עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מהם ההבדלים בין שני הדגמים??? האם בדגם הVIVO של הVP אפשר גם לחבר חוט כבל אנטנה של טלוויזיה??? האם זאתי גירסה מומהרת?? האם 6600GT עדיין משתלם לקנות והוא כרטיס טוב?? שווה להשקיע עוד 150 שקל (בלי קשר למרות שהם אותו מחיר כמעט) בגירסה של הVP עם הVIVO והקרור המאסיבי הזה ב מקום הגירסה עם הקרור הרגיל.. יש הבדל משמעותי בביצועים ובכלל בין שני הדגמים??? תודה מראש נשמות ???

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  2. שלום, התקנתי וינדווס ויסטה, אחרי יומיים אני מדליק את המחשב ומופיע לי על המסך frequency out of range. והמסך מודיע לי שהוא מקבל תדר רענון של 120 הרץ, למרות שמוגדר לו 60. ואם אני מגדיר לו תדר רענון של 70 הוא כותב שהוא מקבל 140 וכו'(אני בודק את זה ע"י חיבור מסך רגיל לחיבור vga) פירמטתי תמחשב עם ווינדווס אקס פי, כדי לשלול בעיות תוכנה. אחרי איזה יום יומיים שוב אותה בעייה, התקנתי כל דרייבר שמצאתי וזה לא משפיע. במסך רגיל אין את הבעיה הזאת. לקחתי את הlcd וחיברתי למחשב אחר בבית והפלא ופלא הוא עובד(בחיבור vga) החזרתי אותו למחשב שלי(בחיבור vga לא dvi) ושוב הפלא ופלא הוא עובד. אני מכבה בלילה תמחשב, בבוקר מדליק ושוב אותה בעיה, ושוב.....מחבר תמסך למחשב אחר, מחזיר אותו לשלי והכל עובד. בק…

3. מעבד -core 2 due E6750 לוח- Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון- 2GB 800MHZ ספק -אין לי ממש מושג אבל משהו חזק ולא ג'נרי זה לא ממש בטוח כי זה המפרט של מה שאני הולך לקנות ובגלל זה אני צריך המלצה לכרטיס מסך. אני רוצה לקנות כרטיס מסך 600-800 ש"ח הוא צריך להריץ משחקים כבדים פחות או יותר... תעזרו לי לבחור אחד טוב... ****אקבל גם את התשובה: "תחכה עוד חצי שנה לכרטיסי מסך טובים יותר"**** אני לא רוצה לeנות סתם אחד ותוך שנה שהוא יהיה סתם עלוב.... אני רוצה אחד שיחזיק 3 שנים ככה. Guardian Angel אחי אין לי מושג מה רצית ממני פה... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=308016.10 זה היה הנושא שאני פתחתי פשוט 1000 שקל יצא יקר...אז שאלתי על מחיר נמוך יותר... לא משנה

• 8 תגובות
    • 553 צפיות
  4. חיברתי חוט מהכרטיס מסך לטלויזיה עכשיו לא רואים ממש ברור יש קצת כאלה זיגזגים במסך וגם המסך לא ניכנס בכל הטלויזיה אז שזזים עם העכבר זה מזיז את המסך....... יש לי כרטיס מסך של ניבידאה גיפורס 5200 של ינון

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  5. Started by gif,

קיבלתי מתנה כרטיס מסך 8600GT . הוצאתי את הישן וחיברתי את החדש וביצעתי אתחול למערכת , לאחר האתחול , זוהתה חומרה חדשה , הכנסתי את דיסק הדרייבר של הכרטיס והתקנתי את הדרייבר , שוב איתחול למערכת . לאחר שהמערכת עולה ההגדרות תצוגה השתנו לי ל- 4 ביט ולרזולוציה נמוכה ביותר , ניסיתי לשנות אך לא ניתן . מה הפתרון ?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  6. Started by nall,

שלום השאלה בכותרת לעיל... מעוניין מאוד לקנות את הכרטיס 6600GT של גיגהבייט האם כדאי לי והאם הביצועים של הכרטיס יהיו טובים ? תודה

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  7. 1950PRO 8600GTS ואם אפשר להסביר למה

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by eran10,

שלום לכולם תקשיבו יש לי נראה לי בעיה במסך שלי אני משחק במשחקים וזה ופתאום המסך נעלם והוא רושם בכחול כזה power saving mode ואז אין לי שום דבר לעשות מלבד להפעיל את המחשב מחדש ידנית ואני לא ידוע מה לעשות אני משחק במשחק וכבר אחרי 5 דקות זה בא לי והורס לי את המשחק והכל ואני חייב להפעיל מחדש את המחשב שוב ושוב(יש לי מסך LG 19 אינץ חדש כבר כמה חודשים) ואני ממש לא ידוע מה עושים עזרה בבקשההה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  9. שאר היעודים כגון הקלטה וכדומה כלל לא חשובים. העיקר שיהיה אפשר לראות טלויזיה בכבלים כמו שצריך בנוח שיקלוט את כל הערוצים כמו ממיר דיגיטלי ובאיכות טובה. עדיפות שיהיה לו גם שלט. צריך שיהיה מתאים למחשב סלרון 2 ג'יגה הרץ. אני כלל לא מבין בנושא הזה לכן אשמח אם תתנו לי גם קצת פרטים לגבי אפשרות הבחירה הנכונה. מה שראיתי זה: ?AverMedia AverTV GO 007 Plus? - עולה 195 שקל ?AverMedia DVD EZMaker Gold PCI? - עולה 195 שקל ?Hauppauge TV, Stereo, FM, USB (27828)? - עולה 320 שקל ?AverMedia DVD EZMaker Pro PCI? - עולה 430 שקל

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  10. אם אפשר בבקשה לינק לעמוד הספציפי שבו יש את הדרייבר להורדה. תודה

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  11. עם רמקולים מובנים 1300 ראיתי ב-ZAP שהוא עולה מינימום 1900 שקל! אבל מה שמרתיע אותי זה שהוא 13 מילי שניה ואני רואה די הרבה סרטים במחשב וגם פה ושם משחק במשחקים רציניים, בהתחשב בזה האם כדאי לי לקנות אותו? בהתחשב במחיר כמובן. תודה!

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  12. Started by sabpa2,

מומלץ להתקין דריבר 4.9?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  13. Started by EITANPP0,

איזה כרטיס מסך עדיף? PCIe2.0 nVIDIA GeForce 9500GT 1024MB אוו Gigabyte דגם GeForce 9600GT 512MB

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  14. Sapphire Radeon 4870x2 1GBx2 GDDR5 Retail או Gigabyte Radeon 4870x2 1GBx2 DDR5 Retail תודה מראש

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  15. Started by shronxx,

סיירתי לי באינטרנט וראיתי שאפר לקיים מערך CrossFire עם שני כרטיסי X1600PRO במחיר של 1500 שקל!! זה לא עדיף על כרטיס אחד (X1900XT) שעולה 2400!!!???????

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by habarbash,

אני מעוניין לקנות מחשב אצל דל USA , הם מציעים שלשה דגמים של כ.מסך : INTEL X3100 128MB NVIDIA® GeForce® Go 8400M GS 256MB NVIDIA® GeForce® Go 8600M GT אני צריך את המחשב בעיקר בשביל תוכנות גרפיקה : PHOTOSOP , IN DESIGN וכד' אני לוקח אותו עם 2Gh של C2D 800MHz , ו2G זיכרון . איזה מהכרטיסים יתאים , ההבדל בין השני לשלישי זה 100$ , זה ישפר את הביצועים בתוכנות מהסוג הנ"ל.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  17. Started by nahum8,

דוד שלי קנה כ.מסך חדש ולקחתי לו את הישן 9600 רגיל עם זיכרון של INFINEON 5.0 ומהירות של 324 לליבה ו200 לזיכרון [400 אפקטיבי] 256MB 128BIT עכשיו אני רוצה להוריד לו ביוס עם תיזמונים אחרים ולעדכן אותו...אבל אני לא יודע איזה יתאים...אפשר עזרה? חשבתי על זה: http://www.techpowerup.com/bios/biosdetails.php?b=GeCube.9600PRO.256.Infineon_050114.bin אבל אני לא בטוח -תודה.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  18. Started by Golf.GTI,

אהלן. יש ברשותי כרטיס מסך X1950PRO. ראיתי שיצא לפני שבועיים-שלוש עידכון בשבילו. רציתי לדעת איך להתקין את הדרייבר החדש? זאת אומרת האם למחוק את היישן או להתקין עליו? ואם כן שנכנסתי להוסרה של תוכנות ראיתי המון תוכנות של ATI,אין לי מושג איזו מהן זה הדרייבר עצמו. תודה.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  19. Started by carman6,

נכון שהכרטיס הזה לא תומך ב-Dx10?

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  20. אני קונה מחשב חדש והתיכנון הוא שני כרטיסי מסך 9600GT ב-OC. קראתי בכתבה שפורסמה באתר שבאמצע החודש הבא יוצאים לשוק 2 כרטיסי מסך חדשים מסדרת 200GTX. האם כדאי לחכות ולקנות את כרטיסי המסך החדשים? או פשוט לחכות בתקווה שכשהם יצאו המחירים יירדו? או פשוט לקנות את המחשב וזהו???? ההשקעה בכרטיס המסך עומדת על 1600 ש"ח (גמיש). תודה מראש לכל עזרה שהיא

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  21. Started by Desmond,

לאחרונה עברתי בפעם הראשונה מכרטיסי מסך של nVIDIA לכרטיסים של ATI, התחלתי ללמוד קצת על ה catalyst control center שלהם והחלטתי לנסות לעשות clone למסך שלי בטלוויזיה באמצעות כבל s-video. הכל הלך דיי חלק עד שהפעלתי את Theater mode, שהיה דיי המטרה הראשית שלי, לראות סרטים על המסך של הטלוויזיה בפול סקרין וברזולוציה המתאימה, רק שמשום מה האפליקציה הזאת חותכת חלקים דיי נכבדים מהצדדים וגם מלמעלה ולמטה במקרים שאני לא מריץ סרטי wide screen. ניסיתי בדרכים שונות לסדר את זה אבל לא משנה מה אני עושה בסופו של דבר אני מאבד חלק מהתמונה. אני מניח שאני לא הראשון שנתקל בבעיה, מישהו מכם יכול לעזור לי בבקשה? תודה למושיע .

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  22. http://www.bfgtech.com/6800GTOC.html זה הכרטיס..אממ..או שרק צריך לחבר אותו ללוח וזהו ?בלי חשמל נוסף ..?

23. Started by x-boy_24,

שלום די ממזמן קניתי כרטיס מסך geforce 6200 וכשהתקנתי אותו אז או לא מעלה לי סרטים אני מפעיל את הסרט ואז המחשב ניתקע והעכבר לא זז וזה קורה רק בתוכנות כמו וינדוס מדיה פלייר דיוקס ורק בגוגל זה נותן לי לראות סרטונים אז מה אני יכול לעשות אולי צריך codec או משהו שבעזרתו אני יוכל להפעיל סרטים בקשה תעזרו לי זה נורא חשוב תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  24. Started by dasni,

לצערי הרב, לא ניתן להשיג את כרטיס ה ati radeon 1950xt, מסיבה לא ברורה ולכן רציתי לשאול איזה כרטיס מסך מומלצ לי עכשיו במחיר של מקסימיום 1,100 ש"ח? תודה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  25. Started by erap129,

הגדרתי תמונה להיות הVIEWPORT BACKGROUND שלי ושאני עושה לה זום אין אני יכול להתמקד רק באמצע ואני לא מוצא כלי שיכול להזיז את מה שאני מתמקד בו (למשל PAN אבל לא מצאתי אותו ואני לא יודע אם הוא קיים ב3DSMAX8) עריכה- מצטער שפרסמתי את זה כאן פשוט לא שמתי לב שזה לא הפורום הנכון, עכשיו פרסמתי בגרפיקה ממוחשבת אז אפשר למחוק תודה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים