עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי ג'יפורס 2 MX 400 של הרקולס עם TwinView אבל אני לא מצליח לראות את המחשב בטלוויזיה דרך הדרייברים אלא רק דרך התוכנה Tv Tool שמוגבלת בזמן ומוגבלת ל-10 דקות צפיה (ארר... לא מצאתי לה קראק) וגם כשצופים איתה בטלוויזיה אז המסך נכבה... אילו עוד תוכנות כאלו יש? אני מחפש תוכנה אחרת שתעשה את אותה העבודה (ואולי קצת יותר) תודה.

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  2. Started by sambusak,

שלום. NVIDIA הוציאו את QUADRO550 XGL שמחירו אמור להיות בסביבות 300-400 USD. אלשה הוציאו כרטיס מבוסס עליו. http://www.elsa.de/international/europe/produkte/grafikkarten/synergy4_550.htm האם הוא מומלץ? (לא למשחקים) איפה אפשר להשיג אותו בארץ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by talkfir,

חבר צרב לי את המשחק Medal of Honorמ ISO.אח"כ העתקתי את הקראק לתיקיה המותקנת והפעלתי(הקראק עושה replace על הקובץ הרגיל).לאחר כמה שניות,אני נתקע בהודעה: Could not load OpenGL subsystem תוכלו כמוכן לראות למטה screen shot .. ברשותי כרטיס מסך Geforce 2 Ti 32MB עם דרייבר אחרון 2832 מתאריך 3.2002 האם משהוא נתקל כבר בתופעה זו?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by jambo,

Software Partners The Quadro product line provides excellent performance with leading professional software applications from the top software manufacturers. Below is a list of products we test and work with in-house. Due to different certification schedules for many professional application software vendors, different revisions of Detonator 3 may have been certified. If the software vendor has certified a specific revision, it will be noted under the application name below. If your application is not listed below or does not have a certified revision of the Detonator 3 driver, you can either use the certification candidate driver (available at left) or revert to yo…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. האם GF2 TI (מכל חברה) יתאים לחיבור AGP*2 ? ואם כן עד כמה תהיה ירידה במהירות ... ? שוב, המחשב שלי P3-450 128MB לוח SPACEWALKER BX של אינטל וRIVA TNT2 32MB

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. מה יותר טוב ati radeon8500le או msi geforce3 ti200 128mb

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by bah10,

רציתי לדעת איך אפשר להשתמש ביציאת טלויזיה, לכרטיס מסך שלי יש כניסת וידאו ויציאת DVI. קיבלתי יחד איתו פלאג שמתחבר לDVI, אחרי שמחברים את הפלאג מקבלים עוד יציאה אבל זה למסך מחשב, נדמה לי LCD, אבל אני רוצה יציאה לטלויזיה. אני רוצה לראות סרטי DVD על הטלויזיה האם זה אפשרי? ???

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by sgsg,

שלום, בזמן האחרון שמתי לב למשהו מוזר במסך שלי. כשאני מסובב אותו לצדדים התמונה משנה את המקום שלה, כאילו כל שטח התצוגה זז הצידה ולמעלה. בדקתי אם בגלל הזווית זה נראה ככה, ואני חושב שלא. מישהו שמע/ראה/התנסה בתופעה הזאת ? זה בסדר ? ??? המסך הוא IIYAMA 413 PRO, די חדש.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by PSben,

היי, שיפרתי לאחרונה את המחשב שלי , הוא מורכב כעת מ- Athlon XP1800+ MSI KT3 Ultra ARU OCZ DDR3000 Maxtor ata133 40GB Hercules Prophet FDX 8500 LE מארז חדש של AOpen הדרייברים שקבלתי בדיסק של הכרטיס מסך - 7.65. הדרייברים שמצאתי באתר של Hercules הם 7.66. באתר של ATI יש כבר את גרסה 7.68 הורדתי מהאתר של ATI את גרסת ה-Reference של הדרייברים ל-Win2k, אך לצערי הם לא עבדו. הדרייברים הותקנו בלי בעיות, אך שאיתחלתי את המחשב, בכל פעם שהמחשב הגיע לשלב של ה-GUI של Win2k (השלב הראשון שהמערכת הפעלה פועלת ברזולוציה גבוהה - 1024X768X32) המחשב קרס, ואיתחל את עצמו מחדש (הייתי צריך להיכנס ב-Safe Mode ולהתקין מחדש את הדרייברים מהאתר של Hercules). ניסיתי להתקין גרסת בטא של הדרייברים ש…

• 33 תגובות
    • 5.3k צפיות
  10. Started by DEMON HUNTER,

הנה הלינק למרות שהאתר לא מובן עדיין יש שם טבלה שמסבירה על הכרטיסי מסך, מהירות זיכרון ליבה קצב מילוי וכו בבקשה :http://www.watch.impress.co.jp/pc/docs/2002/0425/sis.htm והפעם בדקתי טוב שהלינק עובד.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by X,

מהו והאם יש הבדל משמעותי ביניהם? ובהנחה שאני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג, האם כדאי לקנות את ההרקולס או לחכות ל-4200?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by SaberWolf,

למישהו היה אי פעם קצת ניסיון עם משקפי תלת מימד?, יש לי בעיות איתם, ואין לי מושג איך לבדוק אם הם פועלות..

• 18 תגובות
    • 4.7k צפיות
  13. Started by Cereal Killer,

אז ככה היום הגיע לידי ATI Rage II+ PCI (תודה רבה לאון! ) יש לי כ. מסך Diamond Viper V770Ultra (TNT2 Ultra) x הייתי צריך את ה ati בשביל הtvout כי בטיאנטי הלכה לי.... אבל האיכספי לה מתקין לי אותו הוא מזהה את הדגם אבל לא מתקין!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by itay.h.,

אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות כי אומרים לי שהגיפורס 4 אמאיקס לא טוב תעזרו לי לבחור בבקשה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by TheSoupNatzi,

ChainTech Nvidia GeForce 2 Titanium 64DDR 400MHZ שווה 350 שקל?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

ראיתי כאן בעבר הרבה אנשים שהמליצו על הכרטיס אך עכשיו אני רואה הרבה אנשים שלא ממליצים לקנות אותו (HERCULES FDX 8500LE ) מישהו אולי מוכן להסביר לי למה? ???

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Regev,

איזה כרטיס מסך כדאי לקנות בשביל גיימר רציני ובנאדם של מולטימדיה? GIGABYTE Radeon 8500 Deluxe 64mb + tv + dvi Hercules 3D Prophet 4500 Kyro II 64mb + tv InnoVision GeForce 3 64mb + tv ASUS V7700D GeForce II 64MB + TV VideoLogic Vivid!XS Kyro II את הכרטיס אני קונה מארה"ב...

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by 3d_max,

שלום לכולם..היה לי ATI 8MB ישן וטוב..החלפתי לASUS 7100 PRO ...עובד מעולה..שיפור עצום..אבל.. עכשיו בכל פעם שאני מבצע ריסטרט או מדליק את המחשב בבוקר...המסך נדלק כאילו היה סגור לגמרי ולא במצב סליפ או סטנד-ביי כפי שהיה עם הכרטיס הקודם...האם הסברתי את עצמי.. אני מניח שהבעיה קשורה להגדרה כלשהי בביוס..או ברג'יסטרי...או משהו בסגנון. תשובות יתקבלו בברכה. גלעד.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. בבקשה תכתוב את הפרט שלך ואת ספק הכוח שיש לך זה חשוב מאוד כי אני סובל מתקיעות במשחקים ואני חושב שזה קשור לספק כוח לי יש ספק 300 וואט אבל לא מאושר על ידי AMD והוא בא עם המארז שיש לי שהוא די פשוט

• 20 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by ^oz,

אהלן לכולם אני מחפש בנרות כבר שבועיים ראדון 8500 (בייחוד גם אחרי הסקירה באתר) כדי לפחות לקבל מינימום מהמכונה החזקה שלי :'( אבל משום מה בכל המקומות שהייתי גם ברשת וגם בחנויות המחשב המחירים לראדון הם מטורפים! 1500 ש"ח ל 8500 בזמןם שהTI 200 של חברות אחרות עןלה 990 ש"ח!!!(אפילו מצאתי טיטניום 200 128 MG של CHAINTECH ב-820 ש"ח) בקיצור פער המחירים הוא גדול הרבה יותר ממה ששיערתי ומגיע כמעט לחצי - מצחיק שאני קורא ת'רדים של חברה פה שאומרים שהם מצאו כרטיסי ATI RADEON בהבדלים של 1000 (!?) ש"ח ויוצר מה GEFORCE ספרו לי על מקום כזה ואני רץ אליו מחר יחף. עפ"י הסקירה שהייתה כאן הראדון 8500 עדיף על כל GF3 בכל מובן הן מבחינת הביצועים והן מבחינת איכויות התמונה אבל כאמור הפער הוא יותר מחצי ב…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by yoyo04,

1 אסוס 7700 G2 TI 32MB DDR 2 הרקולס 8500LE

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by e-r-a-n,

אוקיי סביר להניח שמשהו בהגדרות לא כשורה, כי שאני בא לשחק ב spiderman - the movie הכל בקוביות, כנ"ל לגבי כל משחק שמודד FPS בטרידימרק, הכל בריבועים וללא אפקטים לחלוטין ע"י איזה הגדרות אני אגיע לאיכות תמונה טובה כמה שיותר? עריכה: גם הפנים של הדמויות, הם לגמרי בקוביות

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Or ei,

יש לי כרטיס GF 2 TI של INNO עכשיו 32 MB מהזכרון שלו נעלמו לי כנראה איזה בעיה איתם וגם המאוורר של נתקע או משהו כזה פשוט הוא מסרב לזוז אז עכשיו אני שולח אותו לP שיחליפו לי אותו כדאי לי להחליף אותו לכרטיס של הרקולס ???? כי אני רוצה לעשות לוOC ושמעתי גם שהזכרונות שלו יותר מהירים ..... ותגידו אפשר לעשות לati 8MB OC כי עכשיו אני תקוע איתו ואני לא יכול לעלות כלום חוץ מSC!

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by sambusak,

מישהו יודע מתי יצאו כרטיסים האלה? ואם זה לא בקרוב, אז איזה כרטיס טוב אבל לא יקר כדאי לקנות? יש לי P4 1.7 ואני זקוק לכרטיס בשביל עבודה בתלת מימד. שמעתי ביקורות מאד טובות על RADEON, האם הוא מוצלח למשימה שכזו?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by liata,

היי, מישהו יודע מה הכרטיסי מסך הכי טובים כרגע שעדין עובדים בממשק AGP*2 ..... ? תודה

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים