עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eladbu,

רציתי לדעת האם רדאון 8500 מסוגל לשדר תמונת HD חיברתי כבל VGA מהמחשב ל LCD 37 שלי.אני עם הדרייבר הכי חדש של רדאון איפשרתי שידור ב 720 ו- 1080 דרך הדרייברץ .יש לי קובץHD במחשב אבל אני מקבל תמונה ירוקה. אפשרי?

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  2. מישהו יכול לתת לי רעיון/פיתרון מדוע תמונת המסך קורסת לחצי שנייה מידיי פעם . עברתי מכרטיס Nvidia GTX260 לכרטיס ATI HD3850 , ב Nvidia הכל עבד חלק , אחרי החלפת הכרטיס ל ATI המסך התחיל מידי פעם להשחיר לרגע קצר ומייד להתאושש. כמובן שהתקנתי את הדרייברים הכי חדשים שך ATI . המסך הוא מסך 27" ברזולוציה 2560x1440 מחובר ב DVI dual link . תודה

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  3. היי.. קודם כל, למנהלים, סליחה על זה שאני פותח שוב שירשור לגבי הכרטיס החלופי שנתנו לי, אני פשוט חייב את דעתכם לגבי הכרטיס (אולי בכלל תראו כזה כרטיס בפעם ראשונה) תמונת הכרטיס שקיבלתי במימוש אחריות: http://img300.imageshack.us/my.php?image=16112008058bo1.jpg זה לא נראה לכם מוזר שהכרטיס הוא לא כרטיס Reference של נוידיה ואי אפשר למצוא תמונות של כזה ברשת? הוא בא עם אותו קירור סטוק מוזר (המוכר אמר לי בעצמו שזה קירור מדור קודם).. לדעתי היבואן ניסה לעשות איזו קומבינה, כי התקשרתי לעוד כמה חנויות והכרטיסים שהם סיפקו ללקוחות בכלל לא היו דומים לזה אלא באו עם קירור Reference כמו שצריך להיות בדגם הזה. אתמול חזרתי לחנות והתווכחתי עם המוכר שילך ליבואן, יחזיר אותו (זה כרטיס חדש) ויתן לי אח…

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by FresH-MeaT,

שלום.. אתמול קיבלתי את המסך הדק הראשון שלי Samsung 171S TFT LCD הנה זה: http://www.ratedpc.com/review.asp?id=54&page=1 ושמתי לב שהכל קצת מטושטש... כל המילים ניראות מוזר יותר... האם זה ככה צריך ליהיות? או לא יש דרך לנקות את התמונה.?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Noamski,

למה ה-980TI שמחיר המחירון שלו בארה"ב הוא 665 עולה בארץ 4000 ש"ח, כאשר לפני שנה ה-780TI של אותה החברה היה עולה 699 דולר ועלה בארץ בסביבות ה-3700? איך זה שה-980, שמלכתחילה תומחר בארץ במחיר שערורייתי, עדיין עולה באיזור ה-2900 ש"ח, אפילו שהמחיר מחירון ירד ב-50$? האם אתם חושבים שכרטיסי ה-Fury יעלו בארץ בהתאם למחירים של ה-980 וה-980TI? או שמשהו בלב מציק לכם ואומר שבגלל הקירור הנוזלי של ה-X, הם יחליטו שיש להם אליבי לקחת מהלקוח עוד 500 ש"ח? האם אותו היחס ישמר עם ה-Fury או שפתאום הם יזכרו שה-980 זכה להורדת מחיר? אפילו שבפועל, הם לא התאימו את עצמם אליה, ו-50 דולר יהפכו ל-350 ש"ח. הם מנסים לנצל אותנו מעבר למה שאנחנו רגילים במדינה? או שאלו העלויות יבוא? יש פה היגיון או שזו סתם תאוות…

• 51 תגובות
    • 6.4k צפיות
  6. כאשר המצלמה זזה בסרט לדוגמא ממש יש קרטוע מאין קוים כאילה אלכסונים ...התמונה לא זזה חלק ...מי שמכיר VSINC OFF במשחקים יבין יישר על מה אני מדבר ...כי כאשר שמים VCSINC ON זה נעלם והתמונה בתזוזה חלקה לגמרי .... בעבר הדרך היחידה שמצאתי להמנע מהקירטועים האילה בסרטים זה להתקין CATALIST מגרסא מסויימת וישנה ותמיד עבד יופי אבל לא יכול יותר מכיוון שמשחקים דורשים דרייבר חדש יותר קורא בכל נגן BSPLAYER ...של ווינדוס ....וכו' ... איך פותרים את זה !!? תודה . נ.ב הגיוני שאני היחידי עם "בעיה" זו ? הרי חצי מהעולם עם כרטיסיי ATI ודרייבר CATALIST

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by mute,

אני רוצה מחשב לצפיה בתכני HD האם זה משנה הכרטיס הכרטיס מסך? אני מתלבט בין 1950 ל 1650 לא מתוכננים שום משחקי מחשב! וידאו ב HD בלבד! האם משנה כרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  8. Started by GhostCow,

אהלן חברה אני חדש פה... ויש לי שאלה... אני לא כל כך מבין בחיבורים של המחשב שלי ואני רוצה לקנות כרטיס מסך Saphire Radeon 9500Pro 128MB DDR ולמאדרבורד שלי יש תמיכה בAGP 4X. האם הכרטיס מתאים או שאני צריך 8X כדי להפעיל אותו? אני כרגע משתמש ב GF2 MX 400 והוא עובד מצויין.... שם המאדרבורד שלי הוא Gigabyte P4 Titan series Model Name: GA-8IDX מישהו יכול לעזור לי??

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  9. Started by x-filer,

האם כיום בצאת וינדוס 7 קיימת משמעות לרכישת כרטיס תומך D11 בביצועי הכרטיס כלומר אני אחווה ביצועים משופרים ? אבקש דעה בהתבסס על ידע מקצועי

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כיום אני עובד עם 2 מסכי LCD, הייתי מעוניין לנצל את יציאת הTV (השלישית), האם הWIN תומך באפשרות זו? בנוסף, אני מעוניין לרכוש 8800GT, על איזו חברה אתם ממליצים ?

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  11. Started by COca,

שלום. קראתי שהRadeon 9500 לא יתמוך בDX 9 בגלל שיהיו לו רק 4 צינורות עיבוד. איך מספר צינורות העיבוד קשורות לDX9? מה זה PCB? זה משנה אם כרטיס מיוצר ב8 PCB או 4? למה זכרונות 2.8NS מגיעים יותר רחוק באוברקלוק , איך זמן גישה נותן יתרון באוברקלוק? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם, כמו שפרסמתי פה אני רוצה לקנות מחשב שיעבוד עם שלשה מסכים: מסך U2410 ברזולוציה 1920x1200, וכן שני מסכי סמסונג 203B ברזולוציה 1400x1050 (עומדים). למסכי הסמסונג יש כניסות DVI ול-Dell יש Display Port, HDMI ו-DVI. השימוש העיקרי במחשב הינו לעבודה משרדית ופיתוח תכנה. יעשה גם שימוש במשחקים ובסרטים, אבל קביל שהוא יהיה רק על מסך ה-Dell. האם ה-5770 יתמוך בחיבור שלשה מסכים ברזולוציות האלו? האם הוא מספיק חזק ? האם ה-Eyefinity יתמוך בקונפיגורציה כזו?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by tulip42,

יש לי לוח אם התומך בשני סוגים של כרטיסי מסך AGP ו PCI היום יש לי כרטיס של( ATI 9600XT 256 ( AGP ואני רוצה להרחיב לכרטיס מסך נוסף nVIDIA GeForce FX6800GS 256MB ואני מעוניין לדעת בכמה זה יטיב את התצוגה הגרפית במשחקים וסירטוט בתוכנת solidwork. לוח אם של חברת asrock 775Dual-880Pro למעשה האם כדי לי לקנות כרטיס נוסך או שזה לא ישנה הרבה. תודה מראש שחר

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  14. שלום אנשים, אני מתכוון לקנות מחשב ומסך חדשים. השימושים שלי במחשב הם לסרטים ולתכנות. ( ושאר שימושים ביתים נוספים ). יש לי התלבטות בין מסך 24 לשני מסכים 20. אני רוצה את היכולת לעבוד על שני מסכים במקביל (נח לתכנות), אבל מעדיף שיהיה מסך אחד גדול במקום ( טוב לסרטים 24 ). השאלה האם כרטיסי מסך תומכים באפשרות להתייחס למסך אחד גדול כמו שני מסכים? הכוונה האם אפשר להגדיר שחלון מסוים בווינדוס יתפרס במקסימום על חצי מסך וככה אפשר לעבוד על שני חלונות במקביל? אני לא בטוח אם זה קשור להגדרות בווינדוס או בכרטיס מסך, כל עזרה תתקבל בברכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  15. Started by dadzik,

אני כרגע מחפש כרטיס שישלב גיימינג ויכולות רינדור לעיצוב ו-level design. הבעיה היא, שתוכנות מסויימות תומכות יותר בחברה אחת מהשנייה, לרוב, התמיכה היא בנבידיה. התוכנות בהן אני משתמש ואשתמש בעתיד הן: Unity3d, 3dsMax, Cinema4D, Blender, After Effects. ה-Maxwell "ידועים" בתור טובים לגיימינג, והרבה פחות לרינדור. יצא לי לראות הרבה את ה-GTX580,670/660 כשמדובר בשילוב של רינדור עם גיימינג, מישהו יודע עוד משהו על זה? תודה רבה (ד"א התקציב לכרטיס הוא 2K max).

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by XCG120,

איזה גודל מסך מקסימלי תומך GTX 590 ? איזה מסך+טלויזה אתם ממליצים למשחקים כללי +צפייה בסרטים שמתאים לGTX 590? ואיזה חיבור אמור להיות למסך כזה כדי להתחבר למחשב?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  17. שלום, כתבתי את ההודעה הזאת לאחר שנאמר לי שאסור לכתוב את אותה הודעה ב-2 פורומים. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי (קצת), יש לי לוח אם מסוג P5LD2-VM ואני רוצה להלביש עליו כרטיס מסך מבוסס 9800GT. הבעיה היא כזאת: הלוח שלי תומך רק ב PCI Express 1.0 (לא 1.1) ואני חושש שהכרטיס לא יעבוד ואני אזרוק כמעט אלפייה לפח. בדקתי בכל מיני פורומים אחרים אבל התוצאות היו לא חד משמעיות ולא החדירו בי בטחון. האם מישהו פה הצליח להתקין כרטיס כזה על הלוח הספציפי הזה? או אוליי יודע את מי אפשר לשאול? תודה מראש על כל עזרה שתוכלו לתת.

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  18. Started by morbidangel,

שלום לכולם האם לכרטיסים של NVIDIA תהיה אפשרות עתידית לתמיכה בDX10.1 או שהתמיכה ב10.0 היא חומרתית ולא ניתנת לשדרוג?

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  19. היי , יש לי כרטיס מסך של 9200 SE 128MB של חברת sapphire רציתי לדעת אם הוא תומך באפשרות הזאת : " 3) AGP Fast Write Control- זהו, עד כה, הפיצ'ר(: והמבין יבין)השימושי ביותר שניתן לשנות. הוא מאפשר למערכת ל"דבר" ישירות עם הזיכרון של כרטיס המסך במקום לעבור דרך מערכת הזיכרון הראשית של המחשב ומעניק שיפור של בין 5-1%. למרות זאת, עליכם לוודא שכרטיס המסך שלכם תומך באפשרות זו(רוב הכרטיסים החדשים תומכים), מכיוון שאם לא יתכנו בעיות ביצועים או בעיות בפעולת הכרטיס. " ציטט מהFAQ תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  20. Started by urilotan,

למישהו יש תשובה חד משמעית בעניין? אני לא מוצא תשובה לשאלה בשום מקום ולכן אני לא יודע אם מסך 22" יתמך בכרטיס שלי, אשמח לשתובה למישהו שיודע בוודאות, תודה.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  21. Started by alexrta,

שלום לכולם. לאחרונה גיליתי לצערי שהכרטיס מסך שלי, GEFORCE 8800GTS 320MB, אינו תומך ב-DXVA (האצת חומרה בניגון סרטים). עכשיו רציתי לדעת העם לכרטיס שלי יש תמיכה מלאה ב-CUDA כך שאני יוכל להישתמש בו דרך COREAVC COEC. תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום רציתי לדעת אם ניתן לחבר ליציאות המסך של לוח אם (למשל GA-HA65M-UD3H-B3 ) גם מסך מחשב בחיבור DVI וגם טלביזיה ב HDMI שני המסכים באותה רזולוציה והמידע שלהם זהה תודה מראש :-*

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  23. שלום רב האם הכרטיסים הבאים: RADEON 9600 XT GEFORCE FX 5700 ULTRA תומכים בטכנולוגית T&L? תודה

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by IG,

שלום. ברצוני לדעת אם יש צפי לכרטיסים של אנוידיה שתומכים בצורה מלאה בדרקס 10 ו\או 11 בזמן הקרוב, לשוק הביניים (טווח מחירים של 800 ש"ח...) ועד כמה כרטיסים של ATI שתומכים בדרקס 10.1, בטווח מחירים של 600~800 ש"ח מסוגלים להריץ משחקים שתומכים בדרקס 10.1? הם באמת מנצלים את כל האופציות בFPS סביר או שהם מקרטעים? תודה

• 44 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. Started by NiMo1771,

יכול להיות שמשחק מסויים יתמוך בSLI אבל לא בCF ולהפך?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים