עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בהתחלה חשבתי על Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE אולם גיליתי (בעיקר בעזרת מידע מאנשים בפורום פה) שהוא לא טוב כל כך לOC. אני מחפש כרטיס שיחזיק לי לדי הרבה זמן מעמד (ההורים שלי לא נוטים לקנות מחשב חדש/רכיב חדש כל כמה זמן.... ) ומשהו שלא יעלה על 1000 ש"ח, יתאים לOC רציני ובקיצור, יהיה איכותי.

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. שלום לכולם! אני מעוניין במחשב החדש לקנות GAINWARD TI4400 עם DVD של אסוס, ולחבר את כרטיס המסך לטלוויזיה כך שאוכל לראות בה סרטים מהמחשב. השאלה שלי היא האם אני לא צריך כרטיס פריסה כדי לראות על הטלוויזיה DVD מהמחשב, והאם אני מחבר את הכרטיס ישירות לטלוויזיה או לממיר של yes(?) ועוד שאלה: בפרטים שראיתי על כרטיס המסך היה כתוב שיש לו VIDEO IN/OUT, ואני צריך גם TV OUT, למרות שלא נראה לי הגיוני שלא תהיה בו יציאת טלוויזיה, אבל בכל מקרה... מישהו יודע? תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by e-r-a-n,

אוקיי סביר להניח שמשהו בהגדרות לא כשורה, כי שאני בא לשחק ב spiderman - the movie הכל בקוביות, כנ"ל לגבי כל משחק שמודד FPS בטרידימרק, הכל בריבועים וללא אפקטים לחלוטין ע"י איזה הגדרות אני אגיע לאיכות תמונה טובה כמה שיותר? עריכה: גם הפנים של הדמויות, הם לגמרי בקוביות

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by se7en,

בשעה טובה המחשב החדש שלי מורכב ורץ. וכמו שהבטחתי הנה התוצאה של ה-3dmark2001se. רק הדריברים מותקנים כרגע אז כנראה שהתוצאה תהיה יותר נמוכה אחרי כל ההתקנות. המפרט שלי: AMD ATHLON XP 2000 Transcend 512 mb DDR 2700/333 (Samsung Chips) Asus A7V333 ASUS V8460Ultra - GeForce 4 Ti 4600 HERCULES - Game Theater XP Dragon DA-01BLD Full Tower Antec TruePower 480 Watt התוצאה מספקת?

• 20 תגובות
    • 4k צפיות
  5. Started by hagai,

הרכבתי מערכת שלמה, כאשר ההתלבטות היחידה שנותרה לי היא בכרטיס המסך, בין ה ATI RADEON 8500 לבין ה GF3 TI 500. אני מודע לעובדה של GF3 יש יתרון כמעט בכל הבנצ'מארקים, אבל הוא גם עולה יותר מכפול מה RADEON. לכן אני מתלבט אם כדאי להשקיע כ-1000 שקלים יותר תמורת ה GF3 TI 500 , כאשר ה Radeon 8500 נותן ביצועים קרובים מאוד לשלו. אנא כתבו לי את דעתכם, וכמו כן אני יודע שיש מספר דגמים גם ל RADEON 8500 , אבקש גם המלצה על הדגם והחברה שמייצרת אותו.

• 18 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. Started by sambusak,

יש לי GF256 ישן, ורציתי להחליפו הכרטיס חדש יותר. מצאתי בפלונטר את SIS Phantom XP-3800PRO כרטיס עם 128 מגה והכל ב430 ש"ח מישהו מכיר את הכרטיס הזה? איך הוא מול הMX של NVIDIA למיניהם?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Guyp,

אהלן! היום החלטתי שברצוני לרכוש מאיץ גרפי מסוג Geforce4 Ti4400, אך לפני הרכישה עלו לי בעיות שאינני מצליח לפותרן, ולכן אבקש את עזרתכם. הבעיות הן כדקלמן: א. יש הרבה יצרנים לכרטיסי Geforce4 ואינני מוצא Benchmarks של סוגים שונים של Geforce 4, האם יש הבדל ביניהם? כי לפי המחיר אין הבדל. ב. לדאבוני, מחירו של הכרטיס בארץ גדול בעשרות מונים ממחירו בחו"ל. באיזה אתר מומלץ להזמין On-Line מחו"ל? לפי אמינות, ומחיר המשלוח לארצנו. ג. האם זה באמת נכון שאפשר לעשות Overclocking לכרטיס ובכך להעלות את מהירותו למהירותם של כרטיסי ה Geforce 4 Ti4600? ואם כן האם כרטיסי ה 4600 מקוררים באופן יותר טוב המאפשר להם לגיע למהירויות גבוהות יותר בלי לפגוע בכרטיס? בבקשה תענו על מה שאתם יכולים. בתודה מראש! Gu…

• 18 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. Started by itayze,

היום או מחר מגיע ה msi שהזמנתי מהחנות (msi gf4 ti 4400 ) עכשיו אני מתלבט אם לקחת אותו או לחכות ל abit , מה עדיף , והאם הפילטרים לא טובים ב msi ואם כן על מה זה משפיע ?

• 29 תגובות
    • 5.2k צפיות
  9. Started by zippobuyer1,

אני מתלבט לקנות את הכרטיס הנ"ל אבל אני רוצה כרטיס שיוכל לעמוד באוברקלוק, השאלה שלי היא האם הכרטיס הזה בגרסת LE יוכל להגיע במהירויות גם לRADEON 8500 המקורי?? אם לא אז אני פתוח להצעות לגבי כרטיס אחר שיכול לעמוד באוברקלוק ושיהיה באותו מחיר בערך 900 שקל (לא עומד דווקא על ATI) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Lumber_Jack Jim,

איפה הם עומדים בדיוק מבחינת איכות בהשוואה לחברות אחרות?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by maCr0T,

איזה מסכי LCD 17" איכותים יש בארץ? מבחינת מחיר אני עוצר בבערך 500 דולר, חשוב שיהיה לו DVI וממיר מזה לVGA (תגידו גם כאלו שאין להם) עדיפות לכאלו עם USB. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. שלום לכם....... 8) 8) אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שבמחשב שלי. היום יש לי כרטיס מסך (מה שכרגע אני משתמש בו) RIVA TNT2 PRO 32 MB, אם אני רוצה להריץ עליו משחקים ברזולוצייה גבוהה זה פשוט בלתי אפשרי .......אני מדבר על 1600 על 1200 הוא פשוט לא זז...... > והתקציב שלי לא עובר את 850 שקל וחבר אמר לי שהוא כרטיס דיי טוב...!!! וכאן אני צריך את העזרה... תתנו לי המלצות כדאי לקנות או לא?????????????????????????????? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 19 תגובות
    • 5.1k צפיות
  13. Started by udi,

זכיתי במכרז בכרטיס מסך g force 4 mx440 64mb nivida ב800 שקל האם כדי לקבל את ההצעה או לא ? יש לי מחשב amd 1700 האם כדי???

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by udicol,

מה זה אומר TwinView ? והאם שווה לקנות , לא בשביל משחקים , לא בשביל המהרה ,אולי בשביל סימולטור של F-18 וזהוא . יותר עבור גראפיקה דו מימדית -סטייל Photoshop & freehand . האם עדיף לקנות מקורי מבית - ATI ? מה עם בעיית דרייברים ?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. Started by master,

היי אנשים, מהו כרטיס המסך הטוב ביותר מבין שניהם ?

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by Spawn123,

מה קורה? תקשיבו יש לי בכרטיס מסך יציאה לטלוויזיה , כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה ואני רוצה להקליט לקלטת וידאו.... אז איך אני עושה את זה? איך אני צריך לחבר את הוידאו לטלוויזיה כדי שיקליט לי את מה שהטלוויזה מראה ולא מה שהכבלים מראה? :hideing_behind_computer:

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by יובלד,

יש לי MSI GEFORCE4 MX 440 אני מפעיל את ה3די מארק הכל פועל יפה וחלר עד שזה מגיעה למשחקים עם ההיי דיטיילס הוא פשוט טוען אותם וזורק אותי! אני משתמש ב28.32 עזרה?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by TheWiz,

המחיר לא חשוב כרגע. אשמח לקבל שמות של כרטיסים שמשווקים עם FireWire(1394) . חשוב שיהיו חדשים (GeForce3/4 או Ati 8500). ואם לא מוצאים אז המלצות על כרטיס FireWire שבא לבד. כמו כן אשמח לשמוע המלצות אחרות בנושא זה. ידוע שUSB 2 יותר מהיר אבל זה מה שהמלצמה שלי רוצה PC110E Sony . תודה.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Doc,

אשמח להתייחסותכם לשאלה שלעיל: מה ההבדל בין שני הצגים ואיזה מהם עדיף, לדעתכם?

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by huber,

טוב, כמו שחלקכם יודעים, ה 3DMARK2001SE לא עבד אמלי מאיזושהי סיבה עלומה... הרצתי את ה 3DMARK200 וזו התואה שקיבלתי עם כרטיס זה ופנטיום 3 800MHZ: 5185 איך זה בהשוואה לכרטיסים אחרים? מישהו יכול לפרסם פה תוצאה של TI200 או TI500?

• 14 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. Started by dR-TraNce,

יש לי את הכרטיס FlyVideo 98. לא השתמשתי בו כחצי שנה בערך. כי התקנתי WINXP והוא לא תמך בו ועשה בעיות התנגש עם הכרטיס קול וכו'... וגם שהפעלתי את הכרטיס טלויזייה ב WIN98 אז זה פעל לי אבל לא יכלתי להקליט ושישמעו את הקול אחרי שאני שומר את הקובץ. זה היה מפסיק את ההקלטה לבד! לא יכלתי לראות ערוץ 22 ועוד כמה ערוצים. יש פה מישהו עם הכרטיס הזה? למה היו לי בעיות כאלה? גם לכם?

• 10 תגובות
    • 5.1k צפיות
  22. יש לי כרטיס מסך GF3 של ASUS ואני רוצה לחבר אליו ווידיאו JVC 4 ראשים, עם איזה כבל אני מחבר מהכרטיס מסך לווידיאו?

• 11 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. האם למישהו יש תוכנה לצפייה נורמלית במחשב ע"ג מסך טלביזיה (באמצעות TV OUT בכרטיס מסך)?? נתנו לי את TVTOOL אבל היא נסגרת אחרי 10 דקות אני צריך משהו יעיל או קראק לתוכנה הנ"ל

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by Fenomeno,

Gigabyte ATI RADEON 8500 DDR TwinView TV-Out Retail VideoCard - 1500 ש"ח Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE - 950 ש"ח איזה מביניהם עדיף לדעתכם? נימוקים בבקשה ;D

• 93 תגובות
    • 20.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים