כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי לצורך חיבור ל-TV, בעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה, כמו כן אני מתעסק מדי פעם בעריכה גרפית (לא תלת-מימד), חשוב שיהיו לו לפחות 2 יציאות - אחת למסך מחשב ואחת לטלויזייה. עד 600 ש"ח (אבל מוכן לשמוע ולשקול כל הצעה). תודה רבה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי, אחד מהכרטיסים מגיע ל103 מעלות..לא מבין. תוך שניה הוא מטפס, עושה רושם שאולי הגוף קירור התנתק והוא לא מקרר טוב. עכשיו הבעיה שקראתי ברשת ואני לא זוכר איפה על איך מחליפים ולא להשתמש בכל משחה שיש אלה סוג ספציפי. למישהוא יש מושג/מדריך ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני משחק בסקיירים עם מודינג רציני (בסביבות ה100 מודים) והמשחק מתחיל דיי לקרטע (בסביבות ה30FPS) ואני רוצה לשפר את זה מבלי להוריד מודים אז השאלה שלי מה עדיף לי לעשות לקנות עוד 7850 או לשדרג לI7 שאר המפרט בצד תודה לעוזרים עריכה: אי אפשר לעשות אוברקלוק עקב אי התמיכה של ENB
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר לי לחבר מסך HD רגיל וטלוויזיית HD במקביל. הבנתי שהיום אפשר בכל מחשב פשוט לקנות מתאם DP-HDMI כי בכל הכרטיסים החדשים יש גם DP וגם HDMI, וכך הבעיה נפתרת. אשמח אם המומחים כאן יוכלו לאשר או להציע פתרון חלופי... רק אדגיש שהכוונה היא למצבים בהם אני רוצה לראות סרט על הטלוויזיה בלי לנתק כל פעם את המוניטור הרגיל. זו לא טלוויזיה עם זמן תגובה שמתאים למשחק... תודה!
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים הייתה לי בעיה בכרטיס המסך במחשב אז הוצאתי אותו , חיברתי את המסך לכרטיס המסך המובנה בלוח האם והופיעו לי קווים לאורך כל המסך ולפעמים זה באלכסון. ניסיתי להחליף מסכים , הבעיה עדין נשארת. שמתי את המסך הנוכחי במחשב אחר והכל תקין. ניסיתי לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה מחדש ולא עזר. ככה שמכאן אני מבין שהבעיה היא בכרטיס המסך המובנה בלוח האם. הטמפרטורה של לוח האם בזמן גלישה באינטרנט + מוזיקה היא 40 מעלות. בהדלקת המחשב יש קווים ממש קטנים , לאחר שימוש של 5 דקות הם גודלים לגודל של התמונה. תמונה: http://i.imgur.com/85N7wTq.jpg וידאו : http://www.youtube.com/watch?v=S7Tn121ljbk&feature=youtu.be המחשב : http://i.imgur.com/NEikCt4.jpg http://i.imgur.com/8x8jNfj.jpg htt…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרטיס מסך הכי טוב ב500 עם חריגה ל600 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי חברים אני מתלבט בין שתי הכרטיסים היאלו. radeon7970 ו geforce 680gtx.אני צריך שתמליצו לי מה יותר טוב. אני אם ספק 700 w טרמלטק ומתלבט אני יודע ש rdeon הנ''ל עולה 2000 ו ה geforce הנ''ל עולה בסביבות 1000. אשמח לעזרה בהתלבטות תודה ויום טוב
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בימים אלו אני מתלבט בנוגע לקניית כרטיס מסך חדש. ראיתי באינטרנט דיונים רבים בנוגע לכמות ה-GRAM הנכונה לכרטיס מסך שמצופה ממנו לעמוד במשחקים הכי חדישים בשנה שנתיים הקרובות. אז מה דעכם? האם יש סיבה להשקיע עוד 600 שח לגרסה זהה של כרטיס לה 4 GB של זיכרון? הם באמת יש משחקים שיחוו ירידה ביצועים עם 2 GB בלבד? יובל
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך באזור ה1000 שקל ויש לי התלבטות בין כמה כרטיסים, קודם כל המעבד שלי זה i3220 והספק fsp 450w ההתלבטות שלי היא בין gtx 660 שהמחיר שלו זה 1000 שקל, או להוסיף עוד 200 שקל ולקנות 7870 xt בדקתי קצת בנצ'ים וסיקורים ולפי התוצאות ראיתי שאין הבדל מטורף ביניהם אבל ה7870 xt צורך יותר חשמל ומתחמם יותר השאלה היא מה הכי כדאי לקנות היום באזור ה1000 שקל כמובן שאפשר גם לרדת ולעלות קצת הכל תלוי בתמורה שהכרטיס נותן והאם יהיה לי צוואר בקבוק עם המעבד הזה?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי כ.מסך gtx480 soc. כמו כל קיץ הוא נוטה להתחמם יותר בקלות (כשגם ככה הכרטיס הזה ייצר חום ברמה מטורפת). הקיץ קצת נשבר לי מהעניין הזה. הוא יושב בתוך מארז בגודל סטנדרטי (חחחח אין לי מושג איך הצלחתי להכניס אותו). בזמן עבודה בסיסית כמו גלישה הוא על 65-70 מעלות. אם אני מריץ משחק הוא מגיע דיי מהר ל-85 ומתישהו גם מגיע ל-100 (אני משתמש ב-OC GURU שמתריע לי על זה). עכשיו חוץ משלושת המאווררים שלו והמאוורר של המעבד יש רק עוד מאוורר קטן אחד להחליף את המארז לא בא בחשבון כי זה אומר שאני יהיה חייב להחליף את הלוח אם ואז גם את המעבד. השאלה היא אם במארז כזה שווה לי לשבת ולהרכיב עכשיו מאווררים נוספים ואם תהיה בכלל השפעה עם הכרטיס הזה שמקריאה באינרטנט ידוע כמייצר חום או שעדיף ל…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים. יש לי radeon 6970 והייתי רוצה להשתדרג ל ]Radeon HD7970 3GB. מה אתם אומרים יעלה יותר מ1000? הבנתי שזה כרטיס חזק. אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב בן שנה וחצי עם מעבד i7 3770K לא זוכר את הדגם המדוייק של לוח האם אבל 99% בטוח שהוא תומך SLI זכרון 8GB DDR3 GTX 560 ספק כח 500W - לא זוכר את החברה אבל הוא לא גנרי בודאות (יש עליו לוגו של SLI) מעוניין לשדרג כרטיס מסך לעבודת תלת מימד בתוכנות 3DMAX, Cinema 4D ומנועי רינדור אחרים כמו Octane Render או Thea Render למשל. בגדול אני מעוניין לשפר את מהירות הרינדור בתלת מימד ברזולוצית HD, כיום עם ה-560 לוקח לי ממש הרבה זמן לרנדר סצנות כבדות ואני די בטוח שצריך כרטיס יותר רציני. שוקל לחיוב את דגם ה-ACX של GTX770 מחברת EVGA (יש לי אפשרות להביא אותו מחו"ל במחיר מצוין). מה דעתכם? האם כדאי ללכת על 770 או שגם 760 יעשה את העבודה? יש לציין שיהיו פרוייקטים נוספים בעתיד…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי חברים, קניתי מחשב חדש מלפני 3 שבועות ומאז כל יומיים-שלוש אני מקבל את השגיאה הזו אם זה כאשר אני "מעיר" את המסך ממצב חיסכון או סתם באמצע גלישה או משחק. שזה קורה המחשב נתקע לכמה שניות,הכל קופא והמסך נהיה שחור...פשוט מסתכל! מדוע זה קורה??? המחשב חדש,דריברים מעודכנים (זה קרה גם בדריבר הקודם של NVIDIA). היה לי 5 שנים מחשב עם GTX285 ואף עם לא נתקלתי בדבר הזה! היום יש לי GTX770 הגירסה המומהרת של ג'יגהבייט...קראתי שאולי יש קשר לזה שהכרטיס מגיע עם OC מהמפעל וזה אולי עושה את הבעיה? כמו כן הבנתי שזה קורה רק עם ווינדוס 7..אז אולי שידרוג לווינדוס 8 יפתור את זה? האם אולי זה קשור לזה שיש כרטיס גרפי מובנה על הלוח ואולי יש התנגשות? יש לי לוח עם H87.... תודה לעונים!
-
- 59 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כ.מסך תואם ל7600GT או X800 XT בכרטיסים של היום אני חושב לפי תמונות מהרשת של GPU-Z זה בין 630GT ל640GT. עכשיו אני לא בטוח כי כל האתרים או מראים כרטיסים ישנים או חדשים אבל לא את שניהם. זה לחבר שרוצה מקסימום להפעיל SC2: לב הנחיל. באתר רשום שהכרטיסים למעלה הם המינימום בשביל המשחק. בבקשה תעזרו לי ואם אתם מוצאים רמת ביצועים של כרטיס חדש וישן מארבעת הכרטיסים בSC2 תעלו לאתר.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
האם אפשר למצוא כרטיסי מסך מדור מתקדם בעלי סלוט אחד ולא כפול?
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום רב, הנני מתכנן רכישה של GTX 580 (של חברה eVGA). ברצוני לדעת האם המערכת שלי מתאימה (מבחינת ספק כוח + מארז). המארז הנו fractal design core 3000. ספק הכוח הוא SeaSonic 620W 80Plus. מצורפות תמונות של שתיהם. תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיום יש לי Video Adapter NVIDIA GeForce GTX 460 (1048256 KB) אך הוא כבר לא מתפקד הכי טוב עם משחקים שיש להם דרישות בינוניות פלוס... אני מעדיף כרטיס בלי OC שלא יעשה הרבה רעש במנוחה ושלא יתחמם הרבה במנוחה, בזמן משחק לא איכפת לי... מתי הסדרה האחרונה של נוידיה יצאה? יש סידרה חדשה באופק - חודש חודשיים? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אז הכרטיס הגיע אלי האמת שעוד לא חיברתי אותו למחשב רק היום. וחשבתי לבדוק אופציה של OC נוסף השאלה שלי האם זה אפשרי ואם כן לכמה כבר אוכל להגיע? וכמובן באיזה תוכנה מומלץ לי לעשות, דרך הדרייבר של נוודיה?
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. קראתי שעל המעבדים יש מאיצים גרפיים שיכולים לשפר את מספר הפריימים בשנייה במשחקים וכל מיני בנצ'מארקים שונים. רציתי לדעת אם I5 2500 יחד עם לוח אם ga-h61m-s2v-b3 יכולים לתמוך בזה, ואם כן אז מה אני צריך לעשות כדי להפעיל את זה... תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בBF3 לדוגמא ה660 שלי נמצא על 70% שימוש ובגלל זה עולה למקס' BOOST ... הליבה מגיעה ל1150MHZ בערך אבל בתוכנות מאמץ או בדיקת ארטיפקטים, הליבה פועלת בכלל על 950-1000MHZ ... אם אני עושה OC עם הKEPLER BIOS EDITOR ומעלה מתח וPOWER TARGET כמה שאפשר, בBF3 זה יגיע ל1254MHZ (אם אני לא משנה את המקס' בוסט) אבל שוב בתוכנות מאמץ אני בכלל על מתח ותדר נמוכים. איך אפשר ככה להריץ בדיקה ? האפשרות היחידה היא לשחק במשחק שמאפשר שימוש בתדר המירבי ולראות אם יש קריסות או ארטיפקטים ?
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש לי ממיר די ישן של יס. אלה החיבורים שיש לו: אני רוצה לקנות את הכרטיס הבא: http://www.ebay.com/itm/HAUPPAUGE-WIN-TV-PVR-150MCE-26552-HP-5187-7619-PCI-TV-FM-TUNER-CAPTURE-CARD-/200940263768?pt=US_Video_Capture_TV_Tuner_Cards&hash=item2ec8f91958 (שמתי לב שיש משלוח רק לארה"ב) האם הוא יתאים? איזה חיבור אני אצטרך? RCA בשני הצדדים? תודה הערה: קראתי את חוקי הפורום. בחוקים נכתב ששאלות לגבי כרטיסי טלוויזיה צריך לכתוב בפורום "אודיו וקולנוע ביתי", אלא שאותו פורום הפך לרק בנושאי אודיו. אם יש פורום יותר מתאים, אבקש להעביר ולא למחוק.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מוזרה במחשב עם הכרטיס הזה, החליפו לי במסגרת האחריות ל7970 מחברת gigabyte , הבעיה היא כזו: פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7 , לאחר ההתקנה הראשונית של הווינדוס ברגע שהמחשב עושה ריסטט ומנסה להמשיך את התקנת הווינדוס אז אני שומע את הביפ אבל אין שום תגובה על המסך , אני שומע את המחשב עובד והמסך גם עובד , אבל פשוט לא רואים כלום ,ניסיתי להחליף גם מסך אחר וגם אין תמונה , זאת לאחר שכבר ניסיתי כמה גירסאות של ווינדוס 7 , בהתקנה של ווינדוס 8 זה לא קורה ביכלל , הדבר שאני ניסיתי הוא לנתק את כרטיס המסך פיזית ולהתקין מחדש את הווינדוס 7 ללא כרטיס מסך וזה הצליח ב100% עד שראיתי את שולחן העבודה,לאחר זאת הרכבתי את כרטיס המסך 7970 ללוח אם והפעלתי את הווינדוס 7 רגיל עם כל התקנו…
-
- 37 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
נהרס לי המאוורר פיזית בכרטיס של חברת PILOT ארבע שיניים מהמאוורר נשברו וצריך תחליף הכי זול אם אפשר לעזור !!! והאים יש אפשרות רק להחליף מאוורר במקום הכל ?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום איך אני משנה את הצבעים שהיו יותר חיים בכרטיס מסך ראדון 6970
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי, אני צריך לדעת איזה דגם ספציפי של כרטיס מסך יש לי. מדובר במחשב בעבודה. אני כרגע לא יכול לפתוח ולקרוא את הדגם אם כתוב בכלל, אבל זה כרטיס ללא מאוורר (פסיבי) וכזה שלא דורש חיבור חשמל נוסף. כן הצלחתי להתקין GPU-Z ולצלם תמונת מסך. כתוב שזה מסדרת 5400 אבל לא כתוב איזה. תודה מראש! - - - תגובה אוחדה: - - - אוקי הצלחתי לפתוח והיה צריך להפוך אותו כדי לראות, כתוב ממש בקטן על איזו מדבקה כתוב HD5450 סליחה שפתחתי את הנושא ועניתי לעצמי הייתי חייב את זה דחוף.
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-