עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצה להזמין מפרט הזה: AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪480 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 Cooler Master Silent Fan 140mm 1000rpm 16dBA, יחידות 1 ₪49 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1670 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪273 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1589 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Cooler Master Elite 370 + SeaSonic S12II 430Watt, יחידות 1 ₪449 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2195 Patriot 2GB DDR3 1066Mhz CL7, יחידות 2 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2207 סה"כ מחיר לכל ה…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום. אני כרגע עם 8800 ULTRA, ושוקל לשדרג. מצאתי דיל מאוד טוב על GTS 450. הסיבה לשדרוג היא שלצערי הכרטיס מסך שלי לא ממש מסתדר עם NEED FOR SPEED HOT PERSUIT החדש האם שווה בכלל את השדרוג???

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

עדיין שווה לקנות את הכרטיס או כבר לא משתלם?? ועדיף כרטיסים אחרים כמו 9600XT כי אני משיג במחיר טוב במיוחד... הגלל שאני מוכר חלקים אחרים למישהו והוא מביא לי את הכרטיס ואני צריך להוסיף 150ש"ח הכרטיס של פאור קולור...

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by ch561,

מפרט: E4300 זכרון 1G (מתכוון לקנות 1G נוסף). ספק 300W (EZCOOL כרטיס למחשב בשביל ילדים בני 7. כיום הם משחקים משחקים און ליין. ניתן לחרוג קצת אם זה שווה את זה. ושאלה שאני לא יודע היכן לשאול: האם לא עדיף במקום לשפר את המחשב לקנות להם SP2? תודה מראש

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by House M.D.,

החלטתי לחבר את המסך הישן שלי כמסך משני, כי הוא סתם היה במחסן בלי שימוש-וחבל. כדי לשים את סמן העכבר במסך השני אני פשוט צריך להזיז אותו מעבר לשוליים של המסך הראשון והוא עובר לשני. כך גם עם גרירת תוכנות וכו'. הבעיה היא שאם משחק על מסך מלא מופעל במסך הראשי, ואני רוצה לעבור עם העכבר למסך השני, הוא לא עובר. אפילו אם אני עושה pause וכאשר מוצג התפריט מנסה להעביר את הסמן למסך השני, הוא לא עובר. אני חייב למזער את המשחק. יש משחקים שאם ממזערים אותם ואז חוזרים אליהם הם פשוט נתקעים לי אז זה לא פיתרון טוב. כרטיס מסך : HD4770. Windows 7

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. Started by djelectric,

http://hwzone.co.il/news/133495 לאחרונה ATI וNVIDIA עובדות קשה על קו מוצרי הDIRECTX11 שלהן ויחד עם הכרטיסים החדשים יש גם מבחנים חדשים. היום אנו עדין לכמות לא קטנה של מבחני DIRECTX11 שלוקחים את החומרה לקצה היכולת עם טסלציה מתקדמת ופיזיקה. מבחני DX11 כמו UNIGINE HEAVAN 2.0 המפורסם או STONE GIANT אשר מגדירים מחדש מהי גרפיקה לשאפתנים. תאגיד FUTUREMARK שהביא לנו את מדד הביצועים הפופולארי, ה3DMARK, ישיק בקרוב את גרסאת 3DMARK החדשה אשר תשתמש בהאצת DIRECTXX11 עם גרפיקה ברמה מאוד גבוהה, יהפוך גם ה3DMARK הזה למדד ביצועים בינלאומי וגם כאן בפורום שלנו צפוי להפתח מחדש דיון ה3DMARK הגדול בו אנו אוספים מאגר של תוצאות וחולקים מיידע עליהן ועל התוכנה עצמה. שמו של מבחן ה3DMARK החדש הינו…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by tomllic,

אוקיי, אז רכשתי את ה- U2312HM לפני שעה אחרי ההמלצות החמות פה ועכשיו יש לי בעיה שאני מקווה שתוכלו לסייע לי בה. כשאני צופה בקבצי וידאו, בסצינות עם שינוי מהיר, זה נראה כאילו יש קו דמיוני באמצע המסך וכל מה שמתחת לקו הזה מתרענן בקצב יותר מהיר (ניכר בעין) ממה שקורה מעל הקו הזה. זה קורה לי עם כל קובץ שבדקתי. אני יכול לצלם וידאו של זה אם זה יעזור. זה ממש מאכזב. למה זה קורה ? זאת בעיה במסך ? בעיית דרייברים ? מה לעשות ? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך: אלה הכרטיסים SAPPHIRE R9 290X 4GB GDDR5 r9 290X 4gb ddr5 pci-e dual dvi-d/hdmi/dp או GeForce GTX970 GPU - 4GB 256 bits GDDR5 memory - Mini HDMI, DVI-I , 3 x Mini DisplayPort video outputs - GPU/Memory clocks 1152/7000 MHz - Phantom Edition נגיד במידה שתיהם באותו מחיר...מה יותר חזק מבחינה גרפית שישמש אותי לאורך זמן? והשאלה אם אני צריך לוח אם מיוחד או רכיב מיוחד בשביל אחד מהם? או שכול לוח אם סטנדרטי יתאים?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by hwmember,

שלוםםם יש ברשותי 3 כרטיסי מסך, שלושתם נכים סופר, ביחס למה שהולך היום... הבעייה היא שאני לא יודע מי מהם יותר טוב!! תנסו לעזור לי: GeForce 3 ti500 64MB GeForce 4 MX 4400 64MB GeForce FX 5200 128MB הבנתי שה5200 והMX דומים מאוד מבחינת ביצועים מה שמעלה ספקות, כי אולי ה3 יותר טוב משניהם? אל תגידו לי תקנה אחר כי אני לא שוקל את זה אפילו, אני חייב להסתדר עם אחד משלושת אלה.. תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by alon83438,

אהלן! רציתי לשדרג קצת תמחשב, והכרטיס מסך שרציתי לקנות הוא רדיאון 9200 ויוו. נאמר לי שויוו זה כאילו וידיאו אין (כמו כרטיס טלויזיה) אבל הסתכלתי בתמונות על הכרטיס וראיתי רק יציאות סטנדרטיות (טי וי אאוט, יציאה למסך ודיויאיי) אז מה זה בעצם vivo?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. התקנתי את הדריברים הכי חדשים לכרטיס,לוח אם, עדכון ביוס , התקנתי גם את INTEL ACCELERATOR ... פשוט שום דבר לא עוזר! נ.ב וגם התקנתי SP1 גם לא עזר ...

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. יום טוב ? אז ככה, הרבה כבר שמעו את הסיפור שלי, לי כבר נשבר מהכרטיס הזה asus geforce 3 ti 200, אני צריך משהו מהיר יותר שיטיס לי משחקים, טוב בכל מקרה אני כבר עורך את המחקר שלי על ATI הרבה זמן והייתי רוצה לקבל תשובות "מזקני העם" שיודעים הכל על החבר'ס הנחמדים האלו מבית משפחת ATI. טוב אז את המפרט של המשחק שלי תוכלו לראות הוא מעודכן, תקציב לכרטיס מסך - 1000 שח (לא קריטי הבדלים ספורים של 100-200 שקל אקסטרה למשהו הרבה יותר טוב). הייתי רוצה לדעת מה הכי טוב למחשב שלי, איך אני יוכל לקבל את המקסימום ביצועים, וכמה משתלם תהיה ההשקעה הכספית הזו (אורך טווח) טוב מאחר ואני לא מעודכן וידעוני כזה גדול במחירים והמפרטים של כל כרטיס, אולי תעשו חסד לאדם מסכן שכמוני ותגידו לי מה הכי כדי ממשפחת A…

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Mortar,

2.4C @ 3.17GHZ 1.675V P4P800 200mhz fsb @ 264 256MBx2 DDR Geil Golden Dragon 400mhz @ 422 in DUAL Mode 2.85V CAS2. Radeon9000 Pro 275/275 @ 310/310 @ 100hz 1024x768. win2k Pro sp4, computer after a fresh format. DX9.0b בעבר, במהירות מעבד נמוכה יותר, הייתי מקבל ב3DMARK2001 SE כ9300 נקודות +- עכשיו אני מקבל 8000. בOC קיצוני של המעבד עברתי פעם גם את ה10000, עכשיו אני פשוט תקוע על 8000. לא יודע למה... פשוט אין לי מושג, בדוק גם על 3.8 3.9 גם על OMEGAs ועכשיו אני על 3.7 של OMEGA. מעבד במנוחה על 39, לוח על 36. קיבולת זיכרון לאחר אתחול 5200MB +-. ניצול RAM ממוצע 170MB. HT Disabled. Benchmark on defaults וגם הדרייברים. אין לי הרבה בולשיט ב STARTUP וגם קצת נקיתי זבל מה SERVICES כ…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. דבר ראשון.. אני לא בטוח שרשמתי נכון, אבל זאת לא הכוונה. הכרטיס הגיע אליי... ומאז יש רק בעיות ! היה לי ge force 2 gts והכל היה בסדר... משחקים עלו וכ"ו. עכשיו כשהגיע הכרטיס ניתקתי אותו, שמתי את הרדאון. חיברתי את הכבלים הנוספים. הפעלתי את המחשב, מסך כחול. מלא שגיאות ! עשיתי פורמט. הצלחתי לסדר סופסוף, התקנתי אינטרנט, דרייברים. הורדתי 3d mark 2001 se, אני כבר שמח רוצה לראות את התוצאות, אני רואה את המסך שלפני שיש משהו... בקיצור אני מחכה, פתאום מסך שחור. המחשב נתקע ! כנ"ל עם כמה משחקים... נתקע בטקסטורות... וגם לפעמים בעוד כל מני מקרים... אני משתמש בXP והדרייברים catacalyst 3.1 וניסיתי גם את 3 וגם אני משתמש בdx9 וב8.1 הבעיות היו זהות לחלוטין ! אני נואש... אני לא ר…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אז כן באמת השגתי ובואו אני יגיד לכם איך גם אתם יכולים...... בגלל שאבא שלי עצמאי אז הוא משלם על הכרטיס ורושם את זה על השם החברה שלו ואז ע" כך מוחזר לו המע"מ.... משמע הנחה של 17 אחוז מסך הכרטיס .... משמע.... הנחה של 565 שקל.... ואז ההבדל בין ה GT ל ULTRA מסתכם ב 150 שקל לערך... תלוי איזה חברה ואיזה כרטיס אתם לוקחים..... אז עצתי לכם זה שתבררו עם מי שאתם מכירים עם הוא עצמאי או משהו כזה ושיקנה את זה על שמו וככה יוחזר לכם 17 אחוז מהכרטיס .... במקרה שלי 565..... !!!! גם נשמע טוב... זה גם לא עבירה על החוק..... וגם........ חוסך לכם כסף? איך אני איתכם ?

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, התקציב שלי הוא לא גבוהה במיוחד אני לא מתכוון להשקיע במחירים המטורפים של ה3060-3070 שעולים כרגע 3000 ש"ח אם לא יותר. אני רוצה ללכת לכיוון של הrtx20 או 16, וכאן ההתלבטות. אז חשבתי או ללכת על הGTX 1660 SUPER, או אחת מהrtx הזולים שהם טובים יותר אבל יקרים יותר, 2060/2070. מה לדעתכם עדיף? שוב אני מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח. השימושים הם נכון לכרגע גיימינג לא הכי כבד, forza horizon 4, fifa 21, fm 21, BFV וכאלה, כי אני יודע שזה מה שהכרטיסים האלה מסוגלים. עם זאת אני גם חושב על העתיד ורוצה לקחת כרטיס שיחזיק כמה שנים טובות, כך שאני גם רוצה כרטיס שיחזיק בעתיד משחקים חדשים שיצאו. אשמח לעזרה ממכם. ההתלבטות הכי גדולה ש…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. בצל התלונות על מחברי הכח הייחודיים בתקן ATX 3.0 שבהם משתמשת NVIDIA בכרטיסי ה-RTX 4000 שלה, AMD דואגת להסיר דאגה אחת לפחות מליבם של משתמשי Radeon RX 7000 עתידייםלכתבה

18. בקרוב אני קונה מחשב חדש עם 710T אני רוצה לבדוק בחנות שבמסך אין פיקסלים שרופים, אך איך עושים זאת איני יודע לכן אני שואל פה.. חיפשתי ואם אני לא טועה דיברו על זה אבל אני לא מוצא את זה =\ יש תוכנות כלשהן לבדיקה? אני לא רוצה להדפק אחר כך עם מסך עם פיקסלים שרופים

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אין לי זמן להתחיל לפש פו בפורום תשובה כי אני חייב אחת תוך שעתיים!!!!!!!!!! האים יש דרך שבה אני יוכל לראות גם דרך המסך מחשב שלי וגם דרך הטלביזיה??? שתיהם מחוברים בייחד הכרטיס הוא של GB הם יש תוכנה נלוות נא אבל ממש ממש ממש ממש ממש ממש לצרף לינק כי אין לי זמן לחפש אני רוצה לראות גם דרך המסך וגם דרך הטלביזה! ואים זה הגדרות אז צעד צעד כדיי שלא תוצר שיחה (אין זמן) סליחה שההודעה כזו זועתית ומכערת את הפורום אבל מחר תוכלו למחוק אותה בבקשה שעה 10:30 זה כבר מאוחר מדיי נא להיזדרז!!!!!! (אין לי זמן כי אני עסוק בהכנות) תודה ומלך מי שיעזור לי כי אני נואששששששששששששש תודה ושוב תודה!!!!

• 41 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by e-d-a,

היום התקנתי את הכרטיס הזה Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR ועכשיו אחרי פירמוט ואחרי התקנת הדריברים הכי חדשים ועם אוברקלוק של 230X9.5 אני מקבל ב-3dmark03 ן4015ן וב3dmark01 ן11000ן (אני כמעט בטוח שעם 9500 פרו קיבלתי יותר) והשוואתי באורב לאנשים עם מפרט כמו שלי והם קיבלו 5309 (הכי נמוך) 6112 (הכי גבוהה). אז בטוח שיש כאן איזה בעיה יש למישהו רעיון? עריכה: לא משנה איפה אני בודק הוא מראה לי 9800 פרו...

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אני כבר הייתי בטוח שאני הולך לקנות את ה- PowerColor Radeon 9700 OEM שזה יוצא 1450 ש"ח אבל כל העולם אומר לי כמה שהכרטיסי מסך של POWERCOLOR לא מומלצים ואני ממש לא מבין למה. חוץ מזה שכולם אומרים שזו חברת קבר לא שמעתי שום טענה אחרת. אני אפילו לא יודע מה זה אומר (חברת קבר). תעזרו לי בבקשה אני רוצה לקנות כרטיס כמה שיותר מהר בסוף הג'יפורס 2 הזה ישגע אותי ואני עוד יבוא על המחשב עם פטיש :asthanos: :-\ בבקשה אם למישהו יש את הכרטיס שיגיד לי איך הוא.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by windshear,

שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך הזה : RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB הוא עולה ב- KSP כ-1500 שח האם לקנות אותו ? האם יש כרטיס בטווח מחירים הזה שיותר טוב מה-RADEON 9800 PRO ? תעזרו לי זה די דחוף תודה.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. למבינים שלום אני מתעניין בכרטיס מסך מעולה לסרטים לראות דרך מקרן קדמי שהוא מקרין על מסך גדול 100" המחשב שלי חזק AMD 580 + מעבד כפול 4800 כיום משתמש ב-7900 נבידייה סרטים שאני רואה הם XVID /H264 / HD הרבה UPSCALE מרזולוציה 608X350 לרזולוציה 720P זה מצריך כח עיבוד וטיפול נכון בסרטים +דיוק עיבוד . הסיבות שאני צריך כרטיס טוב יותר : 1. מסך גדול רואים כל עיבוד לא נכון 2. כרטיס חדש יכולות עיבוד משופרות 3. הכרטיסים החדשים מטפלים טוב יותר בניגודיות וטיפול בשחור ( מניסיון מסידרה 5 רואים שיפור גדול לסידרה 6 מסידרה רואים שיפור ענק לסידרה 7900 + יכולות UPSCALE) יש לזכור מדובר במסך גדול שבו כל עיבוד לא נכון לא נראה טוב . אני מאוד הודה לאנשים טובים שמסבירים למה לבחור כרטיס זה …

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by orig123,

היי, חושב לחזור לשחק קצת, בעיקר כרגע CSGO שאני בהחלט יכול לשחק גם בלי כרטיס מסך, אבל חושב לשחק גם Warzone, Rocketleague אבל כמובן שבקניה רוצה כמה שיותר תאימות קדימה למשחקים חדשים. המפרט שיש לי כרגע: ספק: Silver Power 500W SS-500ET-APFC-F3 לוח אם: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 מעבד: Intel Core i7-4770K 3.5GHz LGA 1150 Quad-Core Desktop Processor זכרונות: CORSAIR Vengeance 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) SSD: SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE250BW 2.5" 250GB SATA 6Gb חשבתי לקנות כרטיס מסך בתקציב של כ-1000 שקל, פלוס מינוס. לא חייב להוציא הכל אבל אפשר גם לחרוג קצת. הכרטיס שחשבתי עליו בנתיים הוא EVGA Ge…

25. מה שקורה זה שהכרטיס מסך שלי אם הוא מחובר ב-x16 יושב מול הכלוב של ההארד דיסקים ואז אין לי ברירה אלא להוציא את הכלוב ולחפש מקום אחר לכוננים ואם הוא יושב ב-x8 זה יותר למטה בלוח ולא מפריע. לוח: ASrock Z87 Pro4 כ.מסך: Gigabyte GTX760 OC

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים