עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Nachum987,

אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם GA-P35-DS3L rev. 1.0 מטרות הכרטיס לפי הסדר הבא: משחקים וחיבור לטלוויזיה FHD לצורך צפייה בסרטי HD. התקציב שעומד לרשותי כ600 ש"ח. תודה מראש כל כל תגובה.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Tzach_n,

אהלן חבר'ס יש לי Leadtek GTX 260 Extreme+ שאני מעוניין לשדרג כי יש לי בעיה לחבר אותו לטלוויזיה, לכרטיס יש שתי יציאות DVI וכשאני מחבר אותו לטלוויזיה עם כבל DVI -> HDMI יש לי רעשים מוזרים. חשבתי לשדרג אותו לכרטיס עם יציאת HDMI ולהפטר מהבעיה הזו, אז השאלה שלי היא איזה כרטיס יש היום שמתשווה או אולי אפילו קצת יותר חזק מהכרטיס שלי בטווח מחירים נורמלי? ראיתי שהכרטיס הזה עדיין נמכר במחיר של 1000 שקלים חדש מהקופסא אבל זה נראה לי קצת מוזר כי בכל זאת הוא בן שנתיים כבר. כמו כן יש אולי חנויות שעושות טרייד אין על כרטיסי מסך כאלה שאני אוכל לתת להם את ה-260 ולהוסיף איזה 200 שקלים על כרטיס חדש? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום הצפיות שלי להריץ משחקים על רזולוציה 1280-1024 בהגדרות גבוהות ושיהיה מתקדם מבחינת טכנולוגית המלצות שראיתי זה 8800GT או 9800GT שעדיין לא הבנתי מה יותר טוב ומה בנוגע לATI כמו 4670 לדוגמא איך הוא ? בקיצור אם אפשר כמה שיותר לחסוך מבחינת תקציב זה יהיה מצויין המפרט E6850 2GIG 8500GT \:

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם וגם ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: prototype 2 , GTA IV על Medium גג High -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1360x768 LG 18.5 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by natan805,

תמיד הסתפקתי מה יותר חזק מימה עד שהחלטתי לשאול בפורום הזה אז בבקשה מי שבאמת בדק ומבין בדבר הזה שיענה לגבי כרטיס מסך גיפורס gt 6600 או כרטיס מסך 6600 gs תמיד היה נראה לי שפשוט שה gt הוא החזק ומשום מה אמרו לי שזה טעות וה gs הוא היותר חזק בלי קשר למחיר .למי שיש תשובה ובדק ומבין שיענה .תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך 7950 HD מחירו מאוד גבוה ולפעמים נפלתי בכרטיסים שנתנו לי איכות תמונה לא טובה ובעיות טכניות רבות עם הציוד שלי . לכן שאלתי האם אתם מכירים חנות שאני יכול לקנות כרטיס זה בכסף ואם לא מתאים לאחר יום להחזירו ולקבל זיכוי ??? אני חייב לומר שבמוצרים אחרים יקרים הרבה יותר ניתן להחזיר מוצר ! אם הלקוח לא מרוצה ממנו

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Rockstatement10,

כרגע יש לי את הכרטיס הזה ומסך 1600X900 אני מתכנן השבוע לקנות מסך חדש של FHD.. איך הכרטיס הזה מסתדר עם המשחקים החדשים ברזולוצייה שכזו? תהיה ירידה משמעותית בביצועים? הכרטיס הוא 1GB

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by marik,

שלום אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי כרטיס הנוכחי 9500GT השאלה שלי האם כרטיס 430GT צריך שידרוג ספק או לא? האם יש לו חיבור מתח לספק כוח??? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש כבר הרבה זמן כרטיס AGP טוב עבור המשחק Battlefield 2. הסתכלתי בכל מיני גרפים של כרטסי מסך... (כגון: X1600PRO, X800GTO, 6600GT, 6800GT) נכנסתי לפורמים נכסתי לאתרים ולהשוואות מחירים. כל אתר מציג משהו אחר ורושם מפרט שונה. אני מחפש כרטיס במחיר של 850 ~ ש"ח. (פלוס מינוס). מקווה שתוכלו לעזור לי להחליט.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום לכולם, במסגרת עבודתי בחברה שאני עובד בה אני אחראי על פרוייקט להקמת Display Wall שמורכב מ-4 מסכי פלאזמה של 42". האינפורמציה שתוצג תהיה מבוססת בעיקר על טקסט וגראפים והמקור יהיה מחשב. השאלה שלי היא כזו: בהנחה שאני רוצה לעשות שימוש במחשב אחד כדי להציג 4 תכנים שונים על ארבעת המסכים (כלומר שכל מסך יציג תוכן שונה משאר המסכים), מה אני צריך מבחינת חומרה ותוכנה? כפי שאני מבין את זה, אני אצטרך 2 כרטיסי מסך שלכל אחד יש 2 יציאות (מה שיתן לי בסה"כ 4 יציאות), אבל מה שלא ברור לי זה איך ניתן להגדיר באמצעות מערכת ההפעלה (windows xp לצורך העניין) איזה תוכן יופנה לכל אחד מהמסכים. האם קיימת איזשהי תוכנה שיודעת לשלוט על הגדרות אלה? האם מעבר לכרטיסי המסך יהיה צורך בחומרה נוספת (כגון לוח א…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by amobi,

היה מקרה בפיפא 2013 שבאמצע משחק המחשב קפא, חייב ריסטרט, במקרה נוסף זה כמעט נתקע אבל הסתדר והמשחק המשיך כרגיל. עוד מקרה שקרה לי זה עם המשחק מקס פיין 3 כשיצאתי מהמשחק, אחרי שזה שואל אם אני בטוח שאני רוצה לצאת ואני מאשר, המשחב פשוט נתקע ושוב חייב ריסטרט. זה קרה לי ב-2 המקרים האלו תוך שבועיים, אלו דברים שקורים ? או שמשהו כלשהוא כנראה לא תקין ? הכרטיס מסך גיגהבייט 670 קצת factory overclocked. לפי תוכנה הטמפרטורה לא עוברת את ה-63 מעלות

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by liortaib,

^^^מתי הוא יוצא??? אני מחכה המון זמן!!

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Ashand,

האם אני יכול לשלב 2 כרטיסי מסך שונים במחשב אחד כגון gtx 1070 ו-tesla k10 לדוגמא? מה עם שני כרטיסים מיצרנים שונים כמו amd ו nvidia? האם תהיה לי התנגשות דרייברים במקרה של nvidia ?

14. Started by theguy,

אפשר בבקשה המלצה על כרטיס מסך עד 600 ש"ח שיהיה הכי טוב למשחקים, המפרט של המחשב החדש שאני קונה לו את הכרטיס: מעבד Intel Core i5-750 Box לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA360 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value מארז ללא ספק HEC 6C60 ספק כח FSP 500-80GHN 500W המסך הוא "22 והוא עובד כרגע ברזולוציה של 1440X900, המסך בעל רוזלוציה מקסימלית של 1680X1050.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. האם אתם משארים שמעבד4HT 10Ghz בנוי בליטוגרפיה 0.65 מיקרון עם כרטיס מסך המכיל 512M טרנזיסטורים בליטוגרפיה של 0.09 מיקרון וזיכרון 4GB במהירות 2GHZ (כלומר רוחב פס של 20GB\SEC ) יכול להריץ סצנה מרונדרת בזמן אמת של FINAL FANTASY? יאיר.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by nuctornal wisdom,

ה8800 GTX שלי עושה בעיות וכניראה עומד לסיים את תפקידו (בעיקר בגלל הארטיפקים שיש כבר בביוס), ואני בהתלבטות מה לעשות אני לא כ"כ מעודכן מה כדאי בכרטיסי מסך, התקציב הוא סביבות ה1.5K כשמטרה היא לא לבזבז את הכול, שמתי עין על 470 GTX הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7722 ויש שתי בעיות, כמה צוואר בקבוק המעבד יהיה? (מפרט בצד) נגיד ולא כזה משמעותי, הספק יכול להחזיק כרטיס חדש ביחד עם המערכת הנוחכית? או שאולי עדיף בכלל לקנות מחשב חדש? עריכה: הרזלוציה היא 1200*1600

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. הכרטיס 980 ti חדש הכרטיס יושב כשהמאווררים כלפי מטה ואני מרגיש שהוא טיפה יושב לא ישר אופקית , אני מקווה שאני מסביר את עצמי נכון .. למישהו יש פתרון לכזה דבר ? הבנתי שיש support bracket שתומכים בזה? מישהו פה יכול להמליץ על משהו טוב מניסיון?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Eugeny,

https://hwzone.co.il/advert/evga-geforce-gtx-1080-ftw-gaming-8gb-gddr5x-graphics-card-2/ חחחחחחח......

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  19. שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך איכותי עם חיבור HDMI גדול ולא מיני , כי כבלים שיש לי HDMI מאוד יקרים ולא ניתנים להחלפה . NVIDIA מתקשה למצוא כרטיס ברמות 570 או 560 עם חיבור HDMI גדול , רגיל TYPE A חשוב ללא קונקטור / מעביר מקטן לגדול הקונקטורים הללו לא שוים כלום עבורי ופוגעים .

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by andrei21,

מתי לדעתכם מגיעים כרטיסי מסך חדשים כמו 8900gtx או משהו אחר חדש אוליי של ati?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by elad_A,

יש למישהו חבילה של מקודדים של HD 1080P FULL חבילה של HD הטובה ביותר לצפייה במחשב?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. דבר ראשון.. אני לא בטוח שרשמתי נכון, אבל זאת לא הכוונה. הכרטיס הגיע אליי... ומאז יש רק בעיות ! היה לי ge force 2 gts והכל היה בסדר... משחקים עלו וכ"ו. עכשיו כשהגיע הכרטיס ניתקתי אותו, שמתי את הרדאון. חיברתי את הכבלים הנוספים. הפעלתי את המחשב, מסך כחול. מלא שגיאות ! עשיתי פורמט. הצלחתי לסדר סופסוף, התקנתי אינטרנט, דרייברים. הורדתי 3d mark 2001 se, אני כבר שמח רוצה לראות את התוצאות, אני רואה את המסך שלפני שיש משהו... בקיצור אני מחכה, פתאום מסך שחור. המחשב נתקע ! כנ"ל עם כמה משחקים... נתקע בטקסטורות... וגם לפעמים בעוד כל מני מקרים... אני משתמש בXP והדרייברים catacalyst 3.1 וניסיתי גם את 3 וגם אני משתמש בdx9 וב8.1 הבעיות היו זהות לחלוטין ! אני נואש... אני לא ר…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום לכולם. כרגע יש לי כרטיס מסך: nvidia geforce gtx 650 ti boost 2gb ram. מעוניין לשדרג לכרטיס שיוכל להריץ את המשחקים הנ"ל: Halo Wars Definitive SNIPER ELITE 4 TEKKEN 7 TitanFall 2 לא חייב שהכרטיס ישרת אותי לעתיד הרחוק צריך שהוא יהיה רלוונטי רק לשנה וחצי הקרובות ושהוא יריץ אותם סבבה. תודה לממליצים !

24. Started by Amitai,

אני יודע שהוא בעצם 4600 ב AGP8 אבל השאלה האם הוא התקדם טיפה מעבר ל 4600?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. טוב, אז אחרי חקירה מעמיקה בחיפוש של הפורום (שדא"ג 50% ממנו הם ויכוחים לא עניינים בין החברים ) + פורומים אחרים + זאפ (שיש לי תחושה חזקה שחלק "מתגובות הגולשים" בו הם של בעלי עניין ) + ריביו בגוגל ... ו מכיוון שאני זקוק למסך באופן די דחוף ובעיקר למשחקים כבדים להלן הנבחרים: (מחיר /דגם /חנות) Hyundai Q17 ¤ 2,178.00 ירדן פי.סי. 2,229 ViewSonic VG712B פלונטר 2,133 LG L1730S ירדן פי.סי. Ben-Q FP767 ¤2,250.00 ממורי מחשבים מבקש בכל לשון של בקשה רק מבעלי מסך או כאלה שבאמת מבינים המלצה לגבי מסך, שוב, בעיקר למשחקים FPS: DVI כן או לא חשוב ? יש הבדל בעין בין 12, 16 ms ? קונטראסט ? פאנל ? WTF כולה רוצה לקנות מסך :errrr: ה…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים