עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בקרוב אני קונה מחשב חדש עם 710T אני רוצה לבדוק בחנות שבמסך אין פיקסלים שרופים, אך איך עושים זאת איני יודע לכן אני שואל פה.. חיפשתי ואם אני לא טועה דיברו על זה אבל אני לא מוצא את זה =\ יש תוכנות כלשהן לבדיקה? אני לא רוצה להדפק אחר כך עם מסך עם פיקסלים שרופים

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. יש את הכרטיס מסך הזה- nVIDIA GeForce NX6600 128MB PCIe MSI שעולה 900 ש"ח. ויש את הnVIDIA GeForce NX6600GT 128MB PCIe MSI שעולה בערך 1000-1100 ש"ח. הנה השאלות: 1) מה עדיף מבין שניהם, ומהם המאפיינים שלהם? (חוץ מזה שהם PCI-EXPRESS). 2) האם המחיר של שנייהם יקר מדיי??? 3) ובכלל שנייהם כרטיסי מסך טובים? החברה MSI יוצרת כרטיסי מסך טובים?? תודה על העזרה

• 40 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by flesh2,

אבא שלי רוצה לקנות מסך LCD חדש, בגודל 17 אינץ התקציב הוא 2650 חשוב מאוד שאיכות התמונה תהיה טובה, רזולוציה לא חייבת להיות ממש גבוה (כלומר פחות מ1600*1200) ורצוי מאוד שתהיה בלי רמקולים (זה סתם מייקר את המחיר, אבל אם אין בררה אז סבבה)

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. היי , הייתי ב-KSP ובניתי את המחשב הבא: I5 2500 ASUS P8H67-M s1155 CORSAIR XMS3 1333MHZ 2 GB X2 COOLERMASTER ELITE 335 SASONIC 600W SS-600ET ASUS 6850HD - DIRECT-CU איש המכירות התריע בפניי שלא בניתי את המחשב נכון ושכרטיס המסך שבחרתי יעשה לי בעיות וארטיפאקטים ושספייר וג'יגהבייט עושים כרטיסים יותר טובים עם הצ'יפסט של AMD, הוא גם לא הבין איך בחרתי מארז ב-200ש"ח בלבד עבור המערכת ואמר שהזכרונות יעשו בעיות עם לוח של ASUS. הבחור עשה עליי רושם של אדם טוב ומבין שיודע על מה הוא מדבר ולכן הפכתי את כל האינטרנט בחיפוש אחר בעיות ידועות לגביי הכ.מסך שבחרתי, התוצאות היחידות שמצאתי נגעו לארטיפקטים באוברקלוק (שאני במילא לא מתכנן) ואלו תוצאות שמגיעות גם עם חיפוש של GIGABYTE ו-SAPHIRE ואפילו…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. היי חברים, לאחרונה כאשר אני משחק BF4 יש לי תקיעות מוזרות שלא היו לפני כן. ובנוסף ה-nvidia experience מסמן לי עם סימני אזהרה שאין לי מושג מה הם אומרים (מצורפת תמונה). כאשר בדקתי את נתוני הכרטיס ב-msi afterburner אני רואה ש-gpu usage על המקסימום באופן קבוע! הטמפרטורות נוסקות מעל 80 מעלות. זה המפרט שלי: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W - …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אני בונה כרגע מפרט מחשב בפורום "מפרטי מחשב" ,המליצו לי על CF 6870 ונדלקתי על הרעיון . ולאחר בדיקות והשוואות נדלקתי עוד יותר על הרעיון של CF 6950 שנותן ביצועים אדירים(לפחות על הנייר) 3 שאלות: 1.האם להיום לאחר שהוציאו דרייברים חדשים ב ATI אין שום בעיות משמעותיות ב CF כמו שתוארו בעבר לפני כחצי שנה עם ה micro stuttering ? 2. כהשקעה לתווך ארוך(4 שנים וכו) זה נכון לחרוג בתקציב של כ 1000ש"ח ולקחת CF של 6950 במקום CF של 6870 ,או שזה מיותר? זה פער הביצועים בינהם: http://www.anandtech.com/bench/Product/299?vs=301 או http://www.anandtech.com/bench/GPU11/238 3. יש לי מגבלת מקום בגובה לכן אני לא אוכל לקחת מארז FULL TOWER אלה מקסימום 44ס"מ -והמליצו לי על מארז SilverStone Precision B…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by mMmSaK,

לאחר שהתבררה התקלה שמבחינתי היא לא כזאת קטנה למה הם לא הורידו את המחירים של הכרטיס? משלמים אותו דבר על משהו שעל הנייר פחות טוב. אף אחד לא פנה עם זה לאנוידיה ובדק?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום! המקרה הוא כזה.. מגיע אלינו מקרן אבל אין לו כניסת VGA.. והשימוש העיקרי הוא להקרין סרטים(!) מהמחשב(!!).. מה לעשות??? קיים כבל שבצד אחד יש לו VGA ובצידו השני בננות RCA? תודה!!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by TaMiRn2,

אני לא מצליח להתקין דרייברים (את החלק של WDM) ואני משער שכתוצאה מכך הGPU כל הזמן קורס... יש לי 1800X ולפני זה היה לי כרטיס פחות טוב והייתי משחק איתו UT3 וזה היה בסדר ועכשיו לא כי כל הזמן הGPU קורס... עם הכרטיס הוחלף גם מסך ומאווררים אם זה אומר משהו... כשאני מריץ SCAN FOR ARTIFACTS (אגב אין לי מושג מזה... מישהו אמר לי לעשות..) או FIND MAX CORE (את זה אני דווקא יודע!) בATITOOL לפעמים יש על הקוביה נקודות צהובות (נראה לי מאוד הגיוני שזה קשור לדרייברים אך אם אתם רואים סיבה אחרת...) בבקשה אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח...

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. העשור החדש שכבר התחיל יכיל שיפורים רבים בגרפיקה ממוחשבת ומשחקים - כאשר בין השיפורים הבולטים נמצא Ray Tracing אותו מובילה NVIDIA. לקחנו לסיבוב Aorus RTX 2060 Super של Gigabyte על מנת לדגום ולטעום מעט מהעתיד שבפתח לכתבה

11. כמו הכותרת אני מחפש כרטיס מסך עד 1500 ש"ח או מערך SLI\CF עד 2000 ש"ח אני מעדיף לחסוך כמה שיותר הכרטיס\ים ישמש בעיקר למשחקים תודה רבה וחג שמח

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by MOFRA,

יש לי Gigabyte 7750 - 1GB, GDDR5, PCI-E רוצה לשדרג. מחפש משהוא חסכוני בחשמל ועד 800 שקל. יש המלצות? שווה בכלל לשדרג?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by blackorder,

שלום ברצוני לשדרג מ- hd5770 ל-460gtx השאלה שלי היא האם אני ירגיש שיפור במשחקים ואם כן עד כמה מעבד i5 750 רזולציה 1680*1050

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום, דברתי עם בחור שאני לא מכיר והוא טוען שיש לו כ.מ. gigabyte gtx 980 g1 gaming חדש באריזה שלא נפתח והוא מעוניין למכור אותו ב-2000 ₪, זה מאוד מפתה אבל גם מאוד מפחיד (בכל זאת 2000 ₪) . איך אפשר לאמת את הדברים שלו והאם בכלל כדאי להכנס להרפתקה הזו? תודה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by ShmenTul,

לאחרונה קיבלתי הצעה לרכישת מחשב ניידת שכולל בתוכו את כרטיס המסך NV 13-GL DDR3 1G. מעולם לא נתקלתי בכרטיס מסך כזה... ורציתי לברר איך הוא? של איזו חברה הוא? (חיפשתי בפורומים ולא מצאתי) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שיא חדש של 110.4 צלזיוס! כן כן צלזיוס גבירותי ורבותי לא פריינהיט קודם כל המאוורר תקוע כל היום על 100 בד"כ הטמפ' היא 63~65 שאין ישומים גרפיים שרצים אבל Need for speed most wanted על ההגדרות הכי הכי הכי הכי הכי גבוהות קבע שיא חדש ברזולוצית 1280X1024 הוכחה תמונתית אין כי לא ציפיתי לזה אבל יש את הLOG של ATITOOL =] כמובן השיא הקודם הוא 102 מעלות צלזיוס עכשיו הכרטיס שלי נח קצת .. תאמינו לי בלי קירור הוא יכול לעבור את זה בקלות ראש.. :kopfpatsch: ונגעתי בכרטיס שהוא היה ב100 קיבלתי כוויה קטנה אבל בקטנה אני מת לקנות קירור ולעשות לו OC ואז בכלל הוא יהיה סעס :P עזבו את מה שרשום למעלה!!!!!!!1 שברתי שיא חדש במשחק COJ!! על הגדרות מקסימום 120.8C צלזיוס! כן כן כן!!…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Vortex,

במחיר של 400 ש"ח. שווה?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Yaron-Cohen,

עכשיו ככה...יש לי מישהו בחו"ל שיכול להביא לי כרטיס מסך...(או כל מה שאני רוצה)... אז ככה...אני רוצה להביא X800XL...מ-Newegg.... איזה חברה הכי כדאי להביא.. PowerColor ATI MSI Connect3D Rosewill אני בעיקרון מתלבט בין ATI MSI וPowerColor.... אחרי שבחרנו חברה.. איך אני מביא את הכרטיס??..כאילו איך הולך כל הקטע של המשלוח... אפשר בלי ויזה...כאילו לשלם לשליח...(אמא שלי לא מרגישה בטוחה לתת ויזה באינטרנט)... יש איזה eMail שאפשר לדבר איתם?? תודה רבה...

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by MatanFrenkel,

אני עובר למסך 24" ואפילו עכשיו על ה19 לא כל כך מרוצה מה4870.. האם כל מה שנחוץ לי הוא ספק וכרטיס נוסף בעל 512MB ? מפרט בצד

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך הבא: Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB PCIe ויש לי מספר שאלות. 1. איך הכרטיס מסך הזה ? הוא יחזיק משחקים בינוניים/כבדים על הגדרות נמוכות ? (זה אמור לשמש ילד בן 12-13). 2. האם יש כרטיס מסך טוב ממנו שנמצא בטווח המחירים ? (400 שקל).

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by yoav9,

חכו חכו אל תצביעו עדיין!!! הקוונה היא לא מה המנוע עם הגרפיקה הכי טובה, המנוע הכי איכותי, ביצועים תמורת יופי, דרישת מערכת, גמישות וכמות באגים וכמובן המשחקים אשר המנוע משתמש בהם. ולמי שלא זוכר quake: quake quake 2: sof, half life quake 3: sof 2, jedi outcast, quake 3, medal of honor doom 3: doom 3 unreal t: unreal t, rune, deus ex unreal warfear: deus ex 2, unreal tournamnet 2003, unreal 2, postal leachtech: nolf, alien vs predetor lechtech 3: nolf 2!!!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by AIDEN,

שלום רציתי לדעת איזה חיבור הכי טוב שאני ישתמש בכרטיס מסך , יש לי - HDMI , DVI , DisplayPort אני כרגע משתמש בה HDMI יש לי את כול החיבורים האלה גם במסך ככה שאני לא צריך לקנות מסך חדש תודה לעוזרים. :-)

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Vaz,

יש לי מסך 22 של צ'ימי chimei וקניתי מחשב חדש עם gtx460 , כרגע חיברתי את המסך דרך חיבור vga עם מתאם. יש למסך שלי כניסת hd, אני לא יודע אם יש לו כניסת dmi או איך שקוראים לזה. אני צריך לקנות כבל מסך ל hd? ואז אני אקבל תצוגה יותר טובה או איכות יותר טובה או שאין לזה קשר? דבר שני יש לי ספק של ocz 650 וואט, שחיברתי אותו ישירות אל הכ. מסך. כי הוא בא כבר עם חיבורים לניוידה, למרות שעם הכרטיס באו חיבורים כאלו מיוחדים בשביל לחבר את הכרטיס ללוח אם. האם זה בסדר שחיברתי דרך הספק?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by menihen16,

שלום לכל באי הפורום, יש לי כרטיס של Twin Tech 8600GT 512Mb רציתי לדעת מה תיתן לי פתיחת הצינורות.. ואיך בעצם עושים את זה? תודה לעוזרים, מני חן.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש ברשותי מחשב חדש עם כרטיס מסך MSI HD 7970 שכרגע מחוברים אליו מסך מחשב לכניסת הDVI, הטלוויזיה של הסלון(LCD של סמסונג) לכניסת הHDMI . עכשיו אני רוצה להוסיף עוד מסך על שולחן המחשב שלי ולהרחיב את התצוגה בכדי לעבוד עם שני מסכים, זה יעזור לי עם תוכנות כמו SOLIDWORKS ,SOLIDCAM,PHOTOSHOP . יש ברשותי מסך LCD עם חיבור VGA והכניסות היחידות שנשארו לי בכרטיס הן Mini DisplayPort . אז איך מחברים? זה הכרטיס: http://www.msi.com/product/vga/R7970-2PMD3GD5.html#?div=Specification טוב נראה לי שמצאתי את הפתרון : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=221026810138 אני אחבר לו את המתאם, נכון שיכולתי לקנות מתאם לVGA אבל זה כבר ישן אז אשתמש במתאם ע…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים