עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מישהו מכיר כרטיס מסך PCIe 1x בסיסי שנמכר ברשתות בארץ ושהוא יכול להמליץ עליו ? אני מחפש משהו פשוט, שיאפשר לי לפנות את הסלוט של 16x עבור כרטיס אחר (לא כרטיס מסך). רצוי hdmi או dvi בברכה דן

2. חיברתי את המחשב שלי למסך טלוויזיה 40" עם כבל DVI-HDMI באורך 3 מטר במטרה להנות ממשחקי ספורט כגון :פיפא ופרו אני מקבל איכות,חדות וצבעים מאוד טובים , אבל יש בעיה מעצבנת, כל כמה זמן במשחק אני רואה רגעית סוג של קרע /חיתוך בצורה אופקית במסך באמצע המשחק ועוד כל מיני תופעות של לפעמיים קוראות , ניסיתי לפתור את הבעיה בהגדרות של הטלוייזיה וכיביתי את מנגנון החלקת התמונה ,ניסיתי גם לשים על מצב PC בטלוייזיה ,יש אולי הרבה של שיפור אבל בעקרון לא פותר לי את התופעות המוזרות בגרפיקה מה שבמסך המחשב זה לא קורה. מישהו יודע על מה אני מדבר ויודע איך אפשר לפתור או לפחות לצמצם את התופעה ? האם זה עניין של הגדרות מסויימות בכרטיס הגרפי במחשב? *חומרה של המחשב מוצג למטה.(משחק ללא SLI)

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by username80,

שלום, יש לי כ.מסך Gigabyte 9600 GT. שאני משחק ב- call of duty 4 המחשב מתחיל לצפצף. נראה לי שזה בגלל שהכרטיס מסך עובר את ה- 70 מעלות. האם זאת יכולה להיות הסיבה? האם יש משהו בהגדרות של הכ.מסך שאני צריך לשנות? תודה נ.ב זה מחשב חדש שקניתי אותו השבוע

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אני מתכוון מקום לסלוטים(או איך שלא קוראים לזה) מאחורי המחשב מברזל,איפה שמחברים את הכרטיס מסך למסך. יש לי מארז של TSUNAMI VIRGO 350 WATTS. אני מתאר לעצמי שיש מספיק מקום... יש לי כרגע geforce4 ti.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by DXT,

ע"ע במפרט שלי... יש לי כעת 600 ש"ח (אני יכול להוסיף כמה עשרות..) ואני יודע שאם אני ארצה GF4ti4200 אז רק בעוד כמה חודשים... בעקרון ראיתי את התוצאה שלו במשחק ב Anandtech.. אבל עם מעבד יותר חזק וזכרון יותר איכותי... לכו תדעו איזו אופטימיזציות הם עשו למחשב. אז אני מבקש מאנשים שיש להם את שניהם (עדיף אנריל המלא, כי זה תלוי במפות, בעיקר כאלה בשטח פתוח) שיגידו לי מספרים (avg. FSP) ונסיון אישי עם הכרטיס הנ"ל. אני מדבר על ה Gigabyte Raden 9000 Pro 64MB. TUVM.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by GunBlade,

שלום! יש לי מחשב נייד של טושיבה עם מאיץ גראפי Go5200, ומשום מה משחקים וכו' פועלים לי לאט. בדקתי עם 3DMark2001SE וקיבלתי תוצאה של 4777, בעוד אתרי אינטרנט שונים מראים תוצאה של 6000-6800 עם מערכת מאוד דומה, חלקן חלשות יותר משלי. מה יכול לגרום להאטה שכזו במהירות? האם יכול ליהיות שיש לי חומרה דפוקה? או שסתם מדובר בהגדרה טיפשית שאני פיספסתי? דאגתי לנקות את הזיכרון, ולעדכן את כל הדרייברים האפשריים. תודה מראש.

7. Started by andrei21,

נראה לי החלטתי ללכת על gtx 570 צריך המלצה לדגם טוב, חשבתי על: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/gigabyte-geforce-gtx-570-1280mb-gddr5-320bit-overclocked-p-12183?cPath=67 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/sparkle-geforce-gtx-570-1280mb-gddr5-320bit-overclocked-p-11335?cPath=67 בנוסף התיעצות לגבי הספק ENERMAX 525W שהוא די ישן , אני מניח שיעשה את העבודה כי ישב עליו 7950X2 ו 4870 , השאלה גם איך הוא יתמודד בנוסף עם OC למעבד ולכרטיס ?? אשמח להמצלה לדגם 570

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by zahi122,

שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך המערכת שיש לי כרגע seasonic ss-500et 500W Intel Core i5-750 Gigabyte GA-P55-UD3 Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB והאם הספק שלי מספיק חזק או צריך להחליף?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by IDan2013,

שלום! מחר התכוונתי להזמין מחשב חדש מTMS רק שהיום הם החליטו להוריד מחירים לכרטיסים הישנים והכניסו אותי לדילמה מטורפת שאין לי כח להכנס אליה ולהתעכב בה בכלל. אשמח אם תבהירו לי מה ההבדלים בידיוק בין שני הכרטיסים (Gigabite vs shappire) ותגידו לי גם שורה תחתונה אם עדיף להשקיע או דווקא ללכת על הזול מבינהם. איזה יהיה עדיף לי לOC מבחינת קירור?יכולות גבוהות יותר?שקט יותר?צריכת חשמל?וכו' במידה ובמקרה "הכי גרוע" אחליט לעשות CFX וזה יהיה CFX7970 מה יהיה עדיף המערך הנ"ל או HD7990? ואיזה ספק צריך בשביל דבר כזה+I7 3770K שיעבור OC. יש לציין שהלוח תומך בCFX/SLI. תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי מחשב די ישן לפי המפרט הבא: לוח אם gigabyte GA-K8N Pro-SLI: זיכרון:4GB. מערכת הפעלה: windows 7 64 bit מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ כרטיס מסך (עד לא מזמן): Zorac GeForce 9800 gtx+ ספק כוח: antec HCG 900W "מסך": טלוויזה של פנסוניק 37 אינטש חיבור HDMI לטלוויזה עם כבל לממיר לDVI לכרטיס המסך. למרות שהמחשב די ישן אני מצליח לשחק איתו לא רע, אולי לא באיכות הכי גבוהה אבל סחב לי באופן סביר משחקים. לצערי אחרי הפסקת חשמל המחשב הפסיק לעבוד, חשבתי (בטעות...) שזה הספק אז קניתי את הספק הנ"ל היום (לפני זה היה לי Tough power 600w thermaltake) אבל אחרי שפירקתי את הישן והרכבתי את החדש המחשב עדיין לא נלדק. הפעם הייתי פחות שחצן ועשיתי בדיקות יותר לעומק, ח…

11. השוואה מעניינת שביצעו באתר Techpowerup מבהירה לנו כי יחלוף עוד לא מעט זמן עד שנוכל לפגוש בכרטיסים גראפיים המסוגלים לעשות ניצול מירבי של רוחב הפס המוגדל אותו מסך עורק התקשורת החדש והחדיש לכתבה

12. Started by tidan31,

שלום ברשותי מערך sli של שני כרטיסים ביחס לאיזה כרטיס כיום הם שווים מבחינת הביצועים?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by CaRTeR,

שלום. אני צריך לקנות מסך דק דחווף לשולחן שלי כי מסך רגיל לא נכנס בו באמצע, ומה שאני מחפש זה 17 אינץ מחיר טוב ואיכות תמונה שעונה על המחיר. אייך המסך הזה http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=325233&type=2&product=1&category_name=%ee%f1%eb%e9+%ee%e7%f9%e1 הערות הארות ותגובות יתקבלו בברכה. נ.ב אני ממש לא מתכוון לקנות סמסונג זה שהם מספר 1 במסכים לא אומר שהם מספר 1 במחירים זולים אם יש לכם להציע לי משהו אחר במחיר הזה בערך באותו ביצועים אשמח לשמוע.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by musari,

3DMARK03 וX1950 במערך קרוס פייר זו תוצאה סבירה? [attachment deleted by admin]

• 36 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני חשבתי על הכרטיס הבא http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=7681 השאלה אם הוא הכי מומלץ בתקציב הזה אני אשמח להצעות שוב תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7300 RADEON X800 GTO * Trix Overclocking Software * 256-bit memory interface * FireBlade Edition offers possible memory clock speeds north of 560MHz אני אוטוטו בפני קנית מחשב.. לכן ממש חשוב לי לדעת האם זה זה? האתר מצויין שזה Fireblade מה דעתכם?

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by ATk,

עכשיו שהמחרים שלהם כמעת שווים, 30 שקל הפרש,לא משהו משמעותי. מה יותר משתלם ה 260GTX או ה 4870?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. המחשב שלי: מעבד: אינטל פנטיום D 3.00 GHz לוח אם: אינטל D102GGC2 זיכרון: DDR2 2056 MB במהירות 800 דיסק קשיח גדול וחזק. שמעתי דברים טובים על HD 4850 - ואני יכול להרשות אותו לעצמי (אני רוכש בארה"ב, חצי מחיר מהארץ). אתם ממליצים לי עליו? איזה עוד כרטיסי מסך מתאימים לי בצורה הטובה ביותר? הכרטיס הוא לצרכי משחקי מחשב. תודה מראש לתשובות, אברהם

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by lipa,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=1239

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by flesh2,

אבא שלי רוצה לקנות מסך LCD חדש, בגודל 17 אינץ התקציב הוא 2650 חשוב מאוד שאיכות התמונה תהיה טובה, רזולוציה לא חייבת להיות ממש גבוה (כלומר פחות מ1600*1200) ורצוי מאוד שתהיה בלי רמקולים (זה סתם מייקר את המחיר, אבל אם אין בררה אז סבבה)

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by dazzler,

הכרטיס הוא 128 מגה כמובן . שמעתי הרבה דברים לא טובים על fx אבל ב380 כרטיס שעושה 256 ביט? זה נראה לי לא רע בכלל. יש למישהו נסיון עם הכרטיס הזה? דרך אגב 380 שקל זה המחיר החדש, לא משומש

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אני בונה מערכת חדשה, נוספת, שלישית. מתלבט בין כמה כרטיסים, סביב אותם מחירים בערך. אני מעוניין רק ב ATI. מפרט המחשב יהיה : לוח אסוס P5B, מעבד 6300 אינטל, זיכרון 1 גיגה (אולי 2). המטרות : אינטרנט, עבודת גרפיקה ופוטו שופ, סרטים בחיבור HDMI לפלזמה, ועבודות שוטפות. לא משחק בכלל משחקים. (קנייה מלוגיק) ההתלבטות היא: Sapphire Radeon X1650Pro PCI-e DDR3 256MB Retail Video Card 679 שקל Sapphire Radeon X1600Pro PCI-e 512MB Retail Video Card 700 שקל Asus Radeon EAX1600PRO/TD Extreme PCI-e 512MB 647 שקל חשבתי על הכרטיס הראשון. אשמח לייעוד והכוונה. תודה

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by MisterL,

....

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. UP

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. היי חברה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ורציתי את חוות דעתכם עליו הכרטיס הוא: PNY Technologies GTX460 1GB OC GRAPHICS CARD מה אתם אומרים ? בשביל משחקים...

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.