כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
בצל התלונות על מחברי הכח הייחודיים בתקן ATX 3.0 שבהם משתמשת NVIDIA בכרטיסי ה-RTX 4000 שלה, AMD דואגת להסיר דאגה אחת לפחות מליבם של משתמשי Radeon RX 7000 עתידייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
damn , חיפשתי בpchardware את הכרטיס ולא מצאתי !?! האם יש עוד חנויות שמוכרות אותו ?(אני צריך שיהיה לו vivo !) ???
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, חושב לחזור לשחק קצת, בעיקר כרגע CSGO שאני בהחלט יכול לשחק גם בלי כרטיס מסך, אבל חושב לשחק גם Warzone, Rocketleague אבל כמובן שבקניה רוצה כמה שיותר תאימות קדימה למשחקים חדשים. המפרט שיש לי כרגע: ספק: Silver Power 500W SS-500ET-APFC-F3 לוח אם: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 מעבד: Intel Core i7-4770K 3.5GHz LGA 1150 Quad-Core Desktop Processor זכרונות: CORSAIR Vengeance 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) SSD: SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE250BW 2.5" 250GB SATA 6Gb חשבתי לקנות כרטיס מסך בתקציב של כ-1000 שקל, פלוס מינוס. לא חייב להוציא הכל אבל אפשר גם לחרוג קצת. הכרטיס שחשבתי עליו בנתיים הוא EVGA Ge…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני אמנם קניתי בסוף כרטיסים של MSI אבל יש לי עדיין PREORDER פתוח במחיר מאוד נמוך באמאזון שביצעתי לפני מספר שבועות ושקלתי לבטל , אמור להגיע בשבועיים הקרובים למלאי שלהם ולהשלח אליי . מישהו מעוניין בEVGA GTX 1080 FTW במחיר שפוי יחסית לארץ ? ( יעלה בערך כמו לקנות אותו בKSP אילת שאני רואה שהביאו לפני כמה ימים וכבר הכל נחטף ) אני יכול בכל מקרה לקנות אותו ולמכור ברגע שיגיע לארץ ( לא מבקש ממישהו לשים כסף מראש )
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך זה, הדגם המדוייק זה Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost עכשיו את הכרטיס הזה אני הולך לשים זמנית (עד ליציאת הכרטיסים בחודשים הקרובים) במערכת חדשה שאני הזמנתי כבר. שמתי לב שעל הכרטיס הזה יש מן כפתור כזה אז התעניינתי וחקרתי מה זה, גיליתי שזה סוויץ' שמחליף בין ביוסים, מה שאומר שבצורה בטוחה אפשר להחליף ולצרוב ביוס מבלי לפחד להישאר בלי כרטיס מסך חקרתי קצת באינטרנט וראיתי שהמון עושים את זה, שמים ביוס של 7970 או אפילו של דור אחר r9 280x / 280 וזה עובד מצויין ומשפר ביצועים בצורה דרסטית השאלה שלי איך שינוי ביוס משפר ביצועים אם לא משנים שום דבר בחומרה? יש לנו מצב פה כמו עם המעבדים של AMD בעלי ה3 ליבות שהיו לפני 8 שנים שהייתה ב…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המפרט הנ"ל ואני רוצה להחליף כרטיס מסך לטובת משחקים מידי פעם; כגון: the last of us, resident evil 4, horizon forbidden west... תקציב עד 270-300$ (1000-1100ש"ח) * המלצות מ-יד 2 יתקבלו בברכה. מפרט נוכחי: כרטיס מסך: gtx 960 gainward http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=961&lang=en מארז: dell vostro 3670 https://www.dell.com/il/en/business/p/vostro-3670-desktop/pd מעבד: i5-8400 RAM של 16GB ספק כוח: COUGAR A760 https://www.neweggbusiness.com/product/product.aspx?item=9b-17-553-010 מסך: https://www.usa.philips.com/c-p/276E8VJSB_27/4k-ultra-hd-lcd-monitor ** בגלל שהמארז קטן אז הכרטי…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
-
אהלן, המערכת שלי כוללת את הבאים: מעבד: AMD X4 640 @3.0 Ghz לוח אם: Gigabyte GA-MA78LMT-US2H זיכרון: 4GB ספק: Antec EarthWatts 500W 80plus ועוד כ-3 כוננים קשיחים סטנדרטיים. מסך: Dell 2209 עד היום אני עם 4850 ונראה לי שהגיע הזמן לשדרג. משחק בעיקר ב-Battlefield BC2, COD וכדומה. שני הכרטיסים 5850 ו-6850 נמצאים פחות או יותר במסגרת התקציב שאני מוכן להוציא על כרטיס מסך חדש. השאלה היא איזה משני הכרטיסים מתאים יותר למערכת שלי מבחינת צריכת חשמל, צוואר בקבוק במעבד (אם בכלל קיים) או כל פרמטר אחר שאולי לא חשבתי עליו. מודה מראש לעונים.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי AMD 1900+ ו512 MB זכרון, אני משתמש בGF2 PRO ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתן לי את התפוקה הכי טובה עם המפרט הנ"ל. לא כל כך קשור לנושא אבל עם כרטיס מסך חדש המחשב שלי יתמודד היטב עם המשחקים החדשים שעומדים לצאת כמו HL2 ו Max Payne 2? וכדאי להוסיף זכרון או לשדרג את המעבד ? נ.ב. הבורד שלי הוא msi kt3 ultra. תודה ושבת שלום
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בחתימה. משום מה הFPS שלי הוא כ60 בממוצע,למרות שאני שובר את הראש,ולא מצליח להעלות אותו האם מישהו יודע אם הבעייה בהגדרות של הדרייבר של הכרטיס מסך? אלו הגדרות הן קריטיות לנושא הFPS? נ.ב אני עם דרייבר FORCEWARE 75.80
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתנדב באיזה מיזם, ולאחרונה נכנסתי שם גם למשבצת של עריכת וידאו. זה נושא שחדש לי, אבל בשביל מה שהמיזם צריך זה מספיק. המחשב שלי בבית ישן (2009) וכדי שאוכל לסייע אני צריך לשים קצת כסף על שדרוג. הנה הנתונים על הלוח אם שלי: http://www.cpu-upgrade.com/mb-MSI/G41TM-P33.html מה הכרטיס הגרפי החזק ביותר שיכול להתאים ללוח הנ"ל? (אני יכול לחפש בארץ או בחו"ל ביד שניה) האם יש חשש כלשהו שצריך לשדרג גם ספק כח? המחשב נרכש מאיזה דיל של IVORY, כך שאני לא יודע נתונים על הספק הקיים. האם מעבר ל WINDOWS 64 ביט צריך גם לסייע במשהו למהירות עיבוד? אודה מאוד לכל עזרה, סיוע או הכוונה לבעל מקצוע וכדו'
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תכננתי לקנות כרטיס מסך היום בבלאק פריידי באמאזון אבל אני לא רואה הנחות משמעותיות (גג 10%) לעומת נגיד שבוע שעבר בנוסף, ה EVGA 1080 FTW שתכננתי לקנות אזל מהמלאי נשארו גיגבייט / אסוס / MSI אבל האחריות שלהם פחות טובה משל EVGA ג'יגהבייט במחיר מאד זול: https://www.amazon.com/Gigabyte-GeForce-GV-N1080G1-GAMING-8GD-Graphics/dp/B01GJEE9BG/ref=sr_1_2?s=pc&ie=UTF8&qid=1480065074&sr=1-2&keywords=gtx+1080 שזה 2900 שקל או הדגם היוקרתי: https://www.amazon.com/gp/product/B01HHC9Q3U/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER שזה בערך 3200 שקל שזה לחלוטין משתלם לאור תוספת של שנה לאחריות (סה"כ 4 שנים) - השאלה מה א…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למבינים שלום אני מתעניין בכרטיס מסך מעולה לסרטים לראות דרך מקרן קדמי שהוא מקרין על מסך גדול 100" המחשב שלי חזק AMD 580 + מעבד כפול 4800 כיום משתמש ב-7900 נבידייה סרטים שאני רואה הם XVID /H264 / HD הרבה UPSCALE מרזולוציה 608X350 לרזולוציה 720P זה מצריך כח עיבוד וטיפול נכון בסרטים +דיוק עיבוד . הסיבות שאני צריך כרטיס טוב יותר : 1. מסך גדול רואים כל עיבוד לא נכון 2. כרטיס חדש יכולות עיבוד משופרות 3. הכרטיסים החדשים מטפלים טוב יותר בניגודיות וטיפול בשחור ( מניסיון מסידרה 5 רואים שיפור גדול לסידרה 6 מסידרה רואים שיפור ענק לסידרה 7900 + יכולות UPSCALE) יש לזכור מדובר במסך גדול שבו כל עיבוד לא נכון לא נראה טוב . אני מאוד הודה לאנשים טובים שמסבירים למה לבחור כרטיס זה …
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי מופיע בפרופיל בצד,המצב הוא שאני שוקל ברצינות להחזיר את הכרטיס אבל מקווה באיזה שהוא מקום למצוא פתרון לבעיה ולא להחזירו. הכרטיס מפעיל אפיליקציות תלת מימד רק במצב שהגדרת Catalyst a.i בCCC של ATI על Disable..ז"א מכובה.בכל מצב אחר המחשב קורס או לדסקטופ ומודיע על הודעת שגיאה בדרייבר או שמופיע מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו. ההגדרה במצב Disable אומרת לכרטיס עשה שימוש רק בליבה אחת ובמצב Standard/Advanced עשה שימוש בשתי ליבות.התקנתי כל דרייבר שאתם מתארים לעצמכם(את כל 5 האחרונים),הרצתי Driver Sweeper במצב בטוח,התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה(ויסטה 64),החלפתי לכרטיס סלוט בלוח אם,כל מה שתרצו..הכרטיס מריץ 3Dmark06 כשההגדרה במצב מכובה בצורה תקינה,אבל,מקבל רק 15800 נקו…
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
תראו תמונות ותבינו איך לפתור את הבעיה? כי זה לא סביר נכון?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי המלצה לגבי איזה כרטיס טוב קצת למשחקים וגם שיהיו לו אופציות טובות עד מעולות של יציאות וכניסות של וידאו??
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר טוב שלי שידרג את המחשב שלו לא מזמן. כרטיס מסך: msi gtx 660 , לוח אם: p8h77-v מעבד: i3 2100 ספק כוח: seasonic 520w. כאשר הוא מקליט בעזרת התוכנות fraps או dxtory ה-fps צונח בערך מ-60 ל-20 ונשאר בסביבות ה-20 בעת ההקלטה. מה הבעיה המתרחשת וכיצד ניתן לפתור אותה? האם היא קשורה למחשב פיזית (כרטיס מסך או רכיב אחר) או תוכנות עצמן? *חשוב להדגיש כי לפני שידרוג המחשב לא הייתה שום בעיה כזו. אשמח לעזרה
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתלבט בקניית כרטיס 6600GT.. הלוח תומך SLI עכשיו השאלה מה זה נותן.. סליחה על הבורות
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש למישהו חבילה של מקודדים של HD 1080P FULL חבילה של HD הטובה ביותר לצפייה במחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מזה כשנה עם כרטיס מסך 6950 של saphire האם שווה לקנות את ה- 7970 שבמכירה הקבוצתית ב- 1760 ש"ח ? את ה- 6950 אני אצליח למכור במקרה הטוב ב- 900 ש"ח במקרה רע ב- 800 מה שאומר שאני מוסיף פה כ- 900 ש"ח בשביל ה- 7970 תודה !
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חג סוכות שמח לכולם ! אני עומד לפני רכישת מחשב חדש : INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER 7 PRO GIGABYTE GA-EP43-DS3L ANTEC SONATA 3 + 500W EARTHWATTS PSU (כבר קיים) 4GB קשיח 320GB נותר לי רק להחליט על הכרטיס מסך כשהשקט והטמפרטורה בחשיבות עליונה (ללא OC) לאחר קריאה בפורום צמצמתי את האפשרויות לכרטיסים הבאים : POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 PCS+ 512MB GDDR3 - RETAIL GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 1GB DDR3 : GV-R485OC-1GH - MULTICOOLING - RETAIL Connect3d Radeon HD4850 OC 512MB Twin Turbo PCIe Twintech NVIDIA® GeForce 9800GTX + 512MB DDR3 PCI-Express מי לדעתכם יהיה השקט השקט מכולם? (ללא התחשבות בביצועים)
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-