עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Yaakov Ovadia,

א/ג נכבדים ברשותי כרטיס מסךEVGA//FTW//GEFORCE GTX660 שפורק ממחשב נייח שלי בן שנה פורק בגגל בעיות שגרם האם ניתן וכדאי לתקן ??? בכבוד רב ובתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by MIKIBHS,

יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8600 GT 512 MB יש עליו רכיב (אולי קבל ?) שהתפקע למעשה יש על הכרטיס 5 רכיבים כאלה שכתוה עליהם FZ83 - 1500 - 6.3V שאלתי האם אפשר לתקן ? האם כדאי לתקן ? ואם כן היכן ? (בתל אביב) תודה מיקי

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. Started by dekken,

טוב אז יושב לי בארון כבר אולי איזה חודשיים כרטיס 8800GTX. מאחורה נפל לו איזה צ'יפ ממש קטן ובגללו הוא לא עובד ומספק לי אינספור של מסכים כחולים. עכשיו שאלתי היא, איפה אני יכול לתקן אותו? או שיותר נכון לשאול, מתקנים אותם? האם זה יקר? תודה. http://img96.imageshack.us/i/img0016uk.jpg/ אם תשימו לב אין שמה שבב אחד..והזה לידו מצד שמאל גם רופף ועומד ליפול.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by friedman3010,

קניתי כרטיס Radeon 9700 Pro ב- e-bay . הכרטיס הגיע (לאחר עיכוב) אבל הגיע דפוק! (מעביר אות למסך, אבל לא תמונה...) ל e-bay אין פתרון, והבחור שמכר את הכרטיס נעלם.... ניסיתי ליצור קשר עם ATI, הם מאד מהירים בתגובה, אבל נראה שמאחר ולא הם הפיצו את הכרטיס, הם לא יכולים לעשות כלום... ??? ??? ??? מה לעשות? איפה אפשר לתקן כרטיס כזה?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  5. מפתחת השבבים NVIDIA הכריזה כי גירסת מנהלי ההתקן הבאה של תתקן את אחת מהבעיות המוזרות של כרטיסי ה-GeForce GTX 1080 האימתניים, בגירסאות ה-Founder's Edition שלהם - מאוורר שנטה להאיץ את מהירות הסיבוב שלו מאיזור ה-2,000 סל"ד לכ-3,000 סל"ד לעיתים קרובות וללא סיבה ממשית, באופן שיצר רעש מעיק ומיותר. https://goo.gl/0LInbT

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by bareli,

מישהו יודע היכן מתקנים מסכים במחיר סביר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by avidan28,

טוב זה סופי ה 6200 הרס לי את המסך עם הכיבויים התכופיים שלו לפי המצביי רוח..(כן יש תופעה כזו מעצבנת.... :pissed: פשוט מדי פעם היה מכבה ללא שום קשר למערכת הפעלה את המסך ומדליק אותו אחרי כמה דקות)... ואני לא רוצה LCD.כמה שווה להשקיע תיקון??.אני מאד אוהב את ה LG ויש לי אותו כבר כמה שנים טובות.היה ריח שרוף בפעם האחרונה שהוא עבד.. והכפתור הדלקה הבהב בירוק כמו רמזור.ועכשיו שחיברתי אותו למחשב השני שלי הוא לא נדלק בכלל.אני לוקח אותו לבדיקה ותיקון. יותר מאוחר אני חוזר.. מקווה שיהיה לכם דעות.תודה.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  8. Started by Mamimo,

שלום, יש לי מסך LCD 15 ישן נושן, המסך עובד פעם כן ופעם לא. אשמח להמלצות על מקומות בהם ניתן לתקן את המסך באזור חיפה. מכיוון שאני מודע לבעייתיות של איזכור שמות של חנויות ומתן ביקורת עליהם אבקש רק : שם חנות כתובת פשוט לא כל מעבדה מתקנת LCD, אני מקווה שלמנהלים אין בעיה עם זה.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  9. אז כך יש לי 6800 אולטרה של אלברטון.. וקרור מיים של זלמן רק לכרטיס מסך עם בלוק קרור של דנגרדן... לאחר אוברקלוק עם ריבר טיונר והעלה של מתח בביוס ל1.5 וכו וכו הגעתי לליבה 490 זיכרונות 1300 טמפרטורה במנוחה 37 מעלות במאמץ 43 מעלות עכשיו יש לי כמה שאלות.. 1. איך אני מבטל את הבדיקה של הריברטיונר? כאילו שאני לא יצטערך לעשות בדיקה כול פעם שאני מעלה את הליבה או הזיכרנות? 2.קיבלתי ב3dmark05 6420 עם דרייבר 76.10 מבחינת תוצאה היא טובה ו לא? כמו כן מה התוצאה הגבוהה ביותר ל6800 אולטרה רגיל מישהו יודע? 3.עם מישהו מכיר ביוס של 1.6 וולט ויכול לעזור לי לשבור איזה שיא חמוד אני ישמח עם הוא יביא לי לינק להורדה.. תודה.. יחיאל [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 45 תגובות
    • 3k צפיות
  10. כל פעם שאני מתקין גרסא חדשה של הדריוורים של ATI נוצרת לי סיפריה בתוך \ATI\SUPPORT עם שם הדריוורים בגודל בינוני (ש30 מגה) בסוף ההתקנה לאחר הריסט, אפשר למחוק אותה?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  11. Started by zumara,

14-125-151-04

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. בחנו את ביצועי Indiana Jones החדש מבית Bethesda, משחק אשר רוצה לקדם את הגרפיקה הממוצעת של עולם המשחקים לרמה קצת מבהילה - כיצד כרטיסי המסך שלנו תמודדים עם האתגר?לכתבה

13. Started by postup,

יצא לי להיכנס לטומ'ס הרדוור, וראיתי את הפוסט הזה:http://www.tomshardware.com/2008/01/05/exclusive_nvidia_geforce_9800gx2/. הכרטיס הזה יהיה בנוי כמו ה7900GX2 משני כרטיסים ויהיה לו זיכרון של1GB (שני כרטיסים עם 512 מגה). כתוב שם גם שהוא אמור להיות מהיר ב30% מה8800 ULTRA! מה אתם אומרים? נראה לי כרטיס פצצה... ;D

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  14. Started by shonn1,

היי, אני מחפש תכנה לעבודה עם capture מהטלוויזיה שיש לה טיימר. זה מאוד מאוד חשוב לי! תודה!

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  15. Started by ברק,

שימו לב למה שקראתי באנדהטק: PureVideo. PureVideo is exclusively available on the GeForce 6 series of GPUs and only the latest GeForce 6 GPUs have a fully functional PureVideo core. The original NV40 and NV45 (GeForce 6800GT/Ultra) do not have functional Windows Media Video 9 decode acceleration, but the rest of the GeForce 6 series are feature complete (GeForce 6800/6600GT/6600/6200). שהסתכלתי בריווהטיונר כתוב לי שיש לי nv40 האם האתר התבלבל או שיש לי ליבה טוב יותר ממה ששיערתי..... נראה לי שהאתר התבלבל עוד ציטוט מעניין בסוף הכתבה: Remember that this only applies to the NV40 (GeForce 6800GT/Ultra AGP) and NV45 (GeForce 6800GT/Ultra PCIe), NV41 (GeForce 6800) has fully func…

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  16. האתר VR-Zone מדווח שATi מתכננת מחדש את הPCB והקירור של כרטיס הדגל של הדור הבא שלה - הR600. ATi מתכננים לקצר את הPCB ללפחות 11 אינצ'ים (28CM), אורכו של ה8800GTX מבית nVIDIA מה12 אינצ'ים (30.5CM!!) של הR600 עכשיו. כמו כן ATi עובדים על שינוי קטן בגוף הקירור של הכרטיס שאמור להיות דומה לקירור של הX1950XTX על מנת להתאימו לPCB החדש ואף להפוך ליעיל יותר. האתר גם מדווח שהכרטיס יסווג אצל PCI-SIG (הגוף האחראי על כרטיסי הרחבה מסוג PCI ועל התקן עצמו) ככרטיס שצורך בין 225W-300W ויכלול מחבר חשמל 2X4 פינים בנוסף ל6 פינים הקיים. http://vr-zone.com/?i=4293

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  17. אני מחליף מערכת, כרגע התכנון לקנות בשנה וחצי הקרובות כאשר הגורם שישפיע על מועד הקנייה הינו שוק כרטיסי המסך. אני באותה הזדמנות גם קונה מסך וכל אני אקנה מסך 4k. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, האם בטווח של השנה וחצי הקרובים יצאו כרטיסים מסך אשר יתמודדו יותר טוב עם 4k? ואם כן אפשר אשמח לקבל קצת פרטים מתי, עלות משוערת, וחברה ati/nvidia אני מתכוון האם חוץ מפסקל אמור לצאת משהו מעניין?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Dano,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב חדש עכשיו כרגע התקציב שלי הוא בין 1300 ל 1500 לכרטיס מסך.. בינתים הכרטיס המועדף עליי הוא 6600GT AGP.. עכשיו אני מתכוון לקנות מחשב ממש לא בזמן הקרוב..אלא רק בפסח או בקיץ (יולי-אוגוסט) ואז גם יעלה התקציב כמובן בדי הרבה..(כנראה ל1800 ויותר..) עכשיו השאלה שלי מה החברות הגדולות Nvidia וATI מתכננות לחצי שנה הבאה בתווך המחירים שלי.. תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  19. http://www.fudzilla.com/graphics/graphics/atis-next-generation-to-come-in-october אם הבנתי נכון הדור הבא של ati מגיע באוקטובר הזה ??? מה אומרים שווה לחכות ? או ללכת על זה...

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  20. Started by fatNjazzy,

היי יש לי כרטיס מסך עם VIVO ואני לא מוצא תכנה לצפייה, כל התכנות שמצאתי הן מיועדות להקלטה. בצפייה יש מסך קטן מאד. אי אפשר להגדיל, להקטין לשלוט באיכות וכו'. אני צריך תכנה שמתרכזת בצפייה ולא בהקלטה. אשמח להמלצות. תודה.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  21. יותר מדי תחכום ויומרות כך גם יותר צרות המסך הזה 760BF מגיע ללא כל כפתורי שליטה על המסך במקום זה הוא מגיע עם תוכנת שליטה MagicTune אלא שהתוכנה פשוט לא עולה , בכל הפעלה שלה היא אומרת לי לעשות Restart למחשב, למרות שכבר עשיתי. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by Mitzy-The-Cat,

מישהו יודע עד כמה הכרטיס הזה הוא תלוי מעבד ? אני מעוניין לשדרג את-8800GT הנוכחי שלי ולהחליפו ב-HD5850. אני מריץ מעבד E6750 , השאלה שלי היא אם המעבד לא יהווה צוואר בקבוק עבור הכרטיס החדש.

23. Started by Lambomeir,

שלום לכולם, הבנתי שבכדי לצפות בתכני תלת מימד במחשב יש צורך במשקפי ה 3d של nvidia לי באופן אישי יש כרטיס מסוג radeon hd4870 רציתי לדעת האם כרטיס זה מתאים לשימוש עם המשקפיים הנ"ל ואם לא אז האם בכלל כרטיסי מסך של amd תומכים במשקפיים של nvidia? אני מאד מתעניין בטכנלוגיה החדשה ואני רוצה לדעת האם אני צריך להחליף את הכרטיס מסך שלי (כמובן שאצטרך לקנות מסך חדש תואם תלת מימד ואת המשקפיים) תודה מראש, מאיר

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  24. הGF7800GT יהיה אחיו הקטן של הGF7800GTX, מהירות ליבה של 400MHZ, יהיו לו 20 צינורות עיבוד, 8 מנועים גאומטרים, 1GHZ לזכרונות DDR3 בבאס של 256BIT ו256MB של זכרון, כמו כן הוא יתמוך בSLI, הוא יתומחר ב399$. תמונה שלו + מבחן ביצועים ב3DM 03: http://www.gdhardware.com/hardware/video_cards/nvidia/7800gt/001.htm

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by uziliv,

שלום יש לי מסך LCD של CHIMEI עם כרטיס מסך RADEON91000. התקנתי כעת את הווינדוס מחדש ונוצרה לי בעיה - התמונה גולשת מהמסך, ואני לא מצליח להתאים אותה (אני לא מוצא בכפתורי השליטה של המסך את האפשרות לצמצם את הרוחב או הגובה) מה אפשר לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.