עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by RVD,

רכשתי בעבר כרטיס מסך מארה"ב וכשחברתי אותו בארץ לטלויזיה ראיתי שחור לבן ולא היה ניתן להפוך את זה לצבעוני (הטלויזיה הינה טלויזיית מולטי סיסטם). עכשיו אני שוקל להזמין שוב כרטיס מסך מהחדשים כיום מארה"ב ואני רוצה לדעת האם זה גם קרה למישהו שהזמין משם כרטיס מסך מהחדשים כיום. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  2. Started by NeptuneMB,

היי, הורדתי והתקנתי את התוכנה ATI TRAY TOOL. כבר כמה חודשים שאני מנסה לחבר את המחשב לTV, וסוף סוף בעזרת התוכנה הזו החיים ניהיו יותר קלים! אך שוב, יש לי בעייה קטנה והיא מסך TV שמראה שחור לבן. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הTV (NTFS/PAL) וכו'...אך ללא הועיל. ניסיתי גם דרך התוכנה להעביר שיטות שידור, PAL B/G/H וכו' וכו', וגם זה לא עזר, האם ישנו פיתרון? תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  3. שלום יש לי בעיה, כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה ע"י הכבל svideo-rca שקיבלתי עם הכרטיס מסך (רדאון 7000) לטלויזיה אני רואה שחור לבן ניסיתי הכל ולא הצלחתי לפתור את זה! למישהו יש פיתרון? הכבל נראה כך: תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  4. Started by pumbatal,

החלפתי מכרטיס 6800GT לכרטיס ישן יותר 9600XT חיברתי את הכרטיס לטלויזיה רואים רק בשחור לבן ניסיתי PAL-G ו NTSC וכו' (גם בכרטיס וגם בטלויזיה) מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  5. יש לי כרטיס מסך RADEON 9200. חיברתי בין הכרטיס מסך לבין הטלויזיה (של TOSHIBA ..לא הכרחי אבל שיהיה...הטלויזיה לפחות בת 10 אם לא יותר..) באמצעות כבל S-Video ואני רואה את התצוגה במחשב בצבעים (אולם תצוגת מסך המחשב התכווצה כנראה כדי להתאים עצמה לתצוגת הטלויזיה...לא חשוב לי כ"כ תצוגת צג המחשב) אבל הטלויזיה מציגה תמונה בשחור-לבן. אני בטוח כמעט ב100% שזאת בעייה של הטלויזיה כי היא לא מולטי-סיסטם כנראה אבל בכל זאת אם מישהו מכיר פתרון לבעיית השחור-לבן באמצעות שינוי הגדרות במחשב בלבד ולא ע"י החלפת הכבל מאס וידאו לקומפוזיט - RCA (שזה הפתרון שאעשה במידה ולא יוצע לי פתרון מעשי על ידי מישהו בפורום הזה) אשמח לקבל הצעות. יש לציין שבפעם הקודמת שחיברתי בין הטלויזיה המדוברת (TOSHIBA) לבין כרט…

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  6. אני מנסה לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה. לכרטיס המסך יש רק יציאת s-video ארבעה פינים ולטלויזיה יש רק כניסת scart. ניסיתי בשתי דרכים שונות: 1. באמצעות כבל s-video ל- s-video מהמחשב לממיר scart->s-video+rca המחובר ל-scart בטלויזיה. 2. באמצעות כבל s-video ל- rca מהמחשב לכניסת rca של מכשיר DVD, ומה- DVD דרך חיבור אנטנה אל הטלויזיה. בשני האופנים קיבלתי תמונה שחור-לבן בלבד. מידע נוסף: - כרטיס המסך הוא Mobile Intel 915GM/GMS,910GML, בעל יציאת S-VIDEO ארבעה פינים. הטלויזיה היא Grundig Multi-system בת כ-8 שנים. - ניסיתי להוציא שיטות שידור שונות מהכרטיס (PAL,NTSC). בחלק מהמקרים היה שינוי בתוצאה על המסך (בצורת גלים), אך באף אחד לא התקבלה תמונה צבעונית. רעיונות?

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  7. אחרי ששיתוף הפעולה עם אינטל לא העניק את התוצאות הראויות, כך נדמה, החברה הטאיוואנית פונה אל שותפה נוספת בתחום העיבוד הגראפילכתבה

8. עידן כרטיסי המסך של אינטל יוצא לדרך ומביא איתו פרצופים חדשים - יצרנית החומרה והציוד ההיקפי מטאיוואן מצטרפת אל שורות ספקי כרטיסי המסך החדשים מדגמי ARC לכתבה

9. חברת Imagination Technologies, הבעלים ומחזקי הקניין של המותג PowerVR, מכריזים כי כעת בכוונתם להכנס אל עולם מחשבי ה-x86 שכולל מחשבים שולחניים, תחנות עבודה ושרתים עם מוצרי עיבוד גראפי מודרניים משוכלליםלכתבה

10. Started by Vidati,

בטח כולם זוכרים את הכרטיס הזה שהוצג בזיגזג במחיר של 2595 שח. נורא התאכזבתי כאשר גיליתי שהוא אזל אז שלחתי להם מייל והם אמרו לי שזה היה הכרטיס היחיד ובגלל שהמשחק שבא איתו היה מקולקל אז החליטו למכור אותו בפחות כסף. לאחר מספר ימים הם חזרו אלי ואמרו שהלקוח ביטל את ההזמנה ושהם שומרים לי את הכרטיס. ובגלל שאני משלם מזומן אז המחיר הוא 2517 שח שזה מחיר מעולה! עוד 3 ימים אני הולך לקחת אותו ;D ;D ;D וממש לא איכפת לי מהמשחק כי יש לי אותו בבית. אז יצא לי לא רע.. מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. לא רוצים להתפשר על ליבה גראפית מובנית חלשה אבל גם לא מעוניינים במוצריה של NVIDIA ששולטים בקטגוריה? הכירו את ה-Swift 3X של אייסר, עם הופעה ראשונה לכרטיס ה-Iris Xe הדיסקרטי מתוצרת אינטללכתבה

12. Started by dirk,

האם זה נכון שמסכים שטוחים לא מריצים טוב משחקים ודברים מסויימים כמו מסך רגיל? או שזהו רק מיתוס??? תודהכ חברים...

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by sagi_10,

שלום לפני כשבוע קניתי רמקולים חדשים והיום פתאום ראיתי שיש שטח מת בצד המסך הימני אני ניסיתי לשחק המון עם ההגדרות של המסך ושום דבר לא עזר...(או ששינה משהו על חשבון צד שמאל...) האם יש תוכנה או משהו שיכול לסדר את הבעיה הזאת? בתודה שגיא

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. איסור הפרסום של NVIDIA חלף, וכל שותפותיה מתחילות לחשוף את מה שהן הכינו ופיתחו בכדי לסחוט כל טיפת ביצועים מהליבה הגראפית החדשה והמתקדמת שלה הדור החדש של NVIDIA ממשיך לנוע קדימה במלוא המהירות, ומבלי להמתין ל-AMD שעדיין לא הציגה לנו אף מוצר מדור ה-Polaris שלה. הפעם, מדובר בתום מועד אמברגו המידע אודות כרטיסי GeForce GTX 1080 אשר אינם משתייכים אל סדרת ה-Founder's Edition שפותחה בידי NVIDIA – אלא מהווים דגמים ייעודיים וייחודיים, עם מעגלים מודפסים ומערכי קירור שנוצרו ועוצבו על ידי שותפות השיווק של מפתחת השבבים. עשרות דגמים כרטיסים חדשים נחשפו כמעט בו זמנית ברחבי הרשת, ועומס המידע הוא ללא ספק גדול ומבלבל – אך למזלנו האתר הגרמני computerbase החליט לסייע לנו ולעשות קצת סד…

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  15. Started by ביז'ו המוס,

הגעתי ל4028 עם readon 9600 tx ;D עם OC ל core 540 וmemory 702 נראה אולי אני יצליח למתוח עוד קצת את הכרטיס שלי (הוא של SAPPHIRE עם קירור לא משהו) בכל מקרה זה גם מעוד טוב ;D ;D ;D

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Danny_Malis,

החברה האלה משוגעים לגמרי... http://www.vr-zone.com.sg/?i=2938 זה הסוף לויכוח כמה ה-SLI של הכרטיסים האלה יעשה, בקושי מגרד את ה-1800K (שלא תבינו אותי לא נכון, יש כבוד )

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by giloman,

18614 נק' שני כרטיסי GTX512 ב SLI של Gainward 2052MHZ לזיכרון - כן ,יותר מ 2 GHZ !!! 779 לליבה ... פשוט מדהים http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1489033

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by assassino,

מה שבטוח שאני רוצה אחד http://www.anandtech.com/mobile/showdoc.aspx?i=2742

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  19. Started by SMSM,

טוב, קיבלתי את ה SP94 ביום שישי, והתוצאות לא רעות, אמנם שיא ישראלי חדש - אבל אני צופה עוד קצת נקודות בדרך - התוצאה הושגה על XP מלא בשטויות, לקראת סוף שבוע נפרמט ונבדוק מחדש - בכל מקרה - למה אין לי פה קצת תחרות ? יש פה מלא אנשים שבמפרט שלהם יש 9800XT ו PRO ו SE - אז יאללה, שיהיה קצת מעניין .... מפרט : 2.8C ב 243FSB IC7 MAX3 TWINMOS PC4000 @1:1@2.5,3,3,7 9800PRO by Gigabyte http://service.futuremark.com/compare?2k1=7282911 יאללה אנשים , תתנו לי קצת אתגר לסוף שבוע .... נ.ב שיפור של השיא הקודם שלי ב 40 נק' שלמות ..... !

• 62 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. Started by alextomin,

אהלן אחים שלי יש שיא עולם חדש ב 3DMARK05 שהוא גדול ב 30 נק' מהקודם :: 17560 איזה שוודי אחד עשה את זה עם המהרה של FX-57 עד 3917MHZ וכרטיזי מסך (7800GTX SLI כמובן...) 676/1584

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  21. Started by Idanp,

18,654 http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1646421 השיא הקודם עמד על 18,614 http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1489033 ואני מאמין שזה ישבר בקרוב http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1571353

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  22. הממהירים המומחים עשו את המתבקש מהם, הוציאו החוצה את מיכלי החנקן הנוזלי - וניפצו את השיאים הגדולים של מבחן ה-3DMark לכתבה

23. אני רוצה לקנות Fx 5900 ויש לי פנטיום 4 1500 ואומרים שלא שווה לי כי הוא לא ירוץ הכי טוב עליו מה ..כאילו..זה נכון.?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by david85,

בתקופה האחרונה יש שיגעון דרייברים אדיר משום מה... ??? :..... בכל מקרה יש דרייברים חדשים שיצאו ומכיוון שבאתר לא הודיעו על זה אז אני נותן לכם כאן קישור לגירסה החדשה והמתקדמת של הדרייברים: http://www.guru3d.com/files/ הגירסה היא למערכות מסוימות והיא של 42.51 תהנו תגובות על השיפורים או משהו יתקבלו בברכה. ביי.

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  25. Started by swisaman,

ישלי בערך 1500 שח לשדרוג.. אני קונה ספק 750W של SS וזיכרון חדש(8GB) זה יוצא 900 שח,נישאר לי 600,אני ימכור את ה5850 העכשווי שלי ויקנה כרטיס חדש, מה כדאי לקנות שיביא את התמורה הכי טובה למחיר?

• 9 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.