כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש כרטיס מסך הכי טוב שיש בשוק אבל אני לא יודע מה יותר טוב NVIDA אווו ATI מה אתם אומרים ????????? ואיזה דגם בידוק
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לקנות את הredon 8500le של giga-byte ב722 שקל בפלונטר אבל כבר נעלם להם המוצר מהאתר(כנראה תעו במחיר) איפה אני יכול למצוא את אותו מוצר במחיר דומה? (אין כאן שום פרסומת!) נא לא לשכוח את התקציב שלי!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם GF4 MX 440 יעבוד על פנטיום 3??? אל תגיבו בקשר לכרטיס כי קראתי את הכתבה של האתר לגבי הכרטיסים, ורשום שם שעדיף את זה על רידון 7500 ואין לי כסף לרידון 8500.... :
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני מסיר את הדרייברים של NV בצורה מוחלטת כלומר כל הריגים וה INFים למינהם? יש לי WIN XP PRO וה Detonator Destroyer לא עזר! בבקש אני צריך הסבר מפורט!!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי פנטיום 3 500, 256 זיכרון, winxp, וכרטיס מסך ענתיקה voodoo 3 3000,האם יש דרייבר שאוכל לשחק איתו medal of honor?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי על אחד מהמסכים הללו: BLINEA 106080 '19 19 CTX PR960F WEGA TRINITRON 19''VIEWSONIC P95F IIYAMA 19 PRO 454 Samsung 19 959NF בהתחלה התכוונתי ללכת על הiiyama,אבל אז קראתי שיש לו בעיות עיבוי בכתב, אז החלטתי להביא את העניין לדיון בפניכם כדי להגיע להחלטה. (הiiyama עדיין נשקל בתור אפשרות בגלל שלא הצלחתי לגבש דעה בנוגע אליו). ועוד משהו: שלא יהיו אי הבנות, זה לא במקום הEizo שלי אלא למערכת אחרת(של אחי).
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
-
לפי דעתכם תהיה ירידה משמעותית במחירים של GF 4 TI 4200 או בכלל כרטיסים ברמה שלו בחודשיים שלושה הקרובים ? כי אני לא מסוגל לסחוב יותר מחודשיים עם הכרטיס החרא שלי (GF2 MX 200 ) אבל אם בקרוב תהיה ירידת מחירים משמעותית (מבחינתי זה ירידה של 100 - 200 ש"ח) אז אני אחכה כי אין לי יותר מדי תקציב
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי תקציב לא גבוה ואני מאמין שיש כרטיסי מסך סבירים עד הסכום הזה יש המלצות מיוחדות מה כדאי (אני מתכוון לGF4 MX440 לפחות)
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
קניתי את המסך ורציתי להוריד דריוורים מעודכנים ונכנסתי לאתר לשהם והורדתי משמה וירד לי קובץ עם הרבה סוגים של מסכים אבל לא של המסך שלי יש קובץ שחשבתי שזה זה הוא נקרא HM903D והמסך שלי זה HM903DT וניסיתי להתקין עם הקובץ הזה HM903D והוא אומר לי שהוא לא יכול להתקין כי מה שמותקן אצלי עכשיו יותר מתאים ומה שמותקן אצלי עכשיו זה צג הכנס והפעל..
-
הכרטיס מפסיד או משווה במרבית המבחנים ל 9000 פרו של ATI. בספק אם בגלל דרייברים גרועים או בגלל שאנחנו רואים הבטחות בסגנון פרהליה,וגם התוצאה כמו הפרהליה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי הבאה (תתיחסו רק לכרטיסים המדוברים) הם בערך באותה רמה... זה נכון? עוד שאלה: מה הייתם מעדיפים לקנות- GF4 MX440 חדש או GF3 TI200 יד שנייה - שניהם באותו מחיר?
-
יש עלו מן טביעות אצבעות וכתמים מעצבים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי אצל הדובים כ.מסך GF3 TI200 של SUMA כשהסתכלתי במפרט שלו היה כתובף "HY 4ns 64MB DDR SDRAM" DDR SDRAM ?? שניהם?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את הכרטיס הזה הוא 64 מגה דרך אגב והוא נמכר די בזול מה אתם אומרים??
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
בכתבה שמצורפת לחדשה על הראדון 9700 של גיגהביט רשום שיש לו זכרון 2.8ננו אבל אמור להיות 2.2ננו טעות שלי או שלהם??
-
מותקן אצלי pentium 3 866 mhz. על לוח אם סיאטל 2 או 3 . האם בקונפיגורציה הזאת שווה לי להשקיע ב geforce 4 ti או לבחור כרטיס מסך מתקדם פחות בגלל חולשת המעבד והלוח ? מה דעתכם?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האלן חברה, אני מקווה שההודעה שלי קשורה לכאן.. יש לי בעיה פתאומית שכשאר אני מדליק משחקים כמעט כל משחק או תונכה אשר משתמשת בDX8.1 כותבים לי הודעת שגייה ובהם מקור DIRECTX! עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה להתקין את הDIRECTX מחדש! ובשביל זה אני צריך למחוק את ההתקנה הישנה! הכיצד אני עושה זאת?? : : : תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ג'י פורס 2 MX 400 64 MB והתקנתי את הדרייברים החדשים של נוידיה ועכשיו כשאני מנסה להיכנס להגדרות המתקדמות של הכרטיס זה יוצא לי ורושם שrundll32.exe ביצע פעולה לא חוקית יש לי WIN XP HOME מישהו מודע לבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך חדש LCD והסתכלתי על שני דגמים עיקריים הAS4315UT iiyama וה EIZO L375 FLEXSCAN אני מתלבט משום שהאייזו הוא 15 אינץ' שנראה לי קטן מידי אך הוא יותר איכותי מהAS4315UT מה דעתכם? בכל מקרה אם יש לכם הצעה יותר טובה היא תתקבל בברכה.....התקציב שלי הוא 4500 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול מה הקטע עם VCD? איך הם פועלים? האם כדאי לצרוב בפורמט הזה? מה החסרונות/יתרונות? תודה מראש! חן.
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
האם נית לחבר מסך שטוח radeon 9000 ללא יציאת DVI?
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-