עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bg1987,

ניסיתי למצוא אותו בזאפ אבל אין שם וגוגל נותן קישורים לביקורות עליו, אין שום זכר לחנות שמוכרת. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by Lady bird,

אהלן, אנא המליצו לי על כרטיס מסך בעל ביצועים נאים בכדי שאוכל לשחק בBIOSHOCK מבלי להתבאס. רק AGP, אין לי PCE-E. מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=5122 מדובר בדגם חדש, נכון? הוא תומך ב-DIRECTX10.

3. Started by Nadler,

אני מתכנן לקנות את הכרטיס GeCube HD3850 256mb וראיתי כאן בפורום שמישהו כתב שהקרור שלו ממש גרוע ומרעיש... האם זה שווה השקעה של 120 ש'ח? או שזה רק חשוב לOC.? ואם יש לכם הצעות לכרטיסים טובים יותר במחיר הנ"ל(940) בבקשה..

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  4. לדוגמא ה8800GTS 640MB מופיע בחברה LEADTEK תחת המחיר 2221ש"ח ולעומת זאת בחברה XFX עולה 2944ש"ח... מה גורם להפרשים האלו? תודה רבה ואם יש הפרשים בין החברות מי נחשבת לטובה ביותר?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  5. שלום.. יש לי "בעיית חם" (אני כמעט בטוח) בכרטיס מסך שלי.. אני משחק CS1.6 והכרטיס שלי מריץ אותו בקלות על 100 FPS קבוע.. אבל לפעמים אני נכנס לסרבר ופתאום הFPS מוגדר אצלו על 60 והוא לא יכול לעבור אותו... אני יוצא מהמשחק חוזר והופה ה100 FPS חזר... זה קורה לי כמעט הכל סרבר שאני משחק.. וזה לא בעיית דריברים או משהו כזה כי הכל מעודכן וגם ניסיתי להחליף דרייברים... הכרטיס שלי במאמץ מגיע ל80... אבל זה אמור להיות ככה זה לא משהו חריג... הבעיה.. אני משער גם "הורסת" לי גם במשחקים אחרים שאני לא שם לב... ממה יכולה להיות הבעיה אם לא מהאטת הכרטיס ע"י חום?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  6. Started by Sake,

היי...אז פירמטתי את המחשב..שמתי את הדרייסרים החדשים של ATI Cat 4.2 ועכשיו משום מה אני לא יכול לעלות את הAGP Speed ???זה נשאר על off מה עושים בבקשה?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  7. אז ככה, יש שאלה שהיא קצת לא הגיונית אבל אני אשאל בכל זאת כי ראיתי פה כמה דברים לא הגיוניים שהיה להם תשובה... אחיינים שלי שבאים אלי משגעים אותי כי הם רוצים לראות סרטים מצויירים מהמחשב - אני שם להם והם רואים בטלוויזיה... השאלה שלי האם ניתן להקרין להם את הסרט ב TV OUT ושאני יוכל להמשיך לגלוש במסך של המחשב... יש דרך? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by marik,

ביעקר חמשחקים

9. Started by musari,

ראיתי בזמן האחרון בלפחות 2 משחקים את המושג POSTPROCESSING בהגדרות גרפיקה עם האפשרויות DEFAULT VIVID MUTE INTENSE משהוא יכול לעזור לי בזה שיגיד לי מה כל אחד מהאפשרויות האילו עושה?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  10. Started by KvodHagab,

אהלן, רציתי לבקש המלצות לכרטיס מסך ממוצע במחיר 500 שקל +-, 128~ זכרון. תודה!

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  11. שלום. רכשתי כרטיס Hauppauge 350 התקנתי הכל עכשיו אני מחבר את הממיר דרך החלק הזה שרכשתי במיוחד http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8061 אבל אני רק שומע תקולות מהממיר ולא רואה תמונה למה ממה זה יכל להיות?(הכרטיס חדש) עריכה: אני צופה דרך התוכנה שקיבלתי בדיסק WinTV2000

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  12. Started by gizzz,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך geforce8600gt בחודש האחרון שהתחלתי לשחק במשחק assissins creed המחשב נכבה לי אחרי כמה דקות. אחרי שבדקתי את זה בחנות החליפו לי מאוורר אחד שלא עבד. במחשב לא נכבה יותר אבל הגרפיקה נהייתה ממש מוזרה. הדמויות לא חלקות בשוליים שלהם אלה משוננות. הפרחים והצמחיה היו ממש טבעיים וכעת הם לא נראים טוב. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המשחק וזה לא ממש עוזר. יכול להיות שהכרטיס נדפק לי? איך אני יכול לבדוק את זה? המחשב בן פחות משנה.

• 7 תגובות
    • 566 צפיות
  13. לפני זמן מה קרה משהו לכרטיס מסך והוא הפסיק לעבוד. כל המאווררים במחשב מתחילים להסתובב, נראה שהכל בסדר אבל המסך לא עולה. עם כרטיס מסך אחר שיש לי בצד אשר נדפק לי מזמן (איתו אי אפשר לראות חצי מסך מרוב נקודות אבל לפחות הוא עולה) הכל נראה שעובד כראוי והמסך עולה. עכשיו הם התקשרו להודיע שהם קיבלו את הכרטיס (אחרי עיקוב קל וניג'וס שלי), לאחר שבאתי ישר שמתי לב שהכרטיס הוא בעצם אותו אחד שהיה לי. אחרי שניסיתי, ראו פלא, שוב לא עולה... קודם כל האם לדעתכם הגיוני שהיבואן באמת תיקן את הכרטיס? התקשרתי אליהם והם אומרים לי שהם ניסו אותו לאחר שחזר ועבד אצלהם במשך כמה שעות הבחור שדיברתי איתו הציע לי לבוא לחנות וננסה ביחד שוב את הכרטיס ולדבריו אם הוא לא עובד, הם ינסו לסדר לי משהו... אני לא מצליח…

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  14. Started by eladbu,

קראתי פה הרבה על עניין הAPARTURE SIZE(כרגע הוא על 128) והבנתי שההמלצה היא לשים אותו על חצי מהזכרון הראשי כוון שהתארדים קצת ישנים בעניין רציתי לדעת מה אתם ממליצים ספציפית למערכת שלי! INTEL P4 3GHZ Intel 865G AGPSet BIOS for 8IG1000-G F7 256*2 KINGSTON 400 RADEON 9800 PRO 128 256BIT מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  15. Started by Predator_ISR,

שלום, יש לי כרטיס מסך RADEON 9600 PRO , כמו כן יש לי מסך LCD BENQ 19 אינץ , כאשר אני מעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך , מכבה ומדליק את המחשב, הוינדוס עולה לי עם מסך שחור (כאילו אין מסך) . כאשר התקנתי כרטיס אחר (NVIDIA -4200), הסרתי את המסך מהגדרות המערכת ,הפעלתי מחדש את המחשב , שמתי את ה-RADEON שוב , המסך עלה לי וגם הכרטיס , אך שוב כאשר אני מעדכן את הדרייבר , הוינדוס עולה עם מסך שחור . מה עושים ? תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  16. אני מוצא לכרטיסים יותר חדשים אבל מה שיש לי זה דוקא את זה. למשל באתר של NVIDIA - לא מצאתי. גם דרך גוגל לא הצלחתי. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  17. רציתי לדעת האם ה-8800GT יעבוד טוב+ עם המפרט הבא: 470W Thermaltake Intel Duo Core E6320 @1.87GHZ ,4M Cache 2giga Ram ודבר נוסף, האם ה- 470W של thermaltake מספיק בשביל כזה מחשב + 8800GT

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  18. Started by Swamp,

שלום אנשים , לא מזמן קניתי את כרטיס המסך המצויין בכותרת . רציתי לשאול אם מישהו מוכן להגיד לי מה הם האפשרויות הכי טובות ובתוחות שאני יכול להגדיר ב CATALYST CONTROL CENTER על מנת לקבל את הביצויים הכי טובים . תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  19. שלום יש לי את ה LEADTEK WINFAST 8800GTS ואני לא מוצא דרייביר לכרטיס (התקנתי את מה שהגיע עם הדיסק) אבל אני יודע בטוח שיש חדש יותר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  20. קראתי הרבה הרבה הרבה תגובות של אנשים שאומרים שיש לו בעיות גיאומטריות... במה זה מתבטא ועד כמה זה נורא

21. Started by mik_amar,

אני הולך כנראה לקנות את הכרטיס geforce 6800gs בחיבור agp.... אז אם אפשר בבקשה את המחיר שלו כי רק אני יודע שהוא בסביבות ה 1200-1300 ש"ח...

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  22. Started by Omry,

מצאתי אותו ב-KSP ב-1,090 ש"ח ואני מעוניין לדעת למה הוא כ"כ זול. תודה רבה לעוזרים.

23. Started by liiight,

ברשותי מסך LCD אשר אני מחבר אותו עם חיבור DVI. לאחורנה הוא התקלקל לי, ועד שהוא חזר מתיקון השתמשי במסך CRT פשוט (עם חיבור D-SUB כמובן). כאשר המסך הדק חזר מהתיקון, חיברתי אותו שוב בDVI, ואז שמתי לב שהטמפ' של המעבד ושל החיישן של לוח האם, עלו בין 3 ל-4 מעלות. האם יציאת DVI מעמיסה על המעבד יותר מיציאת D-SUB?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  24. שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה של ASUS. יש לי כמה בעיות שאני משער (כי אני חדש כאן) שאתם תוכלו לפתור: 1) מהו הדגם של הכרטיס? לא הצלחתי לברר. 2) האם איכות התמונה היא באמת ברזולוציה של 700 ומשהו על 700 ומשהו כמו שאמרו באתר של ASUS? 3) הכניסות שקיימות הן טלויזיה, רדיו והעגולה עם החור באמצע (שכחתי את שמה)? 4) האם קיימת בכרטיס יציאה מהסוג של זו ששכחתי את שמה? ??? 5) למי שיש את הכרטיס ולמי שאין, האם הוא טוב? האם הוא עדיף על ה-AIW של ATi? 6) כלול שלט לכרטיס? (מתחבר ב-USB?) אני יודע שאלו הרבה שאלות, פשוט לא מצאתי עליו ביקורות באינטרנט ואף אחד לא עוזר לי בפורום של GAMER.... הנה תמונה של הכרטיס שתבינו על איזה אני מדבר: תודה רבה מראש, ME

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  25. Started by HAIM1979,

למשחקים ללא OC, AGPx8 חובה- 256bit !!! רצוי DDR2 חשבתי על הכרטיס הזה: Point of View GeForce 6800 http://www.pointofview-online.com/GF6800agp.htm מה אתם אומרים? עדיף על ה 9800 pro של Sapphire? כמו כן אני פתוח להצעות....תודה מראש.... :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים