כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד Sony Vaio VPC F12 KFX/B עם כרטיס מסך של GeForce GT 330M. לבינתיים שיחקתי איתו NEED FOR SPEED Hot Pursuit ואני נהנה איתו כל רגע ורגע. הבעיה היא: שיש למחשב הנייד הזה באג בחומרה, למרות שהורדתי עידכון לביוס דרך האתר של SONY לתקן את האג של החום של המעבד. זה לא ממש עזר. אפשר אולי לומר שהייתי משחק עד היום ב NFS חלק עד שהמעבד היה מתחמם יותר מידיי ואז המחשק התחיל לקרטע ואז פיתאום נכבה לי המחשב. אבל מאז העידכון של הביוס זה רק מקרטע ולא נכבה בנתיים. אני חושב שיש יותר מידיי עומס על המעבד הראשי במקום שיעבוד על הכרטיס מסך. השאלה היא: האם אתם מכירים כל מיניי תוכנות שיכולות להאיץ לי את הכרטיס מסך והביצועים של המשחק. בינתיים עשיתי עידכון לביוס ועידכון לכר…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני בערך שבוע קיבלתי את המחשב החדש שלי ואני מקבל FPS פשוט נוראי בCRYSIS בין 10-15FPS בממוצע . הכרטיס מסך הוא HD5870 עם דרייבר הכי מעודכן . מה עושים ?? דרך אגב המשחקים האחרים פועלים סבבה על FPS טוב לדוגמא בMAFIA 2 יצא לי מעל 60FPS בבדיקה .
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וחג שמח, אחרי 4 שנים ומשחקים שמתאימים לקונסולות הדור-הבא, מחשב הגיימינג שלי רשמית זקוק לרענון. המחשבה הראשונה שלי הייתה לקנות כרטיס מסך, משהו בתחום ה mid-high, שיריץ הכל על גבוה ומעלה והכל שוב יהיה בסדר בחיי. המחשבה השנייה היא, כנאמר בכותרת, חשש מצוואר בקבוק של המעבד! המפרט כרגע: AMD Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H 12GB RAM (ב-4 סטיקים נדמה לי) Sapphire Radeon HD 5850 1GB GDDR5 השאלות שלי הן: האם באמת יש ממה לחשוש? אם כן, האם אוברקלוקינג סביר (הבנתי ש 3.7Ghz זה לא קשה במיוחד עם המעבד הזה) ימנע את צוואר הבקבוק? וכמובן, אם כבר אז אז כבר - המלצות על כרטיס מסך בסביבות ה1500 שקלים חדשים? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נפל לי קבל מהכרטיס מסך (למי שלא יודע מה זה קבל אשאיר תמונה), האם אפשר לתקן את זה או שבכרטיס מסך הלך?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
עכשיו שהמחרים שלהם כמעת שווים, 30 שקל הפרש,לא משהו משמעותי. מה יותר משתלם ה 260GTX או ה 4870?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשת מדווחים כי AMD תשיק דגם מתקדם נוסף במהלך החודש הקרוב, אך אף אחד עדיין לא ממש בטוח על איזו חומרה הוא יתבסס לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש!! הכרטיס לו חיכיתי כל כך הרבה זמן הXT יצא (טוב זה נשמע לא טוב, כמו המחשב הישן הזה...), אני לא מוצא בנצ'מרקים ל9600XT בכלל.... מישהוא יכול להביא? ומתי הוא יוצא בארץ? יאיר.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני די חדש בתחום ואני לא כל כך יודע איזה נקודות חשובות בכרטיס מסך ואם הוא חשוב בכלל שמעתי כל מיני דברים - שחשוב שהוא יהיה עם כמה שיותר זיכרון, לפחות 256BIT. אבל ראיתי שהסדרה של NIVIDIA שמיועדת לעריכה Quadro , דווקא היא באה עם קצת זיכרון ו128BIT (בדגמים עם המחירים הריאלים שבסדרה) אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר בבלאגן תודה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סמנכ"ל הכספים של מפתחת השבבים סיפק הצהרה בלתי צפויה אודות השימוש המסחרי הראשון לארכיטקטורת ה-RDNA 2 המסקרנת לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב : Dell Optiplex 745 עם המפרט הטכני: דגם המחשב: Optiplex GX745 מעבד : Intel® Core 2 Duo Processor E6400 (2.13GHz,1066MHz FSB, 2MB L2 cache ) VT EIST מארז - I/O חריצים ומידות:Mini-Tower- 2 internal 3.5", 1 external 3.5", 2 external 5.25" / 2 full height PCI / 1 PCIe x16 full height graphics, / 1 PCIe x1 full height . H: 41.14cm W: 18.7cm D: 43.18cm כונן דיסקטים 1.44 Not required כרטיס גרפי Intel® Graphics Media Accelerator 3000 דיסק קשיח 160GB (7,200 rpm) SATA Hard Drive זיכרון 1.0GB 667MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*512MB DIMM) Memory כונן אופטי 16x DVD-ROM Drive & SW Solution כרטיס תקשורת Broadcom® 5751 Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000t with Remote Wake…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במחירים 2500-3000 אםם אים יש משהו יותר טוב אז תמליצו לי,וגם על חברה, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש משהו טוב אבל לא יקר מידי ואיפה כדי לקנות כרטיסי מסך טובים במחירים סבירים???
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה עדיף מכל האספקטים? לקחת בחשבון שMSI זול ב-15%-10%
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אין לי כרגע תקציב לרכישת מזרימדיה או מחשב HTPC, ובנייד שלי אין יציאת HD, לכן בינתיים חשבתי לקנות כרטיס מסך חדש לנייח שלי, ולנייד אותו מידי פעם לסלון כדי לראות סרטי HD. בנוסף חשבתי שאם כבר אז נשפר את היכולות של המחשב בתחום המשחקים. אין לי מושג לגבי מחירי כרטיסים כאלה לכן לא פרסמתי תקציב, אבל אני רוצה לקבל אופציות לכרטיסים משני סוגים: 1. כרטיס שיתאים לשידור HD ברמה טובה, ולהפעלת משחקים ברמה בסיסית/סבירה במחשב. 2. כרטיס שגם ישדר HD ברמה טובה וגם יפעיל משחקים במחשב (וב-LCD אם אפשרי) ברמה טובה (אבל לא עד כדי מחירים של high end). ב"רמה טובה של HD" אני מתכוון שתהיה הפעלה חלקה של סרטים ב-1080p/תכני blu-ray בקידודים/תקנים שונים. המפרט שלי: WIN 7 64bit מעבד: Intel E6750 ל…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך שרכשתי לפני כחודשיים - Gigabyte 260GTX Super Overclock http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3183 לפעמים כשאני משחק משחקים כמו Crysis / Far Cry 2 / Bad Company 2 המשחק פשוט נופל אחת לכמה זמן (רבע שעה / חצי שעה). ומראה את השגיאה הבאה: כבר רשמתי נושא בקשר לדבר הזה, אבל חשבתי שהבעיה היא רק בקרייסיס, לכן רשמתי שוב. שום החלפת דרייברים לא עוזרת וזה לא בעיה במשחקים. אז איפה פה הבעיה? אולי בכרטיס? אולי אני צריך ללכת לממש אחריות?? יכול להיות שזו בעיה בספק? (מפרט בצד) אודה לעזרתכם. אגב במשחקים כמו Half Life 2 / Counter Strike Source / Call Of Duty 4/5/6 זה לא עושה את התקלה הזאת. וכשאני משחקי על הגדרות מאוד נמוכות במחשקי…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני קונה מחשב חדש והרכיב היחיד שאני עדיין מתלבט לגביו הוא הכרטיס מסך, בעיקר בגלל האפשרות ברכישת כרטיס משומש עם אחריות לשנתיים, כשההבדל במחיר הוא 600+ ש"ח. הכרטיסים ביניהם אני מתלבט, כאשר ההתלבטות היא ביחס עלות מול איכות: Sapphire Radeon R9 280X BULK OC 3GB: https://www.tms.co.il/product/13483 Sapphire Radeon R9 270X DUAL-X OC Boost: https://www.tms.co.il/product/13233 Sapphire Radeon R9 270X VAPOR-X 2GB GDDR5: https://www.tms.co.il/product/13113 Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB GDDR5: http://www.tms.co.il/product/12970 אחת השאלות שלי אליכם, היא האם מסוכן לקנות את הכרטיס המשומש בעל האחריות לשנתיים, כי מוזר לי שההבדל במחיר בינו לבין המ…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=1239
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב די ישן לפי המפרט הבא: לוח אם gigabyte GA-K8N Pro-SLI: זיכרון:4GB. מערכת הפעלה: windows 7 64 bit מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ כרטיס מסך (עד לא מזמן): Zorac GeForce 9800 gtx+ ספק כוח: antec HCG 900W "מסך": טלוויזה של פנסוניק 37 אינטש חיבור HDMI לטלוויזה עם כבל לממיר לDVI לכרטיס המסך. למרות שהמחשב די ישן אני מצליח לשחק איתו לא רע, אולי לא באיכות הכי גבוהה אבל סחב לי באופן סביר משחקים. לצערי אחרי הפסקת חשמל המחשב הפסיק לעבוד, חשבתי (בטעות...) שזה הספק אז קניתי את הספק הנ"ל היום (לפני זה היה לי Tough power 600w thermaltake) אבל אחרי שפירקתי את הישן והרכבתי את החדש המחשב עדיין לא נלדק. הפעם הייתי פחות שחצן ועשיתי בדיקות יותר לעומק, ח…
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מסך OLED 939 מהיום הראשון בעיות של תמונה דרך מחשב עם כרטיס מסך X290 אין ניגודיות ( למרות מסך 120,000 :1 ) צבעים לא טבעיים תווי פנים וטקסטורה לא קיימים או חלשים מאוד לא ניתן לכוון ולכייל את המסך עם דיסק כיול ( האותות לא עוברים טוב דרך HDMI ) דו מימד – יש בעיות עיבוד תמונה שבא והולך תמונות באתרי אינטרנט מעוותים התמונה – צבעים מדהימים אבל אין עומק לצבעים ( הצבעים לא חיים ולא תוססים , הם חד גוון , ולא טבעיים ) 4:4:4 ממחשב איך רואים שזה עובד , אך לא מעביר שום שינוי או איכות לתמונה ואין הבדל עם או בלי 4:4:4 השחור מדהים אך בלי יכולת לראות פרטים בשחור YOUTUBE - ודומיו צבעים לא נכונים , אין טקסטורה , חוסר דיוק ועוד... היה נציג בכיר בביתי ראה , בדק ואמר של-L…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חשבתם שכבר לא נותרו לדגם הגיימינג הפופולרי של NVIDIA דרכים להפתיע אתכם? תחשבו שוב לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 3 followers
-
-
אם אני רוצה לראות במסך שלי ב 3D..... אני צריך כרטיס מסך מיוחד או שכל כרטיס (כמובן חזק) יוכל לסחוב.. רק שצריך מסך מיוחד??
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי נדפק ואני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך... אני יודע המחשב עצמו די ישן.... המפרט שלי הוא: לוח אם:MSI MS-7267 מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E4400 כרטיס מסך(הדפוק): nVIDIA GeForce 8500 GT ספק: 500W אני לא יודע איזה חברה מסך: ''16 LG עכשיו אני מתלבט בין: 1.sapphire ATI Redeon HD5570 1024MB אני יודע שאני לא צריך 1024 אבל זה אותו המחיר כמו 512 2.sapphire ATI Redeon HD4670 512MB 3.sapphire ATI Redeon HD4650 1GB שוב זה אותו המחיר כמו 512 באם הכרטיסים יריצו לי?: סרטי HD, משחקים כמו; אססין קריד, מדל אוף הונור, אחים לנשק קרייסיס, פיפא , פרו עכשיו לשאלות שלי: הכרטיסים האלה מתאימים למחשב שלי? מי הכי טוב(לדרג אותם בבקשה)? הם יענו על הציפיות שלי? תודה מראש…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, בשעה טובה התחדשתי ב6950 של GIGABYTE, ולפני שאתקין אותו ואנסה להמיר אותו ל6970, רציתי לדעת אם יש משהו מיוחד שאני צריך לעשות לטובת הדרייבר הישן של ה4890 ? קראתי איפשהו שאם לא מסירים את הדרייבר לחלוטין, זה עלול לעשות בעיות קשות אח"כ ... במיוחד שיש לי WIN 7 שהוא בכלל לא נותן להסיר בלי שהוא יתקין מחדש את הדרייבר בלי לשאול אותי בכלל ... אשמח לקבל הנחיות איך לעשות זאת
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מתכנן לקנות לאחיין שלי את הכרטיס הנ"ל אולם דבר אחד מרתיע אותי- הספק 750W שהוא דורש. זה לא נראה לכם קצת מוגזם להפעלה בסיסית?! תודה לכל העוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-