כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, חיפשתי ברשת תשובה לשאלה הנל ולא מצאתי. במידה ואני רוצה לשלב כרטיס FireMV 2450 וכרטיס RADEON 6950 באותה מערכת ע"מ לשחק על ה 6950 ולחבר ארבעה מסכים ל2450 עבור אפליקציות 2D. האם ניתן לעשות זאת? כרטיס FireMV צורך הרבה פחות חשמל מכרטיס Radeon 6950, אך לא מספק ביצועי 3D כלל. האם ניתן לשלב את שני הכרטיסים על אותו לוח? האם זה אפשרי מבחינת דריוורים?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
איך משלבים כרטיס של ATI עם כרטיס של Nvidia בשביל פיזיקס? יש לי GTS 250 וחשבתי לשדרג ל GTX 260 או ל ATI אחר... ואז חשבתי לשדרג לכרטיס ATI ששווה או עולה בביצועים על GTX260 ולהשאיר את ה GTS250 לפיזיקס... מה דעתכם? לשדרג ל 260 או ל ATI ולהשאיר את ה 250? תודה
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך R9 290 יש לי גם כרטיס ישן 9600GT של נוידיה האם אני יוכל לשלב את שניהם אחרי שDIRCTX 12 יצא? ואז הPHYSX ירוץ בצורה נורמלית ( אם הנוידיה יריץ רק PHYSX ולא את הגרפיקה אז הוא יוכל להתמודד איתו יופי) מה נראה לכם יקרה?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שילוב חדש ומעניין (לי לפחות) של ארבעה כרטיסים של nVIDIA בכתבה הבאה.....תגובות....... http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=219021&sid=10
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני זוכר בזמנו היו דיונים על שילוב של כרטיס ATI, וNVIDIA לטובת הPHYSX שלה.. זה עדיין אקטואלי? יש לזה תועלת או לא באמת? המערכת שלי מופיעה בחתימה, ויש לי כרטיס 8800GTS320 ללא שימוש. מאחר ויש לי סלוט PCIE פנוי, יש טעם להכניס אותו למערכת? אם כן, איך עושים זאת? PLUG&PLAY או שצריך לעשות משהו בשביל להגדיר אותו כמשני תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה מישהו אולי יודע לענות על השאלה האם יהיה ניתן לשלב בין כרטיסי הCF של היום כגון ה1900XT עם כרטיסי העתיד תומכי הDX10 של ATI שגם יהיו במערך של CF????
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
יש לי שאלה בנוגע לשילוב בין השניים המפרט שלי הו כזה : GA-880GA-UD3H HD5850 Phenom 965 רציתי לדעת האם אני יוכל לשלב כרטיס מסך של nvidia לדוגמא gforce 9800gt או gforce 250gts על מנת שיחשב לי פיזיקס שכמובן ה ati יהיה הראשי . האם המפרט שלי בכלל תומך באופצייה הזאת וזה אפשרי להוסיף ? כי לפי מה שאני יודע הלוח אם דלי תומך ב crossfire תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח של ASUS דגם COMMANDO מאוד ישן שקשה לי להיפרד ממנו.. הוא תומך בPCI-E X16 חשבתי לשלב HIGH END חדש כמו למשל GTX680 אך הוא עובד בתצורה של PCI-E 3.0 הכרטיס הנוכחי שלי הוא GTX285 האם בכל זאת יש סיכוי שהוא יתאים למערכת? דרך אגב יש לי מעבד QX9650 ו4G זיכרון במהירות של 800MHZ (לא בעיה לשדרג) לא צפוי צוואר בקבוק נכון? תודה מראש, שגב.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצורף קישור : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=280730.0 שלפי דעתי זה גם מאוד קשור לפורום הזה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
X1800GTO מרגע זה עולה 1250 ש"ח בלבד!!! ביי ביי 7600GT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4961 X1800XT 512mb עולה 2150 ש"ח בלבד! http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4316 ביי ביי 7900GT אין לי מה להגיד, כרגע ATI משתלמים פי 10 מ Nvidia.........
-
- 58 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך אונבורד עם יציאת vga רגילה ובנוסף התקנתי כרטיס מסך של ג'יפורס 8400 עם יציאות vga hdmi ו dvi. האם יש אפשרות לשדר תמונה למסך מחשב מהיציאת אונבורד ובמקביל לשדר תמונה לטלוויזיה מיציאת הvga שבג'יפורס??
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום קנית מחשב נייד חדש ויש בו 2 כרטיסי מסך AMD Mobility Radeon™ R7 M265 2GB וכרטיס מסך של INTEL HD (לא יודע בדיוק איזה גירסה אבל זה בטח הכרטיס מסך מהמעבד Intel® Core™ i7-4510U ) קניתי את המחשב מאייבורי https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13202 עכשיו אני לא ממש מבין גדול אבל אני די בטוח שהמחשב משתמש בכרטיסים בצורה מחושבת , כלומר הוא מחליט מתי להשתמש בכל אחד מהכרטיסים. אבל אני רוצה להיות שקט ולוודא שהכל עובד כמו שצריך כי כשאני בודק איזה כרטיס מסך יש הוא מראה לי רק את הINTEL HD ולא מראה את הAMD וכמובן הAMD יותר טוב בדקתי במנהל התקנים והדרייברים של 2 הכרטיסים מותקנים באופן מלא וזה מראה את 2 הכרטיסים. באזור הסמלים (ליד השעון למטה) יש רק סמל של כניסה להגדרות של הכר…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמתי לב שבקרוב הולך לצאת DX 9.0C שיתאפיין בשיידרים מגרסה 3. תגידו לי מה הקטע? אם מילא לוקח לDX איזה שנה להקלט בצורה מלאה (או אפילו חלקית) איזה שנה, אז מה הטעם להוציא DX כל כמה חודשים? כבר כרטיסים חדשים כמו ה9800XT או ה5950ULTRA מתיישנים, פחות או יותר, והופכת את קנייתם לפחות כדאית (אפילו כרטיסים יותר חלשים אבל עדיין חזקים כמו ה5900 או ה9800 רגיל/פרו). ברור לי שעד שה9.0C יקלט בשוק (ובמשחקיו), יעבור די הרבה זמן, אבל עדיין, קניתי 9800פרו לפני 5 חודשים, וכבר הוא הולך לאבד מעוצמתו??? מה הקטע?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
היי, יש לי 9600 וחיברתי שני מסכים באופן פנורמי, אחד יש עליו חלון אינטרנט ולצורך העיניין בשני יש חלון של וורקרפט, אני רוצה "להקפיץ את העכבר" בין המסכיך ככה שמתי שאני רוצה העכבר יעבור למסך השני בלי לבטל את מה שיש על המסך של וורקרפט. איך עושים את זה?? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ברשותי quadro fx 580, אני מעוניין להרכיבו במחשב למטרות גיימינג, רזולוציית fullhd משחקים כגון fc3, crysis3 וכו'. עכשיו.. ברור שלא לגיימינג הוא נועד אבל אני מאמין שיעשה עבודה סבירה +. פחות או יותר, מבחינת כוח עיבוד, לאיזה כרטיס גיימינג ניתן להשוות אותו?
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה, והשינויים תפסו רק לclock info 01 ול02. ל00 לא שינה כלום, נשאר כמו הגדרות היצרן של הכרטיס. גם בMSI AB מראה לי בלוח השעונים (הימני) את ההגדרות של clock info 02, אבל בלוח השמאלי, שאני בודק טמפרטורה ואחוזי שימוש בכרטיס, הוא מראה לי את המהירויות של היצרן. אפשר הסבר על כל זה בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר 2 מסכים בו זמנית ליציאה OB וליציאה של הכרטיס החיצוני(PCI,AGP)? לא מצאתי תשובה מתאימה ב-FAQ.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חושב לקנות לבית טלויזיה 32אינץ LCD של PHILIPS. האם אפשר להשתמש במסכי טלויזית LCD כמחשב לכל דבר, כולל גלישה באינטרנט והדפסת מסמכים. ברור שטכנית אפשר לחבר את הטלויזיה למחשב, השאלה האם זה נוח לעבוד איתה כמסך קבוע כולל גלישה הדפסה ומשחקים, ולא רק וידאו. תודה על כל תגובה, בייחוד של אנשים שמדברים מנסיון....
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני קניתי מחשב ומסך חדש, הכרטיס מסך ( SAPPHIRE HD 6870 ) בעל חיבור HDMI וDVI, המסך החדש הוא של DELL 23inch בעל חיבור DVI בלבד, אני מעוניין לחבר אותו גם למסך הטלויזיה בעל חיבור HDMI, זה אפשרי לחבר את שני המסכים שכל אחד מהם בעל חיבור שונה בו זמנית לכרטיס מסך ולשלוט בחיבורים, אם כן איך עושים זאת ? לקנות כבל HDMI ואיך בדיוק לשלוט בחיבורים, כלומר מתי שארצה שמסך אחד יהיה מכובה והשני דלוק ולהפך על מנת לא לגרום לכרטיס מאמץ רב כל כך? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
יש באפשרותי לקבל מספר כרטיסי דור קודם של נודיה. אני מתלבט אם לצרף אחד מהם למחשב שבמפרט בצד כדי שישמש ככרטיס פיזיקה יעודי. מדובר על כרטיסי 9600,280GTX ועוד כרטיסים בסגנון. איזה כרטיס יוכל לשמש אותי באופן מלא לפיזיקה ויצרוך הכי מעט חשמל?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אז אחרי שהתחדשתי ב RX570 (ותודה לכל מי שעזר איתו) התחלתי לבדוק איך ניתן להשתמש בהאצת החומרה המובנת בו. מאוד מאכזב, רוב תוכנות ההמרה שמצאתי לא יכלו לנצל אותו, הכרטיס לא תומך ב CDUA אלא ב OpenCL... ניסיתי את ה Xilisoft Video Converter Ultimate, Free CUDA Movie Converter, CyberLink MediaEspresso 7.5. חלק לא הצליחו להשתמש בהאצת החומרה המובנת. אחת קרסה כשניסיתי להשתמש ב H265 ואחרת הצליחה אבל אבל הסרט המומר (1080 ב H265) לא התנגן טוב, כל דילוג קדימה בסרט גורם להופעת ריבועים (כאילו שהרזולוציה ירדה ל 10*5) לזמן קצר (כבר לא זוכר איזה מהן...). התוכנה היחידה שכן מצליחה היא ה AsVideoConv (שממש לא מעמיסה את המעבד אלא רק את הכרטיס מסך, לפי ה GPU-Z צריכת ההספק של הכרטיס קופצת…
-
- 28 תגובות
- 6.4k צפיות
- 4 followers
-
-
היי לכולם אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה, כדי שאני אוכל להקליט ממנו. אין לי שומדבר מיוחד במחשב, כנראה שאני אצטרך לקנות חומרה ייעודית (?) מפרט בגדול- פנטיום 3 גה"צ, 512 זיכרון, כ.מסך ג'יפורס 128 מגה (נראה לי FX6200?) הרדיסק SATA 120. מערכת הפעלה XP פרו כרגע. הטלויזיה מחוברת לYES. יש דרך פשוטה (ואם אפשר לא יקרה) לעשות את זה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני שוקל רכישת מסך שטוח TFT כשאחד השימושים הוא בסימולטור FS2004. שמעתי דעות שמסכים אלה לא טובים למשחקים. אם מסתכלים במפרט, רואים שלמסך איכותי, למשל של LG , זמן תגובה של 25 מילישניות שזה אומר 40 הרץ שזה יותר מהנדרש לתמונה חלקה בסימולטור. אבקש לשמוע דעות והמלצות בנושא. שימו לב שאני מדבר על קצב עידכון ולא תדירות שהיא 75 הרץ אצל כולם. תודה... רמי
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
האם הכרטיס של ATI 3850 יכול להריץ עליו את סרטי הHD בפורמט MKV X264? וכמובן עם איזה תוכנה הכי מומלץ?
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי משקפי תלת מימד מאיזה כרטיס ריוה טי אן טי ישן של ELASA היום מצאתי אותם ואני רוצה לדעת איך להפעיל אותם עם הכרטיס ראיתי בג'יפורסים איזה תוכנית שקוראים לה 3D STEREO שעושה את זה מה המקבילה שלה של ATI
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-