עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ליינוס עושה קצת TROLOLOLO בהתחלה הייתי בטוח שזו בדיחה, אבל על הכרטיס רשום 780. או שממש בא לו לעצבן את נבידיה, או ש....אין לי מושג מה יהיה האינטרס שלו (פרסום?)

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. תקציר הפרקים הקודמים: לפני כשנה פלוס נרכש HD5830, שהשתדרג לפני כחודש וחצי ל- GTX570, ואתמול הסגה נסגרת בשדרוג נוסף ואחרון בטרילוגיה (לעת עתה) ל- HD7950 vapor-x. ה- HD5830 מאשתקד ולמשתמש כמוני שמריץ אפליקציות תלת מימד בתדירות כל כך נמוכה, היה בשעתו בהחלט מספיק ועשה עבודה מצוינת תחת 1080P. אך עם בוא שנת 2013 והכותרים הכבדים החדשים כדוגמתו של crysis3 - הוא כבר היה כבד למדי ואילצני לפשרות גדולות באיכות הגראפית - מכאן נולד למעשה הטריגר למסע השדרוג. המעבר ל- GTX570 לפני כחודש וחצי (מדגם Gigabyte Reference) הביא לקפיצה משמעותית בביצועים, תוך יכולת להריץ את כל האפליקציות החדישות והכבדות ביותר וללא פשרות משמעותיות (אם בכלל) - למעט אולי ויתור על AA בטכניקת SS. ה- GTX570 הביא לזיר…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by saarxee,

זו שאלה כללית ללא קשר לדגם ספציפי כלשהו. האם הכרטיסים שלהם באמת טובים בגיימינג ויציבים? למרות הדרייברים העדיפים של NVIDIA? וכשאני גולש באינטרנט וצופה בסרטונים למשל, חברת כרטיס המסך לא תשפיע וביצועי הסרטונים והאיכות שבהם תהיה זהה לחלוטין? הבנתי שבמשחקים, בכרטיסים של AMD בד"כ תזוזת השחקנים פחות ריאליסטית מזו שב-NVIDIA, הייתכן? תודה.

• 80 תגובות
    • 7.3k צפיות
  4. Started by free_me_0,

תג המחיר לכרטיס מהסידרה החדשה של NVIDIA GTX780יעמוד על-3920 שקל בארץ הקודש. יקר זול בסדר תלוי מי אתה וכמה אתה מטורף... לפחות יותר זול מ- TITAN שמגיע עם 6G זיכרון.לעומת ה-GTX780 שמגיע עם 3G זיכרון. נישארו יומיים להשקה.

• 52 תגובות
    • 5.2k צפיות
  5. שלום רכשתי כרטיס מסך 7950 וקבילתי קופון עם קוד לחבילת משחקים של AMD. אני מנסה להפעיל באתר של AMD ואני מקבל הודעת שגיאה "There was an error processing your submission, please check all values and post again" אני ממלא את הפרטים הנכונים בשדות.... מישהו מכיר ?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  6. היום קניתי את הכרטיס HD 7870XT וניסו להתקין לי את הכרטיס ללא הצלחה. הדרייברים התקינו רק את הדרייבר של האודיו בלי כל הדרייברים של הוידאו... המוכר ניסה להפעיל את הכרטיס על מערכת הפעלה משלו ולדבריו הצליח (אני לא הייתי בחנות באותו זמן), המליץ לי לפרמט ולהתקין את הווינדואוס מחדש... האם מישהו מכיר את הבעיה ויש לו רעיון מה אפשר לעשות חוץ מהמוצא האחרון של פרמוט? תודה מראש.

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Barel1,

אז ככה, יש לי בעיה שמתרחשת כאשר אני מחבר את הכרטיס אל הטלויזיה ומשכפל את המסכים סרטון להדגמה על גבי מסך הטלויזיה - יש לי את אותה הבעיה על מסך המחשב אבל בתדירות גבוה (כשהמחשב לא מחובר לטלויזיה) אבל יותר גרוע. הבעיה במסך היא אותה הבעיה אבל היא ממש לשניה. התקשרתי ל TMS, הציעו לי לשלוח את הכרטיס למעבדה מכיוון שאני רחוק מהחנויות שלהם, אם הכרטיס לא תקול ותקין אני אמור לשלם 100 שקל על איסוף הכרטיס, אם הוא תקול הם מחליפים אותו ואני לא משלם יש לציין שבמשחקים זה לא קורה מה אתם אומרים, לממש אחריות? כרטיס נדפק? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לציין שהרגע הדלקתי את המחשב אחרי שהוא היה כבוי בערך 10 שעות. וזאת תמונה שלקחתי בזמן שאני בשולחן עבודה. האם הטמפרטורה בסדר? וכמה הבדל יש בין הכרטיס שבתמונה (250 GTS) לבין GTX 650 TI 2GB? נגיד כרגע, אני בקושי מצליח להריץ Black Ops 2 Multiplayer בלי קרטועים כשכל ההגדרות על LOW.. זאת אומרת, המשחק עובד חלק פחות או יותר, אבל יש מלא נפילות FPS כשאני מסתכל על השמיים לדוגמא. תודה. נ.ב, כמה הבדל יש בין GTX 650, GTX 650 TI, GTX 650 TI 2 GB?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  9. שלום! אני חדש כאן בפורום ורוצה להתייעץ אתכם בקשר לשדרוג כרטיס מסך..כרגע יש ברשותי כרטיס מסך מסוג sapphire 6870 hd (שעובד חלק ומעולה בלי צווארי בקבוק וכאלה) ורציתי לשדרג ל sapphire 7870xt with boost הקאץ' היחיד שבלוח אם שלי יש חיבור pci-e 1.1 מהדור הישן אני יודע שיש הבדלים בין דור אחד לדור השני במהירויות כתיבה, השאלה שלי אם השדרוג יגרום לצוואר בקבוק עצבני או אולי יוריד מביצועי הכרטיס החדש?... לוח אם: asus p5g41c mlx תודה מראש!

10. לאחרונה הלך לי 5850 (סופת רעמים, הטלויזיה חטפה זץ דרך האנטנה, העבירה דרך כבל ה HDMI לכרטיס מסך) ואני מתלבט עד כמה שווה לי לקנות לו מחליף (כרגע אני עם 5450), השאלה שלי היא כזאת, כמה כסף אני צריך להשקיע בשביל חווית גיימינג סבירה ב FHD? אני לא משחק הרבה (פעם-פעמיים בשבוע) אבל כשאני כן, אני לא רוצה להתבאס.. הספק שלי הוא סיסוניק M12II 500W, הלוח הוא DP67BG והמעבד הוא I7 2600K. מי יכול להיות מועמד מתאים? איפה אני יכול למצוא השוואות של כרטיסי מסך מודרניים לכרטיסים של כמה דורות אחורה (למשל להשוות כרטיסים חדשים ל 5850)? והכי חשוב, כמה כסיף עלי להכין? תודה חברים!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי, לאחרונה חיברתי את הטלוויזיה שלי (סמסונג HD 40) בחיבור HDMI במקביל למסך מחשב, במטרה לראות סרטים בטלוויזיה, אבל סרטי 720P לא ניתן לראות (קפיצות עיוותים) במידה ואני עושה מסך מלא, האם זה הגיוני? מעבד i5 2500k וכרטיס מסך GTX560TI של גיגהבייט.

• 12 תגובות
    • 940 צפיות
  12. מה קורה אנשים? מצטער מראש על החפירה הארוכה.. אשמח ואודה מאוד אם תוכלו לעזור. הרבה לא הייתי פה - לימודים וזה.. אני חוזר למומחי הפורום עם התלבטות, כרגע המפרט שלי הוא כזה (ישן ממש! אבל משופץ חלקית): Pentium D 2.8ghz לוח אם לא מצאתי את הדגם המדוייק אבל מהסדרה הזאת MSI 945G http://www.msi.com/product/mb/945G-Platinum.html ספק seasonic 430+80 ו4GB זיכרון 633 שמתאים ללוח וכרטיס HD4670 1GB ברמת העקרונית המחשב מספיק לי לחלוטין - אני לא גיימר מטורף שמשחק בכל הכותרים האחרונים, ועד לפני כ8-9 חודשים היה לי PS3 למעט המשחקים שכן שיחקתי. כעת הוא אינו וקיבלתי במתנה NFS most wanted 2012 - כולי מתרגש (עבר הרבה זמן מאז הכותר האחרון שלי בסדרה) ולשמחתי המשחק רץ (על ההגדרות הנמוכות) אבל באזורים…

13. Started by Lior Bracha,

המפרט שלי: i7 3770 Gigabyte GA-H77-D3H Seasoniv S12II-620W Kingston 16GB KINGSTON KIT(8Gx2) Hyper-X RED XMP Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 SAMSUNG SSD 830 128GB Fractal Design Define R3 בימים הקרובים אני מתכנן לקנות את הכרטיס HD 7870 XT והשאלות שלי הן כאלה: 1. האם הכרטיס יחסום חלק גדול במארז או שישאר מספיק מקום לזרימת אוויר טובה? 2. אני לא בטוח אם יש בלוח אם שלי כניסת PCI-E 3... (האם יש?) 3. לכמה FPS הכרטיס יגיע עם הנתונים של המחשב שלי במשחקים הפופולריים (באטלפילד, פאר קריי 3, ביושוק) על הגדרות הכי גבוהות (אפשר בלי AA)? 4. האם יהיה הבדל בFPS אם המשחק יותקן על הSSD או על הHDD, או שההבדל יהיה רק בזמני טעינה? 5. כרגע אני מקצה 1 ג'יגה ראם מהזכרון שלי לזכרון גר…

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  14. שני הכרטיסים מאותה חברה ומאותו הדגם GTX570 לאחר שחיברתי במקביל עשיתי חיבור/גישור עם מגשר SLI , הפעלתי את המחשב נכנסתי למשחק וציפיתי לראות שיפור ב FPS אבל לא היה הבדל כלל . דרייברים היו לפני כן מותקנים מהעדכון האחרון 320.14 יש משהו שצריך לעשות על מנת שיזהה את ה כרטיס השני ?

• 39 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. שלום לכולם אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי אבל לשמור את הישן מכיוון שיש לו יציאת S-VIDEO. אם על לוח האם שלי יש מספיק סלוטים, האם אפשר להתקין את הכרטיס החדש ליד הישן ולהשתמש בו למשחקים, ולשמור את הישן רק כדי לחבר אותו לטלוויזיה? תודה! - - - נערך: - - - יש לי לוח אם P43Twins1600 ועליו עכשיו מותקן EVGA GEFORCE 9800 GTX PLUS

• 18 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. [ATTACH=CONFIG]2730[/ATTACH]

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  17. Started by dan9,

יש לי כרגע ספק ציפטק של 550!

• 40 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי שאלה דחופה. יש לי טלוויזיה די ישנה עם כניסה S-VIDEO וגם כניסות RCA (שלושה פינים נפרדים - אודיו R\L ווידאו). האם ניתן לחבר אליה PC עם כרטיס מסך GTX570? לפי החוברת של גיגבייט לכרטיס יש יציאות MINI-HDMI ו-DVI. (http://download.gigabyte.ru/manual/vga_manual_n570oc-13i_e.pdf) החוברת גם אומרת משהוא לא ברור על חיבור לטלוויזיה וANALOG\DIGITAL - לא ממש הבנתי. השאלה היא האם אפשר בעזרת החיבורים\כבלים המתאימים לחבר את השניים, או שחייבים ממיר כלשהוא. לא אכפת לי לשמוע את האודיו דרך הרמקולים של המחשב, העיקר שהוידיאו יעבור. תודה!

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by orengreen,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי. הטלביזיה ישנה ויש לה כניסות S-VIDEO ו RCA (שלושה פינים נפרדים - וידאו ושני אודיו) כרגע המחשב מחובר לטלביזיה עם כבל S-VIDEO ואודיו אני שומע דרך הרמקול של המחשב. לכרטיס החדש מן הסתם לא תהיה יציאת S_VIDEO אלא HDMI, DISPLAY PORT, או DVI. יש המלצות לאיזה כבל אני צריך, איפוא לקנות, כמה בערך יעלה? תודה!

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  20. הקישור למדריך המלא משתמשים רבים, בעיקר מתחילים, מוצאים את עצמם בתוך ערפל סבוך של מספרים ואותיות כשזה נוגע לדגמי כרטיסי מסך בשוק - אנחנו כאן כדי לעשות לכם סדר! שתי יצרניות כרטיסי המסך הגדולות נכון להיום - AMD ו-NVIDIA מתחרות צמוד אחת לשניה ולפעמים נראה כי הן נותנות שמות קצת מבלבלים ולא מובנים לדגמי כרטיסי המסך שלהם, במדריך זה תלמדו איך ניתן להבדיל בין כרטיסי מסך אחרים על פי שם הדגם שלהם ואיך ניתן להבחין בין חזקים יותר לחזקים פחות. המדריך יהיה מחולק ל-2. החלק הראשון יעסוק בכרטיסי מסך לשוק השולחני (מחשבים אישיים) והחלק השני יעסוק במיתוג וסוגי כרטיסי מסך לשוק המחשבים הניידים (חלק גדול מהם הינם מובנים). מדריך זה אינו קצר אך הוא ממצא ומגיע למעמקי סיבות וסוגי המיתוג. בתום קריאתו…

• 11 תגובות
    • 18.2k צפיות
  21. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה לרטיס מסך חדש למשחקים. המחשב שלי: core 2 duo E8500 4GB RAM motherboard: Asrock P43Twins1600 יש לי מסך DELL U2312HM עם רזולוציה 1920X1080 כרגע יש לי +GeForce 9800 GTX אין לי מושג בטווחי מחירים כי את המחשב שלי קניתי לפני כמה שנים בחו"ל. כלל אצבע שאני חושב שטוב זה לקנות כרטיס שהוא רמה אחת מתחת להכי טוב\חדש מכיוון שיש צניחת מחירים ואז יחס מחיר\תמורה הכי טוב. אשמח למספר המלצות עם כמה אופציות למחירים וגם מהיכן כדאי לקנות (איביי? חנות בארץ? דרך אחרת להזמין לחו"ל?) תודה!

• 11 תגובות
    • 927 צפיות
  22. Started by nrg man,

כרגע יש לי redeon 4870 ובגלל שהוא רועש מאוד כבר תקופה ארוכה ואני לא מצליח לתקן את זה אני שוקל אולי לקנות כרטיס מסך חדש. אני כרגע סטודנט אז התקציב מצומצם ופחות חשוב לי עמידות למשחקים. עם הכרטיס הנוכחי עדין הצלחתי להריץ משחקים ברמה טובה. ראיתי שיש כבר סדרה 6000 ו-7000 באזור 200-400 שקל שזה בערך התקציב שלי. יש לי מספר שאלות: 1. אולי זאת שאלה תמימה אבל אני באמת לא כל כך מבין בדברים האלו, בזמנו שקניתי את הכרטיס הוא עולה לי באזור ה-1000 שקל ועכשיו אני רואה את הסדרות האלו ברבע מחיר, הם עדין מן הסתם יותר טובים ממש שיש לי כרגע נכון? 2. במידה ואני קונה החיבור שיש לי כרגע על לוח האם מתאים? 3. במידה ואני קונה אני צריך לפרמט את המחשב? 4. וכמובן אם אני מחליט לקנות, איזה דגם אתם הכי ממל…

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  23. Started by danielkarl,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב שיריץ משחקים כבדים כמו nba,gta וכו' מצאתי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=16095#complist וחיפשתי באינטרנט וראיתי שהכרטיס המסך המובנה הוא לא יריץ משחקים כאלה. יש שם אפשרות לשדרג את הכרטיס המסך. איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים?(מוכן להשקיע מקסימום עד 300-400 שקל והרזולוציה של המסך שלי במחשב הישן 1680x1050) תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 740 צפיות
  24. שידרגתי את המחשב שלי לפני כמה חודשיים אך עדיין לא שדרגתי כרטיס מסך. אני מתלבט כיום איזה כרטיס לבחור ומשום מה אני דבוק ל GTX 680 בלי סיבה טובה. אני מאוד רוצה כרטיס מסך שיחזיק לי להרבה זמן משום שאני לא הולך לשפר עוד את המחשב. אני מתעסק בעיקר במשחקים וסרטים על המחשב הזה, פחות בעבודות ואינטרנט. הנה המפרט שלי: מעבד: I7 3770 לוח אם: gigabyte H77M-D3H זיכרון : 16GB DDR3 דיסק קשיח: 2T כרטיס זיכרון 120GB SSD כרטיס מסך נוכחי: GTX 260 מסך 23' אני מעוניין בכרטיס מסך כבר המון זמן אבל מתלבט יותר מידי זמן,אני צריך עזרה בבקשה. (מעדיף כרטיס מסך של NVIDIA משום שיש לי מעבד אינטל)

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by iliyaman,

שלום לכם ! יש לי את הכרטיס המסך GTX560 Ti Super OverClock יש לי את הלוח אם הבא : Biostar TP67+ אני רוצה לחבר את הטלוויזיה למחשב בשביל לראות סרטים . קניתי כבל HDMI , ושמתי לב שהיציאה על הכרטיס המסך שלי היא מיני HDMI , ולא HDMI גדול , ולכן החלטתי לחבר את ה- HDMI ללוח אם . הבעיה , שלא משנה מה אני עושה , אני לא מקבל תמונה בטלויזיה כשהכבל מחובר ללוח אם . מה לעשות ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים