עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by CXC,

אהלן כאשר אני מנסה להתקין דרייבר 13.4 של AMD (או כל גרסת דרייבר אחרת) אני נתקל בהודעה הבאה: current version not installed amd cim installation package ולאחר סיום ההתקנה, כאשר אני נכנס ל-CCC אני מקבל הודעה כזאת: catalyst control center cannot be started. there are currently no settings that can be configured ניסיתי שוב פעם להסיר לחלוטין את הדרייבר ולהתקין אחד אחר וזו הודעה שאני מקבל: application install: install is already running. complete that installation before continuing מה עושים לעזאזל? זה משגע. פעם ראשונה שזה קורה לי... מתחיל לאכזב - - - תגובה אוחדה: - - - טוב... אז עקב שגיאה חמורה נאלצתי לעשות שחזור מערכת ועכשיו זה בסדר. תודה וכל טוב

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  2. היי חברים.. המלצתי לחבר על מפרט ל-htpc עם מעבד i3 3225 עם ליבה גרפית hd4000, איך בדיוק עושים את זה, איך גורמים למחשב לעבוד עם הליבה ולא עם הכרטיס המובנה בלוח או שהם עובדים יחד? הלוח הוא GA B75M D3H. תודה מראש לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by Gona,

היי, לפי הבנתי מסכי 120Hz או תלת מימד דורשים חיבור מסוג Dual Link DVI. השאלה היא האם כרטיס מסך מסוג Gigabyte GTX 560 TI Ultra Durable תומך במסך כזה (120hz/תלת מימד) וב-Dual Link DVI. הכוונה היא לכרטיס מסך כזה אם אני לא טועה: http://www.tms.co.il/product/10579 תודה.

• 12 תגובות
    • 714 צפיות
  4. שני הכרטיסים מאותה חברה ומאותו הדגם GTX570 לאחר שחיברתי במקביל עשיתי חיבור/גישור עם מגשר SLI , הפעלתי את המחשב נכנסתי למשחק וציפיתי לראות שיפור ב FPS אבל לא היה הבדל כלל . דרייברים היו לפני כן מותקנים מהעדכון האחרון 320.14 יש משהו שצריך לעשות על מנת שיזהה את ה כרטיס השני ?

• 39 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. היי לכם, אני קונה מחשב חדש שמיועד לגיימינג וכרגע אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך. המחשב החדש מיועד להריץ משחקים כבדים כדוגמת BF4, AC3, CRYSIS3 ו FARCRY3 מה דעתכם? אלה שני הדגמים: Gigabyte Geforce GTX770 OC 2GB RETAIL או SAPPHIRE 7970 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DP OC whit BOOST המפרט המלא ללא כרטיס מסך: [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪908[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan כמות: 1 מחיר: ₪97[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]Gigabyte GA-H77-D3H כמות: 1 מחיר: ₪518[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מארז:[/TD] […

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  6. Started by CXC,

שלום, שמעתי שיש תהליך שמאפשר לפתוח את מעבדי הזרימה הכבויים ב-HD 6950 בדגמים שהם לא רפרנס. אפשר אולי הסבר, פירוט והדרכה על ה-GUM MOD? זה משתלם בסופו של דבר? תודה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  7. שלום לכולם, מחפש כרטיס בתקציב 1400 ש"ח במקסימום(אולי 1500) שיתן לי 50-60 fps ברזולוציית 1080P (מסך אחד) בכל המשחקים עם מקסימום דיטיילס. הומלץ לי פה על ה7870 xt, 1152 ש"ח בTMS,אמנם ברוב האתרים שבדקתי (ביקורות) נוכחתי לגלות שמשחקים כמו FAR CRY 3וCRYSIS 3...מה שהוא מוציא זה בערך 30-40 fps בממוצע,עם מפרט לא פחות טוב משלי או אפילו יותר טוב. אני חושש שהכרטיס הזה לא יספיק לי גם בראייה לעתיד של 2-3 שנים קדימה,אלא אם כן מישהו ישכנע אותי שאני טועה כי אני לא מחפש לזרוק סתם כסף,גם מכיוון שמעל 50-60 fps העין כבר לא מצליחה להבחין. שאר המפרט: AMD FX 8350 GIGABYTE GA990XA G.SKILL 1866 8GB CL9 THERMALTAKE TOUGHPOWER 750W PSU אשמח לשמוע מה דעתכם? תודה מראש.

• 56 תגובות
    • 15.1k צפיות
  8. אהלן, כרטיס המסך שלי מדגם gainward nvidia 250GTS 1024MB מרעיש בצורה בלתי נסבלת. התקנתי את הדרייברים העדכניים, פרקתי את המאוורר וניקיתי אותו אך לצערי ללא הועיל.. יש לכם המלצות? ד"א מדובר בשימוש במנוחה.. למעשה אני לא משחק במחשב כלל וכל השימוש שלי במחשב מסתכם באינטרנט/סרטים. בדקתי בעזרת rivatuner - טמפרטורת הכרטיס עומדת על 60 מעלות ואחוזי הפעלתו עומדים על 60%. מחיפוש ברשת לא הצלחתי למצוא מאוורר חליף לכרטיס כדי להחליפו.. לעזרתכם אודה! הרעש כל כך מוגזם שהוא אף מפריע למי שמחוץ לחדר תודה!

• 11 תגובות
    • 669 צפיות
  9. שלום לכולם, הכרטיס שהיה לי (5850), הפסיק לתפקד. צריך למצוא לו מחליף ראוי. שימוש עיקרי פיפא ומדי פעם משחק חדש כלשהו (לא FPS) - לדוגמא טומב ריידר או starcraft. תקציב סביב 700 ש"ח. כמו כן, המחשב בנוסף למסך שלו (2450 SAMSUNG) רזולוציה 1920*1080, מחובר לטלויזיה 42' לצורך סרטים ומשחקים. מפרט P55M-UD2 GIGABYTE Intel® Core i5 750 @ 2.67GHz (4 CPUs 4096MB RAM seasonic 500w ואם כבר - כדאי לא לפתוח אשכול נוסף, כדאי לקנות עוד זיכרון? ואם כן - להחליף את הקיימים (2X2) ל (2X4). או לקנות עוד 2X2 ? תודה מראש לעזורים.

• 13 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by oza87,

אהלן! ברשותי 7870XT וכשאני משחק ב (מולטיפלייר )bf3 שמתי לב דרך תוכנת Gpuz שהgpu load נע בין 40-60 במפות כבדות של aftermath עם 48 שחקנים האם זה תקין? או שיש לי וואחד bottleneck ? , יש ירידות fps השאלה אם זה בגלל זה..תודה רבה! ד"א המעבד הוא e8400 שרץ על 3.4ghz

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  11. אם אני רוצה לעשות OC עם AFTERBURNER יש לי אופציה כמובן לעלות את ה CORE CLOCK כאשר ה SHADER CLOCK עולה אוטומטי בהתאמה. 1.השאלה האם יש צורך לעלות גם את ה MEMORY CLOCK ? 2.אם אני יעלה את תדר ה MEMORY CLOCK זה בכלל משפיע על ה FPS ? 3.והאם יש איזו שהו חשבון בכמה אני זה צריך לעלות את ה MEMORY CLOCK ביחס ל CORE CLOCK? *אני שואל כל זה כי משום מה מישהו אמר שהו קרא איפשהו שה MEMORY CLOCK אין לא כמעט והשפעה על ה FPS במשחקים .

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום חברים! קניתי את הכרטיס מסך (PNY QUADRO 600) הרכבתי ומשום מה המחשב לא עולה כלומר עולה התמונה של הביוס ו...זהו המחשב נתקע על התמונה של הביוס וא"א להכנס לביוס פשוט תקוע. מה שמוזר שהכרטיס עבד על מחשב/לוח אם אחר וכשאני מרכיב על הלוח-אם שקניתי (GIGABYTE X79-UD3) כרטיס אחר (ישן יותר מהכרטיס שקניתי) המחשב עוולה כרגיל... על פניו אני לא רואה שום בעיה של תאימות חומרה, לפי נתוני היצרן של שני הרכיבים. אשמח לעזרה. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  13. שלום רב, יש ברשותי את ה- GTX 670 והייתי רוצה לדעת מהי הדרך הטובה (זולת הסרת גוף הקירור) כדי לסלק את האבק מהכרטיס. תודה מראש.

• 44 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. התלבטתי רבות האם לפתוח שרשור נפרד על נושא זה, אך לאחר מספיק מחשבה הגעתי לתובנה שלמה לא ? זהו הרי נושא הכרוך בטבורו בתחום כרטיסי מסך, כאשר חלק בלתי נפרד מהתחום מתייחס גם לסוגית שדרוגים, רכישת כרטיס חדש או משומש. ולענייננו: ראינו שמאז התובנה (לפני כחודש) שכרטיסי GTX780 ו- GTX770 מגיעים לזירה, ווודאי לאחר שנודע סופית ביום חמישי שעבר כי המחיר של 770GTX עומד על רק 400$ (כ- 2200 ש"ח בישראל נכון לעת כתיבת שורות אלו), ונוסף על כך שהוא מהיר עד כדי 10% מעל GTX680, לא יהיה מנוס מאשר שכרטיסים רבים מהסגמנט הגבוה יצוצו בלוחות ובהמוניהם. ואכן כך אירע: יש לא פחות מ- 10 כרטיסים שכאלו בו זמנית מפורסמים בלוחות המשומשים בארץ וזו פעם ראשונה שיש היצף מדגמים אלו. *רצ"ב ריכוז דוגמא מלו…

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  15. מדריך overclocking למתחיל, איך בעצם עושים זאת יעיל - טיוטא א' רובכם וודאי שמעתם על השיטה המפורסמת לביצוע overclock, בכך שמתחילים מתדר ברירת המחדל בו הכרטיס נמצא, ועולים אט אט במדרגות תוך כדי משחק עם העלאת המתח, עד למציאת התדר המקסימלי והמתח שבהם הכרטיס מסוגל לרוץ. הבעיה בשיטה זו טמונה בכמות איטרציות בלתי סבירה שנדרשת עד למציאת תדר היעד. שיטה זו למעשה גוזלת הרבה מאד זמן, לעיתים עשויה להיערך משך מספר שעות רב עד כדי למעלה מיום בדיקות שלם (תלוי כמה זמן גוזל כל סבב בדיקות). אם נתבונן על סקלת תדרים אפשרית, נומר בין 800mhz לבין 1300mhz, ואם נבקש לבצע גרעון במדרגות של 20mhz בכל פעם (מה שמכונה איכות הגרעון) הרי שאנו עשויים לבצע עבודה בחסם זמן חיפוש של N אטרציות במקרה הקיצוני, כ…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by PlzHelp,

יש לי אותו בבית קניתי ב 200 שקל מחבר.. היה שווה את המחיר ? ואיך הכרטיס הזה מבחינת ביצועים ? תודה

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  17. Started by free_me_0,

תג המחיר לכרטיס מהסידרה החדשה של NVIDIA GTX780יעמוד על-3920 שקל בארץ הקודש. יקר זול בסדר תלוי מי אתה וכמה אתה מטורף... לפחות יותר זול מ- TITAN שמגיע עם 6G זיכרון.לעומת ה-GTX780 שמגיע עם 3G זיכרון. נישארו יומיים להשקה.

• 52 תגובות
    • 5.2k צפיות
  18. Started by Symbore,

יש לי כרטיס מסך חדש מסידרת 7950 של רדאון. נקנה לפני כחצי שנה. המסך שלי הוא 23 אינץ' של LG ונקנה לפני כשש שנים. המסך התחיל לזייף כבר לפני כמה שנים (מפסיק לעבוד וצריך לנתקו ולחבר אותו מחדש לחשמל) אך מעבר לכך לא שמתי לב לבעיות אחרות. בחודש האחרון שמתי לב שלפעמים, לשבריר שניה בלבד, מופיע בחלקו התחתון של המסך פס שחור עבה ברוחב של מילימטר אחד או שניים. מבדיקות של 3dmark (לא חדשות, לפני כמה חודשים) כרטיס המסך שלי פעל בהתאם למצופה ממנו. הכרטיס כלל לא מתחמם (38 מעלות) [על פי aida ועל פי catalyst) וגם לא במשחקים שאני משחק בהם אינני רואה ארטיפקטים או בעיות אחרות. הכרטיס מעודכן לדרייבר הכי חדש (יציב) אז מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום.. שיחקתי היום במחשב ופתאום נתקע לי הכל מסך כחול ומחשב עשה ריסט, לא עלה והציג שוב מסכים כחולים. ניקיתי אבק ושום דבר לא עזר. הפעלתי ב SAFE MOD עלה עם טשטושים בתמונה מחקתי דרייבר והמחשב עלה, אחרי התקנת דרייבר שוב מסך כחול כנראה שאין מנוס מלקנות אחד חדש ואשמח אם תמליצו לי על משהו באיזור האלף שקלים שיריץ משחקים ברמה גבוה מעוניין רק בכרטיסים של NV עם קירור מתקדם \ שקט. מעוניין לקנות מחר, קשה לי בלי מחשב

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by ofersto,

האם תוכנה שדורשת כרטיס מסך nVidia GeForce 8800 תעבוד על מחשב עם כרטיס מסך intel® G41 Express Chipset?

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  21. אהלן, יש לי מדיה סנטר מבוסס intel core duo. מעבד E6600 לוח אם GA-965P-DS3 כרגע יש לי שם RADEON 1980 PRO, אני רוצה לשדרג כ"מ שיתמוך בDX החדש, תלת מימד (כלומר שהוא ידע לדווח לטלווזיה שהתוכן המשודר הוא תלת מימד לא שהוא יצור תמונת תלת מימד) ויהיה בעל יציאת HDMI. רצוי גם שהוא יוכל להחזיק משחקים, לא משהו רציני, פיפא וכאלה. מה הכי מומלץ מבחינת עלות-תועלת?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  22. Started by rroonnii,

מה אומרים על החלפה בין הכרטיסים עם תוספת ל590GTX כ400 שח . אין ספק במשחקים יש יתרון משמעותי ל590 . אחריות לעוד שנה וחודש. המפרט שלי ספק : Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail ראיתי שספק איכותי 620W מחזיק תכרטיס... אפילו שמצויין בנוודיה 700W .

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by saarxee,

HD6750 או GT640? ובכמה אחד מהם חזק מהשני? (אחוזים)...

• 41 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by LIRON5721,

ערב טוב, אני צריך לממש אחריות על כרטיס מסך, בנתיים הבאתי כרטיס מסך אחר עד שיתקנו את הכרטיס התקול ואני צריך עזרה בהרכבה. אז מה יש לנו? לוח אם : GIGABYTE P67A UD3 B3 כרטיס מסך: רשום עליו GV-R925128 של גיגהבייט (תמונה) 1.האם הכרטיס יתאים? 2.לפי מה שאני רואה הוא לא צריך מתח מהספק אלא רק מהלוח 3.אשמח לטיפים מה כן ומה לא לעשות 4תודה

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  25. שלום לכולם, אני קניתי את הכרטיס הנ"ל לפני כשנתיים +, כאשר ישנה אחריות לעוד כשנה. בחודשים האחרונים הכרטיס החל להרעיש ולפגום בביצועי המחשב, כשלהבנתי המאוורר המובנה עליו מתחיל לזייף. ברצוני לממש את האחריות על הכרטיס בKSP שם הוא נקנה, אם זאת כפי שמוזכר מעלה, פתחתי את הכרטיס ל6970 ע"י צריבת ביוס חדש עליו. רציתי לדעת האם עצם החלפת הביוס עלול לפגום באחריות הכרטיס, ובמידה שכן האם עליי לצרוב מחדש את הביוס של ה6950, או שאין אם זה בעיה והחנות תממש את האחריות בלי לעשות לי צרות על זה. אשמח גם לשמוע מאנשים שמימשו אחריות בKSP (רעננה בפרט) והאם אני צפוי לבעיות מיוחדות איתם . תודה מראש לעונים, חיים

• 3 תגובות
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים