כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,973 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפני כיומיים רכשת את הנייד הנ"ל. שלחתי את אבא שלי שירכוש אותו עבורי, אחרי שראיתי את המפרט שלו באתר של HP, משום מה הייתי בטוח שיגיע איתו GEFORCE GO 7200.. וקיבלתי איתו את הINTEL950 שאני רואה שדוחפים אותו לכמעט כל נייד אפשרי, הביצועים של המחשב מעולים אך אני רוצה להנות ממנו גם במשחקים שונים, השאלה היא האם ישנה אפשרות לשדרג את הכרטיס המסך? אם כן, למה מומלץ? ומהם האפשרויות שלי? תודה מראש, גיא.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
היי, יש ל כרטיס מסך של Sapphire - Radeon 9800 שנקנה לפני יותר משנה. לא מזמן נדפק לכרטיס המאוורר, אז הלכתי ל-KSP והם החליפו לי מאוורר (לא קניתי מהם את הכרטיס). הכרטיס עושה לי המון בעיות עכשיו, לא משנה באיזה משחק אני משחק - אחרי פרק זמן רנדומלי המחשב פשוט קורס. כל פעם. כנראה שמשהו נדפק בכרטיס עצמו (כי המאוורר עובד עכשיו) ואני לא יכול לתפקד במצב שהוא מקריס לי את המחשב כל הזמן. אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך APG, עד 500 ש"ח. אני יודע שזה תקציב קטן, אבל אני לא גיימר גדול, אני בסה"כ צריך תפקוד סביר. מכיוון שכל הסיפור הזה הוא בגדר "תקלה" אצלי, אז אני רוצה להחליף את הכרטיס כמה שיותר מהר, ואין לי זמן כרגע להתחיל לקרא פה מאות פוסטים של אנשים אחרים. אני אודה לכם אם אוכל פשוט לקבל המלצה.…
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
או לפחות ספק שמוכר אותו במחיר דילר?? תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום צריך המלצה לכרטיס מסך שהוא בהרבה יותר חזק מ7900GT 256MB עד 1600 שח לא משנה ATI או NVIDIA שיתמוך בכל השטויות החדשות כמו DX-10
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, עם המפרט הבא: (מיועד למשחקים) http://tms.co.il/preview/spec/9lzj4qx5 האם הקייס מאוורר דיו בשביל כרטיס כזה? אני יודע שהוא לא מדהים, אבל המוכר אמר שבין הקייס הזה למחיר של CM690 אין שום דבר ששווה את הכסף. כלומר כל מה שעולה בין 180-430 לא יהיה משתלם ביחס למחיר של הRAIDMAX O2 הזה. יש הצעות לקייסים אחרים מTMS שיתאימו לחום שיוצר הכרטיס מסך? האם בכלל כדאי לקנות כרטיס מסך כזה ביודעין שהקייס כל כך עלוב?
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP 6515 עם כרטיס מסך 8400. אמור להיות מחשב טוב ויש לו אפילו יציאת HDMI!!! אבל:: כשאני מחבר את המחשב דרך ה SVIDEO לטלויזיה אני מקבל תמונה בשחור לבן. נבדק על כמה טלויזיות ועדיין אותה תוצאה. מה אפשר לעשות כי זה ממש מבאס וקניתי את המחשב גם לצורך חיבור לטלויזה. יש איזה שהם עצות? ??? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
עיזרו לי להחליט איזה כרטיס לקנות . חשוב לי ביצועים למשחקים כבדים כמו למשל FEAR!!!!!!!! 1-Gigabyte GRFORCE PCX 6600GT 256MB MODEL-NX66T256D 2- Gigabyte GRFORCE PCX 6800 256MB MODEL-NX68256D 3- חדש חדש לא יודע עם הוא כבר הגיע לארץ Gigabyte GRFORCE GS 6800 256MB NX68G256D-B תודה מראש למשיב
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מנסה לסדר את זה וזה לא הסתדר התקנתי כמה סוגים של דריברים של הכרטיס מסך שלי עידכונים וכל מיני כאלה כלום לא עזר יש לי ati radeon x600 pro ושאני לוחץ בשולחן עבודה מאפינים-הגדרות-מתקדם יש לי ככה http://www.fps.co.il/picture.php?id=1168101756.JPG יש לי רק את האפשרויות כללי מתאם צג פתרון בעיות ניהול צבעים ואמור להיות לי שם עוד מלא אפשרויות של הATI כמו 3D openGL ועוד כל מיני כאלה ולפני כמה חודשים לפני שפירמטתי אז היו לי את כל האפשרויות האלה כמו שאני רוצה אבל אני פשוט לא יודע איך לעשות את זה כבר זה בא לי ככה עם המחשב אז אם מישהו יודע איך לעזור בבקשה תנסו כי זה דחוף לי וניסיתי במלא פורומים התקנתי דריבר מהאתר ATI וזה מתקין לי משהו catalyst control center וזה לא טוב…
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות כרטיס מסך GIGABYTE 8800GT איפה אני יכול להשיג כזה ברשתות הגדולות שמוכרות מחשבים? KSP או IVORY או רשת אחרת שמישהו יכול להמליץ לי? אני לא רוצה לקנות בחנות קטנה כי כל פעם שאני קונה בכזאת השירות/ האחריות לא מסתדרת מסיבה כזו או אחרת ומנסים להפיל את הבעיה שלך ואותך ליבואן שבכלל לא מתעסק עם לקוחות פרטיים. תודה על העזרה, ליאור.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, חברתי את ה -TV לכרטיס GF7300 עם יציאת s-video ל-composite מערכת הפעלה- vista נראה כי המסך לא זוהה בכלל ובכל פעם שאני משנה ב- display settings לעבור למסך TV ולוחץ OK המצב חוזר לקדמותו (אילו לא הגדרתי כולם) האם נתקלתם בתופעה כזאת?מה אתם יכוךים להמליץ לי? תודה
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-
-
זה הכרטיס שלי NVIDIA GeForce 6600 GT 128 MB) איזה עידכון יתאים לו? אני לא מבין בזה
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
השאלה נובעת מכך שנראה בבירור כי באופן כללי, מסך CRT 19" עולה כמחצית ממסך LCD 19" (כמובן שזה קשור לדגם וכו', אך אני מדבר בכלליות). אצלי אין בעיה של מקום ולא יפריע לי מסך 19" CRT גדול, מה שיותר חשוב לי זה איכות התמונה, לא שמעתי על הימרחויות ובעיות פיקסלים וכד' במסכי CRT ולכן נראה באופן הגיוני כי עדיף לקחת מסך CRT, אך אם איכות של מסך LCD טובה יותר... זה משנה את התמונה. לכן נשאלת השאלה - מה היתרונות של CRT על LCD, ולהיפך :s05:
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
וינדוס,סרטים...האם השחקים יוצגו רק על חלק ממנו,והשר שחור..למישהו יש מושג (אם אפשר תמונות)
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
קראתי את האשכול בפורום בנושא כרטיסי מסך מומלצים, ואני מתלבט בין NVIDIA GeForce 7600GS Sonic לבין ATi Radeon X1950Pro (אני לא סגור איזה סוג של גיימר אני :). הניין הוא, יש לי את ה-600 ש"ח הנוספים האלה לשים ולקחת ת-X1950, אבל אני קמצן :-X. עד כמה ההבדל בביצועים מורגש? האם משחקים ירוצו לאט יותר כשמשתמשים ב-GEFORCE? כמה זמן כל אחד מהם יחזיק (כלומר, כמה זמן ייקח עד שהמשחקים החדשים שייצאו כבר לא יתאימו או בקושי יתאימו לכל אחד מהכרטיסים האלו?) ועוד שאלה: בכל מפרט שמישהו מרכיב אני רואה שהוא ממליץ על ATi Radeon X1950Pro של חברה אחרת: אחד ממליץ על הכרטיס של GeCube, אחד על זה של Sapphire, אחד על זה של Connect3D. האם יש לחברה חשיבות, או שבכל חנות יש כרטיס של חברה אחרת, ופשוט לקחת את …
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
למרות שהפורום אכזב אותי כבר כמה פעמים שביקשתי המלצה או עצה ולא ממש קיבלתי , אבל לא משנה. לפי איך שהשוק נראה כרגע, האופציה ה"יחידה" שלי זה הבנקיו 767-12. עכשיו מה שאני הכי מחפש כרגע זה חוות דעת מאנשים שהתנסו עם המסך הזה ספציפית, או עם מסכים של בנקיו באופן כללי. (ואגב, כרגיל אשמח להצעות נוספות) תודה מראש רום
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי nvidia 5200fx amd 2.8 2.2 Ghz asus a7n8x delux 512mb ram יש לי בעיה גדולה מעוד עם FPS בCSS אני משחק על 640 480 והכול על LOW אבל עדיין יש לי FPS חרא בערך 30 חשבתי לקנות כרטיס מסך AGP איזה כרטיס מסך עד 600 יתאים? ושיחזיק מעמד לפחות כמה שנים? תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
-
איפה שבדרך כלל מתקינים את הדרייברים (בכונן C) יש לי תיקייה בשם NVIDIA, ועוד תיקייה בשם NVIDIA Display Driver, ובתיקייה של Nvidia נמצאים כל הדרייברים שהשתמשתי בהם שזה משהו כמו 5 סוגים ומכילה בתוכה 140 מגה, ובתיקייה Nvidia Display Driver יש גם כל מיני קבצים של אנוידיה שאני לא יודע מהם ומכילה 40 מגה, האם זה בסדר או שזה לא צריך להיות ככה? וזה בסדר שאני מתקין דרייברים אחד על השני בלי למחוק את הקודמים?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר תקופה ארוכה שיש לי בעיות בגרפיקה תלת מימד במשחקים ועוד בהתחלה חשבתי שזה בעיה בכרטיס מסך אך כבר החלפתי פעמיים וזו לא הבעייה הוספתי כאן שתי תמונות שימו לב. יש חורים בדמויות חלקים שקופים ומריחות של הצבע. כבר יצאתי מדעתי אשמח לעזרה. תודה רבה. אסף מסיקה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
פתחתי על זה כבר דיון אבל אף אחד לא ענה על השאלה שלי אני קונה כרטיס מסך וכולם אמרו לי לך על X1900XT אמרתי סבבה. אז אמרתי זה מספיק טוב ?SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E הוא עולה 2100 ב-KSP אמרו לך על CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+ArctiQ-Cooling Accelero X2 שעולה כ-2400 בנועה... אבל יש את ה-7900GTX של BFG ב-2700 ? אז מה הכי כדאי ??
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
חיברתי מצלמה וידאו רגילה ביתית לכבל שקיבלתי עם הכרטיס איפה האפשרות ליראות את הוידאו ?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אז ככה התקנתי כרטיס מסוך GeForce 6600 של GainWard הכל רץ עליו מצויין המשחקים הכי כבדים היום בלי בעיה (FEAR TOTAL OVERDOSE QUICK $) ועוד הכל פשוט מצויין מוסיקה פשוט אין בעיות רק מה שאני רוצה להפעיל סרט הוא קופא ויוצא לי למסך כחול וכותב Nv4 משהו אז אמרו לי שזה בעיית דרייברים חלק אמרו קודאקים ואני עובד עצות חברה עזרה!! תודה מראש מתן
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
אני עובד עם התוכנה הזאת בO.C על הכרטיס שלי ואני דיי מרוצה ממנה ( יותר מה Ati Tool ). לא יודע למה אבל לפעמים בעת משחק הטמפ' של הכרטיס שלי עולה באופן דיי מהיר ולאחר בדיקה קצרה אני רואה שההגדרות שהגדרתי בתוכנה לגבי מהירות המאוורר של הכרטיס השתנו לברירת המחדל של התוכנה. האם ניתן לקבע הגדרות אלו ? האם תופעה זאת ידועה ? לא מעוניין לעבור לתוכנה אחרת מכיוון שאני דיי מרוצה מהתוכנה הזאת.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-