עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Overshot,

אהלן חברה. זה הוא השרשור השני שאני פותח פה. אני באמת שבאמת לא בטוח שזה המקום הנכון לפתוח את השרשור הזה, אז אם זה לא המקום הנכון - אשמח לקבל ביקורת =] אז הבעיה שלי היא כזאת. מכיוון שאני חייל ואין לי את הכסף לקנות סופר-מחשב שיריץ משחקים כאלה, אך אני יכול להשקיע קצת כסף ב-HARDWARE. עכשיו הבעיה עצמה היא כזאת : כשאני רץ במשחק למקום כלשהו, קורה הרבה שהמסך פשוט נתקע, ואז משתחרר. ברגע שמופיעים הרבה אנשים במפה. או שהCLIENT מתחיל לטעון את השחקן האחר - יש לי גם FREEZE בסגנון. ברגע שיש אפקטים חזקים הכל גם נתקע. הנה קצת סקרינים של ה-HARDWARE שלי : כרטיס מסך : http://img408.imageshack.us/i/asdfasdfasdfasdf.gif/ כל השאר : http://img204.imageshack.us/i/zxcvasdf111.jpg/ BENCHMARK ב-AQUAM…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Krishi,

אני מקווה שזה קשור לפה, אם לא אשמח שתפנו אותי לפורום הנכון היי, קיבלתי טלויזיה חדשה LG 55UK6300Y חיברתי אליה את המחשב שלי עם כבל HDMI2.0 יש לי בעיה כשאני מנגן סרטים של 1080p, התמונה לא עוברת חלק ויש תקיעות קטנות כאלה. אם אני שם רזולוציה של 720p במסך אז עובד בסדר (גם סרטים של 1080p וגם 720p). השאלה ממה זה יכול לנבוע, מהטלויזיה או מהמחשב. זה המפרט של המחשב זיכרון 8 ג'יגה DDR3 אינטל i3 4170 כרטיס מסך nvidia geforce gt 730 (אני יודע שהוא די ישן אבל במפרט שלו אמור לתמוך עד 4K) אז מה זה יכול להיות? הטלויזיה? הכרטיס מסך? אולי המקודד? (אני משתמש בmadvr, אם יש הגדרות מיוחדות שצריך לעשות שם) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by shon,

אהלן חברה!!! יש ברשותי radeon 9600 xt vivo ואני משתמש באמצעותו ל Capture מהטלוויזיה. לאחרונה אחרי שתי דקות בערך של הקלטה נתקעת ההקלטה והכל הופף להיות מקוטע בצורה שכבר אי אפשר להקליט. חייב עזרה!!! תודה רבה לעונים!!!

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by moshel7,

ברשותי כרטיס מסך SAPPHIRE HD-4850 מהדגם הראשון שיצא עד ליפני יומיים שיחקתי על מסך CRT ברזולוציה של 1280X1024 עים AAX8 ללא בעיות ותקיעות במישחקים לאחר שקיבלתי מסך LCD PROVIEW FP2226W ועברתי לרזולוציה של 1680X1050 במישחק GRID למשל על AAX8 המישחק ניתקע לכמה שניות ואז חוזר למישחק וכך חוזר חלילה אני עים דרייבר 8.12 ומעבד AMD ATHLON 4800+ X2 מה הבעיה ומה ניתן לעשות והאים כרטיס המסך תקול? תודה מראש לכל העונים משה!!!

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  5. Started by kidO,

ובכן יש לי כרטיס מסך Display Video Adapter RADEON 9600 SERIES - Secondary (128 MB) Video Adapter RADEON 9600 SERIES (128 MB) 3D Accelerator ATI Radeon 9600 (RV350) Monitor Plug and Play Monitor [NoDB] (FHUZ3B0113596) כן זה הכרטיס עכשיו הבעיה הוא שהוא נתקע במשחקים (MAFIA,MOHAA,FARCRY) כלומר הוא פשוט נעצר באמצע וחובה לעשות ריסט עכשיו הקטע הוא שעשיתי את כל הדרכים לפתרון (דריורים נורטון סיסטם ורקס וכל החרטה) ועכשיו אני צריך להחליט בעצם מה לעשות וזה מה שאני צריך לשאול אתכם האם כל כרטיס RADEON 9600 SERIES Secondary128MB יעשה אתה הבעיה הזאת (עם אני מחליף או משהוא) ? האם כדי לפרוש ולחליף לכרטיס מסך אחר אם כן איזה ? כמה יעלה ? האם לעוד אנשים יש את הבעיה הזאת עם…

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  6. Started by danieltrt,

שלום לכולם אתמול רציתי לראות טרילר של הסרט החדש AVATAR באיכות 720P בהתחלה רציתי לראות אותו דרך האינטרנט ואז ראיתי שיש תקיעות אז הורדתי אותו. גם כשפתחתי אותו כקובץ על המחשב היו תקיעות ואז בדקתי ושמתי לב שיש הרבה עומס על המעבד. האם המעבד שלי מהווה צבר בקבוק או שזו בעיה אחרת? המפרט שלי בצד אני עובד על WIN7 ו 9.12 תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  7. Started by dark crystal,

שלום, התחדשתי בכרטיס מסך Sapphire ATI HD6850, 1GB GDDR5, אך לאחר ההחלפה יש לי בעיה, המחשב ניהיה יותר איטי ממקודם, גם במשחקים יש המון תקיעות שמתי לב בפאנל של הכרטיס מסך מהירות הליבה יורדת ל250MHz למה? והחום די גבוה 52 והייתי רגיל לסביבות ה40 בHD4850.. החלפתי את הכרטיס מסך שהיה לי HD4850, והבנתי שאמור להיות הבדל די גדול בין שניהם, שחיפשתי פה עבור אותה בעיה ראיתי גם עוד בחור שיש לו בעיה אבל לא מצאתי שם תשובה. המפרט של המחשב שלי: Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz@3.5GHz Gigabyte GA-EP43-DSL3 6GB DDR2 800Mhz Corsair 550VX 41A עשיתי טעות שהחלפתי?

8. Started by smood,

הכרטיס מסך שלי פועל בלי בעיות כהXP עולה והכל סבבה אבל אם אני מפעיל משחק הוא פתאום עושה בעיות לפעמים הוא נתקע אחרי 10 שניות לפעמים אחרי דקה ולפעמים אחרי שעתיים ויותר....נתקע הכוונה אין אות למסך מהכרטיס...המסך האחרון שאני מנסה להפעיל הוא FAR CRY שאותו בכלל לא הצלחתי להפעיל הכרטיס לפעמים לא נותן לי אפילו להגיע להפעלה של המשחק (אחרי הכניסה לתפריט הראשי במשחק) וכשהוא נותן לי להפעיל הוא תמיד נתקע בתחילת הסרטון. אה כן והוא מעודכן לדריברים הכי חדישים. 9800 פרו אבל הוא מוחלש כנראה 128 bit 380/250

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  9. Started by oneq,

קניתי לפני כמה ימים את ה R9-290 TRI-X 4GB OC הורדתי את הדרייבר 14.6 BETA ואני פשוט לא מקבל שום ביצועים ההפך ב BF4 יש לי 35-55 FPS ב WATCH DOGS תקיעות ובכלל FPS שלא קרוב אפילו למה שאני אמור לקבל.. יש למישו פיתרון למה זה קורה? המערכת שלי בכללי היא : INTEL CORE I5-2500 3.3 GHZ 8 GB RAM R9-290 TRIX 4GB OC WIN7-64BIT תודה רבה לעוזרים. - - - תגובה אוחדה: - - - ניסתי גםמ עם דרייבר אחר של 14.4 אמור להיות טוב אבל זה לא עוזר

• 139 תגובות
    • 23.8k צפיות
  10. Started by shimon1,

לא מזמן שאלתי על בעייה שהייתה לי בדום 3 שהיו לי תקיעות מעצבנות אז התקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס בחזרה והכל הסתדר ושיחקתי ב1280X1024 ברמת פירוט HIGH ופילטרים AA 4 ולא היו תקיעות בכלל עכשיו התקנתי את HALF LIFE 2 ושמתי ברזולוציה 1280X1024 והכל על HIGH וללא פילטרים ויש לי הרבה תקיעות. אז הורדתי את רמות הפירוט לרמה המומלצת שזב MEDIUM ןעדיין יש תקיעות, מה לעשות ומה גורם הבעיה?? בנוסף ללכך זמני התעינה ארוכים מדי והדיסק הקשיח שלי מרעיש מדי , יכול להיות הא הגורם לבעיות?? אני מבקש לקבל תשובה מקצועית ככל שניתן עם פירוט מקווה שלא מטריח אתכם תודה SHIMON1 המפרט בחתימה

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  11. Started by henkp,

התקנתי כרטיס מסך geforce 9500 איך אני רואה בטלויזיה התמונה לא נתפסת אל המסך תודה

12. Started by amisu,

היום בזמן משחק בסטארקרפט 2 שמתי לב לירידה בFPS, בהמשך כשנכנסתי שוב למשחק כל התפריט הראשי היה מרוח ומעוות, נתקע, לפעמים חוזר לשולחן עבודה ולפעמים דורש ריסטרט. זה הראה שיש תקלה בדרייבר של נוידיה, אז התקנתי מחדש גירסא 260.99 ועדיין עושה בעיות, גם בפול אאוט 3. רעיונות? עריכה: איכשהו תמיד התקלות קורות בסופ"ש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by klayman,

שבת שלום ! יש לי כרטיס 5950 עם דרייברים של NVIDIA 82.12, ויש לי בעייה בצפייה בוידאו על הטלויזיה כשאני מנסה להגדיר בטאב של תצוגת וידאו במסך מלא בדיירברים של NVIDIA, הוא עושה שתי תקלות : 1. כשההגרה על תצוגה ראשית, הוא מציג את הוידאו במסך מלא על המסך מחשב ! ואת הטלויזיה הוא הופך לדסקטופ של המחשב. 2. כשההגדרה על תצוגה משנית, הוא עושה בלאגן בטלויזיה, ואת המסך של המחשב מכבה לגמרי ( הוא עובר לסטנד ביי). זה כבר קורה לי ב 4 גירסאות אחרונות של הדרייברים, פעם זה עבד טוב. למישהו יש פיתרון לדבר המעצבן הזה ?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  14. Started by RDS,

טוב תראו... הייתה לי תקלה כלשהי במשחקים, ולא ממש הייתי בטוח מי האשם... אז העברתי את הכרטיס מסך שלי למחשב אחר, והבעיה המשיכה... הכרטיס הוא 1950PRO, והוא קורס במשחקים, וגם כשניסיתי לעשות scan for artifact (אם ככה כותבים) ב-ATITOOL, הייתה קריסה אחרי 10 שניות... חשדתי בבעיית טמפרטורה, למרות שהטמפ' בקריסה היא רק 60-70 (יחסית מעט ל-1950PRO), אז העליתי את מהירות המאווררים, והקריסה הייתה רק לאחר 50 שניות... בקיצור, זו כבר פעם שנייה שיש תקלת התחממות עם הכרטיס, בפעם הקודמת הבאתי את הכרטיס לחנות, ששלחה אותו ליבואן, שהחזיר אותו אחרי חודש.. הדבר היחיד שהיבואן עשה זה לנקות אותו... אז ניקיתי את הכרטיס והבעייה המשיכה... אז אחרי החפירה הארוכה, מה כדאי לעשות? לשלוח לחנות שתביא לי כרטיס חל…

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  15. Started by n_aviv1,

לפני כשבועיים כשהתיישבתי ליד המחשב שהיה דלוק והזזתי את העכבר כדי "להעיר" אותו (כיוון שהמחשב לא היה בשימוש זמן מה והמסך היה מושחר). לפתע פתאום הופתעתי לגלות שלהפתעתי יש הפתעה מפתיעה בהחלט! המסך ברזולוציה נמוכה מאוד ובצבעים מחרידים! נכנסתי להגדרות התצוגה כדי לנסות להחזיר את הרזולוציה לרזולוציה הטבעית ואת הצבעים ל32bit. מסתבר שהצבעים היו ברמה של 4bit ואפילו לא ידעתי שקיימת אופציה של 4bit כי הכרתי רק את האפשרויות של 8/16/32. לאחר שהמחשב נתקע ניסיתי את את שיטת הריסטארט ואז ראיתי שהבעייה קיימת לא רק בווינדוס. כשהמחשב עלה, כל מה שכתוב באפור על גבי שחור היה נראה ג'יבריש כמו דף אינטרנט לא מקודד כראוי והתמונה של שמזכירה לי כל פעם מחדש את העובדה שלוח האם שלי הוא של GIGABYTE ואת כל ת…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by liav25,

הסרתי דרייברים עם דרייבר סוויפר, והסרתי את התיקיה C:\ATI שבפנים יש תיקיה בשם SUPPORT עם הדרייברים. הדרייבר תצוגה עצמו עובד אבל בCCC יש תקלה

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  17. יש לי כרטיס 290 R9 TRIX שמחובר למסך מחשב דרך כבל דיספלייפורט ועובד מצויין.. הבעיה התחילה שהוספתי לחדר טלויזיה (PHILIPS) ונסיתי לחבר אותה על ידי כבל HDMI לכרטיס מסך בדקות הראשונות התמונה רצה טוב ותקינה אבל אחרי כמה דקות באופן קבוע יש ריצוד לשנייה ואז הצבעים משתנים לצבעים בתמונה ניתן לחזור לצבעים תקינים רק זה מצריך שינוי בהגדרות הדרייבר וזה לא הגיוני שכל 5-15 דקות צריך לסדר את זה. מישו שמע על הבאג הזה ?? ואם יש פתרון?? תודה לעוזרים! *לפני שתשאלו אני כרגע עם הדרייבר 14.9 בלי המהרה נסיתי גם את 14.9.2 בטא וגם חזרתי לדרייבר הישן 14.4 בכולם הבעיה קיימת זה לא הכבל נסיתי עם עוד 2 כבלי HDMI אחרים גם לא עזר לצערי *

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Bagheera,

מדובר במחשב עם מפרט Abit AN8 Ultra Nforce 4 Ultra AMD 64 3200+ 2X512MB DDR400 Sapphire X800GTO PolyView 19" LCD כאשר לפני מספר ימים המחשב התרסק. מאז כאשר המסך נדלק הוא מציג את כל התמונה בלי ירוק בכלל(תמונה סגולה) מה שמוביל לתמונה שלא ניתן לעבוד איתה. הכניסה האנלוגית עובדת מצויין וכאשר מחברים את המסך לכרטיס של נבידיה (FX5900) הוא עובד נפלא עם הDVI. מכאן ניתן להסיק שהבעיה היא בכרטיס X800GTO ולכן נשאלת השאלה האם כרטיס שעבד ב DVI בלי בעיה יכול פתאום לאבד את היכולת להציג אות DVI כמו שצריך? כמו כן לוקח למסך זמן רב לזהות את האות שיוצא מכרטיס הATI מה שלא קורה עם נבידיה. התמונה שמוצגת בביוס גם כן סגולה (ללא ירוק) מה שמוביל אותי לחשוב שאולי נדפק הביוס של הכרטיס או רכיב אחר, האם כדי…

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  19. Started by Kalman,

חג פורים שמח לכולם. אני חדש כאן ומקווה שלא עברתי על שום חוק. לפני כשנה רכשתי כרטיס מסך Nvidia Geforce 8600 GT 512M. בחודשיים האחרונים בזמן שאני משחק/בטעינות במשחקים די כבדים[COD5,COMBAT ARMS,NBA] באמצע המשחק נתקע כל המחשב,מופיעים פסים צבעוניים או שפשוט התמונה האחרונה לפני התקיעה נמרחת על המסך,ורעש. התקלה נמשכת כ-10 שניות עד שאני עושה הפעלה מחדש או שהמחשב עושה לבד. אחי אמר לי שהכרטיס מסך נשבר או פונקציה מסוימת לא עובדת בו. יש משחקים שאני משחק ואין בהם שום בעיות ויש כאלו שהכ.מ קורס בהם. מה אפשר לעשות?.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Spidy3,

ברשותי כרטיס מסך מדגם GeForce 8600GT היום הכרטיס השתגע, והחל לעבוד רק באיכות של 4BIT סיביות כל ניסיון לשנות את ההגדרה לא עלה בהצלחה , כולל נסיון של התקנת מערכת הפעלה בכונן אחר אציין שספק הכח במחשב הוא ENERMAX LIBERTY 400W הוספתי תמונות.... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  21. בכרטיסי המסך החדשים של ATI ישנה תקלה שגורמת למחשב להיתקע ולהציג מסך אפור עם פסים אנכיים. מATI נמסר שידוע להם על התקלה ושהיא קורא רק בחלק קטן מהכרטיסים החדשים, ושהם עובדים על תיקון. בנוסף לזאת הם טוענים (עפ"י הבנתי) שהתקלה אינה תקלת חומרה אלה באג בדרייבר. משיטוטים בפורומי חומרה בחו"ל הגעתי למסקנה שהתקלה לא קוראת בחלק קטן מהכרטיסים אלא באחוז מאוד נכבד ממנה. (בפורום מסויים, לא זוכר בדיוק איזה נראה לי שלTOM, הדיון על התקלה הגיע ל 20 עמודים כאשר חלק נכבד מהפוסטים הם של אנשים שחוו את התקלה) האם התקלה באמת בדרייבר או שATI מנסים לכסות על משהו? לדעתי הם מכסים על תקלת חומרה וכשהם יוציאו את ה"תיקון" הוא עלול לפגוע בביצועים. לסיכום אני ממליץ לכל מי שמתכוון לקנות את הכרטיסים החדשי…

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  22. Started by charly0,

חברים יקרים בצער רב הנני כותב שורות אלו... המסך הובא לאחרונה מחול ועבד נפלא....כתוצאה מנפילת חשמל פתאומית השתבש בו משהו שבאופן ברור מזוהה כבעיה במסך ולא בכרטיס מסך (המסך מפגין את ריצוד רציני גם במצב ה SELF TEST. אני מבקש את עזרתכים במציאת נותן שרות למסכים אלו בתשלום כמובן (למרות שהמסך לא נקנה בארץ)....המסך עצמו דנדש לאללה. אני דיי נואש... ??? בכל אופן כל עזרה או הצעה בעיניין תתקבל בהערכה.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by arkadur,

לצורך חיבור רכיב בלוח האם, הסרתי את הגשר המחבר בין 2 הכרטיסים, החזרתי אותו ומאז אני מקבל בכל פעם שCCC עולה הודעה שאין לו אפשרות לגשר בין 2 הכרטיסים וליצור מערך, הוצאתי והחזרת את הגשר עוד כמה פעמים - אך התקלה תמיד חוזרת. ע"פ EVEREST, המחשב אכן מזהה 2 כרטיסים (2 מעבדים וכו'...) דעתכם?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by erez_sots,

שלום לכולם! יש לי בעיה במסך. המחשב חזר משדרוג במעבדת מחשבים, ומאז כל כמה דקות המסך משתתק ונהייה חשוך לשנייה וחוזר שוב. הטכנאי אמר לי להיכנס ללוח בקרה ושם לשנות משהו שהוא מאפס את המסך ולהפוך את כל הדברים שם ל NEVER. עשיתי זאת. לאחר מכן, התקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך (ג'יפורס MX 440). הבעיה כרגע שעדיין מידי פעם זה עושה את זה (מסך שחור), והרבה פעמים כשאני גולש באינטרנט, גם לפני השדרוג, המסך נתקע, ואי אפשר לעשות כלום רק להתחיל את הממחשב מחדש. מישהו יכול לעזור לי מה לעשות כבר? אולי יש בעיה עם ההגדרות של כרטיס מסך? אני אשמח לקבל תשובה ישירות לאימייל שלי: erez_sots@012.net.il בתודה מראש, ארז

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  25. Started by eliasfen1,

יש לי כרטיס מסך רדאון 9700 פרו לעיתים כאשר אני מדליק את המחשב או עושה רייסט, כאשר המחשב נדלק מופיעים לי כל מיני קישקושים על המסך windows עולה כרגיל אני רואה קישקושים . הבעיה נפתרת כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק שוב השמח לקבל עזרה בנושא

• 7 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.