עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by someone,

במחיר סביר ביותר של 2350 שקל! אני לא בטוח שזה RETAIL עדיין אבל שלחתי אימייל לחנות ואישרו שהכרטיס צריך להגיע בתחילת שבוע הבא אם לא יהיו עיקובים, כתוב שזה 9700 PRO ככה שגם אם זה OEM זה עובד באותה מהירות של הRETAIL... שלחתי להם אימייל נוסף עם השאלה האם זה RETAIL ואני אעדכן ברגע שאקבל תשובה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by dino,

אני בקרוב קונה מחשב חדש וכמו כולם מתלבט על הכרטיס, לפי מה שנראה בנתיים אני יקח או את, ה-suma ti4200 128mb se או את ה-suma ti4400 128mb se. לפי מה שאני קורא כאן בפורומים, עם עושים oc ל-ti4200 הוא יכול לעבור ti4600. זה נכון?, ועם כן מה אני צריך לעשות כדי להמהיר אותו? אפשר רק להעלות את המהירויות או שצריך להשים עוד איזה קירור? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by itaysk,

INNO3D GFORCE 3 TI200 תומך ב AGPx1 ? באתר שלהם לא מוזר משהו בנוגע ל AGPx1 אם כן, יהיה הבדל משמעותי בביצועים בין AGPx1 לבין AGPx2 ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by yirmi_opp,

אני יודע שזה כרטיס ישן רצח, זה מה שיש במחשב שקיבלתי מהעבודה... אני צריך דרייברים לכרטיס, אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בנושא. בנוסף, אם תוכלו לתת לי קצת מידע על הכרטיס, כמו מה הוא יכול לעשות, למרות שאני מתאר לעצמי שזה ממש קצת אני אודה לכם מאוד.... תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  5. Started by Chen_K,

שלום! רציתי לשאול מה הקטע עם VCD? איך הם פועלים? האם כדאי לצרוב בפורמט הזה? מה החסרונות/יתרונות? תודה מראש! חן.

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  6. איך אני מסיר את הדרייברים של NV בצורה מוחלטת כלומר כל הריגים וה INFים למינהם? יש לי WIN XP PRO וה Detonator Destroyer לא עזר! בבקש אני צריך הסבר מפורט!!

7. Started by shibby15,

בכתבה שמצורפת לחדשה על הראדון 9700 של גיגהביט רשום שיש לו זכרון 2.8ננו אבל אמור להיות 2.2ננו טעות שלי או שלהם??

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by BONO,

יש לי תמונה של טרקטורון ואני רוצה להדפיס אותה עם לוח שנה שיצא מן לוח שנה על דף אחד עם התמונה של הטרקטורון שלא תחשבו שאני איזה ילד קטן או משהו אני מקבל את הטרקטורון הזה בסוף השנה אז אני צריך לוח כמו של הכלא לספור ימים :)

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  9. Started by Cranchh,

אני חושב שזה הפורום הכי מתאים אבל אני לא בטוח, אז סליחה אם זה לא הפורום הנכון... יש לי כרטיס Asus GeForce3 Ti500 Deluxe שיש בו אפשרות WDM אני מחפש תוכנה שיכולה להקליט מהWDM לMpeg עם אודיו מהכרטיס קול רצוי שתהיה FReeWare ShareWare או Trialtime

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  10. Started by asili,

אני לא מצליח לפתור את בעיית הגאומטריה אז או שהבעיה רק אצלי או שפשוט המסך הוא כזה אני לא מצליח ליישר את התמונה כלומר הקצוות לא ישרים משהו שעובד על 1280X1024 ב90 ריפרש רייט יוכל למסור לי את ההגדרות שהוא כיוון בSHAPE אני אובד עצות מכה לתשובה

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  11. Started by innoVision,

מה ההבדל בין LCD ל TCO ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by SHLOMI71,

שלום לכולם אני מחפש מסך "15 LCD בתקציב של עד 3000 ש"ח ללא רמקולים. המסך מיועד לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט ולא למשחקים. מה המלצתכם תודה מראש שלומי

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Delux,

???

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Boomer,

למה כשהאפשרות מופעלת לוקח למשחקים הרבה יותר זמן לטעון? זה לא אמור בסה"כ להוריד בהרבה את ה-FPS? גם לוקח הרבה יותר זמן לצאת מהמשחק כשזה מופעל.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by OR007,

למישהו יש ניסיון איתם ? היום ראיתי את הTI 4600 שלהם, איזה יפה הוא, כולו כסוף והוא בא בתוך מזוודה כסופה כזאת איך הם בהשוואה ל- S/U/M/A/ ?, או ל -MSI ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Delux,

קיבלתי כרטיס מסך וקיבלתי איתה אבקה מה הדבר הזה?

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  17. מכיוון שלא ראיתי שמישה עושה משהו בנידון, שלחתי בעצמי אימייל לחברת כלנית (מי שלא יודע, היא היבואנית של HERCULES בארץ) וקיבלתי תגובה שהם בכלל לא יודעים אם הם מביאים את הכרטיס הנ"ל לארץ!! ואם הכרטיס הזה לא מגיע, וBBA יגיע במחיר מופרז מכיוון שאין יבואן רשמי, גורל הHIGH END הישראלי אבוד :'(

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני לא זוכר בדיוק מזה היה אבל הוא אמר שהוא ידבר עם כלנית ויעדכן אותנו בקשר לתאריך ההגעה של הכרטיס RADEON 9700 של חברת הרקולס, אז יש חדש?

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by asili,

קבלתי לפני כ שבועיים את המסך המדובר אני מאוד מרוצה ממנו אבל יש בעיה אחת שמפריעה לי ואני לא מצליח לפתור אותה בעזרת ההגדרות של המסך והיא בעיית הגאומטריה ועכשיו אני אסביר את עצמי אני רואה שהתמונה לא מתלבשת על כל המסך והקווים עקומים כלומר הגאומטריה לא מושלמת אני יודע שלמסך הזה יש גאומטריה מושלמת ואני רוצה להגיע לשלמות הזו רציתי לדעת האם יש תוכנה שיכולה לבצע תיקון גאומטריה אוטומטי?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  20. מותקן אצלי pentium 3 866 mhz. על לוח אם סיאטל 2 או 3 . האם בקונפיגורציה הזאת שווה לי להשקיע ב geforce 4 ti או לבחור כרטיס מסך מתקדם פחות בגלל חולשת המעבד והלוח ? מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. כמובן שהנושא הוא כרטיסי וידיאו.......................... : אני מעונין לקנות כרטיס כזה ואני רוצה לדעת איזה השווה ביותר ללכידת וידיאו ? ;D כמובן התקציב שלי הוא : 1.000 ש"ח חדשים :AR15: תודה מראש ! BIGMAN

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  22. אני מתכנון לקנות מחשב חדש, ואני מחפש מסך. ההעדפה שלי היא כמובן 19", אבל התקציב מוגבל, עד 2000 ש"ח. אם איחן מסך טוב במחיר הזה, אז אני מעוניין במסך 17" בפלוס-מינוס 1500 ש"ח. המסך ישמש לעבודות גרפיקה. בתודה מראש, עדי רובין.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Or ei,

מה ההבדל בין הגרסא הראשונה לגרסא השנייה VX של הכרטיס ??

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Chen_K,

שלום! שמי חן, וברשותי כרטיס (טיפה ישן...) מסוג ATI All In Wonder Pro (כאשר הכרטיס עצמו הוא Rage Pro Turbo, יחד עם כרטיס טלויזיה...). בכל מקרה, לאחרונה התקנתי WinXP, הורדתי דרייברים לכרטיס שיאפשרו לי להתשמש בתכונות של הכרטיס - ליין אין, ליין אאוט, קפצ'ור, טיונר וכו'. לאחר התקנת הדרייברים התבקש (הוראות מהאתר שלהם) להוריד את חבילת התוכנות של איטיאיי (יש שם מעין וידאו פלייר כזה ו - טיוי טיונר). הבעיה היא, שמכל התכנות המסופקת בחבילה הזו, רק התכנה שקשורה לטלויזיה ולליין אין לא עובדת (התכנה הכי חשובה!), ואין שום דרך גישה אחרת לתכונות אלו של הכרטיס. תקשרתי עם התמיכה של אייטיאיי באירופה, והם המליצו לי להתקין הכל ממש מחדש, לגמרי לגמרי. אחרי שגם זה לא עבד, נשלחה אליי הודעה כי אין …

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  25. Started by singera,

אני מעוניין ברכישת כרטי DUAL HEAD שיהיה ברמה יותר גבוהה מה GE2TI ושיכלול יצאת TV צריך המלצות.... והאם כל כרטיס בעל יצאת DVI + VGA הוא DUALHEAD???

• 4 תגובות
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים