עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by angelos21,

חבר'ה אני צריך שתייעצו לי בקשר לכרטיס ATI X1800XT: איזה חברה כדאי לי לקחת, SAPPHIRE או GIGABYTE??? כי שתיהן נעות באותו מחיר. השאלה היא האם מבחינת ביצועים ברמה הגבוהה יש הבדלים כלשהם??? הבנתי שהכרטיס לא יתמוך ב-DX10, אז כדאי להשקיע בכרטיס יקר עכשיו?? עוד כמה זמן יכנס הDX10 למשחקי המחשב????

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום לכולם, המפרט שלי מופיע בפרופיל בצד,המצב הוא שאני שוקל ברצינות להחזיר את הכרטיס אבל מקווה באיזה שהוא מקום למצוא פתרון לבעיה ולא להחזירו. הכרטיס מפעיל אפיליקציות תלת מימד רק במצב שהגדרת Catalyst a.i בCCC של ATI על Disable..ז"א מכובה.בכל מצב אחר המחשב קורס או לדסקטופ ומודיע על הודעת שגיאה בדרייבר או שמופיע מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו. ההגדרה במצב Disable אומרת לכרטיס עשה שימוש רק בליבה אחת ובמצב Standard/Advanced עשה שימוש בשתי ליבות.התקנתי כל דרייבר שאתם מתארים לעצמכם(את כל 5 האחרונים),הרצתי Driver Sweeper במצב בטוח,התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה(ויסטה 64),החלפתי לכרטיס סלוט בלוח אם,כל מה שתרצו..הכרטיס מריץ 3Dmark06 כשההגדרה במצב מכובה בצורה תקינה,אבל,מקבל רק 15800 נקו…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. יש לי 5850 Sapphire, על לוח MSI PRO E בוינדוס הכרטיס מסך מזוהה כיכול להוציא אודיו, ואני יכול להוציא דרכו (HDMI) סאונד לטלויזיה. אבל אני לא יכול לגרום לכ. קול onboard ולכ. מסך להוציא את אותו אודיו. (מופיעים לי כ2 מכשירים שונים - והמכשיר שאני בוחר כDEFAULT מוציא את הסאונד) מישהו יודע איך גורמים להם להוציא אותו דבר בו זמנית ? לא מצאתי כלום במדריכים...[br]פורסם בתאריך: 25.01.2010 בשעה 17:00:34 מישהו ? - הקפצה...

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by yuvalkosh,

מישהו יודע איזה חנויות מוכרות את הכרטיס הזה? אני לא מוצא..

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by maCr0T,

איזה מסכי LCD 17" איכותים יש בארץ? מבחינת מחיר אני עוצר בבערך 500 דולר, חשוב שיהיה לו DVI וממיר מזה לVGA (תגידו גם כאלו שאין להם) עדיפות לכאלו עם USB. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. אז ככה היום אחרי שהיו לי דריברים של 41.09 הורדתי את 40.72 כי חשבתי שהיה שיפור, הרבה אנשים אמרו לי שאלו הדריברים שמתאימים הכי טוב ל geforce 4 4200, אבל אחרי שהורדתי אותם מחקתי את הקודמים והתקנתי אותם עכשיו, כשבאתי לעשות בדיקות 3dmark 2001, מלא בתקוות, נוכחתי לדעת שהתוצאות ונשארו כמו שהם.ולא היה הבדל בגרוש. עכשיו אני לא מבין למה זה, וגם עוד כמה שאלות: 1.האם צריך לבטל את אפשרות הויסניק והאם זה משפיע על הביצועים. 2.ה fastwrites שלי מופעל האם לבטל אותו והאם זה יכול להשפיע לטובה על הביצועים. אם לעוד מישהו יש רעיון למה אני יכול לשנות בדי שהביצועים יעלו שיעזור לי (כמובן חוץ מ oc את זה אני יודע בעצמי) שאולי קשורים לדריברים.

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Shingotsu,

שלום, ברשותי המחשב הבא : CPU : Intel Core i5 3470 @ 3.20GHz Motherboard : Gigabyte H61M-S1 8GB RAM DDR3 גנרי. ספק 500W גנרי. מארז גנרי עם אורך של בערך 15-20 ס"מ בין תחילת הסלוט של הכ.מסך לסוף הכלוב... עכשיו אני מבין שצריך להחליף את המארז והספק כנראה אם רוצים להכניס כרטיס רלוונטי... התקציב שלי לכ.מסך בלבד זה משו כמו 800-1000 ש"ח... ספק ומארז אני לא ככ בקיא במחירים ככה שלא יודע להעריך...משהו משתלם עדיף... אם צריך עוד פרטים אני אענה על כל מה שצריך. אשמח להמלצות, תודה

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by LiorZi,

קניתי לפני חודש מחשב חדש: Core i5 750 GTX260 Super Overclocked של Gigabyte, 4GB ram לפני כמה ימים התקנתי Crysis Warhead, שיחקתי על הגדרות Gamer, רזולוציה 1920x1080 וAA - 2X. במהלך המשחק כל בערך 10 דקות ולפעמים גם כל פעם שטענתי את השלב - המשחק נפל (מצב Not Responding ב-Task Manager). בוסף ראיתי הודעת שגיאה בצד ימין למטה ב-notification, בקשר לדרייבר של NVIDIA 197.45 (העדכני ביותר) - אין הסבר על השגיאה, פשוט רשום שקרתה שגיאה. לאחר שזה קרה לי עשרות פעמים, חשבתי שאולי הגדרות נמוכות יותר לא יצרו את השגיאה הזאת, אז שמתי על הגדרות Mainstream והמשחק פעל יפה מאוד עד שסיימתי אותו. עכשיו אני לא מבין - איפה הבעיה? בכרטיס מסך? בדרייבר? אולי בגלל שהמשחק עובד על 32 ביט והווינדווס והדרייב…

9. לפני כשנה קניתי את הכרטיס הנ"ל ב 1160 ש"ח והוא התקלקל. החליפו לי למחודש (כי הם לא מוכרים כאלה כרטיסים יותר) וגם הוא היה מקולקל. אני רוצה להחליף בחדש, ורוצה לדעת איזה כרטיסים הם בעלי חוזק זהה או קצת יות חזקים, כדי שאדע מה לבקש. הכרטיס נקנה ב KSP ולכן אני צריך כרטיס שהם מוכרים כיום. מצורף המפרט המלא של המחשב. בתודה מראש, ערן [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by hold11,

קיבלתי תשובה קצת לא מובנת כלומר בגלל ש- CPU 3930 לא תומך באופן מלא ב- PCI-E 3 לא הוכל לקבל 8GT/s ?עם כרטיס 7950 האם זה נכון ? http://www.hardocp.com/image.html?image=MTMzMjYzMjE0MWFLdzBEQjg4T2FfMV8yNF9sLmpwZw== רשום באתר עד 5GT http://ark.intel.com/products/63697/Intel-Core-i7-3930K-Processor-%2812M-Cache-up-to-3_80-GHz%29

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. כמו הכותרת אני מחפש כרטיס מסך עד 1500 ש"ח או מערך SLI\CF עד 2000 ש"ח אני מעדיף לחסוך כמה שיותר הכרטיס\ים ישמש בעיקר למשחקים תודה רבה וחג שמח

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך עבור המערכת הבאה - WIN 7 X64 ultimate Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 6GB RAM של KINGSTON ATI 4890 1GB - כרטיס מסך נדפק ספק 550W לא ג'נרי (לא זוכר איזה, אבל אחד מומלץ מהפורומים) COOLER MASTER II ADVENCE מארז ומסך 20' של ASUS אני חושב שאני מעדיף לקחת הפעם כ.מסך של NVIDIA, משהו תומך DX11, כמובן שאם אתם חושבים שיש כרטיס ATI באותו מחיר בעלי ביצועים טובים יותר אשמח לשמוע ...

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש ברשותי מחשב חדש עם כרטיס מסך MSI HD 7970 שכרגע מחוברים אליו מסך מחשב לכניסת הDVI, הטלוויזיה של הסלון(LCD של סמסונג) לכניסת הHDMI . עכשיו אני רוצה להוסיף עוד מסך על שולחן המחשב שלי ולהרחיב את התצוגה בכדי לעבוד עם שני מסכים, זה יעזור לי עם תוכנות כמו SOLIDWORKS ,SOLIDCAM,PHOTOSHOP . יש ברשותי מסך LCD עם חיבור VGA והכניסות היחידות שנשארו לי בכרטיס הן Mini DisplayPort . אז איך מחברים? זה הכרטיס: http://www.msi.com/product/vga/R7970-2PMD3GD5.html#?div=Specification טוב נראה לי שמצאתי את הפתרון : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=221026810138 אני אחבר לו את המתאם, נכון שיכולתי לקנות מתאם לVGA אבל זה כבר ישן אז אשתמש במתאם ע…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by The Ball,

אני לא הבנתי כל כך מה קורה אם את מסמן את האפשרות הזאת במשחקים =\ חלק אומרים שזה משפר את ה- FPS וחלק אומרים שלא, מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד מה הדבר הזה עושה? (רק כאלה שמביני בבקשה) תודה.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אורח voodooman

Hello. We can ship to Israel via DHL. Currently, payment would need to be via Bank transfer. Thank you and have a great day!! את הכרטיס של PNY במחיר 338$ שעולה שם!!! ;D אבל לא הבנתי כל מה שרשום שם חחח DHL :-\ תסיבור לי חחח תודה

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by The_Byter,

תודה

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by MOFRA,

יש לי Gigabyte 7750 - 1GB, GDDR5, PCI-E רוצה לשדרג. מחפש משהוא חסכוני בחשמל ועד 800 שקל. יש המלצות? שווה בכלל לשדרג?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by zipdrive,

שלוום לכולם,בימים אלה אני שוקל לקנות מסך חדש וגדול ברזולוציית 1080P. לפני כן אני מנסה לברר האם ה- GTX470 שלי יוכל להמשיך ולעמוד יפה במשימתו או שזה ידרוש ממני שדרוג. מצאתי כל מיני השוואות שמראות שהכרטיס טוב לרזולוציה הזאת...לפחות לגבי משחקים מ-2010. יש למישהו נתונים או ניסיון לגבי משחקים חדשים יותר? האם הכרטיס הזה ימשיך לתת עבודה? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. http://www.ati.com ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by aldema,

תסתכלו ותגידו אם שווה לקנות.. http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1615&osCsid=6ada97b4d52654c811cf75358375b7b0

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. לא ידעתי איפה לפתוח למה אנשים מתלהבים מקונסולות אם הם מריצים משחק על 30 פריים ? זה בלתי נסבל ואיך הקונסולות מתמודדות עם משחקים למרות שהחומרה שלהם ממש גרועה? זה באמת מעניין אותי אז אל תנצלו את הבימה למלחמת fan boys

22. Started by Ashand,

האם אני יכול לשלב 2 כרטיסי מסך שונים במחשב אחד כגון gtx 1070 ו-tesla k10 לדוגמא? מה עם שני כרטיסים מיצרנים שונים כמו amd ו nvidia? האם תהיה לי התנגשות דרייברים במקרה של nvidia ?

23. בעקבות החלפה של כרטיס מסך היום התחלתי לחשוב על כמה כרטיסי מסך החלפתי במהלך השנים וכמה כסף הוצאתי על זה והכי חשוב בממוצע כמה זמן לקח לי להחליף כרטיס מסך הכרטיסים שהיו לי מתחילים מ 92 trident 8900D cl5227 ati mach64 matrox G100 ati xpert@PLAY diamond monster 3d 2 radeon 8500lE GF440MX radeon 9600pro radeon 9800PRO GF8800GS עד היום שזה לא רע לתקופה של 15 שנה המחיר ששילמתי על הכל יוצא בערך 7400 שקל ולחלק בזמן יוצא לי 500 שקל לשנה בערך שזה דיי סביר יחסית להוצאות אחרות בשנה כמה יצא לכם ? גם מחיר ממוצע וגם זמן החלפת כרטיס ממוצע או לחילופין כמה כרטיסים במשך כמה זמן ?

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שמעו הכרטיס שלי שהיה לי לזמן ממש קצר ה6600 הלך אז עכשיו אני מחפש משהו בסביבות ה800-1000 שקל אין מצב לחריגה זה המקסימום אני חשבתי על 6600GT או 6800LE מה אתם מציעים? לAGP

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. הומלץ לי על המפרט הבא בפורום ייעוץ לפני רכישת מחשב, ואמרו לי לשאול לגבי רמת השקט של הכרטיס מסך. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 8700K Coffee Lake / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1744 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i30 CO כמות: 1 - מחיר: ₪179 לוח אם: Gigabyte Z370 HD3 כמות: 1 - מחיר: ₪566 מארז: Corsair Carbide 100R Silent Mid Tower Black כמות: 1 - מחיר: ₪264 ספק כוח: Antec 650W Pro 80Plus Gold - Modular - EarthWatts GOLD כמות: 1 - מחיר: ₪388 זיכרון: DDR 4 16G (8Gx2) 3000 AegisGaming 1.35V CL16 G.Skill כמות: 1 - מחיר: ₪770 כרטיס מסך: בקניית מחשב חדש…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים