עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כל פעם שאני מתקין גרסא חדשה של הדריוורים של ATI נוצרת לי סיפריה בתוך \ATI\SUPPORT עם שם הדריוורים בגודל בינוני (ש30 מגה) בסוף ההתקנה לאחר הריסט, אפשר למחוק אותה?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  2. Started by zumara,

14-125-151-04

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  3. בחנו את ביצועי Indiana Jones החדש מבית Bethesda, משחק אשר רוצה לקדם את הגרפיקה הממוצעת של עולם המשחקים לרמה קצת מבהילה - כיצד כרטיסי המסך שלנו תמודדים עם האתגר?לכתבה

4. Started by postup,

יצא לי להיכנס לטומ'ס הרדוור, וראיתי את הפוסט הזה:http://www.tomshardware.com/2008/01/05/exclusive_nvidia_geforce_9800gx2/. הכרטיס הזה יהיה בנוי כמו ה7900GX2 משני כרטיסים ויהיה לו זיכרון של1GB (שני כרטיסים עם 512 מגה). כתוב שם גם שהוא אמור להיות מהיר ב30% מה8800 ULTRA! מה אתם אומרים? נראה לי כרטיס פצצה... ;D

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  5. Started by shonn1,

היי, אני מחפש תכנה לעבודה עם capture מהטלוויזיה שיש לה טיימר. זה מאוד מאוד חשוב לי! תודה!

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  6. Started by ברק,

שימו לב למה שקראתי באנדהטק: PureVideo. PureVideo is exclusively available on the GeForce 6 series of GPUs and only the latest GeForce 6 GPUs have a fully functional PureVideo core. The original NV40 and NV45 (GeForce 6800GT/Ultra) do not have functional Windows Media Video 9 decode acceleration, but the rest of the GeForce 6 series are feature complete (GeForce 6800/6600GT/6600/6200). שהסתכלתי בריווהטיונר כתוב לי שיש לי nv40 האם האתר התבלבל או שיש לי ליבה טוב יותר ממה ששיערתי..... נראה לי שהאתר התבלבל עוד ציטוט מעניין בסוף הכתבה: Remember that this only applies to the NV40 (GeForce 6800GT/Ultra AGP) and NV45 (GeForce 6800GT/Ultra PCIe), NV41 (GeForce 6800) has fully func…

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  7. האתר VR-Zone מדווח שATi מתכננת מחדש את הPCB והקירור של כרטיס הדגל של הדור הבא שלה - הR600. ATi מתכננים לקצר את הPCB ללפחות 11 אינצ'ים (28CM), אורכו של ה8800GTX מבית nVIDIA מה12 אינצ'ים (30.5CM!!) של הR600 עכשיו. כמו כן ATi עובדים על שינוי קטן בגוף הקירור של הכרטיס שאמור להיות דומה לקירור של הX1950XTX על מנת להתאימו לPCB החדש ואף להפוך ליעיל יותר. האתר גם מדווח שהכרטיס יסווג אצל PCI-SIG (הגוף האחראי על כרטיסי הרחבה מסוג PCI ועל התקן עצמו) ככרטיס שצורך בין 225W-300W ויכלול מחבר חשמל 2X4 פינים בנוסף ל6 פינים הקיים. http://vr-zone.com/?i=4293

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  8. אני מחליף מערכת, כרגע התכנון לקנות בשנה וחצי הקרובות כאשר הגורם שישפיע על מועד הקנייה הינו שוק כרטיסי המסך. אני באותה הזדמנות גם קונה מסך וכל אני אקנה מסך 4k. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, האם בטווח של השנה וחצי הקרובים יצאו כרטיסים מסך אשר יתמודדו יותר טוב עם 4k? ואם כן אפשר אשמח לקבל קצת פרטים מתי, עלות משוערת, וחברה ati/nvidia אני מתכוון האם חוץ מפסקל אמור לצאת משהו מעניין?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Dano,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב חדש עכשיו כרגע התקציב שלי הוא בין 1300 ל 1500 לכרטיס מסך.. בינתים הכרטיס המועדף עליי הוא 6600GT AGP.. עכשיו אני מתכוון לקנות מחשב ממש לא בזמן הקרוב..אלא רק בפסח או בקיץ (יולי-אוגוסט) ואז גם יעלה התקציב כמובן בדי הרבה..(כנראה ל1800 ויותר..) עכשיו השאלה שלי מה החברות הגדולות Nvidia וATI מתכננות לחצי שנה הבאה בתווך המחירים שלי.. תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  10. http://www.fudzilla.com/graphics/graphics/atis-next-generation-to-come-in-october אם הבנתי נכון הדור הבא של ati מגיע באוקטובר הזה ??? מה אומרים שווה לחכות ? או ללכת על זה...

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  11. Started by fatNjazzy,

היי יש לי כרטיס מסך עם VIVO ואני לא מוצא תכנה לצפייה, כל התכנות שמצאתי הן מיועדות להקלטה. בצפייה יש מסך קטן מאד. אי אפשר להגדיל, להקטין לשלוט באיכות וכו'. אני צריך תכנה שמתרכזת בצפייה ולא בהקלטה. אשמח להמלצות. תודה.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  12. יותר מדי תחכום ויומרות כך גם יותר צרות המסך הזה 760BF מגיע ללא כל כפתורי שליטה על המסך במקום זה הוא מגיע עם תוכנת שליטה MagicTune אלא שהתוכנה פשוט לא עולה , בכל הפעלה שלה היא אומרת לי לעשות Restart למחשב, למרות שכבר עשיתי. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by Mitzy-The-Cat,

מישהו יודע עד כמה הכרטיס הזה הוא תלוי מעבד ? אני מעוניין לשדרג את-8800GT הנוכחי שלי ולהחליפו ב-HD5850. אני מריץ מעבד E6750 , השאלה שלי היא אם המעבד לא יהווה צוואר בקבוק עבור הכרטיס החדש.

14. Started by Lambomeir,

שלום לכולם, הבנתי שבכדי לצפות בתכני תלת מימד במחשב יש צורך במשקפי ה 3d של nvidia לי באופן אישי יש כרטיס מסוג radeon hd4870 רציתי לדעת האם כרטיס זה מתאים לשימוש עם המשקפיים הנ"ל ואם לא אז האם בכלל כרטיסי מסך של amd תומכים במשקפיים של nvidia? אני מאד מתעניין בטכנלוגיה החדשה ואני רוצה לדעת האם אני צריך להחליף את הכרטיס מסך שלי (כמובן שאצטרך לקנות מסך חדש תואם תלת מימד ואת המשקפיים) תודה מראש, מאיר

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  15. הGF7800GT יהיה אחיו הקטן של הGF7800GTX, מהירות ליבה של 400MHZ, יהיו לו 20 צינורות עיבוד, 8 מנועים גאומטרים, 1GHZ לזכרונות DDR3 בבאס של 256BIT ו256MB של זכרון, כמו כן הוא יתמוך בSLI, הוא יתומחר ב399$. תמונה שלו + מבחן ביצועים ב3DM 03: http://www.gdhardware.com/hardware/video_cards/nvidia/7800gt/001.htm

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by uziliv,

שלום יש לי מסך LCD של CHIMEI עם כרטיס מסך RADEON91000. התקנתי כעת את הווינדוס מחדש ונוצרה לי בעיה - התמונה גולשת מהמסך, ואני לא מצליח להתאים אותה (אני לא מוצא בכפתורי השליטה של המסך את האפשרות לצמצם את הרוחב או הגובה) מה אפשר לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  17. Started by Doorman404,

יש לי כרטיס Innovion GF3 Ti200 64Mb עם יציאת טלוויזה SVIDEO אני מחבר אותה עם מתאם (שבא עם הכרטיס) לRCA ומעביר בכבל של 5 מטר (די איכותי לטענת המוכר- עם ציפוי זהב) לטלוויזת הסוני שלי... אולם... התמונה יוצאת חשוכה יותר (או עם רווית צבעים נמוכה) ויש פס אופקי של בהירות שיורד מלמעלה למטה לאט וחוזר שוב למעלה כשהוא יורד מתחת למסך. התמונה רק בהירה וטובה במקום שהפס עובר בה ... למה זה קורה ? למישהו יש רעיון שיגרום לתמונה איכותית יותר ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by אוריפ,

תראו מה מצאתי: http://www.d-cross.com/show_article.asp?article_id=46 זה אומנם בסינית/יפנית/קוריאנית או מה שזה לא יהיה, אבל לפחות אפשר לראות את התמונות! זה נראה ממש טוב! מעניין מה יהיו הדרישות של זה ומה תהיה החומרה שהתוכנה תשמש... ובעצם השאלה החשובה מכל: מתי זה יוצא?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by irav,

התמונה הכי טובה שראיתי בחיים שלי שהוציא ממחשב (לקוח מהאתר של נדוויה) [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by hexspeed,

שלום חברים, אני מעלה כאן נושא שאותו אני חוקר כבר די הרבה זמן ויש לי היסטוריה די ארוכה ועגומה בכל הנוגע אליו. אני פותח את הנושא בפורום זה על סמך המסקנות שעלו בכל מני בדיקות שעשיתי שכיוונו אותי לכיוון כרטיס המסך ופחות לכיוונים של בעיות תוכנה/מערכת הפעלה. אז ככה.. לאחרונה רכשתי מחשב חדש שמאפייניו הראשיים: לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L P35 מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0 כרטיס מסך: GIGABYTE Radeon HD3650 DVI-I 512MB DDR2 (לאחר מכן הוחלף ל- Gigabyte 8600GT 256 DDR3 על כך בהמשך..) שמח ומאושר, הרכבתי את המחשב והתקנתי XP. אחרי ההתקנה של כל הדרייברים והמקודדים הרצתי סרט AVI. התוצאה היתה מפתיעה, לרעה! משום מה, כשניגנתי סרטים באיכות "נמוכה" (640 פיקסלים על 272 פיקסלים), כשכרטיס המס…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. http://img809.imageshack.us/img809/2152/36207479.png הכרטיס נמצא בעבודה קבועה של 73% או 85% האם זה יפגע לאורך זמן בכרטיס לפעמים העיבוד נראה קצת עם סימני עיבוד לא יפים

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  22. Started by rollita,

קניתי לפני כשלושה שבועות מסך samsung 793DF. התמונה על המסך מרצדת קצת. שמים לב לזה במיוחד בקצוות המסך. איך אני בודק כמותית אם בכלל את מידת הריצוד? האם האחריות תקפה במצב כזה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by ruff stuff,

שלום יש לי חיבור s video שקניתי על מנת לחברו לטלויזיה אני מצליח לחבר את הכבל ולראות את תמונת המסך ע"ג הטלויזיה אבל ,וזה אבל גדול התמונה היא לא על מסך מלא אצלי בטלויזיה אלא קעורה. אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון . עכשיו האם העיניין הוא לשחק עם הפיקסלים של מסך המחשב? או שזה משהו אחר. מקווה שיש לכם פיתרון בשבילי.

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by simonsix,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=39197

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  25. http://anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2615 פתרון ה Upper-Mainstream של נווידיה צפוי להכיל 16 צינורות עיבוד ומהירויות 375/1000. הPCB זהה לחלוטין לזה של הGT, ולכן תיתכן אופציה לפתיחת צינורות. כמו-כן, בנצ'ים ראשונים (למרות שלא פורסמו) מצביעים על יתרון ל7800GS מול 6800U.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים