עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by henkp,

התקנתי כרטיס מסך geforce 9500 איך אני רואה בטלויזיה התמונה לא נתפסת אל המסך תודה

2. Started by amisu,

היום בזמן משחק בסטארקרפט 2 שמתי לב לירידה בFPS, בהמשך כשנכנסתי שוב למשחק כל התפריט הראשי היה מרוח ומעוות, נתקע, לפעמים חוזר לשולחן עבודה ולפעמים דורש ריסטרט. זה הראה שיש תקלה בדרייבר של נוידיה, אז התקנתי מחדש גירסא 260.99 ועדיין עושה בעיות, גם בפול אאוט 3. רעיונות? עריכה: איכשהו תמיד התקלות קורות בסופ"ש

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  3. Started by klayman,

שבת שלום ! יש לי כרטיס 5950 עם דרייברים של NVIDIA 82.12, ויש לי בעייה בצפייה בוידאו על הטלויזיה כשאני מנסה להגדיר בטאב של תצוגת וידאו במסך מלא בדיירברים של NVIDIA, הוא עושה שתי תקלות : 1. כשההגרה על תצוגה ראשית, הוא מציג את הוידאו במסך מלא על המסך מחשב ! ואת הטלויזיה הוא הופך לדסקטופ של המחשב. 2. כשההגדרה על תצוגה משנית, הוא עושה בלאגן בטלויזיה, ואת המסך של המחשב מכבה לגמרי ( הוא עובר לסטנד ביי). זה כבר קורה לי ב 4 גירסאות אחרונות של הדרייברים, פעם זה עבד טוב. למישהו יש פיתרון לדבר המעצבן הזה ?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  4. Started by RDS,

טוב תראו... הייתה לי תקלה כלשהי במשחקים, ולא ממש הייתי בטוח מי האשם... אז העברתי את הכרטיס מסך שלי למחשב אחר, והבעיה המשיכה... הכרטיס הוא 1950PRO, והוא קורס במשחקים, וגם כשניסיתי לעשות scan for artifact (אם ככה כותבים) ב-ATITOOL, הייתה קריסה אחרי 10 שניות... חשדתי בבעיית טמפרטורה, למרות שהטמפ' בקריסה היא רק 60-70 (יחסית מעט ל-1950PRO), אז העליתי את מהירות המאווררים, והקריסה הייתה רק לאחר 50 שניות... בקיצור, זו כבר פעם שנייה שיש תקלת התחממות עם הכרטיס, בפעם הקודמת הבאתי את הכרטיס לחנות, ששלחה אותו ליבואן, שהחזיר אותו אחרי חודש.. הדבר היחיד שהיבואן עשה זה לנקות אותו... אז ניקיתי את הכרטיס והבעייה המשיכה... אז אחרי החפירה הארוכה, מה כדאי לעשות? לשלוח לחנות שתביא לי כרטיס חל…

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  5. Started by n_aviv1,

לפני כשבועיים כשהתיישבתי ליד המחשב שהיה דלוק והזזתי את העכבר כדי "להעיר" אותו (כיוון שהמחשב לא היה בשימוש זמן מה והמסך היה מושחר). לפתע פתאום הופתעתי לגלות שלהפתעתי יש הפתעה מפתיעה בהחלט! המסך ברזולוציה נמוכה מאוד ובצבעים מחרידים! נכנסתי להגדרות התצוגה כדי לנסות להחזיר את הרזולוציה לרזולוציה הטבעית ואת הצבעים ל32bit. מסתבר שהצבעים היו ברמה של 4bit ואפילו לא ידעתי שקיימת אופציה של 4bit כי הכרתי רק את האפשרויות של 8/16/32. לאחר שהמחשב נתקע ניסיתי את את שיטת הריסטארט ואז ראיתי שהבעייה קיימת לא רק בווינדוס. כשהמחשב עלה, כל מה שכתוב באפור על גבי שחור היה נראה ג'יבריש כמו דף אינטרנט לא מקודד כראוי והתמונה של שמזכירה לי כל פעם מחדש את העובדה שלוח האם שלי הוא של GIGABYTE ואת כל ת…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by liav25,

הסרתי דרייברים עם דרייבר סוויפר, והסרתי את התיקיה C:\ATI שבפנים יש תיקיה בשם SUPPORT עם הדרייברים. הדרייבר תצוגה עצמו עובד אבל בCCC יש תקלה

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  7. יש לי כרטיס 290 R9 TRIX שמחובר למסך מחשב דרך כבל דיספלייפורט ועובד מצויין.. הבעיה התחילה שהוספתי לחדר טלויזיה (PHILIPS) ונסיתי לחבר אותה על ידי כבל HDMI לכרטיס מסך בדקות הראשונות התמונה רצה טוב ותקינה אבל אחרי כמה דקות באופן קבוע יש ריצוד לשנייה ואז הצבעים משתנים לצבעים בתמונה ניתן לחזור לצבעים תקינים רק זה מצריך שינוי בהגדרות הדרייבר וזה לא הגיוני שכל 5-15 דקות צריך לסדר את זה. מישו שמע על הבאג הזה ?? ואם יש פתרון?? תודה לעוזרים! *לפני שתשאלו אני כרגע עם הדרייבר 14.9 בלי המהרה נסיתי גם את 14.9.2 בטא וגם חזרתי לדרייבר הישן 14.4 בכולם הבעיה קיימת זה לא הכבל נסיתי עם עוד 2 כבלי HDMI אחרים גם לא עזר לצערי *

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Bagheera,

מדובר במחשב עם מפרט Abit AN8 Ultra Nforce 4 Ultra AMD 64 3200+ 2X512MB DDR400 Sapphire X800GTO PolyView 19" LCD כאשר לפני מספר ימים המחשב התרסק. מאז כאשר המסך נדלק הוא מציג את כל התמונה בלי ירוק בכלל(תמונה סגולה) מה שמוביל לתמונה שלא ניתן לעבוד איתה. הכניסה האנלוגית עובדת מצויין וכאשר מחברים את המסך לכרטיס של נבידיה (FX5900) הוא עובד נפלא עם הDVI. מכאן ניתן להסיק שהבעיה היא בכרטיס X800GTO ולכן נשאלת השאלה האם כרטיס שעבד ב DVI בלי בעיה יכול פתאום לאבד את היכולת להציג אות DVI כמו שצריך? כמו כן לוקח למסך זמן רב לזהות את האות שיוצא מכרטיס הATI מה שלא קורה עם נבידיה. התמונה שמוצגת בביוס גם כן סגולה (ללא ירוק) מה שמוביל אותי לחשוב שאולי נדפק הביוס של הכרטיס או רכיב אחר, האם כדי…

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  9. Started by Kalman,

חג פורים שמח לכולם. אני חדש כאן ומקווה שלא עברתי על שום חוק. לפני כשנה רכשתי כרטיס מסך Nvidia Geforce 8600 GT 512M. בחודשיים האחרונים בזמן שאני משחק/בטעינות במשחקים די כבדים[COD5,COMBAT ARMS,NBA] באמצע המשחק נתקע כל המחשב,מופיעים פסים צבעוניים או שפשוט התמונה האחרונה לפני התקיעה נמרחת על המסך,ורעש. התקלה נמשכת כ-10 שניות עד שאני עושה הפעלה מחדש או שהמחשב עושה לבד. אחי אמר לי שהכרטיס מסך נשבר או פונקציה מסוימת לא עובדת בו. יש משחקים שאני משחק ואין בהם שום בעיות ויש כאלו שהכ.מ קורס בהם. מה אפשר לעשות?.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Spidy3,

ברשותי כרטיס מסך מדגם GeForce 8600GT היום הכרטיס השתגע, והחל לעבוד רק באיכות של 4BIT סיביות כל ניסיון לשנות את ההגדרה לא עלה בהצלחה , כולל נסיון של התקנת מערכת הפעלה בכונן אחר אציין שספק הכח במחשב הוא ENERMAX LIBERTY 400W הוספתי תמונות.... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  11. בכרטיסי המסך החדשים של ATI ישנה תקלה שגורמת למחשב להיתקע ולהציג מסך אפור עם פסים אנכיים. מATI נמסר שידוע להם על התקלה ושהיא קורא רק בחלק קטן מהכרטיסים החדשים, ושהם עובדים על תיקון. בנוסף לזאת הם טוענים (עפ"י הבנתי) שהתקלה אינה תקלת חומרה אלה באג בדרייבר. משיטוטים בפורומי חומרה בחו"ל הגעתי למסקנה שהתקלה לא קוראת בחלק קטן מהכרטיסים אלא באחוז מאוד נכבד ממנה. (בפורום מסויים, לא זוכר בדיוק איזה נראה לי שלTOM, הדיון על התקלה הגיע ל 20 עמודים כאשר חלק נכבד מהפוסטים הם של אנשים שחוו את התקלה) האם התקלה באמת בדרייבר או שATI מנסים לכסות על משהו? לדעתי הם מכסים על תקלת חומרה וכשהם יוציאו את ה"תיקון" הוא עלול לפגוע בביצועים. לסיכום אני ממליץ לכל מי שמתכוון לקנות את הכרטיסים החדשי…

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  12. Started by charly0,

חברים יקרים בצער רב הנני כותב שורות אלו... המסך הובא לאחרונה מחול ועבד נפלא....כתוצאה מנפילת חשמל פתאומית השתבש בו משהו שבאופן ברור מזוהה כבעיה במסך ולא בכרטיס מסך (המסך מפגין את ריצוד רציני גם במצב ה SELF TEST. אני מבקש את עזרתכים במציאת נותן שרות למסכים אלו בתשלום כמובן (למרות שהמסך לא נקנה בארץ)....המסך עצמו דנדש לאללה. אני דיי נואש... ??? בכל אופן כל עזרה או הצעה בעיניין תתקבל בהערכה.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by arkadur,

לצורך חיבור רכיב בלוח האם, הסרתי את הגשר המחבר בין 2 הכרטיסים, החזרתי אותו ומאז אני מקבל בכל פעם שCCC עולה הודעה שאין לו אפשרות לגשר בין 2 הכרטיסים וליצור מערך, הוצאתי והחזרת את הגשר עוד כמה פעמים - אך התקלה תמיד חוזרת. ע"פ EVEREST, המחשב אכן מזהה 2 כרטיסים (2 מעבדים וכו'...) דעתכם?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  14. Started by erez_sots,

שלום לכולם! יש לי בעיה במסך. המחשב חזר משדרוג במעבדת מחשבים, ומאז כל כמה דקות המסך משתתק ונהייה חשוך לשנייה וחוזר שוב. הטכנאי אמר לי להיכנס ללוח בקרה ושם לשנות משהו שהוא מאפס את המסך ולהפוך את כל הדברים שם ל NEVER. עשיתי זאת. לאחר מכן, התקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך (ג'יפורס MX 440). הבעיה כרגע שעדיין מידי פעם זה עושה את זה (מסך שחור), והרבה פעמים כשאני גולש באינטרנט, גם לפני השדרוג, המסך נתקע, ואי אפשר לעשות כלום רק להתחיל את הממחשב מחדש. מישהו יכול לעזור לי מה לעשות כבר? אולי יש בעיה עם ההגדרות של כרטיס מסך? אני אשמח לקבל תשובה ישירות לאימייל שלי: erez_sots@012.net.il בתודה מראש, ארז

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  15. Started by eliasfen1,

יש לי כרטיס מסך רדאון 9700 פרו לעיתים כאשר אני מדליק את המחשב או עושה רייסט, כאשר המחשב נדלק מופיעים לי כל מיני קישקושים על המסך windows עולה כרגיל אני רואה קישקושים . הבעיה נפתרת כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק שוב השמח לקבל עזרה בנושא

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  16. Started by Notter,

שלום, יש לי GeForce 7600GS ויש לי טלויזיה שאין לה חיבור ל S-video, לכן מצאתי דרך עילגת פחות או יותר לבחר את הכ. מסך לטלויזיה: מהכרטיס מסך יש לי כבל שיש לו 2 תקעים (אדום ושחור) אני לא יודע מה השם של זה, אבל בכל אופן, שניהם מחוברים לחתיכה קטנה שמאחדת את שניהם לתקע אחד, שאותו אני מחבר לחיבור ה video הצהוב בטלויזיה. בדרייבר 94.24 של nvidia, לפני שהם התחילו באשף החדש שלהם, יש אפשרות לעשות force TV detection, אני עושה את זה, והתצוגה בטלויזיה פועלת בלי בעיות (למרות שהסאונד מגיע מהמחשב). עד לכאן הכל טוב ויפה. הבעיה היא שבכל דרייבר מאוחר יותר, יש בעיה. המחשב עדיין מזהה מציג תמונה בטלויזיה, הבעיה היא שהיא מתעוותת לחלוטין. לא ממוקמת במרכז, שחור לבן, פסים באמצע... מעוות. אבל למרות זא…

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  17. כמעט כל המשחקים רצים חלק וסוף הדרך ...אבל חלק מהמשחקים כמו SPORE או WOW נתקעים ותוקעים את כל המחשב התקנתי את הכרטיס טוב כולל דרייברים אחרונים על מערכת הפעלה שהותקנה מיד אחרי השדרוג כל משחק אחר עובד אפילו 6 שעות רצוף ויש לא מעט קריסיס .COD4 ועוד רבים לפי מה שקראתי בחיפושי ברשת יצא HOTFIX של ATI אבל הוא לא יורד לי מהאתר הרישמי שלהם ונראה שזה לא עידכון רישמי שלהם במידה ומישהו נתקל בפתרון אשמח לתשובות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  18. שלום לכולם... הבעיה שלי היא - יש לי מחשב פנטיום II 450MHZ, לוח אם של ASUS, ולצערי כשניסיתי להתקין את ה NVIDIA GE-FORCE 2 של אח שלי הוא לא עובד כמו שצריך - בBIOS הוא מזהה לי אותו אך כשאני מפעיל את WINDOWS 2000 הוא מריץ את השורה הכחולה של מסך הפתיחה אך כאשר הוא מסיים להריץ אותה המחשב נתקע ויש מסך שחור, רק כאשר אני מפעיל את העכבר (USB) הWINDOWS ממשיך לעבוד - בקיצור - רק כאשר אני מזיז את העכבר המחשב לא נתקע. ניסיתי להתקין את הדרייבר החדש של NVIDIA וזה לא עזר. ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס עצמו (הדרייבר המקורי) - ללא שינוי. ניסיתי להגדיר IRQ לכל כרטיס בניפרד ולעבוד רק עם הכרטיס מסך, ללא שום כרטיסים אחרים, וניסיתי אפילו לשדרג את הBIOS שלי אך ללא שינוי. ניסיתי לעבור ע…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by M4z3,

יש לי כרטיס מסך radeon 9800 pro, אבל זאת לא הנקודה החשובה. קוראת לי תקרית מוזרה, ובדקתי מספר פעמים עם כל מיני אפשרות גראפיות, גם אם אני משחק על Ultra high עם כל הדברים שאפשר להוסיף וaax4, וגם אם אני משחק על ההגדרות הכי נמוכות, בלי כלום, רזולוציה הכי נמוכה, זה רץ לי על אותו fps בדיוק! ניסיתי אפילו באותן העמדות, לא משנה איזו גראפיקה אני שם, זה רץ על אותו הfps. עכשיו זה מוזר, על הגדרות נמוכות יותר הfps אמור להעלות, ובהרבה. אבל זה לא קורה אצלי (זה רק במשחק הזה, שאר המשחקים בסדר). מישהו יודע אולי מה הסיבה לכך?

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  20. אז ככה יש לי GEFORCE4 MX 440 ןבהתחלה הכל היה רץ חלק במשחקים {באמת אני מרוצה מהכרטיס הלוח של LEADTEC} ןאז אחרי שהתקנתי כמה דריברים חדשים גם ללוח וגם של NVIDIA צצה לי בעיה במשחקים פתאום אני מאבד שליטה על הדמות הוא מתחיל להסתובב לכמה שניות ואז השליטה חוזרת. חברה מי שיודע על מה אני מדבר אז בבקשה אני מקשיב נ.ב אני בטוח שהתקנתי דריברים שמתאימים לכרטיס שלי!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by extra-g,

יש לו יציאה שמתחברת אליה בוקסה קטנה כזאת עם חיבורי S-Video ו-RGB. חיברתי אל היציאת S-Video מתאם ל-RCA ומהמתאם כבל ישיר אל הטלוויזיה, ככה שהשרשרת שלי היא: מחשב: יציאה לא מוכרת מכרטיס המסך--> S-Video --> RCA --> טלוויזיה בכל מקרה אני קולט סיגנל בטלוויזיה אבל הוא שחור-לבן ועם גלים מרצדים. ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות שראיתי, בטלוויזיה, בכ. מסך, כלום לא עזר. אין לי דרך אחרת לחבר ולקצר את השרשרת לפי מה שאני יודע... מה עושים? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by bull,

שלום לכולם, יש לי שני כרטיסי מסך 280x של gigabyte ועוד אחד 7970 גם של gigbyte. המחשב משמש לכרייה ולמשחקים. שני ה 280x מחוברים לחריצי הרחבה pci-e 8x וה7970 לpci-e X1. התקנתי השבוע את ה ווינדוס מחדש ובהתחלה הוא זיהה את כל שלושת הכרטיסים. חיברתי את הגשר של ה CF אך אז הקטליסט לא זיהה את החיבור והווינדוס לא זיהה את הכרטיס השני (device manager). הסרתי את הדרייבר וכל תוכנה שקשורה ל AMD והתקנתי מחדש אך ללא הועיל. גם לאחר הסרת הגשר זה עדיין לא עובד. החלפתי פיזית בין הכרטיסים וזה לא עובד. כל אחד מהכרטיסים שמחוברים לבד, כלומר ללא הכרטיסים האחרים, המחשב מזהה אותם ללא בעיה. אשמח לכל רעיון / עצה תודה רבה :-) - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון: הוצאתי שני כרטיסים והשארתי אחד בחריץ X8 (החר…

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  23. Started by tomerm55,

שלום לכולם יש לי כ. מסך SAPPHIRE R7 260X חדש. הייתה לי בעיה במחשב שהתחילה כאן (אין צורך לקרוא את הכל, רק את הסוף) http://hwzone.co.il/community/threads/538831-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%A8%D7%A7-%D7%9C%D7%90%D7%97%D7%A8-%D7%90%D7%AA%D7%97%D7%95%D7%9C/page3#.U30Xe_l_tZ8 בקיצור , מסך שחור חוזר ונשנה עד שהשתכנעתי על סמך פורומים מחו"ל שכנראה מדובר בתקלה בדרייבר של כ. מסך ואף ווידאתי זאת ע"י החזרת כ. מסך ישן למחשב שעבד יפה מאוד והתקלה לא חזרה. לפני כן ניסיתי אין סוף דרייברים לכרטיס החדש והתקלה תמיד חזרה. לקחתי הכרטיס לחנות למימוש האחריות ולשמחתי יום למחרת התקשרו ואמרו שהכרטיס הוחלף לחדש !! באתי הבייתה שמח וטוב לב עם כרטיס חדש בקופסה בתקווה לחי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Spirox,

אצטרך בבקשה עזרה לגבי קריסה של הכרטיס הנ"ל. קניתי מלפני שבועיים את הכרטיס מדגם ג'יגהבייט, 2gb,gddr5,265 bit. פתחתי אותו ל6970 ללא כל בעיה, הריץ לי משחקים והכל היה תקין עד לרגע שבו עדכנתי את הדרייבר ע"י windows update(אני חושב שזה היה הגורם לתקלה..) ישר לאחר מכן, בכל פעם שהדלקתי את המחשב, המערכת קרסה בדיוק בשלב שלאחר starting windows. לדעתי הבעיה היא בדרייבר, כי בsafe mode המחשב עובד תקין, וגם כאשר אני עושה uninstall לדרייבר דרך הdevice manager המחשב עולה ללא כל בעיה. ניסיתי להעלות את הגיבוי של הביוס שלקחתי מלפני פתיחת הכרטיס - לא עזר. אח"כ ניסיתי לעדכן את הדרייבר דרך האתר של ati ולמרבה הפלא הכל חזר לעבוד, אז ניסיתי לפתוח שוב את הכרטיס - ומאז שוב חזרה הקריסה בעצם. ני…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by DF30,

ביום 8.7.02 התפרסמה באתר ידיעה שאמרה של Radeon 8500 le של Hercules היו תקלות רבות: ציטוט: "אחד הכרטיסים הפופולרים יותר של Hercules היה מבוסס על Radeon 8500LE ועקב סדרת כרטיסים פגומה עורר גלים רבים בציבור ופגע במוניטין החברה." ??? ??? ??? ??? ??? ??? האם מישהו מכם נתקל בתקלות כאלו? מה אני צריך לבדוק בכרטיס שרק קניתי? מחכה לעצותיכם המשכילות! :smoke: דרור

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים