כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום לא מזמן קניתי לאחי הקטן מחשב (בן 10). זה המחשב http://ksp.co.il/?select=.269..391.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16087&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 עכשיו אני לא גר אם ההורים ובאחד הביקורים ראיתי שהוא משחק tf2 וקצת cs:go. ואין הרבה fps הרזולוציה של המסך היא 1280x1024. אני מעוניין לקנות לו כרטיס מסך לא יקר אבל שיחזיק לו את המשחקים ברזולוציה הזו ולא כמו שהוא משחק עכשיו 800x600 על 45-30 fps. עד 500₪
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג לאחי את מחשבו בין ה 5, חלק מהשידרוג יכלול החלפת ה 6800GS המזדקן במשהו שיוכל להריץ סרטים ב FHD, ברמת העיקרון אחי אינו גיימר או משהו שמתקרב לגיימר אך עקב מחירו האטרקטיבי של הHD4890 אני שוקל לקחת אותו, כך שאם יחפוץ יוכל לשחק. הבעיה היא שהמחשב ישן ואין לי מושג אם החומרה הקיימת תסרס את הכרטיס באופן משמעותי, רזולוצית המסך היא 1280X1024 יתכן ויוחלף המסך בשנה\שנה וחצי הקרובות מפרט המחשב Intel® Pentium® 4 Processor 630 - http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27478 GA-8I945P-G-RH - http://ee.giga-byte.com/products/mb/specs/ga-8i945p-g-rh.html - ספק כח Chieftec GPS-550AB-A http://www.yycase.com/psu_atx22-550ab.htm יתכן וזה אותו ספר של דלתה http://www.delta.com.tw/…
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלוםםם יש ברשותי 3 כרטיסי מסך, שלושתם נכים סופר, ביחס למה שהולך היום... הבעייה היא שאני לא יודע מי מהם יותר טוב!! תנסו לעזור לי: GeForce 3 ti500 64MB GeForce 4 MX 4400 64MB GeForce FX 5200 128MB הבנתי שה5200 והMX דומים מאוד מבחינת ביצועים מה שמעלה ספקות, כי אולי ה3 יותר טוב משניהם? אל תגידו לי תקנה אחר כי אני לא שוקל את זה אפילו, אני חייב להסתדר עם אחד משלושת אלה.. תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! כמה לדעתכם שווה כרטיס מסך מדגם- GIGABYTE RADEON R9 290 4GB WINDFORCE GDDR5. אחריות לכמעט 3 שנים. כמה הוא באמת שווה?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ChainTech Nvidia GeForce 2 Titanium 64DDR 400MHZ שווה 350 שקל?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כידוע לא ניתן לחבר יותר משני 3870X2 במקביל. לפי ההגיון שלי מיותר לרכוש לוח עם ציפסט 790FX בידיעה ששני חריצי ההרחבה הנוספים לא ימומשו... האם לוח בעל ציפסט 790X יתמוך שני 3870X2? או שמה אין מנוס מלרכוש את 790FX ? כמו כן נתקלתי בעבר ברשת בהשוואה בין 3870X2 לשני HD3870 ואני לא מצליח למצוא אותה, אשמח לקבל לינק ממי שזוכר היכן ההשוואה הזו נמצאת gov
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רואה פה שכולם שלא שווה את הכסף וכל זה אבל יש שתי אופציות: 1. GigaByte 6600GT 128MB בסביבות ה- 930 ש"ח או 2. GigaByte 6600GT 256MB בסביבות ה-1,140 ש"ח עכשיו השאלה היא אם המחיר שווה את התוספת ואם באמת הכרטיס ינצל את ה128MB הנוספים לו.. אני יודע שכבר חפרו את הנוסא וחיפשתי הרבה בפורום הזה אבל תשובה ישירה אם זה שווה את התוספת לא קיבלתי אז אשמח לקבלה בהקדם, תודה =]
-
- 36 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הדגמים: Gigabyte Geforce FX5500 256MB 128 bit GIGABYTE 6200 128MB AGP 64bit אני שואל למה אני יודע שה-6200 הוא הכרטיס החלש של סדרה 6, ושה-5500 הוא הבינוני של סדרה 5, מה עדיף משניהם? (שימו לב שב-5500 יש גם יותר זיכרון וגם הוא 128ביט ולא 64)
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
: פעם חשבתי שזה בגלל הכוח של מעבדים אבל היום נראה כאילו אפשר שדברים יראו אמיתיים יותר (דום 3 הוא מין חצי הוכחה הכל נראה אמיתי אבל אפשר לראות שזה מחשב...) גם הדורות הבאים הולכים בכיוון הזה -סקרין שוטס של אנריל 3 נראים ממש טוב אבל עדיין אף אחד לא יטעה לחשוב שזה אמיתי האם זה עדיין עניין של כוח עיבוד?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברה בשם AKiTiO מצטרפת בסטייל לקטגוריה היוקרתית שתאפשר לכם להפוך כל מחשב עם חיבור Thunderbolt 3 למפלצת גיימינג לכתבה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי כרטיס מסך x1900gt 256mb ואני חושב שהרבה זמן הוא עושה בעיות כי הוא לא בסדר, אני צריך תוכנה שתבדק אם הוא תקין 100% או לא. אני ניכנס למשחק פשוט (need for speed carbon) אני ניכנס למירוץ, ואז לאחר משהו כמו 2-5 ד'ק מהמירוץ פתאום יש מסך שחור אבל אני עדיין שומע את המוזיקה של המירוץ ואז לאחר משהו כמו 30 שניות זה נתקע ומראה מסך כחול. מה יכולות להיות הבעיות ? האם זה הכרטיס מסך ? ואם זה לא הכרטיס מסך אז מזה ? למי שיש תוכנות לבדיקת המחשב כללית אם יש משהו שהוא לא תקין שיתן שם. יכול להיות שזה גם הספק כוח כי הוא בא עם המארז ויש לי מעבד amd 3800 x2 וזיכרונות 4GB וכרטיס מסך x1900gt ושני כוננים קשיחים (ראפטורים) אז יכול להיות שהספק חלש ? תודה לעוזרים!!!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
האם הוא שווה את ההפרש במחיר(עוד 50 ש"ח) לעומת 6200TC . אני קונה ב- 373 ש"ח של leadtek .
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה הדרישות לכרטיס המסך האם צריכים פנטיום 4 ולוח אם חדש או שפשוט הוא מתחבר לכל לוח אם? :smoke:
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לאופציית הTV OUT. אנ יכרגע משתמש בכרטיס מסך מובה שיש בלוח אם ואין לו את אופציית הTV OUT. מה ניתן לעשות ע"מ להפעיל את האופציה הזו? יש בלוח אם חיבור מתאים לכרטיס PCI\PCIE האם רק קניית כרטיס מסך חדש תאפשר את האופציה הנל? אם כן, מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך פשוט מאוד, שלא צורך הרבה חשמל וקטן (קטן מימדים - פיזית). מדובר במחשב עם לוח אם בגודל MINI ITX ולכן המארז שלו קטן. אני זקוק לכרטיס מסך שיכנס במארז קטן ...
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בעיקר לשמחקים וסרטים מסך כרגה 17 עוד כמה שבועות אני השדרג ל22-24 תקציב: 1300 מעבד: AMD AMD Phenom II X3 720 BE לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-US2H AM2 או Gigabyte GA-MA790X-DS4 AM2 ספק:SeaSonic 550W SS-550HT A.PFC 120mm Fan 2xPCI-E 6+8 6xSata 80Plus
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברגע שה8600GT יצא לשוק הישראלי הוא יחליף את ה7600GT במחיר? זאת אומרת שהוא יעלה אלף לכל היותר? והוא יהיה הרבה יותר חזק מ7600GT נכון? למרות שגם הוא יחשב כביינים בכרטיסים בני דורותיהם אבל הוא עדיין יקרא HIGH LEVEL?
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס geforce 4 ti4200 שהוא כמובן AGP8 לוח gb 7vaxp שכמובן תומך ב-AGP8 אבל משום מה בהגדרות של NVIEW כתוב שהאפיק הוא AGP4 למה זה? והאם זה אמור לשנות? תודה יניב
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שאלה די דחופה: אני קונה מחשב מארה"ב החודש, עכשיו יש ברשותי 600 דולר למחשב, אקח מתוכם 100$ כדי לקנות עם עוד משהו טניס שולחן אז ככה שנשארו לי 500$, המפרט כבר גמור, רק - דוד שלי מצא כרטיס מסך RADEON VE 64MB ?TV OUT ב-9 דולר בSALE. אני יודע שזה לא כרטיס מלבב במיוחד, אך מכיוון שיש לדוד שלי את הRADEON VE 32MB + TV, שמראה גרפיקה מצוינת ומעלה משחקים עתירי גרפיקה כגון: MAX PAYNE, COMMAND ? CONQUER RENAGED, VIETNAM II,SOF,SOF2, ועוד הרבה משחקים בסגנון, אז חשבתי למה לא אקח את הכרטיס הזה???? אז את זה רציתי לשאול אתכם???? ואגב - את המחשקים הנ"ל הכרטיס מעלה ללא אף תקיעה בפריימים, ועל מערכת מחשב יחסית בינונית (P4 1.4GHZ, 128MB RDRAM).
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי איך אני בודק איזה גירסא מותקנת לי במחשב? ובמידה וצריך לעדכן, איך עושים? אני כרגע על ווינדוז ויסטה, עובר לווינדוז 7 עוד מעט. המחשב זה מחשב נייד toshiba p300-133 קישור למפרט מחשב: http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?service=EU&DISC_MODEL=0&ACTION=PRINT_WITH_BACK&com.broadvision.session.new=Yes&PRODUCT_ID=150424 לפי מה שאני רואה אצלי: intel core 2 duo t8300 2.4ghz 3 gb ram 32-bit system ati mobility radeon hd 3650 תודה.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם , יש לי כרטיס מסך GeForce 9500 GT שיש בו 3 יציאות VGA DVI ו HDMI קניתי כבל HDMI 1.3 תומך בהעברת סאונד וחיברתי בין המחשב לטלוויזיה , זה היה עניין של שניות עד שקיבלתי תמונה באיכות מעולה , אבל אני לא מצליח לקבל סאונד , מה שאני כן מקבל מסיבה כלשהי זה מין רעשים מציקים כאשר אני מזיז את העכבר או מקליד משהו במקלדת .. אם למישהו יש מושג אולי בנוגע לדרייבר , הגדרות או כל פתרון אחר בשביל לקבל סאונד אני אשמח
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחליף את ה560 gtx שלי ב 970gtx ורציתי לדעת האם כדאי להשתמש בכרטיס לחישובי פיזיקה, הלוח הינו p8-h67-m pro של asus? השאלה האם זה יפגע בביצועים הכללים? עדיין לא יצא לי להגדיר קונפיגורציה כזאת אז אשמח לשמוע מבעלי ניסיון.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לרכוש מחשב נייח של DELL דגם Studio XPS 8000, המגיע עם כרטיס מסך 1GB NVIDIA GeForce GTS 240 קראתי כאן בפורום תגובות די "צוננות" על הכרטיס החדש הזה של NVIDIA .האמת זה נראה קצת מוזר בעיניי, שיבחרו בכרטיס כל כך בינוני למחשב, שאמור לספק ביצועים גבוהים במיוחד (outstanding performance) עם רכיבי חומרה חזקים כמו מעבד i7 860 ו- 8GB זכרון . אני לא גיימר, אבל ברצוני שהמחשב יוכל לסחוב סרטי HD כבדים בקלי קלות , מבלי לקרטע. השאלה האם ה-240 יוכל לעמוד במשימה בכבוד, או שאולי כדאי להכניס במקומו כרטיס חזק יותר? (מתוך הנחה שגם במחשבי מותג הנרכשים קומפלט, ניתן לבצע שינויים בחומרה) תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, כשהמחשב נמצא בעבודה לא מאומצת (למשל כתיבת מסמך WORD, גלישה באינטרנט) המסך נצבע שחור ו Windows מוציא את ההודעה: העניין קורה אך ורק במנוחה (במשחקים כבדים, למשל crysis זה לא קורה). יש לכם איזשהו רעיון איך אפשר לפתור את זה או למה זה קורה? פסלתי את העניין של התנגשות עם תוכנה אחרת כי התקנתי מחדש ווינדוס. אני מאמין שזו או בעיה של ווינדוס 7 או של הדרייבר. תוכלי למקד אותי בפתרון של זה? נתוני מערכת: מערכת הפעלה: windows 7 64 bit כרטיס מסך: HD5970 2gb דרייבר: Catalyst 9.12 (ניסיתי גם עם hot fix, אותה בעיה נשארת..) תודה,
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי Gigabyte 7750 - 1GB, GDDR5, PCI-E רוצה לשדרג. מחפש משהוא חסכוני בחשמל ועד 800 שקל. יש המלצות? שווה בכלל לשדרג?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-