עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לחבר שלי TNT 32M ואין לו חיבור לטלוויזיה אז רציתי לדעת אם יש איזה משהו שאיתו אפשר לראות בטלוויזיה... תודה.

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  2. Started by M.I.21,

לי יש מחשב נייד של HP Pavilion dv6 Notebook pc 6020j למחשב הזה יש כרטיס מסך ATI RADEON 6770 ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי איך אני יכול לדעת איזה כרטיס מסך חדש יותר מתאים למחשב הזה אשמח לקבל תשובה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  3. רכשתי מערכת מחשב בה מותקן לוח אם של Gigabyte GA-EG43-MS2H (מעבד E7400( במשולב עם כרטיס מסך מסוג: Nvidia geforce 9300gs 512 mb P. O. VIEW ידוע לי בדיעבד (אלא אם תתקנו אותי) שהכרטיס מסך חלש ולמעשה די מיותר מאחר ועל לוח האם מותקן כרטיס. השאלה שלי אם השילוב שלעיל עשוי להפריע? במידה וכן, אסיר בעצמי את הכרטיס. (המחשב כבר הוזמן) היתרון היחיד שאני מוצא בשילוב הוא בכך שאם הכרטיס מסך יישרף אז לא צריך להחליף לוח אם אודה על תגובותיכם

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  4. Started by gilke,

שלום, קניתי מחשב חדש סטנדרטי להורים שלי. הוא הגיע עם כרטיס מסך בנוי בתוך הלוח אם. במחשב הישן יש כרטיס מסך יחסית חדש (gigabyte HD4550 512MB DDR3). האם אני יכול לחבר אותו ללוח אם החדש והוא יתפקד כראוי? אני יודע לעשות את החיבור הפיזי, השאלה אם הכרטיסי מסך יכולים לעבוד יחד או האם אפשר לבטל את הכרטיס מסך הבנוי? תודה.

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  5. Started by DukeOfNight,

שלום ובוקר טוב לכולם! שמי דימה, אני חדש פה ואני עוקב אחרי הפורמים כאן הרהבה, והחלטתי להירשם היום ולנסות להשקיע ולתרום מחלקי אבל.. לפני זה יש לי שאלה: יש ברשותי משחב, ו 2 כרטיסי מסך: 1: http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2014/09/19/nvidia-geforce-gtx-970-review/2 2: http://www.amazon.com/Sapphire-DL-DVI-I-SL-DVI-D-PCI-Express-11197-12-40G/dp/B008PQAE98 מהכתבות שקראתי באינטרנט- שDX12 יתמון בחיבור 2 כרטיסי מסך מיצרנים שונים- ויתייחס אליהם כ כ.מסך 1 שמחובר עם כבל SLI או CROSSFIRE. ורציתי לדעת אם כדאי לשלב את שניהם- והאם יש פה מישהו שכבר ניסה ויכול לספר לי על ההתנסות שלו..? והאם יש אופציה לחבר את שניהם עם כבר CROSSFIRE בודד או שצר…

6. Started by makron1,

רציתי לשמוע דעתכם לגבי האפשרות שבכותרת... סליחה מראש שאני לא בקיא בחומר האם זה בכלל ישים לשלב בין שתי ליבות שונות אפילו ששתיהן של NVIDIA ? ואם כן האם הניצולת של שילוב כזה תהיה עדיפה על כרטיס 8800GTX בודד ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by OzNetzer,

שלום יש לי את הכרטיס מסךRadon 280X Vapor - X וחשבתי להוסיף עוד אחד מה דעתכם? חשבתי על זה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11221-00-40Gu הספק מספיק חזק וגם במארז נראה לי שיש מקום :NZXT Phantom 820 White (זה full tower) ספק: Seasonic P-860 80+ השימוש רק משחקים מחשב. מפרט מחשב מלא: ______ציוד היקפי:___________________________________________________________ חומרה: _מסך: Dell UltraSharp U2410 LCD_______________ מעבד: Intel i4770 לוח אם: MSI Z87 G45 GAMING ____מקלדת: Logitech 710_______________________מארז: NZXT Phantom 820 White ספק: Seasonic P-860 80+ ___עכבר: Razer DeathAdder 2013______________________________זכרונות: Corsair Vengean…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. צהריים טובים הגעתי לפורום הזה דרך חבר טוב שהמליץ לי להירשם ולשאול כאן יש לי מעבד בן שנתיים כמעט E6300 1.8MHZ ויש לי כרטיס מסך מסוג ג'פורס 7600 הרגיל... הכרטיס בקושי מריץ משחקים והגיע הזמן לשדרג. אפילו בפיפא מקרטע חחח התקציב שלי הוא בסביבות ה900 שקל בלי חריגות אז החלטתי שאני אלך על אחד מהכרטיסים האלו HD4850 http://tms.co.il/product/5701 http://tms.co.il/product/5674 השאלה שלי היא כזאת: בכמה המעבד שלי יגביל והאם יהיה "צוואר בקבוק" גדול ? האם כדאי ללכת על מוצר זול יותר כדי שלא יהיה צוואר בקבוק ? ואיזה משני הכרטיסים שהזכרתי עדיף ? שניהם באותו מחיר אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק, אני לא רוצה להתעסק בזה יש לי 2GB זכרונות ולוח אם של GIGABYTE ו500W ספק כ…

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  9. Started by avihaizipel,

שלום רב: רציתי לדעת האם אפשר להוסיף כ.מסך נוסף אך מדגם אחר למחשב שלי, מה שאני מנסה לומר זה שיש לי כ.מסך מדגם: HD 5850 ואני מעוניין להוסיף כ.מסך מהדגמים 6x-7x הלוח אם שלי הוא ASUS P8Z68-V אני מעוניין להוסיף כ.מסך משום שאני מרגיש שהמחשב נחלש לי מעט למרות הניקוי היסודי שביצעתי בו. אשמח לעזרה בתודה רבה מראש. אביחי. נ.ב. איך אני מבצע OC לכ.מסך. ושוב תודה מראש.

• 37 תגובות
    • 4.7k צפיות
  10. שלום לכולם, חיפשתי ברשת תשובה לשאלה הנל ולא מצאתי. במידה ואני רוצה לשלב כרטיס FireMV 2450 וכרטיס RADEON 6950 באותה מערכת ע"מ לשחק על ה 6950 ולחבר ארבעה מסכים ל2450 עבור אפליקציות 2D. האם ניתן לעשות זאת? כרטיס FireMV צורך הרבה פחות חשמל מכרטיס Radeon 6950, אך לא מספק ביצועי 3D כלל. האם ניתן לשלב את שני הכרטיסים על אותו לוח? האם זה אפשרי מבחינת דריוורים?

11. Started by 00Amir,

איך משלבים כרטיס של ATI עם כרטיס של Nvidia בשביל פיזיקס? יש לי GTS 250 וחשבתי לשדרג ל GTX 260 או ל ATI אחר... ואז חשבתי לשדרג לכרטיס ATI ששווה או עולה בביצועים על GTX260 ולהשאיר את ה GTS250 לפיזיקס... מה דעתכם? לשדרג ל 260 או ל ATI ולהשאיר את ה 250? תודה

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  12. Started by gtx980sli,

שלום יש לי כרטיס מסך R9 290 יש לי גם כרטיס ישן 9600GT של נוידיה האם אני יוכל לשלב את שניהם אחרי שDIRCTX 12 יצא? ואז הPHYSX ירוץ בצורה נורמלית ( אם הנוידיה יריץ רק PHYSX ולא את הגרפיקה אז הוא יוכל להתמודד איתו יופי) מה נראה לכם יקרה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שילוב חדש ומעניין (לי לפחות) של ארבעה כרטיסים של nVIDIA בכתבה הבאה.....תגובות....... http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=219021&sid=10

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by mx-3,

אני זוכר בזמנו היו דיונים על שילוב של כרטיס ATI, וNVIDIA לטובת הPHYSX שלה.. זה עדיין אקטואלי? יש לזה תועלת או לא באמת? המערכת שלי מופיעה בחתימה, ויש לי כרטיס 8800GTS320 ללא שימוש. מאחר ויש לי סלוט PCIE פנוי, יש טעם להכניס אותו למערכת? אם כן, איך עושים זאת? PLUG&PLAY או שצריך לעשות משהו בשביל להגדיר אותו כמשני תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. חברה מישהו אולי יודע לענות על השאלה האם יהיה ניתן לשלב בין כרטיסי הCF של היום כגון ה1900XT עם כרטיסי העתיד תומכי הDX10 של ATI שגם יהיו במערך של CF????

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  16. Started by Orantr,

יש לי שאלה בנוגע לשילוב בין השניים המפרט שלי הו כזה : GA-880GA-UD3H HD5850 Phenom 965 רציתי לדעת האם אני יוכל לשלב כרטיס מסך של nvidia לדוגמא gforce 9800gt או gforce 250gts על מנת שיחשב לי פיזיקס שכמובן ה ati יהיה הראשי . האם המפרט שלי בכלל תומך באופצייה הזאת וזה אפשרי להוסיף ? כי לפי מה שאני יודע הלוח אם דלי תומך ב crossfire תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  17. שלום, ברשותי לוח של ASUS דגם COMMANDO מאוד ישן שקשה לי להיפרד ממנו.. הוא תומך בPCI-E X16 חשבתי לשלב HIGH END חדש כמו למשל GTX680 אך הוא עובד בתצורה של PCI-E 3.0 הכרטיס הנוכחי שלי הוא GTX285 האם בכל זאת יש סיכוי שהוא יתאים למערכת? דרך אגב יש לי מעבד QX9650 ו4G זיכרון במהירות של 800MHZ (לא בעיה לשדרג) לא צפוי צוואר בקבוק נכון? תודה מראש, שגב.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. מצורף קישור : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=280730.0 שלפי דעתי זה גם מאוד קשור לפורום הזה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. X1800GTO מרגע זה עולה 1250 ש"ח בלבד!!! ביי ביי 7600GT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4961 X1800XT 512mb עולה 2150 ש"ח בלבד! http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4316 ביי ביי 7900GT אין לי מה להגיד, כרגע ATI משתלמים פי 10 מ Nvidia.........

• 58 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by rjjb7,

יש לי כרטיס מסך אונבורד עם יציאת vga רגילה ובנוסף התקנתי כרטיס מסך של ג'יפורס 8400 עם יציאות vga hdmi ו dvi. האם יש אפשרות לשדר תמונה למסך מחשב מהיציאת אונבורד ובמקביל לשדר תמונה לטלוויזיה מיציאת הvga שבג'יפורס??

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by shay27,

שלום קנית מחשב נייד חדש ויש בו 2 כרטיסי מסך AMD Mobility Radeon™ R7 M265 2GB וכרטיס מסך של INTEL HD (לא יודע בדיוק איזה גירסה אבל זה בטח הכרטיס מסך מהמעבד Intel® Core™ i7-4510U ) קניתי את המחשב מאייבורי https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13202 עכשיו אני לא ממש מבין גדול אבל אני די בטוח שהמחשב משתמש בכרטיסים בצורה מחושבת , כלומר הוא מחליט מתי להשתמש בכל אחד מהכרטיסים. אבל אני רוצה להיות שקט ולוודא שהכל עובד כמו שצריך כי כשאני בודק איזה כרטיס מסך יש הוא מראה לי רק את הINTEL HD ולא מראה את הAMD וכמובן הAMD יותר טוב בדקתי במנהל התקנים והדרייברים של 2 הכרטיסים מותקנים באופן מלא וזה מראה את 2 הכרטיסים. באזור הסמלים (ליד השעון למטה) יש רק סמל של כניסה להגדרות של הכר…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by אוריפ,

שמתי לב שבקרוב הולך לצאת DX 9.0C שיתאפיין בשיידרים מגרסה 3. תגידו לי מה הקטע? אם מילא לוקח לDX איזה שנה להקלט בצורה מלאה (או אפילו חלקית) איזה שנה, אז מה הטעם להוציא DX כל כמה חודשים? כבר כרטיסים חדשים כמו ה9800XT או ה5950ULTRA מתיישנים, פחות או יותר, והופכת את קנייתם לפחות כדאית (אפילו כרטיסים יותר חלשים אבל עדיין חזקים כמו ה5900 או ה9800 רגיל/פרו). ברור לי שעד שה9.0C יקלט בשוק (ובמשחקיו), יעבור די הרבה זמן, אבל עדיין, קניתי 9800פרו לפני 5 חודשים, וכבר הוא הולך לאבד מעוצמתו??? מה הקטע?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  23. Started by Sifo Jen,

היי, יש לי 9600 וחיברתי שני מסכים באופן פנורמי, אחד יש עליו חלון אינטרנט ולצורך העיניין בשני יש חלון של וורקרפט, אני רוצה "להקפיץ את העכבר" בין המסכיך ככה שמתי שאני רוצה העכבר יעבור למסך השני בלי לבטל את מה שיש על המסך של וורקרפט. איך עושים את זה?? תודה רבה!!!, יאיר.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  24. Started by jungle-man,

ברשותי quadro fx 580, אני מעוניין להרכיבו במחשב למטרות גיימינג, רזולוציית fullhd משחקים כגון fc3, crysis3 וכו'. עכשיו.. ברור שלא לגיימינג הוא נועד אבל אני מאמין שיעשה עבודה סבירה +. פחות או יותר, מבחינת כוח עיבוד, לאיזה כרטיס גיימינג ניתן להשוות אותו?

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  25. Started by לוח שנה,

השתמשתי בתוכנה, והשינויים תפסו רק לclock info 01 ול02. ל00 לא שינה כלום, נשאר כמו הגדרות היצרן של הכרטיס. גם בMSI AB מראה לי בלוח השעונים (הימני) את ההגדרות של clock info 02, אבל בלוח השמאלי, שאני בודק טמפרטורה ואחוזי שימוש בכרטיס, הוא מראה לי את המהירויות של היצרן. אפשר הסבר על כל זה בבקשה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.