עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לדעתי כן אבל אני רוצה לשמוע מאחרים. זה מעניין אותי כי ראיתי שמישהו רוצה לקנות את הכרטיס הזה וחושב שזה ייתן לו ביצועים טובים. מה גם שהכרטיס בא עם 64 ביט... http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814145121&ATT=Video+Cards&CMP=OTC-d3alt1me

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Danits1,

יש לי את כרטיס המסך NVIDIA GTX460 , יש לי מסך SAMSUNG 2333HD. אני לא מצליח להבין למה כל פעם שאני מחבר את המחשב בכבל HDMI האיכות יורדת לגמרי, רואים באיכות של שנות ה90'. יש לציין כי החלפתי כמה סוגי כבלים של HDMI, כך שהבעיה לא בכבל אולי בהגדרות של הכרטיס. עוד דבר שיש לציין, כשאני משתמש בכבל VGA פשוט האיכות טובה מאוד. אני רוצה HDMI כי הוא מעביר לי גם תמונה וגם קול. אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by euphoria,

בדיוק לפני קניה ואני צריך המלצה, לא מעניין אותי ביצועי משחקים - אך ורק ביצועי ניגון תכני HD, לפי מה שהבנתי - ב9600 פתרו סוף סוף את הבעיה שהייתה מורידה את ה-AERO בזמן ניגון סרט HD וגם הבנתי שיש לו יכולת לקודד בו זמנית לשני מסכים. בנוסף ה-9600 יודע לבצע שינוי בקונטרסט בכל פריים (כלומר, Dynamic) מה שייתן תמונה יותר טובה במסכים עם בעיות ניגודיות כמו LCD. לגבי ה-3870 לא מצאתי נתונים עדיין, משהו יודע מה ייתן איכות תמונה יותר טובה? העניין דחוף אשמח לתשובתכם,

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by talcohn1,

הבאתי היום את המחשב החדש עם ה 4850 חיברתי אותו והכל הכבל שחיבר את המחשב למסך במחשב הקודם הוא כבל מהסוג הישן לא DVI וב 4850 יש רק DVI, קיבלתי עם ה 4850 מעביר כזה מהחיבור הישן ל DVI חיברתי אותו ואני לא רואה כלום על המסך הוא כותב no signal והלד הופך לכתום (אני לא יכול לחבר את המעביר הזה למחשב הישן כי אין לי בכרטיס ההוא יציאת DVI, זה מחשב בן כמה וכמה שנים) היה לי במקרה עוד מעביר כזה ל DVI בבית חיברתי אותו וגם זה לא עובד- לא עובד ניסיתי לחבר בשני הקצוות את המעבירי DVI האלה[ אחד למסך והשני למחשב החדש)- לא עובד מישהו יכול לעזור לי? יש לי מסך viewsonic VA912

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לי מחשב חדש לוח של DFI P45 מעבד-E8400 וכרטיס מסך -4870 {זה מה שחשוב...} ויש לי מסך של NU עם יציאות 1 של VGA ו1 של DVI-18+1 ובכרטיס יש 2 יציאות DVI {רגיל} וחיברתי דרך הכונברטר לVGA והמסך לא רואה אותו וגם דרך ה-DVI המחשב עובד והמסך לא עולה! {במחשב אחר המסך מיתחבר דרך VGA..} עזרה....

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by aviad91,

ערב טוב לכולם. אני צריך את העזרה שלכם בבחירת חברה והמלצה על חנות שאפשר לסמוך עליה בקשר לכרטיס מסך HD4850 ואם לדעתכם כדאי להוסיף קירור כתבו המלצות תודה!

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מה אתם אומרים לגבי כל הקונסולות החדשות, הPS3, ה Wii והXBOX360 שכבר יצא, האם יש להם מאיצים גרפים בעלי יכולות יותר גבוהות לאומת הכרטיסים היקרים של VIDIA וATI?????

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם, זהו זה האשכול האחרון שאני פותח על איזה כרטיס מסך אני קונה אז ככה המיפרט הוא מעבד: E8400 ספק: CORSAIR HX 520W מארז: ANTEC P182 MB: עדיין לא סגור אני תיכננתי לקחת את הכרטיס הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3981 רציתי לדעת האם שווה לי לקחת אותו או שיש אפשרויות יותר טובות אשמח לעצות שלכם הרזולוציה של המסך תיהיה 1680x1050 22" אם אתם מציעים כרטיס מסך אחר אז שיהיה בבקשה מIQPC תודה לכל העוזרים!! ושבת שלום!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Gal&Gal,

יש ביקורת רצינית עליו , קראתי בעיון ואני התרשמתי לטובה ממש! מה אתם אומרים עליו? רק להלביש עליו איזה backplate.

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך למישהו שהחליט סוף סוף להיפטר מהכרטיס מסדרת MX שלו... מפרט מחשב קיים: P4 2.53 512 זכרון HD 80GB לוח אם של ALBATRON הוא לא גיימר כבד, אבל הוא בהחלט נהנה מ-GTA SAN ANDREAS, CALL OF DUTY2 ודומיהם איזה כרטיס מסך עד 1000 ש"ח כדאי להמליץ לו? (אם זה חורג קצת מעל 1000 גם אשמח לשמוע) אני לא מדבר על כרטיס שיחזיק רזולוציות מטורפות ב-FULL DETAIL, אבל אחד כזה שיהיה עדיין כיף להנות מהמשחק בלי להתבאס על הגרפיקה תודה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by gabi1234567,

אהלן שלום. אני מחפש כרגע כרטיס מסך בסכום של 600 עד 800 שקלים מעדיף ב600 כמובן. המפרט של המחשב הוא e6600 3.1 ghz 4gb ddr3 וספק כוח 500 וואט של fsp. אני מעוניין בכרטיס שיתמוך בדואל סקרין אם אפשר גם שלוש יהיה מעולה משחק בסימולוטר נהיגה. ומידי פעם battlefield וכאלו. לא מעוניין בגרפיקה הכי גבוהה העיקר שהמשחקיות תיהיה טובה והמשחק יזוז בפריימים נורמלים ולא 15 וכדומה. כמובן עם הכרטיס יהיה מספיק חזק ואפשר יהיה לשים על איכות גבוהה זה גם פלוס. תודה רבה לעונים.

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by silverrfox,

קניתי היום תכרטיס מסך GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB מTMS אני עשיתי מעבר מכרטיס מסך הישן שלי: Sapphire AMD Redeon HD 7850 2GB GDDR5 DP OC Version Retail הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על הGIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB האם הוא יסחוב לי משחקים חדשים חלק? אני משתמש ברזולוצית מסך 1920X1080FULL HD 1080P האם יש לו בעיות התחממות או רעש?

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. שלום חבר שלי לא מרוצה מהכרטיס שלו (x600pro)והוא רוצה להחליף אותו בכרטיס עם יותר שרירים!! תנו לו הצעות לכרטיס מסך חזק ורצוי עם אחריות טובה ובנדל שמן בתודה שגיא

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by humus10,

יש לי מסך DELL 24 INCH .רזולוציה 1920-1200 . איזה כרטיס מסך כדאי לרכוש כדי להריץ את CRYSIS חלק. הייתי רוצה להריץ אותו גם עם Anti-Aliasing. קראתי ב TOMSHARDWARE שברזולוציות גבוהות כרטיס מסך אחד לא מספיק במיוחד לא עם AA. לכן אולי צריך SLI. אם צריך SLI אז מאיזה כרטיסים יש לבנות אותו וכמה פחות או יותר זה יכול לעלות? תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. לפני כמה חודשים דפקתי בדרך משונה את כרטיס המסך שלי (GEFORCE 2 MX44 64 ) שממנו הייתי יותר ממרוצה. הוא הריץ לי את AGE OF MYTHOLOGY ברזולוציה הטובה ביותר שהמסך שלי תומך בה עם כל התוספות האפשריות. למשחק הזה הוא פשוט היה מושלם. הוא גם הריץ לי משחקים אחרים כמו CALL OF DUTY וBATTEFIELD . אך הבעיה שלו הייתה במשחקים כמו היטמן 2 שבהם הפילטרים עיקבו את התמונה,אבל לאחר כמה שינויים בהגדרות הכל הסתדר. אז נכון,היו משחקים שלא יכלתי להריץ,אבל היו כל כך הרבה משחקים איכותיים שכן יכלתי להריץ שסיפקו לי שעות של הנאה. אז לאחר שדפקתי את הכרטיס התחלתי לחפש חלופות.בהתחלה רציתי גי פורס שניים כמו שהיה לי,אבל המחיר שלו זהה לחלוטין למחיר של גי פורס 4 (לא פחות ממאתיים שקלים) ולבסוף ראיתי שבתוספת של פחו…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by flesh2,

אבא שלי רוצה לקנות מסך LCD חדש, בגודל 17 אינץ התקציב הוא 2650 חשוב מאוד שאיכות התמונה תהיה טובה, רזולוציה לא חייבת להיות ממש גבוה (כלומר פחות מ1600*1200) ורצוי מאוד שתהיה בלי רמקולים (זה סתם מייקר את המחיר, אבל אם אין בררה אז סבבה)

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by דניאלאב,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ויש לי 1000 שקל אני צריך שמישהו ימליץ לי איזה לקנות. תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by ElectroRage,

מה קורה תראו אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת כמה דברים אם יש הבדל בין (EVGA 570GTX(P3-1577-KR-012 לבין (Gigabyte 570GTX (GV-N570OC-13i אני רוצה לדעת אם יש הבדל גדול בביצועים ובשקט ואם ב GIGABYTE 570GTX OC ה oc פוגע בכרטיס או במשהו בכללי תודה למי שעוזר כי אני לא בטוח בנוגע לזה וגם ראיתי ש ה oc עושה לאנשים בעיות

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by dani86,

חבר שלי עומד להחליף את ה 5700LE שלו וקונה ב 500 שקל 5900XT , אני יודע שזאת הגירסה המוחלשת של ה5900 והשאלה שלי איך הביצועים שלו לעומת 6600 ו 9600P? כמה ביט הוא והאם ניתן להפוך אותו ל 5900 רגיל או ULTRA? נ.ב. מה פירוש האותיות XT?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. יש ברשותי ג'יפורס 6800GS 256MB והוא סבבה של כרטיס.. אפילו הוספתי לו גוף קירור רק בשביל לפנק אותו.. עכשיו שאוטוטו יוצא הNFS החדש ועוד כמה משחקים טובים אחרים.. הגיע הזמן לשדרג.. מבחינת כסף אין לי בדיוק עודף כסף אבל אני רוצה להשקיע.. אני מעוניין בכרטיס ג'יפורס 7600 או 7800 מקסימום וידוע לי שיש דגמים כמו GS ו- GT ו- GTX והשאלה שלי מה ההבדל ביניהם ומה באמת שווה לקחת? והאם כדי לשים חצי ג'יגה זיכרון או להישאר עם 256? ואם יש משו להוסיף בשביל הידע אני אשמח.. תודה מראש לעוזרים!! גמר חתימה טובה!!

21. Started by dan9,

איזה כרטיס יותר חזק ובכמה יותר? 7600GT 256 DDR3 HD3650 512 DDR2 http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=229&grp=3 תודה..

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום. רציתי לדעת האם כדאי לי להחליף את הכרטיס מסך שברשותי 8600 GT ל4850?היה שיפור ניכר בביצועים?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שאני משחק במשחק.. אז לפעמים הוא יוצא לי ככה באמצע מהמשחק וצריך להתחיל הכל מהתחלה. יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro 128M. מה הבעיה? האם למישהו זה קרה?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יצאו סקירות לגרסאות צד שלישי של NV עבור 2060/2070 גרסת "סופר". הרבה מאוד דגמים. בחרתי אחד מייצג. בקיצור: במחיר דומה וישר מקופסה 2060S עובר בביצועים את 5700XT. אחרי OC לשניהם הפער הוא 10% לטובת NV. באותה צריכת חשמל הכרטיס רץ ב- 20 מעלות פחות וגם 10dB פחות רועש (משמע 5700XT פי 3 מרעיש). לשניהם אותה כמות זיכרון DDR6. כדי לזכור ש-2060S מיוצר ב-12NM בעוד 5700XT ב-7NM מה שנותן לאחרון יתרון תיאורטי ענקי ועמדת פתיחה חזקה מאוד שנראה שלא מנוצלת או פשוט לא מספיקה. ביחס ל-5700 ללא XT מדובר ב-13-20% יותר ביצועים (תלוי עם או בלי OC) תמורת 50$ יותר שהם כ-15% מהמחיר של 5700. יחס 1:1 בין תוספת מחיר לביצועים וזה בלי שאר הבונוסים שיש לכרטיסי NV להציע. כדרך אגב, 2070…

25. Started by H.I.V,

חבר שלי מתלבט בין שניהים מה לדעתכם יותר טוב?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.