שתי דקות, אבל לצערי זה לא נגמר שם. עם הRadeon, המחשב פשוט לא זז. כשהוא סוף סוף מועיל בטובו לטעון את המערכת הפעלה, אי אפשר לפתוח שום תוכנה או חלון מעבר לTask Manager, שגם לו לוקח כמה דקות להפתח. ניסיתי לפתוח את הDevice Manager בכדי לבדוק אם הכרטיס בכלל מזוהה, אבל אחרי חצי שעה שהחלון לא נפתח נכנעתי. לפתוח דפדפן בשביל להוריד דרייברים זה רק בחלום, כי הדפדפן בכלל לא נפתח גם אחרי שעה. יכול להיות שהדרייברים הישנים של Nvidia מפריעים למערכת להשתמש בכרטיס? מעולם לא ראיתי משהו כזה. הייתי מפרמט, אבל המחשב לא שייך לי ואין לי רשות לעשות זאת. תודה על כל עזרה.

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  6. היי אני צריך המלצה על כרטיס מסך לעריכת ווידאו מיקצועית עד 2500 שקל אני עושה גם רינדור לקבצי 3d בגודל של עד 500 mb תודה

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  7. שלום לכולם, מחפש כרטיס בתקציב 1400 ש"ח במקסימום(אולי 1500) שיתן לי 50-60 fps ברזולוציית 1080P (מסך אחד) בכל המשחקים עם מקסימום דיטיילס. הומלץ לי פה על ה7870 xt, 1152 ש"ח בTMS,אמנם ברוב האתרים שבדקתי (ביקורות) נוכחתי לגלות שמשחקים כמו FAR CRY 3וCRYSIS 3...מה שהוא מוציא זה בערך 30-40 fps בממוצע,עם מפרט לא פחות טוב משלי או אפילו יותר טוב. אני חושש שהכרטיס הזה לא יספיק לי גם בראייה לעתיד של 2-3 שנים קדימה,אלא אם כן מישהו ישכנע אותי שאני טועה כי אני לא מחפש לזרוק סתם כסף,גם מכיוון שמעל 50-60 fps העין כבר לא מצליחה להבחין. שאר המפרט: AMD FX 8350 GIGABYTE GA990XA G.SKILL 1866 8GB CL9 THERMALTAKE TOUGHPOWER 750W PSU אשמח לשמוע מה דעתכם? תודה מראש.

• 56 תגובות
    • 15.1k צפיות
  8. Started by aviad20,

המפרט המלא: בתמונות למטה התקציב לקניית החלקים החדשים: 1000ש"ח שדרוג המחשב: אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי כדי שאני יוכל לשחק במישחקים חדשים כמו: Call Of Duty Black OPS

9. Started by CrazyBoss,

שלום אני חושב על לקנות כרטיס מסך אבל אני לא כל כך בטוח אם שווה לי ואם הוא בכלל יצליח להריץ משחקים כמו GTA IV, CS-GO, APB וכו... פרטים על הכרטיס מסך שברצוני לקנות מותג: MSI מעבד גרפי: NVIDIA GeForce GT610 דגם: N610GT-MD1GD3/LP נפח זכרון: 1GB DDR3 מהירות ליבה: 810MHz מהירות זכרון: 1000MHz רוחב פס: 64Bit ממשק : PCI Express 2.0 יציאות: VGA , DVI , HDMI תמיכה: DirectX 11 אחריות: 3 שנים מכיר הכרטיס מסך 200 כולל משלוח

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני פשוט לא מבין מהי ההגדרה הנכונה לפונקציה הזו (אינפינטי?) או שם אחר ואיך אני מגדיר אותם יש כרטיסים שרוצים ממיר מיוחד נוסף. בקיצור חברים אני חייב עזרה איך עושים שלושה כרטיסים בצורה נורמלית וקלה.

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  11. Started by matanch,

שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיוציא את המקסימום מהמחשב שלי תקציב: ללא הגבלה שיהיה כרטיס בעל יכולת ניצול מקסימלית של מחשב זה. לוח אם: asus p8p67 מעבד:i5 2500 cpu זכרון RAM: 12 gb רזולוצית מקס': 1360x768 ספק כוח chichieftec 550weftec 550w תודה מראש לכולם ! !

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. קניתי מחשב חדש כרטיס מסך Gigabyte GeForce GTX 650 מעבד i5 3470 לוח אם Gigabyte h77 זיכרון 2x4 זה קורה לי רק שאני משחק,הכרטיס מסך ניכבה לכמה שניות וחוזר אך המשחק ניתקע ואני צריך לסגור אותו דרך מנהל המשימות, זה קורה לי בכמה משחקים.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום! ברשותי מחשב שחגג לא מזמן 5 שנים להיווסדו. כרטיס המסך - Geforce 8800GTS הלך לעולמו והגיע הזמן לקנות אחד חדש. המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz לוח אם: Gigabyte P35-DS3L זכרונות: 4GB DDR2 ספק כוח: FSP ATX-450PNR שימושים - אני לא גיימר כבד ובטח לא מצפה להריץ משחקים על הגדרות Ultra, אבל רוצה לנצל כמה שיותר את המסך 23 אינץ' הרחב במשחקים כמו Sim City, BF3, GTA5 וכד'. אני מקציב כ-1000 ש"ח לכל הסיפור הזה, בתנאי שתהיה תועלת להשקעה. אני מודע לכך שהמחשב כבר די ישן ויכול להתפתח צוואר בקבוק - אז אם אין צורך להשתמש בכל התקציב ואפשר להתפשר על כרטיס מסך ב-800 שקל - הצמצום יהיה מבורך (אני בכל זאת סטודנט). תודה רבה

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by shlomoreuven,

באתר הנ"ל http://www.techspot.com/products/graphics-cards/gigabyte-geforce-gtx-650-ti-2gb-128-bit-gddr5.86744/ אפשר למצוא הרבה מידע על ביצועים, הכרטיס הזה Gigabyte GeForce GTX 650 Ti 2GB 128-bit GDDR5 נראה מבטיח למדי, שמתי לב שאייבורי מוכרים אותו http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10061 יש לי ספק חדש של זלמן 500W- http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9585 קודם כל אשמח לשמוע את חוות דתעכם על הכרטיס, והאם צריכה להיות לי בעיה עם הספק?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. נדרש: יחס עלות תועלות כמה שיותר גבוה שתי יציאות DVI (או אפשרות לחבר שני מסכים בDVI) יכול להפעיל משחקים ברמה סבירה רצוי: כמה שיותר שקט במנוחה (ובמאמץ) מצוי במלאי של אייבורי או KSP ממשק PCI-E כמובן להזכירכם תקציב 300-500 (סטודנט )

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. כרטיס מסך למקסימום ביצועים פחות כסף שיתאים למסך 27 אינץ ברוולוציה FHD תקציב-300-500שח

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני עומד לקנות מחשב לשימוש משרדי ואין לי מושג איזה כרטיס מסך אצטרך. אני מתכוון להשתמש שימוש יומיומי בתוכנות autodesk inventor ו- autocad. מלבד אילו המחשב אינו מיועד לשימושים גרפיים כבדים וכמובן לא למשחקים. אשמח להמלצות על כרטיסי מסך מתאימים במחירים לא מופקעים. בנוסף אם יש צורך לפתרון קירור לכ. מסך, אז אשמח להצעות גם בנושא זה

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  18. GTX560 NON TI או HD7790? להלן קישורים: http://www.tms.co.il/product/12437 http://www.tms.co.il/product/12445 אמרו לי שהם די זהים, האם שווה להוסיף את התוספת הזו ולקחת את HD7790? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. לצערי אני עדיין בצבא והתקציב הוא באמת מגוחך וקשה למצוא כ. מסך מספיק טוב שיספק את צרכיי בתור גיימר (משחק BF3, ומשחקים חדשים אחרים שיוצאים מדי כמה זמן). תקציב: 500 ש"ח. יש אפשרות של עוד 50-100 ש"ח קדימה, אבל לא יותר מזה, לצערי. המרפט שלי, לקוח מ-Game Booster: Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1. BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Intel® Core i5-2500 CPU @ 3.30GHz (4 CPUs), ~3.6GHz Memory: 8192MB RAM Available OS Memory: 8176MB RAM Card Name: AMD Radeon HD 6770 Motherboard: Z68A-D3-B3, Gigabyte Technology Co., Ltd. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  20. http://www.fudzilla.com/home/item/31265-geforce-gtx-780-coming-on-may-23rd לא הבנתי איזה דברים יביא חוץ ממהירות לא ראיתי גם מתי AMD תתן תשובה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אפשרות לחיבור 3 מסכים לפחות ויכולת להתמודד איתם. מספיק חזק כדי לנגן סרטי HD1080. וזהו.. ושיהיה כמה שיותר זול כרגע יש לי GF7600GT שלא מצליח לנגן סרטים מקרטע בלי סוף..וקשה לו להתמודד עם המסכים מעבד AMD4400AM2 2GB DDR2

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by shlomoreuven,

איזה כרטיס מקביל טוב יש היום? ראיתי שיש מלא אופציות אבל חלקם גרועים...

• 35 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by david2k,

שלום לכולם! התחילו לי היום קריסות של הדרייבר של הכרטיס מסך - GTX570 מקבל הודעה שהדריבר קרס ושחזר את עצמו בהצלחה... וכמובן זה חוזר על עצמו כל כמה דקות.. קורה כמעט בכל המשחקים... טמפרטורת תקנות הכל תקין. הבעיה הייתה לי כבר בעבר והכרטיס נלקח לתיקון בKSP עבר ניקוי יסודי וחזר עובד כמו חדש.. נראה לי שזה אותה בעיה כמו פעם אבל עדיין אשמח לשמוע הצעות.. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי, בשעה טובה שדרגתי לכרטיס מסך sapphire vapor-x hd 7970. הכול עובד טוב, ואפילו מצויין! יש שיפור בכל משחק שאני משחק, ובהגדרות הכי גבוהות הכרטיס מתפקד מעולה. העיניין הוא שאני מרגיש שחוץ מכרטיס מסך חדש, קניתי גם תנור חימום :\ ואני מדבר על פליטת חום מהמארז מכל חור אפשרי!.... ושאני מבצע בדיקת טמפ' בתוכנה מסויימת, אני שמתי לב שהחום של הלוח והמעבד במאמץ עלו בין 5-10 מעלות. אני רוצה לציין שהכול עובד בלי "קריסות" או "תקיעות" או משהו כזה...פשוט החום מורגש. העניין הוא שיש לי ספק כוח coolermaster 650w .... וכרגע יש לי קירור arctic freezer 13 pro ועוד 6 מאווררים במארז.. השאלה שלי אם אני אוסיף עוד מאוורר או שתיים, זה לא יותר מידי לספק? נ.ב" אין מצב כרגע לשדרג ספק, כי בעלת הבית לא תית…

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. וכמה זה יוריד במחיר מכרטיס שהוא כבר יחסית זול אני רואה פה כרטיס ב 899 http://ksp.co.il/?uin=18808 אני זוכר לפני חודש או משהו קנייה קבוצתית הורידה מחיר של 660 OC ל אזור ה 900 במקום 1200 האם זה אומר ש BOOST אפשר להוריד ל 650-700 ? זה יצא חצי מחיר ב 660 והכרטיס הזה הוא 80-90 אחוז מהעוצמה של 660

• 2 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים