עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ligi,

יש לי מחשב עם I5 2400 4 giga ram בשני סטיקים ויש מקום לעוד 2 power supply 500W ci power והיום יש לי כרטיס מסך 430 ואני רוצה לשדרג אותו. מבדיקה שעשיתי הספק לא גנרי והוא נותן 432W http://imagizer-cv.imageshack.us/a/img824/6883/zwly.jpg ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ורציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס הבא? HD7850 GPU - 2GB 256bit GDDR5 ב 525 ש״ח בפלונטר. יש לכם הצעה אחרת התקציב עד 600? יש לכם הצעה לשידרוג אחר? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by E-tay,

עכשיו יש לי geforce3 ti200 128mb ואני קונה redeon 9700 אני רוצה לדעת אם אני ירגיש הבדלים משמעותיים במשחקים ובכלל בוינדווס?

3. שלום חברי פורום יקרים אח, היו ימים וגם אני הייתי ג'נקי ובקיא בכל פריט בנוגע לכרטיסים הגראפיים אך התחלתי להראות סימני זיקנה ופיספסתי חומר רב, על כן זקוק אני לעזרתכם אני מחפש כרטיס שיחליף את ה4870 הישן שלי מתכנן לשחק משחקים כמו BF3, ולא מתכנן החלפה בשלושת השנים הבאות (על כן דרוש לי הכרטיס החזק ביותר למחיר הנקוב) (ולמרות שאמרו לי שזה לא אפשרי בזמנו- ה4870 הספיק לי ל4 שנים מלאות בהגדרות מלאות ) אחרי בחינה דיי שולית של בנצ'מרקים ומחירים עלה לי הדגם הבא- http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12064 GIGABYTE GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 ב1100 שקלים הוא אמור להשתלב מבחינת הספק, ישלי ספק 520 של SEASONIC איך הכרטיס? יש מומלצים יותר? שכחתי לעדכן את המפרט- AMD PHENOM 2 X4 955 …

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  4. Started by Oranl,

היי, במחשב עם התצורה הבאה: E4500 Asus P5N-E SLI 2048 RAM Gigabyte GeForce 8500 GT האם השידרוג המומלץ יהיה כרטיס מסך, כאשר מדובר בתקציב של 300-400 ש"ח? לדעתי כן, אך השאלה היא האם שווה לעשות SLI מה-8500GT או לקנות משהו אחר? ומה?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by guylederer0,

אהלן עקב המחירים האטרקטיביים של ה 6850 של גיגבייט גירסת OC אני שוקל האם לרכוש אחד חדש ... העניין הוא הפחד מצוואר בקבוק ... המערכת שלי היא Q6600 OC 3.4 4GB P43-DS3L CORSAIR 550W HD4870 1GB + ACEELERO S1 T220P - 1920X1200 רשום גם ליד השם שלי המפרט המלא כמובן שהכרטיס מיועד למשחקים בעיקר ל BF3 ... השאלה כמה אחוזי ביצועים אני אקבל והאם הכרטיס ינוצל עד הסוף ... מערכת חדשה כנראה תבוא בשנה - שנתיים הקרובות ... תודה לעוזרים גיא

• 75 תגובות
    • 7.2k צפיות
  6. אז ככה המפרט של המחשב שלי דיי טוב הכרטיס מסך שלי סבבה וסוחב הכל (לא בצורה הכי טובה אבל סוחב ) לאחרונה אני משחק ב Gothic 3 והמשחק מקרטע אפילו הגדרות של LOW :-\ השאלה היא , האם כדאי לחכות חצי שנה + - לשידרוג כולל של המחשב (כרטיס מסך , מעבד , לוח אם , זיכרון) או לשדרג כרטיס מסך בתקציב של 1000 + - , חשבתי על משהו כמו x850 או x1650 PRO מה דעתכם ?

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  7. Started by avishai220,

היי אז ככה יש לי hd4870 ואני רוצה לשדרג אותו המפרט של המחשב שלי זה Q9550 12 זיכרון קאש 4 גיגה זיכרון p5q לוח אם ספק corsair 550 vx w מסך 19 אינ'ץ אני לא מעוניין להשקיע הרבה בכרטיס מסך כי עוד שנה וחצי שנה אפילו אני הולך להשקיע על מחשב חדש לגמרי עם מפרט מטורף אני כן מעוניין להריץ על אולטרא המסך שלי הוא יחסית קטן אם תוכלו להמליץ לי מה הכי טוב בשבילי כרגע הכרטיס מסך הנוכחי שלי מריץ על מדיום

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by alex321,

שלום רב לפניי כמה ימים נשרף לי הכרטיס מסך (HD4870) לצערי החלטתי שאני רוצה לחדש את המחשב שלי לעוד כמה שנים טובות מבקש את עזרתכם המפרט שלי: GA-EP45-DS3-GIGABYTE intel Core 2 Duo E8400 clock speed 3.0 2*2GB ddr2 1066 ספק כח-Enermax Pro 82לא בטוח עם זה 425W או 525W לא רשום עליו בשום מקום ??? הכרטיס מסך שנשרף – HD 4870 :'( מחפש המלצה לכרטיס מסך חדש ,ועל הדרך חשבתי לעשות שדרוג למחשב אנא המליצו לי איזה כרטיס מסך ??(אני לא גיימר כבר,אבל חשוב שהייה חזק) אני בעצם רוצה לשדרג את המחשב לעוד כמה שנים טובות(האם זה בכלל כדאיי??) איזה כונן SSD מומלץ ביותר נפח 60 GBSATA2 יספיק לדעתי,מה אתם חושבים?? בנוסף האם כדאיי גם להוסיף זכרונות DDR2 ?? ואיזה קירור מומלץ ל…

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  9. Started by shirNoshe,

הכרטיס שלי הלך לבדיקת אחריות ואי אפשר לתקנו.הוצע לי לשדרג אותו.למה כדאי לי לשדרג עם תוספת של עד 1000ש"ח?

• 14 תגובות
    • 986 צפיות
  10. Started by DJ-ARIK,

שלום!! הרכיבים שלי כיום הם: P3 500 512 זיכון אבל מהישנים נראה לי SDRAM ולוח אם של ASUS השאלה שלי היא: האם אני יכול לקנות ולחבר לרכיבים אלו את המאיץ גרפי הכי חזק בשוק!!!??? או שאני כבר חייב להחליף את הכל ???

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by mosesgamer,

שלום, יש ברשותי מחשב דיי פשוט i3 4160 8 giga ram amd hd 7730 ויש לי ספק כוח 450 וואט דיי פשוט של אנטק אני מעוניין לשדרג את המחשב כדי שיוכל לשמש אותי לצילום משחקים ולרינדור מהיר יותר, עד עכשיו ברוב המשחקים שאני מצלם יש פגיעה משמעותית בכמות הפריימים וגם תקיעות בחלק מהמשחקים.. מה שאני שואל זה האם i3 יכול בכלל להתמודד לצד כרטיס מסך ראוי עם צילום משחקים ורינדור בתוכנת sony vegas בשימוש דיי קל, ואיזה כרטיס מסך יהווה שדרוג ראוי גם מבחינת הביצועים וגם מבחינת הצרכים שלי? בתודה מראש, משה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by shabo,

שלום לכולם.. לפני שנתיים קניתי מחשב שבזמנו היה מעולה והיום אני רוצה לשדרג אותו, המפרט הוא כזה בגדול: לוח אם : GA EP43 DS3l של גיגהביט מעבד : q8200 כרטיס מסך : 4870HD 512MB של ספיר ספק: 500W אמיתי. 4GB זיכרון אני גיימר כבד ובא לי לקנות כרטיס מסך חדש, הסתכלתי בכיוון של 6870HD 2GB DDR5. השאלה שלי היא האם אני אקבל הרמוניה טובה עם המעבד והלוח אם שיש לי או שאני צריך להחליף גם אותם. בנוסף, האם במחיר של הכרטיס מסך (1600 שח) אני יכול למצוא משהו טוב יותר? או שהוא הכי טוב שיש.. נ.ב אין לי בעיה להוסיף כמה מאות בשביל לכבל הכי טוב תודה לכל העוזרים..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, אני ממש מצטער אם זה לא שייך לפה פשוט עברתי על הקטגוריות וזה היה נראה לי מתאים. יש לי מחשב קיים בבית עם geforce 2mx , ויש לי 5K כמו שאמרתי, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בקטע שהוא יהיה למשחקים, אז איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות?, דרך אגב יש לי רק 256 ram ומה שמוזר שבדקתי בתוכנה של everst וכתוב שמה שהוא Memory Type DDR SDRAM אז למרות שהשאלה לא קשורה היא פשוט חלק קטן ממה שאני רוצה לשאול, איך זה שיש לי שני סוגים?, גם ddr וגם sdram? ועכשיו השאלה האמיתית אני חושב על לקנות מכשיר קונסולה של סוני 3 וגם לשדרג עם כמה כסף שישאר כרטיס מסך, מקום במחשב {נפח}, ויותר זיכרון. כי רק ככה לדעתי ב5000 שקל אני יכול שיהיה לי גם אפשרות לשחק במשחקים שהם ברמה די גבוהה וגם מחשב שיעבוד נורמ…

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  14. Started by yonatanph,

שלום, יש לי כיום מסך CRT דיי טוב (IIYAMA 454PRO) אבל הוא כבר דיי ישן ונראה לי שהגיע העת לשדרג (ביחד עם שאר המחשב אבל זה לנושא אחר). בעקבות עיון בTOMS HW הגעתי למסקנה שמה שכדאי לקנות הוא את ה?VX922 19'' LCD 2ms DVI? הוא עולה כ2000 שח' בKSP. העניין הוא שהכתבה שם כבר ותיקה (יחסית) ולכן תהיתי האם עדיף אולי ללכת על מסך אחר. אם כן איזה? ויותר חשוב למה? (אשמח לקבל תשובות מפורטות יותר מאשר לך על X הוא ממש טוב) בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by As-21,

מה אומרים כדאי לי לשפר על המערכת הקיימת הזאת איזה מהרכיבים כדי לשחק ב BF3 בצורה נורמלית על 1920X1200 ? לשדרג לכרטיס הזה: HD6950 או שלדרג את המעבד ל Amd phenom ii x6 1090t המפרט: Gigabyte GA-770TA-UD3 AMD Athlon II X3 435 Patriot PSD32G13332 DDR3 2GB x2 Ati Radeon 4850 1gb ST31000528AS Barracuda 7200.12 SATA 3Gb/s 1TB Hard Drive x2 Windows 7 x64

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Tzah22,

שלום לכולם, ברשותי המפרט הבא : Intel Core i7 4770K 16.0GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz Asus MAXIMUS VI HERO 2047MB NVIDIA GeForce GTX 680 X2 לפי מה שהבנתי אמור לצאת דור חדש של כרטיסי מסך של Nvidia, ואני מעוניין לשדרג את המערך שיש לי כרגע לכרטיס חדש בודד. האם אראה שיפור משמעותי? האם המעבד יגביל את ביצועים הכרטיס? המשחק העיקרי שאני משחק בו הוא World of warcaft על 4K ואני רוצה להינות מהגדרות מקסימליות עם FPS 60+ תודה רבה :)

17. Started by Ev,

הי, אני משחק ב- BATTLEFIELD3 MULTIPLAYER, ולפעמים המשחק מתחיל להיתקע (קופא לחלקיק שניה וממשיך), גם כשאני משחק באיכות גרפיקה נמוכה. לדעתי שזה בגלל הכרטיס מסך שלי אך אשמח לדעות נוספות... אם כן - תמליצו בבקשה כרטיס מסך שאיתו אוכל לשחק ברמת הגרפיקה הכי גבוהה של המשחק. מפרט מחשב: CPU: Intel i7-2600K Board: Intel DP67BG DDR 4G Graphics: ATI Radeon HD4830, 512M

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by shefi,

שלום אנשים! ליפני כמה חודשים קניתי כרטיס 6600gt agp gigabyte ואני ממש לא מרוצה ממנו. שאלה שלי העם שווה להחליף אותו ל x800gto agp? ועם ההבדלים בינהם גדולים? ועם אפשר ליקבל איזה לינק של תוצאות של כל מיני כרטיסים תודה

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by munin,

שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן יחסית, הינה מפרט טכני שלו: Intel Core i5 650 3.2 Ghz 4MB L3 Cache s1156 Gigabyte GA-H55M-USB3 Golden Tiger 550W PSU GeForce GT240 אני רוצה לשדרג את המחשב למצב שאוכל לשחק במשחקים חדשים(הכוונה לשחק בWitcher 3). מחרתיים אני באילת ורציתי לשאול איזה כרטיסיי מסך יעבדו עם המפרט הנוכחי ואם לא מה עליי לשדרג כדי להגיע ליעד? הסתכלתי על כרטיסי: GTX 750, אולי GTX960. תודה מראש על עזרתכם

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by eyal.s,

שלום לכולם, כיום המחשב שלי הוא: מעבד-E6300 זיכרון- 2G DDR2 800MHZ. כרטיס מסך- 7300GT. ספק כח של 400W. לוח אם- INTEL 965 ברצוני לשדרג כרטיס מסך, בסוף חודש יולי אני טס לארה"ב ואני מתכוון לקנות שם כרטיס מסך חדש למחשב, ולכן אשמח שתעזרו לי כמה תשובות : 1. האם כדאי לקנות בחול? גם בגלל הבדלי ווט... 2. האם שווה להשקיע בכרטיס כמו G280/HD4870? 3. איזו חברה אתם ממליצים לקנות ATI/NVIDIA? (כן בגלל הדרייברים, בעיות AA ששמעתי שיש לכרטיסים של ATI) 4. הכרטיסים החדשים (כגון ...9800GTX,8800GT) יוכלו להפיק ביצועים חזקים עם ספק של 400W? 5. אשמח להמלצות על כרטיסים (לא משנה כרגע כסף, אבל תמיד עדיף משהו חסכוני מאשר להוציא סתם כסף -אני חשבתי על משהו כמו 4870 או 9800 וכו'... …

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  21. Started by My_Name,

המפרט שלי הוא כזה: לוח - Asus P5VD2-MX מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) זיכרון - 1GB כ. מסך - nVidia 7300LE (די חלש) --------- אני מעוניין לשדרג את הכ. מסך למשהו יותר נחמד, לא משהו מפלצתי כיאין לי תקציב. יש לי 350 ש"ח שאני יכול לבזבז על זה, חשבתי לקנות nVidia 8600GT שהוא עונה לדרישות, אבל אני לא יודע איך הוא מבחינת ביצועים ואיך הוא ישתלב עם המפרט שלי. אז מה אתם אומרים, ללכת על ה-8600GT או שיש משהו יותר טוב באותו תקציב ?

22. Started by Time_Is_Money,

שלום, הכרטיס מסך שלי 9800NP עבר צריבת ביוס ל- 9800PRO. מדי פעם במשחקים יש ארטיפקטים וקוביות שחורות. אני רוצה להחזיר את הביוס ל- 9800NP או אפילו ל- 9800SE. יש לי GeCube. מה אתם אומרים, מאיפה אני יכול להשיג את הביוס הנחוץ?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  23. Started by ttwow,

הצילו!!! יש לי כרטיס מסך GFORCE 4 ושיקתי איתו קצת וכעת לא רואים כלום במסך !!! אני יכול לראות את ההכל במסך רק שאני לוחץ בהתחלה שאני מפעיל את המחשב ולוחת על "VGA MODE" אבל אז כל המסך ענקי ובפורמט VGA!! איך אני מחזיר את המסך למקודם ?(אגב שנכנסים לDISPLY ואז לוחצים SETTING אז אין לי יותר את האפשרויות של הGFORCE 4 שהיה לי בהתחלה. אנא צריך את עזרתכם דחוף!

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by Monstalicious,

יש לי מסך Lg 1780Q ומשום מה היום התגלו פיקסלים שרופים. בערך 20 אם לא יותר, מפוזרים על המסך הם משנים את הצבע שלהם בכל זווית צפייה שאני מסתכל, אם אני מסתכל ישר הם בצבע אדום מהצד הם בצבע תכלת. בקיצור די הרבה כאלה :< המסך בן חודש בערך וזרקתי את הקופסא שלו, אבל יש לי תעודת אחריות מה לעשות? כמה זמן יקח להם להחליף תמסך? הם צריכים לשלוח אותו ליבואן ? גררר איזה עצבים!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. http://www.beyond3d.com/forum/viewtopic.php?t=12141&start=14 אני הולך לבדוק אם זה באמת עובד לפי הסרט שלו זה דמו באיכות מדהימה.

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.