כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום יש ברשותי מקרן חדש שהוא מחובר למחשב ואני משחק במשחקים ככה וצופה בסרטים רציתי לדעת איך הכי כדי לי לחבר את המחשב למקרן ומה אני צריך לקנות ואיזה דגם הכי מומלץ כרגע אני מחובר דרך הכרטיס מסך שלי שהוא GF TI 4200 תודה.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
-
בעקבות זה שלא ענו להודעה הקודמת שפורסמה פה על האומגה וההתקנה בחרתי באפשרות של ה fastwrite והתקנתי את הדרייברים זה ביקש להתקי עוד משהו אז התקנתי אבל אז מופיעה שגיאה כזאת: http://img433.imageshack.us/img433/9355/dfdfwj4.jpg מה הוא רוצה ממני? וגם זה מסמן לי כ pci ולא AGP משהו מוזר איך מכוונים את ההגדרות של האומגה? תעזרו בבקשה כי זה דחוף. תודה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מסך lcd שיתאים למשחקים ולסרטים שיעלה 1300-1400 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני צריך כ.מסך AGP תקציב עד 300 שקל.. ישמש לסרטים והמשחק היחיד זה פרו אוולושין.. אין משחקים כבדים
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מסך 20 " מצדיק קניית 8800GTX וכנ"ל לגבי ה 24
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום אני לא ממש מבין בכל הקטע של כרטיסי מסך וחשבתי אולי מישהו יוכל לעזור לי. קודם כל רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק איזו טכנולוגיה יש לי,של AGP או PCI EXPRESS שנית אם הטכנולוגיה היא AGP אז אני לא יכול לקנות כרטיס מסך של PCI EXPRESS?
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום יש לי יצאת כבלים (מתב) ליד המחשב ואני רוצה לחבר את זה למחשב כדי שהמחשב הייה הממיר שלי והמחשב מחובר למקרן וככה לצפופת בתוכניות אז מה אני צריך ואים זה כיד כי ככה אני מפסיד חלק מהערוצים כי זה לא ממיר דיגיטלי של החברה וגם אני רוצה להעביר סרטים מהמצלמת ויאדיו שלי למחשב אבל באיות הכיד טובה שאפשר אז מה אתם ממליצים? כבר ניסיתי להעביר דרך הכרטיס מסך שהוא GF TI 4200 אבל אני לא מורצה מהאיכות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
עריכה: סליחה טעות שלי...אני חדש תמחקו נושא זה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם, המשחקים היחידים שאני משחק בהם זה משחקים כמו הFIFA2006 החדש או AOE3 ומשחקים בסגנון הזה.. לא יותר מזה בכלום!! רציתי לדעת אם אני יוכל לשחק בהם, המעבד הוא 3800X2 ו2GB זכרון.
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים יש בעיה ב AGP וגם ב DIRECTSHOW הם מסומנים כ "לא פועלים" והתקנתי את הדייברים החדשים של הכרטיס מסך וגם דרייברים של הלוח יש לי: כרטיס מסך: ASUS NVIDIA GFORCE 3 64MEGA לוח אם: P4T SOCKET 423 INTEL 850 מערכת הפעלה WINXP PRO +DIRECTX 9C [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
יש הבדל או לא? ומה יותר טוב זה או 6600 GT ?
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך רדאון 9700פרו אם VIDEON OUT ויש לי את הכבלים שמקבלים איתו... ויש לי ממיר של YES יש דרך כלשהיא לחבר את זה ככה שאני יוכל לראות את הדסקטופ בטלויזיה? כדי לראות סרטים כמובן כי יש לי עכשיו מסך מעפן 15 אינץ
-
הכרטיס המסך הלך לי ואני מחפש לקנות כרטיס מסך AGP עד 500 שקל שיכול להריץ משחקים ותוכנות גרפיקה ברמה בינונית
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,אני בקרוב קונה את ה-PowerColor X800GT 256MB 256BIT כי החלטתי שהוא הכרטיס המושלם בשבילי. אני רוצה לדעת כמה מקבל הX800GT של PowerColor וכמה הוא מקבל בסטוק במדוייק,ואני שואל את זה למי שבעלים של PowerColor X800GT 256MB 256BIT בלבד. תודה לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
טוב, יש לי leadtek 7600gt ex, (קצת ישן אני יודע) ואני משחק call of duty 4, ולפעמים יש כמה טקסטורות, או אולי חפצים לא בטוח שהטקסטורה שלהם מעין נמרחת על כל המסך, כאילו לקחו פינה של האובייקט ומשכו אותה עד אין סוף, עכשיו לפעמים זה נראה סתם כמו איזה קו קטן ומוזר שעובר דרך כל המסך, אבל לפעמים זה ממש חוסם את כל שדה הראיה, זה קורה גם במשחקים אחרים. אני מניח שזאת בעיה בדרייברים שלי, רציתי לדעת איזה דרייברים מומלצים לכרטיס שלי (באתר של leadtek חיפוש של 7600gt ex לא מצא כלום) או שאולי זאת בעיה אחרת? אה, אני משתמש ב XP נ.ב. אני גם מחפש המלצה לכרטיס טלויזיה טוב, (אני רוצה לחבר אליו ממיר דיגיטלי של הוט, האם זאת תהיה בעיה?) במחיר של עד 400 ש"ח תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. אשמח להמלצה לטלויזית LCD 32 אינץ'. אני רוצה לחבר אותה הן למחשב כדי לראות תכנים ב-HD והן לממיר הדיגיטלי של הוט. 2. האם geforce 8800 gts 320 mb יספיק לי או ללכת על הדגם של ה-640 מגה? 3. האם כדי להקליט תכנים מהממיר הדיגיטלי אני צריך כרטיס PVR או שה-geforce עם כניסת ה-video in מספיק?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני מדבר על גרסת ה256MB של הכרטיס בAGP. ובכללי, האם הכרטיס הזה שווה משהו?
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טוב עד 500 ש"ח, הומלץ לי על ה X550 של ATI ועל ה - GeForce 7300 GT של Nvidia. אשמח לקבל המלצות והצעות, תודה. -- --
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי 7600GT של ג'יגה בייט דגם שנקרא GV-NX76T256D-RH יחד עם SILENT PIPE (משהוא כזה) בכל מקרה שאני מעלה את התוכנה שבאה יחד עם הכרטיס V-TUNER3 הוא מציין את הנתונים הבאים: 2D CORE CLOCK = 560 3D CORE CLOCK =560 MEMORY CLOCK = 700 עכשיו למיטב הבנתי ה 7600GT מצוייד בזיכרון של 1400MHZ האם עבדו עלי ?? האם זה לא 7600GT ??? אם למישהוא יש תשובה לשאלותי אשמח לשמוע נ.ב. עד כמה אני יכול לשחק עם המהירויות מבלי להרוס את הכרטיס ?? ואיך אני יודע האם זה זיכרון GDDR או לא כפי שמצויין בקופסא ועוד שאלה, מהי הטמפ' המומלצת לכרטיס - כרגע עומד על 40 סלציוס
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי בעיית קירור ב 8800GT לפני כ 5 חודשיים שקיבלתי את המחשב החדש הכרטיס לא היה מתחמם בכלל היום הוא מגיע לי 60 מעלות כשאני משחק ב CSS המאוור של הכרטיס מסתובב בקושי והכרטיס ממש רותח לא יודע מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
Innovision GeForce 7600GT 256MB AGP באתר שלהם זה לא קיים אבל אצל נועה מחשבים כן שלחתי מייל אמרו שזה כן AGP מוזר
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מדובר בהפרש של 300 ש"ח... בערך אני עומד לקנות מחשב ולהשאר איתו 3 שנים לפחות ואין סיכוי לשדרוג 320MB כרגע כמעט אותו דבר כמו ה 640MB (לפעמים אפילו הוא מוביל עליו ???) יש לי מסך 19" אבל בעתיד המשחקים שעומדים לצאת אולי ידרשו יותר זיכרון... ה 320MB לא יגבילו את ה 8800?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם המפרט הנוכחי: Intel P.4 3.0GHz Mother Board ECS/BiosTAR PM800-M2 Expension Slots 3 PCI, 1 AGP, 1 CNR Two 512 MB DDR2 memory cards 400MHZ ATI Radeon 9600XT 128 MB השאלה שלי מתמקדת בכרטיס המסך, הוא תפקד מספר שנים בצורה משביעת רצון (אני משחק ברזולוציה מקסימלית של 1024X768 וטוב לי עם זה...), רק שלאחרונה הכרטיס החל לעשות בעיות ובזמן שאני משחק הוא פשוט נתקע, אני רואה חלון שחור בזמן המשחק שמשתחרר לאחר כמה שניות, ואז אני רואה הודעת שגיאה שיש בעיה עם כרטיס המסך. שקלתי לקנות מחשב חדש, אבל במחשבה שנייה נראה לי שלבינתיים אני רק אחליף את כרטיס המסך. השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך יהיה לי מומלץ עם המפרט שפירטתי (אם חסר מידע תגידו לי ואני אשלים), באופן שאני א…
-
- 7 תגובות
- 523 צפיות
-