כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
לא הבנתי אם זה של NVIDIA או של WINFAST?
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הקישור למדריך המלא משתמשים רבים, בעיקר מתחילים, מוצאים את עצמם בתוך ערפל סבוך של מספרים ואותיות כשזה נוגע לדגמי כרטיסי מסך בשוק - אנחנו כאן כדי לעשות לכם סדר! שתי יצרניות כרטיסי המסך הגדולות נכון להיום - AMD ו-NVIDIA מתחרות צמוד אחת לשניה ולפעמים נראה כי הן נותנות שמות קצת מבלבלים ולא מובנים לדגמי כרטיסי המסך שלהם, במדריך זה תלמדו איך ניתן להבדיל בין כרטיסי מסך אחרים על פי שם הדגם שלהם ואיך ניתן להבחין בין חזקים יותר לחזקים פחות. המדריך יהיה מחולק ל-2. החלק הראשון יעסוק בכרטיסי מסך לשוק השולחני (מחשבים אישיים) והחלק השני יעסוק במיתוג וסוגי כרטיסי מסך לשוק המחשבים הניידים (חלק גדול מהם הינם מובנים). מדריך זה אינו קצר אך הוא ממצא ומגיע למעמקי סיבות וסוגי המיתוג. בתום קריאתו…
-
- 11 תגובות
- 18.3k צפיות
-
-
נגיד קניתי עכשיו כרטיס מסך 7800GT אבל של BFG אני יוכל בעתיד לשדרג ללוח SLI ולהוסיף עוד אחד ? עכשיו אני חייב לקנות עוד אחד של BFG ? או שאני יוכל נגיד של ליד טק ?
-
- 10 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הכרטיס הנ"ל כרגע יש לי 6600GT והוא מחובר גם למסך מחשב 19 אינץ וגם לטלוויזה LCD 32 אינץ בג'פורס יש אופציה שנקראת DUELVIEW כלומר שאני יכול להשתמש בשני המסכים בו זמנית שבכל אחד מוגדר רזולציה שונה רציתי לוודא לפני שאני קונה שיש את האופציה הזו גם ב- ATI תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
SAMSUNG 17' 757NF עכשיו בחנות אמרו לי שיש למסך הזה מחליף מה השם של המחליף הזה? אמרו לי עכשיו שהמחליף של המסך 757MB 757MB זה מסך יותר טוב מי 757NF?
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 2900PRO ואני רוצה לעדכן את הדרייברים,איפה אני יכול למצוא דרייברים?חיפשתי בגוגל וזה לא מוצא לי אם אפשר קישור להורדה,תודה
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הHD4670 יותר חזק מהATI X1900 ? ומה עם הX1950 ? ( חשוב לי לדעת את זה בשביל הדרישות מערכת של GTA .. )
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ימים ספורים אחרי הדיווח המקורי בנושא, אנחנו מקבלים הצצה לדגם ה-Gaming OC בעל קירור האוויר הכפול לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום -קיבלתי מתנה GECUBE ATI RADEON X1050 אני רוצה להחליף אותו בכרטיס יותר טוב. אני מחפש את הביצועים הטובים ביותר שאפשר להשיג בתקציב מאוד מוגבל. אני מחפש כרטיס שיאפשר לי לשחק משחקים (אני לא גיימר, אני משחק משחק אולי פעם בחצי שנה) הדגש הוא יותר על התוכנות שאני משתמש. תוכנות לעיצוב גרפי - פוטושופ, אילוסטרטור, פלאש וכן תוכנות לעריכת וידאו - פרמייר ואפטר אפקטס בקיצור, מחפש מציאה במחיר זול ושתהיה עם עדיפות לתוכנות עריכה ועיצוב. תודה, גי[br]פורסם בתאריך: 13.02.2008 בשעה 19:59:06 רציתי להוסיף שיש לי מחשב עם ליבה אחת 2.4, 3 RAM ן-XP. אני לא מתכוון לשדרג בשנה הקרובה אז אני צריך כרטיס שיתאים למחשב הזקן שלי...שוב תודה
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
רציתי לדעת ברמת העיקרון,האם המערכת שלי והספק כח שברשותי יחזיק את הכרטיס הנל? והאם יהיה לו מקום במארז? תודה.
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אז ככה, אבא שלי רוצה לבנות משרד בבית וזה אומר חדר "ממוחשב" : אז צריך מחשב נייד עם הדגשים הבאים: א) מעבד SONOMA (דותן נראה לי)-לא סלרון למיניהם... ב) זכרון מינימום 512MB ג) כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה (לא למשחקים-אבל שיציג סרטים וידע לטפל בעריכת תמונות) ד)הארדיסק על הנייד-40GB(מינימום), אבל: וזה קריטי-בנוסף -הארדיסק חיצוני גדול יותר (לא מחייב מהיר- יותר לאחסון) -רצוי בFIREWIRE אבל לא מחייב, (כדי שאוכל לחבר גם מחשב מחדר אחר לכונן)- נפח 120-200GB ה)כמובן אפליקציות תקשורת (FIREWIRE וכו'...) ו) כ.קול נורמלי (שאפיל ויהיה ONBOARD אבל שיביא צליל 5.1 סביר) ז) צורב DVD (חובה) ח) רצוי קורא כרטיסי זכרון מובנה (לא מחייב אבל מאוד רצוי) מבחינת ציוד היקפי: א) מסך דק 17" - שיה…
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אני אציג את הסיפור מתחילתו : אני קונה את המחשב החדש שלי בחנות שכונתית ... שהיא בעיקרון עובדת עם מספר ספקים מצומצם אך היא יכולה גם להזמין מספקים אחרים במידה ואני מבקש... הבעיה היא שהוא לא יודע מי הספקים האחרים . בכל אופן תחילה הייתי אמור להזמין 6800 GT של אלבטרון אבל התברר לי שהכרטיס יגיע רק עוד שבועיים , ולא ממש בא לי להמתין.. כתחלופה הוא הציעה כרטיס של GAINWARD 6800 GT שעולה 200 שקל יותר... זאת אפשרות אחת.. אפשרות אחרת היא להזמין מספק אחר , אך אינני מעונין להמתין לכרטיס אם הוא לא בהספקה מידית ... אולי מישהו פה יודעה על הספקים ואם אפשר לדבר איתם ? אפשרות שלישית .. לקחת SAPPHIRE X800 PRO ... עכשיו.. הנני שחקן קאונטר סטרייק ו HL 2 בעיקרון ... ואני לא יודע \ לא סומך על כרט…
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום , ברשותי כרטיס מסך מסוג Geforce 6600 PCI 256MB וקרה לי לפני כמה זמן שהמשחקים אחרי 5 דקות נתקעים ואין מה לעשות חוץ מריסטרט , פירמטתי את המחשב והבעיה לא נפתרה , אז הוצאתי את הכרטיס מסך ניקיתי את המאורר ואבק , אבל לצערי שום דבר לא עזר אז כנראה שהלך לי הכרטיס מסך ? או אם יש איזה פתרון בבקשה זה דחוף ... בתודה , אור
-
- 9 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 2000 שקל ואני רוצה ליקנות כרטיס מסך על איזה אתם הכי ממליצים ? הרבה ממליצים לי על ה 6600 gt אבל הוא עולה 1300 אולי יש יותר טוב ב 2000 ???? כל זה מצטרף למחשב שאני קונה amd 64 3100 ולוח אם לא זוכר בדיוק איזה ....
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
משהו זול וטוב ? תודה
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב במחיר סביר למטרת משחקי מחשב התקציב שלי עומד על 500-600 שקל תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מה אני ציך להגדיר בדריבר של ATI כדי לקבל תצוגה חלקה ? איך אני מתאים את הרזולוציה של הטלויזיה ועל כמה MGH לשים ? אפשר אולי מדריך עם תמונות או משהו בססגנון ? תודה ...
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
הבעיה היא שאני רואה את המחשב על הטלוויזה ואת כל הפעולות וגם סאונד אבל שאני שם סרט אני רק שומע ולא רואה את הסרט במחשב הכל עובד רואים ושומעים והכל בסדר רק לא רואים את הסרט בטלוויזה הכרטיס ATI רדיון 9550 תודה לעוזרים (ואם אני לא בפורום הנכון בבקשה להעביר אותי תודה )
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אי לכך ובהתאם לזאת קיבלתי בכרטיס מסך שלי 3300 האם זה טוב לגי טי 7600 גי טי
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
טוב מה המצב אחים שלי אני חדש בפורום רק היום נירשמתי@!!! טוב יש לי מחשב מאוד טוב!!! מפרט קצר: +3800 AMD ATHLON 64 FX Seta DVD 250 gb cd-rom Samsung 7200 PRM Nforce 4 Socket 939 For AMD FSB 1000 +MHZ Dual DDR3 400 2.00 RAM USB 2.0 מארז שקוף יפה מאוד מעבד 64 ביט!! WinFast PX6600 TD 256 MB PCI-E X-16 האם אפשר ליפתוח לכרטיס החרה הזה צינורות??? תודה לעוזרים! http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?pronameid=206&lineid=1&act=1 זה הכרטיס!
-
- 6 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום איך אני יכול לפתוח את ההגבלה שעושה לי RIVETUNER תודה מראש אלי :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום... אני בודק את הטמפ לכרטיס מסך במחשב החדש (בחתימה) עכשיו ... אני משתמש בתוכנה ATITOOL במנוחה הכרטיס על 47 ובמאמץ הוא על 77 !!!!!! זה עצום יחסית למחשב חדש ! והוא SAHPPIRE שהכרטיסים שלהם (לפי מה שאני יודע) הם דיי קרירים... מה אתם אומרים על הטמפ?
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
קניתי לפני כחודשיים מצלמה דיגיטלית של קאנון עכשיו שאלתי היא כזו. איזה כרטיס עריכת וידיאו אתם ממליצים לחובבן מתחיל משהו פשוט לא מסובך מדי בסביבות ה - 500 שקל אם יש וכמו כן אם יש תוכנה ממולצת לעריכת ויודיאו או שאפשר להשתמש בכול דבר גם התוכנה אני מוכן להוציא בסביבות ה - 1000 שקל האם זה הרבה בשביל לקנות תוכנ האיכותית אשמח לקבל תשובה בהקדם. ברדק
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם אממ היום נרשמתי לפורום אני מקוה שאני אהנה בו , אמממ אני רציתי לבקש ממך שאולי תמליצו לי על כרטיס מסך ההכי טוב שאני יכול להשיג עד 400 שקל בעיקרון אני רוצה את הכרטיס מסך שיתאים למשחקים תודה לכל העונים!
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה500-600 שקל ? כרטיס למשחקים .. כמו : The GODfather תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 530 צפיות
-