עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Adirz0,

שלום חברים , אני בודק הרבה לגבי ה- X1800XT , אחרי המון קריאה של מאמרים ודברים הקשורים לכך , הבנתי שהוא יותר חזק מ 7900GT אבל! יש לו גם את החסרונות שלו. -שמעתי מהרבה מקומות שהוא כרטיס חם! -הקירור שלו לא משהו. -יש עוד אנשים שטוענים שבכל זאת ה- 7900GT לוקח אותו. -צורך המון חשמל. ואם כבר מדברים , האם הוא יריץ יותר טוב משחקים כמו Doom3 ובסגנון? (יותר טוב מה- 79GT?) מה לעשות? עם כל החסרונות האלו? בכל זאת עדיין עדיף אותו? תודה.

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by sambusak,

??? ??? ??? ??? שלום. אני מחפש כרטיס מסך חזק לעבודה בתלת מימד ויש לי שתי שאלןת: 1. האם 3DLabs Wildcat II 4210 אכן מצריך סלוט AGP PRO 3.3V ? אם כן, האם ידוע למישהו על לוח אם P4 SOCKET 423 התומך ב AGP PRO 3.3V? 2. האם באמת משתלם לקנות WILDCAT? האם לא עדיף QUADRO , נגיד 700XGL? זהו כרטיס זול יותר. איך הוא יחסית לכרטיסי WILDCAT? ??? ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by The Ball,

אני לא הבנתי כל כך מה קורה אם את מסמן את האפשרות הזאת במשחקים =\ חלק אומרים שזה משפר את ה- FPS וחלק אומרים שלא, מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד מה הדבר הזה עושה? (רק כאלה שמביני בבקשה) תודה.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by PolishMan,

שלום לכל חברי הפורום, רציתי להתייעץ עימכם לגבי שדרוג כרטיס מסך. המחשב המדובר הוא בעל מעבד E6400 ו-2GB זיכרון וכרטיס מסך 7600GT. הלוח אם תומך רק ב-PCI-E (אלו כל הפרטים שיש לי כרגע - המחשב אינו המחשב שלי). השאלה שלי היא כזאת - האם יש טעם להשקיע כ-700 ש"ח בכרטיס חדש? כלומר האם יורגש שיפור משמעותי? חיפשתי קצת באינטרנט, אבל משום שרוב הבאנצ'ים מדברים על כרטיס בחיבור PCI-E 2, אני לא יודע איך יהיו הביצועים שלו בחיבור PCI-E (הבנתי שאפשר לחבר לממשק הישן יותר כרטיס PCI-E 2). במידה ויש טעם לשדרג - חשבתי על 9800GT או 4850 - מה דעתכם? תודה.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך עבור המערכת הבאה - WIN 7 X64 ultimate Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 6GB RAM של KINGSTON ATI 4890 1GB - כרטיס מסך נדפק ספק 550W לא ג'נרי (לא זוכר איזה, אבל אחד מומלץ מהפורומים) COOLER MASTER II ADVENCE מארז ומסך 20' של ASUS אני חושב שאני מעדיף לקחת הפעם כ.מסך של NVIDIA, משהו תומך DX11, כמובן שאם אתם חושבים שיש כרטיס ATI באותו מחיר בעלי ביצועים טובים יותר אשמח לשמוע ...

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by saarxee,

קניתי HD7850 ולפני כן היה לי NVIDIA כל השנים. שמתי לב שהגראפיקה במשחקים (טקסטורה) לא הכי חדה, המשחקים עובדים די טוב אבל הגראפיקה לא חדה מאוד כמו שהיה לי ב-NVIDIA. למה זה ככה? קרה לי ב-BF4 בעיקר... זו הגראפיקה של ה-MANTLE? כי זה נראה די מגעיל.

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by MOFRA,

יש לי Gigabyte 7750 - 1GB, GDDR5, PCI-E רוצה לשדרג. מחפש משהוא חסכוני בחשמל ועד 800 שקל. יש המלצות? שווה בכלל לשדרג?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אני אמנם קניתי בסוף כרטיסים של MSI אבל יש לי עדיין PREORDER פתוח במחיר מאוד נמוך באמאזון שביצעתי לפני מספר שבועות ושקלתי לבטל , אמור להגיע בשבועיים הקרובים למלאי שלהם ולהשלח אליי . מישהו מעוניין בEVGA GTX 1080 FTW במחיר שפוי יחסית לארץ ? ( יעלה בערך כמו לקנות אותו בKSP אילת שאני רואה שהביאו לפני כמה ימים וכבר הכל נחטף ) אני יכול בכל מקרה לקנות אותו ולמכור ברגע שיגיע לארץ ( לא מבקש ממישהו לשים כסף מראש )

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by do_k,

הי, אני לפני שידרוג של כ. מסך וכנראה שאקנה 4870. איזה עדיף? מהקצת שקראתי, הבנתי שבכרטיס הזה כבר יש חשיבות לכמות הזיכרון, אז כנראה שזה יהיה עם 1 ג'גה זיכרון. אבל איזו חברה עדיפה? לדוגמא, הבנתי שב-4850 של MSI יש קירור ממש טוב. אשמח לקבל המלצה התקציב לא בעיה ( מה גם שקראתי כאן שמתוכננת הורדת מחירים בקרוב ). אני מעדיף ATI על NVIDIA והבנתי שזה כרטיס מצוין למשחקים. בכל אופן כרגע יש לי: המעבד הוא INTEL CORE 2 CPU 6600 2.40GHZ. והלוח הוא DG965WH יש לי 2G זיכרון על המחשב. מסך 27 1920X1200 תודה

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by hold11,

קיבלתי תשובה קצת לא מובנת כלומר בגלל ש- CPU 3930 לא תומך באופן מלא ב- PCI-E 3 לא הוכל לקבל 8GT/s ?עם כרטיס 7950 האם זה נכון ? http://www.hardocp.com/image.html?image=MTMzMjYzMjE0MWFLdzBEQjg4T2FfMV8yNF9sLmpwZw== רשום באתר עד 5GT http://ark.intel.com/products/63697/Intel-Core-i7-3930K-Processor-%2812M-Cache-up-to-3_80-GHz%29

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by blabla600,

יש לי את התוכנה הזאת שנלוות לכרטיסי המסך של ATI control catalayst center. אבל אני לא משאיר אותה פתוחה אני תמיד סוגר אותה ואת כל התהליכים שקשורים אליה ב- task manager. יש איזשהי סיבה אולי יתרון אולי היא שומרת על ביצועים שכדאי לשהאיר אותה פתוחה כשאני משחק משחקים? או שזה סתם?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. כמו הכותרת אני מחפש כרטיס מסך עד 1500 ש"ח או מערך SLI\CF עד 2000 ש"ח אני מעדיף לחסוך כמה שיותר הכרטיס\ים ישמש בעיקר למשחקים תודה רבה וחג שמח

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by LiorZi,

קניתי לפני חודש מחשב חדש: Core i5 750 GTX260 Super Overclocked של Gigabyte, 4GB ram לפני כמה ימים התקנתי Crysis Warhead, שיחקתי על הגדרות Gamer, רזולוציה 1920x1080 וAA - 2X. במהלך המשחק כל בערך 10 דקות ולפעמים גם כל פעם שטענתי את השלב - המשחק נפל (מצב Not Responding ב-Task Manager). בוסף ראיתי הודעת שגיאה בצד ימין למטה ב-notification, בקשר לדרייבר של NVIDIA 197.45 (העדכני ביותר) - אין הסבר על השגיאה, פשוט רשום שקרתה שגיאה. לאחר שזה קרה לי עשרות פעמים, חשבתי שאולי הגדרות נמוכות יותר לא יצרו את השגיאה הזאת, אז שמתי על הגדרות Mainstream והמשחק פעל יפה מאוד עד שסיימתי אותו. עכשיו אני לא מבין - איפה הבעיה? בכרטיס מסך? בדרייבר? אולי בגלל שהמשחק עובד על 32 ביט והווינדווס והדרייב…

14. Started by amobi,

היה מקרה בפיפא 2013 שבאמצע משחק המחשב קפא, חייב ריסטרט, במקרה נוסף זה כמעט נתקע אבל הסתדר והמשחק המשיך כרגיל. עוד מקרה שקרה לי זה עם המשחק מקס פיין 3 כשיצאתי מהמשחק, אחרי שזה שואל אם אני בטוח שאני רוצה לצאת ואני מאשר, המשחב פשוט נתקע ושוב חייב ריסטרט. זה קרה לי ב-2 המקרים האלו תוך שבועיים, אלו דברים שקורים ? או שמשהו כלשהוא כנראה לא תקין ? הכרטיס מסך גיגהבייט 670 קצת factory overclocked. לפי תוכנה הטמפרטורה לא עוברת את ה-63 מעלות

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

ראיתי כאן בעבר הרבה אנשים שהמליצו על הכרטיס אך עכשיו אני רואה הרבה אנשים שלא ממליצים לקנות אותו (HERCULES FDX 8500LE ) מישהו אולי מוכן להסביר לי למה? ???

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אוקיי, לפני כשלוש שנים קניתי את הכרטיס מסך הכי "משוכלל" שהיה בישראל, הרי הוא ה GeForce v6800 DDR במחיר מכובד של כ 1000+ שקלים. תהליך הגסיסה שלו היה ממושך וארך ככמה חודשים, בתחלה הבחנתי שהכל נראה קצת יותר חשוך, למרות שהמסך שלי היה על "פול" Brightness, והמשיך בזה שלפני כמה שבועות לפתע הופיעו פסים שחורים לאורכו ולרוחבו, וכל מני מריחות צבע משונות. בכל אופן, אתמול הוא נגמר. הפסיק לעבוד, פינישטו. מה שכנראה קרה זה הצטברות אבק בתוך המאוורר, שהפריעו לפעולתו התקינה ולחימום הצי'פ עד כדי צלייתו המוחלטת עכשיו אני מחפש לי כרטיס מסך חדש לקנות, שיהיה לפחות ברמתו של הקודם (אבל לא חייב), ושיעלה מעט כסף. מעט מאוד, אפילו. אני לא גיימר (וגם עובד בסביבת יוניקס), אז משחקים "רציניים" (ו…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. באפשריות תצוגה ... בין דירקס 9 לה דירקס 7 יש הבדל שמיים וארץ ושאני עושה זה את זה רואים את זה , הבעיה היא שאני שם על דירקס 9 לא משנה (: איזו רזלוציה לא משנה מה מי מו המשחק זז ממש לאט את מזיז את הרובה רק אחרי כמה שניות את רואה את זה זז /: יש לי ראידון 9700 פרו 1 gb זיכרון מעבד 3.06 אינטל

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Nemesis,

http://www.tomshardware.com/2005/12/14/sneak_preview_of_the_nvidia_quad_gpu_setup/ בקישור המצורף.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by BreezeNET,

האם הוא שווה את ההפרש במחיר(עוד 50 ש"ח) לעומת 6200TC . אני קונה ב- 373 ש"ח של leadtek .

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Epidem,

יש ברשותי כרטיס מסך זה, הדגם המדוייק זה Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost עכשיו את הכרטיס הזה אני הולך לשים זמנית (עד ליציאת הכרטיסים בחודשים הקרובים) במערכת חדשה שאני הזמנתי כבר. שמתי לב שעל הכרטיס הזה יש מן כפתור כזה אז התעניינתי וחקרתי מה זה, גיליתי שזה סוויץ' שמחליף בין ביוסים, מה שאומר שבצורה בטוחה אפשר להחליף ולצרוב ביוס מבלי לפחד להישאר בלי כרטיס מסך חקרתי קצת באינטרנט וראיתי שהמון עושים את זה, שמים ביוס של 7970 או אפילו של דור אחר r9 280x / 280 וזה עובד מצויין ומשפר ביצועים בצורה דרסטית השאלה שלי איך שינוי ביוס משפר ביצועים אם לא משנים שום דבר בחומרה? יש לנו מצב פה כמו עם המעבדים של AMD בעלי ה3 ליבות שהיו לפני 8 שנים שהייתה ב…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by roi13489,

היי, יש לי מחשב עם הספק Antec 550W 80+ Bronze Neo Eco II ומארז GX500 של ANTEC (עד 38 ס"מ אורך של כרטיס מסך). מעבד i5-6600 ולוח Gigabyte GA-B150M-D3H (DDR4) S1151 אם זה חשוב. אני מעוניין לרכוש GTX 1060 בגרסת 6gb. מסקר שוק שערכתי לפני מספר ימים הדגם הכי זול שמצאתי הוא ASUS Turbo ב1252 ש"ח http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=TURBO-GTX1060-6G דגם בסיסי של Palit ב1299 ש"ח http://www.tms.co.il/product/16420 אחריו Gainward בגרסה הבסיסית ב1312 http://www.tms.co.il/product/16249 בגרסת Phoenix ב1423 http://www.tms.co.il/product/16247 דגם בסיסי של EVGA ב1325 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=06G-P4-6161-KR ואותו דגם עם OC ב138…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by amirx19,

שלום, שוקל להחליף את הכרטיס המתיישן שלי. השאלה העיקרית שלי היא האם שאר המחשב יעמוד בכך ולא יהיה צוואר בקבוק. אם יהיה צוואר בקבוק , מה הוא הכרטיס המקסימלי שהמחשב יוכל להכיל ללא צוואר בקבוק ? מפרט מחשב: mobo: Gigabyte GA-Z170X-Gaming 7 cpu: Intel i7-6700K ram: Samsung DDR4 32GB 2133Mhz display card: Gigabyte GTX970 G1 GAMING HD:Samsung SSD EVO 850 250GB LG DVDRW X24 SATA Fractal Design Define R5 Black Fractal Design Water Cooling Kelvin S36 FSP Aurum PRO 1000W screen: dell u2414h 1920*1080 המטרה היא כמובן לעבור לרזולציית 4K גם בשימוש רגיל וגם במשחקים. תודה

23. Started by MIKIBHS,

יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8600 GT 512 MB יש עליו רכיב (אולי קבל ?) שהתפקע למעשה יש על הכרטיס 5 רכיבים כאלה שכתוה עליהם FZ83 - 1500 - 6.3V שאלתי האם אפשר לתקן ? האם כדאי לתקן ? ואם כן היכן ? (בתל אביב) תודה מיקי

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש ברשותי מחשב חדש עם כרטיס מסך MSI HD 7970 שכרגע מחוברים אליו מסך מחשב לכניסת הDVI, הטלוויזיה של הסלון(LCD של סמסונג) לכניסת הHDMI . עכשיו אני רוצה להוסיף עוד מסך על שולחן המחשב שלי ולהרחיב את התצוגה בכדי לעבוד עם שני מסכים, זה יעזור לי עם תוכנות כמו SOLIDWORKS ,SOLIDCAM,PHOTOSHOP . יש ברשותי מסך LCD עם חיבור VGA והכניסות היחידות שנשארו לי בכרטיס הן Mini DisplayPort . אז איך מחברים? זה הכרטיס: http://www.msi.com/product/vga/R7970-2PMD3GD5.html#?div=Specification טוב נראה לי שמצאתי את הפתרון : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=221026810138 אני אחבר לו את המתאם, נכון שיכולתי לקנות מתאם לVGA אבל זה כבר ישן אז אשתמש במתאם ע…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by yuvalkosh,

מישהו יודע איזה חנויות מוכרות את הכרטיס הזה? אני לא מוצא..

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.