עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tal_be,

שלום לכולם, היום קיבלתי את המחשב החדש שלי עם הכרטיס GIGABYTE 8800GTS 640MB וכמובן שמתי ויסטה... אני רוצה לגעת איך להתקין את ה DX10??

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Nimale,

אני רואה פה שכולם שלא שווה את הכסף וכל זה אבל יש שתי אופציות: 1. GigaByte 6600GT 128MB בסביבות ה- 930 ש"ח או 2. GigaByte 6600GT 256MB בסביבות ה-1,140 ש"ח עכשיו השאלה היא אם המחיר שווה את התוספת ואם באמת הכרטיס ינצל את ה128MB הנוספים לו.. אני יודע שכבר חפרו את הנוסא וחיפשתי הרבה בפורום הזה אבל תשובה ישירה אם זה שווה את התוספת לא קיבלתי אז אשמח לקבלה בהקדם, תודה =]

• 36 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by yuvalrubi,

לחברים שלום האם קיים כרטיס מסך עם 4 יציאות ? הכוונה לחבר מערכת בקרה המורכבת מ PC אחד שאליו צריכים להתחבר 4 מסכי LCD ( או יותר אם אפשר ) ובכל מסך יוקרן חלון שונה אם אין כרטיס מסך כזה , איזו דרך יש לחבר 4 מסכים או יותר ל PC אחד ? בברכה , יובל.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by sbarbz,

שלום לכולם אני צריך להוריד דרייברים לכרטיס מסך, הבעיה שאיני יודע מהו ! במנהל התקנים רשום "בקר וידאו" ככה שאני במבוך שאין לי מושג איך לצאת אשמח אם מחכמי הפורום יציל אותי

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אני לא רוצה לפרסם אבל זה לא נראה הגיוני מישהו יכול לבדוק אם זה בסדר http://www.isracomp.com/define.asp?idd=2210 מחיר מגוחך בטח יש טעות

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  6. העשור החדש שכבר התחיל יכיל שיפורים רבים בגרפיקה ממוחשבת ומשחקים - כאשר בין השיפורים הבולטים נמצא Ray Tracing אותו מובילה NVIDIA. לקחנו לסיבוב Aorus RTX 2060 Super של Gigabyte על מנת לדגום ולטעום מעט מהעתיד שבפתח לכתבה

7. Started by BreezeNET,

האם הוא שווה את ההפרש במחיר(עוד 50 ש"ח) לעומת 6200TC . אני קונה ב- 373 ש"ח של leadtek .

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by itay145,

אני מתכנן לקנות מחשב חדשבימים הקרובים למשחקים בעיקר ואני בדילמה לגבי איזה כרטיס לקחת. רציתי לדעת האם שווה להשקיע עוד 200 ש"ח ולקחת את הHD 6950 גירסת הביוס הכפולה ואז להפוך אותו ל6970 או שההבדלים לא כאלה משמעותיים ועדיף לחסוך את ה200 ש"ח ולקחת את הGTX 560 TI המעבד שאני אקח הוא Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray לוח-Biostar TP67+ H67 אם צריך עוד פרטים תגידו לי אני אוסיף.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  9. טכנאי שעזר לפרק לי את המחשב גנב את המאוורר כל הגוף קירור נשאר רק אין את המאוורר.... איזה מאוורר צריך לקנות בשביל לשים אותו שם? כרטיס מסך GTX 275 אסוס

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by ש נ י צ ק י,

אני מעוניין לשדרג לאחי את מחשבו בין ה 5, חלק מהשידרוג יכלול החלפת ה 6800GS המזדקן במשהו שיוכל להריץ סרטים ב FHD, ברמת העיקרון אחי אינו גיימר או משהו שמתקרב לגיימר אך עקב מחירו האטרקטיבי של הHD4890 אני שוקל לקחת אותו, כך שאם יחפוץ יוכל לשחק. הבעיה היא שהמחשב ישן ואין לי מושג אם החומרה הקיימת תסרס את הכרטיס באופן משמעותי, רזולוצית המסך היא 1280X1024 יתכן ויוחלף המסך בשנה\שנה וחצי הקרובות מפרט המחשב Intel® Pentium® 4 Processor 630 - http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27478 GA-8I945P-G-RH - http://ee.giga-byte.com/products/mb/specs/ga-8i945p-g-rh.html - ספק כח Chieftec GPS-550AB-A http://www.yycase.com/psu_atx22-550ab.htm יתכן וזה אותו ספר של דלתה http://www.delta.com.tw/…

11. Started by ruff stuff,

איזה סוג של חיבור אני צריך כדי לעשות את זה . יש לי s video . שאלה נוספת האם אני אוכל ליראות אחרי זה את הדברים שאני מוריד בטלויזיה בלי צורך ליצרוב אותם על דיסק ? אני מקווה שהסברתי את עצמי בצורה מובנת.

12. הדלפות חדשות על כרטיס המסך הקרוב של AMD כבר פה: האם מדובר במוצר לו רודפי הביצועים חיכו? כל הפרטים החדשים בפנים על שם הקוד Polaris אנחנו יודעים מזה כבר כמה חודשים. כך תקרא AMD לליבות בסדרת כרטיסי המסך הבאה שלה, שתחליף את סדרת ה-Radeon 300 הקיימת על כל שווקיה. זה פחות או יותר כל המידע הרשמי. אז, מה אנחנו יודעים על סמך הדלפות עד כה? ובכן, אנחנו יודעים ש-AMD תתחיל עם כרטיסי מסך שלא יהיו החזקים ביותר שנראה בדור הקרוב, זה לבטח. את סדרת פולאריס צפויים לפתוח שני כרטיסי מסך המיועדים לשוק הביצועים בדומה לצמדים שראינו בעבר מסדרות גבוהות כמו HD 7950 ו-HD 7970. לא יקרים במיוחד, אבל צפויים להשאר בסביבה לתקופה לא קצרה. Polaris 10 הוא שם הקוד לכרטיסי המסך הללו הפעם, והם צפ…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  13. Started by razcoren666,

יש לי מחשב ישן, עם כ.מסך של Asus V8170 , ומסך ישן של Proview שמתחיל להיתכהות. כאשר אני משנה את הבהירות דרך Display-Settings-Advanced-Color Correction התצוגה מסתדרת אבל כאשר המחשב מתאתחל הוא לא שומר את ההגדרות, כיצד אפשר להפוך את ההגדרות הללו לברירת מחדל???

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שיא חדש של 110.4 צלזיוס! כן כן צלזיוס גבירותי ורבותי לא פריינהיט קודם כל המאוורר תקוע כל היום על 100 בד"כ הטמפ' היא 63~65 שאין ישומים גרפיים שרצים אבל Need for speed most wanted על ההגדרות הכי הכי הכי הכי הכי גבוהות קבע שיא חדש ברזולוצית 1280X1024 הוכחה תמונתית אין כי לא ציפיתי לזה אבל יש את הLOG של ATITOOL =] כמובן השיא הקודם הוא 102 מעלות צלזיוס עכשיו הכרטיס שלי נח קצת .. תאמינו לי בלי קירור הוא יכול לעבור את זה בקלות ראש.. :kopfpatsch: ונגעתי בכרטיס שהוא היה ב100 קיבלתי כוויה קטנה אבל בקטנה אני מת לקנות קירור ולעשות לו OC ואז בכלל הוא יהיה סעס :P עזבו את מה שרשום למעלה!!!!!!!1 שברתי שיא חדש במשחק COJ!! על הגדרות מקסימום 120.8C צלזיוס! כן כן כן!!…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by NOVA,

אני זקוק למסך 17 אינצ'. אני בעצם מתלבט לגבי שתי סוגיות: 1. התקציב. במקרה זה יש שתי אפשרויות: א. תקציב "מצומצם" של 700-800 ש"ח. ב. תקציב מוגדל של 1000-1100 ש"ח. אני בעצם לא ממש גיימר (פה ושם), אני כן צופה בסרטים ותמונות על המסך, ומתעסק עם טקסטים. 2. פועל יוצא של 1. - המסך עצמו. המתמודדים הם כדלקמן: -תקציב "מצומצם": 1. Viewsonic E70F. 2. Samsung 763MB. -תקציב מוגדל: 3. Samsung 757DFX. 4. LG F700P. 5. ViewSonic G75F. 6. MAG 796FD2. התסכלתי באופיס דיפו על המסכים MAG 796FD2, LG F700B וSamsung 763MB. הבעיה היא שקשה מאוד לשפוט שם את איכות המסך מאחר והם מפוצלים במפצל VGA ובנוסף על כך מחוברים ללוח אם עם כרטיס OnBoard שברזולוציה של 1024X768 מפיק רק 75 Hrz. הכל שם מהבהב.…

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by saarxee,

GTX670 חזק יותר מ-660TI, זה ברור, אבל האם זה משמעותי? גרסאות: http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=1&uin=16384&txt_search=GTX670&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=1&uin=16798&txt_search=660+TI&buy=&minprice=0&maxprice=0

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by 456,

אני קונה מחשב חדש בקרוב. בחרתי את הכרטיס הבא בכותרת ASUS Ati Radeon X1950PRO 256MB PCIe שמחירו בskypc עומד על 918 ש"ח. תגובות שלכם על הכרטיס הזה: יתרונות, חסרונות והאם אפשר במחיר זה למצוא כרטיס יותר איכותי בחינת ביצועים ומהירות וכו'.. אשמח לתגובות שלכם, אופיר.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אז הכרטיס יכול לצרוך מקסימלית w375? בגדול לא דחוף לי, רק רוצה לדעת אם הכרטיסים החדשים, על הסף הזה של החשמל

19. http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?Prod_ID=2137428470 איך זה..?^ יש עוד הצעות למשהו במחיר הזה..? לא משנה מאיזו חנות..

• 40 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אני קונה מחשב חדש שהייעוד שלו הוא משחקים עבודה באינטרנט והורדת קבצים. התקציב של כל המחשב הוא 3000 ש"ח ושל הכרטיס 700-800. ההתלבטות היא בין Sapphire HD 4850 Vapor-X 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E‎ לבין GIGABYTE GTS 250 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E איזה מהם נותן ביצועים טובים יותר? ההבדל במחיר הוא 60 ש"ח כשה-4850 זול יותר. אם יש כרטיס טוב יותר משני אלה בטווח מחירים האלה אשמח להצעות. תודה.

21. לא ידעתי באיזה פורום לחפש, מדובר על דונגל פשוט USB לDVB-T הרכיב בפנים הוא ce9500 של אינטל לא מוצא דרייבר...

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  22. יש לי כרגע Radeon 8500 LE , לא נראה לי שהוא יריץ את ה-GTA החדש... כי הוא רק 64BIT וראיתי שדרוש 128BIT... אני צריך כרטיס שיריץ לי את המשחק הזה.. אם הוא יריץ לי את המשחק הזה, הוא יריץ את כל שאר הדברים... אני לא גיימר, אני פשוט חולה על GTA... אני חייל, משתמש במחשב בעיקר לשירים וסרטים. אתן לכם את המפרט שלי: ABIT Nforce2 NF7 512*2 GEIL + COOLING Barton 2500+ @ 2600+ זהו, מוכן לזרוק 500 ש"ח על כרטיס מסך בשביל המשחק הזה... יש משהו כזה?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by ch561,

מפרט: E4300 זכרון 1G (מתכוון לקנות 1G נוסף). ספק 300W (EZCOOL כרטיס למחשב בשביל ילדים בני 7. כיום הם משחקים משחקים און ליין. ניתן לחרוג קצת אם זה שווה את זה. ושאלה שאני לא יודע היכן לשאול: האם לא עדיף במקום לשפר את המחשב לקנות להם SP2? תודה מראש

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by ronen100,

אני מעוניין לבנות מפרט למחשב חדש למשחקים בתקציב מוגבל וחשבתי לקנות GTS450 אך כדי להוזיל את המפרט אני חושב להחליפו ב GT430 האם הכרטיס הנ"ל יוכל להריץ משחקים (כמו GTA IV ) ברמה סבירה ?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by g_s,

מצפה לנו קרב גדול עם ה-6600GT!!! http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1615&osCsid=6ada97b4d52654c811cf75358375b7b0

• 35 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים