עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nicirnTAL,

http://www.hwzone.co.il/#newsitem1045240767,50403, הם רשמיים? לא כתוב בידיעה, ואני לא מוצא אותם באתר של ניווידיה! :

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by 7278608,

GTX 480 אם 95 מעלות בזמן משחק? הכרטיס יכול להגיע לפי היצרן עד 105 מעלות . זה נורמאלי אם יש לי בזמן משחק 95 ובמנוחה 75?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by SpiritKnight,

האם המסך שווה עוגיה? אם מישהו יוכל להשיג את המפרט, אני אודה לו מאוד, כי שבוע הבא אני קונה ת'מחשב.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by gal426,

שלום לכולם יש לי שתי כרטיסיס מסך של AMD 4890 ועשיתי עם CFX המחשב קןלט אותם אבל במשחק BF3 הביצועים לא משהו מה אפשר לעשות כי לפני זה הריץ לי את המשחק טוב מה עושים? תודה ויום טוב

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. האם עדיף להשקיע בכרטיס מסך עם זיכרון יותר גבוה או שעדיף להשקיע ברוחב פס יותר גבוה?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by חן מ,

שבת שלום לכולם אני כרגע עובד עם QX9770 ו8800GT...רציתי לדעת האם בעוד כארבעה חודשים,סביבות מרץ,יהיה לי כדאי לשדרג לכרטיס מסך HD48XX\HD58XX?האם המעבד שיש לי עכשיו יוכל לסחוב את הכרטיסים האלו? תודה רבה

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. טוב אז לפי מה שכולם אומרים לי פה וראיתי גם שהכל מסכימים שהרדאון 9500 פרו עולה באמת על כל הכרטיסים השאלה היא האם מפרט המחשב שלי (שמופיע בצד ימין) יכול לנצל את היכולת של הכרטיס הזה??? דרך אגב אני עובד עם וינדוס 98 וגם 2000 וגם XP האם יש דריברים מתאימים לכל מערכות ההפעלה האלו?? ההתלבטות שלי קשה כי המחיר שלו כרגע הוא גבוה מאוד אז בבקשה תגידו לי במאה אחוז שכדאי להשקיע עכשיו ושזה יהיה להרבה זמן כי זה באמת הרבה כסף תודה!!!!

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. בעיה קצת מוזרה, שאני רואה צל במשחקים אני רואה אותו עם מדרגות, במיספר מישחקים, BF2, San Andreas, CARBON, DIRT, LA Street Racing אני רואה את הצל לא ממש חלק כמו מדרגות, אני עם הדרייבר 158.22, והגדרות הכי גבוהות עם הרזולוצייה 1920x1200, ולא משנה איך אני משחק עם ה-AA כלום לא עוזר.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by amisha,

מישהו יכול לתת לי המלצה לגבי איזה כרטיס טוב קצת למשחקים וגם שיהיו לו אופציות טובות עד מעולות של יציאות וכניסות של וידאו??

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by shimonta,

היי, GIGABYTE שחררה עדכון ביוס לכרטיס 970, לשלושה מודלים של זכורונת שונים. 1. האם מישהו יודע האם זה קריטי לבצע את העדכון ? 2. איך ניתן לזהות אילו מבין הזכרונות קיימים בכרטיס? אני על כרטיס מREV1.1 הערות שחרור: http://http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5209#bios Release for HYNIX Memory NVIDIA Source BIOS Version: DP:84.04.31.00.B8, DD:84.04.31.00.B7 Base Clock/Boost: Clock:1178/1329MHz Memory Clock:7010MHz Improve compatibility with some monitors Modify fan duty in MS-DOS mode Release for SAMSUNG Memory NVIDIA Source BIOS Version: DP:84.04.31.00.B8, DD:84.04.31.00.B7 Base Clock/Boost: Clock:1178/1329MHz Memory Clock:7010MHz Improve compatibility w…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by goldeye,

בצער רעב הHD 4850 שלי מת אחרי שהמאוור שלו התקלקל ונשרפו לו כמה נגדים. הייתי שמח להמלצה לכרטיס חלופי. הכרטיס הוא למשחקים תקציב - כמה שיותר זול. המערת שלי זה מעבד E8400 לוח אם של גיגהבייט - ga EP43 DS3l 4Gb ram g.skill הרזולוציה שאני משחק בה היא בעיקר 1920 על 1080 בנוסף - האם יש חנות ממולצת לקנות ? תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by se7en,

לאור הפרסומים הרבים והבנצ'מרקים על ה-Parhelia שמאכזב מעט בהשוואה ל-Ti4600. אחרי הכל קניה של ה-Ti4600 הייתה בכל זאת משתלמת. אפילו כל הפיטצ'רים שהוא לכאורה התברך בהם לא שווים יותר מידי בעיקר איכות התמונה וה-FSAA.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by gforce,

המסך לא מיועד לגרפיקה או משהו כזה השימושים העיקרים שלו הם צפייה בסרטי dvd עבודה רגילה , גלישה באינטרנט מה אתם אומרים נ.ב לא , אני לא רוצה 17" תודה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. התקנתי וויסטה לא מזמן, בערך שלושה ימים. התלהבתי מאוד מהמראה, מהחידושים מהMedia Center וכו' וכו' (אה, וחשוב לציין שמהירות ההורדה באינטרנט ובכלל, האינטרנט עצמו מהירים יותר מהXP, אפשר להגיד משמעותית). אבל לגיימרים הOS הזה הוא קטסטרופה, הFPS שלי במשחק CS 1.6! ברזולוציה של 1280x1024 סה"כ 65 ! לא האמנתי... איך Micro$oft מצפים שגיימרים יעברו לוויסטה אם היא פוגעת כל כך בקצב הפריימים?

15. Started by Mandheling,

אני נמצא מחר באילת ושוקל לרכוש Sapphire Radeon RX 470 OC 4GB GDDR5 כשדרוג ל-HD 7850 שלי. המחיר של הכרטיס הזה הוא 800 ש"ח. השאלה היא אם יש לו חיסרון משמעותי בהשוואה לכרטיסי RX 470 אחרים? אין לי כוונה לבצע OC ואני מעדיף לא להוציא יותר כסף אם אין הצדקה. תודה!

16. Started by tdavidi,

אני מקווה שזה הפורום הנכון.. שדרגתי את המשחב יש לי עכשיו כרטיס HD2600XT 512MB GDDR3 וויסטה מותקנת מאיפה אני מוריד DirectX10? שיחררו את הגירסה הזאת כבר?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. הGF7800GT יהיה אחיו הקטן של הGF7800GTX, מהירות ליבה של 400MHZ, יהיו לו 20 צינורות עיבוד, 8 מנועים גאומטרים, 1GHZ לזכרונות DDR3 בבאס של 256BIT ו256MB של זכרון, כמו כן הוא יתמוך בSLI, הוא יתומחר ב399$. תמונה שלו + מבחן ביצועים ב3DM 03: http://www.gdhardware.com/hardware/video_cards/nvidia/7800gt/001.htm

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7300 RADEON X800 GTO * Trix Overclocking Software * 256-bit memory interface * FireBlade Edition offers possible memory clock speeds north of 560MHz אני אוטוטו בפני קנית מחשב.. לכן ממש חשוב לי לדעת האם זה זה? האתר מצויין שזה Fireblade מה דעתכם?

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Guarding angel,

מה קורה עם NVIDIA וסדרת הG80? נראה לי שהם הולכים לגנוב את ההצגה

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by --Shadow--,

שלום לכולם, אני מנסה להבין איך לחבר את הכרטיס מסך MSI GTX 780 לספק כוח של Antec TP-750 TruePower 750W http://www.techpowerup.com/reviews/msi/gtx_780_tf_gaming/ הוספתי תמונה של ספק כוח: יש שני חיבורים זהים (שחורים) של 6PIN - מסומן בתמונה כ 12V1 יש עוד שני חיבורים זהים (אדומים) בספק של 8PIN - מסומן בתמונה כ 12V3 ו 12V4 חיבור שחור 6PIN אחד תפוס כבר לHDD/SSD כך שלפני התקנה של הכרטיס, תהיה לי יציאה אחת 6PIN פנויה + 2 יציאות אדומות של 8PIN (שתמיד היו פנויות מחיבורים). עכשיו הבנתי שכבל אחד אני אמור לחבר מ 6PIN מהיציאה השחורה של הספק לכרטיס מסך. ועלי לחבר עוד כבל מהספק מיציאת 8PIN האדומה לכרטיס מסך האם עד כאן נכון ? הכבל הראשון כבר יש לי - 6PIN ל 6PIN . הכבל השני, שאמור להיות 8PI…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by almog889,

שלום לכם. רציתי לדעת האם המפרט הזה יריץ את המשחק BattleField 3 ברשת, והאם הכרטיס מסך הוא יחסית חלש למשחק הזה. מעבד: amd athalon 64 X2 black edition 6400+ לוח אם: ASUS M2N-E זכרון: GSKILL F2-6400CL4-2GBPI-B DDR2-800 2GB X2 (4GB) כרטיס מסך: BFG 8800GT OC2 512MB 256BIT (GPU CLOCK:675MHZ - 1647MHZ|) (MEMORY CLOCK:972MHZ) ספק: ENERMAX LIBERTY 400W מה אתם אומרים על המפרט הזה האם יספיק לי? האם בהחלפת כרטיס מסך זה ייעזור ולאיזה כרטיס וכו'.. בתודה אלמוג

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by IDan2013,

שלום! מחר התכוונתי להזמין מחשב חדש מTMS רק שהיום הם החליטו להוריד מחירים לכרטיסים הישנים והכניסו אותי לדילמה מטורפת שאין לי כח להכנס אליה ולהתעכב בה בכלל. אשמח אם תבהירו לי מה ההבדלים בידיוק בין שני הכרטיסים (Gigabite vs shappire) ותגידו לי גם שורה תחתונה אם עדיף להשקיע או דווקא ללכת על הזול מבינהם. איזה יהיה עדיף לי לOC מבחינת קירור?יכולות גבוהות יותר?שקט יותר?צריכת חשמל?וכו' במידה ובמקרה "הכי גרוע" אחליט לעשות CFX וזה יהיה CFX7970 מה יהיה עדיף המערך הנ"ל או HD7990? ואיזה ספק צריך בשביל דבר כזה+I7 3770K שיעבור OC. יש לציין שהלוח תומך בCFX/SLI. תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Lethal_Acid,

יש לי כ.מסך 9600 XT עם יציא ל TV שדרכה מחוברת הטלויזיה בחדרי. אורך הכבל בערך 5 מטרים ורואים מצויין!!! לאחרונה עלה לי רעיון לחבר גם כן את TV שבסלון למחשב להעביר כבל או לקנות את המכשיר האלחוטי הזה. אבל אני לא רוצה לנתק את החיבור לTV אצלי בחדר אלא לעשות פיצול. לא קשה במיוחד כולה לחתוך ולהוציא כבל נוסף. השאלות שלי: במידה ואני מנתק את החיבור לTV שאצלי בחדר ומעביר לסלון שבערך אני אצתרך לשהתמש בכבל באורך 20 מ' איך תהייה האיכות? במידה ואני מפצל את החיבור לTV ומעביר לסלון איך תהייה האיכות? האם משהו התנסה במכשי האלחוטי הזה? איך האיכות? תודה L.A

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. כל הפסים שיש עליהם קו....... וזה מחשב חדש אולי המסך נדפק לי MAG 770T [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by ORrrr,

שלום. אני לא גיימר, אבל כן צריך כרטיס מסך למחשב הנייח שיחליף את ה hd 4770 הזקן שלי. לכן אני צריך כרטיס מסך חדש(לא משומש כי אני רוצה אחריות), שיהיה ברמה שלו לפחות ולא יעלה על הסכום בכותרת. כמו כן, כרגע עם הכרטיס הנוכחי אני לא מצליח להריץ סרטי 4k ביוטיוב ואשמח אם הכרטיס המסך החדש כן יוכל. תודה רבה, אור

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.