עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bears,

בעקרון הגרפיקה אותו הדבר רק המשחק מהיר יותר ובהגדרות הכי גבוהות שאפשר.. אבל לא יכול להגיד שיש הבדל גדול בין הכרטיסים,למה זה ככה? (אני עם מסך 19 CRT שטוח,1600 X 1200)

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. כרטיס המסך החדש של NVIDIA לשוק שמתחת לרף אלף השקלים הוא מוביל ברמת העיצוב, אך מגיע בתג מחיר מעט אכזרי לכתבה

3. היי יש לי מסך "24 FreeSync 144Hz האם עדיף כרטיס מסך RX VEGA 56/64 (rx vega 56 עולה 2250 שקל) או GTX 1070 / 1070TI / 1080 יש לי מעבד i7 8700k תודה רבה למגיבים

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by רועי שלום,

ברצוני לדעת מה ההבדלים העיקריים בין שתי הסיומות האלה בכרטיסי מסך של NVIDIA (ג'י פורס). איזה ככלל מאפיין כרטיסים חלשים יותר? איזה מתאים יותר למשחקי מחשב? או שאולי שניהם מתאימים באותה המידה?

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Nachum987,

אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם GA-P35-DS3L rev. 1.0 מטרות הכרטיס לפי הסדר הבא: משחקים וחיבור לטלוויזיה FHD לצורך צפייה בסרטי HD. התקציב שעומד לרשותי כ600 ש"ח. תודה מראש כל כל תגובה.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by RASTA^MAN,

מישהו מוכן להסביר מה ההבדלים ? ובמה עדיף לשחק ?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Spyro,

שלום, קראתי על שני הכרטיסים גם בפורום וגם בביקורות. רציתי לשאול מה אתם חושבים, כדאי לקנות את ה9800 פרו ב1500 או לחסוך עוד 300 ולקנות את ה 6800?

• 40 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. עדכון: בהמשך לדיון שהתחלתי בפורום מפרטי מחשב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=481890.0 הסתפקתי אם שווה לי להשקיע עוד 100 ש"ח בכ.מסך או שזה לא ישפיע הרבה המפרט שהזמנתי הוא: מארז: EZCOOL עם USB קידמי ללא ספק ספק כח: A.PFC 450W FAN12 POWER MAN INWIN החלפתי לספק של HEC 500W לוח אם: GA-H55M-UD2H GIGABYTE מעבד: אינטל 3.2GHZ 4MB CORE i3-550 1156 החלפתי למעבד אינטל i5 760 זיכרון: KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ כ.מסך: Nvidia GeForce 8400GS 512MB-3 P.O.VIEW DDR3 דיסק קשיח: 500GB SATA2 32MB C.G WD צורב: GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL המחיר הסופי (לא כולל מסך, מקלדת ועכבר): 2460 ש"ח השימושים במחשב יהיו: 35% לשימוש משרדי רגיל 40% לגרפיקה תיכנות ותלת מימד ו 25% למשחקים אמר…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אהלן חברים, מה דעתכם , האם מחירי כרטיסי מסך ירדו עוד דרסטית מחר מחרותיים? או שזה פלוס מינוס הולך להיות המחיר כפי שהוא עכשיו? ממה שראיתי ב newegg ובשלל אתרי אמזון המחיר בשבועיים האחרונים עלה וכרגע המבצעים נראים דלים אם בכלל. השאלה האם מנסיון העבור והשכל הישר , המחיר עוד הולך לרדת או שלא צפויות הפתעות? אני מדבר על אזור כרטיסי nvidia 1070 - 1070 TI תיהי אם לפתוח פה או בצרכנות אבל הבנה בכרטיסי מסך נראה לי יכולה לעזור בקביעה לגבי המחירים גם.

10. Started by Salwaby,

אוקיי אז פחות או יותר החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי (GTX760) השאלה שלי האם כדאי לקנות עוד אחד ולחבר אותם ב SLI ? אני אף פעם לא התנסיתי ב SLI וקצת חושש מכל הסיפור הזה, האופציה השנייה זה לקנות 780/R9 290. מה אתם חושבים שעדיף? מבחינת ביצועים נטו בבנצ'ים שראיתי ה SLI לוקח, אבל השאלה אם זה שווה לעתיד? אני גם מבין שיש יחסית הרבה משחקים עם בעיות עם SLI .. זה נכון ? * אני על מסך 22" ככה שהרזולציה המקסימלית תהיה 1080p. ** אם החלטתי ללכת על SLI, אז אפשר להשתמש ב 2 כרטיסים לא מאותה יצרנית ? (GIGABYE ו MSI לדוגמא) תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום... יש לי מחשב פנטיום 4 2.6 ג'יגה הרץ ו512MB זיכרון פנימי וכרטיס מסך G-Force FX5200 עם 128מגה בייט זיכרון פנימי עכשיו נגיד NFS אנדרגראונד 2 הוא הריץ פסדר על ההגדרות הכי נמוכות בהכל רזולוציה הכי נמוכה רמת פרטים הכי נמוכה וכ' וככל שהייתי מעלה ברמה הוא היה איטי באופן בלתי נסבל עכשיו NFS מוסט וונטד הוא בכלל מריץ איטי שעה טוען את התפריט וכ' עכשיו אנשים עם מחשבים הרבה יותר חלשים משלי (פנטיום 3 ג'י פורס 2 וכ') עובד להם סבבה האנדרגראונד 2 על ההגדרות הבנוניות והמוסט וונטד עובד סבבה בהכי נמוך אני חושב ואני עם מפרט טכני כמו שלי אומרים שעובד להם הכל פצצה עכשיו תגידו לי למה אצלי זה ככה? יכול להיות בגלל שהיצרנית של הכרטיס מסך לא מוכרת? (חברת PALIT) יש לי DIRECTX 9.0C והורדתי תדרייב…

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. כמו הכותרת אני מחפש כרטיס מסך עד 1500 ש"ח או מערך SLI\CF עד 2000 ש"ח אני מעדיף לחסוך כמה שיותר הכרטיס\ים ישמש בעיקר למשחקים תודה רבה וחג שמח

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by eliorzizov,

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2223 או http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1412 ? התקציב הוא כאמור בסביבות 700 ש"ח. אני גם יודע בערך אבל גם מהם דרישות הספק המינימליות לכאלו כרטיסים? אשמח אם תוכלו לעזור.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. האם אתם חושבים שיקרה ל Nvidia בתחרות עם ATI מה שקרה ל3DFX בתחרות עם Nvidia?

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אז הכרטיס יכול לצרוך מקסימלית w375? בגדול לא דחוף לי, רק רוצה לדעת אם הכרטיסים החדשים, על הסף הזה של החשמל

16. Started by MOFRA,

יש לי Gigabyte 7750 - 1GB, GDDR5, PCI-E רוצה לשדרג. מחפש משהוא חסכוני בחשמל ועד 800 שקל. יש המלצות? שווה בכלל לשדרג?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. התקנתי את הדריברים הכי חדשים לכרטיס,לוח אם, עדכון ביוס , התקנתי גם את INTEL ACCELERATOR ... פשוט שום דבר לא עוזר! נ.ב וגם התקנתי SP1 גם לא עזר ...

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by bg1987,

לקראת קניה של מחשב חדש אני מחפש כ.מסך, התקציב באיזור ה2000, הדרישות הן גיימינג (משחקים חדשים בהגדרות גבוהות) המפרט כרגע: מעבד: I5 2500 זכרון: 8GB Corsair Vengeance לוח אם: ASROCK Z68 Extreme 4 ספק: כרגע יש לי ENERMAX MODU 82 525, אבל אפשר להחליף (לא חלק מהתקציב) חשבתי על זוג של 6870, אבל אני לא יודע אם זה משתלם, אולי יש כרטיס יחיד עדיף. יש לציין שחשוב לי הרעש שהכרטיס עושה, ככה שאני רוצה כרטיס עם קירור בסגנון של TWIN FROZR של MSI. אשמח להצעות, תודה מראש.

19. המפרט הטכני שלי הוא כזה: כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 4870 X2 2GB מעבד intel core 2 CPU 6600 2.40GHz ספק כח Thermaltake ToughPower 750W לוח אם Gigabyte 965P-DS3 (עובד עם PCIe 1.0) כונן קשיח Western Digital WD250KS-00MJBO ATA זיכרונות 4GB DDR2 800MHz התקנתי את הדרייבר של סדרת 4800 מהאתר של ATI... הציונים שקיבלתי מ-3DMark06 הם: SM2.0 Score - 3324 SM3.0 Score - 3390 3DMark Score - 6646 כאשר בתוצאות שאמורות להיות לכרטיס מסך שלי על פי tomshardware הם: SM2.0 Score - 9502 SM3.0 Score - 11781 3DMark Score - 24412 אני יודע שלוח האם שלי עובד עם PCIe 1.0 בלבד ושכרטיס המסך עובד עם PCIe 2.0 אבל ממה שראיתי בתרשימים באינטרנט ההבדלים צריכים להיות זעירים אם כרטיס המסך נאצץ לרדת לרמת P…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. בקרוב אני קונה מחשב חדש עם 710T אני רוצה לבדוק בחנות שבמסך אין פיקסלים שרופים, אך איך עושים זאת איני יודע לכן אני שואל פה.. חיפשתי ואם אני לא טועה דיברו על זה אבל אני לא מוצא את זה =\ יש תוכנות כלשהן לבדיקה? אני לא רוצה להדפק אחר כך עם מסך עם פיקסלים שרופים

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. האם אתם משארים שמעבד4HT 10Ghz בנוי בליטוגרפיה 0.65 מיקרון עם כרטיס מסך המכיל 512M טרנזיסטורים בליטוגרפיה של 0.09 מיקרון וזיכרון 4GB במהירות 2GHZ (כלומר רוחב פס של 20GB\SEC ) יכול להריץ סצנה מרונדרת בזמן אמת של FINAL FANTASY? יאיר.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by emmanuel,

שלום לכולם ברשותי כ. מסך 4870 1 גיגה אני מעונין להחליף לוח אם לחדש יותר שתהיה לי בו האפשרות של לבצע קרוס פייר,השאלה היא האם X8 מיותר או שזה מספיק וכמו כן האם X16 שווה את המחיר שלו? מה דעתכם בנושא תודה לכולם על התשובות

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. וניתן לחבר אותן גם ל PCI-E וגם ל PCI. נגיד לדוגמא! יש לי כרטיס PCI-E אבל הלוח אם שלי לאתומן ב PCI-E רז האם יש אפשרות לחבר אותו ל PCI? (לא את חיבור ה PCI-E הקטן אלה חיבור ה PCI הרגיל הרי כרטיס כולל שתי חיבורים?)

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. היי, בדקתי בגוגל קצת על חיבור 2 כרטיסי מסך ביחד שיעבדו במקביל, ראיתי שהאפשרות קיימת עבור 2 כרטיסים שהם אותו דבר\אותה חברה. היו כמה שכתבו שכיום אפשר לעשות זאת גם עבור 2 כרטיסים שונים. כרטיס המסך המובנה שברשותי G41 express chipset הוא כרטיס די טוב יחסית, יותר טוב מה geforce fx5500 שהיה לי, ואני מעריך זאת מאוד. לכן חבל לי מאוד "לבטל" אותו ולהתקין את הX1300pro של רדאון, מה דעתכם, אפשרי לגרום לשניהם להחזיק ידיים ולעבוד יחדיו?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by yuvalkosh,

מישהו יודע איזה חנויות מוכרות את הכרטיס הזה? אני לא מוצא..

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.