עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by penny1,

האם האיחוד הנ"ל ישפיע על התאימות של לוחות אם + מעבדים של AMD לכרטיסים של NVIDIA ?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  2. תזרקו המלצות ואיפה לקנות תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  3. Started by rino,

מה דעתכם על הכרטיס הבא? Sapphire Radeon X600PRO 256MB DDR2 128bit DVI VIVO לא משמש למשחקים אלה רק לגרפיקה , עיבוד וידאו והקלטה דרך VIVO עם ממיר יס

4. היי! איך הכרטיס הזה: EVGA e-Geforce 7600GT KO PCX 256MB תודה!

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  5. Started by dragon772,

בעקבות זה שלא ענו להודעה הקודמת שפורסמה פה על האומגה וההתקנה בחרתי באפשרות של ה fastwrite והתקנתי את הדרייברים זה ביקש להתקי עוד משהו אז התקנתי אבל אז מופיעה שגיאה כזאת: http://img433.imageshack.us/img433/9355/dfdfwj4.jpg מה הוא רוצה ממני? וגם זה מסמן לי כ pci ולא AGP משהו מוזר איך מכוונים את ההגדרות של האומגה? תעזרו בבקשה כי זה דחוף. תודה

6. Started by OutRaGe,

היי ניסיתי לחבר את ה-TV OUT ב-X600 לטלוויזיה דרך יציאת ה-S Video עם ממיר לכבל RCA. אני עובד עם הדרייברים של אומגה לאחר שניסיתי את הדרייברים הרגילים של ATI אבל אין שום תמונה על המסך(מסך שחור) או שהמסך מרצד עם תמונה ממש ממש ממש לא ברורה. ניסיתי את כל הדברים האפשריים כולל Flickering Removal ודברים כאלה... עם גרסאות שונות של Catalyst אבל גם אחרי שעברתי לאומגה הבעיה לא נפתרה. הדרייבר בכלל לא מזהה את הטלוויזיה וכדי שיופיע בכלל משהו על המסך צריך לעשות Force Detection. אם למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה אני אשמח לתשובה, תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  7. Started by DRz,

יש לי בעיה עם הכרטיס הזה, חבר שלי קנה אותו חדש לפני כחודש (כול המחשב חדש) ולפני שבועיים התחילה לו בעיה כזאת: כשמתחשק לו הוא מתחיל לכבות תמסך להדליק לכבות להדליק וככה זה לא פוסק, כשהוא מדליק אותו אחרי שהוא מכבה הוא רושם למעלה בכחול "ANALOG" ואז מתכבה שוב ונדלק וככה כול התהליך לא נפסק עד שמכבים את המחשב... וגם אז זה לא נפסק, כשמדליקים מחדש עם יש לך מזל הוא לא עושה אבל רוב הפעמים המקרה חוזר על עצמו. לוח אם: Asus P5LD2 מעבד: Intel 930 Dual Core זיכרון: 1 גיגה (לא יודע מה החברה) בקיצור מחשב חדש והכרטיס בא איתו. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  8. Started by shlem,

אני מחפש כרטיס מסך אני משחק בעיקר במשחקי ספורט ללא צורך בגרפיקה הכי גבוהה, אך שירוץ חלק

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  9. Started by ranran,

שלום יש לי 5700LE שעשיתי לו אוברקלוק והוא רץ בערך כמו 5700.. בקיצור הכרטיס לא ממש מריץ משחקים רוב המשחקים אני מפעיל על רזולוציות ממש נמוכות עם כמעט כלום בפילטר למשל BF2 אני מריץ ב800X600 עם פילטרים מדיום - (שזה עוד סביר בשבילי) דוגמא רעה זה אובליביון 640 על 480 בלי שום פילטר הכל OFF ואחרי TWEAKING למשחק רץ בסביבות 30 בבתים ו10 בסביבה פתוחה(והמשחק נראה זוועה) אז אני רוצה כרטיס ויש לי סוג של מגבלה יש לי AGP ואני לא רוצה להשקיע על כרטיס מסך משהו משהו כי עוד חצי שנה ~ שנה אני קונה כבר מחשב חדש עם PCI-E אז אני רוצה איזה כרטיס נחמד בסביבות 500-700 שקל AGP שיריץ לי את כל המשחקים היום על רזולוציה ככה 1024X768 עם פילטרים HIGH (אפשר גם מדיום לא קריטי) תנו הצעות מפרט שלי זה P4 3.0GH…

• 6 תגובות
    • 491 צפיות
  10. נשמע הגיוני?

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  11. Started by shronxx,

סיירתי לי באינטרנט וראיתי שאפר לקיים מערך CrossFire עם שני כרטיסי X1600PRO במחיר של 1500 שקל!! זה לא עדיף על כרטיס אחד (X1900XT) שעולה 2400!!!???????

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  12. שלום מחר אני מזמין מחשב חדש, והכרטיס שהציעו לי הוא זה: Sapphire Radeon X1900GT 256MB - VIVO / DVI - PCX - RETAIL ב1,744.16 ש"ח. התייעצתי קצת עם אנשים שהציעו לי להחליף ל: Sapphire Radeon X1800XT 256MB - VIVO / DVI - PCX - RETAIL ב1,820.94 ש"ח. האם ההבדל ביניהם הוא כזה גדול ששווה להחליף את הGT בXT? תודה. תגובות מהירות יבורכו.

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  13. כאילו מה עושים ? אני רואה שהרבה אומרים שהכרטיס עוד שלושה חודשים יהיה חלש... וזה מבאס כי אני הולך לקנות כזה מחשב : מעבד E6600 לוח אם של Asus P5W DH Deluxe זכרונות Kingston 1GBx2 דיסק קשיח 250GB וכרטיס מסך Sapphire או של ג'יגהבייט X1900XT... אז מה אני עושה ? אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך במחיר של 2000 ומשהו ש"ח ושהוא רק ל-3 חודשים... ולמה רק לשלושה חודשים כאילו מה זה ה-DX10 הזה ? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  14. Started by ofir667,

בתקציב של 1200 איזה כרטיס מסך הכי כדאי (למשחקים)?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  15. Started by shayzaguri,

שלום, אני צריך כרטיס מסך ככה ב200 שקל משהו ממש מסכן כי אני לא משחק בכלום, יש לי ג'יפורס 2 וזה אפילו יותר מדי טוב בשבילי. אני צריך רק כרטיס שיתמוך בTV Out. ועוד שאלה, אם יש לי כרטיס כזה אני מחבר אותו גם לטלויזיה וגם למסך והוא יכול לפעול בשתיהם או מה קורה שם? תודה

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  16. Started by lmlm,

כשהתקנתי את הדריברים של ATI (לאחרונה הורדתי גם את 6.8 אבל זה לא קשור) אז מופיעים לי CLI שלוש פעמים !! כאילו בטאסק מנגר. האם זה הגיוני? שיהיו שלוש פעולות שלו או צריך רק אחד? תודה

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  17. Started by mystikal,

שלום לכולם כתבתי בעבר הודעה בקשר לזה שאני מחפש מסך משחב מקצועי ואיכותי לצרכי וידאו ותלת. קיבלתי המלצה על samsung 997mb האם יש למישהו מושג איך המסך הזה ? ואם הוא יספק את דרישותי תודה

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  18. Started by sma,

שלום לכולם, אחי קנה כרטיס מסך עם יציאת VIVO בתור יציאת ה-tvout שלו. קנינו כבל s-video והכבל לא מתחבר. האם ישנו מתאם מיוחד או שאנחנו פשוט לא מחברים נכון? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  19. שלום חבר'ה, לפני בערך חצי שנה הייתי קצת מומחה (: משם ועד היום הרבה השתנה. אני צריך להחליט מהר, אשמח להעזר בכם : אני רוכש מחשב חדש עם לוח אם Gigabyte GA-k8U939 אכשיו הציעו לי באותו מחיר שני כרטיסי מסך : Radeon X1300 258MB ו - GeForce FX5500 256 MB אני לא ממש יודע מה יותר מתאים ללוח אם ? מה יותר יקר ? מה יותר איכותי ? ד"א אתה מחשב אני צריך לצרכים בסיסיים ובמקביל אם יתאפשר אז גם משחקים, אבל אל תטעו לא מדובר ב"גיימר". בכל אופן, תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  20. Started by aviran17,

מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על כרטיס agpx4 למחשב? ואם הבנתי נכון כרטיסים של agp*8 פועלים גם על agp*4? כי אם כן אז בבקשה תציעו לי גם כרטיסים לagp*8 תודה מראש לעוזרים ודרך אגב התקציב שלי הוא 450 ש"ח עם אפשרות לחרוג מהתקציב אבל בקצת הכרטיס הוא למחשב של אחי בן ה12 משמש בעיקר למטרות אינטרנט ולהפעלת משחקים רגילים לא כבדים כמו doom3 וכד'

21. Started by avimw,

יש לי יציאה שנראת כמו S-VIDEO אבל קיבתי כבל כזה שמחברים אותו לשם וומנו יוצאים ארבע פינים צהוב,ירוק,כחול ואדום מזה בדיוק ואיך אני מחבר את זה לטלוויזיה http://img152.imageshack.us/img152/1636/smj3.jpg

22. Started by ZenMaster,

מחפש כרטיס טוב עד 500 ש"ח, הומלץ לי על ה X550 של ATI ועל ה - GeForce 7300 GT של Nvidia. אשמח לקבל המלצות והצעות, תודה. -- --

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  23. Started by ZenMaster,

מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך בתקציב של 500 ש"ח שיכול להריץ משחקים ברמה טובה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  24. Started by sh_matan,

חשבתי על המסך של LG L1719 מה דעתכם?עולה 1050 שקל ככה. כדאי לי לקחת מסך עם חיבור DVI יש לכרטיס מסך שלי חיבור. מה החיבור DVI עושה בדיוק?יותר חדות? אמרו לי שמסך דק לא טוב למשחקים זה נכון? מה דעתכם על 7600GT 256MB הוא טוב?יספיק לי לשנה ככה להגדרות הכי גבוהות? האם כדאי כבר כרטיס מסך של 512MB?יש שוני כזה גדול? תודה ותענו לי על הכל בבקשה.

• 3 תגובות
    • 491 צפיות

דיונים חדשים בפורומים