עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. טוב, אני אשתדל לנסח את זה בקצרה: אני קונה מחשב בקרוב, פרסמתי פה בקשה למפרט, ונתנו לי מפרט עם מעבד של AMD וכרטיס מסך GeForce 8800 עכשיו לשאלה שלי: האם, המעבדים של אינטל טובים יותר ואיכותיים יותר מהמעבדים של AMD? (אם הולכים לשני מעבדים עם ביצועים דומים) ועוד שאלה: המעבד שהמליצו לי פה הוא AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX מחיר: ¤655 וכרטיס המסך: SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1671 השאלה שלי היא כזאת: אמרו לי שהכרטיס מסך שבחרתי הוא די חזק(את זה אני יודע) ושהמעבד שבחרתי פשוט לא יספק את הביצועים המקסימליים של הכרטיס מסך. האם זה נכון?! מקווה שלא חפרתי יותר מדי, ושניסחתי…

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  2. Started by idan1,

שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך. תחילה חשבתי לקנות את ה- 4850 המומלץ פה מאוד, אך מכיוון שאני אוטוטו מתגייס החלטתי שהכרטיס מיותר, שכן, אני לא חושב שיצא לי לשחק הרבה במחשב. חשבתי לקנות כרטיס זול יותר שיספק אותי בתקופת השירות הצבאי, ולאחר מכן אשדרג אותו. בזיגזג הציעו לי ללכת על ASUS Radeon HD3650 SILENT 512MB DDR2 - RETAIL שעולה 337 ש"ח. מה דעתכם על הכרטיס? יש אלטרנטיבות טובות ומשתלמות יותר? חלקים רלוונטים מהמפרט: מסך 17" ספק שבא עם Antec Sonata III מעבד אינטל 8400 תודה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  3. Started by zini1,

איזה משני הכרטיסים טוב יותר? ?Albatron 6600 128MB PCI-E? ?MSI X600-XT 128MB DVI, PCI-E?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  4. Started by mani007,

r9600p של ספיר מה המהירות ליבה והזיכרון וכמה ביט יש בו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  5. Started by p-o-i,

קראתי שיש לכרטיס חיבור HDTV...עכשיו מה הכוונה?!..שאני יוכל לחבר את המחשב לטלויזיית שפורפרת רגילה וקבל איכות גבוה?!..(לא כמו חיבור הS-VIDEO המסריח)??

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  6. Started by wwll soldier,

יש לי בעיה בריבוי צגים, המחשב מאפשר את זה רק כאשר אני משתק ליבה אחת של הכרטיס(מה שאני לא רוצה לעשות) הדרייבר שאני משתמש הוא 169.21 של אנוידיה, בדרייברים קודמים זה נתן, מישהו יודע איך לסדר את זה חוץ מלחזור אחורה בדרייברים? תודה מראש

7. Started by sxs,

יש לי באג מוזר בדריברים. ניסיתי OC פעם אחת כדי לבדוק את ההשפעה ב3DMARK. במקום 370\1000 עשיתי 400\1100 (זה שיפר רק ב 800 נקודות) אבל העניין הוא, שעכשיו אני מחזיר ל no overclocking ואחרי ריסטרט הוא חוזר ל OC הורדתי את ה V מ apply these changes at startup אבל זה לא עוזר... what can i do?

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  8. קניתי מחשב נייד חדש וזהו הכרטיס שיש בו. האם הכרטיס הזה הוא סביר כלומר יריץ לי משחקים כמו פרו ופיפא? במחשב הנייח אני כל הזמן מחליף תדרייברים של הכרטיס מסך האם ככה צריך לעשות גם בנייד? ואם כן באיזה אתר אני מוריד אותם? (עד עכשיו התעסקתי רק עם כרטיסים של ati) תודה מראש!! ומצטער על השאלות הללו פשוט אין לי מושג בכל מה שקשור למחשב נייד

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  9. יש לי ספק כח של טרמלטק TR2 500W רציתי לדעת אם הוא יחזיק שני כרטיסי 3870 בקרוספייר...? לפי הביקרות שבאתר על הכרטיס הבנתי שבמאמץ הוא לוקח 106W שזה כלום בתאחלס..... כי המעבד שלי לוקח משהו כמו 80W אז זה יוצא סך הכל שגם 450 W יחזיק את זה אבל אני לא בטוח לכן אני שואל....

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  10. Started by levimadman,

יש לי את המפרט שכתוב אצלי בפרופיל ויש לי תקיעות קטנות כל כמה זמן באמצע משחק.. האם זוהי שוב בעיה של מעבד כפול הליבה של אינטל או שמה זו בעיה אחרת? האם למישהו יש את אותה הבעיה עם מעבד כפול ליבה של אינטל?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  11. ATI RADEON 1550X PRO תומך בפיקסל שרידר 3.0 וגם בשני (אני לא זוכר איך כותבים את זה מקווה שתבינו) והאם זה יריץ את המשחק ספיידרמן 3?

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  12. Started by tamir1165,

מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזהה?!? תודה.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  13. Started by Baz34,

חברים, אני מאוד מתלבט לגבי כרטיס מסך , הזמנתי XFX8800GTS 320 XXX והוא מתעקב כבר המון זמן במכס הוצא להחליף בכרטיס של LEADTTEK אשמח מאוד לקבל המלצות בנושא לגבי הכרטיס הנ"ל ולגבי כרטיסים אחרים תקציב סביב 1800 שח

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  14. Started by messi,

רציתי לדעת מה המחיר של המעבד INTEL E8400? התבלבלתי תעבירו את זה למקום המתאים טעות שלי.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  15. שלום לכולם , יש לי 8800gts 640mb ואני מקבל ב everest שהמאוורר שלו מגיע רק ל 60 אחוז.. זה צריך להיות ככה ? אולי מכאאן באה הטמפ' הגבוהה ? מצ"ב תמונה.

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  16. Started by ido-nava,

שלום, המחשב שלי הוא בעיקר מחשב מולטימדיה, שמקרין רק סרטי 720P. רציתי לשאול, במה הכרטיסי מסך החדשים תורמים להקרנת הסרט ? אם אני יקנה כרטיס מסך ייעודי וזול (hd3800 למשל), האם אני ירגיש הבדלים בינו לבין הכרטיס הנוכחי שלי (6800GS) ואיזה ? תודה.

17. Started by Dunul,

זו בעיה שהייתה אותה גם ב5.7, וATI לא פתרו אותה. לי זה קורה גם בגרסא הנ"ל, גם לכם? למי שרוצה יש לי R9800P 128MB

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  18. Started by hackermeir,

אני מקווה שפה זה המקום לשאול את זה. זה המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII GIGABYTE GeForce 7300GT 256MB PCI-E PIONEER DVDR DVR111D BLACK/WHITE COMPUCASE 6C60 BLACK 300W ART האם המפרט מנוצל עד הסוף או שהתוצאה נמוכה ממה שצריך להיות? הערה: הדריבר של הכרטיס מסך הוא גרסא לא הכי חדשה אם אני לא טועה זה 91.47 מפני ששמעתי שבגרסא החדשה יש באגים במשחקים מסוימים. האם בגלל שהדריבר לא הכי מעודכן אז התוצאה תהיה יותר נמוכה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  19. Started by kingstyle,

שלום כולם יש לי כרטיס של GEFORCE 7300GS 256 MB עכשיו אני הורדתי את הדמו של ניד פור ספיד קרבון ועוד הרבה חדשים כמו טוני הוק החדש ופיפא מראה בסדר יש טיפונת רריצוד פה ושם שיחקתי איתו והוא לא זז הוא בקושי זז במשחקים אחרים זה גם יש בעיה מראה יפה מאוד אבל זז קצת לאט בכל זאת לא כמו הקרבון ועוד הרבה חדשים כמו טוני הוק החדש ופיפא מראה בסדר יש טיפונת רריצוד פה ושם רק אים אני שם את הניד פור ספיד הזה על רצולוציה של 800 על 600 אז הוא זז טוב ולא רואים טוב כמובן יש לי בעיה בכרטיס או שפשוט הוא חלש לזה ? תודה לעונים ורק מי שבאמת מבין בזה כי דרך העצות שלכם אנמי אדע אים לקנות חדש או לא אהה הכרטיס תומך SLI ויש לו יציאות טלויזיה וכל זה קניתי לא מזמן

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  20. Started by roniok,

שלום. אני מתכווןן ליקנות מחשב חדש חשבתי לקחת 6800 רגיל ולעשות לו אובר\טוויק א) איזה 6800 שווה לי לקחת ב) האם יש הבדל בפתיחת צינורות ואוברקלוקינג בין pcie לבין ?agp

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  21. Started by jpjp,

היי לכולם יש לי fx5600 של msi (הוא מגיע עם שלט) הכרטיס ברשותי כבר המון זמן ולא מצאתי עד עכשיו סיבה מספיק מוצדקת להשתמש בשלט שלו. קניתי לא מזמן דיוידי למחשב וכעט מצאתי לנכון לעשות שימוש בשלט. ולבעיות...: הצלחתי רק פעם אחת לעשות "שימוש" בשלט והוא עבד אבל מאז הוא לא. התוכנה של msi לשלט היא madia center deluxe2 והיא מלאה בבאגים ושואבת את כל הזיכרון, בקיצור על הפנים, אבל כנראה שאין דרך אחרת להשתמש בשלט שלהם. חיפשתי עידכונים לתוכנה ומהרגע שהתקנתי את אותו עידכון יחיד היא לא עובדת יותר, התקנתי אותה מחדש וכיום היא "עובדת" (מלאה בבאגים וקורסת) אבל השלט לא עובד יותר. בקיצור אם יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה\ מה יכול לפתור אותה\ למה העידכון מהאתר של msi גורם לה לקרוס במקום לפתור…

22. Started by liiight,

יש ברשותי מסך דק מסוג ACER AL1721 שמתחבר בDVI לכרטיס 5950U. עדכנתי לפני כמה זמן ל77.72 ומאותו רגע התחילה בעייה משונה. כל פעם שהייתי מעלה את הווינדוס, או שהייתי יוצא ממשחק, התצוגה של הווינדוס הייתה מתחרבשת לגמרי. הצבעים היו דפוקים לגמרי והמסך הראה ריצודים. זה הסתדר ברגע ששיניתי את הגדרות התצוגה (בין אם זה רזולוציה, צבעים או קצב רענון. כל שינוי פתר את הבעייה), אבל זה היה קורה עוד פעם. חזרתי ל66.93 ומאז זה לא קורה. למישהו יש רעיון מה לעזאזל קרה כאן?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  23. Started by CoolOne,

שלום, רציתי לדעת אילו הבדלים יש בין שני הכרטיסים שהזכרתי למעלה, והאם יש אתר מומלץ שאפשר למצוא טבלאות נוחות של ביצועי כרטיסים? תודה

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  24. יש לי את הכרטיס שציינתי ושמתי לב שהטמפ' במאמץ עלתה מ- 50 ל- 59 ונראה לי שהקירור פועל לא טוב אני מתכוון שהמאוורר לא מתאם את סיבובי המהירות לטמפ' נראה לי כי שיחקתי קצת בהגדרות ב- ATITOOLS מישהו יכול להביא לי הגדרות טובות שהטמפ' תחזור לעצמה והאם מומלץ לשים את המאוורר על מאה אחוז תמיד ?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  25. זה המפרט - מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1726 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤ 657 זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤ 709 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤ 2221 מסך : DELL LCD 20" 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤ 2315 מארז : THERMALTAKE ARMOR JUNIOR VC3000BWS w/o PSU - BLACK+WINDOW ¤ 600 מארז : THERMALTAKE ARMOR JUNIOR VC3000BNS w/o PSU - BLACK ¤ 547 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤9197 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤ 422 המחיר יהיה יותר זול כי מתכוון לחכות עד ירידת המחירים של אינטל... …

• 5 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים