עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Rrafi,

איזה מאוורר הכי טוב ולא יקר יתאים לי לכרטיס מסך....?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  2. שלום , שמתי לב לתופעה שאחרי שאני משחק במשחק כשלהוא (...SPLIT SECOND, UNREAL TOURNAMENT 3) כרטיס המסך במנוחה יושב על כחמש מעלות יותר.ולא, אני לא מדבר רק על דקה אחרי שיצאתי מהמשחק אלא על כמה שעות טובות אחרי או יום אחרי גם וזה חוזר לטמפרטרטות הרגילות (חמש מעלות פחות במנוחה) רק אחרי ריסטרט, אני משתמש בSPEEDFAN לבדיקת הטמפרטורות. מישהו מכיר את התופעה?? (כמובן שדרייברים מעודכנים)

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  3. יש לי כרטיס RADEON X1950 PRO שתומך בלכידת וידאו (VIVO) מותקן במחשב עם ויסטה עליו התקנתי את גירסת 7.4 של קטליסט משום מה אין בגרסה הזאת דרייבר WDM שמאפשר ללכוד וידאו (בגירסה 7.4 ל XP זה עובד בסדר) חיפשתי בכל רחבי הרשת דרייבר שייתן לי את האופציה הזאת ולא מצאתי מישהו יכל להציע פתרון?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  4. Started by moshe20,

מה יותר טוב מבין שני הכרטיסים האלה שניהם אותו מחיר 1700

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  5. Started by WHITE_ZOMBIE4,

יש לי בעייה מאז הקטליסט 6.4 נראה לי הagp write נשאר תמיד על off ולא משנה כמה פעמים אינ משנה לon זה תמיד חוזר לoff אחרי רסטרט מוזר שרק בדרייברים של אומגה זה בסדר ובמקוריים ובשל ngo זה תמיד על אופ....למה זה ככה? בשביל מה הagp write נועד בכלל? זה מוריד לי בביצועים\איכות תמונה? הכרטיס שלי הוא r9500 pro לוח אם gigabyte GA-8SQ800

6. זהAsus V9999 GT/TD 256 MB וזה Asus V9999 GE/TD 256 MB יש הבדיל בניהם תודה

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  7. קניתי מחשב חדש ואני רוצה לבדוק שנתנו לי את הכ. מסך שביקשתי אז איך אפשר לבדוק כמה ביט הכרטיס המסך ושל איזה יצרנית הוא (זה R9800 PRO אם זה משנה). וחוץ מזה איך הציון 5606 ב3DMARK2003?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by dorviper,

טוב חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך בתקציב של 700 +- מה הכי טוב במחיר הזה? תודה עריכה: AGP....

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  9. Started by DeNon1,

שלום! אני מחפש תוכנה כדי לערוך את ביוס של הכרטיס מסך שלי X800GTO יש למישהו מושג איך קוראים לתוכנה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by galCool,

מישהו מכיר את המסך IBM E74 CRT הוא טוב יחסית? מציעים לי אותו ב400 ש"ח..

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  11. יש לי כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 8800GTS ואני רוצה לבטל את הסינכרון האנכי (Vertical Sync) אבל אני לא מוצא את האופציה הזאת ב-Control Panel החדש של Nvidia איך אני יכול לבטל את הסינכרון האנכי(Vertical Sync)? נו מה איו תגובות מישהו?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  12. Started by zahi74,

כמה נראה לכם צריך לשלם על כרטיס מסך יד שניה שנקנה בארצות הברית ואחריות תקפה רק שם יש לציין שהוא עובד מעולה ati radeon X1950XT 512MB תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  13. Started by bono_71,

http://startshop.msn.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3598023

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by tulz,

מה ההבדל בין ה-6600TD (מה שיש לי) לבין 6600 הרגיל? ו

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  15. כשאני חושב על הטכנולוגייה של ה-SLI אני אומר שחיברו שתי כרטיסים אבל לאן מחברים את המסך??? לאיזה מהם? ואם אני מחבר שתי מסכים אחד לכל אחד יראו בשניהם?? ואותה גרפיה.. ? והאם חייב להשתמש בשתי כרטיסי מסך או אפשר להשתמש בינתיים באחד מחריצי הפיסיאי אקספרס ובשלב מאוחר יותר להוסיף עוד אחד?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  16. הנה האפשרויות שלי -בבקשה תגיבו מה הכי כדאי לי...(מסך למשחקים ) 913N של סמסונג ב2250- אבל אמרו לי שהחדות שלו לא משהו.. המסך השני- http://zap.co.il/model.asp?model_id=37686 http://zap.co.il/model.asp?model_id=130958 של סוני 12 מיליסקנד http://zap.co.il/model.asp?model_id=40757 אחרון שתי מסכים דומים עם 10 מיליסקנד עם ביקורות טובות... בכל אחד כתוב את המחיר ... מה זה עוזר שיש DVI?? והאם ההבדל גדול בין 8 ל10 ול12 מיליסקנד מבחינת משחקים??

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  17. אני מחפש מאיץ גרפי שיחליף את ה ati 8500 שלי אבל לא רוצה לקנות מחשב חדש לגמרי (כדי לעבור ל-pcie). מה צריך ? 1. AGP 2. VIVO 3. עד 1000 שקל עם מתיחה של עד 1200 שקל (לא יותר) 4. כמובן שיוכל להחזיק משחקים מודרנים על 1024x768 תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  18. Started by THE FOX,

לאחרונה ישנה בעיה שהכרטיס מסך גורם לנעילת המחשב לפעמים התמונה נעלמת וחוזרת אחרי כמה רגעים... או שנעלמת ולא חוזרת... הכרטיס חדש..בקושי חודש... אפילו בתדרים המקוריים הבעיה מופיעה. נראה שזה מחריף מיום ליום... ממה זה נובע???? לפנות לחנות להחלפת הכרטיס? [6800GS]

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  19. Started by liran25,

אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שלי אך איני יודע איזה כרטיס יתאים ללוח אם שלי. התקציב שלי הוא 600-700 ש"ח. לוח האם - intel DP965LT תודה מראש לעונים

20. Started by lipa,

http://www.gainward.net/products/product.php?products_id=49

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  21. האם יש הבדל ממש ניכר בין כרטיס מסך מובנה על לוח האם לבין כרטיס שלא מובנה על לוח האם. למשל אני מעוניין לקנות לוח אם שיש עליו ציפט של GEFORCE 6100. השאלה אם זה בכלל שווה לקנות את זה, או שעלי לקנות כרטיס מסך בנפרד. הקטע שהמחשב הוא לא מיועד למשחקים ולאיכות תמונה כל כך גבווה אלא לשימוש ביתי בעיקר לאינטנט וכו. תודה לעונים...

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  22. Started by MATTAN,

מה קורה אחים שלי רציתי לדעת איך לצרוב ביוס לכרטיס שלי ולשפר אותו ואיזה תוכנות וקבצים אני צריך ומאיפה אני מוריד אותם בעיקרון הבנתי שלאחר שאני צורב ביוס חדש יותר של כרטיס מתקדם יותר אז אני עושה אובר קלוק לכרטיס ואני יודע לעשות אובר קלוק פשוט הבנתי שזה משפר את הכרטיס ומוסיף אפשרויות חדשות הכרטיס שלי הוא geforce 4 128 mb

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  23. Started by Alonzo17,

יש לי את ה 6600 256mb של gigabyte... הרצתי לו בדיקה לאחרונה ע"י3dmark 2001... התוצאה הייתה 7700, (עם ה9600 פרו שהיה לי הוצאתי 9000) מיד לאחר מכן הרצתי לו שוב בדיקה והתוצאה הייתה להפתעתי 4000... האם הכרטיס תקול?

24. איזה כרטיס הכי טוב אפשר להוציא בסכום הזה? זה לחבר שלי.. תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  25. 169.21 forceware מישהו נתקל בבעיות עם העדכון הזה ?!

• 0 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים