עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני מתכנן לקנות כ. מסך בסביבות ה-1000-1200 שקל . יש לי כמה שאלות: 1. מתי מגיע 6600 או X700 לארץ (על שלל סוגיהם) 2. האם הם יגיעו גם בממשק AGP 3. מהו הסכום המשוער בשקלים של כל אחד 6600/6600gt ו- X700/X700pro/X700xt 4. האם כדאי לחכות לכרטיסים אלו או עדיף לרכוש עכשיו כרטיס מסך ועל איזה אתם ממליצים? (ד"א הכרטיס מסך אמור להיות כחלק ממחשב חדש שאני אקנה...) תודה לכול העוזרים!!!

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Pantelemon,

אני מחפשת כרטיס מסך שיתאים למחשב שלי, שימוש בעיקר למשחקים ברמה בינונית פלוס מבחינת מינימום כרטיס מסך (ברמה של NVIDIA GeForce 7900 GS ומעלה). אני יודעת שקשה למצוא כרטיס מסך טוב במחיר כזה אבל אם יש משהו באזור המחיר הזה... ההבנה שלי בחומרה מאוד בסיסית אז אני פשוט אצרף צילום של Everest: ועוד שאלה אחת - איך אפשר לדעת אם כרטיס המסך הנוכחי שלי מובנה? ואם כן, מה לעשות איתו כשאני אתקין כרטיס חדש? תודה רבה, יעל

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by bad-sector,

קראתי היום קצת עליו וראיתי שבבדיקה הוא לא עבר להם אחרי מאמץ את ה 40... ואצלי אחרי הדלקת המחשב הוא על 67 מעלות... יש סיבה?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. התרגלנו לקבל מוצרים מטורפים מחברת Colorful הסינית, אך דגם ה-iGame החדש שלה כנראה שובר את כל השיאים לכתבה

5. Started by etain2,

שלום, איזה כ.מסך יותר טוב למשחקים עם מסך 17 LG FLATRON L1719S)? מפרט כרגע:DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz NVIDIA GeForce 7300 GS (512 MB) Intel DQ965GF Motherborad 2 GB RAM HEC 300W(משדרג) כרגע אני לא קונה מחשב חדש אז החלטתי לשדרג את החלק שהכי מפריע לי במחשב + ספק כמובן ליזכור שהכרטיס הזה מיועד לגיימר בנוני+ למשחקים כמו Call of duty 4 ,...... http://www.skypc.co.il/pl_product~CGNX-G882DDC~8~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~28620~8~0.htm - יש גם גירסה Smart שעולה אפילו פחות לא יודע מה ההבדל ביניהם או שעדיף להוסיף עוד 50 שקל ולקנות את זה http://www.skypc.co.il/pl_product~28622~8~0.htm אני לא ממש מבין אבל יכולה להיות לי בעיה של Vsync עם אני יקנה כרטיס יותר…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Quickly,

אני אישית קניתי x800xl לפניי חודשיים שלוש ממש לפניי שיצא 7800GT שלדעתי הכי משתלם

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אם יש לי כרטיס מסך GF-4 4200 ,אז אני לא יוכל לשחק במשחקים שיתמכו בדירקט-9x ?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

ראיתי כאן בעבר הרבה אנשים שהמליצו על הכרטיס אך עכשיו אני רואה הרבה אנשים שלא ממליצים לקנות אותו (HERCULES FDX 8500LE ) מישהו אולי מוכן להסביר לי למה? ???

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by A.J,

שלום לכולם אני חושב לשדרג את הכטיס מסך שלי כרגע יש לי gtx 10060 3gb של גיגהביט מסך 27 אינצ' ברזלוצה של 2K 2560*1440 מעבד i5 8400 ram 32gb ספק כוח 650w הכרטיס שלי יחסית בסדר אבל אני שם לב שקשה לו לשמור על 60 פריימים ברזלוצה של 2K בחלק מהמשחקים בהגדרות גבהות. חשבתי אולי למכור את שלי ולקנות כרטיס חדש שיכול להתמודד עם הרזלוצה, כמה לדעתכם שווה היום הכרטיס שלי(עדיין באחריות)? אולי שווה לחכות לסדרה 3XXX של אנוידיה? תקציב של תקציב של 500-600 שקל פלוס מה שאני יכול לקבל בתמורה לכרטיס

10. אני רוצה לקנות את הGAINWARD 6800 GT ואני מעוניין לדעת אם עם הקירור העצבני שלו אפשר לעשות OC עד לרמה של UE.... מה אתם אומרים?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by naki,

19 מעלות במנוחה... רק שלא יהיה לו קר! מה המצב אצלכם?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. האם המערכת שלי (מפרט רשום למטה) תתמוך בשדרוג לאחד מכרטיסי המסך הבאים: - GeForce 8800GT - GeForce 8800GTS - GeForce 9800GT - GeForce 9800GTX לחילופין, אשמח להצעה של כרטיס מסך מקסימאלי שהמערכת שלי מסוגלת להפעיל או שלא יווצר צוואר בקבוק. את שאר הרכיבים אין לי כוונה לשדרג כרגע. עריכה: מבקש המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 300 ש"ח (+/- 50 ש"ח) בעל הביצועים הטובים ביותר לגיימינג. אפשר גם יד שניה. עדיפות ל Nvidia. מי שמגיב, בבקשה לצרף גם השוואות מול כרטיסים אחרים על הסקאלה. הכותרת שונתה בהתאם. תודה, וסליחה אם אני משגע אתכם אני פשוט חייב להיות סגור ב- 100%. תודה מראש לכל המגיבים.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by moonbone,

אז מי שלא שמע לדטק יצאו עם סדרת כרטיסי ג'יפורס חדשה הכוללת גם TVIN בנוסף לקירור המעולה שלהם ואיכות התמונה.... מישהו יודע מתי יגיעו הכרטיסים האלה לארץ ובעך כמה יעלה GF4 WinFast ultra MY VIVO!! מי שלא הבין (4600)......

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by marik,

שלום אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי כרטיס הנוכחי 9500GT השאלה שלי האם כרטיס 430GT צריך שידרוג ספק או לא? האם יש לו חיבור מתח לספק כוח??? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. הזמינות טובה, המחירים במגמת ירידה והביצועים ראויים - כיצד מתמודד ה-RX 590 של AMD מול המתחרים? לקחנו את היצירה של Sapphire לבדיקה מקיפה לכתבה

16. Started by benyben,

שלום. אני תוהה על קנקנו של כרטיס ה HD 5970 כפול המעבדים. למי בדיוק כרטיס מסך זה מיועד? מחירו בשמיים (700 דולר), ועל פי טבלאות התוצאות, הוא לא מרשים ברמת המחיר שלו. אז מה סיפורו? תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by adamshar,

קניתי לא מזמן את המחשב שבמפרט. כשאני משחק ב COJ אחרי כמה דקות התמונה מתבלגנת (פתעום נקודות אדומות צצות והמשחק לא מגיב) והמחשב מפסיק להגיב לי למרות שחלונות עוד פועל ברקע פשוט אי אפשר לעבור אליו. מה זה ?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום ... מתלבט בין שני אלה : ??? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1352 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1482 למסך 22 אינץ' רזולוצייה 1200*1920 האם יש יתרון לגירסת 1GB לעומת 512MB ? תודה

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. מדליק את המחשב הוא לא מזהה את הכרטיס מסך , איך שאני מדליק המאוררים עובדים ב 100 אחוז, הכרטיס עבד כשנתיים וחצי עד שניהיה מסך שחור, ומאז הוא לא מזהה אותו, גם לא ב device manger , והמאוררים עובדים על 100 אחוז. הכרטיס מסך מת ?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אוקיי. תגידו, ההבדל בין 6600 ל 6800GS הוא גדול? ועכשיו, אני צריך מישהו שיגיד לי איך הכרטיס עובד בהגדרות הכי טובות, כולל פילטרים ב NFSMW. יש קירטועים? מה לא חלק? כמה FPS? באיזה קצב? תודה.

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Salwaby,

אוקיי אז פחות או יותר החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי (GTX760) השאלה שלי האם כדאי לקנות עוד אחד ולחבר אותם ב SLI ? אני אף פעם לא התנסיתי ב SLI וקצת חושש מכל הסיפור הזה, האופציה השנייה זה לקנות 780/R9 290. מה אתם חושבים שעדיף? מבחינת ביצועים נטו בבנצ'ים שראיתי ה SLI לוקח, אבל השאלה אם זה שווה לעתיד? אני גם מבין שיש יחסית הרבה משחקים עם בעיות עם SLI .. זה נכון ? * אני על מסך 22" ככה שהרזולציה המקסימלית תהיה 1080p. ** אם החלטתי ללכת על SLI, אז אפשר להשתמש ב 2 כרטיסים לא מאותה יצרנית ? (GIGABYE ו MSI לדוגמא) תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by BOBEXXX,

שלום כולם וחג שמח ! השאלה שלי היא מאוד פשוטה, אני מתכוון לנסוע לאמסטרדם בעוד שבוע עם חברים, ורציתי לדעת אם יש חנויות חומרה בדיוטי פרי ואם שווה לי לקנות משם... עוד שאלה, אני מתכוון לטייל באמסטרדם, פריז, בלגיה ברלין ועוד כמה מקומות קצת לא מוכרים, האם המחירים שם זולים יותר ? כי אני חושב לקנות משם, אשמח לשמוע על אתרים של חנויות חומרה שנמצאות בחול תודה מראש, אני יודע שלא הרבה יודעים את התשובות, אבל מי שיודע אשמח לשמוע ממנו תודה מראש !!!

23. Started by בטיטi,

אם טעיתי בפורום, נא להעביר לפורום הרלוונטי, תודה. יציאת ה SVIDEO בלפטופ הינה עם 7 פינים יש לי מתאם שבצד אחד הוא מתאים ל SVIDEO של המחשב (7 פינים), ומצד שני אפשר לחבר אליו SVIDEO רגיל (4 פינים) (ובנוסף אפשר לחבר אליו גם בננות - אדום, שחור וצהוב...) חיברתי את המתאם למחשב, ואז חיברתי כבל -SVIDEO מהטלויזיה למתאם שבמחשב. 1. כיוונתי את הטלויזיה ל SOURCE של SVIDEO, אבל לא רואים את WINDOWS בטלויזיה... (שיחקתי גם עם הגדרות התצוגה ב WINDOWS, שיציג את 2 המסכים...), מה פיספסתי ? 2. איך אני אמור להעביר את הסאונד לרסיבר, דרך אותה יציאה במחשב, שאני מחבר אותו לרמקולים השולחניים ? 3. איך זה שבמתאם שמצאתי, יש גם כניסת SVIDEO וגם אדום-לבן-צהוב, הרי ה SVIDEO יכול להעביר רק תמונה, אז מ…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Froze,

אהלן יש לי מסך 22" סמסונג 2253BW ולאחרונה קניתי מסך 25.5 סמסונג T260HD. שניהם מחוברים למחשב ב DVI, הגדרתי אותם בלוח בקרה והכל בסדר, חוץ מבעיה אחת במסך הגדול. אני לא יודע ממש איך להגדיר את זה אבל זה מעין מטושטש, כאילו שאתה מסתכל במשקפים לא מתאימים. חיפשתי בלוח בקרה של NVIDIA אבל זה לא נותן לי לשנות את ההגדרות של המסך הזה לעומת 22 שאני כן יכול לשנות. איך ומה אני צריך לשנות כדי לראות טוב?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום וברכה, הודעה ראשונה שלי פה ואני מקווה שאני עושה את זה נכון יש לי מערכת מחשב "ישנה" Amd 64 3200{754} Asus k8v dlx 1024 A-data 400 mhz and a 9800 pro בקיצור... הRADEON המסכן לא סוחב כבר... מה כרטיס הAGP הכי משתלם\חזק שאני יכול לקנות , תקציב = אין בעיה... תודה מראש Imbashama {סליחה על הניק , אבל אני לא בנאדם מקורי } אהה כן , אני מכיר את הפורום דרך אח שלי שהיה משתמש כאן מזמן... אבל היו לו "תקלות " עם המנהלים, סומך עליכם!

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים