עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by 7278608,

האם כרטיס מסך GTX 295 תומך ב HDMI1.4.?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by goldeye,

בצער רעב הHD 4850 שלי מת אחרי שהמאוור שלו התקלקל ונשרפו לו כמה נגדים. הייתי שמח להמלצה לכרטיס חלופי. הכרטיס הוא למשחקים תקציב - כמה שיותר זול. המערת שלי זה מעבד E8400 לוח אם של גיגהבייט - ga EP43 DS3l 4Gb ram g.skill הרזולוציה שאני משחק בה היא בעיקר 1920 על 1080 בנוסף - האם יש חנות ממולצת לקנות ? תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by adam-pc,

אז ככה..... : אני מיטלבט נורא מחרי רדאון 9500 פרו הוא 1500 בסביבות ומחיר רדאון 9700 הוא 1800 בסביבות (בקשר למחירים הם פלוס מנוס) אני מיטלבט איזה לקנות האם להשקיע עוד 300 שקל ואני באמת יהיה מרוצה יותר אם הרדאון 9700 או ש ה9500 פרו הוא מספק בהחלט ואפשר לשמור תכסף בהשקעות נוספות בעתיד... :s05: תנו עצות והצעות :hideing_behind_computer: בתודה מראש adam-pc

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום. אני כרגע עם 8800 ULTRA, ושוקל לשדרג. מצאתי דיל מאוד טוב על GTS 450. הסיבה לשדרוג היא שלצערי הכרטיס מסך שלי לא ממש מסתדר עם NEED FOR SPEED HOT PERSUIT החדש האם שווה בכלל את השדרוג???

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by ravnadal,

האם כל כרטיס שנשלח דרך השילוח של איביי בטוח 100% משלמים מע"מ? יש את השורה Customs services and international tracking provided לפי מה שאני מבין זה לא כולל את המע"מ שם אלא רק את השחרור עצמו. לא מזמן הזמנתי קלאץ לרכב המוכר רשם 30 אירו על חלק שעולה 700 והכל עבר חלק. פעם שתפסו אותי נתנו לי אזהרה שילמתי את המע"מ וזה השאלה אם יש דרך לקמבן משלוח בלי מע"מ ובכל זאת שיהייה איזשהוא ביטוח הבנתי שאם באמת המוכר מסכים לזה ויהייה נזק אז החבילה לא תהייה מבוטחת בסכום האמיתי כי החברים שם זורקים את הקרטונים טוב טוב. מישהו פה הזמין מאיביי עם חוויות טובות של הדור האחרון 3080 3080ti?

6. Started by eranir,

לפני כחודש וחצי פתחתי ת'רד בו ניסיתי להבין כיצד אני מרכיב סט-אפ של 3 מסכים (27 + 2 של 19) לכל השימושים. הוסבר לי בזמנו שלא תהיה לי בעיה להרחיב את שטח העבודה שלי בשימוש בווינדוס, אבל מרוב המשחקים אני יכול לשכוח. ואז נתקלתי ב-Eyefinity שבכרטיסים החדשים של ATI. יש סיכוי שזה נסקר גם פה, אני כבר לא זוכר, בכל מקרה שני לינקים: http://www.amd.com/us/products/technologies/eyefinity/Pages/eyefinity.aspx http://www.tomshardware.com/news/amd-ati-eyefinity-radeon-monitor,8637.html נראה כאילו הטכנולוגיה הנ"ל עונה בדיוק על מה שביקשתי. נראה כאילו אין צורך בשום תאימות מצד משחקי המחשב. האם אני טועה או לא מבין עד הסוף? כבר בכרטיסי המסך החדשים שילבה ATI את הטכנולוגיה, כאשר היא מוגבלת ל-3 מ…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום.. טוב קודם מערכת: AMD3200+ 2.0GH לוח אם של ג'יגהבייט GA-K8NF 1 גיגה זיכון 400MHZ (שני סטיקי זיכרון כל אחד 512 ) X800XL WD 120GB SATA HEC400 W טוב בגלל שSM3 חזק עכשיו בתחום המשחקים אני חושב על שידרוג הכרטיס שלי בעתיד הלא כלכך רחוק.. עכשיו מהו הכרטיס הטוב ביותר שאני אוכל להכניס למערכת הזו בלי שיווצר לי מצב בו המערכת תגביל לי את הכרטיס החדש?(מומלץ כרטיס שתומך בDX10) אבל איך שאתם רואים לנכון...

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by ithamar21,

שלום! אז ככה כרגע אני עם זוג 6950 פתוחים ל 6970. וכרטיס פיזיקה 460GTX עלה לי בראש האם כדאי לי למכור את ה 460 ולהביא כרטיס פיזיקה חזק ממנו 580GTX? אני מחפש ביד שניה. יש לכם המלצות עצות ?? בעקרון אני נעול על הסדר הזה של המערך הכוונה שני כרטיסי מסך ואחד פיזיקה. אבל אני רוצה לשמוע דעות מה האופציה הטובה ביותר בשבילי לקבלת מירב הביצועים במשחקים בהתחשב שבכוונתי בעתיד לשלב מספר מסכים יחד.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by 456,

אני קונה מחשב חדש בקרוב. בחרתי את הכרטיס הבא בכותרת ASUS Ati Radeon X1950PRO 256MB PCIe שמחירו בskypc עומד על 918 ש"ח. תגובות שלכם על הכרטיס הזה: יתרונות, חסרונות והאם אפשר במחיר זה למצוא כרטיס יותר איכותי בחינת ביצועים ומהירות וכו'.. אשמח לתגובות שלכם, אופיר.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by yotam,

בגרסה החדשה לתוכנה GPU-Z נוסף פיצ'ר שמתריע האם מדובר בכרטיס NVIDIA מזויף. תופיע המילה [FAKE] ותמונה של סימן קריאה צהוב. https://www.techpowerup.com/248487/techpowerup-gpu-z-v2-12-0-released

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Lethal_Acid,

יש לי כ.מסך 9600 XT עם יציא ל TV שדרכה מחוברת הטלויזיה בחדרי. אורך הכבל בערך 5 מטרים ורואים מצויין!!! לאחרונה עלה לי רעיון לחבר גם כן את TV שבסלון למחשב להעביר כבל או לקנות את המכשיר האלחוטי הזה. אבל אני לא רוצה לנתק את החיבור לTV אצלי בחדר אלא לעשות פיצול. לא קשה במיוחד כולה לחתוך ולהוציא כבל נוסף. השאלות שלי: במידה ואני מנתק את החיבור לTV שאצלי בחדר ומעביר לסלון שבערך אני אצתרך לשהתמש בכבל באורך 20 מ' איך תהייה האיכות? במידה ואני מפצל את החיבור לTV ומעביר לסלון איך תהייה האיכות? האם משהו התנסה במכשי האלחוטי הזה? איך האיכות? תודה L.A

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. כל הפסים שיש עליהם קו....... וזה מחשב חדש אולי המסך נדפק לי MAG 770T [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by berner,

שלום חברים פיתאום המסך שינה צבעים איך אני בודק שהמסך לא התעייף הכרטיס חדש (חודשים) מה עושים תודה

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by gforce,

המסך לא מיועד לגרפיקה או משהו כזה השימושים העיקרים שלו הם צפייה בסרטי dvd עבודה רגילה , גלישה באינטרנט מה אתם אומרים נ.ב לא , אני לא רוצה 17" תודה

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=609&pageid=1 מטורף!!! תראו איך CRYSIS רק רץ שם או COD4 (300 400 פריימים לשניה) וכו' ממש מדהים רק מוכיח כמה ביצועים נשיג תוך שנים ספורות במחשב ביתי רגיל ;D

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אם יש לכם מסך רחב ואתם משתמשים בכרטיס מסך מסוג 8800GTS של כל חברה שהיא [ ניסינו 3 חברות: BFG, אסוס ולידטק ], כאשר תגדירו את הכ.מסך לעבוד על רזולוציה של 1440X900 [ WIDE ], אתם תראו את המסך מטושטש [ את כל האותיות וכו' ], באינטרנט בקושי אפשר לקרוא דברים, אבל כאשר מעבירים את המסך לרוזולוציה של מסך מרובע [ 1024X768 למשל ], הכל חוזר להיות חד וחלק. מעיקה העובדה שהכרטיס לא מסוגל לעבוד עם הרזולוציה הטבעית של המסך, והכל נראה מתוח ששמים רזולוציה מרובעת. יש לציין שכל הדרייברים שהתקנו היו מעודכנים להכי חדשים. מישהו שמע על בעיה בסגנון ויודע איך לפתור אותה? ראו זאת כאזהרה לכל מי שבונה על GTS עם מסך רחב. נ.ב, ניסינו כמה מסכי WIDE, ובכולם אותה בעיה, ביניהם: Samsung 940BW, Samsung 931BW...…

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום לכולם: הוא יצא סוף סוף והוא יקר לאללה 649 דולר הgeforce ultra יעלה. :kopfpatsch: :bash: מה אתם חושבים על זה? אני אישית חושב שמרמים אותנו אנשים . זה לא פייר רציתי לקנות אותו כל כך אבל הוא כל כך יקר. כמה הוא יעלה בארץ אתם חושבים? המקור http://67.19.9.2/?article=27492

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by DJ GuyGIvant,

אנשים, מה אתם אומרים?! מה יותר משתלם לקנות ?? ת'אמת חשבתי לקנות את ה LEADTEK אבל אמרו לי שגם ה9000 מצויין ומבחינת מחיר זה בכלל מוצא חן בעיניי... האם השינויים בין 2 הכרטיסים הם כל-כך קריטיים?! תודה לעוזרים, גיא.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. יש לי: לוח אם Gigabyte ep43-ds3l מעבד intel E8500 כרטיס מסך HD4870 זכרון 4 גיגה מסך 22 אינץ ספק W750 רציתי לקנות כרטיס מסך חדש שמריץ משחקים כבדים על הגדרות גבוהות ורציתי לדעת על איזה אתם ממליצים תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. עד כמה הכרטיס הזה סוחב משחקים חדשים?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by weamir,

המפרט שלי מופיע בחתימה. משום מה הFPS שלי הוא כ60 בממוצע,למרות שאני שובר את הראש,ולא מצליח להעלות אותו האם מישהו יודע אם הבעייה בהגדרות של הדרייבר של הכרטיס מסך? אלו הגדרות הן קריטיות לנושא הFPS? נ.ב אני עם דרייבר FORCEWARE 75.80

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. איזה דגמים בארץ ישנם עם חיבור DVI?

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. מבחן ה-3DMark Time Spy Extreme עדיין לא הושק באופן רשמי, אך יש כבר מי שהזדמן להם לבחון אותו - ואתם תוצאות כרטיסי המסך והמעבדים המודרניים בו לכתבה

24. Started by danielimbar,

בניתי מחשב חדש וקניתי בשבילו את ה730GT עכשיו אני קצת מתחרט שקניתי בזול כי היה עדיף להשקיע על כרטיס מסך כסף בגלל שאני משחק במשחקים במחשב ופוחד שהוא יריץ לי אותם על איכות יחסית נמוכה המחשב עוד לא מוכן לגמרי אבל רציתי לדעת איך ה730GT הוא טוב ושווה את המחיר שלו?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by fryhxnxl,

http://www.guru3d.com/news_story/amd_pirate_islands_radeon_r9_300_series.html

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים