עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. רציתי לדעת כמה שאלות בקשר לפתיחה של 6950 ל 6970... אני קונה מחשב חדש והכל חדש כאילו ווינדוס אני מתקין והכל ממש מ "א" עכשיו רציתי לדעת אני פותח תכרטיס לפני שאני מתקין תדייבר או לא ? ובמידה ואני מתקין ואחרי זה את פותח אותו, איזה דרייבר אני צריך להוריד של 6950 או של 6970 ? קצת פרטים על הדבר הזה מאוד יעזור לי... תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. יש לי מסך HG 2801 Full HD לוח אם Gigabyte GA-MA69VM-S2 [המחשב נקנה לפני שנה סה"כ] זיכרון פנימי 2GB מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2 2000 MHz 3800+ אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לרזולוציה של המסך..שיהיה בעיקר למשחקים,ועל הדרך,יוכל להפעיל סרטי Full HD תקציב 1000-1200 גג. ספק כוח: hec 400 trtf תודה=]

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by J.Dog-Christ,

אהלן, למי שלא יודע, קניתי לא מזמן מחשב חדש וחלק מהמפרט זה X1900XT [עם ביוס פלאש לXTX אז אפשר להגיד שזה XTX חחח], השאלות שלי הן כאלו: 1. מה הנקודות החזקות של X1900XTX? וכמובן מה הנקודות החלשות שלו. 2. אני עכשיו על ספק כוח ממש חלש [ג'נריק 400W, מחר מגיע הספק החדש שלי TOPOWER P5 550], האם זה יכול להשפיע רצינית על הביצועים של הכרטיס מסך עד כדי כך שאני אאבד נגיד 3000+ נקודות ב3D MARK ויהיה לי קפיצות בFPS בFEAR אפילו ברזולוציה 1028 על 768 [בהגדרות גבוהות + MAX AA וAF]? או שפשוט זה בגלל שהמשחק כל כך כבד שאפילו X1900XT מקבל קפיצות בFPS בהגדרות הכי גבוהות? 3. האם הספק כוח זה הסיבה שX1900GT עבר אותי בניקוד ב3DMark ב2000 נקודות? [כל שאר המפרט שלו היה חלש יותר משלי או דומה לשלי.…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by רועי28,

שלום, יש לי מחשב די טוב עם מעבד מצוין: Intel® Core i7-3770T CPU @ 2.50GHz 8.2 ram כרטיס קול: Realtek High Definition Audio אבל כרטיס המסך יכול להרוס למפרט את המחשב: AMD Radeon HD HD7850M לא שהוא כזה גרוע אבל ב- can you run it במקום לעבור את הרקומנדד הוא בקושי עובר את המינימום. אז בקיצור משהו יכול להביא לי כרטיס מסך יותר טוב שיתמוך במחשב?(עד 1500 שקל)(המחשב הוא מחשב נייח אבל זה מחשב של מסך מגע לא מאק של סמסונג).

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Raul,

אני מקבל בסביבות ה4300 גג... ואני חושב שזה נמוך יחסית למפרט שיש לי (בחתימה) כי ראיתי אנשים עם מפרט דומה לשלי שעברו את ה5K... אז ככה... מותקן אצלי direct X 9.0C עם דריברים 61.77... מה אתם מציעים לעשות על מנת לשפר את התוצאה? :

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by ZORO300,

המפרט של המחשב שלי הוא ישן אבל נסתדר. 3.0 Q6600 4GB RAM HX520W CORSAIR GM41M הכי טוב במחיר שמתאים למחשב הזה. תודה. ואם אפשר גם הצעה לכרטיס מסך בשווי 300-400 שקל במידה ואני יוריד את התקציב. תודה רבה לכם.

7. Started by jammblues,

חשבתי ללכת על ההמלצה שלכם ולקנות את ה NVIDIA GeForce 7600GS הבעיה היא שאני לא יודע אם הAGP שיש לי הוא *8 או לא. יש קובץ תמונה מצורף. אם הספק שלי הוא 230, אמורה להתעורר איזו בעיה? יש עוד בעיות של תאימות שאני צריך לבדוק? תודה, ניר

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Ewingum,

מתי כבר נראה את הRadeon9700 בחנויות בחו"ל ואז בא"י?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Sifo Jen,

יש!! הכרטיס לו חיכיתי כל כך הרבה זמן הXT יצא (טוב זה נשמע לא טוב, כמו המחשב הישן הזה...), אני לא מוצא בנצ'מרקים ל9600XT בכלל.... מישהוא יכול להביא? ומתי הוא יוצא בארץ? יאיר.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Nimale,

