כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני בניתי לעצמי מפרט שאני מאוד שמח ממנו , והגעתי לשאלה מאוד קשה. אני מתכוון להריץ משחקים על מסך אחד באיכות 1080P . ועכשיו השאלה, בגדול בביצועים למסך אחד לא נראה לי שיהיה הרבה הפרש , אך ישנה גרסה עם 2GB ועם 4GB . לא מצאתי בנצ'מרקים של ביצועים והאם כן ישנו הבדל בביצועים . הפחד הגדול שלי זה שיוצאים כרגע משחקים חדשים ולדוגמה CRYSIS 3 עם AA באיכות הכי גבוהה די לוחץ על ה 770 הרגיל . בקיצור מה מהם עדיף כשההבדל במחיר הוא כ"כ מזערי? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11121 4GB או ש http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10983 2GB ? קראתי ים אמרו שלמסך אחד עדיף לחסוך את הכסף , מצד שני מנוע גרפי חדש שמפתחים לBF4 - מי יודע מה יצרוך וכמה זכרון אצתרך למשחקים עוד שנה...
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
...כדי לקבל ביצועים גבוהים? יש לי כרטיס מסך חיצוני 7950 . עובד סבבה ואחלה ביצועים. בנוסף לאחרונה קניתי מעבד 4670 שגם בו יש מאיץ גרפי מובנה. חוצמזנ יש עוד מאיץ גרפי מובנה על הלוח אם )z87x d3h(. יש איזו הגדרה או משו שאפשר לעשות כדי ששלושת המאיצים הגרפיים יעבדו ביחד כדי להגדיל ביצועים במשחקים?
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכרטיס מסך שברשותי הוא זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8987 והנה שאר המפרט: [TABLE=width: 487] [TR] [TD]מעבד [/TD] [TD]intel I5 3470 3.2GHZ 6MB [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם [/TD] [TD]GA-B75-D3V crossfire-x dvi vga SATA 3 USB 3 -CHIPSET B75 [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרון [/TD] [TD]kingston 2x4GB Hyper X GENESIS [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]קירור למעבד [/TD] [TD]arctic cooling freezer 7 pro rev 2 [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]דיסק קשיח SSD 60GB [/TD] [TD]OCZ -VTX3-25SAT3-60GB …
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי GIGABYTE 660 FACTORY OC יש לNVIDIA מהירות "ללא בוסט" - 980MHZ המקסימום בוסט על המגבלת מתח המקורית של 1.5/1.75 (אמור להיות 1.5, שלי עולה ל1.75, לא הבנתי למה) הוא לפי איכות השבב , אולי מה שנקרא ASIC QUALITY, כי מה שראיתי זה שאנשים שונים מדווחים במתח המקורי על תדר בוסט מירבי שונה ... למרות שהמגבלה של הכרטיס עצמו, לא משנה איזו דגימה זו, היא 1202MHZ או 1254MHZ ברוב הגרסאות OC. בקיצור במשחקים שלא על 100% GPU שהייתי בהם תמיד על מקסימום בוסט (אצלי 1150MHZ - למרות שיש 70% ASIC שנראה לי קצת נמוך?), לא הייתה לי בעייה. בBF3 למשל בCanals אין לי בעיה, ובאותו המשחק ! במפות אחרות, יש את הקטע שה"בוסט" יורד מדי פעם בגלל החום או בגלל הPOWER TARGET (לא עוזר לשנות אצלי). במפות האלה יש ל…
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם כדאי להתקין beta drivers של amd - האם זה מומלץ או שאולי לא בגלל שזה beta ואולי זה לא יציב וכו.... עוד שאלה - האם צריך או כדאי להסיר את הדרייברים הישנים לפני התקנת החדשים או שלא צריך וזה לא משפיע בשום צורה שהיא? והאם ישנו תאריך יציאה לדרייבר המלא הבא? (לא beta) אשמח לעזרה (דרך אגב כרטיס המסך שלי הוא gigabyte radeon hd 7970).
-
- 65 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם יציאת VGA בלבד. אני רוצה לחבר אותו למסך שאין בו כניסת VGA. הבנתי שאני צריך לקנות ממיר, (אלא אם כן יש למישהו רעיון אחר, אשמח לשמוע) ראיתי שיש ממיר שממיר ל HDMI או RCA. מה עדיף? מה ההבדל בינהם? (יש פער במחיר של 150 ש"ח). תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי לצורך חיבור ל-TV, בעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה, כמו כן אני מתעסק מדי פעם בעריכה גרפית (לא תלת-מימד), חשוב שיהיו לו לפחות 2 יציאות - אחת למסך מחשב ואחת לטלויזייה. עד 600 ש"ח (אבל מוכן לשמוע ולשקול כל הצעה). תודה רבה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות את הכרטיס Galaxy Geforce GTX 650TI 1GB DDR5 128BIT, והספק כח של המחשב שלי הינו: Standard Efficiency - 320W active PFC Operating Voltage Range - 90 - 264 VAC High Efficiency* - 87/90/87% efficient at 20/50/100% load Rated Voltage Range - 100 - 240 VAC Rated Line Frequency - 50/60 Hz Operating Line Frequency Range - 47 – 63 Hz Rated Input Current - 5.5A Rated Input Current with Energy Efficient* Power Supply - 5.5A Current Leakage (NFPA 99) - < 450 µA Power Supply Fan - 92mm variable speed Power cord length - 6.0 ft. (1.83 m) האם הספק הזה יחזיק את הכרטיס מסך + שני ארדיסקים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB VS Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 ברור לי שה-770 יותר חזק מה-760. אבל בכמה אחוזים? האם זה שווה את ההפרש במחיר? זה בערך עוד 700 שקל?
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
אני יודע שתפקידו של הVSYNC הוא להגביל את קצב הפריימים בהתאם לקצב הרענון של המסך, אבל ניתקלתי בתופעה מוזרה ביותר בFARCRY 2: כאשר הvsync פועל, קצב הפריימים יורד בערך ב30אחוז! ואני מדבר על מצב שבו הפריימים גם ככה יותר נמוכים מקצב הרענון. להמחשה, קצב הרענון שלי הוא 85, וכאשר הVSYNC פועל, הביצועים יורדים מממוצע של 60 לממוצע של 40. לא ניתקלתי בתופעה כזאת באף משחק אחר. האם זה תקין לדעתכם? יש לי את הפאץ' האחרון של המשחק והדרייברים המעודכנים ביותר. הכרטיס שלי הוא HD7770
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה להחליף את 5450 הישן שלי עם הקירור הפאסיבי למשהוא יותר מודרני אני חשבתי על 7870XT של Shappire אם יש משהוא יותר מומלץ אז יתקבל בברכה אני רוצה לשחק בגל המשחקים החדשים היום גם far cry 3 cod battlefield 3 GTA5 אם יצא למחשב גם רציתי לדעת אם אני יכול לשדרג ואם לא יהיה לי צוואר בקבוק עדיפות לIVORY או KSP 1400₪ בלי חריגות ישלי מפרט בפרופיל משתמש תודה idopo25
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שנים רבות בהן דבקתי בקונסולות, החלטתי לרכוש מחשב חדש, בתקציב מוגבל למדי. להלן המפרט: Ninja HD6850 1GB AMD Athlon II X4 750K 3.4Ghz (4.0Ghz Turbo) Crucial 4GB DDR3 כעת - ציפיתי לביצועים לא רעים בסך הכול במשחקי MMO בעיקר, כמו The Old Republic, Guild Wars 2, ו-Planetside 2. אני מודה שאני מעט מאוכזב ממה שאני מקבל ואני תוהה האם אלו אכן הביצועים המתאימים לכרטיס מסך ולמפרט בכלל, או שמא אולי יש איזו בעיה? אשמח לחוות דעתכם. הן בגילד וורז 2 והן בThe Old Republic, אני מקבל בממוצע Framerate של 40 על הגדרות גבוהות ברובן. ברגע שאני מגיע לעיר, אפילו אם אין בה כמעט שחקנים אחרים, אני צולל ל25. הקטע המוזר הוא שגם כשאני מנמיך להגדרות *הכי נמוכות*, הFPS כמעט לא משתפר, אול…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מחשב בן 4 שנים כבר אני מרוצה ממנו מאוד רק מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שמבאס אותי שאין לו יציאת HDMI הדרישה של הכרטיס החדש שפשוט לא יפול מהכרטיס המוצלח הקודם שלי 8800GT 512MB מפרט המחשב: Q6600 G0 2.4GHZ P35-DS3L מסך 22 אינצ' של DELL ספק CORSAIR 400W 4GB DDR2 800MHZ המלצה עד 500 שח תהיה מספקת השימוש בעיקר לסרטים ולמשחקים.
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא יודע מה זה voodoo power אבל עשיתי טבלת ביצועים למשחק פעולה הכי חזק היום לפי אתר anandtech והמחירים לפי ebay. [TABLE=width: 432] [TR] [TD=colspan: 2, align: right]הביצועים הם לפי: Crysis: Warhead - 1920x1080 - Ultra Quality + 4x SSAA Frames per Second[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]שם הכרטיס[/TD] [TD]מחיר[/TD] [TD]ביצועים[/TD] [TD=align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]amd hd 7990[/TD] [TD]₪2,042.30[/TD] [TD]62[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left] nvidia gtx 680 sli[/TD] [TD]₪1,255.42[/TD] [TD]54[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]nvidia gtx 690[/TD] [TD]₪2,861.33[/TD] [TD]51[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]nvidia …
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני לא ממש מכיר את החברה ואני רוצה לקנות GTX 660 3GB של החברה יש עליה המלצות ובכלל על הכרטיס ? זה הדף קניה http://www.amazon.com/EVGA-GeForce-192-Bit-Graphics-03G-P4-2664-KR/dp/B00CBB5D0S
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש כ.מסך תואם ל7600GT או X800 XT בכרטיסים של היום אני חושב לפי תמונות מהרשת של GPU-Z זה בין 630GT ל640GT. עכשיו אני לא בטוח כי כל האתרים או מראים כרטיסים ישנים או חדשים אבל לא את שניהם. זה לחבר שרוצה מקסימום להפעיל SC2: לב הנחיל. באתר רשום שהכרטיסים למעלה הם המינימום בשביל המשחק. בבקשה תעזרו לי ואם אתם מוצאים רמת ביצועים של כרטיס חדש וישן מארבעת הכרטיסים בSC2 תעלו לאתר.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי אני משחק בסקיירים עם מודינג רציני (בסביבות ה100 מודים) והמשחק מתחיל דיי לקרטע (בסביבות ה30FPS) ואני רוצה לשפר את זה מבלי להוריד מודים אז השאלה שלי מה עדיף לי לעשות לקנות עוד 7850 או לשדרג לI7 שאר המפרט בצד תודה לעוזרים עריכה: אי אפשר לעשות אוברקלוק עקב אי התמיכה של ENB
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרטיס מסך הכי טוב ב500 עם חריגה ל600 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי חברים, הזמנתי מ-EBAY כבלי DP למסכים שלי ושמתי לב שהמסכים לא נדלקים לאחר כיבוי המסך האוטומטי. המחשב שלי מוגדר שאחרי 15 דקות של חוסר שימוש המסכים יכבו ולאחר 30 דקות המחשב נכנס למצב שינה. לאחר 15 דקות כשהמסך נכבה, הזזה של העכבר לא מדליקה את המסכים. יש הגדרה מיוחדת ל-DP או שהסינים שוב אשמים?
-
- 43 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GTX460, לטחרונה קניתי טלוויזיה וחיברתי אותו במיני hdmi לטלוויזיה( מתאם מיני hdmi). חזרתי מהצבא וחיברתי אותו השבוע, ופשוט לא עובד, הוא לא צזהה שחיברתי אותו לשום מקום, לכן אני מניח שהיציאת mini hdmi, אבל לא מקבלת חשמל. מה אני יכול לעשוץ כדי לאשר את מה שאני חושב, או שיש רעיונות אחרים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי, יש לי כ.מסך gtx480 soc. כמו כל קיץ הוא נוטה להתחמם יותר בקלות (כשגם ככה הכרטיס הזה ייצר חום ברמה מטורפת). הקיץ קצת נשבר לי מהעניין הזה. הוא יושב בתוך מארז בגודל סטנדרטי (חחחח אין לי מושג איך הצלחתי להכניס אותו). בזמן עבודה בסיסית כמו גלישה הוא על 65-70 מעלות. אם אני מריץ משחק הוא מגיע דיי מהר ל-85 ומתישהו גם מגיע ל-100 (אני משתמש ב-OC GURU שמתריע לי על זה). עכשיו חוץ משלושת המאווררים שלו והמאוורר של המעבד יש רק עוד מאוורר קטן אחד להחליף את המארז לא בא בחשבון כי זה אומר שאני יהיה חייב להחליף את הלוח אם ואז גם את המעבד. השאלה היא אם במארז כזה שווה לי לשבת ולהרכיב עכשיו מאווררים נוספים ואם תהיה בכלל השפעה עם הכרטיס הזה שמקריאה באינרטנט ידוע כמייצר חום או שעדיף ל…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים אני מתלבט בין שתי הכרטיסים היאלו. radeon7970 ו geforce 680gtx.אני צריך שתמליצו לי מה יותר טוב. אני אם ספק 700 w טרמלטק ומתלבט אני יודע ש rdeon הנ''ל עולה 2000 ו ה geforce הנ''ל עולה בסביבות 1000. אשמח לעזרה בהתלבטות תודה ויום טוב
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אז הכרטיס הגיע אלי האמת שעוד לא חיברתי אותו למחשב רק היום. וחשבתי לבדוק אופציה של OC נוסף השאלה שלי האם זה אפשרי ואם כן לכמה כבר אוכל להגיע? וכמובן באיזה תוכנה מומלץ לי לעשות, דרך הדרייבר של נוודיה?
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר לי לחבר מסך HD רגיל וטלוויזיית HD במקביל. הבנתי שהיום אפשר בכל מחשב פשוט לקנות מתאם DP-HDMI כי בכל הכרטיסים החדשים יש גם DP וגם HDMI, וכך הבעיה נפתרת. אשמח אם המומחים כאן יוכלו לאשר או להציע פתרון חלופי... רק אדגיש שהכוונה היא למצבים בהם אני רוצה לראות סרט על הטלוויזיה בלי לנתק כל פעם את המוניטור הרגיל. זו לא טלוויזיה עם זמן תגובה שמתאים למשחק... תודה!
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-