כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין שני הכרטיסים והאם ההפרש של 135 שקל מוצדק וכדאי? בתודה
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי הרצתי את המישחק Takedown Red Sabre,ועובד ממש לאט.כמו כן אני כבר שנתיים עם הכרטיס מסך הזה RADEON6970 ועם I7 מעבד ו16 זיכרון של כרוסאיר ו SSD במחשב אז ככה לא מבין מה הבעיה.מה דעתכם אנשים להחליף כרטיס מסך?ואם כן איזה? חג שמח.......
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי, יש לי עכשיו יכולת להשיג מערך כזה, אבל יש לי כמה שאלות: 1. אני לא בטוח אם כדאי לקנות אותם עכשיו, או זה יהיה בזבוז כסף? אני מתכנן קנייה באוקטובר. 2. אם עדיין יש בעיות עם Crossfire? 3. הבנתי שהם מתממים מהר מאוד ולא מומלץ, עד כמה זה קריטי? 4. כדאי לעבור מ-Nvidia ל-AMD? כי ממה שהבנתי הם פחות טובים מבחינת תמיכה בדרייברים וכאלה. 5. זה שהם צורכים חשמל גבוה בעצם גורם לחשבון חשמל לעלות? 6. במידה ואני עושה OC לשניהם הם חייבים להיות על אותה מהירות? אשמח למי שיודע על מערך (אם יש פה כאלה שמשתמשים בערך בעצמם זה מצוין). אין לי כלכך ידע בכרטיסי AMD, עד עכשיו היה לי NVIDIA בלבד ולא התעניינתי בכל העסק הזה. תודה רבה מראש!
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם! לא מזמן השתחררתי מהצבא ואני רוצה לשדרג את כרטיס המסך. פעם הייתי מאוד בקיא בחומרה ועכשיו נהייתי קצת חלודה. זו המערכת שלי: intel core i5 2500 socket 1155 MSI H61M-E23 B3 Socket 1155 Transcend 8GB DDR3 1333 Sapphire ATI Radeon HD5850 Xtreme 1GB SeaSonic S12-2 430W דבר ראשון האם השדרוג רלוונטי ולא יגרור שדרוגים אחרים? כי אם אצטרך לשדרג לוח אם אוותר על העיניין. דבר שני איזה כרטיס מסך מתאים לי בכלל למערכת מבחינת לוח אם וספק? סדרת GTX660-GTX760 קורצים לי בעיקר. זה הכרטיס הנכחי: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=0001&pid=1152&lid=1 זה לוח האם: http://www.msi.com/product/mb/H61M-E23--B3-.html זה הספק: http://www.seasonicusa.…
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
נא למחוק דיון זה אחרי לחיצה על שלח המערכת רושמת שגיאה בהתחברות למסד נתונים....
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
המטרה: משחקים. המסך: 24" 1920*1080 המפרט: בצד ימין <---- עדיפות לחנויות KSP ואייבורי תודה!
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מחשב (נייח) לגיימינג, ובפורום מפרטים המליצו לי על המפרט הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/eyutbwxs ראיתי שכמה דיונים מתחתיי (בקישור הזה) אמרו שהקירור של הכרטיס הגרפי שהביאו לי - ה Sparkle GeForce 760GTX הוא לא טוב... זה נכון? אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך שעל הנייר מספק ביצועים טובים ובפועל מתחמם מדי מכדי לספק אותם. כמו כן, נאמר בדיון אחר כאן שכרטיס מסך עם 2GB זה לא מומלץ למחשב שאני רוצה שיחזיק לי כמה שנים ויריץ גם משחקים שיצאו בשנים הקרובות, עד כמה זה נכון? במידה והכרטיס הזה באמת לא שווה את זה, אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך אחר באותו טווח מחירים (אפשר סטייה של כמה מאות שקלים לכאן או לכאן)? תודה, אבי.
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
Sparkle Geforce GTX760 2GB RETAIL הכרטיס הנ"ל נמכר ב1080 ש"ח בTMS. מחיר נמוך למדי.. מסתבר שהוא לא בדיוק RETAIL... למישהו יש ניסיון טוב עם הכרטיס הנ"ל? (שנקנה באותו מחיר לעיל) אני מנסה להחליט אם זו הזדמנות נדירה או שכבר עדיף להוסיף 200 ש"ח ולקחת Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL מה אתם הייתם עושים ?
-
- 22 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן אנשים אני עידו בקהילת פורומים אחרת לא הצליחו לעזור לי ואז מצאתי את הפורום הזה (שנראה ממש רציני אגב) בכל מקרה אני "גיימר בנשמה" ואני מחפש כרטיס מסך שיתן לי להינות במקסימום מהעוצמות של המשחקים החדשים! אני אגש לעניין. התקציב שלי הוא עד 900 ש"ח אפשר לחרוג אם זה קריטי במאה ש"ח, אני מעוניין לקנות מחנות בארץ, קנייה מחו"ל לא אפשרית כרגע. קצת מפרט טכני: המעבד שלי הוא Q8400 (ארבע ליבות) 2.66GHz 2.67GHz לוח האם שלי הוא Gigabyte EP45C-DS3 כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא ATI RADEON HD 4670 1GB ספק כוח ZP550W והמסך שלי הוא Dell Ultrasharp 23" תודה ע-נ-ק-י-ת לעוזרים :)
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
לקראת מבול המשחקים החדשים , החלטתי להתחזק בכרטיס מסך חדש . קודם כל אגיד שמבין גדול אני לא , אז תהיו עדינים איתי אשמח לדעת האם תקציב של 2000 ש"ח יספיק כדי לקנות כרטיס מסך מספיק טוב? , שאוכל לשחק בהגדרות גבוהות את המשחקים החדשים שצפויים לצאת ? , אני מדבר על BTF4 , GTA V וכו'... לגבי מפרט המחשב שלי : אני כרגע לא בארץ , אני מקווה לתת כמה שיותר פרטים על המחשב שלי , ממה שאני זוכר. לוח האם שלי הוא : GA-H67M-D2-B3 Gigabyte מעבד I7 , לא זוכר איזה דור , אבל לא מהחדשים ביותר. 16GB זיכרון RAM SSD של 256 GB וגם HDD של 1TB ספק כח - אני לא זוכר , אבל אני יודע שצריך להחליף אותו , אז נעשה זאת לאחר שאבחר כרטיס מסך . מארז - גם נחליף אם יהיה צורך נכון לעכשיו אין לי כרטיס מסך …
-
- 51 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ לגבי החלפה של כרטיס שהוכרז כתקול. כרטיס מסוג gigabyte 7950 windforce 3gb נקנה במרץ השנה. לאחר מספר בדיקות בחנות בה נקנה הוחלט כי הכרטיס תקול והוחלף בכרטיס זהה פעמיים אך ללא פתרון הבעיה. לבסוף הוחלף בכרטיס 7950 sapphire dual x שגם סבל מאותה בעיה. בסופו של דבר הוחלט (למיטב הבנתי) שבהינתן אישור מיוחד של היבואן יתאפשר לי לקבל כרטיס חדש ולא refurbished ובשאיפה של NVIDIA, והחנות עצמה תבחן איזה כרטיסים תוכל להקצות עבורי ואני אוכל לבחור מתוך מבחר (כמובן שעבור כרטיס מסוים זה או אחר אתבקש להוסיף תשלום). הכרטיס המקורי נרכש כ- retail במרץ במחיר של 1600-1700 שקלים לערך. רציתי להתייעץ אילו דגמים מקבילים בביצועים ולא יהוו עבורי ירידה ברמה. אין לי כוונה להוסיף תשלום…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש למחשב (המפרט מופיע בפרופיל) עד 650 ש"ח. אני צריך שכרטיס המסך יוכל להריץ את המשחקים האלו: NBA 2K13, FIFA13, NEED FOR SPEED MOST WANTED, BATTLEFIELD 3 אני צריך שכל המשחקים שהזכרתי יעבדו ברזולוציה גבוהה על 30FPS (אם אפשרי במסגרת התקציב), אין צורך ביותר. אני מעדיף שכרטיס המסך יהיה זול ככל שניתן, אבל לא של חברה ג'נרית! תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב שלי למסך טלוויזיה 40" עם כבל DVI-HDMI באורך 3 מטר במטרה להנות ממשחקי ספורט כגון :פיפא ופרו אני מקבל איכות,חדות וצבעים מאוד טובים , אבל יש בעיה מעצבנת, כל כמה זמן במשחק אני רואה רגעית סוג של קרע /חיתוך בצורה אופקית במסך באמצע המשחק ועוד כל מיני תופעות של לפעמיים קוראות , ניסיתי לפתור את הבעיה בהגדרות של הטלוייזיה וכיביתי את מנגנון החלקת התמונה ,ניסיתי גם לשים על מצב PC בטלוייזיה ,יש אולי הרבה של שיפור אבל בעקרון לא פותר לי את התופעות המוזרות בגרפיקה מה שבמסך המחשב זה לא קורה. מישהו יודע על מה אני מדבר ויודע איך אפשר לפתור או לפחות לצמצם את התופעה ? האם זה עניין של הגדרות מסויימות בכרטיס הגרפי במחשב? *חומרה של המחשב מוצג למטה.(משחק ללא SLI)
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם מחשב חדש בדרך רק נותר לי לבחור בין כרטיסי המסך יש ברשותי כרטיס אחד מדגם ASUS GTX 670 Direct CU II השאלה שלי היא מה עדיף לי לעשות, לקחת עוד עוד כרטיס כזה או ללכת על GTX770 4G מה יתן בצועים יותר טובים גם למשחקים וגם לעבודות בתוכנות רינדור תלת מימד ומיידול תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברים, המפרט הנוכחי: GPU - GTX 460 PSU - M12II 620W CPU - AMD X4 965 MB - ASRock 870 Extreme3 R2.0 RAM - 4GB הבעיה היא שאין לי תצוגה כלל, כאשר אני מדליק את המחשב הכל נשמע כרגיל (אין גם צפצופים מהביוס שמתריעים על שגיאה), ואין אפילו שגיאה על המסך, הוא פשוט נותר שחור. לאחר שחיברתי למחשב כרטיס מסך (שלא דורש חיבור לספק) אחר הכול עבד כרגיל. הבעיה היא ככל הנראה במגזר של כרטיס המסך\ספק הכוח. עד כה, הכרטיס חובר עם 2 כבלי PCI-E to PCI-E 6 Pin: ולאחר מכן ניסיתי גם עם 2 כבלי inch LP4 to 6 Pin PCI E 6 (מה שעבד ליום-יומיים ואז הבעיה חזרה): הבעיה התחילה לאחר הוספת כונן (HDD BC) לכונן הנוכחי (HDD GC). ניסיתי גם לנתק הכול, ולהשאיר רק את המעבד, הזיכרון, הספק וכרטיס המס…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי לפני חצי שנה את הכרטיס המסך של אסוס GTX660 מהדגם הפשוט יותר לא TI וללא OC ואני לא מרוצה ממנו כל כך, אני מקבל בבדיקות (על ההגדרות הכי גבוהות יש לציין) 20FPS מסך יחיד מה יותר עדיף וכדאי לעשות: לקנות 770 יחיד או לקנות עוד 660 ולעשות SLI? באיזה מערך אני אקבל ביצועים יותר טובים ב CUDA? חשוב לציין שלוח האם שלי הוא בעל סלוט אחד של PCIE 3 X16 והסלוט השני הוא PCIE 3 X8 שזה מוריד טיפה ספק כוח של קורוסייר GS 800W מצרף תמונות מסך:
-
- 40 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
האם כרטיס מסך hd5670 יתאים לרזולוציה מסך 1920 על 1200 רק גלישה וסרטים אני רוצה להחליף את המסך לדל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לקנות כרטיס מסך בשביל גיימינג בסביבות ה1100 שקל מפרט נוכחי: מעבד:CPU Type QuadCore Intel Core i5-3570, 3600 MHz (36 x 100) לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V (1 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) כרטיס מסך נוכחי: 3D Accelerator ATI Radeon HD 5770 (Juniper) מארז: כתוב לי בקבלה: מארז כולל ספק ca-326 500w x2usb ספק כוח: seasonic 620w bronze series active pfc 12cm fan psu s12II-620 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי מחשב כבן 5 שנים, והכרטיס מסך מתחיל להראות סימני שחיקה (יותר ארטיפקים על המסך), כיום יש לי ATI RAEDON X1950PRO 1GB שהיה אחלה כרטיס מסך. אני מחפש כרטיס חדש, (המחשב משמש כמערכת שעובד רק עם פוטושופ וcoral paint וצפייה בסרטים), התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח. המערכת שלי: intel core 2 dou e8400 msi g41m-p26 ddr2 800mhz 6GB hec cugar 550W בן 5 שנים fractel design arc midi
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי תוכנה POWER DVD 13 והשאלה האם כרטיס מסך NVIDIA עם PhysX System Software יכול להראות סרטים טוב יותר , מדוייק יותר או מפורט יותר או צינות טוב יותר אני גם צופה בסרטים תלת מימד ,האם כאן זה מועיל ? NVIDIA בונה את האפקטים בסרטים עם PhysX
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7870 AMD בעיה זה שווידאו מכל סוג לא מרגיש שרץ חלק במסך מרגיש שפריים רועד ולא שוטף או פריים נעשה איטי זה קורא בכל סוג של סרט או נגן או יוטיוב לשלוח אותו לבדיקה לא ניתן כי הרשת לא יודעת לבדוק בשבילה כרטיס עובד או לא עובד אין באמצע איפה יכולה להיות התקלה ? בכרטיס ? חלק אחר ?
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הכרטיסים הם: Gigabyte Geforce GTX560 1GB Gigabyte Geforce GTX650 OC 1GB Sapphire Radeon HD7770 1GB
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-