אני רואה פה שכולם שלא שווה את הכסף וכל זה אבל יש שתי אופציות: 1. GigaByte 6600GT 128MB בסביבות ה- 930 ש"ח או 2. GigaByte 6600GT 256MB בסביבות ה-1,140 ש"ח עכשיו השאלה היא אם המחיר שווה את התוספת ואם באמת הכרטיס ינצל את ה128MB הנוספים לו.. אני יודע שכבר חפרו את הנוסא וחיפשתי הרבה בפורום הזה אבל תשובה ישירה אם זה שווה את התוספת לא קיבלתי אז אשמח לקבלה בהקדם, תודה =]

• 36 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by x-boy_24,

קניתי כרטיס מסך ראדון 9550 וכשחזרתי הבייתה האריזה הייתה פתוחה אז חיברתי למחשב והמחשב לא קולט אותו אז אולי לא התקנתי נכון הוא שזה בעיה בכרטיס אז השאלה שלי זה איך מתקינים אותו ? והאם זו בעיה בכרטיס? תודה לעזרים

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. לאחר התקנת כרטיס מסך Gigabyte Geoforce GTX960 התכנה קורסת לאחר יבוא וידאו בפורמט mp4 אולי יש למישהוא פתרון לבעיה. מערכת ההפעלה היא windows 7 ultimate 64 מעבד I7 עם 16 גיגה זכרון.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by hfg666,

שלום, ברשותי כרטיס מסך nvidia gtx 660, והוא כבר די ישן ורציתי להתחדש באחד חדש, וחשבתי על ה 1060. אבל קראתי בכמה מקומות שצריכה לצאת סדרה חדשה בחודשים הקרובים, ולכן עוד לא קניתי. האם יש טעם לחכות? באמת אמורה לצאת הסדרה החדשה בקרוב או שאלה סתם שמועות לא מבוססות, ויכול להיות שהסדרה תוכרז רק בשנה הבאה? תודה

14. Started by maor0247,

אם אני רוצה לראות במסך שלי ב 3D..... אני צריך כרטיס מסך מיוחד או שכל כרטיס (כמובן חזק) יוכל לסחוב.. רק שצריך מסך מיוחד??

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by ToR,

מה עדיף מכל האספקטים? לקחת בחשבון שMSI זול ב-15%-10%

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by benyben,

שלום. אני תוהה על קנקנו של כרטיס ה HD 5970 כפול המעבדים. למי בדיוק כרטיס מסך זה מיועד? מחירו בשמיים (700 דולר), ועל פי טבלאות התוצאות, הוא לא מרשים ברמת המחיר שלו. אז מה סיפורו? תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום לכולם, מכרתי את 2 הGTS250 שלי לא מזמן שהיו בSLI(מפרט מלא בחתימה) אני משחק ברזולוציה של FULL HD מסך 24" 1920*1080 האם ברזולוציה הנ"ל- יהיה הבדל ב FPS בין הדגמים השונים(gtx 460 768MB\1024MB SLI VS gtx 465 1024MB sli) מה הייתם קונים?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שאלה בכותרת . בעיקרון הבנתי מכמה ת'רדים שקראתי כאן , שיש משחקים כבדים שצורכים 1 ג'גה זיכרון (אפילו יותר) . לדוגמא , משחק שצורך 1 ג'יגה , האם הוא ישתמש קודם בזיכרון של הכרטיס מסך (לדוגמא 256 מגה) ואח"כ יפנה לזיכרון RAM שמחובר ללוח (משם ייקח 700 מגה +-) ? במידה וכן יש שימוש חשוב לזיכרון של הכרטיס מסך , אני מניח מכך שככל שכמות הזיכרון יותר גבוהה בכרטיס , כך גם הוא יותר איכותי למשחקים (כמובן שיש פקטור נוסף של קלוק של הכרטיס) וגם בעצם נמנע שימוש רחב בזיכרון ה-RAM של המחשב . אגב, האם הזיכרון של כרטיס המסך הוא זהה בתכונותיו לזיכרון ה-RAM שעל הלוח (כלומר האם הוא גם נדיף) ?? תודה מראש .אני לא כ"כ מתמצא בנושא ..

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. ככה....היה לי כרטיס מסך מסוג radeon hd 4850 , הוא עשה לי בעיות החלפתי למשהו די פשוט רק בשביל סרטים .. החלפתי לHD 5450 . המחשב שלי מחובר לטלויזיה(32 אינץ') וראיתי אז סרטים (עם ה4850) וזכרתי שהיה איכות מדהימה.. אחרי שהחלפתי לכרטיס החדש לא יחסתי לזה חשיבות ולא חשבתי בכלל שיש אפשרות שהכרטיס מוריד מהאיכות כי בסך הכל הם כמעט זהים....אבל מהזכרון שלי בין השוואה סרטים שראיתי עם הכרטיס הקודם לכרטיס החדש יש הבדל ענק באיכות(לטובת 4850 כמובן)! אגב , הכרטיס מחובר מיציאת DVI ישירות לHDMI של הטלויזיה. מה אתם אומרים .. אני מדמיין או שזה הגיוני ? אולי הכרטיס לא תומך בFHD או משהו ? אולי מבחינת היגיון זה לא הגיוני אבל מישהו התנסה בזה ? אני מניח שזה תקף על כרטיסים שהם פחות איכותיים ולא בר…

20. שלום לכולם, כידוע, בכרטיס המסך שלי ישנה בעיית גלים, (sapphire radeon 9500pro), חשבתי שהספק לא מספיק טוב, החלפתי לספק איכותי של ENEMARX, ועדיין יש גלים. התקשרתי לPCH, והם באדיבותם, הסכימו לקבל את הכרטיס ולהחזיר לי את הסכום ששילמתי בצורת זיכוי. חשבתי להוסיף קצת כסף ולקנות את ה ATI Radeon 9700, ב1580 ש"ח, ורציתי לקבל דעות ממישהו עם ניסיון או שיש לו את הכרטיס. האם בכרטיס הזה ישנה בעיית הגלים ברזולוציות גבוהות ותדר ריענון של 85 ומעלה? הבאנדל איכותי? איזה כרטיס של nvidia בסביבות 1500 ש"ח נותן ביצועים כמו של R 9700? סליחה על מטר השאלות, ואודה לכם אם תענו בהקדם כי אני צריך לשלוח את הכרטיס מסך בשביל לקבל זיכוי, ואני לא מוצא את הגיפה 2. תודה!! נ.ב קניתי לא מזמן את סדרת …

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by DJ GuyGIvant,

אנשים, מה אתם אומרים?! מה יותר משתלם לקנות ?? ת'אמת חשבתי לקנות את ה LEADTEK אבל אמרו לי שגם ה9000 מצויין ומבחינת מחיר זה בכלל מוצא חן בעיניי... האם השינויים בין 2 הכרטיסים הם כל-כך קריטיים?! תודה לעוזרים, גיא.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by andrei21,

טכנולוגיית sli נשמעת יפה וטובה שאמורה לתת ביצועים פי 2. אבל בשטח הסיפור קצת אחר. ומה שיש בפועל שהרבה משחקים עובדים רק עם כרטיס מסך אחד. כי אנויידיה שוכחים להוסיף תמיכה לsli להרבה משחקים או שמוציאים את התמיכה אחריי הרבה זמן. האם משהו שיש לו גם SLi ונתקל בתופעה הבלתי נסבלת הזאת?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by snipa,

יש לי P-4 גיפורס 2 64 MX 200 384 RDRAM ואני משחק בגיימס בונד החדש ויש עוד כמה משחקים שפשוט הם זזים בקטעים קטנים כאלה, ו DELAYS מה לעשות בבשקה ? (יש לי את הדריבר החדש)

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Tzach_n,

אהלן חברה, עד עכשיו ה-6950 שלי היה צרוב עם ביוס של 6970, לאחר שקראתי קצת פה בפורום הבנתי שהביוס של ה-6970 משנה גם מתחים לזכרון ויכול להזיק להם, לכן הלכתי על השיטה השנייה שהיא לעשות מוד לביוס המקורי של ה-6950 ולעשות אוברקלוק ידני. המוד עבר בהצלחה, אני רואה 1536 שיידרים אבל ב-CCC התדרים שלי מוגבלים ל 840/1325 ואני לא יכול להגיע ל-880/1375 או להעלות מתח עם MSI AFTERBURNER. Lanzar אמר לי שהוא צרב ביוס של ASUS שעבר מוד ל-1536 שיידרים ואין לו הגבלה ב-CCC ושינה לו את המתח באופן קבוע בביוס, ניסיתי לחפש את הביוס הזה באינטרנט ואני לא מוצא. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by castro,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין 2 אלו. המלצות? ATI SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 D.DVI 256BIT ZOTAC GEFORCE 8800GT 512MB GDDR3 D.DVI 256BIT זה המפרט של המחשב: - מארז CASE EZCOOL 400W H-990D + FAN 25CM + LCD DISPLAY - ספק כוח POWER SUPPLY TOP POWER 550W 20/24PIN - צורב DVRW SAMSUNG X20 203B SATA - זיכרון DDR II 4GB KIT 800Mhz CL4 ULTRA PLUS GEIL HEATSINK - לוח אם ABIT IP35 Pro XE INTEL FSB1600 Cross Fire+FW E-SATA - הארדיסק 500GB 16MB SATA II 7200 AAKS WD - מעבד INTEL QUAD CORE Q6600 2.4GHZ 8MB BOX

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.